Találatok a következő kifejezésre: Szűz vagyok szeretnék (137 db)

Ciki, ha még 19 évesen szűz vagyok? A pasik inkább azt szeretik, ha a lány szűz, vagy ha már sokat tapasztalt?

Legjobb válasz: a szüzzel csak az a baj h nem tudja a dolgát de viszont még nem annyira használt és el tom magam is intézni szal jobb ha szüz :D

a szüzzel csak az a baj h nem tudja a dolgát de viszont még nem annyira használt és el tom magam is intézni szal jobb ha szüz :D
Ha szûz, és én vezethetem be a szex sötét titkaiba.
Lévén lány vagyok, csak a fiú barátaim véleményérõl tudok nyilatkozni, õk mondták ezt a vadászos példát. :D Szerintük az nem baj, ha egy férfi tapasztalt, de az jobb, ha a nõ nem az. Ugyanis nagyon nem mindegy, hogy obszcénen szólva: Te dugsz, vagy téged dugnak. Igazságtalan, de van benne valami.
20 55 os en maskeppen fogalmaznak, szertnel olyan vadasz lenni aki eddig meg nem lott le semmit?vagy aki mar lott is le valamit? mert a te peldad egy kicsit bocs de hulyen hangzik, ha mar lelottek a vadat, akkor a masik vadasz hogy a fenebe tudna lelonni megegyszer?letudja, de semmi ertelme. clyde
Egyértelmûen az a jobb, ha szûz vagy^^ Ez kicsit olyan, mint a vadászat. Szeretsz olyan zsákmányt elkapni, amit elõtted nem lõtt le senki :D A "sokat tapasztalt" kategória a "politikailag korrekten mondom, hogy k*rva".
Én egy szerintem helyes, 187 centis, 75 kilós fiú vagyok, jól megcsinált hajjal, és szûz vagyok, és nem azért mert nem tudom elveszteni, hanem mert nem izgat, hogy az vagyok-e.SOk lánnyal kavartam, petting volt már, de sztem nem ciki ha valaki szûz.Ráadásul én fiú vagyok, nyáron leszek 20 éves.
Nem ezen fog tényleg múlni! Persze ha késõbb kiderül, hogy átment rajtad a fél város, el fog gondolkozni biztosan. De annak egyéb tünetei is meg szoktak mutatkozni...
Nem ciki! Majd megtörténik a dolog, ha ott lesz az ideje.
Intelligens fiúnak TE kellesz, és nem a múltad, tapasztalatod vagy tapasztalatlanságod. Optimális esetben elõbb megtetszel Te mint nõ, mint ember valakinek, és aztán ami kiderül Rólad e téren, azt elfogadja.
Egyáltalán nem ciki! Szerintem legyél rá büszke, hogy nem adtad oda magad olyan hamar valakinek ;)
én azt mondom inkább szuz it akin fél város átment már:D szal szerintem ez inkább pozitiv dolog:D 21/f
szüz kell.
nekem lenyegtelen ha szuz vagy sem, nekem nem az szamit, szuz lehet azert mert vannak gondjai, mert a fiuk nem veszik szamba es nem volt meg kapcsolata valami ok miatt, aa nagyon sok minden lehetseges, eppen ezert kell egy olyan lany akinek mar volt hosszabb kapcsolata is.21/F clyde
Én is 19 évesen vesztettem el...és nem vagyok bányarém v ilyesmi...nyugi, van, aki késõn érõ típus, nem is leszel huszonévesen elhasznált...

Fiúk! A szüzeket vagy a nem szüzeket szeretitek jobban? Hátrány ha valaki szűz?

a korotokat is írjátok oda légyszi :)

Legjobb válasz: nézzétek, egy 12 éves kisfiú. milyen tapasztalt a témában :D

nézzétek, egy 12 éves kisfiú. milyen tapasztalt a témában :D
szûz 12/f
"!F elõzõ vagyok elírtam!
fiúk, milyen nagy az egyetértés, mindenki a szûzre voksol, de a való életben meg mindegyik csak annyit mondana hogy a szüzekre sokat kell várni... 20/L
A valo eletben neha sokat kell varni a szuzekre de neha 1-2 nap is eleg. A szuz puncit jobban szeretjuk, de amugy a szenteskedo szuzeket utaljuk, egeszen addig amig szet nem nyitja a labat elottunk.(en es en elottem):D Te milyen tipus vagy? sokat akarsz varni, en tudnak varni 1-2 napot talan tobbet is ha birlak. 25/FIU
Szia! Figyelj mindegyikben van hátrány. Ha szûzzel vagy akkor ha dugásra kerül a sor, akkor óvatosan kell mert különben fáj a lánynak, és a másik befolyásoló tényezõ az még az hogy a szûz lányok nem adják be könnyen a derekukat:) Viszont a nem szüzekkel is van gond, az, hogyha mondjuk teszem azt a srác szûz azt lehet észreveszi a csaj(mert valljuk be egy férfi se csinálja jobban elsõre mint századszorra úgy ahogy a nõk is, gyakorlat teszi a mester!:D)így lehet hogy béna az ágyban a srác ami eléggé befolyásolhatja a kapcsolatot, és ha belegondolok, hogy ha lenne barátnõm és õ volt már férfival, hogy mennyi ge ci ment már a pinájába, ami elég aggasztó. Amúgy a szûz lányok mellett szól az az érv is hogy nem mind1 hogy egy csajnak egy vagy a sok közül vagy hogy az elsõ vagy és rád mindig emlékezni fog akármi is legyen.
Ja én vagyok az utolsó. 16/F
#16, 17 Nem fog elfelejteni ne aggodj. Akinek ilyen szovege van, mint neked nem felejtik el soha, lehetsz akarhanyadik. "hogy mennyi ge ci ment mar a pinajaba, ami eleg aggaszto". Ahogy elnezem eleg aggaszto vagy te is.:D
20L ha sokat kell várni az nem baj, de mutassa ki hogy szeret, meg akar valamit, és ne csak szenvedjen. mondjuk mi számít soknak nálad? nálam 1 év még kevés.
Szûz 35f
nem baj ha valaki szûz, nem hátrány, de nem is elõny. csak jó :) 245F
amelyik hamarabb szétteszi! 26F
29F Én már elvettem pár lány szüzességét, mind azt mondta, hogy nagyon jó élmény volt, hogy nem egy idiótával feküdtek le elõször, hanem aki tudja, hogy mit csinál. Persze, fontos, hogy jó legyek és igyekezzek mindent gyengéden és aranyosan csinálni.
Szûz punettiket. 81/f
Nekem mindegy! Volt már ilyen is meg olyan is! Mindegyikkel jó volt!
SZÛZ - sokkal-sokkal jobb, értékesebb!! 28f Én nagyon sajnálom, hogy nem vettem el egy lány szüzességét sem, pedig irtó jó vagyok benne(lennék). Sajnos a korom miatt egyre kevesebb az esélyem. Meg tilos is! Csak ha politikus lennék, akkor szabadhatna. Ha úgy döntenék. Hoznék egy ilyen törvényt.
tök mindegy, a szûzekkel néha "meg kell küzdeni", több törõdést igényelnek. De nem ez alapján választok valakit, ez csak adottság... (tudod, férfi és nõ szex közben: f: - ha tudtam volna, hogy szûz vagy, több idõt fordítottam volna rád n: - ha tudtam volna, hogy több idõd van, levettem volna a harisnyámat... )
és 27 (utolsó voltam)
Jelen pillanatban mindegy, csak punci legyen... :)
Inkább szûz. Jó érzés lehet elsõnek lenni. 18
szûz 25F
Már hogy ne lenne hátrány ha valaki béna szûz??!!
Ha igazán szeretitek egymást, nem tudtok "beégni" egymás elõtt. Beszélgessetek róla.
Nekem volt már szûz partnerem, tudtam, hogy az, mert megbízott bennem, hogy elmondja. Így nem vettem úgy, hogy neki minden magától értetõdõ, nagyon sokáig csak pettingeltünk, így amikor sor került az elsõ együttlétünkre már ismerte a testemet, a reakcióimat, és én is az övéit. Nem éreztem azt, hogy béna lenne vagy ilyesmi, nem volt sokkal másabb késõbb sem.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a jó tanácsokat

Pasik ti szeretitek ha egy lány szűz? Vagy jobban szeretitek aki tapasztaltabb? Voltatok már szűz lánnyal?

letszi kort is írjatok

Legjobb válasz: A szûz lány se nem jobb, se nem rosszabb, mint a rutinos. Más.

A szûz lány se nem jobb, se nem rosszabb, mint a rutinos. Más.
Mind1 1kutya:) :D
Szerintem jó, ha egy lány szûz.:) Én már voltam. 20/F
Én messze kerülöm õket! Ugyan így voltam vele elõször örültem neki, milyen jó, én lehet az elsõ, de amikor 6 hónap szex nélkül következett teljesen idegroncs voltam a végére. Ismerõseim és saját tapasztalatok alapján, a legtöbb szûz lány csak a mézes madzagot elhúzza hónapokig az orrod elõtt de sosem olyan a hold állása vagy éppen az idõjárás, hogy engedje is, szval ha nem akarsz hónapokig szexmentesen élni kerüld õket!!!!!!
Jó érzés lenne egy olyan lánnyal járni akinek én voltam az elsõ fõleg ha 19 vagy mert manapság csak a 8-10 évesek körében találhatjuk a legtöbb szüzet. Meg inkább minthogy elõttem már 20 an meghuztak.
Én nem voltam, de ha gondolod ... :D :D :D 23/f
Én még nem voltam szûz lánnyal, de szivesen kipróbálnám.f33
Nekem, a legelsõ barátnõm volt szûz, és... hátt... Nem volt rossz, nagyon élvezte ( 4 órán keresztül toltuk )
két szûz lánnyal voltam életemben, az egyik nem volt jó, pedig egy rövidebb kapcsolat lett belõle, de nem volt jó az ágyban késõbb sem, igazi tompa, aszexuális, érzéketlen csaj volt a másik szûz lány meg nagyon jó volt, már elsõre is, késõbb is szuper volt vele, érzéki, aranyos, szerelmes 24/F
igen :)
A szüzesség egy egyszeri, múló állapot, tehát aki ezt szereti annak vagy gyakran kell cserélgetnie a partnerét, vagy nagyon szomorú élete lesz.
hát én 18 éves vagyok és még szûz .. szóval "ritkaságnak" számítok :D de a pasik jobban érzik magukat szerintem ha a barátnõjük szûz mert akkor tudják hogy õk az elsõk.. és neki tartogatod magad..

Hogyan tudnam nem eszrevetetni egy csajjal hogy szuz vagyok mit csinaljak annak erdekeben hogy mutassam mennyire jo vagyok? Huje kerdes de na. Nem szereti a szuz pasikot

Legjobb válasz: Ha még írni sem tudsz, akkor ne akarj még szexelni! Ha pedig hazudni akarsz a barátnõdnek, akkor sajnállak mindkettõtöket. Egy kapcsolat alapja a bizalom. Ha annyira "tapasztalt" a hölgy, biztos észre fogja venni, hogy még szûz vagy, és nem fog örülni neki, hogy megpróbáltad átvágni. Mellesleg ha nála ez a mérce, hogy szûz vagy nem szûz a barátja, akkor még jobban sajnálom õt.

Ha még írni sem tudsz, akkor ne akarj még szexelni! Ha pedig hazudni akarsz a barátnõdnek, akkor sajnállak mindkettõtöket. Egy kapcsolat alapja a bizalom. Ha annyira "tapasztalt" a hölgy, biztos észre fogja venni, hogy még szûz vagy, és nem fog örülni neki, hogy megpróbáltad átvágni. Mellesleg ha nála ez a mérce, hogy szûz vagy nem szûz a barátja, akkor még jobban sajnálom õt.
Elõször is nézd át a Helyesírási kézikönyvet. Másodszor légy magabiztos, mesélj olyan kitalált esetekrõl ahol másmilyen pózokat stb...használtál. És a lány azt fogja hinni, hogy tapasztalt vagy.
Szóval ribanc?:) Ha ezzel van baja, akkor miért küszködsz?
ÉS TE VELE JÁRSZ? HA ÍGY NEM SZERET AHOGY VAGY AKKOR SZEVASZ TAVASZ! EZ A TÉNY HOGY SZÛZ VAGY NEM FOG VÁLTOZNI!!!! Õ IS ELKEZDTE VALAHOGY!!! ENNYII.

Fiúk! Ti a szűz vagy a nem szűz lányokat szeretitek jobban? Vagyis akinek befér 1-2 ujjatok vagy akinek 3-4 is? Az az aki tágabb vagy szűkebb?

Mert azt hallottam hogy egy pasinak nagyobb élvezet ha szűkebbe teszi be mert akkor nagyobb az élvezet...ez igaz?

Legjobb válasz: mint Gombóc Artur: kerek-szõgletes-ovolis-kerek-szük-tág-kopasz-szõrös-kicsi-na gy mindegy csak ápolt nedves punci legyen:))))))

Most így elképzelem, hogy az x-edik randin rákérdeztek, hogy "És, figyelj, csak, mennyire tág a puncid? :DDDD
mint Gombóc Artur: kerek-szõgletes-ovolis-kerek-szük-tág-kopasz-szõrös-kicsi-nagy mindegy csak ápolt nedves punci legyen:) )))))
Szeretkezz vele és megtudod sztem...
Kövezzetek meg, de valahogy nekem ez baromira nem szempont a társkeresésnél.
hogyan köszönnek a németek a tág lánynak? Guten Tág!
Igaz, szuk luk a nyero
A kérdező hozzászólása: Hát azt csinálom xd de nem jön :/
Sok-sok gyengéd, finom puszi a hasad alá! F.
én nem vagyok szüz, de 3 ujj még sose fért be amíg az voltam, addig is, meg most is max 2 fér be az meg tényleg rég rossz, ha valaki csak emiatt akar veled összejönni :)
Akkor most megnyugtatlak az elso mindig faj :D amugy ha ilyen erkolcsos vagy ami becsulendo varj 1 sracot akiben 100%ig megbizol es nem lesz semmi baj
A kérdező hozzászólása: A szextõl...:S
A kérdező hozzászólása: Meg az a baj hogy szinte mindenkinek szexre kellek : / pedig aztán tényleg semmi olyat nem csinálok h arra kelljek
Most mitol felsz pontosan a szeretkezestol vagy a sractol?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :) de még most is félek ettõl az egésztõl :/
Sztem is jol tetted gratula jovobeli csavod buszke lesz rad :)
A kérdező hozzászólása: Tudom h érdemes volt otthagyni mert féltem ettõl az egésztõl és õ ezt szarta le erõltette bele se merek gondolni micsinált volna velem az ágyba :/
A kérdező hozzászólása: És mi van akkor ha meg szeretsz egy lányt és õ tag? :D
ha tág:szorítson vagy tegye össze a lábait a pasi meg tegye kívülre az õ lába mellé a lábait
Kedves kerdezo mivel nincs annyire vekony farkam nem zavarna viszont ha mar nagyon tag lenne nyilvan dobnam ugyanis akkor tobb faszra ult mint szekre
A kérdező hozzászólása: Lány vagyok :"D és csak azért kérdeztem mert volt egy fiú akit szerettem de neki csak szexre kellettem volna mert h szûz vagyok és az jobb :/ és ezt csak utána mondta meg...de nem feküdtem le vele eszem ágába se volt...
A kérdező hozzászólása: És köszönöm a válaszokat :DD neked is Humor Herold "Gutten Tág" :D és utolsó kommentelõ ha szereted a lányt? Akkor is ott hagynád?
A kérdező hozzászólása: És igen furcsa lenne az biztos :D meg mondjuk én lehet adnék 1 jó nagy maflást a pasinak :D
A puncid rugalmas! Gondolj csak a szülésre. A szerelem mikéntje nem ettõl függ. Ha mégis, akkor megette a fene, ne sajnáld! F.
Ha atment rajta a fel orszag szo nelkul ott hagyom igen
Teljesen mindegy. Ha tetszik nekem akkor nem számít hogy hány ujj fér fel neki vagy hogy szûz e vagy sem. -.-

A barátommal 9 honapja vagyuk együt. ő 19éves és szüzek vagyunk. Nem áll fel neki mikor szeretkezni akarunk. Fel áll mind addig mig be nem akarnánk rakni. Mért nem áll fel? Szeretjük egymást de nem megy.

mit csináljunk? nem kéne valami gyogyszer?

Legjobb válasz: Van h ha nem éri elég inger akkor nem áll fel. De inkább az idegességtõl lehet ez, mivel még szüzek vagytok.

Van h ha nem éri elég inger akkor nem áll fel. De inkább az idegességtõl lehet ez, mivel még szüzek vagytok.
Ideges és fél a lehetséges kudarctól. Próbálkozzatok türelemmel, nem kell gyógyszer.Igyatok meg néhány pohár bort vagy valamit az aktus elõtt, az kellõen ellazíthatja, oldja a gátlásokat. A merevedése a fiúknak sokkal tovább tart (általában), ha van bennük egy kis ital.Na itt nem lerészegedésre gondoltam.Drukkolok nektek, sok sikert!
Nem kéne, szerintem a barátod nagyon rágörcsöl arra, hogy jól teljesítsen szex közben, inkább beszélgess el vele, hogy minden jó lesz élvezni fogod stb.. Sztem az ez okozta stresz miatt lankad le neki. De ha már szeretkezés elõtt elélvez, akkor az a baj. Csak várjatok pár percet és meglesz oldva a probléma, mert ha szeretkezés elõtt elélvez, akkor persze h lelankad neki..
cseréld le a kakast
Esetleg csak pettingeljetek elõbb, éreztesd, hogy a farka nélkül is tud örömet okozni, nem fogsz benne csalódni - ez megnyugtathatja. ÉS valóban, beszéld meg vele, hogy nem lehet probléma, csak az a fontos, hogy figyeljen rád közben, és akkor élvezni fogjátok. Gyógyszert szerintem semmiképp se vegyen be (bár a placebo-hatást megjátszhatod, de inkább ne verd át ilyesmivel).
Velem ugyanez volt mielött elvesztettem a szüzességem, zavart is nagyon. Aztán olvastam valahol, hogy 1-2-3 hétig ne nagyon masztizzak, és amikor igen akkor se pornóra vagy valami, hanem a barátnõmre gondoljak csak. Nem tudom melyik részétõl, de bejött. Utána le is nyugodtam, és azóta megy mint a karikacsapás ;)

Szűz vagyok de napokon belül lehet lefekszem a barátnőmmel aki már nem szűz! Attól félek h talán csalódni fog bennem, de én szeretem és nem szeretném elveszíteni! Milyen méretekkel kell rendelkezzen a péniszem h élvezze?

Ha nem élvezné akkor mit tegyek? és mennyi id?be tellhet amíg elmegyek? 17 éves fiú vagyok, a barátn?m 16!

Legjobb válasz: Nem a méret a lényeg! Jahm és a másik az a fontos hogy õ élvezze:$ Arról majd fog gondoskodni hogy te is élvezd. Gondolom petting ilyesmi volt már köztetek. Mivel te vagy a szûz õ fog kényeztetni, hagyd hogy irányítson.

Ezt a performa-t én is kipróbálom legközelebb :D
Nem a méret a lényeg! Jahm és a másik az a fontos hogy õ élvezze:$ Arról majd fog gondoskodni hogy te is élvezd. Gondolom petting ilyesmi volt már köztetek. Mivel te vagy a szûz õ fog kényeztetni, hagyd hogy irányítson.
Csatlakozom az elõzõ hozzászolóhoz, mármint az elsõ hozzászóláshoz... szerintem sem, kívánná, vagy szeretné a barátnõd, hogy mint a pornófilmekben csak dugunk csak dugunk, hanem egy szenvedélyes szeretkezés na az az igazi. Mondd el neki, hogy szûz vagy nyugodtan, és mondd el ha tapasztalatlan vagy az sem baj!!!! Ha tényleg normális akkor nem lesz semmi baj vele, saem veled! Sok sikert nektek! Üdv. Edina
Figyelj: azt, hogy szûz vagy, azt nem abból fogja megállapítani, hogy hamar elmész... hanem a viselkedésed, a mozdulataid milyensége és a tanácstalanságod mindent el fog árulni, de ez NEM baj! Igen, mondd el neki, hogy neked ez lenne az elsõ alkalom. Ha szeret, akkor elfogadja és még jobban örül neki. Ha meg netán kiröhögne, akkor páros lábbal rúgd ki, van elég normális nõ a világon, neked nem kell pont egy gyerekes idiótával együtt lenned elõször. De bízom benne, hogy a barátnõd jó fej ;)
Nem tudom mikor érti meg a korosztályotok, hogy a méret annyira qrvára mellékes, hogy az hihetetlen. A szex nem attól lesz jó, hogy berakod a húst \'oszt húzogatod ki-be, talán túl sok pornót néztél. Ha a barátnõd viszont szeret, akkor egy szava sem lehet a tapasztalatlanságodat illetõen. Két verzió van, vagy nagyon gyorsan elsülsz, vagy egyáltalán nem élvezel el, szüzesség elvesztése közben ez a két véglet van férfiaknál. Egyébként meg a személyes véleményem az, hogy a barátnõdnek sem lehet sok tapasztalata, függetlenül attól, hogy szûz, ezt ne felejtsd el! Legyél vele gyengéd, ne dugj, hanem szeretkezz, suttogj a fülébe, simogasd, cirógasd, ölelgesd, legyél vele nagyon gyengéd, nem csak úgy \'bummbele agyatlanul\' stílusban. Halmozd el apró csókokkal, érintésekkel és a sikered garantált. Nem egy alkalom után lesz belõled lepedõ-akrobata, de tudod, nõklapjából nem lehet megtanulni dugni. Gyakorold sokat, és jó leszel, remélhetõleg ebben a barátnõd is partner lesz. Sok szerencsét nektek!
Nincs mit...sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Igen..ahogy ismerem nem fog kiröhögni, szal akk nem parázok :) köszi mindent sokat segítettél! :)
Héjjjj, de aztán valami "beszámoló" formájában tájékoztass röviden a fejleményekrõl :D magdianyus mode = on
Komolyan haver, ezt a hisztit, mint egy csaj.
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek, de szerintetek elmondjam neki h szûz vok?? (már csak azért is h akkor úgy áll hozzám, és nem lepõdik meg ha véletlenül hamar elmegyek!)
Elõször is mondd el hogy szûz vagy! Ahhoz hogy ne legyél túl gyors verd ki magadnak elõtte és durex Performa-t használj:) Nekem bevállt! Tegnap volt az elsõ és barátnõm(aki nem volt már szûz) hamarabb kifáradt mint én bár vigyázz mert lehet rosszul fog esni neki egy kicsit ha nem vagy csak nagyon késõn mész el mert azt fogja hinni hogy õ volt a hibás. De nyugtasd meg hogy nagyon jó volt csak ideges voltál és ezért nem élveztél el olyan gyorsan mint "kéne" egy szûz pasinak:) Én is mondtam neki hogy ne várjon most túl sokat mert nem biztos hogy sokáig bírom és mondta hogy nem baj de úgy tûnik hogy a Durex Performa és a maszturbálás túl jó kombináció és mielõtt elélveztem volna elfáradt szegénykém:)

Még szűz vagyok, de nagyon szeretnék szexelni, persze csak azzal, akit szeretek. Csak az a baj, hogy duci vagyok, és félek, hogy e miatt nem fog senki belémszeretni, főleg nem szexelni velem. Velem van a baj? 16/L

16 vagyok, és 160/70

Legjobb válasz: A 160/70 annyira nem hangzik számomra durvának. Bár kétségtelen, hogy attól is függ, hogyan is van eloszolva. Én pl eleve nem szeretem az olyan lányokat, akiknek olyan a teste mint egy 8éves kisfiújé. Ha raksz fel egy képet vagy elküldöd priviben elmondom a véleményemet ha szeretnéd.

A 160/70 annyira nem hangzik számomra durvának. Bár kétségtelen, hogy attól is függ, hogyan is van eloszolva. Én pl eleve nem szeretem az olyan lányokat, akiknek olyan a teste mint egy 8éves kisfiújé. Ha raksz fel egy képet vagy elküldöd priviben elmondom a véleményemet ha szeretnéd.
Fogyni mindíg lehet, de szerintem nem kell csak a média gerjeszti a nõkben hogy csak az lehet szép aki sovány...minden férfinak más a nõideálja...szélsõséges esetekre is van példa bõven, magam is az vagyok, valaki undorodna tõlem van akinek emg kellenék..ez így megy...ne félj attól hogy a súõlyfelesleg megállít...persze ha emiatt gátlásos vagy az már megállíthat... Egyik osztálytársnõm aki szintén 16 és hasonéó paraméterekkel rendelkezik mint te, egy 6 évvel idõsebb elég rendes srác szereti, járnak jól emgvannak, s zex is van köztük...az hogy valaki duci...? van aki épp a jó nag ymelleknek örül, éshogy van mit fogni nemcsak pár elsorvadt izomköteg....
Olyan fiút keress, aki a szerelmed lesz, nem a szexpartnered...ha meg szeretni fog, akkor úgy, ahogy vagy, ez a lényege.
Igen veled van. Ha ennyire zavar a súlyod, fogyj le, és ne nyavalyogj. Amúgy meg ha annyira akarnál, tudnál találni barátot, mert nem minden fiú epedezik a modell alkatért.
Szerintem próbálj lefogyni méghozzá sporttal. Ésszel, nem pedig úgy, hogy lemész egyszer az edzõterembe, aztán lesérülsz és utána 3 hónapig nem. Keveseket mozogj, de azt rendszeresen. Más emberré kell válnod. Ha szerelmet akarsz, akkor legyél olyan, aki érdemes rá. Ha magadat szégyenled, akkor senki nem fog rád igazán vágyni.
A kérdező hozzászólása: ha te mondod
ez nem is veszes, a normal sulyt ugy szamoljak ki, hogy a magassagbol kivonak 100-at, persze lehet valaki sulyosabb is de fugg a csontozattol. En peldaul csontozabb alkat vagyok, eleg sokat nyomnak a latban es meg parnacskaim is vannak. Hasonlo cipoben jartam en is, feltem, hogy nem jovok be senkinek ezert soha nem tudtam elengedni magam amikor pasival voltam. Lassu lepesekkel letudtam gyozni a gatlasaimat es nem is fogyokuraztam kozben. Ha lefogysz nem biztos, hogy megtanulod magad elfogadni. Sok sikert es nem kell gorcsolni, mert sokat veszithetsz!
Úristen! Még akkora marhaságot, hogy valaki kövéren csak csúnya pasit foghat ki... én kövér/túlsúlyos vagyok mégis baromi jó pasim van, már 2. éve és minden a legnagyobb rendben van velünk. ja és nem csak én mondom, hogy jól néz ki. : P
Nem a pálcika csajokról van szó. Hanem, akiken van valamennyi hús, de nem túlsúlyos. http://www.kimkardashiandancing.com/images/kim-kardashian-bi.. Errõl van itten szó! :D Ilyennek a jó!
ez hülyeség, nagyon sok pasi nem szereti a csontsovány, pálcika csajokat és sok valakinél nem is feltétlen a külsõ számít. az meg nem gáz ha 16 évesen még szûz vagy vagy nem volt pasid, a lényeg h ne keress görcsösen barátot
Szerintem ne aggódj ezen, 16 évesen egyáltalán nem számít kivételes esetnek, hogy szûz vagy! Ha feltetted ezt a kérdést, akkor valószínüleg elégedetlen vagy a testeddel.A legfontosabb: próbáld elfogadni önmagadat!Amíg ez nem megy addig más sem fog.Ne foglalkozz mások véleményével! Ha mégis úgy döntöttél, hogy fogyni szeretnél, akkor folyamatosan csináld.Mozogj sokat és kevesebb nasi!Én sokat futottam, bicikliztem és tornáztam.Ne add majd fel az elsõ próbálkozásoknál, az akaraterõ a kulcsa az egésznek.Meglátod menni fog, nekem is sikerült 10 kilót ledobni. Sok sikert! 17 L 160/45
18:04 Valószínûleg...
17:46 jézusom... akkor én egy beteg f*sz vagyok mert nekem a teltebb lányok jönnek be...pedig én még csak dagi se vagyok 185/75.... 22/F
Szerintem ha kövér vagy, akkor nem tudsz olyan jó csávókat húzni. A kínálat legaljáról tudsz szerezni. A kövérség az egyfajta betegség. Sokat eszel bizonyos okok miatt, függõ vagy. Olyan mintha erõs dohányos lennél, vagy alkoholista. A pasiaid is hasonlóak lesznek. Nekik is lesz valami komoly lelki defektjük. Emiatt nem kell szégyelned magad, mert olyan vagy amilyen. Viszont tudnod kell, hogy ez egy betegség, amibõl ki kell gyógyulnod. Lelki betegség is, mert evéssel csillapítod a szomorúságot, vagy dühöt. Testi betegség is, mert kétségtelenül nem vagy annyira egészséges, mintha vékonyabb lennél. A szervezetednek ez egy teher. Na most a pasiaid is hasonlók lesznek, szóval ha jobbat, akarsz akkor fogyj le! Szépen lassan, mert az is megterheli a szervezetet, ha túl gyorsan fogysz. Lényegében alakulj át valaki mássá. Ne csak fogyni akarj, hanem más emberj akarj LENNI! Ha csak le akarsz fogyni és nem akarsz megváltozni, mint ember, akkor vissza fogsz hízni!
én 16 évesen ugyanezt hittem és hülye is voltam, mert gyorsan lefeküdtem az elsõ emberrel, akinek megtetszettem...nem volt rossz élmény, a mai napig is jó vele a kapcsolatom, de nem voltam bele szerelmes...azóta már tudom, h buta voltam és nagyonis be tud jönni a pasiknak egy duci nõ is :) 18 éves koromban már egyenesen kapkodtak utánam a pasik, csak én addigra már beleszerettem a legjobb barátomba, aki azóta már a võlegényem :D szóval nyugi, semmi sem függ a súlyodtól, inkább a hozzáállásodon változtass... 20/L
14:51, most mi a problmád tulajdonképpen? kértem ÉN a véleményed? ha jól tudom, ennek a oldalnak az a lényege hogy a kérdezõknek válaszolunk, nem a többi válaszolót 'bíráljuk felül'. és én azt válaszolok neki amit akarok, mert kérdezett. te is azt válaszolsz neki amit akarsz, én nem szólok bele. amúgy meg ez már teljesen off, de arra vagyok büszke vagy nem büszke amire akarok, az engedélyeddel vagy az engedélyed nélkül. jónapot.
elsorvadt izomtömeg XD LOL a mell az zsírból áll rendes esetben :D persze a testépítõ hölgyeknek nem biztos, de azok külön fajnak számítanak :P
A kérdező hozzászólása: mellesleg azt elfelejtettem, hogy a fogyó folyamatban van!!!
megadjam a számom ?:D
Én még nálad is "súlyosabb eset" vagyok a barátom mégis imád. Arra viszont nagyon vigyázz, hogy dagibb ne legyél, próbálj lefogyni, tudom, hogy mondani a legkönnyebb. Nyugodj meg, ducin is van szerelem. :)
Tudod mi a baj? Azt helyezed elõtérbe, hogy le szeretnél valakivel feküdni és nem azt, hogy összejöjj valakivel...ha így állsz hozzá nem nagyon fognak a pasik repesni az örömtõl...Ez csak egy tanács, te tudod... (14/F)
szerintem is fogyj le ha ez így zavar. az elsõ sikeresen leadott pár kiló után az embernek máris nõ kicsit az önbizalma, javul a közérzete, és ez motivációt is ad a további foygáshoz. tudom hoyg megy ez, mert nekem is egyik barátnõm sokáig küzdött ilyen problémákkal, de végül sikerült neki. az azért pedig jó nagy baromságot mond aki szerint ez nem súlyos. én is 160 cm vagyok és 40 kiló, szóval azért ráfér a fogyás a kérdezõre. nem kell mindenkinek soványnak lennie, de azért egy 20 kilót le lehetne adni ebbõl a 70-bõl.
Kedves 160 centi 40 kiló! Téged én inkább a kisfiú kategóriához sorolnálak, mint a "nõ"-höz. Nehogy azt hidd, hogy erre a gyerektestre büszkének kell lenned! ;)
160 centin az 50 kiló elég jó. Pont ideális. Begerjedek az olyan csajoktól.
Én elveszem neked. Írj privit!

23 éves szűz srác vagyok, hasonló korú szintén szűz lányokkal szeretnék ismerkedni, tudtok olyan oldalt ahol ilyen lányokkal ismerkedhetnék?

Legjobb válasz: Miért akarsz szûzzel, és miért nem inkább személyesen ismerkedsz? Jobban jársz szerintem, több magabiztosság kell hozzá, de hamarabb eléred a célod.

Miért akarsz szûzzel, és miért nem inkább személyesen ismerkedsz? Jobban jársz szerintem, több magabiztosság kell hozzá, de hamarabb eléred a célod.
Egyáltalán találna olyan tapasztaltat, aki bevállalná? Egy tapasztaltnak teljesítmény kell, nem bénázás.
# 2 Azt hiszed.
zzzzzz
Csak nézz körül itt, rengeteg szûz lány indít topicot pont evvel a céllal.:) Egyébként az életben is ez a korosztály jellemzõen szûz, szerintem 60-70%-uk. Mert a többség huszonévesen létesít elõször ilyen kapcsolatot.
A többség huszonévesen létesít ilyen kapcsolatokat elõször?Te hol élsz ember?szerintem az átlag életkor ilyen kapcsolatokra 17 körül mozog és évrõl évre csökken...23 évesen szûznek lenni furaaaaaa

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!