Találatok a következő kifejezésre: Szűz vagyok nem akarok senkit (4 db)

Nem ciki egyátalán. Erre mondják: Ami késik, az nem mulik.
TISZTELLEK... ez egyáltalán nem szégyelnivaló... ciki, mert a barátaid ezzel tömték meg a fejed...
Szerintem nem ciki és nem szégyen. Brad Pitt meg már kicsit öreges.
Van egy évfolyamtársam, 22 éves, és nyáron lesz 2 éve, hogy együtt van a párjával. Õ szándékosan nem kezdett kapcsolatba senkivel, mert tudta, hogy akivel majd megismerkedik, és összejön, ahhoz hozzá is szeretne menni, így állt hozzá az egész kérdéshez. Akik voltak srácok, mindet elhajtotta, mert a nagy õre várt. Megtalálta, szinte karnyújtásnyira voltak egymástól, és már az eljegyzés is megvolt. :) Ezzel csak azt szeretném mondani, hogy egyáltalán nem ciki, és ne érezd magad rosszul emiatt. Hidd el, sok lány szeretné visszacsinálni, és így csinálni, ahogy te. :) Azért meg tényleg nem érdemes összejönni senkivel, hogy ne légy egyedül. :) (23/L)
Szerintem hujje az a szemely aki azt mondana h szegyelned kellene azt h szuz vagy.Vegul a te dontesed volt h szuz maradj es nem kell azt szegyelned.
Szerintem sem ciki és egyáltalán nem kell szégyenleni! Sõt, ha úgy vesszük ez egy nagy kincs! :) 23/L
Nem az, én 20 vagyok szintén nem volt még kapcsolatom...na puff: lehet szégyellnem kellene, de igazság szerint nem érdekel mások véleménye a dolgaimról :)
Itt csak egy gond lehet: ha a nagy Õ-t királyfinak képzeled, fehér lovon - és nem adod alább. Ugye normális elvárásaid vannak?
Nem mondom azt, hogy szégyelni való, vagy ciki lenne. Szerintem mindenkinek magának kell eldönteni, hogy minek érzi azt, ha x évesen szûz. Én 19 éves lány vagyok, és eddig két fiúval jártam, de ágy közelébe nem kerültem. Nem érzem cikinek, nem szégyellem. Mindkét srácnak az elején megmondtam, hogy mi a helyzet. Viszont engem zavar. Nem azért, mert jaj mit szólnak mások, hanem mert egyszerûen szükségem van arra, hogy valaki szeressen. Érezni akarom, hogy valaki azért szeret, amilyen vagyok, érezni az elfogadást, a bizalmat. Én is várok a nagy Õ-re, de rájöttem, hogy a nagy várakozásommal nem értem semmit. Ezt a két srácot is elsõre visszautasítottam, mert nem passzoltak bele 100%-ig, a nagy Õ képembe, aztán kiderült az egyik fiúról, hogy dehogynem. Õ róla mintáztam valószínûleg az ideálomat, csak hát õ nem így gondolja. Szóval én nem mondom azt, hogy menj discoba, dugasd meg magad. Nem mondom, hogy süllyedj el szégyenedbe, de azt tanácsolom, hogy legyél nyitottabb, és ne akarj csak a nagy Õ-vel összejönni. Lehet barátod attól még, hogy nem fekszel le vele. Nem azért kell összejönni valakivel, mert nem akarsz egyedül lenni, hanem mert valami megfog benne. Késõbb kiderülhet, hogy õ a te nagy Õ-d. Szóval nem vagy elkésve, ne törõdj azokkal, akik azt mondják, hogy ciki ez, vagy furcsának találják. Te ilyen vagy, mindenki más. De ne zárkózz be, és ne várd ölbetett kézzel, hogy a nagy Õ becsenget. Lehet, hogy elõtte ki kell "próbálni" pár kisebb õ-t is.
Legyél Büszke rá, mondja ezt egy 54 éves férfi. Cserébe megérdemled, hogy végül ideális társat találj!
Csatlakozom az elõttem "szólóhoz". Ne térítsen el az sem, hogy a fiúk azt fogják mondani, hogy pedig az nagyon jó dolog. Amiben viszont igazuk van.
Szia! Én is így voltam ezzel, folyton kerestem a megfelelõt, idõnként bele is voltam zúgva valakibe. De ezek nem voltak semmik, igazából nem is ismertem õket. :) Nem voltam valami vonzó csaj, és mikor 18 éves voltam, elkezdett "udvarolgatni" nekem egy srác. Ez eléggé tetszhetett, mert elkezdtem járni vele. S hálle lúja, idõ közben rájöttem, hogy én nem is vagyok szerelmes belé, és szakítottam vele. Hogy õ szerelmes volt-e belém, vagy csak csaj kellett-e neki, nem tudom, egy biztos, dugni akart. De csak akart, mert nem adtam magam. A nagy Õ-re vártam. A szakítás után néhány hónappal (tuti nem a véletlen, mert abban nem hiszek) elém sodorta, vagy talán engem elé. (Internetes ismerettség, iwiw-en talált rám a drága, és megtetszettem neki.) Kérem szépen most két éve vagyunk együtt, és nagy a szerelem. Szóval keresgesd, majd jön. De nézz hátra, hátha ott áll mögötted. :) (21/L)
Szia.1általán nem kell szégyellned hogy 21 évesen még szûz vagy.Ilyen idõsen mint te vagy most még én is szûz voltam és ismerek egy pár olyat aki 25 éves lesz lassan és nem hogy a szüzességét nem veszítette el hanem még azt sem tudja hogy milyen érzés csókolózni. 24/L
A családomban több ember is van, aki - ne vedd sértésnek, családom tagjait sem sértegetném semmi áron - épp ilyen idealista, mint te vagy. :) Ez nem baj. Tudod, aki nem adja lejjebb a mércét, megnyeri a csatát. :) Az olimpikonok is úgy edzenek, hogy "ezt el kell érnem", ha nem úgy edzenének, hova jutnának? :) Szóval no para! :) (22/L)
Vannak még olyan fickók is (köztük én is), akik nem cikinek, hanem ellenkezõleg nagy kincsnek tartják azt ha valaki vár a nagy Õ-re. Én mikor párt kerestem alap volt hogy leányzót keresek aki szûz, ez alap feltétel volt. És megnyugtatlak, hogy vannak még ilyen fickók mint én. Megéri!!! Én 28 évet vártam a nagy Õ-re. Õ 22 és mind a ketten szûzek vagyunk. És nem szégyellem magam, te se tedd.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm mindenkinek!Örülök hogy vannak olyanok akik nem néznek marslakónak emiatt. :) ) Köszi szépen mégegyszer
Én 22 vagyok és ugyanaz a véleményem mint neked, én sem akarok csak azért együtt lenni vkivel, hogy elmondhassam van pasim és én is kezdtem már ezt cikinek érezni, de látom vagyunk így egy páran csak mi ezt nem kürtöljük világgá mint a mostani 12-13 évesek, hogy igen, megtörtént elvesztettem:P! Én sem a tökéletes pasira vagyom, mivel én sem vagyok az, de azért arra már igen, hogy vki mellett boldog legyek:) ! De remélem mostmár eljön ez is! Sok sikert neked is:) !Aki keres az talál:) !
Tiszteletem! Legyél erre büszke! Bár szerintem a nagyÕ nem létezik. Keress egy ideális társat, aki megért és boldog is vagy vele. Érezni fogod, mikor állsz rá készen!
Szia, Nem ciki, sõt. Nem bánom, hogy én nem vagyok már szûz, de néha eszembe jut, hogy ha visszamennék, és az eddigi pasikat kiszedném az életembõl, és kivárnám a párommal csemetém apjával való találkozást, akkor is ilyen szép lenne az életünk, akkor megtenném minden gondolkodás nélkül. Remélem neked "tapasztalat, és csalódás nélkül" megkerül a NagyÕ.
Én 23 éves koromig vártam és azt hittem a megfelelõ párt találtam meg...Meg is történt a dolog...Aztán el is hagyott...Hát ennyit a nagy Õ-rõl. Az egy dolog, hogy annak hiszed, nem biztos, hogy az is. Hát az enyém nem volt az és nagyon megbántam, hogy nem jöttem rá korábban, hogy csak ki akart használni...
ma 12:54 vagyok, még annyit, hogy én úgy érzem már most (21/F), hogy mintha lekéstem volna valamirõl... volt osztálytársaim páran már házasok és szültek is babát. Én meg... :( sehol.
Nem ciki, mindössze annyit mondok, hogy nem érdemes, nehogy az legyen, hogy találkozol a nagy õvel, aztán a tapasztalatlanságod miatt elveszted õt. Az ember minden kapcsolatából tanul valamit és ezáltal "okosabb" lesz.
Már a kérdésen is mosolygok, neharagudj:) ez már az X. ilyen kérdés. miért volna ciki ha 21 évesen még szûz vagy? Valahogy én csakis az ilyen lányt tudom értékelni, nem pedig a 10-éveseket. Én is ilyen vagyok, csak fiúba:) 21 vagyok, sajnos nem volt senkim, és szintén a nagy õ-re várok. sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Szerintem reálisak az elvárásaim, nem Brad Pittre várok. :)
Nem ciki. Sõt, nagyon jó, hogy vagytok még olyanok, akik nem kefélnek össze-vissza. Mert kevés ilyen lányt ismerek, az egyik a párom, akinek 21 évesen vettem el a szüzességét és azóta is együtt vagyunk, így is maradunk. :) Viszont sajnos a legtöbb csaj nem ilyen. Pl annak idején az osztályban volt 9 lány, abból hat nyíltan felajánlotta, hogy lefekszik velem. Ez max az egómnak tett jót :D 20/f

Szűz vagyok és nem akarok senkit egyéjszakásban szeretném elveszteni. Helyes ez?

17 éves vgayok még sz?z...Van egy srác aki nagyon teccik de 7 évvel id?sebb nálam. ? csak szexet akar én pedig nagyon kívánom....nem akarok barátot de szex már hiányzik!és egy ideig bizonyos okok miatt ugysem lesz kapcsolatom..belemenjek?

Legjobb válasz: Én is 17 voltam,amikor elvesztettem ugyanígy. Én nem bántam meg!

Én is 17 voltam, amikor elvesztettem ugyanígy. Én nem bántam meg!
én 19 vok, s nem tettem meg hétfõn...pedig nagyon is lett volna rá alkalmam, de nem bánom különösebben, de úgyis kiderül, h mennyire vagy rá kész, ha elkezdetek játszadozni, s nincs megállás, akkor ....:) ;) és a fiú tudja, h szuz vagy még? mert nálam nagy meglepetés volt :DD
Te döntésed! Ha már így eltervezted, akkor tedd meg, és reméljük, h nem fogod megbánni...
én is hasonló cipõben járok jelenleg, én is így akarom elveszíteni :) de szerintem azért szólj h szûz vagy, legalább akkor amikor csináljátok. és én sem hiszem h megbánom majd. csak nehogy belezúgj vagy ilyesmi. sok sikert! :)
a tartós kapcsolat korai, a szex nem... érdekes...
Én 18 éves voltam és nem szóltam a srácnak. Csak azért mentem bele, mert már nagyon akartam, de nem kellett volna. Kb. fél év múlva ismertem meg az igazit és nagyon megbántam, hogy nem vártam meg vele az elsõ szexet.
mondd el neki hogy szüz vagy.nehogy tul durva legyen.
A kérdező hozzászólása: Nem, nem tudja h szûz vagyok az ok az h nagyon elfoglalt vagyok mert sportolok több mindent is és nincs idõm fiuzni meg még korainak is tartom hogy állandó párkapcsolatom legyen...Akik egyéjszakásban vesztették el tapasztalatokat várok:) köszi a válszokat:D:)
"egy ideig bizonyos okok miatt ugysem lesz kapcsolatom..?" ezt mibõl gondolod? hmmm?vagy mi a kiváltó ok, amiért senkit nem tudnál elképzelni magad mellett?
Ezt neked kell eldöntened. Én is 17 éves voltam, mikor elvesztettem, pusztán kíváncsiságból (én sem jártam a fiúval). Mosti eszemmel azt mondom, nem kellett volna.
ha kívánod, akkor tedd meg nyugodtan.
Elõttem lévõvel értek egyet, tedd azt, amit úgy érzel, hogy kell.
én úgy gondolom, hogy olyannal kellene elveszteni akit tényleg szeretsz és viszon tszeret és nem csak szimplán egy jó estére vágyik. :P

Senki nem akar velem kezdeni csak mert szűz vagyok. Mit tegyek? (19)

Kérlek, na azt írjátok, hogy veszítsd el,stb. Értelmes hozzászólásokat várok.

Legjobb válasz: Vigyázzatok, ez egy kamukérdés!

Vigyázzatok, ez egy kamukérdés!
keress szûz fiút :D
Nem senki! Elõbb-utóbb megtalálod azt, akit nem fog zavarni. Tudod, minden pasi más, sokan nem szeretnek tanítani, meg a szexualitás alapvetõ egy kapcsolatban. A másik, hogy bizonytalanságot is jelent a szüzesség, hisz elõfordul, hogy fél-egy évet is várni kell rád. Félre ne érts, ezzel semmi baj - bár ha szeretek valakit, egy hónap után is lefekszek vele (én legalábbis) - csak mindenkinek vannak szükségletei, amiket így vagy úgy ki kell elégítsen. Most már nem szûzként nagyon nehéz lenne elképzelni, hogy hónapokat, vagy még többet ne szeretkezzek. 24L
azért az enyhe túlzás, h aki elkerüli a szûz csajokat, az csak a szexre menne, és nem akar komoly kapcsolatot.. nekem volt szûz pasim is meg nem szûz is, és a nem szûzzel volt jobb a dolog, mert õ már tudta h mit h kell csinalni.. amugy meg miert kell elmondani nekik? ne mondd el, nincs a homlokodr írva.....
Szerintem pont, hogy örülj neki, hogy ilyen gondolkodású gyerek nem akar Tõled semmit. Ez egy nagy marhaság indoknak. Nem ezen fog múlni egy kapcsolat, hogy szûz vagy-e még, vagy rutintalan.
Azért nem akarnak veled kezdeni mert a szûz csajok általában 10/9 beleszeretnek abba aki elveszi... Aki így nem akar veled lenni az biztos, hogy csak rövidtávú szexkapcsolatot szeretne...
Én szívesen megduglak!:)
Én szívesen megismernélek
Én nem akarlak se megdugni se megismerni de marhára örülnék, ha ilyen lánnyal akadnék össze.
A kérdező hozzászólása: Hát ez kedves! Tényleg. :D :)
Én kezdenék veled... Kezdjünk valamit? :D 22f
Két lehetõség van: 1. http://cdn.instanttrap.com/trap.jpg 2. Hülye emberekkel kezdtél. Esetleg figyelj oda más érdeklõdõre is, bõvítsd a látómezõdet!
Azok kerülik a szûz lányokat, akik csak a szexre hajtanak. Aki komoly kapcsolatot szeretne annak elõnyt jelent, ha egy lány még szûz.
Szerintem ennek nem kéne problémát okoznia, ez egy tök jó dolog, és biztos nem zavarna ha a 19 éves barátnõm szûz lenne. 21/F
ez a mentalitás már rosszul kezdödik .. sok embert nem érdekel ha szüz v e még
L vagy F?
az a szitu, h megértem a pasikat, de még nincs késõ, én is 18 voltam, amikor elvesztettem.. tudod, nem a legjobb nekik, h bajlódniuk kell veled, ahogy te se szivesen fekszel majd le szûz pasikkal, amikor te nem leszel az. ismerkedj, és megtalálod majd azt, aki ezzel együtt is akar téged. :)
Attól függ milyen nemû vagy?
A kérdező hozzászólása: A baj az, hogy alapvetõen én is úgy tartom nem kéne számítania ennyire hogy szûz e valaki vagy sem. De már az x.sráctól hallom, hogy a szûz lányokat elkerüli, stb, stb. Most azért nem jár velem vki, mert "az" vagyok még. am, : lány vagyok
baromság. Én örülnék, ha újra nekem adná egy lány a szüzességét, csak most tapasztaltabb vagyok :)
Én nem kerülöm el a szûz lányokat :) Írj ha gondolod ;)
nekem nem lenne akadály a szûzesség, szal nem tom miért kerülnek
Továbbra is hülyeség, ha valaki ezért nem akarna kezdeni Veled. Ott akkor más a bibi. Tegnap megismertem egy lányt, kiderült az utalásaiból, hogy az. Még gondolkozom mi legyen, de nem az a fõszempont, hogy szûz-e vagy sem.
csak benéz ide oda és kérdezget nézz a plafonra és gyorsan kész is leszel!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!