Találatok a következő kifejezésre: Szűz vagyok ha pasival nem (34 db)

Szűz vagyok még ha pasival nem voltam még, de sport közben lehet hogy átszakadt?

Nem fájt meg semmi, gyenge vérzés volt csak. Az is csak pár csepp, de érezni szinte semmit nem éreztem.

Legjobb válasz: Lehet , hogy szûzhártyád átszakadt, nem feltétlen jár fájdalommal. De etikailag addgi szûnek számítasz, míg egy pénisz beléd nem hatolt. Te nem érzed, de nõgyógyász meg tudja állapáítani, ha annyira fontos neked.

Lehet , hogy szûzhártyád átszakadt, nem feltétlen jár fájdalommal. De etikailag addgi szûnek számítasz, míg egy pénisz beléd nem hatolt. Te nem érzed, de nõgyógyász meg tudja állapáítani, ha annyira fontos neked.
jaj.. szüz vagy

Ha egy pasi nem vallja be egy csajnak, hogy szűz pl 22 felett, akkor az nem tudja, hogy az a pasi szűz? Vagy le tudja szűrni pl viselkedésből, meg hogy nem tud csajozni stb dologból, hogy az az illető?

Legjobb válasz: Hát nekem még nem volt dolgom szûz pasival, de sztem ha máskor nem is, ha oda kerül a sor h szex, tuti rájön a csaj

Hát nekem még nem volt dolgom szûz pasival, de sztem ha máskor nem is, ha oda kerül a sor h szex, tuti rájön a csaj
A kérdező hozzászólása: Igen! Itt 10 nõbõl 9 leírja, hogy nem ciki szûznek lenni. Ha megkérdezek egy olyan 18 éves gimis csajt vagy pasit, akkor pl 25 emberkébõl miért mondja azt vagy 22, gogy bizony ez extra ciki? kinek higgyek? Az ide írkáló néhány emberkének vagy egy egész osztálynak, több tíz ezer lánynak, fiúnak, akik nem félnek kimondani azt ami a szívükön van?
Lehet azoknak több mint a fele szûz csak ugyan olyan fosús mint te és nem meri bevallani mert az a divat h 14 évesen már [email protected] fûvel fával. Én nem szégyeltem 28 évesen sem h szûz vagyok. Az más kérdés h volt olyan ismerõsöm aki nem hitte el, de pont lesz..tam.
A kérdező hozzászólása: 28 évesen szûz vagy? Sajnos neked is forever alone lesz a vége!
Hát már nem azért de én akinek bevalottqm és velem maradt azzal megvolt a dolog és segítõkész is volt és azóta is velem van. Most vagyok 30
A kérdező hozzászólása: Utolsó, ha 20 alatt voltál és vallottad be, hogy szûz vagy, akkor lehet elnézik. 20 felett kevés az esélye.
Én voltam akire azt mondtad h 28 évesen szûz volt akkor forever alon v mi
A kérdező hozzászólása: Sajnos 28 körül megvan rá az esély, hogy tényleg forever alone lesz a vége. Mert ott a lányok a lúzerség mellé még valami testi deformitást is gyanítanak okként. Sajnos ez van.,
Hát én meg inkább leszek egy olyan emberrel akinek ha elmondom akkor melettem marad és megbecsül, mint h hazudjak meg titkolózzak már az elején. Jól mondta itt valaki. Menj kúrvához az biztos nem röhög ki. Még annyi parás pasit. Tényleg ennyire nyomorultak a mai "férfiak"
Ha ennyire aggódsz válassz ki 1-2 szimpatikus, csinos lakásos prostit azt gyakorolj velük:P
Én nem vagyok nyomorult, csupán válogatós. Ha tudom elõre, hogy ez lesz, akkor valószínûleg én is már 16 évesen döngöltem volna a "mindegy milyen" lányokat. Ha más nem, legalább tapasztalt lennék. Utólag nem tudok mit tenni a történtekkel, és arról sem csupán én tehetek, hogy nem kellek mindenkinek. Azt azért ti sem gondoltátok, hogy nem kellek senkinek.
nem azért volt a nyomorult hanem mert fostok õszinték leeni
Volt már akinek elmondtam, hazudni még nem hazudtam róla. Olyan volt már, hogy nem szerettem volna beszélni róla. De kérdés nélkül miért reklámozzam, égessem magam? Mert a legtöbb ember szemében égés.
Te is csak egy ostoba birka vagy aki másoknak akar megfelelni. Pl azért elmondhatnád h ne akkor égjen a fejed mikor már ott vagytok. Az nem ciki h ha azt hisz h már csináltad csak baromi béna vagy???
Ez miatt nem fog otthagyni, viszont ha hazudsz az késõbb visszaüthet, ha kellesz neki így, hogy nem tudja szûz vagy-e akkor úgy is kellesz neki, hogy tudja, hogy szûz vagy, szerintem még örülne is neki.
Végig sem olvastam az egészet.... de elmondom mi a véleményem. olyat kell találni akinek elmondhatod és meg is ért téged, aki meg nem az meg úgyis mindegy mert úgysem akar veled lenni hosszú távon. az én párom is 25 volt amikor lefeküdtünk, nagy nehezen de elmondta, na és nem történt semmi, túl voltunk az elsõn, azóta is együtt vagyunk. amúgy észre lehet venni ha valaki szûz. bénázik sokmindennel, esetleg fél perc után elis megy, szóval észre lehet venni ne titkold el ezt. elõször ismerd meg a lányt ha úgy látod normális akkor elmondod neki.
Néhányotoknak annyira könnyen jár a szája, akik túlestek a dolgon. Attól még, hogy a 30 évesnek hatalmas szerencséje volt, hogy kifogta az egy millió nõbõl azt az egyet, aki nem vetette meg emiatt, attól még a kérdezõ, és én is egyedül maradhatunk, ugyebár az esélyünk rendkívül pici.
Én ugyanúgy félek a fiúk reakciójától, mert pont ugyanebben a cipõben járok, csak én lány vagyok, de még a korunk is stimmel :) figyelj, aki ezért kiröhögne, vagy elmondaná másoknak azzal eleve nem érdemes kezdened. Én így fogom fel az egészet. Hidd el, sok lány van, akinek ez egyáltalán nem okozna gondot, sõt még örülne is, hogy nem egy skalpgyûjtõ vagy! Kitartás, egyszer eljön a mi idõnk is ;) 24/L szûz
És akkor inkább maradsz egy jellemtelen nõvel. Mind1 te tudod. Te életed. Am én elmondanám mielõtt besározol h párom a második férfi szexuûlis értelemben az életemben. És vele is az elõzõ párommal is teljesen õszintén kezdtem a kapcsolatot. Az elsõnél elmondtam elõre h szûz vagyok, nem fostam, mert úgy éreztem hha elhagy e miatt az neki szégyen és olyan emberre nincs is szükségem. De ha neked jó így akk hajrá
Elvileg nem ciki szûznek lenni, mert senkinek semmi köze hozzá. Gyakorlatilag meg mindenki furcsának vagy lúzernek tart, aki megtudja, hogy még szûz vagyok. Nincs is már kedvem nõzni. Akit meg tudok fektetni egy este alatt, attól nem akarok semmit, akivel meg érdemes foglalkozni, az elhajt még az ismerkedési fázis alatt. Rá kellett szépen jönni, hogy ilyen paraj ez a társadalom.. és már le vagyok maradva.
Le lehet szûrni....Simán.
A kérdező hozzászólása: Nem biztos. Mert lehet a pasi csak egyszer-kétszer volt eddig csajjal, azzal is lehet 6-8 éve és olyan szinten kijött a gyakorlatból, hogy na. Szóval ez nem volt jó indok kedves 1.
Sehogy nem lehet észrevenni hogy szüz vagy, emiatt nem kell aggódnod. Az hogy zavarban vagy , és tapasztalatlan a lányok terén még egyáltalán nem jelenti azt hogy nem volt még soha barátnöd, és senkivel nem feküdtél még le. A szex miatt szintén ne aggódj, épp elég barátnömtöl hallottam már hogy valamelyik volt pasijuk mekkora béna 0 az ágyban, pedig nagyon trendi macsó, és már a sokadik csaján is tul van , ha egy kicst is odafigyelsz a barátnödre akkor tulteljesited az átlagot :) 35/F
De igen mert egy olyan pasi aki volt már nõvel, tuti bátrabban kezd neki meg nyúl a dolgokhoz mint aki szûz. Én nõ vagyok ugyan de tudom h más voltam az elsõnél és más vagyok a mostaninál
Am meg miért nem lehet õszintén elmondani h mi a helyzet??? Nem jobb lenne mint feszengeni??
A kérdező hozzászólása: Kedves 5. De mondom ha az adott pasi 8 éve volt csajjal akkor annyira kijött a gyakorlatból, hogy tele van izgalommal. Olyan mint az úszás, egyszer bemész a medencébe, még rögtön legtöbbször nem tudsz megtanulni úzsni 20 perc alatt. Ahhoz kell még vagy 7-8 alkalom, hogy úgy ahogy valamennyire tudjál úszni. Teház kicsit ehhez hasonlít a dolog.
Én több év szünet után is ugyan úgy úsztam. Ez nem egy olyan dolog amit el lehet felejteni. Meg más az aki volt már nõvel meg az aki még nem. Meglátszik hidd el. Aki volt már az azért már tudja h mi merre hány méter. Aki nem az azt sem tudja h hova nyúljon. de arra válaszolj h miért nem lehet õszintén elmondani a partnernek h mi a szitu?
A kérdező hozzászólása: 20 perc úszásedzés alatt ezek szerint (kb annyi ideig tart egy egyszerû menet a szexben)olyannyira megtanultál úszni, hogy több év után is szinte Balatonátúszó bajnok lettél? Ilyen a mesében nincs, de ezek szerinte te vagy a csodagyerek.
A kérdező hozzászólása: Azért nem mert 22 felett vagyok. Vágod?
Nem fogod fel amit írok. Jó izgul az is aki már volt nõvel csak régen, de azért õ már csak tudja h mit csinál. Úszni is ha egyszer megtanulsz, lehet nem megy 8 év után egybõl úgy, de tudod mit kell csinálni. Nem úgy mint aki még vizet se látott. És nem értem miért volna szégyen h valaki szûz. Én 18 felett vesztettem el és az elsõ héten közöltem a párommal h szûz vagyok.
Nem lehet elmondani õszintén, mert kinevet, elhagy, és szétkürtöli minden ismerõsének a nõk 95%-a. Én is ugyanebben az állapotban vagyok 23 évesen, és pont ezért nem is merek senkinél kezdeményezni. Ki tudja, lehet öngyilkos leszek hamarosan.
Ha ezt csinálja akkor nem is szeret. Nem jobb ezt már az elején megtudni??? Én ha szeretek valakit akkor hiába mondja h szûz, nem fogom elhagyni sem kiröhögni. Egyszerûen be vagytok fosva. Ennyi
A kérdező hozzászólása: Pontosan ez az. 10 nõbõl 7 vagy 8 lenéz ezért és kib. nagy lúzernek fog tartani. Elmondja a bnõinek és így tovább, rá egy hát múlva a az egész suli, a fél város, vagy az egész község tudni fogja. Ha szerencséd van olyan nõvel kezdesz aki beleesik ebbõl a 10 bõl 2 be, aki nem ilyen és elfogad. De sokkal nagyobb az esélye, hogy belehúzol a 80%-ba, abba hogy 10 bõl kb 8 lány ilyen és csúnya beégés lesz. Ezzért félek tõle. 24 vagyok és még nem voltam nõvel, ezért rettegek.
Joggal vagyunk befosva, mert a szerelem nagy részét a szexuális tapasztalat teszi ki.
És akkor inkább maradsz 1 olyan nõvel akivel te nem vagy õszinte õt meg nem ismered igazán. Csak mert fosol. Hát gratulálok. Titkolózásra és félelmekre akarsz kapcsolatot alapozni. Akkor fossál. És majd ha ott lesz a sor h szex és valamit nem jól csinálsz és mégjobban kiröhög a csaj akk majd ég a fejed
Ugyan már. Mindenki volt szûz. Csak míg én megmondtam az akkori páromnak h az vagyok és így megtudtam h mien ember mert h e miatt nem hagyott el. Ti inkább titkolóztok Tujátok mit. Ajánlom a kú.rvákat. Azok biztos nem nevetnek ki
A kérdező hozzászólása: Manapság elmegyek egy suli folyosóján lassan minden második 16-17 éves fiú vagy lány arról beszél, hogy kivel smárolt múltkor. Akkor hogy álljak én oda 24 évesen, hogy még nem smároltam és nem volt szexuális kapcsolatom sem? Ezt magyarázd meg ha lehetne! Mert ritka az a lány, aki ezt elnézi. Van olyan csak ritka mint a fehér holló. Ja és az ide írkáló lányok jó része sem szent, ugyanolyak mint a többi ha nem gép elõtt ülnek. Gép elõtt adják a szépet és a jót hogy kapják a pozitív zöld kezeket, közben a való életben ugyanúgy tartanak a szûz fiúktól mint a legtöbb másik lány, aki nem ide írogat. Mert nem egyet és kettõt ismerek innen, aki 90%-on felül volt és mindig mondta, hogy nincs veled baj, megtalálod az igazit, nem baj ha szûz vagy, közben meg a való életben pasifaló luvnya volt és rigolyája volt a szüzektõl. Tapasztalatból írtam ezeket.
Én is "késõn fogtam hozzá". :) Voltam vagy 20 éves. A csaj meg 28. Egy bulin ismerkedtem meg vele. gyorsan le is léptünk, és felmentünk a csajhoz. Nem részletezem, de mivel volt egynéhány légkör bennem, nem okozott gondot, hogy mit kell tenni. (A pia közepes mennyiségben jó gátlás csökkentõ.) Másnap reggel megmondtam neki, hogy nekem õ volt az elsõ. Nem hitte el. (Nem mintha annyira "profi" lettem volna, csak valahogy természetesen jöttek a dolgok, ahogyan kell.) :D Ennyi. Szerintem nem kell aggódnod. dellfil

Lehetek terhes ha egyik este vettem be prostinort s masik este is voltam pasival de akkor nem és még szüz vagyok?

Egy pasival voltam aki belém hatolt de nem egészzen , és csak kivánt nagyon, én még szüz vagyok aznap este bevettem a prostinort. Biztonság kedvéért másnap megráültem mozogtam és ugy ment el... ö amikor elment lelökött magáról de mégis félek hogy terhes lehetek e v sem? nem volt gumi rajta de nem is hatolt belém....Akkor járt le a menstruáciom.

Legjobb válasz: Tehát: Te szûz vagy, ugyan beléd hatolt a pasi és lelökött amikor elment, de te teljesen szûz vagy. Aztán a fogalmazásodról ne is beszéljünk. Ebbõl csak arra tudok következtetni, hogy még eléggé fiatal lehetsz. Szerintem ameddig ilyeneken töröd a buksid, addig még ne szexelj (lehetek terhes, ha szûz vagyok?-no comment).

Na, most dugtatok, vagy nem? Ha benned volt a srác, akkor nem vagy szûz, ha elélvezett benned, akkor lehetsz terhes, ha nem élvezett el benned, akkor rohadt kicsi rá az esély. Amúgy aki ennyire nem tud megírni egy szöveget, ennyi ésszel ne dugjon, mert úgyis megszívja.
Tehát: Te szûz vagy, ugyan beléd hatolt a pasi és lelökött amikor elment, de te teljesen szûz vagy. Aztán a fogalmazásodról ne is beszéljünk. Ebbõl csak arra tudok következtetni, hogy még eléggé fiatal lehetsz. Szerintem ameddig ilyeneken töröd a buksid, addig még ne szexelj (lehetek terhes, ha szûz vagyok?-no comment).
Ha már voltál pasival, nem vagy szüsz. Minek kellett a biztonság kedvéért ráülni és mozogni? Hogy beléd menjen? Ha ráültél akkor beléd is hatolt.
Szerintem is igen nehezen értelmezhetõ amit írtál, de az utolsó elõtti válaszolóval értek egyet. Nem hatolt beléd, csak rajta ültél. A barátod pedig a saját hasára élvezett el. A szûzhártya pedig annyitól is könnyen át tud szakadni, ha csak alig dugja beléd a barátod, ha vérzett és fájt is egy kicsit, akkor már valószínûleg nem vagy szûz.
Jézusom!!! Szex helyett inkább olvasgass, talán fejlõdik a fogalmazó (nem fogamzó!!!) készséged! Amúgy már nem vagy szûz, ha pasival voltál, mert gondolom átszakadt a szûzhártyád...
Szerintem úgy gondolta a csaj, hogy nem hatolt belé a fiú, csakõ ült rá, de nem úgy, hogy benne volt a fiú. Gondolom a fiú hímvesszeje kinn maradt, csak kívülrõl mozgott rajta a lány.Ebben az esetben a terhesség viszont kizárt.
Kellett volna 2. Postinor. Ha nem benned ment el, és ráadásul még vérzésed is volt, akkor kicsi az esélye. De legközelebb ne hagyd ki a védekezést.
Valaki elmagyarázná nekem ez mit jelent : "Biztonság kedvéért másnap megráültem mozogtam és ugy ment el..." ? Biztos én voka hüe de nem értem. Meg ha nem hatolt beléd meg szûz vagy akkor hogy lennél terhes??
Mi az a prostinor?
Már bocs, de ha szûz vagy, akkor honnan feltételezed, hogy terhes lettél!! Egyátalán minek vettél be Postinort? A Postinor nem fogamzásgátló!!!
A kérdező hozzászólása: oké, oké. Összevoltam zavarodva.Hülyeségeket írtam, kicsi vagyok még ehez. Azért köszönöm azoknak a válaszoloknak akik nem hordtak le:) és probáltak segíteni.
kiröhögni biztos nem fog. vannak olyan pasik akik ezt bírják hogy még szûz a nõ.
Ha emiatt kiröhög hagyd a francba.
Én egyáltalán nem problémáznék rajta (férfiként, tehát nem úgy értem, hogy a helyedben, mert persze sokan igen), mert pont hogy élvezném, hogy én lehetek az elsõ - mert én vigyázhatok rád, én vezethetlek be ebbe a világba, és nem hiányolnán a tapasztalatodat. És akkor mi van, ha nem vagy tapasztalt...? Leszel, és ebben a legjobb partner az, aki segít, eligazít, engedi, nem pedig lestresszel... :)
Titeket már nem annyira egyszerû megbolondítani, de ha megkérlek rá mutatsz magadról képet? Amúgy nem fogja cikinek tartani, ha normális. Én mosolyon pl átérné a fejem, annyira örülnék neki.
Nyugi nem fognak kiröhögni. Én nem röhögnélek ki, sõt örülnék neked.
nem fogja cikinek tartani. Mi az oka egyébként? Szabad tudnunk?
Hát majd kiderül...Miért nem volt még senkid?
"(Az elozo baratnom tobb ev utan ezert szakitott velem.)" Mert gondolom egy ribanc volt. Nem mindenki akar 20 férfival szexelni mielõtt megtalálja élete szerelmét. Ezért nem kell általánosítani.
Nem rohognelek ki viszont ha tenyleg komolyra fordulna a dolog 2x is meggondolnam, hogy nem-e elojon kesobb, hogy panikolsz, hogy nem voltal meg massal, meg nem elted ki magad etc... (Az elozo baratnom tobb ev utan ezert szakitott velem.)
Nem ciki és én nem is ítélem el egyáltalán...egyszerûen csak furcsa :)
Tudjátok én régebben tettem fel egy olyan kérdést, hogy hol vannak a vallásos, rendes lányok a korosztályomból. Akkor olyan válaszokat kaptam, hogy olyan már nem létezik, 22-25 évesen már senki sem szûz és hasonlók. Itt a példa a kérdezõ személyében, hogy igenis léteznek csak nagyon ritkák és hatalmas értékek. Ezeket az értékeket csak azok képesek észrevenni, akik maguk is azt az életformát élik, mint õk. Tudom, hogy most is azok kezdtek itt el civakodni a válaszolók közül, akik kicsapongó életet élnek. Éljenek, de akkor ne ítéljék el azokat, akik nem ezt teszik és normális életet akarnak felépíteni maguknak.
ma 14:07 Öndicséret büdös. :) Egyébként írt neked valaki olyat, hogy itt senki nem vallásos? Úgy rémlik, hogy ilyet nem írt senki. És hogy megnyugtassalak: én vallásos vagyok, de úgy gondolom, hogy nem csak emiatt lehet a testi tisztaságot nagyra becsülni. A legutóbbi válaszod is azt bizonyítja számomra, hogy túlontúl okosnak képzeled magad. Csupa baromságot írsz. Szerintem régen mennyi volt egy ember élettartama? Amirõl te beszélsz, az is más világ volt, más értékrendet képviseltek az emberek. Ennyi erõvel a keleti országokban is tök normális az, ami folyik, vagyis hogy 8-9 éves kislányokat férjhez adnak. És barom az, aki nem megy férjhez 8-9 évesen. Szállj le a magas lóról. Ne akard rásütni a gyerekes kis meglátásaidat az emberekre. vagy barátkozz olyanokkal, akik nem csicskák. Õk legalább egyet fognak érteni veled. De ne itt kavarj olyan embereknek, akik nem azt az erkölcsi értékrendet képviselik, amit te.
Ez nálam csak azért alakult így, mert elõször szeretnék a saját lábamon állni, egy normális munkahelyet, hogy magamat el tudjam látni és a páromat is. Nem aarom a szüleimre terhelni ezt is, és mert a suli mellett nagyon nem lett volna lehetõségem értelmesen barátnõt keresni, egyszerûen nem mindig lett volna idõm vele foglalkozni. Szerencsére most úgy alakulnak a dolgok, ahogy szeretném, de abban igazad van, hogy nem a kor miatt lesz jó a dolog.
Attól, hogy 30 évesen(mondjuk) kezdesz el szexelni, attól még lehet rosz a kapcsolatod.Semmi sem biztosítja, hogy így jobb lesz.Az a biztos, ami már megtörtént. És igazából csak remélheted, hogy olyannal vagy/leszel, aki örökre megmarad.De semmi biztos módszer nincs.
Túlságosan egyoldlaúan látod ezt a dolgot. Régen a 8 óra munka az 8 óra munka volt, utána nem volt msn, facebook, iphone, hipermarketek és ilyen dolgok. Ha él még nagyszülõd, kérdezd meg csak nyugodtan. Az a világ nem ez volt. Nem rohatak úgy az emberek, mégis békében megéltek egymás mellett. Nem volt ennyi elvárás és az igény is csak annyi volt, hogy szeressék egymást. Napjainkra ez megváltozott. És a válásokat sem vetted hozzá. 50-70 évvel ezelõtt mennyi válás volt és mennyi van napjainkban? És a családon belüli erõszak? Ezek a dolgok szerinted a szeretet jelei? Mert szerintem nagyon nem.. attól, hogy van kivel dugni még nem biztos, hogy minden jó. Más világ volt régen. Élõ nagymamám aki tudna mesélni errõl...
történelmi bizonyíték kell?Mondjuk az, hogy a legkésõbb 15 éves korig házasodtak az emberek az utóbbi pár évtizedet kivéve.És az elsõ éjjel szexeltek is.Mostanában ez ki tolódott, de max 17-8 évesen minden épp szexuális étvággyal és épp elmével rendelkezõ, valahogy kinézõ ember túl van az elsõ szexen.És ez baromira nem értékrend, amit ti csináltok, hanem :Vagy túl válogatósak vagytok, és senki nem felel meg eléggé, vagy rondák vagytok, vagy igénytelenek, vagy túl gyerekek egy kapcsolathoz.De akár lehet ezek keveréke is. Értékrend azoknál, akik vallási okokból nem szexelnek házasságig.Mint a Jehova tanúi.De hát velük lehet vagy egyet érteni, vagy nem, de náluk ez része egy nagyobb, összetettebb vallási rendszernek, náluk ez alap.És hogy ki hány évesen házasodik, az egyéni dolog.És ha van valakijük, csakis ezért nem szexelnek, mert hisznek abban az egészben.De ti?Csak az elõbb felsoroltak miatt, ami baromira nem értékrend és még csak nem is egy becsülendõ dolog, fõleg hogy ideológiát csináltok belõle.Ami egy nevetséges dolog és ezt akarjátok beadni mindenkinek, hogy értékrend... Én mindenki szerint egy intelligens ember vagyok, és ha valamiben van logika, azt meg értem.És azon kívül, amiket le írtam, nektek nincs logika abban, amit csináltok. Ennyit errõl...
Úgy veszem észre, hogy tegnap óta tûntek el válaszok, szóval most jól meg van keveredve minden.
Bocsánat, 37-esnek és 31-esnek szól a válaszom.
38-as: idióta vagy. Ha látnál, megállás nélkül csöpögne a nyálad. ;) 32-es: te vagy az a típus, aki nagyon okosnak gondolja magát, és ezt be is akarja bizonyítani. Ekkora baromságot, hogy a történelem is bizonyítja, hogy mi vagyunk a hülyék...mutass már egy forrást kérlek! Hiába próbálod a saját igazadat bizonyítani, ez itt nem fog menni. Egyszerûen vannak emberek (tudod, a hülyék), akik már erkölcsi értékrendet képviselnek, mint te. Ez nem jelenti azt, hogy éretlen, beszari, büdös, csúnya. Egyszerûen csak más. Én pl millió éretlen, beszari, büdös és csúnya embert látok szórakozóhelyeken (igen, még oda is járok), akik szexelnek számukra teljesen idegen emberekkel. Ez lenne az érettség? Nekem nincs bajom azzal, aki normálisan tudja kezelni a szexualitását. Nem dug össze-vissza, és igenis úgy tekint erre, mint egy nagyon bensõséges dologra, és nem mint állatias ösztöneinek kielégítésére. Ha neked ez nem tetszik, ám legyen. De ne akard bemagyarázni senkinek, hogy hülye lenne emiatt. És fõleg ne csicskázz. Nagy értelemre vall.
Bocs, nem ide akartam, de ha nem nõt, hanem férfit írok, ide is megfelel:D
#35-nél nem értem az analógiát: hogy jön az össze, hogy aki 20-onévesen szûz az nem gondolkodik felnõtt módjára? Semmi köze nincs a kettõnek egymáshoz.
Ilyen téren a nõk sokkal kegyetlenebbek. Hacsak nem egy utolsó tapló parasztot fogsz ki, nem lesz semmi gond. 20F ugyanebben a cipõben.
Valami változás a húszon túli szüzek háza táján?
23 éves lány vagyok, azt mondják szép arcú. Világéletemben kórosan elhízott voltam, ezért nem sikerült a párválasztás. Két év alatt lefogytam, már vannak akik érdeklõdnek irántam, de valamiért nekem nem megy. Sosem csókolóztam még és más sem történt. Nem vagyok retardált, sok barátom van, kiegyensúlyozott életet élek. Egyetem mellett dolgozom, mindig jókedvû vagyok és imádok nevetni! :) Pont a múlthéten volt a szülinapom, és arra gondoltam, hogy "basszus, még egy év eltelt az életembõl és még csak nem is csókolóztam soha". Én ezt negatívumként élem meg. Nem vagyok prûd, sõt! Vágyom már az igazit de nem fogom elsietni. :) Aki kiröhög emiatt, azt te is röhögd szembe és hagyd ott. Te magad lehet, hogy cikinek érzed de a visszajelzések alapján sok normális férfi van, aki ezt nem így gondolja! :) Szerintem ez szuper!
Nõként még nem vagy elkésve. Persze, biztosan vannak, akik ha megtudják ezt, inkább elmennek világgá, de olyanok is szép számmal, akik szívesen vezetnek be. Én ugyanilyen idõs, és állapotban lévõ férfiként(francokat férfi, inkább nulla kis p*cs) már erõsen örök magányra vagyok ítélve.
"Pont, hogy õk a nem buták. Lehet inkább te vagy buta hozzájuk." lehet, inkább sosem beszélgettél még ilyenekkel. lehet, hogy az átlag lány egy hörcsög agyi szintjén van, õk meg megütik a nyulakét, de az még édeskevés egy komoly párkapcsolathoz. ugyanolyan felszínesek, csak nem tehetik meg hogy úgy viselkedjenek, mert általában defektes személyiségük van vagy ronda külsejük.
"unalamsak és buták" Pont, hogy õk a nem buták. Lehet inkább te vagy buta hozzájuk.
"#35-nél nem értem az analógiát: hogy jön az össze, hogy aki 20-onévesen szûz az nem gondolkodik felnõtt módjára? Semmi köze nincs a kettõnek egymáshoz." szerintem se, ezt enm tudom honnan vetted. " Hol találhatnak rá az efféle lányokra a hasonló fiúk?" sehol. szerencse kérdése. a legtöbb ilyen, akivel beszéltem iskola és otthon közti sétálgatás közben esélyes az elkapásra. sehová nem járnak, otthonülõsek, kis falvakban laknak, és ha besézlgenti is akarsz velük, nagyon egyszerûek (unalamsak és buták). annak azért oka van, hogy valaki ilyen idõse szûz maradt. a félénkség csak kifogás.
Hol találhatnak rá az efféle lányokra a hasonló fiúk?
49-es! Szerinted mi miatt alakult így az életet? (privibe is írhatod, ha ide nem szeretnéd)
50-es helyes.:D
18 eves lany vagyok es meg mindig szuz es egyelore el sem szeretnem vesziteni!
Én 27 vagyok fiú (nem csúnya, a külsõm alapján sokan azt hiszik, hogy nagy bulizós nõfaló vagyok pedig ellenkezõleg )és ugyan úgy vagyok mint a kérdezõ lány , majd lesz akivel összehoz a sors , bár hogy olyan lányt találjak aki nem járt senkivel szinte esélytelen. :(
az a baj, hogy szerintem ha ez 24 évesen kérdés, akkor még mindig éretlen vagy egy párkapcsolathoz. mellesleg szerintem 1 ilyen lányra jut 10 ilyen fiú (csak itt gykn), szóval nem fognak kiröhögni. inkább csak a tipikus jóképû macsók, akikre olvadnak a lányok, azok mennek numerára. de szerintem manapság már eleve egy 24 éves szûz lány is ritka, nem várható el, hogy legyen felnõtt gondolkodása is. aztán kérdéses, miért maradt szûz.
Még mindig én vagyok. Tudod, 13, 31... Voltam én is szerelmes. Sokszor. Sõt, barátnõm is volt, csók is volt. Ezt nem lehet azokkal összehasonlítani. Na de nem bizonygatom. Ezt midnenkinek magának kell megtapasztani.
ma 01:03 Senki sem beszélt itt büszkeségrõl, csupán van egyfajta értékrendünk és elveink amik szerint élünk.
Igen megjöttek a "komoly" lepedõakrobata férfiak, akik már a 10. barátnõjüket fûzik.:D
Vártam már a csicskázás megjelenését...sajnos ilyen világban élünk. Aki nem csinálja azt, mint a többiek az csak egy "csicska".
ma 00:50 Jól esik néha ilyet is olvasni :) Persze megértem azt is, aki esetleg nem így gondolkodik, csak én is hasonló vagyok lányban.
Én is olyan gondolkodású férfi vagyok, mint a 13-as csak 25 éves. Vagyunk azért így néhányan, de nagyon kevesen. Nem tartozunk a túlnyomó többséghez.
Jó is lenne, ha több olyan normális gondolkodású ember lenne, mint a 13-as.. :)
ha egy irányítóbb típusú, nevelgetõ érzékû fickót fogsz ki, õ élvezni fogja. ha megtanulsz és nem félsz te is adni, nem csak kapni, akkor meg semmi probléma nem lesz. csak van egy elképzelés ugye a szûz lányokról, hogy kínozzák a férfit a saját gátlásaik miatt és nemhogy nem viszonozzák a közeledést, de még szívességet tesznek, hogy fekszenek és "hagyják" magukat. de persze ez nem mondható el az összesre. ha nem leszel ilyen önzõ, és rugalmatlan, akkor nem látom okát a félelmeknek.
Ez nem ciki. Én is szûz vagyok és én elhatároztam, hogy egy lány lesz az életemben. Meg kell találnom az igazit, nem érdekel meddig tart. Igazából annak örülnék ha õ is az lenne, de szerintem minél jobban haladok az idõvel, ennek úgy egyre kisebb lesz az esélye. Szóval nem feltétel, de örülnék ha szûz lenne majd a leányzó. Emiatt ne is aggódj, ha megtalálod az igazit, õ értékelni fogja és nagyon megtisztelõl lesz számára, hogy neki adod. Ha már ennyi ideig kibírtad, én semmiképpen sem adnám egy egy éjszakás (vagy 2 hetes) skalp vadásznak. Kitartás "kis"lány! ;) 23/F
Tehát érdemes megpróbálnod ráérezni, hogy ki ilyen. És akár jelezni is neki az adott pillanatban, hogy veled ez a helyzet, és igényled a segítséget. Ha rendes a pali, melléd áll, ha meg kiröhög, nem veszítettél semmit.
Én 25 évesen vagyok szûz. És abszolút nem tartom cikinek. Szép vagyok, okos vagyok, egyszerûen csak nem jött össze eddig. Nem kell ezt túlbonyolítani. Te se érezd cikinek. Ha egy pasi pedig azért dob...az annyit is ért. Egy percig se bánkódj miatta.
18-as ne aggódj, szerencse, hogy te nem tartozol a "csicskák" közé, hiszen te szuper tökéletes vagy! Remek!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a pozitív válaszokat! (kivéve a 18-ast)
De komolyan, gyerekek, nem is hittem volna, hogy itt ilyen emberek leledzenek! :) Mármint volt már szerencsém normális emberekhez, de az oldal felhasználóinak nagy százaléka...mindannyian tudjuk. Kellemes csalódás. Örülök nektek! :)
Nem az, hogy magamra vettem... Ja, 34es, valószínû majd pont itt lesz szerencséd... Amúgy meg nem tudom mit vársz-vártok a szerelemtõl, az csak egy kiegészítés, egy + jó dolog, nem " a fény" annyira nem is tudjátok, hogy többet képzeltek bele, mint ami.Én már voltam szerelmes, és ez nem egy megismételhetetlen dolog. És nem a minden, hanem valami ami jó.Persze ezt majd lehet csak utólag ismeritek fel... Az biztos, hogy eléggé el vagytok rugaszkodva a földtõl... errõl jutott eszembe, a John Carter c. filmet valahol úgy emlegetik, mint "fuvaros Jani" Õ is elrugaszkodott a földtõl, de szó szerint... Na még zárásképp, hitelesebb lenne, ha nem lennétek így el varázsolva, de mindenképp értelmetlennek tartom. Persze azt csináltok, amit akartok.-na megyek aludni.
33. Úgy látom, te ezt nagyon magadra vetted. Talán igaz a mondás: "Megsérteni nem, csak megsértõdni lehet." Egy szóval nem mondtam, hogy aki szexelt már, "annak nincsenek álmai és hasonlók". De ha te ilyet látsz valahol, kérlek idézz. Ha én 17 évesen találtam volna olyat aki eléggé megfelel... Nálam ez nem így mûködik. Ezt meg kell értened. Csak egy ember felel meg "eléggé", hogy a te szavaiddal éljek. Az az ember lesz majd a fény az életemben. Nem hiszem, hogy bármi esélyem is lett volna 17 évesen megtalálni ezt a lányt, hiszen akkor még valamennyivel másképp szemléltem a világot. Persze nem azt mondom, hogy nem találhatja meg az ember annyi idõsen élete szerelmét, csak magamról beszélek. Akkor, annyi idõsen biztos, hogy nem tudtam volna úgy megélni ezt, mint most. És elárulom neked: van egy lány. Õ elmondhatatlanul ragaszkodik hozzám. Én is nagyon-nagyon szeretem õt. Valószínûleg hamarosan el is fogom veszíteni a szüzességem, de ettõl még nem fog megváltozni amit gondolok. Ebben a pillanatban, 2013 január végén úgy gondolom, hogy õ lesz az az ember, akivel az életem eggyé válik. Ha ez bármi okból kifolyólag mégis másképp alakulna, vagyis ha õ meggondolná magát (most azt nem akarom feszegetni, hogy én ezt jelen pillanatban nehezen tudnám elképzelni).. mert akárhogy is nézzük, ez a lehetõség is fennáll. El tudnám engedni, mivel akkor tudom, hogy neki az a legjobb. A szeretet a kölcsönös megértésrõl és odaadásról szól. Sokan azt hiszik, hogy ha egyszer valakit találnak és az illetõ megcsalja, akkor erõszakkal (veszekedéseel, neadjisten verekedéssel) "megnevelhetik" a párjukat. Ez nem így mûködik. Ha a megcsalás megtörténik, akkor ott már régen rossz valami. Hogyha ezt a dolgot a két fél nem képes úgy megbeszélni egymással, hogy mindkettõnek jó legyen, akkor csak is az elengedés jöhet szóba. Tudom, egy-egy ilyen alkalommal, amikor csak 1 évig vagy csak 2 hétig volt együtt egy fiú és egy lány, akkor sok tapasztalatot lehet szerezni a szexben. De azt ne felejtsük el, hogy mindenki elkezdte valamikor és van aki így is csak egy k*rógép marad. Én pedig ezt úgy gondolom, hogy elég hosszú az élet ahhoz, hogy a párommal felfedezzük egymás testét és megtaláljuk a legapróbb dolgokat is az öröm kapujához :) Lehet, hogy te ezt álszentségenk tartod, de ennél valóságosabb példa nem lehetek, minthogy itt írom ezeket a sorokat. Nálam így mûködik. Ha nem hiszed, ezen már nem tudok segíteni. #13, 31 voltam
1. nem ciki 2. hülyeség kihagyi és félni sem kel tõle 3. ha közel laksz csókolózhatunk így ezt a részét letudtad 4. ez a pont akkor lesz számodra érdekes ha bevállalósabb vagy kíváncsibb vagy :D 28F
nem baj de sokan azt feltételeznék rólad hogy prûd vagy, és ez ijesztõ a férfiaknak :/ De nekem nem lenne az ha egy korombeli lány az lenne és én lehetnék neki az elsõ mivel én is szûz vagyok, és már majd szét repedek a vágytól, tudom majd egyszer összehozom. Küldesz egy képet? adok tippet mert a nõknél sokat számít a külsõ-tényezõje... Evolúciós tény. F19
Fiúk-lányok! Én örülök neki, hogy létezik ez az oldal és néha sikerül az értelmesebb embereknek egy helyre gyûlni :) Nem 2 emberrel ismerkedtem már meg innen. Elsõre csak nem hittem a szememnek, de amikor jött a következõ ember aki hasonló értékrendet képvisel, mint én és a következõ, akivel naphosszat beszélgettünk.. szerintem ekkora örömöt még soha nem éreztem, amikor ezeket az embereket megismertem. Lehet, hogy õk nem udnak róla, de nekem sokat jelent a tudat, hogy van néhány (és úgy tûnik egyre többe bújnak elõ a kis vackukból szerencsére) olyan ember, akik valóban értéket képviselnek a szexualitás terén is. Ismerik a szeretet szó valódi jelentését és tudják mi az a szerelem. Vannak álmaik, van lelkiismeretük, céljuk és vannak érzéseik. Szerintem az, ha valaki hozzám hasonlóan gondolkodik ezekben a témákban (és úgy látom, azért nem vagyunk kevesen) az egyfajta kivetülése annak, amit az életében képvisel. Egy nagyon pozitív jellemre utal, még ha az illetõ ezt másképp is gondolja. Ez idõvel mindig kiderül, legfeljebb csak egy ideális pár, egy olyan ember kell hozzá, aki erre rávezeti az illetõt. Sokan félnek valamitõl nincsenek megelégedve magukkal és emiatt szüzek. Õket biztosíthatom arról, hogy úgy tökéletesek, ahogy vannak. Az apró külsõségeken mindig lehet segíteni, legtöbbször csak elhatározás kérdése, de e lényeg belül van. Én is szûz vagyok, igen. Dugás helyett ilyesmi dolgokra vezetett rá az élet. Nagyon nem bánom. Örülök neki, hogy ezt érezhetem, amit és hogy része lehetek most ennek az élet nevû valaminek. Hihetetlen boldog vagyok, pedig szûz vagyok. Na ezt adjátok össze ;) /most nem akarok mélyebben belemenni a témába, szerintem akinek kell, az belül érzi mirõl beszélek/ #13 voltam
Van az általánosan elfogadott, és a nem.Nem személyi, hanem mindenkire vonatkozó, mint hogy a fehérnemût a nadrág külsõ felén hordani nem normális dolog.
normális - nem normális Elég szomorú, hogy valakinek csak ez a két kategória létezik. Egyáltalán ki és mi alapján, ill. milyen jogon határozza meg, hogy mi a normális? Mindenki más, mindenkinek más a normális.
Ha nem vagy csúnya és értelmes vagy. Akkor szerintem ebbõl nincs gáz. Engem pl abszolút nem érdekelne a dolog. 22/F
Amíg Te magad nem érzed annak addig nem szabad különösebben foglalkoznod a dologgal. Hasonló korban vagyok, nem volt még barátnõm, nem is csókolóztam, de nem problémázom rajta. Tudom, sokaknak ez nem tetszik, de nem vagyok hajlandó rohanni a korral és élni olyan életet amelyet rá akarnak erõltetni mindenkire. Picit konzervatív vagyok, nem vagyok az a típus aki vakon megy a tömeg után. Hidd el ha valaki igazán érdeklõdik felõled, azt nem fogja érdekelni az állapotod. én magam is jobban örülnék egy hozzád hasonló lánynak :)
ma 01:09 Hasonlóképp kellemesen meglepõdtem :) 21L
szerintem nem :)

Szerintetek az normális, ha a pasim aki 18 éves, gruppenben akarja csinálni, és nem érdekli, hogy én szűz vagyok még. Két pasi és én. így szeretné. Most mit csináljak?

Kérlek segítsetek..el akarom hagyni,d e nem enged amíg ezt meg nem csinálom velük.. :/

Legjobb válasz: remélem h kamu a kérdés..te meg ne legyél már ennyire gyökér..hagyd ott.ha kell szólj másnak is errõl az esetrõl.

remélem h kamu a kérdés..te meg ne legyél már ennyire gyökér..hagyd ott.ha kell szólj másnak is errõl az esetrõl.
mi az, hogy nem enged? elhagyod és kész.
Mi az, hogy nem enged? Tán megerõszakolnak ketten, ha nem egyezel bele? Akkor mindketten dutyiban ülhetnek egy jó ideig... 24/N
Mit jelent az, hogy el akarod hagyni, de nem enged el? Miért akkor megver? Szögezzük le: ez a pasi egy állat. Semmiképp ne menj bele! Ha nem érdekli, hogy szûz vagy, akkor az se fogja érdekelni, hogy fáj, és úgy szétk***nak, ahogy nekik tetszik és még röhögnek is azon, hogy sírsz.
könyökös az arcába, térdes a golyóira és újra tervezi ezt a dolgot.
Szerintem itt a kérdezõnek van némi zavar a fejében. Ott hagyod és ennyi, nem találkozol vele többet. Persze kihívhatod a rendõrséget is ha úgy van, de szerintem azért ne reagáljuk már túl. Nem hiszem hogy valami hü de kemény csávóról beszélünk, csak egy balfaasz, hülye pötsrõl, aki nem fogja fel hogy ehhez a lánynak is bele kéne egyeznie.
Kamu a kérdés.
107... (vagy 105? :P) A lényeg, hogy szólj valakinek (pl szülõk), hogy meg akarsz szabadulni a csókától...
Remélem fake kérdés.De ha nem:mit merészel, hogy egy szûz lánytól ilyet kér?Aki még az elsõn sincs túl?ez egy abberált tetû.semmibe vesz és ki is használna, ha lennél oly hülye h hagyd.Mert mit csinál ha elhagyod?röhögj egyet rajta, és küld el a búsba
nyuszika, akkor vagy szûz, ha még nem dugott meg senki...
Elsõ kérdés: Igen. Második kérdés: Talán, elég nagy valószínûséggel igen.
Ha éppen bent van a két ujjad, mikor ezt elmondod, kicsit gyanús lesz neki.
Ha sokat rinyálsz elõtte akkor észreveszi. Bár nem biztos
tuti h éxrevexi!
Adig vagy szüz még nem volt f*sz a p*csádba.

Mit gondoltok, ha egy lány szűz, jobb ha a pasi már nem, vagy ez nem számít?

Persze nem eszerint választ párt az ember, de ha így nézzük, jobb ha egy tapasztalt pasival csináljuk az els?t mi lányok, vagy az a jobb, ha a pasi se csinálta még? Mit gondoltok?

Legjobb válasz: A lényeg, hogy azzal csináld akit szeretsz és megbízol benne... totál mindegy, hogy szûz e vagy sem.

A lényeg, hogy azzal csináld akit szeretsz és megbízol benne... totál mindegy, hogy szûz e vagy sem.
a társadalmi elvárás az hogy egy lány legyen szûz egy srác meg gyakorlott. Mégis hogy a francba? a kettõ kizárja egymást. Hülye egy kérdés. Feküdj le vele ha tetszik és kész
Ez tényleg egyénfüggõ, de talán nem hátrány, ha nem elõször lát p*nát életében.
Sok pasi hiába nem szûz ugyan olyan nyomorék az ágyban mintha az lenne.
Szerintem mindegy :)
Annyira utálom az ilyen kérdéseket. És akkor mi van ha a pasi szûz? Tapasztalt csajnak nem kell, mert szûz és biztos valami baj van vele, szûz csajnak meg nem kell mert szûz, és tapasztaltat akar? Ne is haragudjatok lányok, de elég buta felfogása van a nagyobb részeteknek.
Tudod egy lány -meglepõ módon- csak egyszer veszíti eél a szüzességét. Kizárásos alapon vagy szûzzel, vagy nem szûzzel. Mégis honnan a büdös francból lenne összehasonlítási alapja?
Ehhez nem kell kifejezetten "érteni" - úgyhogy szerintem marhaság. Ha két ember kellõképp vonzódik egymáshoz, minden jön magától.
Szerintem az jobb ha a lány szüz egy tapasztaltabb pasi sokkal jobb és jobban oda is tud figyelni.
A kérdező hozzászólása: Én ezt nem úgy értettem. Természetesen nem számít nálam sem, hogy szûz-e vagy nem, ha szeretem. De csak megkérdeztem, hogy vajon jobb-e, ha a fiú már ért valamennyire a dologhoz, vagy sem. Nem kell rögtön nekiugrani a kérdésemnek, puszta kíváncsiság :)
Ez csak akkor számít, ha soha életedben nem akarsz komoly kapcsolatot.
Szerintem jobb elveszíteni egy olyan pasival, aki már nem szûz. Jó érzés, hogy nem azzal kínlódtok, hogy hogy kell felhúzni az óvszert, ami elveszi az egész báját. Egy tapasztaltabbal biztonságban és jó kezekben érezheted magad.
Nem meghatározó, de szerintem jobb ha a pasi már nem szûz.
Szerintem, jobb ha egyik fél már nem szûz.
Mindenhol azt lehet olvasni és hallani, hogy jobb, ha az egyik fél tapasztaltabb, és õ irányít, de elmesélem a saját sztorim: Én is és a barátom is szüzek voltunk, amikor megtörtént. Mivel szeretem, vonzódok hozzá, és már elõtte is történtek dolgok, csak épp szex nem, és bízom benne, ráadásul viszonyítási alapom sem volt, így tökéletes volt úgy, ahogy megtörtént, és azóta is tökéletes minden egyes alkalommal, mert imádom a barátom. És lehet, hogy most le leszek pontozva, de azt is nehéz volt megértsem, hogy Õ SZERET ENGEM, és minden rendben van velem, mert semmi önbizalmam nem volt, most talán egy picit több, de nekem pont az lett volna az idegesítõbb, vagy nyomasztóbb, hogyha már lett volna lánnyal, mert akkor én vagyok a suta, aki azt sem tudja, hogy mit kell csinálni, és ez hiába aranyos a fiúk szerint, engem azért zavart volna, így viszont az elsõk voltunk egymásnak, és így is nagyon jó volt:) De ez tipikusan olyan, hogy a barna pasikat szeretem, de ha beleszeretek egy szõkébe, akkor tökmindegy, mert õt imádom, és ennyi. Elképzelhetsz sokmindent sokféleképpen, de ha máshogy történik, úgy is nagyon jó tud lenni:)
"Jó érzés, hogy nem azzal kínlódtok, hogy hogy kell felhúzni az óvszert, ami elveszi az egész báját. Egy tapasztaltabbal biztonságban és jó kezekben érezheted magad." Mindkét barátom szûz volt, egyik sem bénázott, fõleg nem az óvszerrel. Egy szûz legalább még hajlandó felhúzni a kotont és nem rinyál. Ha olyan "tapasztaltat" fogsz ki, akinek a bnõje tabit szedett, akkor lehet a büdös életben nem könyörgöd rá az óvszert...
Azt gondolom, hogy lúzer vagy. Ne filózz. Csak dugd meg.

Ha nem mondom meg a pasinak hogy szűz vagyok, észre fogja venni?

Tudom fájni fog, de ha nem szólok hogy jaj de fáj nem bírom, hanem tűröm, akkor is észre fogja venni?

Legjobb válasz: Igen. Mert az egész szex témához másképpen fogsz közeledni mint egy olyan lány aki nem szûz. Sõt a behatoláskor is észre fogja venni hogy szûkebb vagy jóval, valamint érezni fogja a szûzhártyádat is. Sokkal jobb az õszinteség, szerintem mondd el neki.

istenem, hol élünk?? miért nem mondod el szégyelled, hogy még szûz vagy? én mikor elvesztettem tudta a pasi és ez nagy dolog, hogy õ vehette el, szerintem a pasik szeretik a szûz lányokat legalább is az én pasim örült neki, hogy õ vehette el a szüzességem.
Igen. Mert az egész szex témához másképpen fogsz közeledni mint egy olyan lány aki nem szûz. Sõt a behatoláskor is észre fogja venni hogy szûkebb vagy jóval, valamint érezni fogja a szûzhártyádat is. Sokkal jobb az õszinteség, szerintem mondd el neki.
Ha nem egy érzéketlen marha, akkor igen. Régen rossz, ha nem veszi észre, hogy szûk vagy, hogy megfeszülsz... (nem kell ahhoz vérezned és kiabálnod a fájdalomtól, hogy észre vegye).
Magaddal szúrsz ki ha nem mondod meg, hogy szûz vagy, mert akkor elég rossz élmény lehet az elsõ aktus!
Ha azért nem mondod el neki, mert úgy véled, hogy a srác szerint szégyen, ha valaki szûz, akkor nem igazán õ a megfelelõ arra, hogy elveszítsd vele a szüzességed... Persze, ha kellemetlenebb élményt akarsz, mint ami lenne, akkor csak rajta... nem mindegy, hogy tudja-e, vagy nem.
Kedves kérdezõ! Miért nem mondanád meg? Nincs azon mit szégyellni. Hidd el nem lesz kellemes az aktus így mivel õ nem tudd róla és a, így rájön sok fájdalmat kell elviselj. Légy nyitott és mondd el neki. Fontos, hogy te is jól érezd magad.
Volt egy barátnõm, aki nem árulta el, hogy még szûz, és észre sem vettem, mert még én is sokkal tapasztalatlanabb voltam. Számomra nagyon jó volt, õ viszont nem ment el, ezt tudtam is, de úgy gondoltam, hogy majd legközelebb. Aztán nem lett legközelebb, mert szakítottunk. Körülbelül egy év után mondta el, hogy amúgy én voltam az elsõ. Azóta is gyakran rágódok rajta, szégyellem magam, teljesen másképp bántam voltam vele, ha tudom. Nem voltam bunkó vagy figyelmetlen, õ azt mondta soha nem bánta meg, de nekem akkor is nagyon idegesítõ. Tehát én is az õszinteséget javaslom. A szûziesség nem taszító, hanem egy hihetetlenül vonzó, egyszer felhasználható ajándék. Érdemes úgy is bánni vele, nem titokban megszabadulni tõle.
Az, hogy ki csinál ügyet és ki nem a szüzességbõl csak is intelligencia kérdése. Ha valaki ezért lenéz téged, jóval nagyobb baja van annál, mintha csak szûz lenne.
Lehet, hogy annyira nem tudod majd eltitkolni, személyfüggõ, hogy mennyire fáj az elsõ. De egyébként miért akarod eltitkolni? Egyáltalán nem szégyen, ha szûz vagy. Az csak a srácoknál van. :D 20/f
Ilyen esetben az õszinteség a legfontosabb, és a bizalom. Ha kicsit is törõdni fog veled, oda fog figyelni rád, akkor észre fogja venni. Kivéve, ha egy érzéketlen tuskó.
Észre fogja e venni? áh dehogy, majd mikor bevérzel azt mondod a zsebedbe maradt a kecsáp...

Ez ennyire ciki lenne, hogy 16 évesen szűz vagyok? És miért vannak el velem jó pasik, ha nem vagyok vékony jó csaj?

Júliusba leszek 16 éves.Eddig egy barátom volt az is egy hátig,azóta semmi,szórakozóhelyen sok fiú rám van szállva pedig nem öltözöm kurv*san(tudjuk miért..)város legjobb pasijai azt mondják,hogy bejövök nekik,és megfognak húzni.Hát én úgy vagyok vele,hogy szaladhat utánuk minden csaj,akkor sem,még ha jó pasik is!!Szeptemberben kezdtem középiskolát,els? héten az volt a téma,hogy ki sz?z és ki nem.18 lányból csak 6 az köztük én is.Mára ez vicces számukra,és mindig szex téma,én pedig kellemetlenül érzem magam.Nem nagykép?ségb?l de mindenki elvan,hogy:szép vagy,biztos sok barátod volt,nem is vagy sz?z!!Másik dolog:nem vagyok vékony,és nem értem,hogy miért vannak el velem fiúk,még ha arra is mennek..O.o

Legjobb válasz: Miért, melyik kor "rossz" elveszíteni a szüzességet?

Miért, melyik kor "rossz" elveszíteni a szüzességet?
Amikor én voltam középiskolás, még a szexuális élet nem volt téma órákon és órák között sem... Kár, hogy a régi jó dolgokból nem maradt semmi! Elk*rvul lassacskán a társadalom.
én is pont júliusba leszek 16 :D. amúgy szerintem nem ciki. én is szûz vagyok, én nemhogy mondjuk csókolóztam volna, még egy randin sem voltam. az a ciki, ha valakinek ez egy fontos megítélési alap, hogy szûz-e valaki vagy sem. nem ettõl lesznek jobbak a csajok és a pasik.
Én 16 éves koromban vesztettem el és szerintem ez a kor tökéletes volt rá. Szerintem te is simán elveszítheted 16 évesen, ha még csak júliusba leszel 16. Vagy ha nem akkor 17 évesen, az is jó kor elveszíteni. L/18
Egyáltalán nem ciki. Én srác létemre 19 évesen vesztettem el, pedig nem nézek ki rosszul egyáltalán. 19/F :)
ezt csak azért mondják, hogy az õ farkukat szopd. kis naiv:D
A kérdező hozzászólása: hétig * az lemaradt, hogy:suliba kiröhögik, ha szûz vagy, meg õk a menõk, és mindig azt mondják:készülj, hogy a pasik nem szeretik óvszerrel, irasd a tablettát meg ilyenek, és egyre szánalmasak..
Én büszke vagyok rá hogy még 18 évesen is szûz vagyok :) Mert én tényleg azzal akarom akit szeretek nem csak azért mert a többiek is... És most hogy végre rátaláltam a páromra. De még mindig nem érzem felkészültnek magam szóval várok vele.
A kérdező hozzászólása: Én se értem.Eddig azt hittem túl dramatizálom, hogy õk milyenek de nem.Szó szerint kiröhögnek, hogy :hahahah még nem látott f*szt.. -.-
B'aszki nálunk soha nem volt téma, hogy ki szûz. Nem is értem, mi a fene köze van hozzá bárkinek is?
mert aranyos vagy vagy rohadt humoros xD

Ha még nem jött meg az első menstruációm, de már lefeküdtem a pasimmal. Igy nem vagyok szüz. Nem lehetek terhes ugy e?

Rendes válaszokat...köszi

Legjobb válasz: Ugye ez csak kamu... 11-12 éves vagy és már szétteszed a lábad?

Szerintem lehet 13 is. :D max 14, de akkor is gáz
A pasid meg bûncselekményt követett el, mert kiskorúval közösült.
Ugye ez csak kamu... 11-12 éves vagy és már szétteszed a lábad?
hány éves vagy?
lehetsz..
Nem lehetsz.
Bakker nem lehetsz! De ! 12 éves vagy kiskorú és nagy [email protected] lesz belõled! Hajrá, annak is kell lenni! Igy szép a nemzet!
Nem lehetsz.
hát azért 17 évesen nem teljesen normalis, h nem jott meg.. keress fel surgosen egy másik orvost.. attol meg még lehetett volna védekezni.. :S
ha még nem menstruáltál soha akkor nem lehetsz terhes mivel nincs peteérés sem.de szerintem ne is csináld amíg nincs mert az azt jelzi hogy még éretlen a tested.és szerintem menj el egy másik nõgyógyászhoz mert az nem normális hogy 17 éves vagy és még nem menstruáltál.
Pff... Ez furcsa, nekem 10, 5 évesen jött meg...
Mindenki más...van fejlemény?
mivel vannak csodák, ezért igy is terhes lehetsz, ha nem védekezel.. persze, nem tuti, de azért legalább megszakitás legyen..
azóta ugye már megjött?
Csinálj tesztet! Utána, ha negatív, mindig védekezzetek! Nekem 16 évesen jött meg elõször, aztán fél évig megint semmi. Ezután szépen beállt 28 naponként. Azóta szültem is... Nincs semmi gond veled! Mindenki csak irigykedik. :P
De lehetsz. Ugyanis a peteérés a menzesz elõtt van. Lehet az elsõ menzeszed már meg sem fog jönni, mert teherbe estél. Elõbb kellene gondolkodni. De nem hiszem el, hogy 17 éves vagy, és még nem vettétek a suliban a nõi nemi ciklust.
A kérdező hozzászólása: 17 az orvosok azt mondták minden rendben van, még várjak..
cica gyere egy menetre!
nem jo ha 16-17 évesen még nem menstrualsz..
sztem méhen kivuli terhessége lehet.. de nem értem, hany eves vagy??
Kérdezõ, kirázz tõled a hideg remélem csak kamu a kérdésed. Hány éves vagy?
Lehetsz. Egyébként meg gratulálok, pár év és az utcasarkon fogsz állni.
Igen, lehetsz terhes. Az elsõ menstruációt mindenkor peteérés elõzi meg, tehát anélkül, h még eddig nem menstruáltál is lehetett peteérés, mert ugye ezt nem tudhatod...
lehet...minden lehetséges...
bocs de mire irigykednénk?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!