Találatok a következő kifejezésre: Szűz vagyok szeretnék fogamzásgátlót feliratni (3 db)

Szűz vagyok és szeretnék fogamzásgátlót feliratni. A doki megvizsgál, vagy mit csinál?

Legjobb válasz: Ha lelkiismeretes és elõtte még sosem voltál viszgálaton mindenképp megnéz. De semmi olyat nem csinál, ami fájna, vagy amitõl félned kéne. De amíg szûz vagy nem hüvelyen keresztül vizsgál meg. És nagyon sokat fog kérdezni. Mikor jött meg elõször, mikor utoljára, görcsölsz-e és hasonlók. A legfontosabb, hogy bizalommal legyél iránta, ne görcsölj rá és ne félj, mert nincs mitõl.

Ha lelkiismeretes és elõtte még sosem voltál viszgálaton mindenképp megnéz. De semmi olyat nem csinál, ami fájna, vagy amitõl félned kéne. De amíg szûz vagy nem hüvelyen keresztül vizsgál meg. És nagyon sokat fog kérdezni. Mikor jött meg elõször, mikor utoljára, görcsölsz-e és hasonlók. A legfontosabb, hogy bizalommal legyél iránta, ne görcsölj rá és ne félj, mert nincs mitõl.
hát igen...nem kell félni!én kb fél éve írattam fel elõször és nekem rákszûrést meg ieneket csinált és úgy írta fel a fogamzásgátlót, meg a persze sok kérdést tett fel:) nem kell félned, nem fáj egyiksem!:)
Megvizsgál, de nincs mitõl félned, nem fáj! Szólj neki, hogy még szûz vagy, akkor nem a hüvelyen keresztül vizsgál!
Most én vagyok a hülye, vagy bunkó az elõttem lévõ két válaszoló? A nõgyógyász hol máshol vizsgálna meg, mint a hüvelyen? Nekem sem csinált semmit, csak felírta a gyógyszert, bár lehet, a citót már elsõ alkalommal levették. Nem fáj, nem kell megilyedni, max kicsit kellemetlen. Egy vékony pálcikával vesz nyákmintát a hüvely faláról, és ismétlen, nem fáj!!! Ne félj, ez a nõi léttel jár, lesz még benne részed, de ne undorral állj hozzá, keress egy szimpi dokit és jóban lesztek:-)
Na ja, végbélen keresztül fog megvizsgálni. És hogy fáj-e? .... én nem hazudok, fájni fog, de a szülés jobban fájna, és túl leszel rajta pár perc alatt. Amúgy engem anno mikor felírta nem vizsgált meg, és nem is voltam addig soha nõgyógyásznál.
Végbélen keresztül fog megvizsgálni, ami tuti nem kellemes, de jobb túllenni rajta, vagy ha nagyon idegenkedsz, használjatok óvszert, aztán ha már nem vagy szûz, mehet a hüvelyi úton történõ vizsgálat.
miii? végbélen? na jó nekem itt valami nem stimmel...
Hát én nemrég voltam dokinál és ugy féltem mint még soha:P De aztán nekem azt mondta a doki h 16-7 éves koromig ne naon irassak fel gyógyszert mert felborithatja a hormonháztartásomat. És használjak gumit. De megvizsgált hüvelyen keresztül és megmondta h egészséges a szüzhártyám:P Amugy megvizsgáltad seggen át is:D Ezt az orvos dönti el ott akkor. Am nemfog fájni sztem.
Valóban igaz, hogy végbélen keresztül vizsgálják a szûz lányokat, ezt már én is hallottam!Szerintem semmi értelme sincs!!! Mit tud megállapítani azzal?
Érdekes, milyen tudatlanok egyes lányok... Én még szûz vagyok, és már 2x voltam nõgyógyásznál, és a szûz lányokat valóban végbélen keresztül vizsgálják meg!!! Nem mondom azt, hogy nagyon kellemes, de 1-2 perces mûvelet, és kész. Lazítani kell, ami azért nem könnyû, mert nyilván parázik is az ember, meg kellemetlennek érezheti a szitut, hogy egy idegen doki turkál a fenekében. :P Hogy mit tud így kitapogatni, azt nem tudom, ez legyen az õ dolga. De amíg szûz egy lány, addig nem fognak a hüvelyébe nyúlkálni!!! Tablettát még nem voltam íratni, így nem tudom, mi történik olyankor, de biztosan valahogy akkor is megvizsgál, hogy kenetet vesz-e, azt sem tudom, de ha elmegyek, elmesélem utána, mi volt! :) Szerintem nem kell parázni a nõgyógyásztól, nem vészes procedúra! ;) Én sajnos nem önszántamból mentem, muszáj volt, de örülök mégis, hogy legalább van tapasztalatom a dologról! ;)

Van egy pasim, akivel szeretnék lefeküdi, de még szűz vagyok! Mit tegyek? Fogamzásgátlót hüvelyvizsgálat nélkül is tudok feliratni?

Legjobb válasz: vizsgálat nélkül csak valami kontár írja fel. Komoly bajod is lehet belõle, ha nem vizsgál ki elõtte.

vizsgálat nélkül csak valami kontár írja fel. Komoly bajod is lehet belõle, ha nem vizsgál ki elõtte.
utolsó vagyok.hüvelyvizsgálat nélkül felírja, de más vizsgálat kell, így értettem.
Persze hogy felírja, van olyan rossz orvos, csak aztán ne csodálkozz ha bálnává hízol, rosszul leszel, meghalsz trombózis miatt stb mert nem vizsgált meg és nem tudta melyik a legmegfelelõbb neked. Ha nagykislány vagy és szexelni akarsz akkor ehhez is legyél nagy! Ha esetleg nõgyógyászati betegséged lenne akkor mit csinálnál? Relytegetnéd otthon örökké mert nem mersz elmenni? Vagy mi lesz ha gyereket akarsz? Vagy addigra megbátorodsz?
Na ez más téma, akkor hagyd a fenébe azt a srácot! Elsõ alkalomra bírja ki az óvszert, tiszteljen meg ennyivel! Utána lehet váltani. Istenit :S
Szia! Vérvizsgálat és anamnézis után felírják, nem szükséges hüvelyvizsgálat, de ne sokkal utána menj vissza az orvoshoz az éves rákszûrésre. A gyerekvállalás pedig hát, mondjuk normális. Anyai ösztönök minden nõben vannak már akkor amikor a barbidat fésülöd :) Akarni még ne akard azonban, hidd el megéri várni :) A barátodon meg ne csodálkozz, én sem akarnám 18 évesen. Szóval várj még, addig is nézd a babás fórumokat, öltöztess babát, ha van a családodban. Engem keresztlányom leszívott idegileg és fizikailag, 10 ruhát adtam rá egymás után, mert egyik sem tetszett neki, nem ízlett a reggeli és megcsípte a szúnyog ezért halálos beteg:D Szóval hidd el, az anyai ösztönöket ebben a korban a havi egyszeri babával való találkozás bõven fedezi :D
Használjatok gumit, ha nem akarsz nõgyógyászati vizsgálatot. Miért nem akarsz hüvelyvizsgálatot?
fogamzásgátlót kb. vizsgálat nélkül is fel tudsz iratni.
igen
Ha már fogamzásgátlót szedsz akkor évente egyszer mindenképpen kell csináltatnod szûrést, ami bizony sokkal kellemetlenebb mint egy szimpla hüvelyi vizsgálat!
Mostanság már nem fognak elküldeni vérvizsgálatra se (ezt a marhaságot amúgy honnan veszik mostanság egyre gyakrabban, hogy az orvos a vérbõl mondaná meg, hogy hajlamos vagy-e bármire??!). Felír neked a doki 1 havi adag gyógyszert kb. 3 perc beszélgetés után (volt-e rákos, trombózisos, mittoménmi a családban) és egy hónap UTÁN néz nálad májfunkciót, és ha az rendben van kapd a 3 havi adagot. A vérvizsgálatból amúgy kb. annyit szûr le a nõgyógyász, hogy jól mûködik-e a májad vagy sem.
Kiírja az orvos hüvelyi vizsgálat nélkül, de valószínû h elküld majd vérvételre is, hogy lássa, nem-e vagy hajlamos különbözõ betegségekre. Nyugodj meg, manapság már nem olyanok a fogamzásgátlók, hogy hízol tõlük( csak a lányok erre nagyon szeretik rákenni a hízást:D), vagy esetleg valami komoly bajod lenne tõlük. Alacsony a hormontartalmuk, és megbízhatóak. Viszont ha cytológián még nem voltál, látogass el! Akkor majd az orvosoddal is beszélhetsz errõl.
A kérdező hozzászólása: biztos vagyok abban h kibirná , de lehet h ugy nem azt kapnám amire számitok !
A kérdező hozzászólása: És mit tegyek akkor ha még nem mentem el dokizhoz , de leakarok feküdni a sráccal , de viszont a srác nem szeret óvszert használni ?!
A kérdező hozzászólása: Hát nem egészen arról van szó , csak érdekelt h felirják-e vizsgálat nélkül ! mindenféleképp kivizsgáltatom magam ! 17 éves létemre minden más problémám van ! és sztetek az gond h ennyi idõsen én gyereket akarok , de az 1 évvel idõsebb pasim viszont nem ?
Érdekes nekem egy éve volt még vérvizsgálat és ért is valamit, mert magas volt a cukrom és veszélyes lehetett volna! Ezért mégegyszer vért kellett venni, de szerencsére akkor már jó volt, de egyébként fontos.

Egészen pontosan mi történik a nőgyógyásznál, ha először megyek, már nem vagyok szűz, és fogamzásgátlót szeretnék felíratni? És kb mennyibe kerül a vizsgálat, és a gyógyszer? És tényleg van vérvétel?

Köszönöm a válaszokat! Kicsit tartok a n?gyógyásztól csak azért kérdezem...Illetve ha esetleg tudtok személy szerint valakit javasolni, azt is megköszönném.

Legjobb válasz: bemész elmondod mit szeretnél.Elküld az öltözöbe,kijösz felfekszel a vizsgáloágyra.Csinál egy hüvelyi ultrahangot,megvizsgál esetleg kézzel,csinál egy rákszürést.Egyik sem fájdalmas,és maximum 2 percet vesz igénybe. Utána felöltözöl,megkérdezi van e valamiylen gyógyszerallergiád,volt e trombózis a családba,mikor voltál utoljára vérvételen,van e májbetegséged.. Van aki elküld vérvételre van aki nem. Igazábol a vérvételbõl annyi derül ki,hogy rendben vannak e a májfunkcióid ,esetleg a hormonszintedet is megnézik. Ha volt trombozis akkor megnézik hogy leiden homozigota vagy e (hajlamos a trombozisra). Van aki nem küld el vérvételre.

bemész elmondod mit szeretnél.Elküld az öltözöbe, kijösz felfekszel a vizsgáloágyra.Csinál egy hüvelyi ultrahangot, megvizsgál esetleg kézzel, csinál egy rákszürést.Egyik sem fájdalmas, és maximum 2 percet vesz igénybe. Utána felöltözöl, megkérdezi van e valamiylen gyógyszerallergiád, volt e trombózis a családba, mikor voltál utoljára vérvételen, van e májbetegséged.. Van aki elküld vérvételre van aki nem. Igazábol a vérvételbõl annyi derül ki, hogy rendben vannak e a májfunkcióid , esetleg a hormonszintedet is megnézik. Ha volt trombozis akkor megnézik hogy leiden homozigota vagy e (hajlamos a trombozisra). Van aki nem küld el vérvételre.
az elsõhöz annyit fûznék hozzá, hogyha az orvos nemkérdez semmit, akkor jobb ha temondod a dolgokat, pl h volt a trombózis a családban éshogy van e vmilyen örökölhetõ betegség a családban. jobb ha ezeket tudja az orvos, csak nem mindegyik kérdezi meg. és mondhatsz magadról is pár dolgot pl h rendszeres e a menzeszed, vannak e görcseid, ilyesmik. mert ennek függvényében tud hatásosabb tablettát javasolni neked.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen nektek!:) Ha még valaki valamit hozzátenne, vagy tud orvost javasolni Pesten vagy Fehérváron, annak örülnék! (a vérvételtõl félek, mert az ájulás kerülget tõle...mármint nem a gondolatától, hanem magától a vérvételtõl)
második vagyok, sztkban ingyenes, magán dokinál 8-10 ezer körül lesz
úgy bírom hogy amikor valaki feltesz egy kérdést akkor a rendszer mielõtt kitenné a kérdést feldobja az ahhoz hasonlókat, és az illetõ mégis kiteszi.... minden nap van egy ilyen kérdés.
A kérdező hozzászólása: Hát akkor most megint van. Ha nem tetszik, ne válaszolj rá. Ennyi
Ez legalább egy értelmes kérdés. A legtöbb gyakori kérdés hülyeség. Örülök, h ezt kérdezed, hogy mi történik a fog. gátló felírásánál, és nem azt, hogy " UGYE NEM LEHETEK TERHES?" ami nagyon sokszor elõ fordul itt. 17/F

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!