Találatok a következő kifejezésre: Szűz vagyok lehet hogy nem fér (2 db)

Szűz vagyok és lehet hogy nem fér be a barátom pénisze?

Sz?z vagyok 14 és le szertnék feküdni a barátommal akit nagyon szeretek és ? is engem!!! de félek hogy nem fog a hüvelyembe férni a pénisze elég vastag és viszonylag nagy!!!? 18 lesz!!!

Legjobb válasz: Jaj,18?Mondjuk ha végülis nem scak a szexre megy ki a játék akkor semmi gond...nyugi a hüvely egy angyon rugalmas szerv,be fog az férni!

Jaj, 18?Mondjuk ha végülis nem scak a szexre megy ki a játék akkor semmi gond...nyugi a hüvely egy angyon rugalmas szerv, be fog az férni!
Ne aggódj a hüvely egy elég tágulékony szerv. Elõször is ujjal kell kitágítani: 1-el kettõvel stb. ha ezek már egész kellemesek akkor mehet a pénisz. legalábbis én így gondolom. ha meg még akkor sem megy akkor síkosítót kell használni mondjuk azt lehet bármikor. de sztem egy 18 éves srác már elég tapasztalt ilyen téren és tudja, h mit kell tenni. mindenesetre a védekezést ne hagyjátok ki semmiképpen!!!
:D Én is pontosan ettõl féltem, hogy néha még a tampon is olyan nehezen fér be, hát akkor a barátoméval mi lesz....és rájöttem: Ott abban a helyzetben, eszembe se jutott, és sikerült is minden fájdalom nélkül. Egy nagyon kellemes szeretkezés lett a vége.
Nekem is volt hasonló dilemmám. A megoldás egy tûzoltótömlõben rejlett. Nekem bevált. Te is ballagj el a tûzoltókhoz; egy kis szopásétt adnak tömlõt is!!!!!!

Szűz vagyok még, jóideje van egy barátom, rákerült a sor arra, hogy szeretkezzünk, de nem fért belém, kétszer is próbáltuk. Mit lehet ilyenkor tenni?

Nyugodt körülmények között próbáltuk,nem volt semmi zavaró tényez?,ami megzavarhatott volna, de mégsem sikerült. :(

Legjobb válasz: elõször is ne a szexel kezdjétek,hanem a pettingel és akkor nem lesz gond

elõször is ne a szexel kezdjétek, hanem a pettingel és akkor nem lesz gond
Szerintem is pettinggel kezdjétek, nem kell semmit sem elkapkodni. Kicsit ujjal rásegít, megtanulja, hogy lehet leginkább felizgatni téged meg te is megtanulod, hogy lehet õt és akkor sikerülni fog.
Szia! Igy van ahogy az elõttem szólók mondják!Elõbb petting ami ellazít jobban érzitek egymást figyeltek egymásra megismeritek a másik érzékeny pontját és utánna ha már minden rendben és nagyon ott vagytok már akor mehet minden a maga utján:) Csak lazán nyugodtan és semmi másra ne gondoljatok csak egymásra és h szeretitek egymást és nagyon boldogok vagytok egymással meg minden de am jobb ha nemis gondolkoztok közben;)Üdv Gabi sok sikert!
Szerintem a pettingre se koncentráljatok "direktben", mert az is valamilyen szinten rákoncentrálás és görcsölés. Majd egyszer eljön az a pillanat, amikor megfelelõ lesz minden körülmény, Te is el leszel lazulva és kevésbé görcsölsz. Addig meg van rengeteg dolog, amivel örömet szerezhettek egymásnak és magatoknak. Aztán egyszer csak meglesz a pillanat és különösebb rákészülés nélkül ráéreztek a dolgok ízére.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek! Majd talán sikerül, nem szeretném hogy rámenjen a kapcsolatunk erre, majdcsak.. még1x köszi!
Szia! Ahogy már elõttem is írták, az elõjáték nagyon fontos. Nekünk is hasonló problémánk volt, 3jára sikerült. Próbáljátok meg hátulról, nekünk úgy jött össze a dolog.
Emiatt ne aggódj, veled nincs baj. Jobban el kell lazulnod, egy kicsit. A pasik egyébként nagyon szeretik, ha szûk egy csajnak, de könnyebben elmennek. Fontos, hogy közben is lazulj el.
az a lényeg addig nyaljon, amíg nem mész el 5ször. és utána belélddughatja. egyértelmûen az õ hiibája ha nem tudja neked bedugni. egyszerûen nem vagy eléggé felizgulva
nyugi, túl szûk nem nagyon lehetsz, nagyon jól tudnak a nõk tágulni. legyen petting, közben elõször csak 1 ujját dugja beléd, aztán kettõt, ha már tágulsz, utána már be kell férjen. ha mégsem, akkor nagy farka van (vagy kicsi ujja :D ) és 3 ujjas megoldás kell.
Tényleg, türelem. Az is elõfordulhat, hogy tényleg szûk vagy ahhoz képest, amilyen nagy az övé. Ellenben a hüvely tágulhat, hiszen majd valamikor egy egész gyereknek kell kijönnie rajta. Türelem, nem kell parázni. Ha évek múlva sem megy, akkor érdemes pszichológushoz fordulni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm elöször is a válaszokat! A petting megvolt, nagyon jó volt minden tényleg, de sehogy sem ment a szex, pedig mindketten nagyon kívántuk.Nem tudom mért nem ment, kétszeri próbálkozás után félek hogy velem van itt a baj, hogy túl szûk :(
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek! Majdcsak sikerül, csak nem szeretném, hogy rámenjen a kapcsolat erre. Szép napot mindenkinek!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!