Találatok a következő kifejezésre: Szabad az között gyümölcsöt enni (2 db)

Szabad az étkezések között gyümölcsöt enni? avgy étkezés után pl. egy barackot?

Legjobb válasz: Gyumolcs napon barmikor fogyaszthato gyumolcs. A tobbi napon delelott 11 oraig!!!

Gyumolcs napon barmikor fogyaszthato gyumolcs. A tobbi napon delelott 11 oraig!!!
En ugy tudom h etkezes elott 1 oraval mar nem lehet.
Étkezés után NE! Étkezés elõtt egy fél órával ehetsz. Az a probléma, hogy ha a gyümölcs összekeveredik a többi étellel, akkor sokkal nehezebb az egészet megemészteni, és elkezd erjedni. A többi ételt esetleg lassan emészted - de EGY gyümölcs fél óra alatt kimegy a gyomrodból.
én úgy tudom 2 órának kell eltelnie az gyümölcs evését követõen, a következõ étkezésig.

6, 5 hónaposak vagyunk. A gyümölcsöket nagyon szeretjük, két evés között kap tízóraira. A babócám annyit enne belőle amennyit adnék, de mennyi az a mennyiség amennyit szabad egyszerre? Pl. Almából?

Legjobb válasz: Nekem 6,5 hónaposan a Kislányom megevett 190 grammot a gyümölcsbõl. Igaz án ezt akkor uzsonnára adtam de szerintem 1vagy 1,5 almát odaadhatsz mondjuk attól is függ hogy mennyi idõre rá adod az ebédet.

Nekem 6, 5 hónaposan a Kislányom megevett 190 grammot a gyümölcsbõl. Igaz án ezt akkor uzsonnára adtam de szerintem 1vagy 1, 5 almát odaadhatsz mondjuk attól is függ hogy mennyi idõre rá adod az ebédet.
Jaj, hat ennek csak orulj, de nagyon:) )) Adjal neki amennyit eszik, nem art azt tudod. Tobbszor lehet olvasni, hogy a gyerek semmi de semmi gyumit, zoldseget nem eszik meg, csak a joghurt, nassolni valok csusznak neki. Adjal neki nyugodtan, es kostoltass meg vele kulonbozoeket. Ezzel nem artasz!
Nekem egy banánt egy nagy almával egyszerre meg eszik.Sõt néha kevés is. Nyugottan add neki.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!