Találatok a következő kifejezésre: Szűz vagyok nem akarok (100 db)

A barátommal 9 honapja vagyuk együt. ő 19éves és szüzek vagyunk. Nem áll fel neki mikor szeretkezni akarunk. Fel áll mind addig mig be nem akarnánk rakni. Mért nem áll fel? Szeretjük egymást de nem megy.

mit csináljunk? nem kéne valami gyogyszer?

Legjobb válasz: Van h ha nem éri elég inger akkor nem áll fel. De inkább az idegességtõl lehet ez, mivel még szüzek vagytok.

Van h ha nem éri elég inger akkor nem áll fel. De inkább az idegességtõl lehet ez, mivel még szüzek vagytok.
Ideges és fél a lehetséges kudarctól. Próbálkozzatok türelemmel, nem kell gyógyszer.Igyatok meg néhány pohár bort vagy valamit az aktus elõtt, az kellõen ellazíthatja, oldja a gátlásokat. A merevedése a fiúknak sokkal tovább tart (általában), ha van bennük egy kis ital.Na itt nem lerészegedésre gondoltam.Drukkolok nektek, sok sikert!
Nem kéne, szerintem a barátod nagyon rágörcsöl arra, hogy jól teljesítsen szex közben, inkább beszélgess el vele, hogy minden jó lesz élvezni fogod stb.. Sztem az ez okozta stresz miatt lankad le neki. De ha már szeretkezés elõtt elélvez, akkor az a baj. Csak várjatok pár percet és meglesz oldva a probléma, mert ha szeretkezés elõtt elélvez, akkor persze h lelankad neki..
cseréld le a kakast
Esetleg csak pettingeljetek elõbb, éreztesd, hogy a farka nélkül is tud örömet okozni, nem fogsz benne csalódni - ez megnyugtathatja. ÉS valóban, beszéld meg vele, hogy nem lehet probléma, csak az a fontos, hogy figyeljen rád közben, és akkor élvezni fogjátok. Gyógyszert szerintem semmiképp se vegyen be (bár a placebo-hatást megjátszhatod, de inkább ne verd át ilyesmivel).
Velem ugyanez volt mielött elvesztettem a szüzességem, zavart is nagyon. Aztán olvastam valahol, hogy 1-2-3 hétig ne nagyon masztizzak, és amikor igen akkor se pornóra vagy valami, hanem a barátnõmre gondoljak csak. Nem tudom melyik részétõl, de bejött. Utána le is nyugodtam, és azóta megy mint a karikacsapás ;)

Szerintetek ez normális, hogy 26 éves vagyok, még szűz és nem akarok csajozni? Még mindig éretlen lennék?

Nem tudom miért van ilyen gondolkodásom, pedig nagyon jó kép?nek tartanak.

Legjobb válasz: Nem normális, de nem is beteges. Lehet, hogy aszexuális vagy, tehát nem érdekel téged a szex. Vannak ilyen emberek.

Nem normális, de nem is beteges. Lehet, hogy aszexuális vagy, tehát nem érdekel téged a szex. Vannak ilyen emberek.
Azért nem kell csajozni, mert még a csapból is az folyik. Ha te jól érzed magad, akkor jó ez így neked.
Nem teljesen normalis, de ahogy elottem is irtak ha ez teged nem zavar es te jol erzed magad akkor semmi gaz, mindig az a fontos hogy azt tedd ami neked jo!Nem lehet esetleg hogy a fiuk erdekelnek inkabb, es azert nem vonzanak a csajok?
Nem nevezném éppen normális dolognak, de ha ilyen vagy, akkor ilyen vagy.Míg másokat nem zavarsz az életviteleddel, addig elfogadható.Bár attól még furcsa marad.
Amíg nem érdekelnek addig nincs gondod. Amikor majd érdekelnek és még szûz vagy akkor az lehet, hogy zavarni fog, de motiválni is, hogy mielõbb elveszítsd egy arra érdemessel.
legbelül félsz, és mivel elkényeztettek csak a sültgalambot várod, vagy nem érdekel a szex
A kérdező hozzászólása: Valamennyi válaszolónak: Nem vagyok homoszexuális, nem vagyok elkényeztetve. Szeretem a lányokat, de smárolásnál tovább még nem jutottam. Egyszerûen komolytalannak érzem magam. Lehet, hogy változtatnom kéne a hozzáálásomon.
Nem tudom, mire gondolsz. "Nem akarok csajozni", ez azt jelenti, hogy nincs benned vágy a csajozásra (afféle semleges viszony), vagy azt, hogy erõs ellenérzésed van a csajozással szemben (elítéled)?

Nem engedtem meg neki hogy megcsókoljon és tudja hogy szűz vagyok. Mégis akar velem randizni még. Nem csak szexre megy?

A 6. randink volt és nem engedtem hogy megcsókoljon mert megijedtem mivel soha sem csókolóztam még. Azt is tudja már hogy szűz vagyok, de így is randizni akar még velem. Amúgy nagyon szexre menős volt régebben más lányokkal, velem mégis más. Engem akkor nem csak szexre akar?

Legjobb válasz: kicsilány te lettél eddigi élete legnagyobb kihívása ;)

kicsilány te lettél eddigi élete legnagyobb kihívása ;)
A kérdező hozzászólása: Most ez mit jelent? :) Jót vagy rosszat? :D
Azt, hogy eléggé gáz, hogy a hatodik randon is elhúztad a fejed. Elõbb-utóbb feladja, ha játszod a megközelíthetetlent. Csókolózni meg nem nagy ügy, ha tapasztalatlan vagy, hagyd, hadd irányítson õ, és minél többet csinálod, belejössz.
Nem, orvosi titoktartàs!
Hát ha a szülõ bemegy veled tuti lebukás mert vizsgálatkor szüzeknek nem nyúlnak fel
ez amúgy nagyon h*lyeség hogy ha "én megkérem az orvost ugye nem mondja el" ha anyád tudni akarja úgyis rákérdez. és ha az orvos mond egy olyat hogy nem mondhatja el vagy valami, anyádnak úgyis az jön le hogy már nem. meg miért kell az ilyet titkolni egy anya elõl? miért nem lehet neki megmondani. sose értettem az ilyeneket.
ha egyedül vagy bent, nem fogja elmondani - csak, ha kiskorú vagy. Ha meg bemegy veled - akkor beszélni már nem kell...

Van itt olyan lány, aki a 20-as évei elején jár és még szűz? ( Csak kíváncsi vagyok, nem akarok trollokat etetni! )

Aki igen az írjon nekem egy privát üzenetet! Előre is köszönöm!

Legjobb válasz: Minek az neked?

Minek az neked?
A kérdező hozzászólása: Csak érdekel....semmi több!:)
privátot biztos nem fog neked semelyik sem írni
A kérdező hozzászólása: Akkor írjon itt:)
Miért nem mész bordélyházba, ott tuti minden csaj még szûz.
21
Szûz vagyok, és lány, 19 éves. De biztos hogy nem írok privát üzenetet :P

A szüz nők szüz pasit akarnak, vagy tapasztaltakat? És a nem szüz nők szüz pasit akarnak vagy nem?

én nem vagyok szüz és kérdezte már egy csaj akivel össze szeretnék jönni, de nemtudom baj-e eg lánynak az h szüz-e vagy nem az illet?....

Legjobb válasz: Ha dugni akarsz, valakivel csak el kell veszítened nem?..agyasok... Olyan nincs hogy mindig egy tapasztalt dug tapasztalttal, mert egyszer el kell valahogy veszítened... (ezeket nem a kérdezõnek szántam) És most jössz te kérdezõ :D Én úgy voltam vele, hogy jó lenne egy szûz pasival elveszíteni, mert akkor mindig össze fog minket valami kötni, hogy "igen, õ volt nekem az a bizonyos elsõ".. Az tök jó érzés lehet, hogy tudod hogy te avatod bele a dolgokba, és õ is téged, és egymásnak nyíltok ki elõször ilyen fokon.. Egyébként a barátom (akivel az elsõ volt, és még most is a barátom:)) már volt egy lánnyal elõttem, így egy kicsit sajnáltam, hogy nem én avathatom be (igaz hogy 0 tapasztalattal, de akkor is:D ).. Viszont így sem volt még olyan hú de nagy tapasztalata, és voltak dolgok, amiket velem próbált ki elõször. Az viszont így jobb volt az elsõ szeretkezésben, hogy nem csak magára koncentrált, hanem az is fontos volt neki, hogy nekem jó legyen.. Szóval nem volt önzõ, hogy csak õ élvezze. Ezt azért írtam le mert hallottam másoktól, hogy az elsõnél a szûz fiúk hajlamosak csak magukra figyelni, de persze nem mindenkinél így van.. Na ennyi "röviden" :D

Ha dugni akarsz, valakivel csak el kell veszítened nem?..agyasok... Olyan nincs hogy mindig egy tapasztalt dug tapasztalttal, mert egyszer el kell valahogy veszítened... (ezeket nem a kérdezõnek szántam) És most jössz te kérdezõ :D Én úgy voltam vele, hogy jó lenne egy szûz pasival elveszíteni, mert akkor mindig össze fog minket valami kötni, hogy "igen, õ volt nekem az a bizonyos elsõ".. Az tök jó érzés lehet, hogy tudod hogy te avatod bele a dolgokba, és õ is téged, és egymásnak nyíltok ki elõször ilyen fokon.. Egyébként a barátom (akivel az elsõ volt, és még most is a barátom:) ) már volt egy lánnyal elõttem, így egy kicsit sajnáltam, hogy nem én avathatom be (igaz hogy 0 tapasztalattal, de akkor is:D ).. Viszont így sem volt még olyan hú de nagy tapasztalata, és voltak dolgok, amiket velem próbált ki elõször. Az viszont így jobb volt az elsõ szeretkezésben, hogy nem csak magára koncentrált, hanem az is fontos volt neki, hogy nekem jó legyen.. Szóval nem volt önzõ, hogy csak õ élvezze. Ezt azért írtam le mert hallottam másoktól, hogy az elsõnél a szûz fiúk hajlamosak csak magukra figyelni, de persze nem mindenkinél így van.. Na ennyi "röviden" :D
nielindi: de a tapasztalt meg nem akar veled kínlódni :d
nem szeretnék magamnak szüz pasit! miért?! mert jo szexet akarok, tapasztalt embert, akinek nem kell magyarázni, h hova dugja.
A kérdező hozzászólása: köszi
Aki lány azt az elvet követi, hogy "nekem bizony tapasztalt kell, más szóba se jöhet" az gondolkozzon el, hogyha minden lány ilyen lenne, már kihaltunk volna ! ;-)
Én egy tapasztalt sráccal vesztettem el, de szerintem nem ez a lényeg. Ha szereted azt, akivel megtörténik, akkor mindenképpen szép lesz az a bizonyos elsõ szex :) :) 19L
Szerintem nem jó ha mind a ketten szûzek.
A kérdező hozzászólása: 19:56 köszi a választ 20:12 nem is fogok :D
jah, bocsi. már egy ideje nem vagyok szüz. nem kell kinlodni velem ;)
ja.hogy már ketten ügyetlenkedjenek.
A kérdező hozzászólása: aham de 16 vok , nem egy érett felnõtt lény akinek tapasztaltnak kellene lennie... gondolom egy szüz csajnál fontos az h az elsõ partnere akit szeret, az is szüz legyen nem?
Én egy 17 éves szûz csaj vagyok és nem szûz pasival akarom elveszíteni a szüzességem. Egy tapasztaltabb jobban tudja hogy mit és hogyan kell csinálni és azt is tudja hogy mi a jó nekem.
Újazásról még nem hallottam, ujjazásról igen :-)
Lehet, hogy már átszakadt a szûzhártyád, de a nõgyógyász nem fogja tudni megállapítani, hogy mitõl szakadt át, simán lehet, hogy sport miatt, vagy tampon miatt szakadt át, szóval nem fogsz 'lebukni'. Viszont mindaddig amíg le nem fekszel a fiúddal, nem szexeltek addig szûz vagy.
Az elõzõhöz!Az újazásról még nem hallottál?Az meg nem közösülés ...
te hülye idióta a pettingbe minden beletartozik kivéve a közösülés
Ezen muszály röhögnöm...
Az senkinek nem tûnik fel, milyen középkori sztori már ez? Anya ellenõrizteti a lánya szûzességét??? Csak úgy tud eladni feleségnek, vagy miért?
Mondd meg anyukádnak az igazságot, ha már úgyis ez érdekli. egyébként szerintem van orvosi titoktartás, anyukád nem állhat ott az orvos mellett mikor az vizsgál, és mondja sürgetõen: "Na, szûz még???"
ez a kérdés egy vicc
Orvosi titoktartás? Vagy a 18 éven aluliak nem esnek bele ebbe?
A nõgyógyász csak azt tudja megállapítani, hogy megvan-e a szûzhártyád, de az nem jelent még semmit, ahogy a 2. is írta.
??? Miért tesz ilyet az anyukád?
Dobd szét a lábad anyádnak had túrjon még talán jó is lesz

Szűz vagyok, de a barátom azt hiszi nem! Feldugtam már magamnak dolgokat ugy 15cm-ig ment is, de onnan már nem nagyon akart! Vajon szűz vok még?

Ne gondoljatok picsának,és ne mondátok,h valljam be az igazat légyszi!

Legjobb válasz: Miért ne mondjuk, hogy valld be az igazat? Mi mást tehetnél, könyörgöm! A szûz hártyát nem lehet technokollal visszatenni... Ha pénisz hatol be a hüvelyedbe, már nem vagy szûz. Attól, hogy átszakad a szûzhártya még szûz vagy. Mond el neki, hogy feldugtál már egyéb dolgokat. Biztos meg fogja érteni, ha szeret. És nem az fogja érdekelni, hogy ott van-e a hártya vagy sem. Ilyeneket felesleges eltitkolnod :)

Ne haragudj, de ha egy lovat dugsz fel magadnak, akkor is szüz maradsz, amig egy fiu meg nem kefélt:D
Miért ne mondjuk, hogy valld be az igazat? Mi mást tehetnél, könyörgöm! A szûz hártyát nem lehet technokollal visszatenni... Ha pénisz hatol be a hüvelyedbe, már nem vagy szûz. Attól, hogy átszakad a szûzhártya még szûz vagy. Mond el neki, hogy feldugtál már egyéb dolgokat. Biztos meg fogja érteni, ha szeret. És nem az fogja érdekelni, hogy ott van-e a hártya vagy sem. Ilyeneket felesleges eltitkolnod :)
Bõven elég az a 15 centi. Igen, szûz vagy még, és addig az is maradsz, amíg le nem fekszel valakivel. Ha a barátod észreveszi, nem abból fogja észrevenni, hogy könnyen bement-e, vagy nem, mert az nem szûz lányoknál is változó. Abból fogja észrevenni, hogy tapasztalatlan vagy, nem tudd, hogy mozogj, hogy nyúlj hozzá, hogyan tedd a lábad stb. Én nem mondom, hogy mondd el neki az igazságot, de ha tapasztaltabb, akkor úgyis rá fog jönni, hogy füllentettél.
15 centinél nem is hiszem h kell tovább, a hüvely nem végtelen:)
Nem is a 15 centi a sok mert az ätlag faszAz 18centis de ätméröbe vagy szélességbe ugy 45-50 mm ätlag elég lett volna nem habär minél jobban befeszitesz annäl jobb az élvezetJa és mi volt a dolog a 6-7 centis amit feldugtäl elärulodHätha tippet adsz mäsnak
Vérzett a tamponozäs tän azt is feldugtad vagy 15 centireAmugy meg mire volt jo a 6-7 centis probälkozäs ätméröbeA szüz barätod akinek nem lesz 4 centis se az meg harangozni fog ès nem fogod èlvezni ha beteszi
Ha nem akarod ne mond elA pasid meg azért hiheti hogy nem vagy mär szüz.De sok fiu mär kifogäsnak vesziUgyhogy vagy ugorj vele gyorsan az ägyba hogy megtudja mi az äbra de kifogäsnak ne mond ezt hogy szüz vagx egyébként nem biztos hogy észre veszi ha fiatal tapasztalatlanHa meg ö is szüz akkor meg föleg nem Amugy vastag volt amit feldugtälNa és jolesett
Csak 15 cm? Hát akkor te még szûz vagy... agyilag meg... Na, ez én voltam... nem akartalak megbántani, de ne haragudj!!! Ki az az idióta , aki szûz létére egy ekkora tárgyat tol fel magának???!!! Ha majd lesz pasid, az csak harangozni jár beléd...
Csak 15 cm? Hát akkor te még szûz vagy... agyilag meg...
A kérdező hozzászólása: Agyilagk meg..?Már nem azért, szerintem nem azért van ez az oldal, hogy egyes emberek véleményeket formáljanak másokról és ezt ki is mutassák, hanem azért, hogy többet tudjaunk meg egy-két dologról, és osszuk meg a tapasztalatainkat! Köszönöm a válaszokat! Vastagnak olyan 6-7 cm átmérõjû volt!Élvezni élveztem, mert rásegitettem a csiklóm izgatásával is! Fõ kérdésem az, hogy szerintetek a szûzhártyám átszakadt-e!Mert fájni egyáltalán nem fájt, de már régóta tampont használok, és a használat elején erõs vérzésem és fájdalmam volt egyszer!

20 éves fiú vagyok és szűz. Ez gond? Nem akarom csak úgy eldobni, bár tudom, ez más, mint a lányok esetében. Megakarom találni az igazit de lassan úgy érzem ez eléggé lehetetlen. Mindenesetre probléma vagy zavaró ha 20 évesen valaki még szűz?

Nem volt még párkapcsolatom se. Kinézetileg eléggé átlagos vagyok, tehát nem valami fogatlan rémség néz szembe a tükörből (nem mintha ez zavaró tényező lenne). A személyiségem sem olyan borzalmas talán. Istenhívő ember vagyok tehát embert nem őltem még és szeretek másokkal rendes lenni. Persze ez nem tesz engem valami kiváltságos emberré csak arra akartam utalni, hogy nem egy utálatos, mindenkibe belekötő alak vagyok.

Legjobb válasz: "embert nem õltem még" Ez egy jó pont a csajoknál!

"embert nem õltem még" Ez egy jó pont a csajoknál!
LeftBehind, attól, hogy te nem vagy egy ép ember, másmég lehet az. Nem kellene osztanod az észt, csak kárt tudsz tenni!
"nem öltem még" sííírok :DD
Nem akarok senki álmokkal telt szivárványába beleszarni, de 20 évesen ne az igazit keresd, hanem bárkit akinek tetszel annyira hogy lefeküdjön veled.
16tól 22éves koromig én is így voltam mint te. Aztán most meg prostihoz járkálok.
*családoT
Nem gond, csak te problémázol rajta. Remélem, megtalálod az igazit- ne érzed, hogy lehetetlen. Aki tetszik, annak udvarolj, hódítsd meg a szívét kérd meg a kezét és alapítsatok családoz. Ez a klasszikus, bevált módszer. Csak azt hiszik az emberek, hogy van ennél jobb. Nincs, sok bukdácsolás, csalódás, fájdalom és késõbánat van. Biztos vagyok, hogy ábrándozik rólad egy szelíd, kedves lány, holdvilágos nyári éjszakán. Meg kell keresned, fel kell lelned.
Nem gond.
Don't fos, én 19 vagyok, és idén nyáron kaptam puszit lánytól legelõször, ez a legnagyobb élményem eddig.
nem baj (zavaró tényezõ lenne ha egy fogatlan rémség lennél)
Nem. Kit érdekel. Bár ha ennyire jó vagy, kíváncsi vagyok miért nincs barátnõd, meg miért ezen az oldalon foglalkozol ilyenekkel...

A barátommal már lassan 1 éve együtt vagyunk és már szeretnék vele lefeküdni, de ő azt mondja még nem akar. ő 18, én 16 vagyok ő már nem szűz, viszont én az vagyok. Hogy keltsem fel az érdeklődését hogy neki is legyen kedve hozzá?

Legjobb válasz: szerintem tisztel és azért .. vagy még nem akarja mert annyira szeret hogy nem akarja elvenni .. hogy netán szétmentek.. velem ez volt.. 2 év után történt meg az elsõ.. de lassan 5 éve vagyunk együtt..

szerintem tisztel és azért .. vagy még nem akarja mert annyira szeret hogy nem akarja elvenni .. hogy netán szétmentek.. velem ez volt.. 2 év után történt meg az elsõ.. de lassan 5 éve vagyunk együtt..
vagy az elõzõ alkalmak során rossz emlékekre tett szert. beszélj vele, hogy azért nem akarja - e ? és gyõzd meg , hogy nektek sokkal jobb együttlétetitek lesznek :)
Szerintem mássz rá, úgysem fog ellenállni.
Atya ég!! ez is ritka!! Pf..én megbolondulnék, ha a pasim elutasítana...!! :) Miért nem szeretne veled lefeküdni? Mert kizárt, h tartogatja magát az esküvõig..hisz már nem szûz... Kérdezted már, h mi az oka? Elsõsorban ezt tudd meg :) utána tudok igazán jó választ adni..:) üdv 25/L
A kérdező hozzászólása: hát.. azt mondta hogy szeret és nem akar fájdalmat okozni... de nemtudom, én ezt így nem értem, mert ha igazán szeret egyszer úgyis megtörténik
hát elég gyenge kifogás... a nõ is kívánja a szexet, még ha szûz is , és egy két együttlét után már maga a gyönyör lesz , szal ez hülyeség ebben a formában. tartom magam ahhoz hogy vmi rossz emléke van.
Nem akar fájdalmat okozni?? hm érdekes...Mond azt neki, hogy Te nagyon kívánod õt, és egyszer úgyis le fogtok feküdni egymással, akkor meg mire vár?? :) Mond neki azt hogy : "A fenébe is, gyere ide és tégy végre a magadévá!!" :) )) Vagy nem tudom, de ez tényleg nem jó kifogás, h nem akar fájdalmat okozni...!! Azt akarja h más vegye el a szüzességed v mi?? gondolom nem :) Szóval, rajta a sor!! :) üdv. 25/L
A kérdező hozzászólása: köszi a tippeket, majd kipróbálok valamit ma este ezek közül :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!