Találatok a következő kifejezésre: Szűz vagyok szeretnék fogamzásgátlót feliratni. A (2 db)

Szűz vagyok és szeretnék fogamzásgátlót feliratni. A doki megvizsgál, vagy mit csinál?

Legjobb válasz: Ha lelkiismeretes és elõtte még sosem voltál viszgálaton mindenképp megnéz. De semmi olyat nem csinál, ami fájna, vagy amitõl félned kéne. De amíg szûz vagy nem hüvelyen keresztül vizsgál meg. És nagyon sokat fog kérdezni. Mikor jött meg elõször, mikor utoljára, görcsölsz-e és hasonlók. A legfontosabb, hogy bizalommal legyél iránta, ne görcsölj rá és ne félj, mert nincs mitõl.

Ha lelkiismeretes és elõtte még sosem voltál viszgálaton mindenképp megnéz. De semmi olyat nem csinál, ami fájna, vagy amitõl félned kéne. De amíg szûz vagy nem hüvelyen keresztül vizsgál meg. És nagyon sokat fog kérdezni. Mikor jött meg elõször, mikor utoljára, görcsölsz-e és hasonlók. A legfontosabb, hogy bizalommal legyél iránta, ne görcsölj rá és ne félj, mert nincs mitõl.
hát igen...nem kell félni!én kb fél éve írattam fel elõször és nekem rákszûrést meg ieneket csinált és úgy írta fel a fogamzásgátlót, meg a persze sok kérdést tett fel:) nem kell félned, nem fáj egyiksem!:)
Megvizsgál, de nincs mitõl félned, nem fáj! Szólj neki, hogy még szûz vagy, akkor nem a hüvelyen keresztül vizsgál!
Most én vagyok a hülye, vagy bunkó az elõttem lévõ két válaszoló? A nõgyógyász hol máshol vizsgálna meg, mint a hüvelyen? Nekem sem csinált semmit, csak felírta a gyógyszert, bár lehet, a citót már elsõ alkalommal levették. Nem fáj, nem kell megilyedni, max kicsit kellemetlen. Egy vékony pálcikával vesz nyákmintát a hüvely faláról, és ismétlen, nem fáj!!! Ne félj, ez a nõi léttel jár, lesz még benne részed, de ne undorral állj hozzá, keress egy szimpi dokit és jóban lesztek:-)
Na ja, végbélen keresztül fog megvizsgálni. És hogy fáj-e? .... én nem hazudok, fájni fog, de a szülés jobban fájna, és túl leszel rajta pár perc alatt. Amúgy engem anno mikor felírta nem vizsgált meg, és nem is voltam addig soha nõgyógyásznál.
Végbélen keresztül fog megvizsgálni, ami tuti nem kellemes, de jobb túllenni rajta, vagy ha nagyon idegenkedsz, használjatok óvszert, aztán ha már nem vagy szûz, mehet a hüvelyi úton történõ vizsgálat.
miii? végbélen? na jó nekem itt valami nem stimmel...
Hát én nemrég voltam dokinál és ugy féltem mint még soha:P De aztán nekem azt mondta a doki h 16-7 éves koromig ne naon irassak fel gyógyszert mert felborithatja a hormonháztartásomat. És használjak gumit. De megvizsgált hüvelyen keresztül és megmondta h egészséges a szüzhártyám:P Amugy megvizsgáltad seggen át is:D Ezt az orvos dönti el ott akkor. Am nemfog fájni sztem.
Valóban igaz, hogy végbélen keresztül vizsgálják a szûz lányokat, ezt már én is hallottam!Szerintem semmi értelme sincs!!! Mit tud megállapítani azzal?
Érdekes, milyen tudatlanok egyes lányok... Én még szûz vagyok, és már 2x voltam nõgyógyásznál, és a szûz lányokat valóban végbélen keresztül vizsgálják meg!!! Nem mondom azt, hogy nagyon kellemes, de 1-2 perces mûvelet, és kész. Lazítani kell, ami azért nem könnyû, mert nyilván parázik is az ember, meg kellemetlennek érezheti a szitut, hogy egy idegen doki turkál a fenekében. :P Hogy mit tud így kitapogatni, azt nem tudom, ez legyen az õ dolga. De amíg szûz egy lány, addig nem fognak a hüvelyébe nyúlkálni!!! Tablettát még nem voltam íratni, így nem tudom, mi történik olyankor, de biztosan valahogy akkor is megvizsgál, hogy kenetet vesz-e, azt sem tudom, de ha elmegyek, elmesélem utána, mi volt! :) Szerintem nem kell parázni a nõgyógyásztól, nem vészes procedúra! ;) Én sajnos nem önszántamból mentem, muszáj volt, de örülök mégis, hogy legalább van tapasztalatom a dologról! ;)

Egészen pontosan mi történik a nőgyógyásznál, ha először megyek, már nem vagyok szűz, és fogamzásgátlót szeretnék felíratni? És kb mennyibe kerül a vizsgálat, és a gyógyszer? És tényleg van vérvétel?

Köszönöm a válaszokat! Kicsit tartok a n?gyógyásztól csak azért kérdezem...Illetve ha esetleg tudtok személy szerint valakit javasolni, azt is megköszönném.

Legjobb válasz: bemész elmondod mit szeretnél.Elküld az öltözöbe,kijösz felfekszel a vizsgáloágyra.Csinál egy hüvelyi ultrahangot,megvizsgál esetleg kézzel,csinál egy rákszürést.Egyik sem fájdalmas,és maximum 2 percet vesz igénybe. Utána felöltözöl,megkérdezi van e valamiylen gyógyszerallergiád,volt e trombózis a családba,mikor voltál utoljára vérvételen,van e májbetegséged.. Van aki elküld vérvételre van aki nem. Igazábol a vérvételbõl annyi derül ki,hogy rendben vannak e a májfunkcióid ,esetleg a hormonszintedet is megnézik. Ha volt trombozis akkor megnézik hogy leiden homozigota vagy e (hajlamos a trombozisra). Van aki nem küld el vérvételre.

bemész elmondod mit szeretnél.Elküld az öltözöbe, kijösz felfekszel a vizsgáloágyra.Csinál egy hüvelyi ultrahangot, megvizsgál esetleg kézzel, csinál egy rákszürést.Egyik sem fájdalmas, és maximum 2 percet vesz igénybe. Utána felöltözöl, megkérdezi van e valamiylen gyógyszerallergiád, volt e trombózis a családba, mikor voltál utoljára vérvételen, van e májbetegséged.. Van aki elküld vérvételre van aki nem. Igazábol a vérvételbõl annyi derül ki, hogy rendben vannak e a májfunkcióid , esetleg a hormonszintedet is megnézik. Ha volt trombozis akkor megnézik hogy leiden homozigota vagy e (hajlamos a trombozisra). Van aki nem küld el vérvételre.
az elsõhöz annyit fûznék hozzá, hogyha az orvos nemkérdez semmit, akkor jobb ha temondod a dolgokat, pl h volt a trombózis a családban éshogy van e vmilyen örökölhetõ betegség a családban. jobb ha ezeket tudja az orvos, csak nem mindegyik kérdezi meg. és mondhatsz magadról is pár dolgot pl h rendszeres e a menzeszed, vannak e görcseid, ilyesmik. mert ennek függvényében tud hatásosabb tablettát javasolni neked.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen nektek!:) Ha még valaki valamit hozzátenne, vagy tud orvost javasolni Pesten vagy Fehérváron, annak örülnék! (a vérvételtõl félek, mert az ájulás kerülget tõle...mármint nem a gondolatától, hanem magától a vérvételtõl)
második vagyok, sztkban ingyenes, magán dokinál 8-10 ezer körül lesz
úgy bírom hogy amikor valaki feltesz egy kérdést akkor a rendszer mielõtt kitenné a kérdést feldobja az ahhoz hasonlókat, és az illetõ mégis kiteszi.... minden nap van egy ilyen kérdés.
A kérdező hozzászólása: Hát akkor most megint van. Ha nem tetszik, ne válaszolj rá. Ennyi
Ez legalább egy értelmes kérdés. A legtöbb gyakori kérdés hülyeség. Örülök, h ezt kérdezed, hogy mi történik a fog. gátló felírásánál, és nem azt, hogy " UGYE NEM LEHETEK TERHES?" ami nagyon sokszor elõ fordul itt. 17/F

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!