Találatok a következő kifejezésre: Szűz vagyok ha pasival (59 db)

Ciki, ha még 19 évesen szűz vagyok? A pasik inkább azt szeretik, ha a lány szűz, vagy ha már sokat tapasztalt?

Legjobb válasz: a szüzzel csak az a baj h nem tudja a dolgát de viszont még nem annyira használt és el tom magam is intézni szal jobb ha szüz :D

a szüzzel csak az a baj h nem tudja a dolgát de viszont még nem annyira használt és el tom magam is intézni szal jobb ha szüz :D
Ha szûz, és én vezethetem be a szex sötét titkaiba.
Lévén lány vagyok, csak a fiú barátaim véleményérõl tudok nyilatkozni, õk mondták ezt a vadászos példát. :D Szerintük az nem baj, ha egy férfi tapasztalt, de az jobb, ha a nõ nem az. Ugyanis nagyon nem mindegy, hogy obszcénen szólva: Te dugsz, vagy téged dugnak. Igazságtalan, de van benne valami.
20 55 os en maskeppen fogalmaznak, szertnel olyan vadasz lenni aki eddig meg nem lott le semmit?vagy aki mar lott is le valamit? mert a te peldad egy kicsit bocs de hulyen hangzik, ha mar lelottek a vadat, akkor a masik vadasz hogy a fenebe tudna lelonni megegyszer?letudja, de semmi ertelme. clyde
Egyértelmûen az a jobb, ha szûz vagy^^ Ez kicsit olyan, mint a vadászat. Szeretsz olyan zsákmányt elkapni, amit elõtted nem lõtt le senki :D A "sokat tapasztalt" kategória a "politikailag korrekten mondom, hogy k*rva".
Én egy szerintem helyes, 187 centis, 75 kilós fiú vagyok, jól megcsinált hajjal, és szûz vagyok, és nem azért mert nem tudom elveszteni, hanem mert nem izgat, hogy az vagyok-e.SOk lánnyal kavartam, petting volt már, de sztem nem ciki ha valaki szûz.Ráadásul én fiú vagyok, nyáron leszek 20 éves.
Nem ezen fog tényleg múlni! Persze ha késõbb kiderül, hogy átment rajtad a fél város, el fog gondolkozni biztosan. De annak egyéb tünetei is meg szoktak mutatkozni...
Nem ciki! Majd megtörténik a dolog, ha ott lesz az ideje.
Intelligens fiúnak TE kellesz, és nem a múltad, tapasztalatod vagy tapasztalatlanságod. Optimális esetben elõbb megtetszel Te mint nõ, mint ember valakinek, és aztán ami kiderül Rólad e téren, azt elfogadja.
Egyáltalán nem ciki! Szerintem legyél rá büszke, hogy nem adtad oda magad olyan hamar valakinek ;)
én azt mondom inkább szuz it akin fél város átment már:D szal szerintem ez inkább pozitiv dolog:D 21/f
szüz kell.
nekem lenyegtelen ha szuz vagy sem, nekem nem az szamit, szuz lehet azert mert vannak gondjai, mert a fiuk nem veszik szamba es nem volt meg kapcsolata valami ok miatt, aa nagyon sok minden lehetseges, eppen ezert kell egy olyan lany akinek mar volt hosszabb kapcsolata is.21/F clyde
Én is 19 évesen vesztettem el...és nem vagyok bányarém v ilyesmi...nyugi, van, aki késõn érõ típus, nem is leszel huszonévesen elhasznált...

A pasimmal mindketten szüzek vagyunk. Ha elveszítenénk nekem nagyon fájna? Mármint h ő se tapasztalt meg ilyenek.

Legjobb válasz: Hát pont azért szokott legalább az egyik fél tapasztaltabb lenni, hogy legalább 1 valaki tudja mit kell tenni. Valószínûleg nem igazán lesz élvezetes ahhoz képest, hogy egy többet látottal milyen lenne. Ha egyáltalán össze jön elsõre.

Hát pont azért szokott legalább az egyik fél tapasztaltabb lenni, hogy legalább 1 valaki tudja mit kell tenni. Valószínûleg nem igazán lesz élvezetes ahhoz képest, hogy egy többet látottal milyen lenne. Ha egyáltalán össze jön elsõre.
Ha a pasid tudja, hogy szûz vagy nyugi õ már utána nézett a dolgoknak, szóval nem.
Általában két szûz ember elsõ alkalommal nem túl jó párosítás. A fájdalom csak részben függ a tapasztaltságtól, de ha egyébként is fájna, akkor egy tapasztalatlan fiúval biztos, hogy jobban fog. Amikor elvesztettem, én is szûz lánnyal voltam, fájt is neki sajnos. Azután voltam többször szûz lánnyal és nekik nem (vagy sokkal kevésbé).
Ez hülyeség. Mi mindketten szüzek voltunk, és nagyon jó volt az elsõ.. Mondjuk mi már egy kis tapasztalatot szereztünk, elõtte hónapokig volt petting, már tudtuk, hogy kell közelednünk a másikhoz, hogy élvezze. Nem bénáztunk. Amúgy nem attól függ szerintem a fájdalom, hogy a párod szûz-e. Nekem pl. nagyon picit kellemetlen volt csak a legeleje, utána már élveztem. :D

Ha egy pasi nem vallja be egy csajnak, hogy szűz pl 22 felett, akkor az nem tudja, hogy az a pasi szűz? Vagy le tudja szűrni pl viselkedésből, meg hogy nem tud csajozni stb dologból, hogy az az illető?

Legjobb válasz: Hát nekem még nem volt dolgom szûz pasival, de sztem ha máskor nem is, ha oda kerül a sor h szex, tuti rájön a csaj

Hát nekem még nem volt dolgom szûz pasival, de sztem ha máskor nem is, ha oda kerül a sor h szex, tuti rájön a csaj
A kérdező hozzászólása: Igen! Itt 10 nõbõl 9 leírja, hogy nem ciki szûznek lenni. Ha megkérdezek egy olyan 18 éves gimis csajt vagy pasit, akkor pl 25 emberkébõl miért mondja azt vagy 22, gogy bizony ez extra ciki? kinek higgyek? Az ide írkáló néhány emberkének vagy egy egész osztálynak, több tíz ezer lánynak, fiúnak, akik nem félnek kimondani azt ami a szívükön van?
Lehet azoknak több mint a fele szûz csak ugyan olyan fosús mint te és nem meri bevallani mert az a divat h 14 évesen már [email protected] fûvel fával. Én nem szégyeltem 28 évesen sem h szûz vagyok. Az más kérdés h volt olyan ismerõsöm aki nem hitte el, de pont lesz..tam.
A kérdező hozzászólása: 28 évesen szûz vagy? Sajnos neked is forever alone lesz a vége!
Hát már nem azért de én akinek bevalottqm és velem maradt azzal megvolt a dolog és segítõkész is volt és azóta is velem van. Most vagyok 30
A kérdező hozzászólása: Utolsó, ha 20 alatt voltál és vallottad be, hogy szûz vagy, akkor lehet elnézik. 20 felett kevés az esélye.
Én voltam akire azt mondtad h 28 évesen szûz volt akkor forever alon v mi
A kérdező hozzászólása: Sajnos 28 körül megvan rá az esély, hogy tényleg forever alone lesz a vége. Mert ott a lányok a lúzerség mellé még valami testi deformitást is gyanítanak okként. Sajnos ez van.,
Hát én meg inkább leszek egy olyan emberrel akinek ha elmondom akkor melettem marad és megbecsül, mint h hazudjak meg titkolózzak már az elején. Jól mondta itt valaki. Menj kúrvához az biztos nem röhög ki. Még annyi parás pasit. Tényleg ennyire nyomorultak a mai "férfiak"
Ha ennyire aggódsz válassz ki 1-2 szimpatikus, csinos lakásos prostit azt gyakorolj velük:P
Én nem vagyok nyomorult, csupán válogatós. Ha tudom elõre, hogy ez lesz, akkor valószínûleg én is már 16 évesen döngöltem volna a "mindegy milyen" lányokat. Ha más nem, legalább tapasztalt lennék. Utólag nem tudok mit tenni a történtekkel, és arról sem csupán én tehetek, hogy nem kellek mindenkinek. Azt azért ti sem gondoltátok, hogy nem kellek senkinek.
nem azért volt a nyomorult hanem mert fostok õszinték leeni
Volt már akinek elmondtam, hazudni még nem hazudtam róla. Olyan volt már, hogy nem szerettem volna beszélni róla. De kérdés nélkül miért reklámozzam, égessem magam? Mert a legtöbb ember szemében égés.
Te is csak egy ostoba birka vagy aki másoknak akar megfelelni. Pl azért elmondhatnád h ne akkor égjen a fejed mikor már ott vagytok. Az nem ciki h ha azt hisz h már csináltad csak baromi béna vagy???
Ez miatt nem fog otthagyni, viszont ha hazudsz az késõbb visszaüthet, ha kellesz neki így, hogy nem tudja szûz vagy-e akkor úgy is kellesz neki, hogy tudja, hogy szûz vagy, szerintem még örülne is neki.
Végig sem olvastam az egészet.... de elmondom mi a véleményem. olyat kell találni akinek elmondhatod és meg is ért téged, aki meg nem az meg úgyis mindegy mert úgysem akar veled lenni hosszú távon. az én párom is 25 volt amikor lefeküdtünk, nagy nehezen de elmondta, na és nem történt semmi, túl voltunk az elsõn, azóta is együtt vagyunk. amúgy észre lehet venni ha valaki szûz. bénázik sokmindennel, esetleg fél perc után elis megy, szóval észre lehet venni ne titkold el ezt. elõször ismerd meg a lányt ha úgy látod normális akkor elmondod neki.
Néhányotoknak annyira könnyen jár a szája, akik túlestek a dolgon. Attól még, hogy a 30 évesnek hatalmas szerencséje volt, hogy kifogta az egy millió nõbõl azt az egyet, aki nem vetette meg emiatt, attól még a kérdezõ, és én is egyedül maradhatunk, ugyebár az esélyünk rendkívül pici.
Én ugyanúgy félek a fiúk reakciójától, mert pont ugyanebben a cipõben járok, csak én lány vagyok, de még a korunk is stimmel :) figyelj, aki ezért kiröhögne, vagy elmondaná másoknak azzal eleve nem érdemes kezdened. Én így fogom fel az egészet. Hidd el, sok lány van, akinek ez egyáltalán nem okozna gondot, sõt még örülne is, hogy nem egy skalpgyûjtõ vagy! Kitartás, egyszer eljön a mi idõnk is ;) 24/L szûz
És akkor inkább maradsz egy jellemtelen nõvel. Mind1 te tudod. Te életed. Am én elmondanám mielõtt besározol h párom a második férfi szexuûlis értelemben az életemben. És vele is az elõzõ párommal is teljesen õszintén kezdtem a kapcsolatot. Az elsõnél elmondtam elõre h szûz vagyok, nem fostam, mert úgy éreztem hha elhagy e miatt az neki szégyen és olyan emberre nincs is szükségem. De ha neked jó így akk hajrá
Elvileg nem ciki szûznek lenni, mert senkinek semmi köze hozzá. Gyakorlatilag meg mindenki furcsának vagy lúzernek tart, aki megtudja, hogy még szûz vagyok. Nincs is már kedvem nõzni. Akit meg tudok fektetni egy este alatt, attól nem akarok semmit, akivel meg érdemes foglalkozni, az elhajt még az ismerkedési fázis alatt. Rá kellett szépen jönni, hogy ilyen paraj ez a társadalom.. és már le vagyok maradva.
Le lehet szûrni....Simán.
A kérdező hozzászólása: Nem biztos. Mert lehet a pasi csak egyszer-kétszer volt eddig csajjal, azzal is lehet 6-8 éve és olyan szinten kijött a gyakorlatból, hogy na. Szóval ez nem volt jó indok kedves 1.
Sehogy nem lehet észrevenni hogy szüz vagy, emiatt nem kell aggódnod. Az hogy zavarban vagy , és tapasztalatlan a lányok terén még egyáltalán nem jelenti azt hogy nem volt még soha barátnöd, és senkivel nem feküdtél még le. A szex miatt szintén ne aggódj, épp elég barátnömtöl hallottam már hogy valamelyik volt pasijuk mekkora béna 0 az ágyban, pedig nagyon trendi macsó, és már a sokadik csaján is tul van , ha egy kicst is odafigyelsz a barátnödre akkor tulteljesited az átlagot :) 35/F
De igen mert egy olyan pasi aki volt már nõvel, tuti bátrabban kezd neki meg nyúl a dolgokhoz mint aki szûz. Én nõ vagyok ugyan de tudom h más voltam az elsõnél és más vagyok a mostaninál
Am meg miért nem lehet õszintén elmondani h mi a helyzet??? Nem jobb lenne mint feszengeni??
A kérdező hozzászólása: Kedves 5. De mondom ha az adott pasi 8 éve volt csajjal akkor annyira kijött a gyakorlatból, hogy tele van izgalommal. Olyan mint az úszás, egyszer bemész a medencébe, még rögtön legtöbbször nem tudsz megtanulni úzsni 20 perc alatt. Ahhoz kell még vagy 7-8 alkalom, hogy úgy ahogy valamennyire tudjál úszni. Teház kicsit ehhez hasonlít a dolog.
Én több év szünet után is ugyan úgy úsztam. Ez nem egy olyan dolog amit el lehet felejteni. Meg más az aki volt már nõvel meg az aki még nem. Meglátszik hidd el. Aki volt már az azért már tudja h mi merre hány méter. Aki nem az azt sem tudja h hova nyúljon. de arra válaszolj h miért nem lehet õszintén elmondani a partnernek h mi a szitu?
A kérdező hozzászólása: 20 perc úszásedzés alatt ezek szerint (kb annyi ideig tart egy egyszerû menet a szexben)olyannyira megtanultál úszni, hogy több év után is szinte Balatonátúszó bajnok lettél? Ilyen a mesében nincs, de ezek szerinte te vagy a csodagyerek.
A kérdező hozzászólása: Azért nem mert 22 felett vagyok. Vágod?
Nem fogod fel amit írok. Jó izgul az is aki már volt nõvel csak régen, de azért õ már csak tudja h mit csinál. Úszni is ha egyszer megtanulsz, lehet nem megy 8 év után egybõl úgy, de tudod mit kell csinálni. Nem úgy mint aki még vizet se látott. És nem értem miért volna szégyen h valaki szûz. Én 18 felett vesztettem el és az elsõ héten közöltem a párommal h szûz vagyok.
Nem lehet elmondani õszintén, mert kinevet, elhagy, és szétkürtöli minden ismerõsének a nõk 95%-a. Én is ugyanebben az állapotban vagyok 23 évesen, és pont ezért nem is merek senkinél kezdeményezni. Ki tudja, lehet öngyilkos leszek hamarosan.
Ha ezt csinálja akkor nem is szeret. Nem jobb ezt már az elején megtudni??? Én ha szeretek valakit akkor hiába mondja h szûz, nem fogom elhagyni sem kiröhögni. Egyszerûen be vagytok fosva. Ennyi
A kérdező hozzászólása: Pontosan ez az. 10 nõbõl 7 vagy 8 lenéz ezért és kib. nagy lúzernek fog tartani. Elmondja a bnõinek és így tovább, rá egy hát múlva a az egész suli, a fél város, vagy az egész község tudni fogja. Ha szerencséd van olyan nõvel kezdesz aki beleesik ebbõl a 10 bõl 2 be, aki nem ilyen és elfogad. De sokkal nagyobb az esélye, hogy belehúzol a 80%-ba, abba hogy 10 bõl kb 8 lány ilyen és csúnya beégés lesz. Ezzért félek tõle. 24 vagyok és még nem voltam nõvel, ezért rettegek.
Joggal vagyunk befosva, mert a szerelem nagy részét a szexuális tapasztalat teszi ki.
És akkor inkább maradsz 1 olyan nõvel akivel te nem vagy õszinte õt meg nem ismered igazán. Csak mert fosol. Hát gratulálok. Titkolózásra és félelmekre akarsz kapcsolatot alapozni. Akkor fossál. És majd ha ott lesz a sor h szex és valamit nem jól csinálsz és mégjobban kiröhög a csaj akk majd ég a fejed
Ugyan már. Mindenki volt szûz. Csak míg én megmondtam az akkori páromnak h az vagyok és így megtudtam h mien ember mert h e miatt nem hagyott el. Ti inkább titkolóztok Tujátok mit. Ajánlom a kú.rvákat. Azok biztos nem nevetnek ki
A kérdező hozzászólása: Manapság elmegyek egy suli folyosóján lassan minden második 16-17 éves fiú vagy lány arról beszél, hogy kivel smárolt múltkor. Akkor hogy álljak én oda 24 évesen, hogy még nem smároltam és nem volt szexuális kapcsolatom sem? Ezt magyarázd meg ha lehetne! Mert ritka az a lány, aki ezt elnézi. Van olyan csak ritka mint a fehér holló. Ja és az ide írkáló lányok jó része sem szent, ugyanolyak mint a többi ha nem gép elõtt ülnek. Gép elõtt adják a szépet és a jót hogy kapják a pozitív zöld kezeket, közben a való életben ugyanúgy tartanak a szûz fiúktól mint a legtöbb másik lány, aki nem ide írogat. Mert nem egyet és kettõt ismerek innen, aki 90%-on felül volt és mindig mondta, hogy nincs veled baj, megtalálod az igazit, nem baj ha szûz vagy, közben meg a való életben pasifaló luvnya volt és rigolyája volt a szüzektõl. Tapasztalatból írtam ezeket.
Én is "késõn fogtam hozzá". :) Voltam vagy 20 éves. A csaj meg 28. Egy bulin ismerkedtem meg vele. gyorsan le is léptünk, és felmentünk a csajhoz. Nem részletezem, de mivel volt egynéhány légkör bennem, nem okozott gondot, hogy mit kell tenni. (A pia közepes mennyiségben jó gátlás csökkentõ.) Másnap reggel megmondtam neki, hogy nekem õ volt az elsõ. Nem hitte el. (Nem mintha annyira "profi" lettem volna, csak valahogy természetesen jöttek a dolgok, ahogyan kell.) :D Ennyi. Szerintem nem kell aggódnod. dellfil

Ha valaki megkapta a méhnyakrák elleni oltást és még szűz és a pasija is akkor kotonnal csinálhatják vagy azzal sem lehet?

Legjobb válasz: Kérdés, megkaptad-e mindegyik oltást? Ha nem, akkor ameddig meg nem kapod, nem kéne bekockáztatni. Az oltás csak akkor véd, ha még nem vagy fertõzött azokkal a HPV típusokkal, és hiába vagytok szüzek, a fiú is lehet hordozó. Persze ezt a nõgyógyászok nem mondják, és simán beoltják a nem szüzeket is, gyakran teljesen feleslegesen. Ha az összes oltást megkaptad, akkor természetesen nyugodtan lehet nemi életet élni óvszerrel.

Kérdés, megkaptad-e mindegyik oltást? Ha nem, akkor ameddig meg nem kapod, nem kéne bekockáztatni. Az oltás csak akkor véd, ha még nem vagy fertõzött azokkal a HPV típusokkal, és hiába vagytok szüzek, a fiú is lehet hordozó. Persze ezt a nõgyógyászok nem mondják, és simán beoltják a nem szüzeket is, gyakran teljesen feleslegesen. Ha az összes oltást megkaptad, akkor természetesen nyugodtan lehet nemi életet élni óvszerrel.
igen az utolsónak igaza van, az összeset meg kell kapnod, csak utána lehet
Miért ne lehetne csinálni, amiért megkaptad az oltást? Nem értem... Hogy gondolod? Hogy aki megkapja az oltást, az már soha többé nem du*hat??? Vagy mi?
kérdésedre válaszolni nem tudok De örülök hogy vannak akik még törõdnek az egészségükkel ;)
A méhnyakrák elleni oltás a terhességtõl nem véd. :) Szóval, ha máshogy nem védekeztek, akkor mindenképpen óvszer! Egyébként pedig tényleg az a kérdés, hogy az összes oltást megkaptad-e már vagy még nem.

Ha átszakad a szüz hártyám akkor is észre veszi a pasi hogy szüz vagyok? és ugyan ugy fog fájni a szex mintha meg lenne a szüzhártyám?

Legjobb válasz: Szia! A szûzhártya olyan vékony kis valami és olyan pici ,hogy nem attõl fáj az elsõ szex..hanem mert kicsit mindenki ideges és ettõl kicsit görcsösebb ott is..akkármennyire is nem félsz és fel vagy izgulva...az elsõ mégis az elsõ:)És szerintem a barátod akivel elõször leszel...ha már lefekszel vele akkor nyílván megbízol benne annyira hogy tudja õ az elsõ neked...

Szia! A szûzhártya olyan vékony kis valami és olyan pici , hogy nem attõl fáj az elsõ szex..hanem mert kicsit mindenki ideges és ettõl kicsit görcsösebb ott is..akkármennyire is nem félsz és fel vagy izgulva...az elsõ mégis az elsõ:) És szerintem a barátod akivel elõször leszel...ha már lefekszel vele akkor nyílván megbízol benne annyira hogy tudja õ az elsõ neked...
mitol szakadna at?
A kérdező hozzászólása: tampon
Tampontól átszakadhat, sõt még sportolástól is. Amúgy igen észreveszi a pasi. Hiszen kikell tágítania egy lyukat.
A kérdező hozzászólása: elég tág vok, 2 ujjam is befér
Szex elött nekem is befér a két SAJÁT ujjam, de ha a barátom ujjazott akkor 1 is alig ment be..

Lehetek terhes ha egyik este vettem be prostinort s masik este is voltam pasival de akkor nem és még szüz vagyok?

Egy pasival voltam aki belém hatolt de nem egészzen , és csak kivánt nagyon, én még szüz vagyok aznap este bevettem a prostinort. Biztonság kedvéért másnap megráültem mozogtam és ugy ment el... ö amikor elment lelökött magáról de mégis félek hogy terhes lehetek e v sem? nem volt gumi rajta de nem is hatolt belém....Akkor járt le a menstruáciom.

Legjobb válasz: Tehát: Te szûz vagy, ugyan beléd hatolt a pasi és lelökött amikor elment, de te teljesen szûz vagy. Aztán a fogalmazásodról ne is beszéljünk. Ebbõl csak arra tudok következtetni, hogy még eléggé fiatal lehetsz. Szerintem ameddig ilyeneken töröd a buksid, addig még ne szexelj (lehetek terhes, ha szûz vagyok?-no comment).

Na, most dugtatok, vagy nem? Ha benned volt a srác, akkor nem vagy szûz, ha elélvezett benned, akkor lehetsz terhes, ha nem élvezett el benned, akkor rohadt kicsi rá az esély. Amúgy aki ennyire nem tud megírni egy szöveget, ennyi ésszel ne dugjon, mert úgyis megszívja.
Tehát: Te szûz vagy, ugyan beléd hatolt a pasi és lelökött amikor elment, de te teljesen szûz vagy. Aztán a fogalmazásodról ne is beszéljünk. Ebbõl csak arra tudok következtetni, hogy még eléggé fiatal lehetsz. Szerintem ameddig ilyeneken töröd a buksid, addig még ne szexelj (lehetek terhes, ha szûz vagyok?-no comment).
Ha már voltál pasival, nem vagy szüsz. Minek kellett a biztonság kedvéért ráülni és mozogni? Hogy beléd menjen? Ha ráültél akkor beléd is hatolt.
Szerintem is igen nehezen értelmezhetõ amit írtál, de az utolsó elõtti válaszolóval értek egyet. Nem hatolt beléd, csak rajta ültél. A barátod pedig a saját hasára élvezett el. A szûzhártya pedig annyitól is könnyen át tud szakadni, ha csak alig dugja beléd a barátod, ha vérzett és fájt is egy kicsit, akkor már valószínûleg nem vagy szûz.
Jézusom!!! Szex helyett inkább olvasgass, talán fejlõdik a fogalmazó (nem fogamzó!!!) készséged! Amúgy már nem vagy szûz, ha pasival voltál, mert gondolom átszakadt a szûzhártyád...
Szerintem úgy gondolta a csaj, hogy nem hatolt belé a fiú, csakõ ült rá, de nem úgy, hogy benne volt a fiú. Gondolom a fiú hímvesszeje kinn maradt, csak kívülrõl mozgott rajta a lány.Ebben az esetben a terhesség viszont kizárt.
Kellett volna 2. Postinor. Ha nem benned ment el, és ráadásul még vérzésed is volt, akkor kicsi az esélye. De legközelebb ne hagyd ki a védekezést.
Valaki elmagyarázná nekem ez mit jelent : "Biztonság kedvéért másnap megráültem mozogtam és ugy ment el..." ? Biztos én voka hüe de nem értem. Meg ha nem hatolt beléd meg szûz vagy akkor hogy lennél terhes??
Mi az a prostinor?
Már bocs, de ha szûz vagy, akkor honnan feltételezed, hogy terhes lettél!! Egyátalán minek vettél be Postinort? A Postinor nem fogamzásgátló!!!
A kérdező hozzászólása: oké, oké. Összevoltam zavarodva.Hülyeségeket írtam, kicsi vagyok még ehez. Azért köszönöm azoknak a válaszoloknak akik nem hordtak le:) és probáltak segíteni.

Pasik ti szeretitek ha egy lány szűz? Vagy jobban szeretitek aki tapasztaltabb? Voltatok már szűz lánnyal?

letszi kort is írjatok

Legjobb válasz: A szûz lány se nem jobb, se nem rosszabb, mint a rutinos. Más.

A szûz lány se nem jobb, se nem rosszabb, mint a rutinos. Más.
Mind1 1kutya:) :D
Szerintem jó, ha egy lány szûz.:) Én már voltam. 20/F
Én messze kerülöm õket! Ugyan így voltam vele elõször örültem neki, milyen jó, én lehet az elsõ, de amikor 6 hónap szex nélkül következett teljesen idegroncs voltam a végére. Ismerõseim és saját tapasztalatok alapján, a legtöbb szûz lány csak a mézes madzagot elhúzza hónapokig az orrod elõtt de sosem olyan a hold állása vagy éppen az idõjárás, hogy engedje is, szval ha nem akarsz hónapokig szexmentesen élni kerüld õket!!!!!!
Jó érzés lenne egy olyan lánnyal járni akinek én voltam az elsõ fõleg ha 19 vagy mert manapság csak a 8-10 évesek körében találhatjuk a legtöbb szüzet. Meg inkább minthogy elõttem már 20 an meghuztak.
Én nem voltam, de ha gondolod ... :D :D :D 23/f
Én még nem voltam szûz lánnyal, de szivesen kipróbálnám.f33
Nekem, a legelsõ barátnõm volt szûz, és... hátt... Nem volt rossz, nagyon élvezte ( 4 órán keresztül toltuk )
két szûz lánnyal voltam életemben, az egyik nem volt jó, pedig egy rövidebb kapcsolat lett belõle, de nem volt jó az ágyban késõbb sem, igazi tompa, aszexuális, érzéketlen csaj volt a másik szûz lány meg nagyon jó volt, már elsõre is, késõbb is szuper volt vele, érzéki, aranyos, szerelmes 24/F
igen :)
A szüzesség egy egyszeri, múló állapot, tehát aki ezt szereti annak vagy gyakran kell cserélgetnie a partnerét, vagy nagyon szomorú élete lesz.
hát én 18 éves vagyok és még szûz .. szóval "ritkaságnak" számítok :D de a pasik jobban érzik magukat szerintem ha a barátnõjük szûz mert akkor tudják hogy õk az elsõk.. és neki tartogatod magad..
kiröhögni biztos nem fog. vannak olyan pasik akik ezt bírják hogy még szûz a nõ.
Ha emiatt kiröhög hagyd a francba.
Én egyáltalán nem problémáznék rajta (férfiként, tehát nem úgy értem, hogy a helyedben, mert persze sokan igen), mert pont hogy élvezném, hogy én lehetek az elsõ - mert én vigyázhatok rád, én vezethetlek be ebbe a világba, és nem hiányolnán a tapasztalatodat. És akkor mi van, ha nem vagy tapasztalt...? Leszel, és ebben a legjobb partner az, aki segít, eligazít, engedi, nem pedig lestresszel... :)
Titeket már nem annyira egyszerû megbolondítani, de ha megkérlek rá mutatsz magadról képet? Amúgy nem fogja cikinek tartani, ha normális. Én mosolyon pl átérné a fejem, annyira örülnék neki.
Nyugi nem fognak kiröhögni. Én nem röhögnélek ki, sõt örülnék neked.
nem fogja cikinek tartani. Mi az oka egyébként? Szabad tudnunk?
Hát majd kiderül...Miért nem volt még senkid?
"(Az elozo baratnom tobb ev utan ezert szakitott velem.)" Mert gondolom egy ribanc volt. Nem mindenki akar 20 férfival szexelni mielõtt megtalálja élete szerelmét. Ezért nem kell általánosítani.
Nem rohognelek ki viszont ha tenyleg komolyra fordulna a dolog 2x is meggondolnam, hogy nem-e elojon kesobb, hogy panikolsz, hogy nem voltal meg massal, meg nem elted ki magad etc... (Az elozo baratnom tobb ev utan ezert szakitott velem.)
Nem ciki és én nem is ítélem el egyáltalán...egyszerûen csak furcsa :)
Tudjátok én régebben tettem fel egy olyan kérdést, hogy hol vannak a vallásos, rendes lányok a korosztályomból. Akkor olyan válaszokat kaptam, hogy olyan már nem létezik, 22-25 évesen már senki sem szûz és hasonlók. Itt a példa a kérdezõ személyében, hogy igenis léteznek csak nagyon ritkák és hatalmas értékek. Ezeket az értékeket csak azok képesek észrevenni, akik maguk is azt az életformát élik, mint õk. Tudom, hogy most is azok kezdtek itt el civakodni a válaszolók közül, akik kicsapongó életet élnek. Éljenek, de akkor ne ítéljék el azokat, akik nem ezt teszik és normális életet akarnak felépíteni maguknak.
ma 14:07 Öndicséret büdös. :) Egyébként írt neked valaki olyat, hogy itt senki nem vallásos? Úgy rémlik, hogy ilyet nem írt senki. És hogy megnyugtassalak: én vallásos vagyok, de úgy gondolom, hogy nem csak emiatt lehet a testi tisztaságot nagyra becsülni. A legutóbbi válaszod is azt bizonyítja számomra, hogy túlontúl okosnak képzeled magad. Csupa baromságot írsz. Szerintem régen mennyi volt egy ember élettartama? Amirõl te beszélsz, az is más világ volt, más értékrendet képviseltek az emberek. Ennyi erõvel a keleti országokban is tök normális az, ami folyik, vagyis hogy 8-9 éves kislányokat férjhez adnak. És barom az, aki nem megy férjhez 8-9 évesen. Szállj le a magas lóról. Ne akard rásütni a gyerekes kis meglátásaidat az emberekre. vagy barátkozz olyanokkal, akik nem csicskák. Õk legalább egyet fognak érteni veled. De ne itt kavarj olyan embereknek, akik nem azt az erkölcsi értékrendet képviselik, amit te.
Ez nálam csak azért alakult így, mert elõször szeretnék a saját lábamon állni, egy normális munkahelyet, hogy magamat el tudjam látni és a páromat is. Nem aarom a szüleimre terhelni ezt is, és mert a suli mellett nagyon nem lett volna lehetõségem értelmesen barátnõt keresni, egyszerûen nem mindig lett volna idõm vele foglalkozni. Szerencsére most úgy alakulnak a dolgok, ahogy szeretném, de abban igazad van, hogy nem a kor miatt lesz jó a dolog.
Attól, hogy 30 évesen(mondjuk) kezdesz el szexelni, attól még lehet rosz a kapcsolatod.Semmi sem biztosítja, hogy így jobb lesz.Az a biztos, ami már megtörtént. És igazából csak remélheted, hogy olyannal vagy/leszel, aki örökre megmarad.De semmi biztos módszer nincs.
Túlságosan egyoldlaúan látod ezt a dolgot. Régen a 8 óra munka az 8 óra munka volt, utána nem volt msn, facebook, iphone, hipermarketek és ilyen dolgok. Ha él még nagyszülõd, kérdezd meg csak nyugodtan. Az a világ nem ez volt. Nem rohatak úgy az emberek, mégis békében megéltek egymás mellett. Nem volt ennyi elvárás és az igény is csak annyi volt, hogy szeressék egymást. Napjainkra ez megváltozott. És a válásokat sem vetted hozzá. 50-70 évvel ezelõtt mennyi válás volt és mennyi van napjainkban? És a családon belüli erõszak? Ezek a dolgok szerinted a szeretet jelei? Mert szerintem nagyon nem.. attól, hogy van kivel dugni még nem biztos, hogy minden jó. Más világ volt régen. Élõ nagymamám aki tudna mesélni errõl...
történelmi bizonyíték kell?Mondjuk az, hogy a legkésõbb 15 éves korig házasodtak az emberek az utóbbi pár évtizedet kivéve.És az elsõ éjjel szexeltek is.Mostanában ez ki tolódott, de max 17-8 évesen minden épp szexuális étvággyal és épp elmével rendelkezõ, valahogy kinézõ ember túl van az elsõ szexen.És ez baromira nem értékrend, amit ti csináltok, hanem :Vagy túl válogatósak vagytok, és senki nem felel meg eléggé, vagy rondák vagytok, vagy igénytelenek, vagy túl gyerekek egy kapcsolathoz.De akár lehet ezek keveréke is. Értékrend azoknál, akik vallási okokból nem szexelnek házasságig.Mint a Jehova tanúi.De hát velük lehet vagy egyet érteni, vagy nem, de náluk ez része egy nagyobb, összetettebb vallási rendszernek, náluk ez alap.És hogy ki hány évesen házasodik, az egyéni dolog.És ha van valakijük, csakis ezért nem szexelnek, mert hisznek abban az egészben.De ti?Csak az elõbb felsoroltak miatt, ami baromira nem értékrend és még csak nem is egy becsülendõ dolog, fõleg hogy ideológiát csináltok belõle.Ami egy nevetséges dolog és ezt akarjátok beadni mindenkinek, hogy értékrend... Én mindenki szerint egy intelligens ember vagyok, és ha valamiben van logika, azt meg értem.És azon kívül, amiket le írtam, nektek nincs logika abban, amit csináltok. Ennyit errõl...
Úgy veszem észre, hogy tegnap óta tûntek el válaszok, szóval most jól meg van keveredve minden.
Bocsánat, 37-esnek és 31-esnek szól a válaszom.
38-as: idióta vagy. Ha látnál, megállás nélkül csöpögne a nyálad. ;) 32-es: te vagy az a típus, aki nagyon okosnak gondolja magát, és ezt be is akarja bizonyítani. Ekkora baromságot, hogy a történelem is bizonyítja, hogy mi vagyunk a hülyék...mutass már egy forrást kérlek! Hiába próbálod a saját igazadat bizonyítani, ez itt nem fog menni. Egyszerûen vannak emberek (tudod, a hülyék), akik már erkölcsi értékrendet képviselnek, mint te. Ez nem jelenti azt, hogy éretlen, beszari, büdös, csúnya. Egyszerûen csak más. Én pl millió éretlen, beszari, büdös és csúnya embert látok szórakozóhelyeken (igen, még oda is járok), akik szexelnek számukra teljesen idegen emberekkel. Ez lenne az érettség? Nekem nincs bajom azzal, aki normálisan tudja kezelni a szexualitását. Nem dug össze-vissza, és igenis úgy tekint erre, mint egy nagyon bensõséges dologra, és nem mint állatias ösztöneinek kielégítésére. Ha neked ez nem tetszik, ám legyen. De ne akard bemagyarázni senkinek, hogy hülye lenne emiatt. És fõleg ne csicskázz. Nagy értelemre vall.
Bocs, nem ide akartam, de ha nem nõt, hanem férfit írok, ide is megfelel:D
#35-nél nem értem az analógiát: hogy jön az össze, hogy aki 20-onévesen szûz az nem gondolkodik felnõtt módjára? Semmi köze nincs a kettõnek egymáshoz.
Ilyen téren a nõk sokkal kegyetlenebbek. Hacsak nem egy utolsó tapló parasztot fogsz ki, nem lesz semmi gond. 20F ugyanebben a cipõben.
Valami változás a húszon túli szüzek háza táján?
23 éves lány vagyok, azt mondják szép arcú. Világéletemben kórosan elhízott voltam, ezért nem sikerült a párválasztás. Két év alatt lefogytam, már vannak akik érdeklõdnek irántam, de valamiért nekem nem megy. Sosem csókolóztam még és más sem történt. Nem vagyok retardált, sok barátom van, kiegyensúlyozott életet élek. Egyetem mellett dolgozom, mindig jókedvû vagyok és imádok nevetni! :) Pont a múlthéten volt a szülinapom, és arra gondoltam, hogy "basszus, még egy év eltelt az életembõl és még csak nem is csókolóztam soha". Én ezt negatívumként élem meg. Nem vagyok prûd, sõt! Vágyom már az igazit de nem fogom elsietni. :) Aki kiröhög emiatt, azt te is röhögd szembe és hagyd ott. Te magad lehet, hogy cikinek érzed de a visszajelzések alapján sok normális férfi van, aki ezt nem így gondolja! :) Szerintem ez szuper!
Nõként még nem vagy elkésve. Persze, biztosan vannak, akik ha megtudják ezt, inkább elmennek világgá, de olyanok is szép számmal, akik szívesen vezetnek be. Én ugyanilyen idõs, és állapotban lévõ férfiként(francokat férfi, inkább nulla kis p*cs) már erõsen örök magányra vagyok ítélve.
"Pont, hogy õk a nem buták. Lehet inkább te vagy buta hozzájuk." lehet, inkább sosem beszélgettél még ilyenekkel. lehet, hogy az átlag lány egy hörcsög agyi szintjén van, õk meg megütik a nyulakét, de az még édeskevés egy komoly párkapcsolathoz. ugyanolyan felszínesek, csak nem tehetik meg hogy úgy viselkedjenek, mert általában defektes személyiségük van vagy ronda külsejük.
"unalamsak és buták" Pont, hogy õk a nem buták. Lehet inkább te vagy buta hozzájuk.
"#35-nél nem értem az analógiát: hogy jön az össze, hogy aki 20-onévesen szûz az nem gondolkodik felnõtt módjára? Semmi köze nincs a kettõnek egymáshoz." szerintem se, ezt enm tudom honnan vetted. " Hol találhatnak rá az efféle lányokra a hasonló fiúk?" sehol. szerencse kérdése. a legtöbb ilyen, akivel beszéltem iskola és otthon közti sétálgatás közben esélyes az elkapásra. sehová nem járnak, otthonülõsek, kis falvakban laknak, és ha besézlgenti is akarsz velük, nagyon egyszerûek (unalamsak és buták). annak azért oka van, hogy valaki ilyen idõse szûz maradt. a félénkség csak kifogás.
Hol találhatnak rá az efféle lányokra a hasonló fiúk?
49-es! Szerinted mi miatt alakult így az életet? (privibe is írhatod, ha ide nem szeretnéd)
50-es helyes.:D
18 eves lany vagyok es meg mindig szuz es egyelore el sem szeretnem vesziteni!
Én 27 vagyok fiú (nem csúnya, a külsõm alapján sokan azt hiszik, hogy nagy bulizós nõfaló vagyok pedig ellenkezõleg )és ugyan úgy vagyok mint a kérdezõ lány , majd lesz akivel összehoz a sors , bár hogy olyan lányt találjak aki nem járt senkivel szinte esélytelen. :(
az a baj, hogy szerintem ha ez 24 évesen kérdés, akkor még mindig éretlen vagy egy párkapcsolathoz. mellesleg szerintem 1 ilyen lányra jut 10 ilyen fiú (csak itt gykn), szóval nem fognak kiröhögni. inkább csak a tipikus jóképû macsók, akikre olvadnak a lányok, azok mennek numerára. de szerintem manapság már eleve egy 24 éves szûz lány is ritka, nem várható el, hogy legyen felnõtt gondolkodása is. aztán kérdéses, miért maradt szûz.
Még mindig én vagyok. Tudod, 13, 31... Voltam én is szerelmes. Sokszor. Sõt, barátnõm is volt, csók is volt. Ezt nem lehet azokkal összehasonlítani. Na de nem bizonygatom. Ezt midnenkinek magának kell megtapasztani.
ma 01:03 Senki sem beszélt itt büszkeségrõl, csupán van egyfajta értékrendünk és elveink amik szerint élünk.
Igen megjöttek a "komoly" lepedõakrobata férfiak, akik már a 10. barátnõjüket fûzik.:D
Vártam már a csicskázás megjelenését...sajnos ilyen világban élünk. Aki nem csinálja azt, mint a többiek az csak egy "csicska".
ma 00:50 Jól esik néha ilyet is olvasni :) Persze megértem azt is, aki esetleg nem így gondolkodik, csak én is hasonló vagyok lányban.
Én is olyan gondolkodású férfi vagyok, mint a 13-as csak 25 éves. Vagyunk azért így néhányan, de nagyon kevesen. Nem tartozunk a túlnyomó többséghez.
Jó is lenne, ha több olyan normális gondolkodású ember lenne, mint a 13-as.. :)
ha egy irányítóbb típusú, nevelgetõ érzékû fickót fogsz ki, õ élvezni fogja. ha megtanulsz és nem félsz te is adni, nem csak kapni, akkor meg semmi probléma nem lesz. csak van egy elképzelés ugye a szûz lányokról, hogy kínozzák a férfit a saját gátlásaik miatt és nemhogy nem viszonozzák a közeledést, de még szívességet tesznek, hogy fekszenek és "hagyják" magukat. de persze ez nem mondható el az összesre. ha nem leszel ilyen önzõ, és rugalmatlan, akkor nem látom okát a félelmeknek.
Ez nem ciki. Én is szûz vagyok és én elhatároztam, hogy egy lány lesz az életemben. Meg kell találnom az igazit, nem érdekel meddig tart. Igazából annak örülnék ha õ is az lenne, de szerintem minél jobban haladok az idõvel, ennek úgy egyre kisebb lesz az esélye. Szóval nem feltétel, de örülnék ha szûz lenne majd a leányzó. Emiatt ne is aggódj, ha megtalálod az igazit, õ értékelni fogja és nagyon megtisztelõl lesz számára, hogy neki adod. Ha már ennyi ideig kibírtad, én semmiképpen sem adnám egy egy éjszakás (vagy 2 hetes) skalp vadásznak. Kitartás "kis"lány! ;) 23/F
Tehát érdemes megpróbálnod ráérezni, hogy ki ilyen. És akár jelezni is neki az adott pillanatban, hogy veled ez a helyzet, és igényled a segítséget. Ha rendes a pali, melléd áll, ha meg kiröhög, nem veszítettél semmit.
Én 25 évesen vagyok szûz. És abszolút nem tartom cikinek. Szép vagyok, okos vagyok, egyszerûen csak nem jött össze eddig. Nem kell ezt túlbonyolítani. Te se érezd cikinek. Ha egy pasi pedig azért dob...az annyit is ért. Egy percig se bánkódj miatta.
18-as ne aggódj, szerencse, hogy te nem tartozol a "csicskák" közé, hiszen te szuper tökéletes vagy! Remek!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a pozitív válaszokat! (kivéve a 18-ast)
De komolyan, gyerekek, nem is hittem volna, hogy itt ilyen emberek leledzenek! :) Mármint volt már szerencsém normális emberekhez, de az oldal felhasználóinak nagy százaléka...mindannyian tudjuk. Kellemes csalódás. Örülök nektek! :)
Nem az, hogy magamra vettem... Ja, 34es, valószínû majd pont itt lesz szerencséd... Amúgy meg nem tudom mit vársz-vártok a szerelemtõl, az csak egy kiegészítés, egy + jó dolog, nem " a fény" annyira nem is tudjátok, hogy többet képzeltek bele, mint ami.Én már voltam szerelmes, és ez nem egy megismételhetetlen dolog. És nem a minden, hanem valami ami jó.Persze ezt majd lehet csak utólag ismeritek fel... Az biztos, hogy eléggé el vagytok rugaszkodva a földtõl... errõl jutott eszembe, a John Carter c. filmet valahol úgy emlegetik, mint "fuvaros Jani" Õ is elrugaszkodott a földtõl, de szó szerint... Na még zárásképp, hitelesebb lenne, ha nem lennétek így el varázsolva, de mindenképp értelmetlennek tartom. Persze azt csináltok, amit akartok.-na megyek aludni.
33. Úgy látom, te ezt nagyon magadra vetted. Talán igaz a mondás: "Megsérteni nem, csak megsértõdni lehet." Egy szóval nem mondtam, hogy aki szexelt már, "annak nincsenek álmai és hasonlók". De ha te ilyet látsz valahol, kérlek idézz. Ha én 17 évesen találtam volna olyat aki eléggé megfelel... Nálam ez nem így mûködik. Ezt meg kell értened. Csak egy ember felel meg "eléggé", hogy a te szavaiddal éljek. Az az ember lesz majd a fény az életemben. Nem hiszem, hogy bármi esélyem is lett volna 17 évesen megtalálni ezt a lányt, hiszen akkor még valamennyivel másképp szemléltem a világot. Persze nem azt mondom, hogy nem találhatja meg az ember annyi idõsen élete szerelmét, csak magamról beszélek. Akkor, annyi idõsen biztos, hogy nem tudtam volna úgy megélni ezt, mint most. És elárulom neked: van egy lány. Õ elmondhatatlanul ragaszkodik hozzám. Én is nagyon-nagyon szeretem õt. Valószínûleg hamarosan el is fogom veszíteni a szüzességem, de ettõl még nem fog megváltozni amit gondolok. Ebben a pillanatban, 2013 január végén úgy gondolom, hogy õ lesz az az ember, akivel az életem eggyé válik. Ha ez bármi okból kifolyólag mégis másképp alakulna, vagyis ha õ meggondolná magát (most azt nem akarom feszegetni, hogy én ezt jelen pillanatban nehezen tudnám elképzelni).. mert akárhogy is nézzük, ez a lehetõség is fennáll. El tudnám engedni, mivel akkor tudom, hogy neki az a legjobb. A szeretet a kölcsönös megértésrõl és odaadásról szól. Sokan azt hiszik, hogy ha egyszer valakit találnak és az illetõ megcsalja, akkor erõszakkal (veszekedéseel, neadjisten verekedéssel) "megnevelhetik" a párjukat. Ez nem így mûködik. Ha a megcsalás megtörténik, akkor ott már régen rossz valami. Hogyha ezt a dolgot a két fél nem képes úgy megbeszélni egymással, hogy mindkettõnek jó legyen, akkor csak is az elengedés jöhet szóba. Tudom, egy-egy ilyen alkalommal, amikor csak 1 évig vagy csak 2 hétig volt együtt egy fiú és egy lány, akkor sok tapasztalatot lehet szerezni a szexben. De azt ne felejtsük el, hogy mindenki elkezdte valamikor és van aki így is csak egy k*rógép marad. Én pedig ezt úgy gondolom, hogy elég hosszú az élet ahhoz, hogy a párommal felfedezzük egymás testét és megtaláljuk a legapróbb dolgokat is az öröm kapujához :) Lehet, hogy te ezt álszentségenk tartod, de ennél valóságosabb példa nem lehetek, minthogy itt írom ezeket a sorokat. Nálam így mûködik. Ha nem hiszed, ezen már nem tudok segíteni. #13, 31 voltam
1. nem ciki 2. hülyeség kihagyi és félni sem kel tõle 3. ha közel laksz csókolózhatunk így ezt a részét letudtad 4. ez a pont akkor lesz számodra érdekes ha bevállalósabb vagy kíváncsibb vagy :D 28F
nem baj de sokan azt feltételeznék rólad hogy prûd vagy, és ez ijesztõ a férfiaknak :/ De nekem nem lenne az ha egy korombeli lány az lenne és én lehetnék neki az elsõ mivel én is szûz vagyok, és már majd szét repedek a vágytól, tudom majd egyszer összehozom. Küldesz egy képet? adok tippet mert a nõknél sokat számít a külsõ-tényezõje... Evolúciós tény. F19
Fiúk-lányok! Én örülök neki, hogy létezik ez az oldal és néha sikerül az értelmesebb embereknek egy helyre gyûlni :) Nem 2 emberrel ismerkedtem már meg innen. Elsõre csak nem hittem a szememnek, de amikor jött a következõ ember aki hasonló értékrendet képvisel, mint én és a következõ, akivel naphosszat beszélgettünk.. szerintem ekkora örömöt még soha nem éreztem, amikor ezeket az embereket megismertem. Lehet, hogy õk nem udnak róla, de nekem sokat jelent a tudat, hogy van néhány (és úgy tûnik egyre többe bújnak elõ a kis vackukból szerencsére) olyan ember, akik valóban értéket képviselnek a szexualitás terén is. Ismerik a szeretet szó valódi jelentését és tudják mi az a szerelem. Vannak álmaik, van lelkiismeretük, céljuk és vannak érzéseik. Szerintem az, ha valaki hozzám hasonlóan gondolkodik ezekben a témákban (és úgy látom, azért nem vagyunk kevesen) az egyfajta kivetülése annak, amit az életében képvisel. Egy nagyon pozitív jellemre utal, még ha az illetõ ezt másképp is gondolja. Ez idõvel mindig kiderül, legfeljebb csak egy ideális pár, egy olyan ember kell hozzá, aki erre rávezeti az illetõt. Sokan félnek valamitõl nincsenek megelégedve magukkal és emiatt szüzek. Õket biztosíthatom arról, hogy úgy tökéletesek, ahogy vannak. Az apró külsõségeken mindig lehet segíteni, legtöbbször csak elhatározás kérdése, de e lényeg belül van. Én is szûz vagyok, igen. Dugás helyett ilyesmi dolgokra vezetett rá az élet. Nagyon nem bánom. Örülök neki, hogy ezt érezhetem, amit és hogy része lehetek most ennek az élet nevû valaminek. Hihetetlen boldog vagyok, pedig szûz vagyok. Na ezt adjátok össze ;) /most nem akarok mélyebben belemenni a témába, szerintem akinek kell, az belül érzi mirõl beszélek/ #13 voltam
Van az általánosan elfogadott, és a nem.Nem személyi, hanem mindenkire vonatkozó, mint hogy a fehérnemût a nadrág külsõ felén hordani nem normális dolog.
normális - nem normális Elég szomorú, hogy valakinek csak ez a két kategória létezik. Egyáltalán ki és mi alapján, ill. milyen jogon határozza meg, hogy mi a normális? Mindenki más, mindenkinek más a normális.
Ha nem vagy csúnya és értelmes vagy. Akkor szerintem ebbõl nincs gáz. Engem pl abszolút nem érdekelne a dolog. 22/F
Amíg Te magad nem érzed annak addig nem szabad különösebben foglalkoznod a dologgal. Hasonló korban vagyok, nem volt még barátnõm, nem is csókolóztam, de nem problémázom rajta. Tudom, sokaknak ez nem tetszik, de nem vagyok hajlandó rohanni a korral és élni olyan életet amelyet rá akarnak erõltetni mindenkire. Picit konzervatív vagyok, nem vagyok az a típus aki vakon megy a tömeg után. Hidd el ha valaki igazán érdeklõdik felõled, azt nem fogja érdekelni az állapotod. én magam is jobban örülnék egy hozzád hasonló lánynak :)
ma 01:09 Hasonlóképp kellemesen meglepõdtem :) 21L
szerintem nem :)

Szerintetek az normális, ha a pasim aki 18 éves, gruppenben akarja csinálni, és nem érdekli, hogy én szűz vagyok még. Két pasi és én. így szeretné. Most mit csináljak?

Kérlek segítsetek..el akarom hagyni,d e nem enged amíg ezt meg nem csinálom velük.. :/

Legjobb válasz: remélem h kamu a kérdés..te meg ne legyél már ennyire gyökér..hagyd ott.ha kell szólj másnak is errõl az esetrõl.

remélem h kamu a kérdés..te meg ne legyél már ennyire gyökér..hagyd ott.ha kell szólj másnak is errõl az esetrõl.
mi az, hogy nem enged? elhagyod és kész.
Mi az, hogy nem enged? Tán megerõszakolnak ketten, ha nem egyezel bele? Akkor mindketten dutyiban ülhetnek egy jó ideig... 24/N
Mit jelent az, hogy el akarod hagyni, de nem enged el? Miért akkor megver? Szögezzük le: ez a pasi egy állat. Semmiképp ne menj bele! Ha nem érdekli, hogy szûz vagy, akkor az se fogja érdekelni, hogy fáj, és úgy szétk***nak, ahogy nekik tetszik és még röhögnek is azon, hogy sírsz.
könyökös az arcába, térdes a golyóira és újra tervezi ezt a dolgot.
Szerintem itt a kérdezõnek van némi zavar a fejében. Ott hagyod és ennyi, nem találkozol vele többet. Persze kihívhatod a rendõrséget is ha úgy van, de szerintem azért ne reagáljuk már túl. Nem hiszem hogy valami hü de kemény csávóról beszélünk, csak egy balfaasz, hülye pötsrõl, aki nem fogja fel hogy ehhez a lánynak is bele kéne egyeznie.
Kamu a kérdés.
107... (vagy 105? :P) A lényeg, hogy szólj valakinek (pl szülõk), hogy meg akarsz szabadulni a csókától...
Remélem fake kérdés.De ha nem:mit merészel, hogy egy szûz lánytól ilyet kér?Aki még az elsõn sincs túl?ez egy abberált tetû.semmibe vesz és ki is használna, ha lennél oly hülye h hagyd.Mert mit csinál ha elhagyod?röhögj egyet rajta, és küld el a búsba

Ha a pasim már elkezdi simogatni a hasamat vagy a fenekemet megfogja olyan szinten benedvesedek h "tocsogok". ez zavaró egy pasi számára? Még mind ketten szüzek vagyunk.

még nem volt semmi.

Legjobb válasz: Beindulnék rá mint az állat :DD. 19/F Nem kell rávezetni, mond meg neki és kész, szerintem örülni fog :).

Beindulnék rá mint az állat :DD. 19/F Nem kell rávezetni, mond meg neki és kész, szerintem örülni fog :) .
Hú én nagyon bírnám! :PPP Dehogyis gáz! 18/F
Pacsii! üdv a klubban:DD
Nem gáz, ez a legjobb dolog. És ne mondd meg neki, hogy többet akarsz, mert az elrontja az egész izgalmat. Inkább legközelebb, amikor simogat finoman fogd meg a kezét és irányítsd célirányba...
Ez hogy lenne már zavaró egy pasi számára?Ilyen hülye kérdést, biztos hogy 18 vagy?
zavaró? jó nedves puncinál izgatóbb dolog nincs a világon szerintem :) a barátod ennek csak örülni fog, én is nagyon örülnék :D 19/F
Nem zavaró, izgató :-). (17/F)
A kérdező hozzászólása: hát köszi a válaszokat :) igen tuti h 18 vagyok már egy ideje :DD
Nekem volt egy nyári (egy nyaralás idejére szólt, két hét)barátnõm, akinek a farmerja 5 perc csókolózás után már átnedvesedett. Én nagyon izgatónak találtam! Másnap már nem áldoztuk fel a farmert, hanem idõben levetettük.Álom jó volt vele a szex!Egészen különös technikája volt! Hanyatt fekve, kicsit begörbített háttal hintázott és így minden alkalommal tövig ment be a péniszem, miközben a heréim hangosan csattantak a fenekéhez. Még rá gondolni is izgalmas! Kár, hogy csak 2 hétig tartott!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!