Találatok a következő kifejezésre: Szűz vagyok szeretnék fogamzásgátlót (5 db)

Szűz vagyok és szeretnék fogamzásgátlót feliratni. A doki megvizsgál, vagy mit csinál?

Legjobb válasz: Ha lelkiismeretes és elõtte még sosem voltál viszgálaton mindenképp megnéz. De semmi olyat nem csinál, ami fájna, vagy amitõl félned kéne. De amíg szûz vagy nem hüvelyen keresztül vizsgál meg. És nagyon sokat fog kérdezni. Mikor jött meg elõször, mikor utoljára, görcsölsz-e és hasonlók. A legfontosabb, hogy bizalommal legyél iránta, ne görcsölj rá és ne félj, mert nincs mitõl.

Ha lelkiismeretes és elõtte még sosem voltál viszgálaton mindenképp megnéz. De semmi olyat nem csinál, ami fájna, vagy amitõl félned kéne. De amíg szûz vagy nem hüvelyen keresztül vizsgál meg. És nagyon sokat fog kérdezni. Mikor jött meg elõször, mikor utoljára, görcsölsz-e és hasonlók. A legfontosabb, hogy bizalommal legyél iránta, ne görcsölj rá és ne félj, mert nincs mitõl.
hát igen...nem kell félni!én kb fél éve írattam fel elõször és nekem rákszûrést meg ieneket csinált és úgy írta fel a fogamzásgátlót, meg a persze sok kérdést tett fel:) nem kell félned, nem fáj egyiksem!:)
Megvizsgál, de nincs mitõl félned, nem fáj! Szólj neki, hogy még szûz vagy, akkor nem a hüvelyen keresztül vizsgál!
Most én vagyok a hülye, vagy bunkó az elõttem lévõ két válaszoló? A nõgyógyász hol máshol vizsgálna meg, mint a hüvelyen? Nekem sem csinált semmit, csak felírta a gyógyszert, bár lehet, a citót már elsõ alkalommal levették. Nem fáj, nem kell megilyedni, max kicsit kellemetlen. Egy vékony pálcikával vesz nyákmintát a hüvely faláról, és ismétlen, nem fáj!!! Ne félj, ez a nõi léttel jár, lesz még benne részed, de ne undorral állj hozzá, keress egy szimpi dokit és jóban lesztek:-)
Na ja, végbélen keresztül fog megvizsgálni. És hogy fáj-e? .... én nem hazudok, fájni fog, de a szülés jobban fájna, és túl leszel rajta pár perc alatt. Amúgy engem anno mikor felírta nem vizsgált meg, és nem is voltam addig soha nõgyógyásznál.
Végbélen keresztül fog megvizsgálni, ami tuti nem kellemes, de jobb túllenni rajta, vagy ha nagyon idegenkedsz, használjatok óvszert, aztán ha már nem vagy szûz, mehet a hüvelyi úton történõ vizsgálat.
miii? végbélen? na jó nekem itt valami nem stimmel...
Hát én nemrég voltam dokinál és ugy féltem mint még soha:P De aztán nekem azt mondta a doki h 16-7 éves koromig ne naon irassak fel gyógyszert mert felborithatja a hormonháztartásomat. És használjak gumit. De megvizsgált hüvelyen keresztül és megmondta h egészséges a szüzhártyám:P Amugy megvizsgáltad seggen át is:D Ezt az orvos dönti el ott akkor. Am nemfog fájni sztem.
Valóban igaz, hogy végbélen keresztül vizsgálják a szûz lányokat, ezt már én is hallottam!Szerintem semmi értelme sincs!!! Mit tud megállapítani azzal?
Érdekes, milyen tudatlanok egyes lányok... Én még szûz vagyok, és már 2x voltam nõgyógyásznál, és a szûz lányokat valóban végbélen keresztül vizsgálják meg!!! Nem mondom azt, hogy nagyon kellemes, de 1-2 perces mûvelet, és kész. Lazítani kell, ami azért nem könnyû, mert nyilván parázik is az ember, meg kellemetlennek érezheti a szitut, hogy egy idegen doki turkál a fenekében. :P Hogy mit tud így kitapogatni, azt nem tudom, ez legyen az õ dolga. De amíg szûz egy lány, addig nem fognak a hüvelyébe nyúlkálni!!! Tablettát még nem voltam íratni, így nem tudom, mi történik olyankor, de biztosan valahogy akkor is megvizsgál, hogy kenetet vesz-e, azt sem tudom, de ha elmegyek, elmesélem utána, mi volt! :) Szerintem nem kell parázni a nõgyógyásztól, nem vészes procedúra! ;) Én sajnos nem önszántamból mentem, muszáj volt, de örülök mégis, hogy legalább van tapasztalatom a dologról! ;)

Van egy pasim, akivel szeretnék lefeküdi, de még szűz vagyok! Mit tegyek? Fogamzásgátlót hüvelyvizsgálat nélkül is tudok feliratni?

Legjobb válasz: vizsgálat nélkül csak valami kontár írja fel. Komoly bajod is lehet belõle, ha nem vizsgál ki elõtte.

vizsgálat nélkül csak valami kontár írja fel. Komoly bajod is lehet belõle, ha nem vizsgál ki elõtte.
utolsó vagyok.hüvelyvizsgálat nélkül felírja, de más vizsgálat kell, így értettem.
Persze hogy felírja, van olyan rossz orvos, csak aztán ne csodálkozz ha bálnává hízol, rosszul leszel, meghalsz trombózis miatt stb mert nem vizsgált meg és nem tudta melyik a legmegfelelõbb neked. Ha nagykislány vagy és szexelni akarsz akkor ehhez is legyél nagy! Ha esetleg nõgyógyászati betegséged lenne akkor mit csinálnál? Relytegetnéd otthon örökké mert nem mersz elmenni? Vagy mi lesz ha gyereket akarsz? Vagy addigra megbátorodsz?
Na ez más téma, akkor hagyd a fenébe azt a srácot! Elsõ alkalomra bírja ki az óvszert, tiszteljen meg ennyivel! Utána lehet váltani. Istenit :S
Szia! Vérvizsgálat és anamnézis után felírják, nem szükséges hüvelyvizsgálat, de ne sokkal utána menj vissza az orvoshoz az éves rákszûrésre. A gyerekvállalás pedig hát, mondjuk normális. Anyai ösztönök minden nõben vannak már akkor amikor a barbidat fésülöd :) Akarni még ne akard azonban, hidd el megéri várni :) A barátodon meg ne csodálkozz, én sem akarnám 18 évesen. Szóval várj még, addig is nézd a babás fórumokat, öltöztess babát, ha van a családodban. Engem keresztlányom leszívott idegileg és fizikailag, 10 ruhát adtam rá egymás után, mert egyik sem tetszett neki, nem ízlett a reggeli és megcsípte a szúnyog ezért halálos beteg:D Szóval hidd el, az anyai ösztönöket ebben a korban a havi egyszeri babával való találkozás bõven fedezi :D
Használjatok gumit, ha nem akarsz nõgyógyászati vizsgálatot. Miért nem akarsz hüvelyvizsgálatot?
fogamzásgátlót kb. vizsgálat nélkül is fel tudsz iratni.
igen
Ha már fogamzásgátlót szedsz akkor évente egyszer mindenképpen kell csináltatnod szûrést, ami bizony sokkal kellemetlenebb mint egy szimpla hüvelyi vizsgálat!
Mostanság már nem fognak elküldeni vérvizsgálatra se (ezt a marhaságot amúgy honnan veszik mostanság egyre gyakrabban, hogy az orvos a vérbõl mondaná meg, hogy hajlamos vagy-e bármire??!). Felír neked a doki 1 havi adag gyógyszert kb. 3 perc beszélgetés után (volt-e rákos, trombózisos, mittoménmi a családban) és egy hónap UTÁN néz nálad májfunkciót, és ha az rendben van kapd a 3 havi adagot. A vérvizsgálatból amúgy kb. annyit szûr le a nõgyógyász, hogy jól mûködik-e a májad vagy sem.
Kiírja az orvos hüvelyi vizsgálat nélkül, de valószínû h elküld majd vérvételre is, hogy lássa, nem-e vagy hajlamos különbözõ betegségekre. Nyugodj meg, manapság már nem olyanok a fogamzásgátlók, hogy hízol tõlük( csak a lányok erre nagyon szeretik rákenni a hízást:D), vagy esetleg valami komoly bajod lenne tõlük. Alacsony a hormontartalmuk, és megbízhatóak. Viszont ha cytológián még nem voltál, látogass el! Akkor majd az orvosoddal is beszélhetsz errõl.
A kérdező hozzászólása: biztos vagyok abban h kibirná , de lehet h ugy nem azt kapnám amire számitok !
A kérdező hozzászólása: És mit tegyek akkor ha még nem mentem el dokizhoz , de leakarok feküdni a sráccal , de viszont a srác nem szeret óvszert használni ?!
A kérdező hozzászólása: Hát nem egészen arról van szó , csak érdekelt h felirják-e vizsgálat nélkül ! mindenféleképp kivizsgáltatom magam ! 17 éves létemre minden más problémám van ! és sztetek az gond h ennyi idõsen én gyereket akarok , de az 1 évvel idõsebb pasim viszont nem ?
Érdekes nekem egy éve volt még vérvizsgálat és ért is valamit, mert magas volt a cukrom és veszélyes lehetett volna! Ezért mégegyszer vért kellett venni, de szerencsére akkor már jó volt, de egyébként fontos.

Szűz vagyok és a barátommal le szeretem volna feküdni, de nem ment, nem szedek fogamzásgátlot és nem is használt gumit. A péniszét a hüvelyhez tette, de nem hatolt be, csak egy nagyon nagyon picit. Lehetek terhes?

Legjobb válasz: Ha elment akkor igen. de sok mindennek kell öszejönnie ahhoz, hogy teherbe ess. ha nem hatolt beléd teljesen, akkor elég kicsi az esélye. de ha nagyon félsz, keresd fel a lakóhelyedhez legközelebbi tiniambulanciát, és kérd meg az ügyeletes nõgyógyászt, hogy írjon fel neked esemény utáni tablettát, amennyiben még nem haladta meg a dolog a 72 órát. Akkor tutira nem lesz semmi baj!!! Bátorság a dokihoz!

Ha elment akkor igen. de sok mindennek kell öszejönnie ahhoz, hogy teherbe ess. ha nem hatolt beléd teljesen, akkor elég kicsi az esélye. de ha nagyon félsz, keresd fel a lakóhelyedhez legközelebbi tiniambulanciát, és kérd meg az ügyeletes nõgyógyászt, hogy írjon fel neked esemény utáni tablettát, amennyiben még nem haladta meg a dolog a 72 órát. Akkor tutira nem lesz semmi baj!!! Bátorság a dokihoz!
Nem nagy, de van rá esélyed! A"csak oda tette"dologbó születtek már gyerekek! Nem kell"elmennie"ahoz hogy sperma kerüljön a hüvelyedbe. Nem tudhatod mennyire életképesek az ivarsejtjei, igy simán eljuthatnak a petéhez ha már bent vannak a hüvelyben.Márpedig ha picit betette akkor elég az elõváladék is! Mért játszotok a tûzzel ha nem akartok gyereket?
Ha egy kicsit már betette, és volt elõfolyása, akkor van rá esély. A szûzhártyán vagy egy kis nyílás, szóval simán be tudnak oda evickélni a kis gazfickók! Amúgy a szex a felelõségvállalásról szól! Mindig kell védekezni, hogy ne aggódj miatta. Nem csak a terhesség miatt, hanem a nemibetegségek miatt is! Ha ezt nem tudod felvállani, akkor fiatal vagy még a szexhez! Szóval: gumi mindig legyen nálatok! Javaslom, csinálj tesztet, és ha nem jön meg irány a doki! Vagy ha nem telt el azóta a 72 óra, akkor meg menj most, kapsz gyógyszert. És legközelebb figyeljetek oda. Az elõfolyástól is tehebe lehet esni.
ugyanilyen helyzetbe kerültem nemrég, de nekem kicsit több volt mint hogy "kicsit betette"...de nem ment el bennem, megszakítottuk...nem irtad h a ciklusod hanyadik napján történt, attol is függhet h mennyi esélyed legyen a teherbe esésre! én megilyedtem és elmentem orvoshoz, felirattam az esemény utánit, 2 nap mulva bevettem, és most már menstruálok, nincs gond. Javaslom, ha félsz, s nem szeretnél babát, irány az orvos!!!
Mind igaz amit elöttem leirtak. valszeg tapasztalatlan vagy , NAGYOn, ughogy az orvos tudná megmondani, hogy mi is a hejzet. Senkit nem akarok leszidni, de azt kéne a fital lányokkal/fiukkal megértetni, hogy a sex nem csak az élvezetekbõl áll. Hanem igen nagy felelõsség vállalásról. Az, hogy a péniszét ODA tette, lehet hogy tönkretettétek az életeteket. kemény vagyok? lehet, csak körül kell nézni a világban, és meglátjátok, hogy az élet is kemény. nem csak arra a pillantra kell gondolni, hanem az egész elöttetek álló jövõre. Sajnálom, hogy most ijen hejzetbe kerültél, de sajna csak magatoknak köszönheted. Remélem nincsen semmi gond és tanulsz a dologbõl, és remélem más lányokkal is megérteted, hogy NEM játék a sex, közel sem az...ott az AIDS, meg millió fertõzés nemi betegség, Ja, és egy gyerek is becsúszhat ha felelõsség nélkül cselekszel.
Újat én sem tudok mondani, de azt megkérdezném, hogy mi a fenének nem lehet védekezni? VAgy kezdjem onnan, hogy magyarországon miért nem lehet megfelelõ felvilágosítást adni a gyereknek? Akár a suliban , akár a szülõktõl... Borzalmas, hogy némelyik-mert azért hál isten van kivétel-mennyire felelõtlenek és nem törõdöm módon kezelik a dolgokat. A fene egye meg, tessék már védekezni!!!!!! Megfelelõen!!
Mély egytértésem!

Egészen pontosan mi történik a nőgyógyásznál, ha először megyek, már nem vagyok szűz, és fogamzásgátlót szeretnék felíratni? És kb mennyibe kerül a vizsgálat, és a gyógyszer? És tényleg van vérvétel?

Köszönöm a válaszokat! Kicsit tartok a n?gyógyásztól csak azért kérdezem...Illetve ha esetleg tudtok személy szerint valakit javasolni, azt is megköszönném.

Legjobb válasz: bemész elmondod mit szeretnél.Elküld az öltözöbe,kijösz felfekszel a vizsgáloágyra.Csinál egy hüvelyi ultrahangot,megvizsgál esetleg kézzel,csinál egy rákszürést.Egyik sem fájdalmas,és maximum 2 percet vesz igénybe. Utána felöltözöl,megkérdezi van e valamiylen gyógyszerallergiád,volt e trombózis a családba,mikor voltál utoljára vérvételen,van e májbetegséged.. Van aki elküld vérvételre van aki nem. Igazábol a vérvételbõl annyi derül ki,hogy rendben vannak e a májfunkcióid ,esetleg a hormonszintedet is megnézik. Ha volt trombozis akkor megnézik hogy leiden homozigota vagy e (hajlamos a trombozisra). Van aki nem küld el vérvételre.

bemész elmondod mit szeretnél.Elküld az öltözöbe, kijösz felfekszel a vizsgáloágyra.Csinál egy hüvelyi ultrahangot, megvizsgál esetleg kézzel, csinál egy rákszürést.Egyik sem fájdalmas, és maximum 2 percet vesz igénybe. Utána felöltözöl, megkérdezi van e valamiylen gyógyszerallergiád, volt e trombózis a családba, mikor voltál utoljára vérvételen, van e májbetegséged.. Van aki elküld vérvételre van aki nem. Igazábol a vérvételbõl annyi derül ki, hogy rendben vannak e a májfunkcióid , esetleg a hormonszintedet is megnézik. Ha volt trombozis akkor megnézik hogy leiden homozigota vagy e (hajlamos a trombozisra). Van aki nem küld el vérvételre.
az elsõhöz annyit fûznék hozzá, hogyha az orvos nemkérdez semmit, akkor jobb ha temondod a dolgokat, pl h volt a trombózis a családban éshogy van e vmilyen örökölhetõ betegség a családban. jobb ha ezeket tudja az orvos, csak nem mindegyik kérdezi meg. és mondhatsz magadról is pár dolgot pl h rendszeres e a menzeszed, vannak e görcseid, ilyesmik. mert ennek függvényében tud hatásosabb tablettát javasolni neked.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen nektek!:) Ha még valaki valamit hozzátenne, vagy tud orvost javasolni Pesten vagy Fehérváron, annak örülnék! (a vérvételtõl félek, mert az ájulás kerülget tõle...mármint nem a gondolatától, hanem magától a vérvételtõl)
második vagyok, sztkban ingyenes, magán dokinál 8-10 ezer körül lesz
úgy bírom hogy amikor valaki feltesz egy kérdést akkor a rendszer mielõtt kitenné a kérdést feldobja az ahhoz hasonlókat, és az illetõ mégis kiteszi.... minden nap van egy ilyen kérdés.
A kérdező hozzászólása: Hát akkor most megint van. Ha nem tetszik, ne válaszolj rá. Ennyi
Ez legalább egy értelmes kérdés. A legtöbb gyakori kérdés hülyeség. Örülök, h ezt kérdezed, hogy mi történik a fog. gátló felírásánál, és nem azt, hogy " UGYE NEM LEHETEK TERHES?" ami nagyon sokszor elõ fordul itt. 17/F

Nem merem megmondani az anyukámnak h már nem vagyok szűz! És az ő tudta nélkül szeretnék szedni fogamzásgátló tablettákat. Ezt ne titkoljam előle?

Már nem vagyok sz?z...és ezt nemtudom hogyan mondjam meg...meg hogyan kezdjem el???és a barátommal szokunk sexelni... :)) de ezt sztem anyukám nem tudja...és már elég régóta!!!szal szeretnék már szedni tablettákat!!!de úgy h az anyu ne tudjon róla!!!!!hány éves kortól lehet kiiratni??tudom h orvoshoz menni meg ilyen...mert csak 16 vok... :)) SEGITSETEK!!!!!!

Legjobb válasz: A nõk akkora problémát csinálnak ebbõl a szüzesség dologból. Szerintem anyukád sem hülye, biztos sejti.

A nõk akkora problémát csinálnak ebbõl a szüzesség dologból. Szerintem anyukád sem hülye, biztos sejti.
Inkább akkor tudja meg ha már terhes vagy???Miért nem mered elmondani???Leülsz vele beszélgetni, és elmondod neki, hogy nagyon szereted a fiút, és lefeküdtél vele!Megnyugtatod, hogy védekeztetek(persze csak ha így volt), és a segítségét/tanácsát kéred abban, hogy hogyan védekezettek a jövõben!Jobb az õszinteség!Egyszer úgyis megtudja, és ne akkor, amikor esetleg baj van!
Ne mond el... Majd észre veszi, menj orvoshoz, vagy patikába, érdeklõdj és ennyi!
A kérdező hozzászólása: kösyke mindenkinek!!!!!!
A kérdező hozzászólása: kösykee mindenkinek!!!!!!
A dolog elmesélése attól is függ szerintem, h milyen kapcsolatban vagy anyukáddal, mert ha elég bizalmas a viszony köztetek és sok dolgot elmondasz neki akkor ezt is biztos megérti.( én pl nagyon sok mindent elmondok anyumnak)Ezt a "nagy eseményt" is elmondtam neki már másnap(17 és fél éves voltam, most 19)Ha elég komoly a kapcsolatod, akkor a gyógyszer jó megoldás(másnak eszébe sem jut ennyi idõsen!) Orvoshoz elmehetsz anyuddal is de akár egy barátnõddel is.Végül is nem esznek embert!Bár egy kicsit kellemetlen, de ez természetes.Csak ügyesen!
Ha nagyon félsz attól h elmond neki, akkor nem muszáj, de akkor viszont neked kell megtalálni a megfelelõ orvost. Vannak kifejezetten tinédzserambulanciák, pl Péterfi Sándor Utcai Kórházban, ide nem kell bejelentkezni se, elég ha odamész és bedobod a tb-kártyád. De mehetsz ahová gondolod, kérdezz meg osztálytásakat, biztos tudnak segíteni. Elmondani pedig nem vészes, bár te tudod, hogy hogy reagálna, az én anyukám elkezdett sírni mikor nõvérem elmondta neki, neme meg a szemem csillogásából kitalálta:D. Amúgy sztem pl úgy elkezdheted h elmeséled h milyen jól megvagytok meg milyen régóta meg mittomén és innen levezeted
Szia, Te ismered anyukádat, de annyira nem ugrálnék ezzel az elmondom neki, hogy lefeküdtem a párommal. Annyi reakció létezik. Ha elmész egy nõgyógyászhoz, ami nem árt tabiírás nélkül is, akkor felvilágosít arról, hogy szedhetsz e, meg ilyenek. (15évesen írtak nekem anyum tudta nélkül)3 Amíg védekeztek, tabi nélkül is, ésszel csináljátok, akkor nem szükséges bevonni a szülõket.... Tényleg figyeljetek oda, hogy ne szedj össze semmi fertõzést, ne ess teherbe... (nem túl jó poén, ha az anyud minden knak elmond mert már nem vagy szûz, és felelõsen tabival szeretnél védekezni)
Az én anyukám nem fogadta jól a dolgokat, pedig már majdnem 18 voltam!Fõleg a foggátló részét!Próbált lebeszélni, de nem tudott, és meg is lett az eredménye!Vér-vizeletvizsgálat, nõgyógyászati vizsgálat...A második szem után olyan rosszul lettem, hogy azt mondták az orvosok, hogy örüljek, hogy lehet gyerekem, mert ha tovább szedtem volna, nem lehetne!Nem megrémíteni akarlak, de anyukád ismer!Õ tudja, hogy esetleg volt e gyerekkorodban gyógyszerérzékenységed vagy ilyenek, mert ezeket nem árt tudni!Rám azért hatott így, mert életemben nem szedtem gyógyszert, mert maximum náthás voltam, az meg megoldható gyógyszerek nélkül is, és a szervezetem egyáltalán nem volt hozzászokva a gyógyszerekhez!Szóval szerintem mindenképpen beszélj anyukáddal, és hallgass rá, mert meglesz az oka annak is, ha igent mond és annak is ha nemet!
Elõször is, 16 évesen már a legtöbb sztk-s doki felírja a fogamzásgátló tablettát. Annak az a menete, hogy elmész az sztk-ba, bejelentkezel a nõgyógyászatra, és bemész a dokihoz, elõadod h mit szeretnél. Lelkiismeretesebb dokik elküldenek vérvizsgálatra, és megvizsgálnak. Sajnos a legtöbben csak fölírják a receptet.És persze mész 3 havonta a receptért, mert max egyszerre annyit írhat ki. De szerintem sokkal jobb ha egy nyugodt pillanatban szólsz anyukádnak, hogy szeretnél elmenni nõgyógyászhoz. Úgyis érteni fogja. És ne félj, az anyukák ilyenkor meglepõen jól fogadják a dolgokat, majd meglátod yp
hát 16 évesen még határeset elkezdeni a gyógyszert, de cska anyukád tud benne segíteni senki más(vagy ha elmész önállóan anyukád nélkül egy vadidegen nõgyógyászhoz)....hát én inkább az elsõ megoldást választottam, megbeszéltem anyummal, és azóta a saját gyógyszerébõl két adagot irat ki, nekem is egyet...megbeszélte elõtte a nõgyógyászával, h szabad e, merthogy még nem szeretnék én személyesen elmenni hozzá, õ pedig engedélyezte...mondjuk én 18 éves voltam ekkor, lassan felnõtt és egy komoly párkapcsolatban, aminek 80% az esélye, h házasság lesz a vége...nem tudom a tied mennyire komoly, de sztem 16 évesen még ritka az ilyesmi...
Egyszerûen egy nyugodt pillanatban, amikor anyukád ráér és jó kedve van és csak ketten vagytok mondd azt, hogy úgy érzed el kéne már menned nõgyógyászhoz, elkísérne-e valamikor. Egybõl meg fogja kérdezni, hogy miért :D akkor mondhatod, hogy mert úgy érzed itt az ideje. Szerintem érteni fogja. Esetleg ha elfogadhatóan reagál rá akkor szóbahozhatod, hogy fogamzásgátlót is szeretnél már lassan szedni. Hozzáteheted, hogy attól majd rendszeres lesz a mensi, nem leszel pattanásos stb. Nem kell rögtön azt mondani, hogy szexelni akarsz... szerintem érteni fogja. Ha pedig nagyon ellenkezik, (amit nem hiszek) akkor menj el a barátoddal az sztk-ba, kórházba és szerintem felír már neked a nõgyógyász tablettát. De mindenképpen azt javaslom, hogy anyukáddal beszélj és vele menj el. 16 évesen szerintem már természetes, hogy ha szeretitek egymást szeretnétek továbblépni.
A kérdező hozzászólása: kösykeee mindenkinek!!!!! :) ))

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!