Találatok a következő kifejezésre: Szűz vagyok ha pasival nem voltam (5 db)

Szűz vagyok még ha pasival nem voltam még, de sport közben lehet hogy átszakadt?

Nem fájt meg semmi, gyenge vérzés volt csak. Az is csak pár csepp, de érezni szinte semmit nem éreztem.

Legjobb válasz: Lehet , hogy szûzhártyád átszakadt, nem feltétlen jár fájdalommal. De etikailag addgi szûnek számítasz, míg egy pénisz beléd nem hatolt. Te nem érzed, de nõgyógyász meg tudja állapáítani, ha annyira fontos neked.

Lehet , hogy szûzhártyád átszakadt, nem feltétlen jár fájdalommal. De etikailag addgi szûnek számítasz, míg egy pénisz beléd nem hatolt. Te nem érzed, de nõgyógyász meg tudja állapáítani, ha annyira fontos neked.
jaj.. szüz vagy

Lehetek terhes ha egyik este vettem be prostinort s masik este is voltam pasival de akkor nem és még szüz vagyok?

Egy pasival voltam aki belém hatolt de nem egészzen , és csak kivánt nagyon, én még szüz vagyok aznap este bevettem a prostinort. Biztonság kedvéért másnap megráültem mozogtam és ugy ment el... ö amikor elment lelökött magáról de mégis félek hogy terhes lehetek e v sem? nem volt gumi rajta de nem is hatolt belém....Akkor járt le a menstruáciom.

Legjobb válasz: Tehát: Te szûz vagy, ugyan beléd hatolt a pasi és lelökött amikor elment, de te teljesen szûz vagy. Aztán a fogalmazásodról ne is beszéljünk. Ebbõl csak arra tudok következtetni, hogy még eléggé fiatal lehetsz. Szerintem ameddig ilyeneken töröd a buksid, addig még ne szexelj (lehetek terhes, ha szûz vagyok?-no comment).

Na, most dugtatok, vagy nem? Ha benned volt a srác, akkor nem vagy szûz, ha elélvezett benned, akkor lehetsz terhes, ha nem élvezett el benned, akkor rohadt kicsi rá az esély. Amúgy aki ennyire nem tud megírni egy szöveget, ennyi ésszel ne dugjon, mert úgyis megszívja.
Tehát: Te szûz vagy, ugyan beléd hatolt a pasi és lelökött amikor elment, de te teljesen szûz vagy. Aztán a fogalmazásodról ne is beszéljünk. Ebbõl csak arra tudok következtetni, hogy még eléggé fiatal lehetsz. Szerintem ameddig ilyeneken töröd a buksid, addig még ne szexelj (lehetek terhes, ha szûz vagyok?-no comment).
Ha már voltál pasival, nem vagy szüsz. Minek kellett a biztonság kedvéért ráülni és mozogni? Hogy beléd menjen? Ha ráültél akkor beléd is hatolt.
Szerintem is igen nehezen értelmezhetõ amit írtál, de az utolsó elõtti válaszolóval értek egyet. Nem hatolt beléd, csak rajta ültél. A barátod pedig a saját hasára élvezett el. A szûzhártya pedig annyitól is könnyen át tud szakadni, ha csak alig dugja beléd a barátod, ha vérzett és fájt is egy kicsit, akkor már valószínûleg nem vagy szûz.
Jézusom!!! Szex helyett inkább olvasgass, talán fejlõdik a fogalmazó (nem fogamzó!!!) készséged! Amúgy már nem vagy szûz, ha pasival voltál, mert gondolom átszakadt a szûzhártyád...
Szerintem úgy gondolta a csaj, hogy nem hatolt belé a fiú, csakõ ült rá, de nem úgy, hogy benne volt a fiú. Gondolom a fiú hímvesszeje kinn maradt, csak kívülrõl mozgott rajta a lány.Ebben az esetben a terhesség viszont kizárt.
Kellett volna 2. Postinor. Ha nem benned ment el, és ráadásul még vérzésed is volt, akkor kicsi az esélye. De legközelebb ne hagyd ki a védekezést.
Valaki elmagyarázná nekem ez mit jelent : "Biztonság kedvéért másnap megráültem mozogtam és ugy ment el..." ? Biztos én voka hüe de nem értem. Meg ha nem hatolt beléd meg szûz vagy akkor hogy lennél terhes??
Mi az a prostinor?
Már bocs, de ha szûz vagy, akkor honnan feltételezed, hogy terhes lettél!! Egyátalán minek vettél be Postinort? A Postinor nem fogamzásgátló!!!
A kérdező hozzászólása: oké, oké. Összevoltam zavarodva.Hülyeségeket írtam, kicsi vagyok még ehez. Azért köszönöm azoknak a válaszoloknak akik nem hordtak le:) és probáltak segíteni.

Ha ön kielégítek de nem voltam még pasival akkor szűz vagyok még vagy sem?

Legjobb válasz: lol .. akármit feldughat attól még szûz marad.. amég nem járt benne [email protected] doktor meg az anyád uristene;D

lol .. akármit feldughat attól még szûz marad.. amég nem járt benne [email protected] doktor meg az anyád uristene;D
akkor veszted el a szüzességed ha fiúval fekszel le. Mással nem tudod! Hiába szakítod át a szûzhártyád, nem attól fogod elveszteni a szüzességed, annak semmi köze hozzá. Csak akkor ha f*sz lesz benned, vili? És még mielõtt megkérdeznéd: nem leszel terhes ha sokat masztizol. Nem leszel terhes ha lenyeled... Nem teszel fel idióta kérdéseket, a google a barátod.
Te hülye vagy:D jóhogy szûz vagy még:D
a bioszkönyv is a barátod
Amennyiben nem dugtál be magadnak egy pénisz alakú dolgot a hüvelyedbe, akkor még szûz vagy. Dr. Pintér Tamás
A kérdező hozzászólása: De akkor is ha vibi-vel is nyomom?
Igen, akkor is.
Ha anatómiai értelemben kérdezed, akkor nagy a valószínûsége, hogy nincs szûzhártyád. Ha elvi kérdés, akkor csak egy másik ember (mondjuk férfi) segítségével veszítheted el. de ennyi erõvel a tampont használó lányok sem szüzek már, szóval :S
Hány éves vagy?

Már nem vagyok szűz, de rég voltam együtt pasival (fél éve) és ha majd megint leszek akkor ugyan úgy fog fájni mintha még az lennék?

Azért merült fel bennem ez a kérdés mert nem rég felnyúltam magamnak és olyan sz?knek éreztem...:S

Legjobb válasz: nekem is pont fél év kihagyás volt 2 pasi között, és nem fájt egyáltalán

nekem is pont fél év kihagyás volt 2 pasi között, és nem fájt egyáltalán
Dehogy, szerintem nem fog ugyanugy fajni. Kerdes: csak egyszer szexeltel, amikor elveszitetted a szuzesseged es utana soha, vagy tobb kozosules is volt utana? Mert ha csak akkor az egyszer szexeltel mikor elveszitetted, akkor talan fajni fog most meg
nem. nem azért fájt anno mert szûk voltál hanem mert a szûzhártyád átszakadt. persze ha jóval a szüzességed elvesztése után is fájt akkor lehet a pasid túl vastag volt / te voltál neki túl szûk. másik pasival ez nem biztos h elõjön. de alap esetben: nem.
v éppen nem voltál elég nedves. ezt lefelejtettem.
Ha nem leszel beizgulva és a partner érzéketlen lesz veled, illetve ha túl nagy a szerszáma, akkor is simán fájhat....ez nem szüzességfüggõ.
Hát, ha behegedt...
ez engem is érdekelne ugyanilyen helyzetben vagyok 24/L
Hát akkor szexelj olyan pasival aki gyengéd, megértõ és ügyel arra hogy neked is jó legyen. Így valamivel kevésbé fogtok félni :) A félelem magától nem múlik el túl kell lépni, ez amit írtam is max csak egy könnyítõ tényezõ az úton elindulni de így sem biztos hogy utána nem fogtok ráparázni :) De amennyire észrevettem sokat számít, hogy a pasi hogy viszonyul a nõkhöz a nõk késõbbi hozzáállását nézve. 23/F
Örömmel segítek neked levetkõzni a félelmed :)
lehet, mert durva volt veled, vagy olyat csinált amit te nem szerettél volna. az idegenkedés még inkább fokozódhatott, ha meg is mondtad neki, de õt nem érdekelte... .-(
0. ne add oda magad azonnal az elsõ szembejövõnek 1. olyan pasi kell, aki odafigyel rád 2. nem egybõl aktus, hanem ismerkedés egymás testével 3. aktus elõtt bõséges elõjáték és egymás feltüzelése 4. gyakorlás, gyakorlás, gyakorlás 5. bizalom egymás felé
Az elõttem szólókhoz csak annyit tennék hozzá, hogyha szexre kerül a sor, annyit simán mondhattok, hogy a korábbi rossz tapasztalatok miatt haladjatok lassan, esetleg az sem gáz ha ti akartok irányítani. Ha rendes intelligens a srác akkor még abban is benne lesz, hogy elõször csak nektek legyen jó, aztán orgazmus után már jobban el tudtok lazulni. F/29
Maszturbál. mMgismered magad, és azt amitõl félsz. Ennyi.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!