Találatok a következő kifejezésre: Szűz vagyok lehet (247 db)

Kaptam egy 18cm-es vibrátort. Ki is próbáltam, de kb.10cm-ig ment be. Mikor feljebb dugtam volna úgy éreztem, hogy majd szétszakad a derekam és nem ment tovább. Még szűz vagyok. Lehet, hogy a szűzhártya miatt nem ment tovább a vibrátor?

Legjobb válasz: Attól még mert a hüvelybementnél van a szûzhártya, lehet ez az okozója, mivel okozhat "szûkületet". Ja, én vagyok az elõzõ hozzászóló

az utolsó a te msn cimed?
Attól még mert a hüvelybementnél van a szûzhártya, lehet ez az okozója, mivel okozhat "szûkületet". Ja, én vagyok az elõzõ hozzászóló
pff mégis kitõl kaptad ?
Persze, a szûzhártyád miatt, mikor az a hüvelybemenetnél van.. Istenem......
Ha csak ez a gond....ebben tudok segíteni. :)
Miért nem próbálkozol igazi farokkal? Komolyan kérdezem.
Szia! Igen, elképzelhetõ hogy a szûzhártyától-ill. hogy szûk vagy, azért nem ment beljebb. Én ffi vagyok, javítsatok ki ha rosszul gondolom, de nem jobb úgy elveszíteni a szüzességed, hogy lefekszel valakivel, akit szeretsz?
A kérdező hozzászólása: Mert?
szépek vagytok :D
inkább elküldöm neked személyes üzenetben! ok?
én meg adom szívesen, hátha kisütünk valamit :D [email protected]
A kérdező hozzászólása: nem. de te megadhatod és felveszlek!
A kérdező hozzászólása: nem de te megadhatod és felveszlek!
légyszíves, mielõtt tárgyakat kezdesz magadba dugdosni, legalább olvass el egy felvilágosító könyvet, van olyan is, amit már egy 10 éves gyerek is megért....általában egy ilyen könyvben leírják azt is, hogy a hüvely hosszúsága kb 6-12 centi, utána már a méhed következik, amit nem nagyon kéne feszegetni, ha még az életben szeretnél gyereket... ezért is nem értem az idióta pasikat sem, akik jönnek az akármennyi centijükkel, hogy elég e... nem mindegy, 5 centi lóg ki a csaj hüvelyébõl vagy 2? úgyis csak addig tudja betolni, amíg lehet
már mint a kérdezöé?
A kérdező hozzászólása: Mert nincs barátom és nem tudok kivel.
A kérdező hozzászólása: :) Köszi. Télleg vki tapasztaltnak msn vagy vmi?
Ekkora kamu kérdést. LOL Ti el is hiszitek neki? :D

Ha szűz vagyok lehet cisztám?

Legjobb válasz: Lehet.

Lehet.
Nincs összefüggés. Lehet.
A ciszta sajnos nem válogat...
Igen, természetesen lehet.
Persze
Hány igenre vársz még? :) Igen, lehet.

Ha szűz vagy lehet használni tampont?

Segítsetek még sz?z vagyok és nem tom, hogy lehet, e használni tampont. El?re is köszi.

Legjobb válasz: persze h lehet. ha még most használod elõször, próbáld ki a minit, amíg kitapasztalod, hogy is mûködik :) aztán ha már jól megy a felhelyezés, jöhet a normál méret. ne félj, én kb 2 évig szûzen használtam tampont és semmi bajom nem lett :) a legfontosabb h figyelj rá h felhelyezés elõtt mindig moss alaposan kezet, és nem lesz gond ;)

persze h lehet. ha még most használod elõször, próbáld ki a minit, amíg kitapasztalod, hogy is mûködik :) aztán ha már jól megy a felhelyezés, jöhet a normál méret. ne félj, én kb 2 évig szûzen használtam tampont és semmi bajom nem lett :) a legfontosabb h figyelj rá h felhelyezés elõtt mindig moss alaposan kezet, és nem lesz gond ;)
lehet. :)
Ömmm nem jó ötlet vele kísérletezni..Lehet nem rossz meg ilyenek de egy idõ után meg minden ha váltassz nagyobbra simán elveheti..De ez egyébként attól is függ hogyan helyezed fel meg mennyire érzed h engedi...Mert ha nagyon szûk.. Akkor érzed h ott van az kellemetlen ..Nekem pl elsõ alkalommal : feltenni feltudtam meg nem volt kényelmetlen(csak a hasam nagyon fájt e miatt 1 óránál tovább nem is bírtam)de kivenni nah az volt a kemény...
Ha pro comfortot használsz azt még könnyebb használni! :) egyébként én is használok és még szûz vagyok, de nincs semmi bajom, a hasam se fájt.
persze ogy lehet, de az elsõktõl nekem is fájt a hasam, és rájöttem mi volt a gond: csak O.B-t használj, a többi nagyon gagyi, az O.B. minit meg sem érzed! én is használtam szûzen 2-3 évig legalább! ha eltelik a kellõ idõ akkor kihúzni sem fáj egyáltalán.
de a tampon nem az vegulis ami arra van h abba verezzel?? lol
énszerintem ez tök egyénfüggõ...meg hogy mennyire vagy szûk, és milyen 'állapotban' van a szûzhártyád.(pl.sok lánynak elszakad lovaglás, biciklizés, mittudoménmi közben, extrém esetben meg vagy nincs is neki vagy olyan rugalmas, hogy az elsõ szeretkezést is kibírja). úgy gondolom, tudod magadról, hogy mennyit tudsz "felnyomni" (de idétlenül hangzik...), úgyhogy bátran próbáld ki a minit. de ha kényelmetlen, ne feszegesd, hagyd pihenni néhány hónapig(minél több ideje van meg a ciklusod, annál nagyobb az a híres rés a szûzhártyádon). bocsi a zavaros fogalmazásért:)
A legtöbb tampon tájékoztatóján ott van, hogy szûzen milyen erõsségût szabad használni. :) Én is szûz vagyok, és azt használok lassan két éve. Semmi bajom nincs tõle. 16/L
utolsónak: azért nem tudtad rendesen kiszedni, mert még nem telt meg. a teli tampon szinte magától kijön. a másik, hogy a szûzhártya rugalmas, vannak rajta rések, tehát a tampon nem valószínû h elveszi a szüzességed, arról nem is beszélve, hogy a szüzesség elvesztését nem is igazán a szûzhártya átszakadására értjük, hanem az elsõ szexuális együttlétre.
A kérdező hozzászólása: köszi
ej de jót röhögtem:D persze h lehet:D

Szűz vagyok, szoktam maszturbálni, 2 -3 ujjal. Lehet, hogy túl tág vagyok és a pasi akivel elvesztem nem fogja elhinni, hogy szűz vagyok?

Nagyon félek ettől...

Legjobb válasz: Ha kitágítod a hüvelyed egy idõ után visszaszûkül tehát azért nemhiszem hogy ne hinne neked mert hogy túl tág lennél, viszont ha már 2-3 ujjal csinálod magadnak valószínûleg a szûzhártyád átszakítottad. Nekem is hamarabb szakadt át a szûzhártyám minthogy elõször szexeltem volna meg is kérdezte a barátom hogy biztos szûz voltam e. Egy nõ szûzhártyája sok mindentõl átszakadhat sport, tampon ilyesmi csak a partnereden múlik hogy tényleg elhiszi-e ezt.

Ha kitágítod a hüvelyed egy idõ után visszaszûkül tehát azért nemhiszem hogy ne hinne neked mert hogy túl tág lennél, viszont ha már 2-3 ujjal csinálod magadnak valószínûleg a szûzhártyád átszakítottad. Nekem is hamarabb szakadt át a szûzhártyám minthogy elõször szexeltem volna meg is kérdezte a barátom hogy biztos szûz voltam e. Egy nõ szûzhártyája sok mindentõl átszakadhat sport, tampon ilyesmi csak a partnereden múlik hogy tényleg elhiszi-e ezt.
Én beteszem neked mind az 5 ujjamat neked, és ha még akkor is az maradsz, nyomok egy hagyományosat! NEM KELL FÉLNI, NEM FOG FÁJNI!

Szűz vagyok még, de tegnap masztiztam és nagyon benedvesedtem, és ahogy ujjaztam magam a mutató és a középső ujjamat betudtam dugni, akkor már lehet h nem vagyok szűz?

Legjobb válasz: A szüzesség egy fogalom amit magadnak nem tudsz elvenni. Tök mindegy hogy te átszakítottad a szûzhártyád ujjal, tamponnal, mûbrokival, seprûnyéllel attól még szûz maradsz. Amikor valaki megkérdezi, hogy szûz vagy-e, nem arra gondol, hogy át van e szakadva már a hártyád, hanem hogy járt-e már benned igazi pénisz.

A szüzesség egy fogalom amit magadnak nem tudsz elvenni. Tök mindegy hogy te átszakítottad a szûzhártyád ujjal, tamponnal, mûbrokival, seprûnyéllel attól még szûz maradsz. Amikor valaki megkérdezi, hogy szûz vagy-e, nem arra gondol, hogy át van e szakadva már a hártyád, hanem hogy járt-e már benned igazi pénisz.
bedugtad és mi történt? véreztél?
Ez utolsóval nem értek egyet. És mi van azzal, aki nem élvezi hogy benyúlkál? Az is hagyja a csiklót, mert eltévelyedés? A természet nem véletlenül rakta az oda. Hidd el. A hüvelyi orgazmusra való fogékonyság minden nõnél változó, mint ahogy a fériaknál is. Ez olyan, mintha azt mondanám, hogy ne verd ki mert utána majd korai magömlésed lesz s nem lesz jó a szex.... Amúgy kedves kérdezõ a kérdésre egy hosszabbra sikerült eszmefuttatást olvashatsz a Szûz vagy nem szûz kérdésem alatt. ez alapján döntsd el, sorold be magad ;)
"az ujjazásos dolog nem nagyon izgat..sosem értettem mért jó az ha egy szûz ujjazgatja magát.." Azért jó, mert azzal készülsz fel a nemi életre. Nem azzal, ha a csiklódat birizgálod! Ha ujjazod a hüvelyedet, az hasonló érzést kelt, mint egy ki-be járó farok. És ha az ujjazástól el tudsz menni, akkor jó eséllyel egy faroktól is majd. De ha csak a csiklódat izgatod, akkor eltévelyedsz és csak pillázol majd hogy miért nem élvezed a szexet!
Hát én anno nem így akartam volna elveszíteni a szûzességem-itt napi téma ez van aki feldugja a söprûnyelet stb. Lányok nem jobb ha egy fiú akit szerettek veszi el? , adjátok oda?
ugyan azért jó, mint egy nem szûznek.
én sem vagyok valami száraz.. de nekem eddig csak a középsõ ment be de az is csak kicsit.. meg ez az ujjazásos dolog nem nagyon izgat..sosem értettem mért jó az ha egy szûz ujjazgatja magát..
Köszönjük, le van tudva a napi szûzvagyoke kérdés.
de, attól még szûz vagy. csak fiú veheti el...
A férfiaknál is az érzékenység. ez a rendes mondat, egy szó kimaradt. :)

Maszturbáltam de még szűz vagyok (nem véreztem). Lehet hogy már nem is vagyok szűz?

Van 1 kis tárgyam amivel maszturbáltam, de nem véreztem. Ez azt jelenti hogy még szűz vagyok ?

Legjobb válasz: mindaddig vagy szûz, ameddig nem jár hús-vér pénisz a vaginádban.

mindaddig vagy szûz, ameddig nem jár hús-vér pénisz a vaginádban.
Amíg IGAZI fa-sz nem volt benned, addig szûz vagy.
érzelmileg szûz vagy, de a hártyád már nem nagyon fogja szerintem akadályozni az elsõt valódi [email protected]
Egyetértek az elõzõekkel. Akkor mondják valakire, hogy szûz, ha még nem feküdt le egy sráccal/lánnyal sem. Tehát hiába maszturbálsz te egy dildóval, szûz maradsz, max. a szûzhártyádat átszakítod.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen (megnyugodtam ... :$)
Na és mi volt az a tárgy?
A kérdező hozzászólása: Titok *.* :)
és ha valaki már 10 péniszt leszopott s 10-en kinyalták, még eszterláncban is vett részt 8-asban, de farok nem járt a puncijában (csak pl a hátsó lukjában), az még az elõzõek szerint szûz?

Van egy problémám? Még szűz vagyok és szeretném elveszteni a szűzeségem! Ha lehet minél gyorsaban mert nálunk már senki se szűz! Mit tegyek?

17 éves srác vagyok és még sz?z de gondolkoztam a prostin szeritetek mit tegyek? mert ismerek egy prostit és beszéltem is vele és azt mondta hogy válalna is! help?

Legjobb válasz: "Nálunk"? Mármint a faluban, vagy otthon a családban? Vagy itt Magyarországon?

"Nálunk"? Mármint a faluban, vagy otthon a családban? Vagy itt Magyarországon?
Én se állnék szóba senkivel aki elõttem prostival volt. Jól gondold meg hogy 17 évesen mivel szúrod el az életedet. A kérdésedbõl azt gondoltam hogy legalább 30 fele jársz! Nem vagy lemaradva semivel. Inkább kamuzz a srácoknak, az még mindig jobb. Mekkorát röhögnének rajtad ha kiderülne h prostival voltál. Remélem megjön még a józan eszed! 20L
ekkora baromságot, , miért nem kamuzol h már elvesztetted, , a másik meg h nem nekik kell megfelelned, , , meddig lesztek egy osztály 4 évig? utána már szinte senki nem fog senkire emlékezni! ez én barátom is így volt 17 évesen feküdt le velem elõször és én is vele. pedig elõttem csak azért jött össze egy lánnyal h lefeküdjenek és még rá 5 évre most is velem van és tudod mit mondott még jó h idõben megismert engem és velem feküdte le elõször!!!!Ha valami prostival feküdt volna le elõttem szóba se állnék vele az bizti!!!
ezt ostobaság! Attól, hogy már senki se szüz nem vagy köteles elveszteni te is. Várj türelemmel már sok olyant hallottam, hogy valaki kényszerböl vesztette el majd nemsoká jött egy szép barátnö/barát és megbánta, hogy nem vele vesztette el
Hé, 19:06-os. Na tökre örülök, hogy vannak még ilyen lányok. Én sem tudnék elképzelni egy olyan lánnyal, aki már volt valakivel elõttem. Valahogy olyan undorító. Am átléptem már a 20-as határt és igen, az vok.
Fúj, én soha nem tennék ilyet. Akkor se izélnék prostival, ha utolsó nõ lenne a világon. Inkább levágnám a farkam és meghalok szüzen. Mégis megkkora girnyóság ez, hogy azzal cikiznek valakit, hogy még szûz. Felejtsd el a prostit és inkább hazudj valamit. Amennyit így most az osztálytársaidról gondolok, sztem egyáltalán nem kéne õszinte baráti viszonyt kialakítanod velük. Szal kamuzz nyugodtan. Õk is kamuztak már biztos neked, meg szivattak eleget. Ha azzal szekálnak, hogy nem voltál még nõvel, akkor megérdemlik a hazugságot. Am van egy haverom. Nem annyira haver, inkább ismerõs, néha beszélgettünk. Õ is ennyi idõs mint te és szekálták, mert még szûz, elment qrvázni. Tiszta lelki beteg lett utánna, azt mondta. Ott panaszkodott nekem én meg csodálkoztam. Az emberek azt hiszik, hogy ha elvesztik a szüzességüket, akkor felnõnek meg megváltozik az életük és menõk lesznek. Tiszta szánalom már.
hülye már bocs xDD egyrészt, mert elhiszed másrészt, mert ilyen felfogásod van...hallod én nem feküdnék le veled késõbb, ha tudnám, hogy prostival már csináltad sõõt már , akkor problémát okoz, h lefeküdjek valakivel, ha tudom, h már volt másik csajjak.:) kor teljesen m1..de én, akkor is örülök, ha egy fiú szûz és ha 20fölött még akkor is.:D de látom te inmkább bárány vagy, aki megy a többiek után ahelyett, hogy értékelnél ilyen dolgokat..szerintem te is örülnél, ha komoly kapcsolatod lenne és a lánynak ilyen téren te lennél az elsõ..
Te vagy az a Barátok Köztbõl????
Hány fiú van az osztályban? Mert az kizárt, hogy csak te legyél szûz. Nem kell minden kamunak bedõlni.
És te mindent elhiszel amit mondanak neked?
A kérdező hozzászólása: osztály xD
Az egyik fiúbarátom (csak barát) elment prostihoz, mert 22 évesen szûz volt. Elõtte sokat beszélgettünk és sajnos én mondtam neki, hogy menjen nyugodtan. Még abban is segítettem neki, hogy a netes képek alapján kiválasztottam, kihez menjen. Elment: 12 ezer forintot fizetett, tartott vagy 30 percet és igazából semmi érzelem, semmi kellemes élmény. Ahogy õ mondta, olyan volt, mint egy rosszabb önkielégítés. Úgyhogy prostihoz ne menj jó élményt keresni. Várd meg amíg jön valaki, akit szeretsz. Amúgy olyan férfi, aki prostituálttal volt (vagy nagyon sok lánnyal, vagy fiúval) nekem sem jöhetne szóba, mert félek a betegségektõl. Kár, hogy ezeken az oldalakon nem látszik, hogy mennyi fiatalon szexuálisan aktív fiú és lány szed össze betegségeket. Szerintem inkább vigyázz magadra és várd meg az igazit.

Már 2 hete késik a menzeszem. Nem feküdtem le a barátommal, tudom h szűz vagyok, viszont én azt hallottam, hogy hiába szűz az ember attól még terhes lehet ha a fiú megujjazza! Igaz ez? :O (nem tudom h kerülhetett-e ODA sperma. )

emélem h csk az izgulás és a stressz miatt késik a menzim...

Legjobb válasz: Nyugi nem vagy terhes ez biztos viszont jó lenne ha elmennél dokihoz a késének más nõ gyógyászati okai is lehetnek.

Nyugi nem vagy terhes ez biztos viszont jó lenne ha elmennél dokihoz a késének más nõ gyógyászati okai is lehetnek.
nyugi, tuti nem vagy terhes. menj el dokihoz, lehet h valami hormonális dolog, de lehet pl a vizsgák miatt is h késik. ennyi késés után a doki már meg tudja mondani, h mi lehet. és a szüzességed nem veszi el a vizsgálat, mert uh, vagy laborvizsgálatot csinálnak ilyenkor. szóval ne félj a dokitól és ne kombinálj:) menj dokihoz. ha még fiatalka vagy, van már mindenhol tini ambulancia, nézz annak utána
Szia! Áhh, szinte kizárt, hogy terhes vagy, csak a stressz :) , de megnyugtatásképp vegyél egy tesztet, akár már holnapután is megcsinálhatod, reggeli elsõ vizeletbõl. Amik szerintem megbízható tesztek: Qupido, Gravi-HCG, Clearblue, a lényeg az, hogy 10-es érzékenységû legyen. Ha rám hallhatsz lilyt semmi féleképpen ne vegyél. Remélem tudtam segíteni :)
Ha erre az oldalra eljutottál akkor keress tovább a neten, hogyan is mûködik a szex és hasonlók. Tuti nem vagy terhes.

Szűz vagyok de napokon belül lehet lefekszem a barátnőmmel aki már nem szűz! Attól félek h talán csalódni fog bennem, de én szeretem és nem szeretném elveszíteni! Milyen méretekkel kell rendelkezzen a péniszem h élvezze?

Ha nem élvezné akkor mit tegyek? és mennyi id?be tellhet amíg elmegyek? 17 éves fiú vagyok, a barátn?m 16!

Legjobb válasz: Nem a méret a lényeg! Jahm és a másik az a fontos hogy õ élvezze:$ Arról majd fog gondoskodni hogy te is élvezd. Gondolom petting ilyesmi volt már köztetek. Mivel te vagy a szûz õ fog kényeztetni, hagyd hogy irányítson.

Ezt a performa-t én is kipróbálom legközelebb :D
Nem a méret a lényeg! Jahm és a másik az a fontos hogy õ élvezze:$ Arról majd fog gondoskodni hogy te is élvezd. Gondolom petting ilyesmi volt már köztetek. Mivel te vagy a szûz õ fog kényeztetni, hagyd hogy irányítson.
Csatlakozom az elõzõ hozzászolóhoz, mármint az elsõ hozzászóláshoz... szerintem sem, kívánná, vagy szeretné a barátnõd, hogy mint a pornófilmekben csak dugunk csak dugunk, hanem egy szenvedélyes szeretkezés na az az igazi. Mondd el neki, hogy szûz vagy nyugodtan, és mondd el ha tapasztalatlan vagy az sem baj!!!! Ha tényleg normális akkor nem lesz semmi baj vele, saem veled! Sok sikert nektek! Üdv. Edina
Figyelj: azt, hogy szûz vagy, azt nem abból fogja megállapítani, hogy hamar elmész... hanem a viselkedésed, a mozdulataid milyensége és a tanácstalanságod mindent el fog árulni, de ez NEM baj! Igen, mondd el neki, hogy neked ez lenne az elsõ alkalom. Ha szeret, akkor elfogadja és még jobban örül neki. Ha meg netán kiröhögne, akkor páros lábbal rúgd ki, van elég normális nõ a világon, neked nem kell pont egy gyerekes idiótával együtt lenned elõször. De bízom benne, hogy a barátnõd jó fej ;)
Nem tudom mikor érti meg a korosztályotok, hogy a méret annyira qrvára mellékes, hogy az hihetetlen. A szex nem attól lesz jó, hogy berakod a húst \'oszt húzogatod ki-be, talán túl sok pornót néztél. Ha a barátnõd viszont szeret, akkor egy szava sem lehet a tapasztalatlanságodat illetõen. Két verzió van, vagy nagyon gyorsan elsülsz, vagy egyáltalán nem élvezel el, szüzesség elvesztése közben ez a két véglet van férfiaknál. Egyébként meg a személyes véleményem az, hogy a barátnõdnek sem lehet sok tapasztalata, függetlenül attól, hogy szûz, ezt ne felejtsd el! Legyél vele gyengéd, ne dugj, hanem szeretkezz, suttogj a fülébe, simogasd, cirógasd, ölelgesd, legyél vele nagyon gyengéd, nem csak úgy \'bummbele agyatlanul\' stílusban. Halmozd el apró csókokkal, érintésekkel és a sikered garantált. Nem egy alkalom után lesz belõled lepedõ-akrobata, de tudod, nõklapjából nem lehet megtanulni dugni. Gyakorold sokat, és jó leszel, remélhetõleg ebben a barátnõd is partner lesz. Sok szerencsét nektek!
Nincs mit...sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Igen..ahogy ismerem nem fog kiröhögni, szal akk nem parázok :) köszi mindent sokat segítettél! :)
Héjjjj, de aztán valami "beszámoló" formájában tájékoztass röviden a fejleményekrõl :D magdianyus mode = on
Komolyan haver, ezt a hisztit, mint egy csaj.
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek, de szerintetek elmondjam neki h szûz vok?? (már csak azért is h akkor úgy áll hozzám, és nem lepõdik meg ha véletlenül hamar elmegyek!)
Elõször is mondd el hogy szûz vagy! Ahhoz hogy ne legyél túl gyors verd ki magadnak elõtte és durex Performa-t használj:) Nekem bevállt! Tegnap volt az elsõ és barátnõm(aki nem volt már szûz) hamarabb kifáradt mint én bár vigyázz mert lehet rosszul fog esni neki egy kicsit ha nem vagy csak nagyon késõn mész el mert azt fogja hinni hogy õ volt a hibás. De nyugtasd meg hogy nagyon jó volt csak ideges voltál és ezért nem élveztél el olyan gyorsan mint "kéne" egy szûz pasinak:) Én is mondtam neki hogy ne várjon most túl sokat mert nem biztos hogy sokáig bírom és mondta hogy nem baj de úgy tûnik hogy a Durex Performa és a maszturbálás túl jó kombináció és mielõtt elélveztem volna elfáradt szegénykém:)

Szűz vagy tapasztaltabb bombacsaj? De melyik lehet a jobb?

Ti melyiket választanátok? Els?sorban fiúkat kérdezek!

Legjobb válasz: A tapasztaltak is voltak szüzek -.-.

A tapasztaltak is voltak szüzek -.-.
Akármelyik jöhet, komolyan, de mivel én is szûz vagyok, akkor már legyen a szûz, ha választani kell, bénázzunk ketten :D. 19/F
mindenképp a szüzet!
8: de ha már megtanítod akkor õ is tapasztalt lesz...
Nem ez dönt. Am megvan mindekettõnek elõnye és hátránya is. Szûz csajjal nehéz elejében, mert fél, görcsös, nem élvezi (tisztelet a kivételnek) de ha megtanítod, akkor még jobban fog ragaszkodni. A bomba csaj kifejezés most nem tudom hogy jön ide :)
tapasztalt! a szüzekkel kíllódjanak akik akarnak..
Hát majdnem mindegy, a szûz is pl. könnyen vágyhat utánad kíváncsiságból más után is......
én mindenképp a szüzet szeretném!
a szexben sokkal jobb egy tapasztalt, egy kapcsolat szempontjából meg tök8
mind 1 melyik, de mivel én is szûz vagyok akkor legyen õ is :) 17/F
szintén 23/F vagyok a barátnõm 17 és szûz. Én vagyok a 2. kapcsolata, de még az. Nagyon jó megtanítani új dolgokra, de persze csak olyat teszek vele amit õ is akar. 5 hónap alatt nem feküdtünk még le egymással. Vigyázok rá.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!