Találatok a következő kifejezésre: Szűz vagyok ha nem szakadt át (5 db)

Szűz vagyok még ha nem szakadt át a szűzhártyám első szeretkezés után?

Legjobb válasz: A szûzesség nem attól függ hogy átszakad-e a szûzhártya vagy sem!Az elsõ együttlét után már nem vagy szûz!Ez az emberi felfogás rendje!Aki volt együtt már fiúval az nem szûz!

A szûzesség nem attól függ hogy átszakad-e a szûzhártya vagy sem!Az elsõ együttlét után már nem vagy szûz!Ez az emberi felfogás rendje!Aki volt együtt már fiúval az nem szûz!
Ugy tudom akkor nem szûz már valaki ha a pénisz behatolt.Ha megvolt már akkor elméletileg nem vagy sûz de fizikailag még az vagy mert egyben van a szûzhártyád csak olyan tág hogy az elsõtõl nem szakadt át.
Szerintem biológiai értelemben természetesen igen, szûz vagy "Hétköznapi" értelemben nem...
elõször ha bedugja nemszakad át. csak másodjára ha taljasen bemegy
Nem értem miért olyan nagy horderejû, ha valakinek átszakad a szûzhártyája. Egy sima fára mászástól, sportolástól is elszakadhat. Pedig nem ebben rejlik a "szüzesség elvesztése". Ha egy pasi farka a hüvelyedbe tévedt, te onnantól NEM VAGY SZÛZ. Megtapasztaltad az elsõt a szûzhártya el-, vagy nem szakadásával. A szûzhártya egy jelképes dolog, SEMMI jelentõsége nincs.
Nem, nem vagy szûz.Az egy dolog, hogy nem szakadt át, de a hüvelyedbe volt a pasi pénisze, ezért már nem vagy szûznek mondható.Sajnálom.:)

Ha szeretkezünk a barátommal, mindig vérzek egy kicsit. Már nem vagyok szűz, kb 5-6x feküdtünk le. Lehetséges, hogy még mindig nem szakadt át a szűzhártyám?

Legjobb válasz: Ha rendesen beléd hatolt a barátod, akkor ennyi együttlét után már biztosan nem vagy szûz. Elég nedves vagy szeretkezéskor és esetleg nem lehet hámsérülés? Nem kellene, hogy vérezzél és mivel gondolom kellemetlen Neked, el kellene menni nõgyógyászhoz, aki megvizsgál és azt is megmondja, hogy a szûzhártyád ép e még és azt is meg tudja mondani, hogy mi okozhatja a vérzést.

Ha rendesen beléd hatolt a barátod, akkor ennyi együttlét után már biztosan nem vagy szûz. Elég nedves vagy szeretkezéskor és esetleg nem lehet hámsérülés? Nem kellene, hogy vérezzél és mivel gondolom kellemetlen Neked, el kellene menni nõgyógyászhoz, aki megvizsgál és azt is megmondja, hogy a szûzhártyád ép e még és azt is meg tudja mondani, hogy mi okozhatja a vérzést.
A kérdező hozzászólása: Elég nedves vagyok, sõt, magamon is meglepõdtem, mennyire:D Nem fáj, meg semmi, csak egyszerûen jön egy kis vér. Gondolom a hámsérülés fájna. :S Vagy bármilyen más sérülés...
Nagyon gyorsan keresd fel a nõgyógyászodat!!! A szex utáni vérezgetés lehet a méhnyakrák egyik jele is. Nem ijesztgetni akarlak, de sajnos saját tapasztalat!
A kérdező hozzászólása: régebben is, mikor ujjaztam magamat, akkor éreztem egy érdesebb részt a hüvelyemben elõl. és ahogy ott hozzáértem, véres volt kicsit... gondolom a méhnyakrák nem a hüvely elején van... Viszont a gumi vége néha szokott "karcolni", ott ahol fel van gyûrõdve... Lehet, hogy ez a baj?
Te tudod! Ha gondolod át is ugorhatod a problémát! Valami miatt vérzel. Nem mondtam, hogy méhnyakrákod van, hanem azt mondtam, hogy ez a méhnyakrák egyik tünete. Szakember tud erre válaszolni neked, az pedig a nõgyógyász, aki megvizsgál.

Ha beteszem a szűz lánynak és akkor szakad át neki akkor tényleg igy begörcsöl vagy mi és nem birom kihúzni?

Legjobb válasz: Ez hülyeség. Ha a lány elkezd görcsölni, akkor csak nagyon nehezen megy be és iszonyat fáj neki, ilyenkor nem szabad erõltetni még egy darabig. Ezt nem a forró rágógumiban láttad? Asszem abban van ilyesmi, h. titokban szexelnek, rájuk nyitnak és a csaj úgy megijed h begörcsöl, és forró zuhannyal lehet õket szétválasztani csak. Mert az hat a görcsök ellen. Elõfordulhat végülis ilyen, de inkább ilyen filmes fogás. Nem kell parázni de azért jobb ha nem nyit rátok senki:P

Ez hülyeség. Ha a lány elkezd görcsölni, akkor csak nagyon nehezen megy be és iszonyat fáj neki, ilyenkor nem szabad erõltetni még egy darabig. Ezt nem a forró rágógumiban láttad? Asszem abban van ilyesmi, h. titokban szexelnek, rájuk nyitnak és a csaj úgy megijed h begörcsöl, és forró zuhannyal lehet õket szétválasztani csak. Mert az hat a görcsök ellen. Elõfordulhat végülis ilyen, de inkább ilyen filmes fogás. Nem kell parázni de azért jobb ha nem nyit rátok senki:P
húha, ezt valami filmben láttad? hát ha még így is lenne akkor szerintem a férfiember örül h odabent lehet, és jó szûken, de ezt elég elképzelhetetlennek tartom, én ilyennel még életemben nem találkoztam. ha ez így lenne a félvilág úgy maradna.
Igen, és nem fogod tudni kihúzni, és másnap így kell majd menjetek a suliba. Elég ciki lesz.
Hány éves vagy??11??
Jézusom ezt kitõl hallottad???
A kutyák ragadnak össze... Csak érdeklõdésképp, hány éves vagy?
Nem, ez nem igaz. DE én TUDOM mire gondolsz. Ez akkor következik be, ha hirtelen nagyon megijed a lány, pl benyit valaki a dolog kellõs közepén. Ilyenkor lehet hüvelygörcse, ami valóban mind a kettõtöknek fájdalmas lehet. De ez nem függ össze a szüzességgel.

Mi a különbség kinézetre, ha pl. sportolástól szakad át (de még szűz) vagy ha a rendszeres nemi élet miatt?

Legjobb válasz: Mindenkinél egyedi. Kb. vegyél egy csomag lufit, fújd föl és késsel szúrd ki õket... nem lesz két egyforma.

Mindenkinél egyedi. Kb. vegyél egy csomag lufit, fújd föl és késsel szúrd ki õket... nem lesz két egyforma.
Semmi, mivel minden szûzhártya gyárilag másképp néz ki. A szûzhártya csak egy kis kötõszövet-darabka a hüvelybemenet körül. Hacsak nem nõgyógyásszal készülsz lefeküdni, a srácnak fogalma nem lesz arról, hogy hol és mit kellene látni. Gondolom nem fogja szélesre tárni a szeméremajkaidat és zseblámpával és nagyítóval vizsgálgatni a hüvelybenetedet.

Én és a barátnöm szűzek vagyunk a barátnömet a volt pasija megújazta átszakadhatot a szűzhártyája? és iy ha nem is szakadt át neki más esz a szex? és én érzem ha átszakitom neki?

elöre is köszönöm a válaszokat

Legjobb válasz: hát attol függ ha a volt barát nagyopn mélyre hatolt és a barátnödnek fájt akkor igen és ha utána vérzett is akkor szinte 100%. Nem lesz más szerintem lehewt kevésbé fog neki fájni

hát attol függ ha a volt barát nagyopn mélyre hatolt és a barátnödnek fájt akkor igen és ha utána vérzett is akkor szinte 100%. Nem lesz más szerintem lehewt kevésbé fog neki fájni
nem feltétlenül van vérzés, mindenkinél más, nekem spec nem vérzett, meg bnõmnek sem, de ez még nem jelenti azt hogy neked nem fog...amúgy meg átszakadhat, de ez attól is függ hogy a csávó hogy csinálja...ha pölö egy ujjal, pár percig, akkor még nem, de ha kettõvel több órán keresztül, akkor lehet..de ez inkább csak tágulást idéz elõ...ha majd a pénisz bejut, akkor fog igazán elszakadni.
*átszakadni, bocsi

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!