Találatok a következő kifejezésre: Szűz vok és (31 db)

A Barátommal, most készülünk hogy lefeküdjünk egymással! De é nagyon félek az elsö alkalommtol ugyanis még szüz vok! és ugyanis ö 41-éves és meg csak 17 de nagyon szeretjük egymást! Az elsö alkalomnál mire kell odafigyelni? És ténleg nagyon fáj?

Legjobb válasz: Hát igen a férfin is múlik de az nagyon fontos hogy engedd el magad hogy nyitott légy.És ne ilyedj meg hogy ha másra számítottál.Az elsõ pár alkalom mindig fura és néha fájdalmas.De csak akkor csináljátok ha élvezitek és ha nem elégülsz ki akkor szóljál neki hogy jobban csinálja lehet h ciki de megéri mint hogy titkold h többre vágynál

Hát igen a férfin is múlik de az nagyon fontos hogy engedd el magad hogy nyitott légy.És ne ilyedj meg hogy ha másra számítottál.Az elsõ pár alkalom mindig fura és néha fájdalmas.De csak akkor csináljátok ha élvezitek és ha nem elégülsz ki akkor szóljál neki hogy jobban csinálja lehet h ciki de megéri mint hogy titkold h többre vágynál
Ha azt akarod hogy ne fájjon, akkor sok elõjáték kell, ugyanis ettõl ellazulsz és benedvesedsz és jól csuszik majd a dolog :D.Majd írd meg milyen volt :)
Pff... Hát sokmindentõl függ h fáj-e. ha szerencséd van nem fog. Ha ügyes a bácsi akkor nagyobb esély van rá. Mióta vagytok 1ütt?
Nem kevés a korkülönbség.Nem mindenkinek fáj az elsõ.A lényeg, hogy ne görcsöljél, engedd el magad stb.Az illetõ is gondolom az évek alatt szerzett annyi tapasztalatot, hogy tudja, mi kell egy nõnek az ágyban(kényeztetés, odafigyelés, gyengédség stb.)De ha annyira félsz az elsõtõl, lehet várni kellene vele, mert lehet akkor nem tudod majd annyira elengedni magadat és nem lesz olyan jó.
az apád lehetne!Nem vonzanak a 25évesek?Inkább egylöttyett farok??Pffff
A kérdező hozzászólása: Fél éve vagyunk együtt!!

Ha nincs már meg a szüzhártyám ugyis észreveszi a barátom hogy még szüz vok? és ugyan ugy fáj az első vagy nem?

Legjobb válasz: Ha már átszakadt, akkor talán nem fog annyira fájni. De ez attól is függ, hogy mennyire leszel felizgulva. Szerintem ugyanúgy stresszelhetsz az elsõ alkalom miatt, ezért nem leszek elég tág és nedves. És lehet, hogy nem fogja észrevenni, hogy szûz vagy, de akkor meg azt fogja gondolni, hogy béna vagy... már bocsi, hogy ezt írom. De felmerül bennem a kérdés, hogy milyen az a kapcsolat, ahol titkolni valamelyik félnek a szüzességét?

Ha már átszakadt, akkor talán nem fog annyira fájni. De ez attól is függ, hogy mennyire leszel felizgulva. Szerintem ugyanúgy stresszelhetsz az elsõ alkalom miatt, ezért nem leszek elég tág és nedves. És lehet, hogy nem fogja észrevenni, hogy szûz vagy, de akkor meg azt fogja gondolni, hogy béna vagy... már bocsi, hogy ezt írom. De felmerül bennem a kérdés, hogy milyen az a kapcsolat, ahol titkolni valamelyik félnek a szüzességét?
Nem a szûzhártyádat fogaja keresni, hanem észreveszi, h a hüvelyed még nem tág... A fájdalom pedig sokmindentõl függ... Pl hogy mennyire szûk...h menniyre tudod magad elengedni...
Hogy észreveszi-e az a pasitól függ és tõled, de attól még fájhat az elsõ ha nincs meg a szûzhártyád. Ha nem vagy eléggé felizgulva, nem tágulsz úgy ahogy kellene, és nem leszel elég nedves, ilyenkor fájhat a behatolás meg az egész dolgo, mert feszít a pénisz, ezért jó ha tudja a fiú ha szûz valaki, mert akkor óvatosan kezd a dolgokhoz és igazán hosszú elõjáték szükséges, valamint a síkosító használata megkönnyíti a behatolst. Óvszerhez csak vizes bázisú síkosító használható, mert az nem roncsolja.
A kérdező hozzászólása: hm

Hülyeség? Vélemény? összejöttem egy pasival és ő már 5lánnyal lefeküdt, de én még szűz vok (persze már voltak barátaim). és sztetek az hülyeség h azért nem akarok vele lenni mert már nem szűz és én szűz pasival akarom elveszteni.

Legjobb válasz: hát gondolom fiatal vagy.. és a srác is fiatal.. és ha a srác ilyen fiatalon már meghúzott 5csajt akkor szerintem ne add neki az ártatlanságod. mert csak 1 újabb strigula lennél:S (gyanítom) amúgy az alap elved, miszerint szûz párra vágysz... azt majd kinövöd.. én is kinõttem 22évesen:) 23/f

hát gondolom fiatal vagy.. és a srác is fiatal.. és ha a srác ilyen fiatalon már meghúzott 5csajt akkor szerintem ne add neki az ártatlanságod. mert csak 1 újabb strigula lennél:S (gyanítom) amúgy az alap elved, miszerint szûz párra vágysz... azt majd kinövöd.. én is kinõttem 22évesen:) 23/f
Miért kell elítélni egy 20 éves fiút azért mert 5 lánnyal volt 19:39 -es?Azt sem tudod miért lett vége a kapcsolatainak.Osztom 19:31 véleményét.
Ki ítélte el?? Már nem azért, de értelmezésetekkel baj van...Nem elítélem, hanem nem helyeslem! Érthetõ vagy szótagoljam? Senkit nem ítélek el értsétek már meg-.- hú hát lefárasztjátok az embert.
De hát mi a fene baj van azzal ha õ lesz a 6.?Fogadni mernék te most vesztetted el a szüzességed életed szerelmével, azért vagy így oda...
Beteg vagy? Jól érzed magad? Nincs valami bajod esetleg? Mit tippelgetek? Koromat is megtippeled? Hajszínemet is? Talán a magasságomat is? Ismered magad? Felõlem tippelgethetsz, de nem csodálkozom amiket írsz:S
Ja, ha bele kötnél az ismered magadaba akkor lépzeld jól írtam.
képzeld*
Ne a közös szüzesség elvesztés legyen a biztos pont, mert az csak szimpla hazugság. Magadat csapnád be.
olvasd el újra a 20:30-as válaszod, én inkább tanulj meg írni....
Búj nyugodtan a helysíráshoz:) kötekedj azzal. Akkor is valamit félre értettél, próbálj meg gondolkodni kicsit. Már agyadra ment a vita:)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a véleményeket!(: a konfliktust egymással kétlek valahol máshol intézzétek, vagy privátban(: köszönöm
Szia. Szerintem az a legfontosabb hogy csak akkor feküdj le valakivel ha úgyérzed ez a legmegfelelõbb alkalom, amikor minden klappol. Az elsõ dolog hogy szeressétek egymást, és legyen nagyon figylemes a fiú. Elhamarkodni nem jó, mert lehet hogy megbánod. Várdd ki a bizalom elnyerését. Az hogy te szûz fiúval szeretnél lefeküdni szerintem nem gáz, meg semmi ilyesmi, ezt te döntöd el. Szerintem nem baj egyébként ha már nem szûz a fiú, mert akkor jobban tudja hogy csinálja úgy, hogy neked is jobb legyen. Amúgy az egész a személyiségén múlik és azt csak te ismered. Ha rendes megbízható akkor ne félj, de ha szélhámos nagymenõ akkor lehet hogy rá vártál eddig. Sok sikert!:)
Végig olvastam és leírtam a véleményem, hogy te mit vártál az a te dolgod. Felnõtt ember vagyok és jól ismerem az embereket. Nem érdekel a véleményed, te kötöttél belém, szevasz.
Jesszus mirõl beszélsz?Végig olvastad az egészet amit írtam?Azt mond meg hány éves vagy mert erre nagyon kiváncsi lennék.
Szerinted nem tudom, hogy miért lehet szakítani valakivel? Nézd, ha 20 évesen már több nõvel lefeküdt akkor nekem ne mond, hogy hû de komoly fiú, oké? Ha nem az Iq-val van baj nála, hogy nem tud jobban oda figyelni egy kapcsolatra akkor már pedig virágról virágra szál. Nagyon optimista vagy, én meg realista vagyok.
Ezt csak te tudhatod, hogy mit szeretnél. Bár egyezünk abból a szempontból, hogy én is szûz vagyok, és egy szûz lánnyal szívesebben veszíteném el ;)
Remek kérdés! Én azt javaslom, hogy ezt csakis te döntsd el!!! Ha te olyan fiúval szeretnél lefeküdni, aki szûz, akkor várd ki. Ebben sajnos benne van, hogy várhatsz még egy darabig, de szerintem az a tény, hogy õ már nem szûz, ne tartson vissza. Szerintem sokkal fontosabb az, hogy meg tudj bízni abban a fiúban és tudd, hogy nem csak lefeküdni akar veled. picit várasd a dolgot, fokozatosan lehet engedni ezt-azt és amikor úgy érzed tedd meg. Ha nem vele, mással. Nagy dolog a szüzesség elvesztése, de nem szabad piedesztálra emelni, mert akkor görcsössé válhat a dolog, amitõl elveszti a jelentõségét, ami az élvezet, odaadás, bizalom, vágyakozás, sorolhatnám. Ebben csakis te dönthetsz, nincs is igazából tökéletes válasz.
Figyelj, senki nem ítélhet el azért mert te szûz vagy és szûzet keresel. Ha fél város benned volt és úgy keresel szûzet az már másabb tészta, ahogy fordítva is:S És sokkal jobb hidd el ha szûz fiút keresel, ez 100%, tapasztalat:)
Ez a te döntésed, nem tudom hány éves vagy de azért gondolj bele, hogy biztos ennek kellene a mércének lennie? A sok lányt meghúzott már illetõleg a még szûz között van átmenet. Sajnos manapság az, hogy szûz fiút találj gyakorlatilag bizonyos életkorban már a nullával egyenlõ. Én is korábban azt mondtam hogy csak szûz fiú, egészen addig mígnem ráakadtam egy valóban szûz fiúra, aki elõször kedvesnek tûnt, de aztán szépen lassan kibontakozott, hogy neki milyen súlyos komplexusai vannak emiatt, ami már viszont cseppet sem volt vonzó. Nem általánosítok, mert nyilván nem minden szûz fiú ilyen, de nem hiszem, hogy a szüzesség megléte vagy hiánya emberi érték lenne, ami alapján szelektálni kell.
nem hülyeség szerintem. õ már tapasztalt, tudja mit akar. én szüz vagyok 21/f, és bár egyre kisebb volt az esély, de szûz lányt szerettem volna elsõ barátnõmnek, és most õsszel össze is jött, õ is szûz, és szerintem nagyon jó hogy mindegyikünknek új ez az egész, még nem feküdtünk le, szép lassan haladunk, de így jó. most ha valamelyikünk nem lenne már az, akk ez az egész lassú dolog már biztos nem lenne olyan érdekes, legalábbis nem akarom mégegyszer végigjátszani szerintem, egyszer viszont kell, és jó. szerintem könnyen találhatsz olyan fiut aki szintén szüz és szüz lányt keres, és értékelni fogja hogy elsõk vagytok egymásnak. ha nem lenne szüz barátnõm, már lehet hogy rég lefeküdtünk volna, és akkor kb igy durr a közepébe belecsöppentem volna. de én élvezem hogy egyre tovább jutunk, és hogy nem csak nekem új hanem neki is. :)
annak h tapasztat megvan a hátránya is, h tudja mit akar, stb, és nem biztos h tanítgatni akar, viszont lehet h nyitott erre, és így nem fog bénázni és tudja h hogyan csinálja h neked jó legyen az elsõ alkalom. Ha összejöttél vele gondolom szereted is. Ha meg szereted akkor mind1 h szûz-e. az meg h hány csajjal volt elõtted az se smot sem késõbb nem számít. Egyébként miért fontos neked h szûzzel veszítsd el? gátlásosság? v mi miatt?
Szerintem hatalmas nagy hülyeség... Ha ennyire õrzöd a szüzességedet, gondolom akkor olyannal akarsz lefeküdni, akit igazán szeretsz, és ha szereted, akkor nem érdekel hogy elõtte neki hány csaja volt, meg amugy is, nem hogy örülnél neki... Talán érteni fogja a dolgát és nem fog fájni az elsõ... Lányoknál persze más. Én annak adtam oda magamat, akivel tudom, hogy az egész életemet töltöm majd. Azóta is együtt vagyunk...elõttem volt vagy 20 csaja...de ez nekem nem baj. Sõt jobb is volt segített, mutatta a dolgokat... Te meg azért nem akarsz lefeküdni egy sráccal mert nem szüz? Akkor te nem is szereted, ha ilyenen fent akadsz...Ha meg nem szereted minek jársz vele? Sose értettem az olyan kérdezõket akik úgy írják hogy" tudom hogy nem õ az igazi" akkor [email protected] jártok vele??? Na mind1 ez az én véleményem és szerintem nagy hülyeség.
Szabad tudni hány évesek vagytok?És miért szûz pasival akarod elveszíteni?Persze nincs ezzel semmi gond, azt tedd, ami neked jó, de ha attól félsz hogy te túl tapasztalatlan vagy, és nem fogsz neki megfelelni, vagy szégyenled, akkor nincs rá okod.Az még jól is jöhet hogy tapasztaltabb a másik.A kérdés az hogy szereted e ezt a fiút.Ha valakinek odaadod a szüzességed ne az legyen a döntõ érv hogy szûz e vagy sem, hanem hogy szereted e, szeret e, mennyire szoros a kapcsolatotok, meg e becsül stb.
A kérdező hozzászólása: én17 õ20 és azért akarom szûz pasival elveszteni, mert akkor az adna egy bizonyos "biztos" pontot h elsõ voltam neki meg h õ is nekem. és nemis tudom így belegondolni h már "járt" más csajokban...kicsit "visszataszító", de lehet h ez az én hülyeségem :D
Jobb ha szûz fiút keresel, mert neked jobb lesz. Attól, hogy tapasztalat attól nem azt jelenti, hogy õ a király, az ász. Sõt, gondolj bele hogy õ már 5 lánnyal lefeküdt, akkor te hanyadik leszel? Ha nem állt meg egy lánynaál akkor nagy esély van annak, hogy téged is dobni fog, vagy te is azért dobod amiért a többiek, ha õt dobták. Ne azokra hallgass akik több kapcsolat után találtak szerelmre, mert azok honnan tudják mi kell? Mit bizonyít, hogy sok kapcsolatai volttak egy embernek? Nah, de te tudod mit fogsz csinálni.
19:10-es.Nem tudom hány éves vagy, mennyi a tapasztalatod az életben, de ha valakinek több kapcsolata van életében egyen kívül, az nem azt jelenti, hogy az az ember rossz, vagy kihasznál másokat, vagy neki csak szexre kell a másik.Nagyon ritka ha valaki elsõre megtalálja az igazit, sok oka lehet egy szakításnak.Az életben bizony vannak csalódások, tévedések.Hozzá tartozik.Egy 20 éves srácot meg nem kell elítélni azért mert 5 lánnyal volt, nem ismerjük, és nem tudhatjuk miért alakult így.Ha meg a vadász ösztön hajtja, hát inkább most élje ki magát ha kiváncsi, mint majd 20 év múlva mikor családja lesz.Egy kicsit körül kéne nézned a nagy világban. Kérdezõ: Ha tényleg így gondolod, és téged taszít a gondolat hogy mással is volt, (ami nem hülyeség, miért ne vágyhatnál olyanra aki még nem volt más lánnyal, akinek szintén te lennél az elsõ)akkor ne tedd meg vele.Ha szûzzel akarod, akkor tedd meg szûzzel.
Ezt a szüzességes dolgot csak te tudod eldönteni..ha úgy érzed hogy a srác szeret és nem csak arra megy hogy te legyél a 6.csaj akkor dönts úgy ahogy szeretnél. Amúgy én a helyedben inkább tapasztaltabb fiúvak kezdenék :)
ha csak a hüvelyedet izgattad, a csiklódat nem, akkor ez hüvelyi orgazmus volt. Gratulálok hozzá!
Az volt. De nem értem, miért szakítod át magadnak a szûzhártyádat, miért nem vársz meg vele egy pasit...
Hát ahhoz elég hosszú ujjak kellenének h átszakítsa a szûzhártyáját!!!
A kérdező hozzászólása: mert ez most azt jelenti h átszakítottam? 2 ujjal csináltam és egyeltalán nem fájt, ha átszakítottam vna akk az fájt vna nem?
Nem feltétlenül fáj. Nekem sem fájt. De ujjal nem szakítod át. Az nem rögtön a hüvely elején van. Ha tárgyat használsz. Valami hoszabbat, akk átszakadhat. De így...
Szerintem mindjárt jelentkezik pár kommenter, hogy átszakítsa. Amúgy igen az volt. Az elsõ barátnõmnél nyelvvel is el tudtam érni, hogy hüvelyi orgazmusa legyen, persze közel sem volt neki annyira jó, mint amikor végigértem benne, úgyhogy még te sem tudod, hogy valójában milyen.
Második válaszoló vagyok: Szûzhártya "A szûzhártya gyermekkorban a hüvelybemenet peremén húzódó vékony hártya, mely részben eltakarja a hüvelyt. Felnõtt korban ennek a hártyának maradványai gyûrûszerû képletet alkotnak." Szóval?!
Hú baddd meg!!! Akk én már 5 éves korom óta nem vagyok szûz. Egyszer megvakartam a bejáratnál uh júúúúúúj.

Sztetek az baj hogyha én 13 vok, és aki tetszik nagyon az 16 éves éves és már nem szűz?

Vagy lehet bel?le bármi?

Legjobb válasz: vok helyett nehezedre esne leirni hogy vagyok? undorito e a szokas, de tudom minden netelgeto tizeneves szereti igenytelenul roviditeni.. remelem egyszer leszoktok rola. ahhh

vok helyett nehezedre esne leirni hogy vagyok? undorito e a szokas, de tudom minden netelgeto tizeneves szereti igenytelenul roviditeni.. remelem egyszer leszoktok rola. ahhh
hátha õ tetszik neked, és teis bejössz neki.. (amit kétlek, már bocsi.) akkor lehet... csak 13évesen még ne 16évesekkel kezdj "járni"... hanem 13-14évesekkel ;) 14/F
én az vagyok és van bnõm. 15f
A kérdező hozzászólása: És már az a szar h manapság nem nagyon lehet oylan fiút találni aki 14-15 évesen szûz.
A kérdező hozzászólása: az elõzõ mondatomat nem fejeztem be--> de ugye a a lányok hamrabb érnek 2 ével minta fiúk..és utál is ezért magam h mért nem egy fiatalab srác jön be =) Az igazság az h már 7 éve ismerjük õt :D
Az ennyi idõs pasik lerántják a bugyit róla hidd el. Szerintem hagyd a fenébe.
A kérdező hozzászólása: Már modnogatom magamnak egy idelye h várni várni..de oyln nehéz :( mert már egy éve tetszik és azóta mondom magamnak..:( de akk várok még egy évet vagy felet. :D Mert az a baj velem h mér szeretnék igy "társat+ de ugy
13 évesen még korai ennyivel idõsebbel kezdeni! Egészen mást szeretne tõled, mint te tõle - fõleg, ha már nem szûz. Késõbb viszont nem lesz gond, ha a fiú néhány évvel idõsebb. Kicsit lassabban érnek.
A kérdező hozzászólása: még jó h szûz vok és az is akarok lenni egy darab ( jó hosszú darabig :D) Ezért is gondolkoztam el rajta mert a hétvégé akartam elmondni de ez igy eszembejutott és smot úgy en mtom.
Szerintem nemkéne. Legalábbis sztm egy 16 éves fiú már legtöbb esetben nem csak simán járni akar valakivel... ha érted mire gondolok. Éshát reményeim szerint még szûz vagy, és az a 16 éves csávó aki már nem szûz, csak kivételes esetben (pl. ha nagyon szerelmes LENNE beléd, akkor) bírná ki szex nélkül:D Így viszont, egyhamar oda lenne az ártatlanságod, ami még 14 évesen is korai lenne. És szerintem is jobb lenne 14-15 éves fiúkkal járnod, csakhogy tapasztalatokat szerezz, mert ilyen korban nem hinném h sûrûn közrejátszik a szerelem:D (mármint 13-14 éves korban) Viszont ez csak az én véleményem:D ezek után, Te döntöd el, hogy egyes dolgokban egyetértesz e vagy sem:D (: 16/L
nem valószínû hogy pont rád lesz kíváncsi.fõleg hogy nem szûz, törvényesen veled még lesem feküdhetne õ meg biztos leakarna.hagyd szerintem a srácot, keress egy értelmesebb 14-15 év körüli srácot.
Én 23F vagyok, de 1mikor 16 voltam a saját koromban "kapirgáltam". Van benne rizikó, mert ha tovább akarná mélyíteni a kapcsolatot, amit te meg esetleg ha nem szeretnél - remélhetõleg - akkor egy komoly kudarcnak teheted ki magad. Várj még egy évet, s akkor pasizhatsz, de a korkülömbség ne legyen töb mint max 3 év. Ez csak tanács, de fogadd meg. Járni még járhattok...csak ésszel!!!
A kérdező hozzászólása: ha arra godoslz nem msot lettem 13 :D és a 13 éves fiúk azok még anyira nem úgy fogják fel a járást... a 14 évesek már esetleg am akor úgy mondom h kevesebb mint fél év és 14 leszek :D
16 leszek és nyáron volt egy 13-éves érett lány tök jófej volt meg minden csak aztán rájöttem hogy sohatöbbet nemfogok 15-éven aluli lánnyal szóba állni anyira kiidegelt néha mert mert nem tudta h mit akar most legszívesebben adnék neki egy akkora fülest h leszálna a feje xDDD sztem 13-évesen tanuljál még egy kicsit itt a tovább tanulás meg minden.

19 éves fiú vok, és még szűz. Mindig letereltek a lányok mert nem vok jó képű, izmos, nincs pénzem. Ezek szerint sose lesz, me szépnek én nem kellek, csúnya meg nekem nem kell ugye, köztes lány meg nincs, mit tegyek?

Legjobb válasz: Az önbizalmon több múlik mint hinnéd. Nem reklám céljából, de olvasd el: http://www.csajozasitanacsok.hu/?cikk=tippek Amióta elolvastam sokkal jobban megy. Sõt minden lány eljött velem eddig randira. Mondjuk elõtte is.. Én nem tartom magam helyesnek, de van önbizalmam, kisugárzásom és ez tetszik nekik. Most nem nagyképûsködni akartam, remélem segítettem. 16/F Külsõn pedig sokat lehet változtatni.. a jó ruha is sokat dob, ha gondolod segítek, hogy milyen a jó. És nem is kell az egekbe költekezni.

Az önbizalmon több múlik mint hinnéd. Nem reklám céljából, de olvasd el: http://www.csajozasitanacsok.hu/?cikk=tippek Amióta elolvastam sokkal jobban megy. Sõt minden lány eljött velem eddig randira. Mondjuk elõtte is.. Én nem tartom magam helyesnek, de van önbizalmam, kisugárzásom és ez tetszik nekik. Most nem nagyképûsködni akartam, remélem segítettem. 16/F Külsõn pedig sokat lehet változtatni.. a jó ruha is sokat dob, ha gondolod segítek, hogy milyen a jó. És nem is kell az egekbe költekezni.
Ha tudod magadrol hogy nem vagy jóképû, akkor tehetnél is magadért valamit.Pár uj ruha, szoli ilyesmi, vagy ha heti kétszer lejársz kicsit edzeni valami terembe, vagy otthon.máris jobb lenne nem gondolod?
Nem helyesírásilag nulla, hanem egyszerûen szlengesen beszél. Énis szoktam így bezsélni, msn-en, ha röviditek, szinte mindig. A mert = me. XD Deamúgy végülis ez nem egy olyan oldal, ahol elfogadott így beszélni, hiszen nem tudod hogy egy tizenéves, egy középkorú, vagy egy idõsebb ember válaszol.. vagy nemtudom.Szóval tényleg írj normálisabban. Amúgy kérdésedre is, hogy válaszoljak, szerintem.. ez csak rajtad múlik. Próbálkozz olyanoknál, akik adnak jeleket arra, hogy tetszel nekik, Ha neked számít hogy nem vagy izmos, akkor menj gyúrni, edzõterembe, kocogni stb.Bocsi de ez a kérdés nem nagyon megválaszolható, mivel nem ismerünk téged. Lehet hogy akkor lesz barátnõd, mikor nem is várod olyan görcsösen.Türelem.. habár 19 évesen lehet énse lennék valami türelmes. Volt már bnõd? 16L
1. vagyok. Msnen még segítek szívesen [email protected]
szoval ne a modelleket nézd a neten hanem van aki rondább mint 1 másik lány mégis sokkal jobban jársz vele ne legyél telhetetnen elözö válaszolo
Ja, szerintem is az ésszel van itt a gond, nem a pénzzel, meg a külsõvel.
Az elõzõek megmondják a tutit.
Hah... Helyesírás nuku. Téged az eszedért se fognak szeretni, már bocs... Bár lehet, hogy kamu a kérdés, nehéz elképzelni, hogy lehet valaki ennyire hülye...
elárulok 1tippet mikor megismertem barátnömet fekete tankcsapda poliba volt(GYÜLÖLÖM A ROKKOT) és 30 centivel alacsonyabb mint én gondoltam ur isten gyors lekoptatom az 1. randi után 3 radit még kiharcolt és beleszerettem kiderült hogy nem is igazán rokker meg nem a méret a lényeg összeillük testileg lelkileg :D még ha ilyen nagy a magasságkülönbség is ....
A kérdező hozzászólása: a kérdés nem kamu, de nem fogok bizonygatni. sajnos ez van. helyesírással meg nem tudom mi a baj. most ha azért kötöttetek bele, mert rövidítettem és véletlen lehagytam 1 betût, akkor nem volt jobb dolgotok, mint hogy belémköthessetek^^. az elsõ válaszolónak meg nagyon köszönöm, és nem az ésszel van itt baj... ebben a korban, rengeteg múlik a külsõn és a pénzen, mert a sok elkényesztetett anyuci pénzét költö csitrinek ez számít.tisztelet a kivételnek. csomó ismerõsöm van. van akik gazdagok, és vannak akik szegények. higgyétek el, ha 5-5 ismeröst veszek példára: gazgadból mint az 5nek szegényebbõl csak 1nek van csaja, és látom amit látok...
1. vagyok megint. Ha jól láttam felvettél. Bocsi lehet félre nyomtam :S ha te vettél fel, akkor küld el a címed privátban és felveszlek. jó8
Nah jó itt az elsõ válaszoló a legnormálisabb :D Igy van önbizalmon múlik az egész..Nem pénz meg csoda alkat kell oda..
Nem mindenki a pénzt nézi nehogy azt hidd, ez csak valószínüleg azokba a körökbe van ahova te jársz mondjuk ez a pláza cica csajoknál szerintem járj sokat el ismerkedj elõbb utóbb összefutsz a neked val csajjal
Ne aggódj! Az elsõ igazi barátnõm nekem is 19 évesen volt, és a szüzességemet is akkor veszítettem el, pedig én is azt gondoltam magamról, hogy nem vagyok jóképû, pénzem se volt, és izmos se voltam. Ezek ellenére sikerült szép barátnõket kifognom, nem panaszkodhatom. Nagyon sok múlik azon, hogy elfogadd magad, fedezd fel az értékeidet, ezáltal mást sugárzol ki a külvilág felé, és ezt a csajok is megérzik. Hidd el, tapasztalatból mondom, nem süket duma!
Szerintem bõven van olyan lány aki neked is megfelene és te is tetszenél neki. A külsõ tényleg fontos, de hosszútávon nem a legfontosabb. És egyébként sok ilyen "köztes" lány van.
"elkényesztetett anyuci pénzét költö csitrinek ez számít" Ha nem bírod õket, akkor miért nekik akarsz tetszeni? Én se vagyok túlságosan szép (Azért bányarém se), de igényesen, ízlésesen öltözök, és csak olyanokkal vagyok jóban, akiket nem ez érdekel. Tehát legyél jófej, add önmagad, legyél ízléses, ha meg zavar, hogy nem vagy izmos, egyszerûen kezdj el valamit sportolni. Sok sikert 16/L =)
Tudod még nagyon fiatal vagy amit ma önmagadon csúnyának vélsz az a jövõben markáns külsõt fog kölcsönözni igazi pasi leszel a lányok szemében. mi az hogy csúnya neked se kell-- A szép és a csúnya relatív, a szép csúnyává lesz ha ostoba és unszimpatikus-- a csúnyának vélt megszépül attól ami belõle árad kifelé a mosolya a szavai a gondolkodása és a megnyugtató kisugárzása. szóval nyugi... van egy mondás;-minden zsák megtalálja a maga foltját.

18 éves srác vok és az a problémám hogy nem áll fel ha szexről van szó de ha petting akkor áll én még szűz vagyok de ő ezt nem tudja azt mondtam neki hogy voltam már előtte nővel elmondjam neki hogy szűz vagyok és mit tegyek hogy felálljon szexre?

már sokszor beszéltünk róla hogy mi lehet de nem tudjuk mi lehet az elején még áll de utána lelankad ? szereti hosszú ideig húzni a dolgokat nekem is jó lenne de viszont lelalankadok és utána már fel sem áll lécci segítsetek

Legjobb válasz: köszi szép a választ és köszi szép EE33 a te válaszodért de én ezt beismertem magamnak és tegnap elmondtam neki a dolgot mert már télleg szarul éreztem magam miatta még nem próbálkoztunk azóta de remélem mostmár sikerrel járunk legközelebb most haragszik de meg is értem igaza van és neekd is igazad volt köszi még1x

A kérdező hozzászólása: köszi szép a választ és köszi szép EE33 a te válaszodért de én ezt beismertem magamnak és tegnap elmondtam neki a dolgot mert már télleg szarul éreztem magam miatta még nem próbálkoztunk azóta de remélem mostmár sikerrel járunk legközelebb most haragszik de meg is értem igaza van és neekd is igazad volt köszi még1x
Hú.. hát ha most amcsiban lennénk akkor EE|33 válaszára biztos tapsolnának XDD
A kérdező hozzászólása: aki nem tud rendesen olvasni és átnézni a kommenteket azt sajnálom... de még1x leírom már elmondtam neki ugyhogy mostmár elég ezekbõl az üzikbõl hogy mondjam el stb...-.- már csak tippeket és tanácsokat szeretnék hogy mitõl lankadhat le hogyha szexrõl van szó
Hali! Reális leszek: A sunnyogásnak, õszintétlenségnek MINDIG megvan a büntetése. És ez esetben te büntetted meg ezzel a "füllentéssel" saját magadat! >:-o 1.) Hogy õ nem tudja, de te füllentettél neki, így te ráparázol az aktusra, mert rettegsz attól, mikor deríti ki az igazságot rólad, közben lassan meg A TE HIBÁDBÓL önmagát kezdi vádolni, hogy biztos miatta nem áll fel... :-( Most mondd! Miért kell ezt? >:-O<< Ha kiderül, hogy valójában szûz vagy, és közben Õ TÉGED SZERET, mi fog történni szted?????? >:-T Otthagy? Megaláz? Megbecstelenít? Lehurrog??? Vagy miiii????? <<:-S Ha szeret, akkor nem tökmindegy neki, hogy te még szûz vagy-e vagy sem??? Így meg... a sunnyogásod következménye az is le7, hogy 1x majd egy idõ múlva, ha nem változik a helyzet (márpedig így nem fog változni) szépen tönkremegy a kapcsolatotok, mert õ azt hiszi... közben meg TE hiszed azt... Menjetek el Szentmisére, oda szükséged lesz a hitedre! De szex közben NEM HINNI KELL, HANEM MEGGYÕZÕDNI! VASÚT (Szalóczy Pál): Az 5. vágányon KETTÕ SZERELVÉNY ÁLL! (Van két választásod!) FELSZÁLLÁS ELÕTT GYÕZÕDJENEK MEG ARRÓL, HOGY AZ ÚTICÉLJUKNAK MEGFELELÕ VONATRA SZÁLLNAK-E FEL!? (Döntsd el, melyik a helyes út! Felfelé, vagy lefele??? Ha felfelé, akkor õszinte vagy a csajodhoz, mert...) !!! EGY KAPCSOLAT ALAPJA NEM A SUNNYOGÁS, NEM A FÉLELEM, HANEM AZ ÿ ÕÿSÿZÿIÿNÿTÿEÿSÿÉÿG ÿ !!! Magaddal baxtál ki, és ha ez az egyébként így elsõre értékesnek tûnõ kapcsolat tönkremegy és emiatt, az a te hibád lesz, és akkor majd megérdemled a sorsodat, mert megdolgozol a csõdödért! ===== Tudod, te nagyon jól, barátocskám, mit kéne tenned, csak nem mered meglépni! >:-] ===== Most megvárom, mit reagálsz a látványról, amit megláttál magadról a "tükörképeden", aztán folytatom a 2.)-essel, de csak, miután beláttad, mekkora marha vagy. Emellett fontosnak érzem tisztázni, hogy a fentiek ellenére én a TE oldaladon IS állok. Ezért is kezdtem azzal, hogy REÁLIS vagyok, magyarul nem elfogultságból írom azt, amit! Üdv: EE
miért nem mered bevallani hogy igazából szûz vagy még? látszik hogy éretlen vagy még, nem vagy férfi, nem vagy képes szembenézni azzal ami akkor lenne ha vallanál. meg se fordulna a fejemben hogy tovább hazudjak a barátnõmnek akit szeretek!
hát inkább mondd el neki, elõtte meg menj el WC-re, és ott csinálj valamit hogy .... :D
A kérdező hozzászólása: jah és amúgy kíváncsi vagyok a 2-es reagálásodra:D
Szerencsére ez nem szervi, hanem csak idegrendszeri probléma, a stressz miatt. Sok férfi küzd hasonlóval! Az õszinte beszéd és egy megfelelõ partner segithet! Esetleg megpróbálhatsz olyan segédeszközt, ami sokáig merevvé tesz! pld szexshopokban kapni gumigyûrûket, ami felhúzva nem enged lelankadni! Ha petting közben gyakorlod a felvételét, segithet. és utána már anélkül is mûködik a dolog

13 éves vok és szűz, le szeretnék feküdni a barátommal. ő 15 és szűz. Le szeretnék először feküdni mással hogyha vele megfog történni akkor ne bénázzak és jó legyen. Mit csináljak, mikor menjek nőgyógyászhoz?

Szóljak a szüleimnek?

Legjobb válasz: Szrintem kkor se mással légy együtt elõször. Orvoshoz pedig akivel jónk látod azzal menj, bár édesanyád, vagy testvéred erre talán a legalkalmasabb, de egy közeli barát sem lehet utolsó. Eyébként ha úgy látod, hogy még kicsi vagy hozzá, akkor annyit leglább ki tudsz várni hogy betöltsd zt a bizonyos cselekvõképes kort:P És ezt beszéld meg abarátoddal is, biztosan megérti. Ha meg nem , akkor már baj van. És ezt az aggodalmad beszéld meg esetlegesen vele is, hogy esetlegesen õ mit szólna hozzá.Ha már vagytok olyan viszonyban, akkor errõl is el tudnátok SZERINTEM beszélgetni. A harmadik válaszoló voltam:)

Szrintem kkor se mással légy együtt elõször. Orvoshoz pedig akivel jónk látod azzal menj, bár édesanyád, vagy testvéred erre talán a legalkalmasabb, de egy közeli barát sem lehet utolsó. Eyébként ha úgy látod, hogy még kicsi vagy hozzá, akkor annyit leglább ki tudsz várni hogy betöltsd zt a bizonyos cselekvõképes kort:P És ezt beszéld meg abarátoddal is, biztosan megérti. Ha meg nem , akkor már baj van. És ezt az aggodalmad beszéld meg esetlegesen vele is, hogy esetlegesen õ mit szólna hozzá.Ha már vagytok olyan viszonyban, akkor errõl is el tudnátok SZERINTEM beszélgetni. A harmadik válaszoló voltam:)
Jaj, Babám! Elõször is. Azért fekszünk le valakivel, mert kapcsolatban vagyunk és szeretjük a másikat. Gondolom Te is szereted a barátodat. Na, ha szereted, akkor nem okozol Neki fájdalmat. Nem igaz? Mégpedig, ha mással lefexel, vagyis megcsalod, akkor az Neki nem fog jól esni, és ez enyhe kifejezés. Szerintem 13 évesen még nagyon korai lefeküdnöd Vele. Az elsõnek olyannak kell lennie, hogy mindig emlékezz rá és nagyon jó legyen, hogy örömmel emlékezhess vissza arra a srácra, hogy na igen, Vele vesztettem el, és mennyire szerettük egymást... Érted? Szerintem ha szeretitek egymást, akkor várjatok még pár évet. Nem kell sokat, csak kb 2évet. Szereted. Õ is szeret. Nem lesz ez sok. Viszont ez a 2év sokat jelentene a szüzességed elvesztése érdekében! Ugye értesz? Egyébként leülhetsz Édesanyáddal is beszélgetni, hogy mire készülsz és mit gondol errõl. Tudod: Õ hozott világra, Õ csak a javadat akarja és szivesen beszélgetne Veled errõl! De ne ijedj meg, ha azt mondja, amit Én mondok, hogy még korai. Hiszen 13 éves vagy! Nagyon fiatalok vagytok ehhez! És ezt ne negatívumnak vedd! Nem akarlak Én lenézni semmiben, hidd el! Remélem minden rendben lesz és még egy párszor átgondolod ezt az egészet! :)
Igen. Egyrészt beszéld meg leglább édesanyáddal a dolgot, másrészt leglább a 14. szóletésapodig várj, harmadrészt pedig csak annyit tudok felelni, hogy azon elgondolkodtál, hogy mi vn akkor, ha õ is ugyanígy gondolkodik? Hogy összefekszem mással elõtted, hogy neked jó legyen? Ha szeret elfogadja ami vele is ugyanaz, és te is tiszteletben tartod ezt. Orvoshoz mondjuk nyugodtan elmehetsz, abból baj nem lehet. És mindehez gyakorlás kell, nem lehet két pillanat alatt belejönni, ahogy mondani szokás.
De ha lefekszel mással akkor a kedves barátodat megcsalod:) Ha szeret a barátod akkor tud várni min.1évet
Akivel szeretnél! :) Akivel jobban érzed magad! Én édesanyádat javasolnám, de ha testvéreddel szeretnél vagy barátnõddel Vele mész! :) Biztos a védekezésrõl is beszélni fog majd a doki. Ha mindenképp le szeretnél barátoddal feküdni, akkor Vele tedd meg az elsõt! És nem lesz az bénázás... Felfedezitek egymás testét, nyali-fali, meg minden :) ) Vele tedd meg, ha szeretnéd, ne másik sráccal!
Hát sztem ha szereted a pasid ne feküdj össze mással. Meg a másik dolog, 13 éves vagy ezt még büntetik! szar érzés lesz ha a pasid 5 évig ülni fog egy korai szex miatt. ha a 14et betöltöd akkor utána már hajrá!
ne hragudj, a negyedik :$
Drágaság... egy idióta kis liba vagy. 13 évesen ne az legyen a legnagyobb gondod, hogy miként lehetsz a könyék legnagyobb kur..ja.
Te mit szólnál ahhoz, ha a párod, közölné veled, hogy: Figyu szivem, annyit bénáztunk már itt össze, úgyhogy tegnap lefeküdtem egy tapasztalt csajjal, hogy a szex jól menjen!" Ne legyél már hülye. Amíg ilyen baromság megfordul a fejedben, szerintem felejtsd el a szexet!!!
miért nincs még 6 külyköd????13 évesen nálatok már illõ... nah mind1 segíts magadon, az isten is megsegít javaslom:-magán nõgyógyász
folytatom:-anyutól vagytíz pofon, miután elmondtad neki a storyt, -NE DUGJÁL MÉG SENKIVEL!!!NAGYON GYEREK VAGY.... én 15 voltam, de már bánom, mint a szart.....
Kedves 13 éves! Szerintem nem kell lefeküdnöd senkivel! Még nem vagy érett a szexuális életre, várjál nyugodtan pár évet, semmirõl nem maradsz le! Ha pedig minden áron próbálkozni akarsz, akkor nem azzal kellene kezdeni, hogy megcsalod a barátodat! Beszélgess el anyukáddal a dologról, bár kötve hiszem, hogy örülne a gondolatodnak:) Magamból indultam ki, az én lányom 15 éves, de szerencsére még nincs ilyen problémánk, egyenlõre a fiúkat is hessegetem:) A testi érettség nem egyenlõ a szellemivel, ne feledd!
már eleve bajok vannak egy kapcsolatban, ha azt gondolod, hogy elõbb mással kell gyakorolnod azt amit a pároddal kellene csinálnod. a gyakorlás az az önkielégités. 13 évesen neked még a barbi baba való, nem a sex. basszus ezek a mostani kölkök egyéltalán nem értik milyen romantikus elmenni sétálni, fagyizni. milyen félénken odabujni egy sráchoz egy parkban a padon, vagy elmenni vele moziba, meccsre, netalán uszodába. ma már semmit nem érnek a lopott pillantások, a fantáziálás a másikról, és az, hogy a lány 14 évesen az elsõ csókjáról álmodozik????? Ha valaki úszni megy azonal beleugrik a vízbe vagy elõbb megnézi hideg, meleg netalán más mint amilyen neki kell... Miért kell az elsõ fickóval azonnal lefeküdni, anélkül, hogy tudnád milyen a várakozás édes érzése.
jézusom. 13 évesen szex???? az szép. gondolom te sem idén barnultál. egyébként ha már ennyi idõsen szexelni fogsz akkor jó hamar ki fogsz égni, és 25 éves korodra mikor épp a csúcson lehetnél senki le se fog szarni. de ha ez neked jó akkor hajrá.
Ezhülye... Fel nem fogom de komolyan... 16 vagyok nem vagyok valami idõs de 13 évesen eszemben nem volt tudatlanul lefeküdni bárkivel is (fiú)..... Én pl 16. évemet betöltve vesztettem el amikor eléggé érettnek tartottam magam pedig nem 1x 2x lett volna rá lehetõség gondolkodj pls...
A szerelemben a szex a szeretet testi kifejezése. Innentõl kezdve olyan nincs, hogy bénázunk. Orülök, hogy a másikat megérinthetem, élvezhetem a testét és erre vágyom a legjobban.... Ha elöször mással akarsz lefeküdni, hogy begyakorold a dolgot, az azt jelenti, hogy nem vagy szerelmes a barátodba. Egy szerelmes lánynak eszébe se jutna, hogy mással feküdjön le, mert az hütlenség, ahhoz, akit szeret, és szerintem, nem is birná megtenni... Ha el akarod veszteni a szüzességed, mert trendi dolog egy testi kapcsolatban élni, az más motivácio. Orvoshoz mindenképpen el kell menni, a megfelelõ védekezés miatt. Viszont egy ilyen kérdés után, azt tanácsolnám, gondolkodj el, te valójában mit érzel a barátod iránt? Mert szerelembõl kellene elkezdeni a szexulális életet! DE 13 éves korban még akkor is érdemes lenne egy kicsit várni!!!
Szerintem még az egész korai, hiszen ekkora baromságot csak az tud kérdezni, aki még egyáltalán nem áll készen a szexre
hát 13 évesen mondjuk az én fejecskémben is a pasik jártak már...és volt barátom is, akivel fogtuk egymás kezét pár hónapig...de a szexel mégis kibirtam valahogy 18 éves koromig...neked is ezt javaslom, nem fogod megbánni, ha vársz még pár évet (23/lány)
Szerintem ez még elég korai, az igaz h a mai fiatalok hamarabb érnek de akkor is.Talán még nem a "vágy hajt" csak a kíváncsiság.És attól h lefekszel elõtte mással még nem leszel tapasztalt, ahhoz idõ kell!És talán sokkal szorosabb is lenne a kapcsolatotok ha ezt azélmény együtt élnétek át elõször.Az pedig legalább értékelendõ h el akarsz menni orvoshoz, mások még akkor sem hajlandóak erre amikor vmi bajuk van.
Mi lett evvel a világgal..Még az a kisebb baj, hogy szexelni akarsz..De, hogy 13 évesen?:O Meg olyan..H mással lefeküdni..Hát gondolod akkor mással nem leszel béna?Gondolod, hogy egy olyan lánnyal majd pont mindenki leakar feküdni, aki miatt sittre vágják?Ráadásul az egész 1 alkalom aztán utána mintha nem is ismernétek egymást..Te nem gondolkodtál azon, hogy egy fiúnak(Mert 15évesen nem férfi..)mennyit jelent az, ha egy lány vele van elõször?Ha vele fexik le elõször?Ha nem ment rajta keresztül a fél világ?Az a baj, hogy nyilván nem maradtok sokáig együtt(Vagyis gondolom..De kitudja..)És amikor jön az igazi, neki már nemtudod odaadni magad ilyen értelemben..Na kicsit kitértem..Lényeg az, hogy mégis mit lehet elrontani?Meg..Te úgygondolod, hogy egyszeri alkalomtól profi leszel?Hát tévedsz!Szóval annyi eszetek legyen, hogy védekezzetek..De majd kíváncsi leszek, mit fogsz szólni ha majd a lányod a te pélád alapján hazaállít 10évesen terhesen.Na jóccakát.. /pici cutte/
Nem tudom, az elsõ válaszadük milyen szép nyugodtan tanácsokat osztottak ennek a kislánynak (Mert még az!), hogy mire figyeljen, mit csináljon.. (Tisztelet a kivételnek!) * Helloo... 13 éves vagy! Életed legnagyobb hibáját követnéd el, ha lefekszel egy másik sráccal, de akkor is ha a barátoddal! Az meg a pláne, hogy "Elõtte másik sráccal akarnád".. Te mit szólnál hozzá, ha azt mondaná a pasid "Boccs, de profi akartam lenni az ágyban, szexeltem elõtte egy másik lánnyal, nem baj ugye?" Hát peeersze hogy nem! Gondolkozz már! Én 15 éves vagyok, de 13 évesen még barbiztam, nem azért mert olyan éretlen hülye gyerek voltam, hanem mert nem a dugáson járt az eszem, ami ebben a korban normális, (hogy nem szexelsz..!!) Elhiszem hogy a pasid dugni akar, 15 éves, mindenre áll a dákó, de legyetek már ésszel! Várjál még ezzel pár évet, addig érd be hogy smaciztok meg társai... Áhhh.. >.< /Viki/
A kérdező hozzászólása: Szerintem is fiatal vagyok és ezt meg is értem csak már nagyon kívánom.egyébként azért szeretnék mással lefeküdni mert így is bénázunk még úgy mi lenne velünk!?
A kérdező hozzászólása: Ja igenn és anyukámmal kellene elmennme orvoshoz vagy mehetek egyik barátnõmel vagy estleg tesómmal?
A kérdező hozzászólása: És ugye nem fog olyan kérdéseket feltenni hogy miért akarom elveszteni vagy ilyesmit? és ha bemegyek õ elkezd beszélni vagy nekem kell kérdeznem vagy mi?
Kérdezgetni biztosan fog. ÉS el is fogtok szerintem beszélgetni. Ha egyáltalános vizsgálatot kérsz, csakhogy biztos legyél, hogy egészséges vagy, akkor alapvetõ kérdéseket fog feltenni, de ha valami olyasmire kérdez rá, hogy egyéb oka vane, hogy felkerested, akkor se hazudj neki, hanem csak az igazat, ez a te érdeked is. És egyébként is jobban fog tisztelni, hogy te legalább utánakérdezel, eémészhozzá, és õszinte vagy vele, mint akik erre tesznek magasról. megint a 4. voltam:)
A kérdező hozzászólása: harmadik válszolónak írom:hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: bocsi akkor a negyediknek
akárhány fiuval fekszel le elõtte akkor egy kis szerencsétlen béna leszel majd MERT mind testileg és mind szellemileg ALKALMATLAN vagy még a szexhez. a barátod pedig mindenképpen húzzon gumit, hogy ne szaporítsátok a hülyeséget.
A kérdező hozzászólása: Ez nem a bunóság honlapja én kibasszott véleményt és tanácsot várok nem leszólást kössszzz
jézusom végiggondoltad mirõl beszélsz?13évesen inkább koncentrálj a tanulásra, mint a szexre jesszus, másrészt, ekkora hülyeséget se hallottam még, h ne bénázz az elsõt letudod valakivel. te normális vagy?szerintem szólj anyádnak h adjon egy taslit de hamar, h észhez térj. és ne nõgyógyászhoz menj hanem olyan dokihoz aki gyógyszert ad a hülyeségedre. komolyan h ezek a mai fiatalok...
amugy mi a szart keresel itt, nem láttad a kiírást?18 év felett.mert a szexxel akkor is ráérnél, és az elsõ válaszadónak igaza van, küldd csak börtönbe a csákódat, meg azt is akivel elõtte összefekszel, örülni fognak.
ez nem bunkóság. ha szellemileg nem egy gyerek szintjén lennél máris megértenéd mirõl van szó. attól hogy 13 évesen már nõtt egy kis melled és megnéznek a 2-3 évvel idõssebb fiúk is, még mindig egy gyerek vagy. hajnal 1 órakor pedig, már nagyon az ágyban lenne a helyed. van te neked anyukád, merthogy õ is megérdemelne 2 pofont, rólad nem is beszélve.
öhmm.. 13évesen? egy csöppet korai nem gondolod? ezt most a te érdekedben mondom. én 15 vagyok és 6hónapja vagyok együtt a barátommal. lett volna már rá alkalmam hogy lefeküdjek vele de nem érzem magam késznek. (igaz sok embertõl hallottam hogy 15-16volt mikor elvesztette a szüzességét és ogy jó volt) de azért nem akarok hülyeséget csinálni. megvárom a megfelelõ alkalmat, amikor mind2en úgy érezzük, hogy készen állunk... de Te 13évesen szerintem még ne gondolkodj ilyesmin. kár lenne hülyeséget csinálni ráadásul tapasztalatlanul. ezt úgy értem, hogy szerintem még sokmindent nem tudsz a szex-rõl. (na nem mintha én ilyen hû de okos lennék de elég sok mindennek utánaolvastam)... szerintem neked se ártana. hidd el utána már nem is akarsz majd annyira lefeküdni vele... és szerintem ne csinálj hülyeséget... fogadd meg a tanácsokat amíg még nem késõ. Ja és gondolj csak arra hogy anyukád mit szólna? :/
Azt ugye tudod, hogy ez nem kicsi méret? Nefossál.
A kérdező hozzászólása: Aha komoj:DAm meg csak 14 jovohonapba toltom a 15ot:D
szia komolyan 16? huhh.nos, szerintem egy kicsit ujjazd meg ilyenek, hog tág is legyen. meg jól nedvesítsd be, és csak lassan, mivel elég hosszú. :)
Nem valószínû hogy elsõnél elfog..
A kérdező hozzászólása: Amugy az elsonel a csaj eltud-e elvezni??vagy kulombozo?
A kérdező hozzászólása: Meglessz remelem:D
Egy kicsit de már a világ vége lesz nem sokára, úgy hogy nyugodtan csináld meg a csajt.
A kérdező hozzászólása: Nem ere gondoltam:) )..am szerintetek tul korai?
"emlekezetes maradjon" erõszakold meg, aszt tuti hogy nem felejti el.
A kérdező hozzászólása: Koszonom a valaszokat csak erdeklodom h jolegyen mind 2onknek s h csinaljam h nefajon erost neki:D
"vok", "lessz" - nyelvtan órából viszont még nem volt elég
ha õ is szûz akkor ez bazinagy lesz neki nekem is ekkora amúgy xd
uff

22 vok és még szűz de ha már masztiztam akkor is szűz vagyok?

Legjobb válasz: igen, akkor is szûz vagy

igen, akkor is szûz vagy
Nem vagy te 22....
2. nál a pont:D
szerintem az életkorod 22 osztva 2-vel
Nem, nem vagy már szûz!de hülye vagy...xD
Abba kéne hagyni a WoW-ot, ecsém
Egy 22 éves nem kérdez ilyet..még az agyilag fogyatéki sérültek többsége sem..-_-"
ha 22 évesen nem tudod, mi az a szüzesség elveszítése akkor elég szomorú vagy...nem 12-t akartál irni?
akkor is az vagy
Tényleg nézd meg az Antifaces videót, és tanulj =D Az jóféle =D Am te meg olyan sötét vagy, h a néger f.sza hozzád képest neoncsõ xD Na sok sikert 16/L

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!