Találatok a következő kifejezésre: Szűz vagyok lehet hogy (117 db)

Kaptam egy 18cm-es vibrátort. Ki is próbáltam, de kb.10cm-ig ment be. Mikor feljebb dugtam volna úgy éreztem, hogy majd szétszakad a derekam és nem ment tovább. Még szűz vagyok. Lehet, hogy a szűzhártya miatt nem ment tovább a vibrátor?

Legjobb válasz: Attól még mert a hüvelybementnél van a szûzhártya, lehet ez az okozója, mivel okozhat "szûkületet". Ja, én vagyok az elõzõ hozzászóló

az utolsó a te msn cimed?
Attól még mert a hüvelybementnél van a szûzhártya, lehet ez az okozója, mivel okozhat "szûkületet". Ja, én vagyok az elõzõ hozzászóló
pff mégis kitõl kaptad ?
Persze, a szûzhártyád miatt, mikor az a hüvelybemenetnél van.. Istenem......
Ha csak ez a gond....ebben tudok segíteni. :)
Miért nem próbálkozol igazi farokkal? Komolyan kérdezem.
Szia! Igen, elképzelhetõ hogy a szûzhártyától-ill. hogy szûk vagy, azért nem ment beljebb. Én ffi vagyok, javítsatok ki ha rosszul gondolom, de nem jobb úgy elveszíteni a szüzességed, hogy lefekszel valakivel, akit szeretsz?
A kérdező hozzászólása: Mert?
szépek vagytok :D
inkább elküldöm neked személyes üzenetben! ok?
én meg adom szívesen, hátha kisütünk valamit :D [email protected]
A kérdező hozzászólása: nem. de te megadhatod és felveszlek!
A kérdező hozzászólása: nem de te megadhatod és felveszlek!
légyszíves, mielõtt tárgyakat kezdesz magadba dugdosni, legalább olvass el egy felvilágosító könyvet, van olyan is, amit már egy 10 éves gyerek is megért....általában egy ilyen könyvben leírják azt is, hogy a hüvely hosszúsága kb 6-12 centi, utána már a méhed következik, amit nem nagyon kéne feszegetni, ha még az életben szeretnél gyereket... ezért is nem értem az idióta pasikat sem, akik jönnek az akármennyi centijükkel, hogy elég e... nem mindegy, 5 centi lóg ki a csaj hüvelyébõl vagy 2? úgyis csak addig tudja betolni, amíg lehet
már mint a kérdezöé?
A kérdező hozzászólása: Mert nincs barátom és nem tudok kivel.
A kérdező hozzászólása: :) Köszi. Télleg vki tapasztaltnak msn vagy vmi?
Ekkora kamu kérdést. LOL Ti el is hiszitek neki? :D

Még szűz vagyok. Mindegy, hogy sexpartner veszi el a szűzességem vagy pedig elkezdek ismerkedni egy lánnyal. Akivel késöbb tudok csak lefeküdni? Az is lehet hogy 2-3 honapba is bele telhet.

Legjobb válasz: Még én is szûz vagyok, ha nekem kellene választanom tuti inkább a 2-3 hónapot választanám. Én azt mondom nem az számít hogy ki mikor veszití el hanem hogy hogyan és kivel!

Még én is szûz vagyok, ha nekem kellene választanom tuti inkább a 2-3 hónapot választanám. Én azt mondom nem az számít hogy ki mikor veszití el hanem hogy hogyan és kivel!
elõzõ vagyok, *veszíti
bocsi, de ez úgy hangzik, mintha sürgõsen meg kéne szüntetned szüzességed állapotát... inkább õrizd még, ha nincs itt az igzai. Dehogy legyen egy "csak szexpartner", hiszen meghatározó lehet az élmény egész életedre. inkább várj!
Azzal veszítsd el, akivel akarod, ezt a döntést már nem hozhatja meg. Érezd jól magad.
Hát ha neked ennyire nem fontos egy ilyen élmény akkor nyugodtan menj el és keress egy szexpartnert... Úristen 2-3 hónap!! Voltál te már szerelmes? Mi 10 hónapot vártunk egymásra, és elõtte fél évet udvarolt nekem! És nem tûnt sok idõnek! Mert szerelmesek vagyunk... De legalább nincsenek rossz élményeim, és nem kell kérdezgetnem, hogy mikor lesz már orgazmusom. De te tudod...
az is lehet hogy 2-3 honap de az is lehet hogy több meg az is lehet hogy nem kellesz a csajnak mint szexpartner lehet csak barátnak kellesz majd dugni meg mással fog ugy hogy rajtadmulik de ha már qurvvvához mész akkorr jot fizess bee aki neked is tetszik és csini és ne sajnáld rá a 20.000 forintot see neten találsz sok qrváát
A kérdező hozzászólása: Hát erre a kérdésre sokan válaszoltatok.Köszönöm.De ugyérzem nem fontos, hogy elveszitsem.Maradok a 2-3 honaposnál, mert az szerintem komoly kapcsolat lesz.
Hát, ahogy érzed.Nem gyorsvonat ez.Amugy, én qurwáért nem adnák ki pénzt:) ))Nagyon sok van, amelyik ingyen is adakozo.

Voltam nögyogyásznál és azt mondta hogy még megvan a szűzhártyám, pedig már régota nem vagyok szűz. Olyan lehet hogy visszahuzodik?

Legjobb válasz: Egyénenként változó, milyen és mekkora. Lehet rugalmasabb vagy csak kis részén van a bejáratnak. Szóval nem mindenkinek szakad át szeretkezéskor.

Egyénenként változó, milyen és mekkora. Lehet rugalmasabb vagy csak kis részén van a bejáratnak. Szóval nem mindenkinek szakad át szeretkezéskor.
hát olyan nincs, hogy visszahúzódik. VAlószínúleg igen rugalmasabb és vékonyabb ezért nem szakdt még át akkor..
szerintem legkésõbb szüléskor átszakad. de nem is ez a lényeg. :)
Szia! Hát van olyan hogy nem szakad át szeretkezéskor a szûzhártya, például az enyém is ép és sértetlen pedig már jó ideje nem vagyok szûz. Ha nagy a nyílás rajta és rugalmas vagy maszturbáció során már kitágult akkor a pénisz nem biztos hogy átszakítja.
És hány éves vagy?
Mivel szûz vagy így nem sokat tud kezdeni a hüvelyeddel.
Miért kellett a vérvétel, vagy mi derült ki belõle? Pl. hormonszint? Vagy menstruációs probléma volt, nem jött meg? Akkor többet tudnánk mondani.
Bizony azt nem fogod elkerülni. Hány éves vagy? Esetleg a gyerek, vagy tini nõgyógyászatra kellene menned, ahol keresni kell egy nõi dokit, aki elött nem annyira ciki se a vetkõzés, se a terpesztés!
Egyáltalán nem biztos, attól függ, miért megy és hány éves. Ha nincs helyi fertõzés (gondolom, a vérvétel miatt, hogy más a probléma), és ultrahangon látszik a dolog, nem vizsgálgatni. Ráadásul szüzeket nem vizsgálnak hüvelyen keresztül, csak nagyon-nagyon indokolt esetben. Fõleg ha fiatalok.
A kérdező hozzászólása: Túlzott vérszegénység miatt kellene elmenni oda is.
hááát..én amikor mentem és még szûz voltam csak kívûlrõl tapintott meg és nem "dugott" belém semmit...nem tudom neked hogy lesz...mert egyébként csak úgy tudnak rendesen vizsgálni ha......

Szűz vagyok, szoktam maszturbálni, 2 -3 ujjal. Lehet, hogy túl tág vagyok és a pasi akivel elvesztem nem fogja elhinni, hogy szűz vagyok?

Nagyon félek ettől...

Legjobb válasz: Ha kitágítod a hüvelyed egy idõ után visszaszûkül tehát azért nemhiszem hogy ne hinne neked mert hogy túl tág lennél, viszont ha már 2-3 ujjal csinálod magadnak valószínûleg a szûzhártyád átszakítottad. Nekem is hamarabb szakadt át a szûzhártyám minthogy elõször szexeltem volna meg is kérdezte a barátom hogy biztos szûz voltam e. Egy nõ szûzhártyája sok mindentõl átszakadhat sport, tampon ilyesmi csak a partnereden múlik hogy tényleg elhiszi-e ezt.

Ha kitágítod a hüvelyed egy idõ után visszaszûkül tehát azért nemhiszem hogy ne hinne neked mert hogy túl tág lennél, viszont ha már 2-3 ujjal csinálod magadnak valószínûleg a szûzhártyád átszakítottad. Nekem is hamarabb szakadt át a szûzhártyám minthogy elõször szexeltem volna meg is kérdezte a barátom hogy biztos szûz voltam e. Egy nõ szûzhártyája sok mindentõl átszakadhat sport, tampon ilyesmi csak a partnereden múlik hogy tényleg elhiszi-e ezt.
Én beteszem neked mind az 5 ujjamat neked, és ha még akkor is az maradsz, nyomok egy hagyományosat! NEM KELL FÉLNI, NEM FOG FÁJNI!
Nézd meg hogy megvan-e még a szüzhártyája!
Rá van írva a homlokukra, nem tudtad? Mégis honnan lehetne? Nem mindegyik szûz fiú esetlen, béna és bûnronda. Egy nagydumás, menõ srác is lehet szûz. Férjem 22 volt (én 21), amikor megismerkedtünk. Helyes, magas, kisportolt, remek humorérzékkel és olyan beszélõkével, hogy csak na! Eszembe nem jutott volna, hogy szûz, márpedig az volt. 28/N
Általában viselkedésbõl, bénázgatásokból, de talán abból is, hogy nagyon akar már valakit maga alá és csak a szex körül forog. De nem lehet általánosítani. Az én párom 18 volt, amikor megismerkedtünk. Barátnõi voltak már elõttem is, de meg nem mondtam volna, hogy szûz. Amikor elvette a szüzességem se jöttem rá, mert egy fergetegeset szeretkeztünk. Személyiségfüggõ szerintem, hogy mennyire látszik valakin. 14 hónapja vagyunk együtt, kiismertem annyira, hogy az érzelmes oldalát csak nekem mutatja ki, amúgy meg rendkívül határozott. 17L
Zavarban van ha jó csajok társaságában van. Nem néz a szemükbe, nem tud feloldódni. Esetleg még az is elõfordulhat hogy kerüli õket.
Megkérded tõle hogy mikor született. Ha augusztus 24 és szeptember 23 által határolt nyitott halmazban, akkor szûz. Persze lehet ezt kombinálni azzal hogy lenyúlod a személyiét, de a rákérdezés a legegyszerûbb.
Esetleg, béna, félénk, de helyes fiú vagyok. Minden lány tudja rólam, hogy szûz vagyok és mégsem vagyok az, de õk azt hiszik, mert hallottam, hogy fecsegtek rólam. Tuti szûz még és nem volt barátnõje és röhögcséltek. De bekaphatják, mert én már tudom, hogy dugtam és nem is félek a nõktõl, csak az olyanokat nem bírom, akik így kibeszélik a másikat.
"Egy szûz fiút hogy lehet felismerni?" Horoszkópban benne van. "Társaságba hogy viselkedik?" Nem jár társaságba :D "Általában mibõl lehet rájönni, vagy következtetni, hogy még szûz?"--100%-ra semmibõl, csak spekulálni lehet.
Szépen lassan bekaphatják azok, akik szerint a szûz fiúk zavarba jönnek nõk társaságában és balfékek... , , I, , Ezt nektek!
Engem bárki meglát, és meghallja a beszédemet, levágja rólam. Egyáltalán nem vagyok ronda, nem dadogok, nem remegek, nem izzadok, csak sugárzik rólam egyfajta esetlen sz*rházi senki lúzer hatás.
Nem lehet felismerni szerintem egyértelmüen.
Hm, szûz fiú vagyok, de ezek közül egyik sem jellemzõ rám :D Bele merek nézni a lányok szemébe stb szóval embere válogatja. 19f
Semmibõl, te szerencsétlen, mibõl lehetne?
Onnan, hogy ilyen kérdéseket tesz fel, mint ez. :D :D :D

Maszturbáltam de még szűz vagyok (nem véreztem). Lehet hogy már nem is vagyok szűz?

Van 1 kis tárgyam amivel maszturbáltam, de nem véreztem. Ez azt jelenti hogy még szűz vagyok ?

Legjobb válasz: mindaddig vagy szûz, ameddig nem jár hús-vér pénisz a vaginádban.

mindaddig vagy szûz, ameddig nem jár hús-vér pénisz a vaginádban.
Amíg IGAZI fa-sz nem volt benned, addig szûz vagy.
érzelmileg szûz vagy, de a hártyád már nem nagyon fogja szerintem akadályozni az elsõt valódi [email protected]
Egyetértek az elõzõekkel. Akkor mondják valakire, hogy szûz, ha még nem feküdt le egy sráccal/lánnyal sem. Tehát hiába maszturbálsz te egy dildóval, szûz maradsz, max. a szûzhártyádat átszakítod.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen (megnyugodtam ... :$)
Na és mi volt az a tárgy?
A kérdező hozzászólása: Titok *.* :)
és ha valaki már 10 péniszt leszopott s 10-en kinyalták, még eszterláncban is vett részt 8-asban, de farok nem járt a puncijában (csak pl a hátsó lukjában), az még az elõzõek szerint szûz?
Lehet szûz. Meg kos, vízöntõ, rák, bak...stb stb...
Lehet szûz...hátulról.
Talán úgy, hogy azt a kérdést a humor kategóriában olvastad :P
Viccet félretéve, egyszer egy nõgyógyász mesélt arról a tévében, hogy látott már olyan 15 éves kismamát, aki még teljesen szûz volt, mert a barátjával csak pettingeltek, behatolás nem történt, csak a leányzó puncijára csorgott a cucc, és ezek a kis spermiumocskák olyan fürgék, hogy már hoppsz bent is voltak. Persze szülésnél már tuti átszakad a szûzhártya, hacsak nem császármetszést csinálnak.
úgy lehet, hogy amikor téged csináltak, akkor nem szakadt át anyud szûzhártyája.van ilyen, boney m...:)
A kérdező hozzászólása: köszi:)
Az állatvilágban nem is ritka jelenség a szûznemzés (Partenogenezis). Bõvebbel lásd: google. Egyesek szerint Jézus is így született, ám embereknél még nem találtak rá hiteles bizonyítékot.
És a mesterséges megtermékenyítés?

Már 2 hete késik a menzeszem. Nem feküdtem le a barátommal, tudom h szűz vagyok, viszont én azt hallottam, hogy hiába szűz az ember attól még terhes lehet ha a fiú megujjazza! Igaz ez? :O (nem tudom h kerülhetett-e ODA sperma. )

emélem h csk az izgulás és a stressz miatt késik a menzim...

Legjobb válasz: Nyugi nem vagy terhes ez biztos viszont jó lenne ha elmennél dokihoz a késének más nõ gyógyászati okai is lehetnek.

Nyugi nem vagy terhes ez biztos viszont jó lenne ha elmennél dokihoz a késének más nõ gyógyászati okai is lehetnek.
nyugi, tuti nem vagy terhes. menj el dokihoz, lehet h valami hormonális dolog, de lehet pl a vizsgák miatt is h késik. ennyi késés után a doki már meg tudja mondani, h mi lehet. és a szüzességed nem veszi el a vizsgálat, mert uh, vagy laborvizsgálatot csinálnak ilyenkor. szóval ne félj a dokitól és ne kombinálj:) menj dokihoz. ha még fiatalka vagy, van már mindenhol tini ambulancia, nézz annak utána
Szia! Áhh, szinte kizárt, hogy terhes vagy, csak a stressz :) , de megnyugtatásképp vegyél egy tesztet, akár már holnapután is megcsinálhatod, reggeli elsõ vizeletbõl. Amik szerintem megbízható tesztek: Qupido, Gravi-HCG, Clearblue, a lényeg az, hogy 10-es érzékenységû legyen. Ha rám hallhatsz lilyt semmi féleképpen ne vegyél. Remélem tudtam segíteni :)
Ha erre az oldalra eljutottál akkor keress tovább a neten, hogyan is mûködik a szex és hasonlók. Tuti nem vagy terhes.
Van olyan, hogy nem szakad át... meglehet
Csak szimplán nem érti a szakmáját...
de ha sokág nem dugsz visszanõ.
A nõgyógyászod összetéveszti a füleddel...
MEkkora pasikat sikerült összeszedned eddig? :) ))) Lehet ilyen, igen, de nagyon ritka! :) Majd egyszer... 27l
Minden szûzhártya más. A tiéd valószínûûleg annyira rugalmas, hogy nem szakadt el. Ha nem zavar, akkor tök mindegy, nem?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!