Találatok a következő kifejezésre: Szűz vagyok nem (1122 db)

Szűz, félig szűz, vagy nem szűz?

a csávó háromnegyedrészig hatolt csak be, aztán kivette. sz?z vagyok még? vagy csak egy kicsit?:D

Legjobb válasz: Szexeltél,nem vagy szûz.Tökmindegy meddig rakta be.

Szexeltél, nem vagy szûz.Tökmindegy meddig rakta be.
"kategória fail. " Lehet, hogy a konyhába nyomták, nem csúszott eléggé, kéznél volt az olaj.
A szüzességnél nincsenek fokozatok! Vagy szûz, vagy nem. Te már nem vagy szûz mert a fütyi bement a puncidba.
Attól függ, hogy definiálod a szüzességet. Mert én szexuális együttléthez kötöm, nem pedig ahhoz, hogy tövig nyomta-e a farkát a csávó meg ilyesmi. Kicsit sem vagy szûz, mert már odaadtam magad valakinek. De ahogy gondolod... Látom nagyon ráérsz ilyeneken gondolkozni.
20 centissel háromnegyedig behatolni...
*odaadtad

Maszturbáltam de még szűz vagyok (nem véreztem). Lehet hogy már nem is vagyok szűz?

Van 1 kis tárgyam amivel maszturbáltam, de nem véreztem. Ez azt jelenti hogy még szűz vagyok ?

Legjobb válasz: mindaddig vagy szûz, ameddig nem jár hús-vér pénisz a vaginádban.

mindaddig vagy szûz, ameddig nem jár hús-vér pénisz a vaginádban.
Amíg IGAZI fa-sz nem volt benned, addig szûz vagy.
érzelmileg szûz vagy, de a hártyád már nem nagyon fogja szerintem akadályozni az elsõt valódi [email protected]
Egyetértek az elõzõekkel. Akkor mondják valakire, hogy szûz, ha még nem feküdt le egy sráccal/lánnyal sem. Tehát hiába maszturbálsz te egy dildóval, szûz maradsz, max. a szûzhártyádat átszakítod.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen (megnyugodtam ... :$)
Na és mi volt az a tárgy?
A kérdező hozzászólása: Titok *.* :)
és ha valaki már 10 péniszt leszopott s 10-en kinyalták, még eszterláncban is vett részt 8-asban, de farok nem járt a puncijában (csak pl a hátsó lukjában), az még az elõzõek szerint szûz?

A barátommal 9 honapja vagyuk együt. ő 19éves és szüzek vagyunk. Nem áll fel neki mikor szeretkezni akarunk. Fel áll mind addig mig be nem akarnánk rakni. Mért nem áll fel? Szeretjük egymást de nem megy.

mit csináljunk? nem kéne valami gyogyszer?

Legjobb válasz: Van h ha nem éri elég inger akkor nem áll fel. De inkább az idegességtõl lehet ez, mivel még szüzek vagytok.

Van h ha nem éri elég inger akkor nem áll fel. De inkább az idegességtõl lehet ez, mivel még szüzek vagytok.
Ideges és fél a lehetséges kudarctól. Próbálkozzatok türelemmel, nem kell gyógyszer.Igyatok meg néhány pohár bort vagy valamit az aktus elõtt, az kellõen ellazíthatja, oldja a gátlásokat. A merevedése a fiúknak sokkal tovább tart (általában), ha van bennük egy kis ital.Na itt nem lerészegedésre gondoltam.Drukkolok nektek, sok sikert!
Nem kéne, szerintem a barátod nagyon rágörcsöl arra, hogy jól teljesítsen szex közben, inkább beszélgess el vele, hogy minden jó lesz élvezni fogod stb.. Sztem az ez okozta stresz miatt lankad le neki. De ha már szeretkezés elõtt elélvez, akkor az a baj. Csak várjatok pár percet és meglesz oldva a probléma, mert ha szeretkezés elõtt elélvez, akkor persze h lelankad neki..
cseréld le a kakast
Esetleg csak pettingeljetek elõbb, éreztesd, hogy a farka nélkül is tud örömet okozni, nem fogsz benne csalódni - ez megnyugtathatja. ÉS valóban, beszéld meg vele, hogy nem lehet probléma, csak az a fontos, hogy figyeljen rád közben, és akkor élvezni fogjátok. Gyógyszert szerintem semmiképp se vegyen be (bár a placebo-hatást megjátszhatod, de inkább ne verd át ilyesmivel).
Velem ugyanez volt mielött elvesztettem a szüzességem, zavart is nagyon. Aztán olvastam valahol, hogy 1-2-3 hétig ne nagyon masztizzak, és amikor igen akkor se pornóra vagy valami, hanem a barátnõmre gondoljak csak. Nem tudom melyik részétõl, de bejött. Utána le is nyugodtam, és azóta megy mint a karikacsapás ;)

Szűz vagy nem szűz fiúval szexelnél inkább és miért?

Legjobb válasz: Szûz mert én is az vagyok és aki nekem az elsõ lesz annak én nem akarok csak a valahanyadik lenni.

Szûz mert én is az vagyok és aki nekem az elsõ lesz annak én nem akarok csak a valahanyadik lenni.
Nem szüz pasikat jobban csipem.. szeretem ha tudja mit csinál és nem összevissza probálkozik tapogatozik erölködik vagy éppen annyira rosszul áll neki hogy a kedvem is elmegy mire odaérünk...
Ha tanítani, formálni akarod, akkor szûz. Ha te akarsz tanulni tõle... akkor tapasztalt.
Szinte mindegy. Csak az uram meg ne tudja!
Egyikkel sem, mert fiú vagyok.
Kötél, vagy láncfûrész általi halál?
Tapasztalt, mert szeretem, ha jól megraknak:D
:D hát nem volt pontos a kérdés és nehéz nem beletrollkodni mint látom :D Azért én válaszolok rendesen mivel van tapasztalatom mindkettõ félével. A nem szûz pasinak berögzült szokásai vannak, hogy másnak mi hogy volt jó... és abból indul ki hogy ha az ott is mûködött másnál is fog... brrrr. -_- A szûz meg azért tiszta lap, és tényleg próbálja úgy csinálni ahogy nekem jó, mivel nem is csinálta mással máshogy, max a pornóból ellesett baromságok zavarhatnak be. -_- (persze ez a kérdés nem befolyásolja a párválasztásom és a szûz pasi után felmerülõ kérdéseket se veszem számításba (azaz hogy félhetek megcsal/elhagy mert mással is akar lenni), szóval csak ha konkrétan "arról" van csak szó -> akkor szûz)
ez nem normális ^
Lánnyal nem lehetne?
Volt példa mindkettõre. A férjem is szûz volt amíg velem össze nem jött:) És õ volt az egyetlen férfi, akivel orgazmust tudtam átélni. (mindkét fajtát) . Senki más nem tudta elérni nálam. A tapasztaltak se. 27/N

Szüzen, vagy nem szüzen férjhez menni?

Kis falvakban még mindig szokás szüzen férjhez menni, aminek én semmi értelmét nem látom. Gy?zzetek meg, h mégis miért érdemes!!!

Legjobb válasz: "mert ha berakja a férjed a p*csádba a f*szát akkor megtudja hogy használt e vagy nem" Orvoshoz menj!

"mert ha berakja a férjed a p*csádba a f*szát akkor megtudja hogy használt e vagy nem" Orvoshoz menj!
Akkor. Nem érdemes. MÉghozzá azért, mert oltári nagy szopás, ha akkor derül ki, hogy abszolút nem illetek egymáshoz az ágyban, amikor már összeházasodtatok. Ugynais mondhat akárki akármit, a szex fontos egy kapcsolatban, és felmérések szerint a kapcsolatok több, mint ötven százaléka szexuális problémák miatt megy tönkre. (Bár egyes pszichológusok szerint az összes, és talán ebben is van valami, ha nagyon mélyre ásunk.)
Nem érdemes.
Erre vagy nagyon kicsit esélyetek volt, vagy (amit valószínûbbnek tartok), hogy majd pár év után lesznek olyan problémáitok a folyamatos szexuális feszültség miatt, amit egyrészt a tapasztalatlanság okoz, másrészt meg az elfojtott indulatok, hogy nem fogjátok kibírni egymás mellett. Elég sok hasonló esetet vettünk a tanszéken.
A kérdező hozzászólása: pontos érveket kérek!!!!
Miért kéne bárkit is meggyõzni valamirõl, vagy annak az ellenkezõjérõl? Mindenkinek a maga dolga, akkor és úgy csinálja, ahogy szeretné. Szeritem.
nem a kötöttségrõl van szó. de az se jó, ha már 14-15 évesek nagyban nyomják.
A szüzesség egy idealizált valami, de semmi értelme! Túl nagy kérdést csinálnak a szexualitásból! A szex jó! Aki élvezi (a földön élõ emberek 99%-a), élvezze kötöttségek nélkül!
en mar nem vok szûz, ugyh nem tudom, h milyen lenne, ha ugy mennek ferjhez. de en nem tennem. minek? :)
Szûzen mennek férjhez, de már nem szûzen válnak el fél év múlva.
Szerontem érdemes szüzen férjehez menni. Igazán csak akkor fehér a hófehér menyasszonyi ruha, ha egy ártatlan leány viseli. Sokkal jobb érzés csak a nagy Õnek odaadni magad! A férjed is értékelni fogja, hogy csak vele szeretkeztél, nem fog jogosan k²-nak gondolni, plusz sosem lesz téma nálatok, hogy milyen volt az elõzõ partnerekkel, velük jobb volt, miért nem voltál képes megvárni engem stb. Szóval a helyedben megvárnám a férjem! Csak nyerni lehet vele: ha pedig mégsem illetek össze, ahogy elõttem szólók írták: még elválni mindig el lehet.
naaaa szûzen menj férjhez kérlek!!
véletlenek mindig vannak.
én szüzen mentem, mert mi így láttuk jónak és marhára nincs semmi bajunk egymással. ja és nem kis faluban laktam. 21/L
A kérdező hozzászólása: mondjuk aki abszolút szüzességpárti, tuti h még nem szexelt egy jót soha se:-)

Szűz vagy nem szűz? :D

na egyesültünk én és a barátnőm ,egy napon egy asztalon ,condommal de nem élveztem el ,mind a 2en szüzek voltunk ,nah most azt nem tudom hogy most ki a szűz ,a lánnyal vitatkozom hogy most ő már nem szűz,me csináltunk 7 -8 percig de nem élveztem el szüzeknél elkéne,aztán abbahagytuk,a lánynak fájt is meg élvezte is ,szóval akkor ő most szűz vagy nem ? me nem vérzett de ez nem jelent semmit,most akkor mi az igasság ? bocs a fogalmazásért de hiperaktiv vagyok na halóó

Legjobb válasz: Nyilas.

Nyilas.
Buta vagy
A kérdező hozzászólása: Kõsz fiuk ! megtudtam hogy nem vagyok az, Jupiii :D igen vége végleg :D nagyfiunak hiszem magam :d háháá
Pálinka.
már mindjárt vége lesz a nyáriszünetnek :D
Nem vagytok màr szüzek halóóó! :D
Na kedves hiperaktív:) Már egyikõtök se szûz:) De ettõl függetlenül még kicsit bénák voltatok, de majd lesz az jobb is:) Csak sokat gyakoroljatok;)
Szexeltetek? Igen? Voila, nem vagytok szüzek. *standing ovation* Most menj aludni, holnap elsõ dolgod legyen nyelvtanórát venni.
mi van? ha lefeküdtetek, akkor egyikõtök se szûz:D
"egyesültünk" xD így se hallottam még...

Szűz vagy nem szűz?

Ha egy lányban már járt pénisz de nem szakadt átt a szűzhártyája az szűz vagy nem (Normális válaszokat Pls)

Legjobb válasz: Nem szûz!

Nem szûz!
ha lovaglás közben átszakad a szûzhártyád(mert elõfordul)akkor nem nem vagy szûz annak ellenére hogy életedben nem láttál még férfi nemiszervet? :D
hát elvileg akkor nem szûz, gyakorlatilag igen, DE milyen az a pénisz??????,
Ezt így kell elmondani ahogy megkérdezted, mert szûz vagy még, de [email protected]@sz is járt benned.
Nézõpont kérdése. Egyik definíció szerint az szûz, akinek van szûzhártyája, másik szerint az, akiben még nem járt farok. Döntsd el te magad, igazából tökmind1.
A kérdező hozzászólása: 2. normális.

Szűz vagy nem szűz?

Sokat gondolkodtam mostanában ezeken a kérdéseken, ahol a lány kérdi, hogy az ujjazástól, maszturbációtól sz?z maradt –e vagy nem.

Legjobb válasz: kár hogy nem volt áramszünet amikor az utolsó szavakat írtad xD

kár hogy nem volt áramszünet amikor az utolsó szavakat írtad xD
Én lányként mondom, a szüzesség nagyon túl van misztifikálva. Mármint, az ember lánya nem csak elõször fekszik le azzal, akit szeret, tehát nem a szüzességét adja a szerelmének, hanem a testét. Annak ugyebár nincs értelme, hogy megdugatom magam a szerelmemmel, majd vérszemet kapok, és ráülök minden meredõ farokra széles e vidéken. Ugye?! Persze, vannak ilyenek is, de azoknál a szüzesség sem "szent". Tehát ha feltesszük, hogy én egy normális értékrenddel rendelkezõ lány vagyok, aki csak azzal fekszik le, akit szeret, akkor semmi értelme nincs ennek a "várjunk 2 évet, mert még szûz vagyok" dolognak. A szûzhártya csak egy hártya, ami ott van, ami elszakadhat szinte bármitõl, egy durvább tamponfelhelyezéstõl is. Minek sajnálnám? Miért várnék egy hártya miatt éveket a szexszel, ha amúgy lelkiekben már kész vagyok rá?! (és itt természetesen nem a 14éves kislányokról beszélek) Szóval én le sem szartam, hogy van-e szûzhártyám, lelkileg-fizikailag szûz vagyok-e, és lefeküdtem a Szerelmemmel 1 hónap járás után (+ 3 fûzögetés, hogy azért mégse legyek akkora ribanc). Azóta is, két éve együtt vagyunk. Ja, és nem az volt életem legszebb szexuális élménye. Hanem az, amit tegnap, meg tegnapelõtt, meg azelõtt csináltunk, összeszokva, tudva, hogy a másiknak mi a jó. Kicsit eltértem a témától, de a véleményem az, hogy ezt felesleges boncolgatni. Egy lánynak nem a szüzessége ér sokat, hanem a teste-lelke. Az lenne a normális, ha annak adná mindenét, akit (éppen) szeret, akiben megbízik. Ha szûz, ha nem.
Menjél fiam aludni, régesrég köpött már a TV maci, nagyon késõ van.
Nem akarlak megbántani de szerinted ezt ki olvassa el?
A kérdező hozzászólása: Igen mami, már megyek is. Úgyis áramszünet lett. :)
Kicsit túlkomplikálod a dolgokat Drága. Mellesleg nem azt kérdezik meg, hogy "szûz vagyok még?!" Hanem azt, hogy "kiszakadhatott e a szûzhártyám?" Nagyon el vagy tévedve az egyik dimenzióban...
A kérdező hozzászólása: Hát sokan erre kíváncsiak, hogy szüzek maradnak -e bizonyos játékoktól. Isten ments, hogy komplikálni akarnék, aki nagyon kíváncsi, és tudni szeretné, annak itt egy mankó, egyfajta vélemény, ha tetszik, akkor tegye magáévá, ha nem akkor nem. Bár úgysem szoktak elõtte rákeresni a hasonló kérdésekre. Csak megírják az újat és ugyanolyat. :)
Szerintem teljesen igazad van!! :) )
és mivolt akor ha a lány nem vérzett. Mert manapság se törvényszerû, h vérezen. Mi volt regen. Ha lány szûz volt, de nem vérzet? Kinyirták? Mert azt hitték, h mással volt? Vagy mi?

Fiúk, szűz vagy nem szűz lányok inkább?

Legjobb válasz: Nekem tök mindegy, csak szeressen és én is szeressem. :)

Nekem tök mindegy, csak szeressen és én is szeressem. :)
A válasz megírásának idõpontja: ma 22:56 Ez én voltam. Ja és azért, mert nekem nem ez a lényeg, hogy szûz-e vagy sem, hanem, hogy végre legyen egy rendes barátnõm, akivel kölcsönösen megõrülünk egymásért. 21/f
ha érzelmi oldalról nézem, akkor szûz. ha élvezeti oldalról nézem, akkor nem szûz. Inkább a nem szûz lányok.
Luk-luk, csak darázs ne legyen benne ;)
Egy nagyon hasonló kérdésre már megírtam, hogy nem vagyok én konzervnyitó... :-D
Szûz, mert tudom h én vagyok neki az elsõ és ez jó érzés!
szerintemis szüz... ugyanazzal az okkal mert jóérzés hogy én vagyok az elsõ..:)
Szûz.
Vonzó a gondolat, hogy egy lánynak te vagy az elsõ és megtisztel ezzel (már amelyiknek fontos), de kétélû dolog mert könnyen gondolhatja és joggal, hogy nem egy férfival akar lefeküdni egész életében újra meg újra! Szóval nem szûz... 22/F
Barátnõknél is jobb szeretem, ha már van egy kis tapasztalata.
Nekem személyszerint szûz.Jó érzés hogy én vagyok az elsõ 17/F
22:56 de cuki vagy :) Örülnék, ha ilyen pasim lenne.. 18/L (ja és bocsi, de csak kíváncsiságból néztem meg.)
Nem szûz.
A kérdező hozzászólása: És akkor is a nemszûz lányok ha a barátnõtökrõl van szó? Tehát nemszámít h ti vagytok a lánynak az elsõk vagy nem?
Jobb szeretem a nem szûz lányokat 20f
A kérdező hozzászólása: Ja és légyszi írjatok kort és nemet, és indoklást is légyszi.
Szintén nem szûz!
Teljesen mind1.

Ha megláttok egy 19 éves csinos lányt az utcán, mire gondoltok? Szűz vagy nem?

Magassarkú, csinos nadrág+ top, hosszú haj, helyes arc....

Legjobb válasz: miért, a szüzek fertõznek? nem kellene ott akkor sem megijedni

miért, a szüzek fertõznek? nem kellene ott akkor sem megijedni
Na de várjunk, a kérdés arra vonatkozott, hogy egy ilyen kinézetû lányról feltételeznéd -e, hogy szûz... Elmondom nektek: külsõleg nem látszik, hogy szûz -e, vagy sem, csupán az életvitelére, az életfelfogására lehet következtetni a ruhájából. Márpedig aki úgy néz ki, mint egy diszkókirálynõ, vagy mint egy prostituált (sajnos ilyen is van), arról nehezen hiszem el, hogy emellett az életstílus mellett még szûz. Viszont én nyáron töltöm a 23-at, és még nem feküdtem le senkivel. (Tudjátok, nem ott kezdõdik az érettség, hogy hány emberrel keféltél.) Mégis, csinos vagyok (na nem én állítom magamról, ekkora egom nincs :P), és habár nem járok diszkókba (más zenéket kedvelek) nem hiszem, hogy bárki megmondaná rá(m)nézésre, hogy az vagyok. :) De miért kéne megijedni egy szûz lánytól? Elárulom, egyszer mindenki volt szûz. :D
Én sem tudnám megkülönböztetni két csaj közül, aki jól néz ki, és magassarkúban vannak, hogy melyik a szûz. A legtöbbször egyik se...:) Manapság az a divat, hogy korán veszítik el. De mivel srác vagyok, 20 éves és úgyszintén szûz, nem hiszem hogy megijednék egy ilyen lánytól, inkább örülnék, hogy nem a város k**vájával hozott össze a sors..:D
hát, én nem tudom egymástól megkülönböztetni a 18 éveseket és a 19 éveseket és 20 éveseket... itt kezdõdik a probléma... de az ilyen csajszikról sose gondolom, h szende kislányok.
sikítva rohannék el:D:D viccet félretéve ránézésre abból, amit írtál (magassarkú stb.) természetesen azt hinném, hogy már nem szûz, de ha kiderülne h az, meglepõdnék:) de semmiképp sem riasztana el;)
nem szûz
Nem.Végre egy normális nõ.
A 19 éves szüzeket hidd el észre sem veszed az utcán. Sem te, sem kb. senki, vagy csak az emberek 1 %-a veszi észre. Ezért is szüzek még.. :/ Ha tippelnem kéne, szerintem a 19 éves magyar nõi társadalom kb. 5 %-a szûz még, a többi már nem. Lehet hogy csak egyszer volt valakivel, lehet hogy többször is, de azért ilyen korban már nem valószínû hogy szûz, ritka. Amúgy én is ritka ember vagyok ilyen szempontból, csak én fiú.. szûz és egy-két hónap múlva 22 éves.. :(
Kíváncsi vagyok én egy 19 éves szûz lányra.Vagy rosszul néz ki meg ápolatlan, ha nem akkor már járt benne vendég...13-14 évesen már túl vannak az elsõ szexen...19 évesen már azért versengenek hogy ki tudja felszedni az olasz csávót...KINEK ADJÁK EL MAGUKAT.Ne légy naiv mert szívni fogsz egész életedbe
A kérdező hozzászólása: Köszi az eddigi válaszokat :) A 'megijedést' arra értem, hogy ált. mindenki azt hinné az ilyen típusú lányra, hogy nem szûz és ha kiderül, akkor esetleg a másik fél rosszul veszi a lapot és arra gondol, hogy vajon miért szûz még...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat :)
jah én szintén 19 vagyok.
ált. nem szoktam vállaszolni olyan kérdésre amiket napokkal ezelöt tettek fel de, Magamra ismertem, csak fiúba...... tudod, magas izmos testalkat, shármos arc, napszemüveg, farmer gatyó, ing, ezüst fux és kész a tökéletes, sevehetetlen örök szingli srác. De ha én egyszeer találkoznék egy ilyen lánnyal aki szintén szûz még, annak a csillagokat lehoznám az égrõl. És mire gondolnék: Hogy isteni szerencsém van.
Szerintem ebbõl a szempontból, mármint a szüzesség témáját tekintve, eléggé kettéoszlik a "társadalom". Vannak, akik baromi korán, szinte gyerekként veszítik el, és vannak, akik sokkal késõbb. Én is ez utóbbihoz tartozom. Nem hinném, hogy ciki, ha valaki szûz, nem is értem, hogy a mai világban, amikor mindenki mindenkivel egyre toleránsabb nemi, etnikai hovatartozás tekintetében is, miért lenne az ciki, ha valaki még nem találta meg azt az embert az életében, akihez szexuálisan vonzódik, és szívesen lefeküdne vele.
Nem megijjednék, max meglepõdnék. De sztem 99%-na már nem az...
18 éves lány vagyok, nagyjából úgy öltözködöm, mint a leírásban szereplõ lány, márkásak a ruháim, hosszú hajam van, szép sminket hordok, sõt még discoba is járok néha (vagyis jártam régebben, mostanában átváltottam az elit, "celebes" bulikra) és most jön a meglepi: szûz vagyok, életemben egyszer csókolóztam, egy fiúval (részegen egy évfolyamtársammal a szalagavatóm után, 18 évesen:D) és soha nem jártam senkivel. És amikor ezt elmondom valakinek azt hiszi viccelek, nem szokták elhinni, mert nem az a fajta lány vagyok, akit nem szoktak észrevenni. A megoldás egyszerû: válogatós vagyok, és nem fogok csak azért járni egy fiúval, hogy legyen barátom, mint a többi csajnak, hanem majd akkor fogok, amikor úgy érzem, hogy õ a megfelelõ és szerelmes tudok lenni belé... Remélem hamarosan eljön ez is! :) Csak azért írtam ezt le, hogy lássátok, hogy vannak nem csúnya szûz lányok is 18 évesen, csak épp senki sem gondolná, hogy szüzek vagyunk.. :P:D
Én 19 évesen még szûz voltam, és mikor elmondtam a pasimnak alig akarta elhinni. Nekem azt mondta h lehet h ez ilyen szép lány még nem volt senkivel? Mire én: válogatós vagyok:) Mondanom sem kell utána rá vagy 2 héttel már nem volt szûz... Nem tök mindegy mit néznek ki egy lányból? Sztem egy pasi megörül ha kiderül h mégis szûz, barátom nagyon örült neki.
Én azt gondolnám, hogy párszor meglõtték már :P De ha szûz mégis, akkor csak engem várjon meg, nem sokáig lenne az... xD

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!