Találatok a következő kifejezésre: Szűz vagyok már (600 db)

Még szűz vagyok, már együtt vagyok a barátnőmmel több mint egy hónapja . Õ is akarja meg én is de még ő is szűz. Hogy segítsünk egymáson túl lenni rajta? Linkeket kérek és válaszokat is!

Legjobb válasz: "....túl lenni rajta...." Sehogy. Azért ne, mert: 1. Ez a mondat elárulja, hogy mennyire vagy érett rá, mert ezt élvezni kell, figyelmesen, és mindent tudva nõi nemrõl, és nem pedig minél hamarabb túlesni rajta, mint egy betegségen, 2. EGY hónap után? ezt te sem gondolod komolyan....

"....túl lenni rajta...." Sehogy. Azért ne, mert: 1. Ez a mondat elárulja, hogy mennyire vagy érett rá, mert ezt élvezni kell, figyelmesen, és mindent tudva nõi nemrõl, és nem pedig minél hamarabb túlesni rajta, mint egy betegségen, 2. EGY hónap után? ezt te sem gondolod komolyan....
Hát linkkel nem tudok szolgálni, de azt megérdeklõdném, h hány évesek vagytok. Meg h hol tartotok? Ismeritek egymás testét, tudjátok, hogy mit szeret a másik?
Hát figyu... elárultad magad. "ha lenne video vagy valami". Aki készen áll a szexre, az NEM videóról tanul. Fõleg nem pornóról!!! Istenem hova süllyedtünk.... 16/F
A kérdező hozzászólása: Kovács Bence kérdésére :) ) Miért ha nagyon ismerjük egymást ??? :) )
A kérdező hozzászólása: 17 elmúltunk, de már jól össze ismerkedtünk hogy nem merünk bele vágni és ha valami videó vagy ilyesmi lenne akkor jobban tudnánk tájékozottabbak lenni
11:14 Egyet értek teljesen. Mindketten szüzek vagytok és 1 hónap után már belemennétek? Nincs még itt az ideje ha azt hiszitek ezen , , túl kell lenni", ez nem egy trauma, de ha így álltok hozzá akkor az lesz. Az elsõ élmény nagyon is fontos, nem úgy mûködik, hogy gyorsan legyünk túl rajta, mert a következõ már örömmámor lesz. Ez egy folyamat és ha az elején elrontjátok csak magatoknak okoztok csalódást.
Nektek is azt mondom, amit egy másik kérdésben: még sétálgassatok kicsit a parkban, szép az idõ, itt a nyár, kiránduljatok.
Én pont ezért tettem fel a kérdéseket, mert ha nem jön ösztönbõl, akkor vmi még nincs rendben.
Csináljátok csak jöjjön ösztönbõl :D
Nagy csoda nincsen... neki nagyobb gátakat kell legyõznie mint neked, legyél vele az önfeláldozásig figyelmes, ennyi.

Feláldozhatom a szüzességem? A barátommal 6hete vagyunk együtt, mindketten szüzek vagyunk. Õ már szeretné megtenni. Én viszont nem mindig vagyok benne biztos. Az ujjazásig már eljutottunk többször is. Azt mondja szeret és várna még, de nehéz.

Azt mondja szeret, és ha csak annyira kellenék neki, hogy valakivel végre megtegye, akkor ezért már ott hagyhatott volna, és nem várna.

Legjobb válasz: Ha felteszed ezt a kérdést, akkor még várjatok ezzel... és 6 hét még oly kevés,fiatal a kapcsolat... 2×6 hét után már lehet h más lesz a véleményed... Erdélyi lány

Ha felteszed ezt a kérdést, akkor még várjatok ezzel... és 6 hét még oly kevés, fiatal a kapcsolat... 2×6 hét után már lehet h más lesz a véleményed... Erdélyi lány
6 hét azért elég kevés. ha úgy érzed várni szeretnél vele, akkor várj, mert késõbb megbánhatod :/
van még izgalom azon kívül is, hidd el.:) Már úgy értem, h ujjazás, és petting egyéb módjai. Sztem ne siessétek úgy el a dolgokat! másfél hónap? az szinte semmi. nyugi. :) ahogy a kérdésben is írtad, csak "föláldoznád" a szüzességed, nem odaadnád... (23/L)
100% egyetértek az elsõ kommentezõvel... 2x6 hét tényleg nem sok...ha igazán szeret hidd el képes várni.ha õneki ez a kapcsolat komoly és a te részedrõl is akk. képes mindent megtenni érte(d) és ezáltal képes várni is...am. meg vigyázz a szüzességre az a lányok egyik legnagyobb kincse...de addigis a szex mellett van még egy csomó jou dolog használjátok ki :P
Szerintem várj vele még. Neki sem kell elkapkodnia, ha nagyon kell neki a szex akkor nyugodtan maszturbáljon csak.
Hova siettek?Ez nem lóverseny.Ha a szüzességedet feláldoznád, akkor NE tedd!Akkor tedd csak meg, amikor örömmel adnád, ahhoz pedig az kell, hogy 1000%ig biztos legyél benne!Nagyon sok minden szépséget fel lehet fedezni sex elõtt, bár azt is korainak tartanám másfél hónap után, de ha már túl vagytok az ujjazáson, akkor foglalkozzatok még többet egymás testével, nagyon jó móka lesz az is ;) Ha pedig a barátod nagyon sietteti a dolgot, akkor állítsd le...ez csakis a Te döntésed legyen, ne befolyásoljon se Õ (se mi XD) Sok sikert, Szerencsés döntést /Szmötyi/
Nekem ami szöget ütött a fejemben. Ha csak arra kellenél neki, akkor már otthagyott volna? 6 hét után? Ennél még az én állandóan kanos exem is többet bírt, pedig õ nem volt kispályás ürge. Én is azt mondom, hogy mivel még nem vagy biztos benne, várjál. A kérdésedben te nem írtad, hogy te szereted-e a fiút. Talán még ebben sem vagy biztos. Gyakoroljatok, ismerjétek meg egymás testét. Nem kell kapkodni. Persze nem kell egy évet várni, de 6 hét az kevés, és ezt nem egy begyöpösödött 60 éves nagymama mondja, hanem egy 19 éves lány.
inkább késõbb elveszíted egy olyannal aki tényleg csak átbasz?
6 hét????? és már túl vagytok az ujjazáson így szüzen??? nagyon elsiettettétek a dolgokat sztem. DE ez csak az én véleményem. várjatok még 3-4 hónapot szerintem. 17/L
"inkább késõbb elveszíted egy olyannal aki tényleg csak átbasz?" Jaj de igaz!! Szerintem nem siettek el semmit. Fiatalok vagytok, égtek a vágytól, hogy megtapasztaljátok milyen a szex. Szerelmes vagy már a srácba? Érzed a bizsergést? Igen? Akkor nosza rajta kezdjetek bele. Minek várni, ha most is lehet? Ha nem akkor még várjatok egy kicsit. Nem kell ezt a szüzességet túlreagálni hidd csak el. A srácnak kb semmit nem jelent. Neked meg talán az elsõ rossz szexuális élményed lesz a rengeteg izgalomtól, görcstõl, meg a tapasztalatlanságtól. Jobb ezen túlesni, hogy utána tényleg élvezhesd a dolgot.
Egyem azt a sekélyes, érzéketlen lelkedet, Kedves 20:56os! Nagyon laza vagy és sajnos egyre több ilyen gondolkodással megáldott csaj mászkál az utcán, DE vannak még emberek akik igenis nagy dobra verik a szüzesség kérdését (mert esetleg tartják magukat valamire) és nem biztos, hogy Õ fog szarabbul járni! /Szmötyi voltam/
például én nagyon vágyom egy szûz lányra
utolsó válaszadó: Miért vágysz egy szûz lányra?
Hát nem tudom hány éves vagy kedves kérdezõ, de 6hét még igazán nem sok. Mi már 3 hónaposak vagyunk (mind 2en 18ak) a páromnak már volt elõttem egy 14hónapos kapcsolata, szóval õ már nem szûz, de én még az vagyok és hiába nem volt már 7hónapja , , aktusa, , vár rám míg én nem érzem felkészülve teljesen rá magam (ok, petting, ujjazás meg egyebek már voltak, de még AZ nem). Szóval mindenki maga dönti el, h mikor áll készen, de nekem tuti, h 6 hét kevés lenen és ha nem bír tovább várni, akkor had menjen! De ha készen állsz (bár akkor nem kérdezted volna meg)akkor tedd meg! Ezt más nem döntheti el helyetted és SEMMI ESETRE SE TEDD MEG CSAK AMIATT, H Õ MÁR NAGYON SZERETNÉ, szüzesség elvesztésénél tessék kicsit önzõnek lenni!
nem tudom miért vágyom szûz lányra, talán hogy tudjam cska az enyém, meg a kiváncsiság is hajt, milyen egy szûz:)
Ez igaz nehéz. De megéri várni. Én azon a véleményen vagyok hogy nagyon megéri várni. Lehet hogy ez egy kicsit régi módi felfogás, de én megfogadtam, hogy csak a feleségemmel fogok lefeküdni és tényleg neki adom oda a szüzességemet. Most hogy már csak 105 nap választ el az esküvõtõl, rájöttem, hogy nagyon megérte várni. És ha valaki szeret akkor bírja tartotztatni magát, és ha emiatt otthagy mert mondjuk nem fekszel le vele, akkor meg sem érdemel.

A pasimmal tegnapra terveztük az első alkalmat (mindketten szüzek vagyunk) már sokat beszélgettünk róla, volt előtte petting is stb. de mikor már ott voltunk, hogy behatol, akkor lekonyult neki. Ez miért lehetett? Idegesség miatt?

és most szegénykém alig tud a szemembe nézni... mondtam neki hogy semmi baj,de nagyon kinosnak érzi...

Legjobb válasz: A pasid nagyon bestresszelt. Szoknotok kell még az intim együttléteket. Szerintem ne határozzátok el, hogy mikor lesz az elsõ alkalom. Egyszerûen csak élvezzétek az együttléteket, pettingeljetek és majd jön az magától, amikor már egyikõtök sem foglalkozik a gátlásaival, csak a vágy hajt.

A pasid nagyon bestresszelt. Szoknotok kell még az intim együttléteket. Szerintem ne határozzátok el, hogy mikor lesz az elsõ alkalom. Egyszerûen csak élvezzétek az együttléteket, pettingeljetek és majd jön az magától, amikor már egyikõtök sem foglalkozik a gátlásaival, csak a vágy hajt.
valoszinüleg tényleg az a baj h bestresszelt. beszéljétek meg a dolgok mond meg neki h nem haragszol rá nyugtasd meg. ahogy az elöttem szolo is mondta ne tervezzétek el az elsö alkalmat majd jön magátol és pettingeljetek. de a védekezésrõl akkor se feledkezetek meg még ha váratlanul is estek egymásnak:)
Nálunk is ez volt a helyzet, hogy amíg nem került oda a sor, addig állt mint a cövek:) és egyszer csak lekonyult szegénynek, és azt mondta, hogy zavarban van:) Megértõnek kell lenni. Másodjára pedig ismét amíg oda nem került a sor, semmi baj nem volt, és ismét lekonyult, azért, mert most pedig már a bizonyítási vágy volt benne. Ezt megbeszéltük, hogy hello, csak én vagyok, és nagyon szeretlek, ne stresszelj. 10 perc telt el, sikerült életet lehelnem belé, és ezt követõen már szeretkeztünk egy óriásit. Úgyhogy ha másodjára is elõfordulna, segíts neki, nyugtasd meg, hogy ne stresszeljen semmi miatt sem, hiszen szereted, és "csak" te vagy az:)
Elolvastam, kiröhögtelek, ennyi.
Naponta tesznek fel ilyen kérdéseket, kibaaszott keresõt nem lehet használni? Ha te úgy érzed, akkor gáz. Amúgy meg nem. Megoldás: keress másik csajt.
Tanulj meg ékezetes karaktereket használni.
Most szabadultál a börtönbõl?
egyáltalán nem az...
bocsi, megint röhögõgörcsöm van...:D

Itt már a nagyon tapasztaltak válára várok! - 14 éves fiú, nem dagadt, kb175cm, kicsit izmos barna hajú! nincs csajom, még szűz vagyok, már 1 éve nincs barátnőm . hogy vetessem észre magam a szebb lányoknál?

fiú-lány választ várok!

Legjobb válasz: bemész a suliba , oda mész a nyelvtan tanárhoz és mond neki : nem tudok jól bánni a nyelvemmel de a tanárnõ megtaníthatna hogy bánjak vele szakszerûen.

bemész a suliba , oda mész a nyelvtan tanárhoz és mond neki : nem tudok jól bánni a nyelvemmel de a tanárnõ megtaníthatna hogy bánjak vele szakszerûen.
Elsõ lépésnek tökéletesen megfelel ha megtanulsz helyesen írni.
Húúú ehhez aztán nagyon tapasztaltnak kell lenni, hogy megválaszoljuk. :D A korodbeli lányoknak elég, ha járatod a szád mindenféle dologról, amihez valójában nem értesz, de mindezt úgy, hogy magabiztosnak látszódj. Röviden ennyi.
úgy , hogy most megfogod a kis fas*zod és mész aludni
8-as válaszolónak megsúgom, hogy nem voltam tini ribanc..sõt nem :) és most van az elsõ barátom, így 15 évesen :)
Utolsó válaszolónak: [email protected]@meg te okoskodsz 15 évves fejjel?:) ) Kérlek, búlj el!! 15 évesen minek pasi ennyi erõvel? 1 évvel fiatalabb nálad a srác. Fugadjunk amúgy, hogy te már 13 éves korodban tini [email protected] voltál?
Most teljesen õszintén kérdezek vmit(de nem bántás meg semmi csak puszta kíváncsiság), minek kell ennyire barátnõ? Igaz én 15 éves lány vagyok és van barátom de nem úgy direktbõl vetettük észre magunkat egymással.:) Ne siettesd azzal a dolgokat hogy felesleges kérdéseket teszel fel mert jön magától, ha megtetszel egy lánynak (sztem)...minek kell hozzá észrevetetned magad a szebb lányoknál?:D Meg (írtad hogy 1 éve nem volt barátnõd) minek egy 13évesnek barátnõ?:O:D ezeket sosem értettem..így csak arra tudok gondolni hogy zavar hogy már 1 éve volt barátnõd..de olyan fiatalon az még nem is olyan kapcsolat..sõt még 15-16 évesen sem az(állítólag)..és mi van akkor ha legközelebb 17 évesen lesz csajod mert akkorra leszel érett?..hmm? :) )
korodbeli lányokhoz odamész egy Totali Spice teleragasztott matrica gyûjtõ albummal, és már tiéd minden suna! :D
A nem dagadt az mit jelent? Amúgy meg add önmagad! Ha valakinek meg bejösz úgyis észre veszed! ;)
szerintem nem gáz ha nincs barátnõd.majd egyszer ugy is összejön de csak külsöre irtad le magad gondolkodj el mi van ha te egy bunko paraszt vagy csak edig nem veted észre...és ezért nem jössz be a lányoknál

Szűz vagy már?

Legjobb válasz: már igen:)eddig nem voltam az..de mostmár sikerült

már igen:) eddig nem voltam az..de mostmár sikerült
nem tudom, mert szexeltem már, csak még mással nem. Akkor?
Nemtom..az orvos azt mondta furcsán köhögök..
nekem meg reggelre vissza nõtt!!!
ma varrattam vissza a szûzhártyám :D
:D jól nyomod!
Vízöntõ
Ja nagy nehezen sikerült
csináldmagadnak számít?:D
Ó, már rég!
MááááááR? Úgylátom ma is bevetted a FogalMAzásgátlót
ejj ráérünk arra még xd majd jövõre
Még nem :S
Még nem.
már naon szeretnék az lenni..xD
Szûz vagy még? Így kell helyesen feltenni a kérdést! Én meg mondom õszintén: 19 éves vagyok, 180cm, 130kg, egy idegbeteg és még szûz. Egy valaminek örülök: hogy homokos nem vagyok. Szeretem a csajok fenekeit és seggüket nézni.
most nem , de holnap az leszek.
Még nem.
ez nagyon jó kérdés!:) én már az vagyok, és még is.:)
A kérdező hozzászólása: én 14 évesen találtam meg a szüzességem :D
most nem. te?

A barátom és én szüzek vagyunk. Már próbáltuk félig meddig sikerült is csak nekem fájt és abba hagytuk. Én gumival akarom és hát ő ebbe belemegy, de mikorra hozom és teszem fel kezd ugymond "nem kemény lenni" Miért történik ez velem?

..Lehet ez az idegességt?l?:S..vasárnap mondta h még hanyagoljuk kicsit..

Legjobb válasz: Igen, izgultok, de hát mit vársz tõle? Neki is az elsõ! Majd sikerül egyszer, nem kell idegeskedni, több tíz milliárd embernek sikerült már a történelem folyamán. Esetleg, ha lankad, segíthetsz neki a száddal/kezeddel.

Igen, izgultok, de hát mit vársz tõle? Neki is az elsõ! Majd sikerül egyszer, nem kell idegeskedni, több tíz milliárd embernek sikerült már a történelem folyamán. Esetleg, ha lankad, segíthetsz neki a száddal/kezeddel.
Lehet, hogy csak furcsa neki a gumi.Talán próbálja meg magának felhelyezni, valószínûleg jobban ismeri a testét mint te
Esetleg megpróbálhatja a gumibénázást úgy megoldani, hogy rászán pár száz forintot, vesz egy garnitúra gumit, aztán magányában, önkielégítésnél megtanulhatja fölhúzni magának. Akkor nem kell tartania attól, hogy te is látod, ha nem sikerül az elsõ egy-kettõ.
Attól valszeg csak rosszabb lesz, ha magának próbálja (nálunk így volt). Jobb ha te csinálod, de nem mindegy, hogyan. Biztos, hogy izgul, és legalább amíg a gumi részen túl juttok, neked kell irányítani a dolgot, mert ha még ezen is õ parázik, akkor megtörténik, amit írtál. Tapasztalat: Amikor tervezed, bontsd ki, készítsd az ágy mellé, izgasd jól fel, és amikor nagyon jól elvagytok, és nem számít rá, húzd fel neki! Utána lassítsatok a tempón, ha nyugodt, nem fog lelankadni, kezdjen el õ kényeztetni téged, izgasson jól fel, és készen is álltok. A bénázás az óvszerrel, és a bénázás a szexxel túl sok egyszerre, persze, hogy ideges lesz. Válaszd külön a 2õt, amennyire lehet.
Ez érdekes.. mikor én voltam a párommal(mi is mindketten szüzek)hát nem lankadt neki egy percig semxD, de már én is sok helyen hallottam hogy a tulzott idegességtõl lehet, mennyi ideje jártok?Szerintem még nem pettingeltetek eleget hogy el tudjátok magatokat teljesen engedni.. hajrá:D
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat...hát én látom rajta h ideges de akkor megpróbálom majd h ne legyen az.:) ..nagyon szeretem õt
Próbáld meg minél kevésbé feszülté tenni a légkört, egyértelmû hogy az idegességtõl, megesik ez másokkal is nemkell pánikba esni. lazuljatok el, félhomály, zene, esetleg meginni elõtte egy kis pezsgõt vagy bort, sört hogy az is oldja a hangulatot...persze lehet már csak én látom mindenben az alkoholt:) sok szerencsét!

21 éves lánynál becsülendő hogy még szűz vagy már inkább gáz?

korral és nemmel köszi

Legjobb válasz: Nem baj, sõt, jó is... Az ilyen lányok ritkák, és tényleg, nagyon becsüld meg... Azé legyél akit szeretsz teljes szívedbõl, ne csak valami "futókaland" vagy "látszólagos szerelem"

Nem baj, sõt, jó is... Az ilyen lányok ritkák, és tényleg, nagyon becsüld meg... Azé legyél akit szeretsz teljes szívedbõl, ne csak valami "futókaland" vagy "látszólagos szerelem"
"de a pasik nem szeretik a szûz lányokat.. sokkal hisztisebbek, undorodnak mindentõl.. " Még szerencse, hogy lányként ilyen jól tudod mit szeretnek a pasik. Nem baj, azért csak írj még hülyeségeket.
Még jó hogy becsülendõ. 17/F
becsülendõ mit meg nem adnék 1 ilyen lányért :) hol laksz? 21/F
Jaj mellesleg 20/F , lemaradt :)
Se nem becsülendõ, se nem gáz - körülményektõl, élettörténettõl függetlenül ezt nem lehet megállapítani. Miért szûz még mindig? Emberkerülõ? Fél a férfiaktól, a szexualitástól? Vallásos? Még nem volt szerelmes? Még nem viszonozták a szerelmét? Sok oka lehet ennek. 24/F
Szerintem ez mindenkinek a saját dolga, nem kell foglalkozni kinek mi a véleménye. 18 éves leszek jövõ hónapban, úgy érzem most jött el az ideje a dolognak. Nincs párkapcsolatom, és nem várom a Don Juan-t, csak egyszerûen most érzem úgy hogy nem bánnám meg az illetõvel akit pár hónapja ismerek. Ezeket a dolgokat fejben kell lejátszani. 18/N
Gondolom becsülendõ, mivel ez azt jelenti, hogy nem jön össze mindenféle fiuval.
dehogy becsülendõ valószínûleg defektes a csaj azért nem dugott még, nem pedig tartóztatta magát... csak ezen az oldalon 5bõl 4 kommentelõ még szûz azért mondják ezt... 23F
Én 22 vagyok és szintén szûz :D Húúúha most kezdek aggódni mert pár idióta kiírta, hogy biztos defektes lehet az ilyen csaj. Hûha hova bújjak? :) :) :)
A kérdező hozzászólása: 16.26-nak voltam már pasival, de felõle nem éreztem azt hogy ugyanúgy szeret mint én, ezért igazán megbízni sem tudtam benne, (utólag kiderült hogy csak egyéjszakás kalndot akart)ezt így a szemembe mondta...ezt elég megalázónak éreztem akkor, azóta is attól félek hogy minden pasi csak ki akar használni...de azóta is próbálkoznak csak már igazán nem tudok megbízni senkiben...
21 évesen ennek már meg kellett vna történnie.. mire vár az illetõ? ne a nászéjszakán derüljön ki, h nem mûködik.. ez már a 21. század emberek!
Becsülendõ. Én személy szerint nagyon örülnék egy ilyen lánynak.;) 21/f
Nem becsülendõ erény, de nem is gáz.
Temészetesen becsülendõ. 30+ f
Én becsüllek és tisztellek érte, de fõleg azért, mert az igazira vársz, és nem fekszel le akárkivel! 36f.
26 éves lány vagyok. És meg fogom várni az igazit:) Volt már több kapcsolatom is, hosszabb-rövidebb, de mindegyik srác becsült emiatt. Egyszer volt olyan, hogy nagyon beindultam, és azt mondtam, hogy akarom. Most. A fiú pedig azt mondta, hogy nem. Õ is akarta, de akkor sem feledkezett meg rólam. Én nagyon örülök, hogy így döntöttem, és a szüleim jó példát állítottak elém. Nem félek az elsõ alkalomtól, nagyon várom már. És tudom, hogy jó lesz:)
A kérdező hozzászólása: köszi hogy ezt leírtad, kívánom hogy jó legyen
Szia! Elmesélek egy történetet, nálam, hogy is volt. Elég friss story. :P 17 napja lettem 22 éves. 6 napja nem vagyok már szûz. :) Tudtam, hogy 2011 számomra nemcsak egy szimpla év lesz az életemben, de álmomban sem gondoltam volna, hogy egy álmom megvalósul. 16 éves voltam, amikor a szakközépsulimból megtetszett egy egy évvel felettem járó srác. Késõbb együtt jártunk országos gépírás versenyekre, de mindig csak szemeztünk, nem lett belõle több. 2 évig plátói szerelmem volt. Õ elballagott én ott maradtam egyedül. Teljesen lemondtam róla, mert titokzatos és elérhetetlen volt a számomra. Érdekes az élet! :D Ugyanis 6 év után, a srácnak lájkoltam egy képét fb-n, mire õ írt egy levelet, majd elkezdtünk skype-olni, és végül személyesen találkozgatni. :$ Majd megtörtént az elsõ csók. Mintha nem a földön jártam volna akkor... ugyebár volt több barátom is, de nem voltam beléjük szerelmes úgy igazán, hogy odaadjam nekik a szüzességemet. A fiúval, aki számomra elérhetetlennek tûnt, elérhetõvé vált 6 év után!! DURVA! Alig hiszem el... mindig az volt az álmom, hogy egy olyan fiú vegye el a szüzességemet, aki tapasztalt szex terén. Úgy is lett! Párom értékelte, hogy még szûz vagyok. ;) Az elsõ szex-nél nekem volt egy kis fájó, kellemetlen érzés, véreztem is, ami poén, hogy az ágy is olyan lett, én voltam felül (ez sztem a legjobb póz szüzesség elvesztésére, mert te irányíthatsz), na és az ágyon a vérem egy szívet ábrázolt, durva, le is fényképeztük, jót kacagtunk rajta. :) Jah igen, és legyen elõtte hosszas elõjáték és lazulj el!!! :) Addig várj a szex-szel míg úgy érzed, hogy eljött az ideje , hogy odaadd a kiválasztott fiúnak azt a kincset, amit magadban rejtesz. Szóval az én ajándékomat õ csomagolta ki, az álom férfi. :) Az egykori plátói szerelmem. :) Most együtt élünk egy lakásban, 15 napja, és nagyon jól megvagyunk, olyan mintha több éve ismernénk egymást, totál harmóniában élünk. Viszont én 22-én Londonba megyek dolgozni, mint babysitter. Fájó lesz a búcsú. :( De úgy néz ki, hogy párom is szeretne kijönni Londonba, csak még meló helyet kell találnunk neki. Az egész storynk olyan, mint egy valóra vált tündérmese. 22 évesen veszítettem el a szüzességemet, sokan gondolhatják, hogy konzervatív vagyok stb. Nem! Csak megvártam a legmegfelelõbb idõt és nem bántam meg, mert a kedvesem nemcsak elvette a szüzességemet, de egy örök életre szóló élményt nyújtott nekem, amit soha nem fogok elfelejteni. :) Egy pillanat alatt fordulhat a kocka, érhet valami meglepetés. Mondtam is a barátomnak, hogy az idei év meglepetés c. díját õ nyerte meg. :D Szóval csak hajrá, a szerelem lehet akkor fog kopogtatni az ajtón, vagy beront ajtóstul, amikor nem is számítasz rá. :P :D
nem kortól függ.. attól még lehet sz.r, h 21 évesen veszted el...
A kérdező hozzászólása: 10.00-nak Szia! Hát ez igazi happy end!A szíves story meg különösen tetszik :) Kívánok a továbbiakban is sok boldogságot és kitartást egymás mellett!
na, de ami fontos.. ne mások véleménye érdekeljen.. engem viszont érdekelne, h miért vagy még mindig szûz????
jajj, de nagyon okos vagy.. és neked illemtant nem tanitanak? ill. nem tudsz olvasni? nem kell off-olni, benne van a szabályzatban.. :)
A kérdező hozzászólása: jóó inkább hagyjuk nem érdekel már senkinek a véleménye.
semmit nem jelent.. de a pasik nem szeretik a szûz lányokat.. sokkal hisztisebbek, undorodnak mindentõl.. 21, l
nem hülyeség.. vagy ti szivesen szerencsétlenkedtek mindig kezdõkkel? vagy csak a szûz lány meg a r.banc kategóriák vannak?
A kérdező hozzászólása: ok akkor még egy szivességet kérnék válaszok után írd ki hogy szintén szûz vagy-e v sem és meglátjuk....
Azért mert te béna voltál szûz lányként még nem igaz ez minden szûz lányra. De ne próbálj a mi fejünkkel gondolkozni lány létedre.
nekem ez a tapasztalatom. a pasim is azt mondta, h nem örülne, ha szûz lennék.. hála az Égnek, nem vagyok már szûz.. de ugy unom már h ennyire túl van spilázva ez a szüzesség dolog.. ha nem vagy szimpatikus a pasinak, rohadtul nem fogja érdekelni h szûz vagy-e vagy se, ha meg szerelmes lesz beléd, lehetsz a legnagyobb r.banc is.. nincs összefüggés..
"ha nem vagy szimpatikus a pasinak, rohadtul nem fogja érdekelni h szûz vagy-e vagy se, ha meg szerelmes lesz beléd, lehetsz a legnagyobb r.banc is.. nincs összefüggés.." Ezzel a korábbi mondataiddal kerülsz ellentmondásba. Ezek szerint nem számít - nekem mint pasinak nem számít. Ergo a "szerencsétlenkedés" se számít.
A kérdező hozzászólása: 15.42. "valószínûleg defektes a csaj azért nem dugott még, nem pedig tartóztatta magát..." itt látszik hogy mennyire értelmes ember lehetsz szóval hogy a te szavaiddal éljek aki "nem dugott még" az már nem lehet normális... köszi az õszinte választ
ne szabd meg h mikor mivel kerülök ellentmondásba.. én csak leirtam h nekem mit mondtak a pasik. ettõl eltekintve lehet kivétel. de ugy csinaltok mintha vmi glória lenne ez a szüzesség.. az csak 1 bõrdarab..
de tenyleg mi az oka? miért nem veted bele magad az élet örömeibe?
Nem szabtam meg, nem felszólítottalak, hogy kerülj ellentmondásba, hanem kijelentettem, hogy ezt tetted. OMG, szövegértést nem tanítanak már az általánosban?
kit érdekel... ahogy mondták 5millió oka lehet hogy szûz vagy még. lehet nem szeretsz ismerkedni lehet bûn ronda vagy.. és ettõl függetlenül is lehetsz mondjuk szûz ku.rva... amúgy ja, én is eléggé unom, hogy ez ennyire fel van fújva.. :) nem olyan nagy dolog ez szerintem. 17/L nem szûz
Fehér holló vagy. Erény ha még szûz vagy. 34f
köszi ! :) Még én is alig fogom fel, hogy ez velem történik meg. ;)

Még szűz vagyok már nagyon kívánom?

nincs partnerem akarkivel nem is szeretnek, de nagyon kivanom mar a szexet, nincs valami olyan, ami csökkenteni tudja a nök libidojat?

Legjobb válasz: csapjad ki haver,éjszakára lenyugszol XD

csapjad ki haver, éjszakára lenyugszol XD
pasi, maszturbálás, pasi hány éves vagy?
Nem csökkenteni kell a libidót, hanem kielégíteni a vágyat.
Adhatok puszit? Talán csökkenni fog.

Valaszt adna arra valaki hogy miert almodok mindig a szexrol? :D -altalaban azt almodon h szexelek -meg szuz vagyok -mar csinalnam lany/18

ki mit gondol?

Legjobb válasz: Én is egyedülálló férfiként állandóan szexrõl álmodok szinte. Álmomban olyan dolgokat csinálok, amikre a valóságban nincs lehetõségem.

Én is egyedülálló férfiként állandóan szexrõl álmodok szinte. Álmomban olyan dolgokat csinálok, amikre a valóságban nincs lehetõségem.
Az álmok 2 dolgot jelentenek: -félelmeid -vágyaid. Amikor még én is szûz voltam, álmodtam ilyesmikkel. De szerintem ez teljesen természetes, hiszen az embernek is vannak igényei e téren.
Éhes disznó makkal álmodik:DDD Ilyen egyszerû.
Én is nagyon kívánom, kezdek megõrülni, hogy nincs kit megdugnom! :/ 22/F
Szia, amig szûz voltam (19 éves koromig) addig én is sokat álmodtam azt hogy szexelek, és most hogy már nem vagyok szûz, elmondhatom hogy nagyon élethû álmaim voltak, kb. ugyanolyan életben is. :)
Éhes makkal disznókat álmodok. Keress meg, segítek rajtad! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!