Találatok a következő kifejezésre: Szűz vagyok ha nem (320 db)

Barátommal most készülünk először lefeküdni, mind a ketten szűzek vagyunk. Ha nem szeretek tampont használni mert fáj, akkor a szex fájni fog? Ne haragudjatok, ha hülyének gondoljátok a kérdésem, de érdekel.

Legjobb válasz: az elsõ szex a legtöbb esetben akkor is fáj, ha nem fáj a tampon viselés, nekem is így volt. valószínûleg azért fáj a tampon, mert túl szûk vagy. ha a barátod vastag, akkor sokáig fájni fog még, ha annyira nem, akkor hamarabb hozzászoksz. viszont emiatt ne menjen el a kedved a dologtól, elõbb-utóbb úgyis túl kell esni rajta!

az elsõ szex a legtöbb esetben akkor is fáj, ha nem fáj a tampon viselés, nekem is így volt. valószínûleg azért fáj a tampon, mert túl szûk vagy. ha a barátod vastag, akkor sokáig fájni fog még, ha annyira nem, akkor hamarabb hozzászoksz. viszont emiatt ne menjen el a kedved a dologtól, elõbb-utóbb úgyis túl kell esni rajta!
A kérdező hozzászólása: köszönöm!:)

Rájöhet a barátom valamiből, hogy még szűz vagyok, ha nem mondom el neki?

Mozdulatokból,szavakból...19L

Legjobb válasz: 120x jobb ha elmondod, mert így figyelni fog rád kifejezetten. Enélkül tuti, hogy nem annyira. Szal saját érdeked is. Ez NEM szégyen, ezt értsd meg. Inkább pont abban az idõban vagy, amikor már tudsz önállóan teljes döntést hozni mindenrõl.

120x jobb ha elmondod, mert így figyelni fog rád kifejezetten. Enélkül tuti, hogy nem annyira. Szal saját érdeked is. Ez NEM szégyen, ezt értsd meg. Inkább pont abban az idõban vagy, amikor már tudsz önállóan teljes döntést hozni mindenrõl.
nehogy már szégyelld neki elmondani?! szerintem simán rájön, de ha szeret úgy is elmondhatod neki, ilyenkor nincs olyan hogy "ciki"
Ne sumákolj! Õszintén mond el a barátodnak, hogy még szûz vagy! elsõ voltam
Magadnak okozol kellemetlenséget, egy szûz lány több odafigyelést igényel, a legtöbbjének nem lehet csak úgy ripsz-ropsz betenni, de ha ennyire imádod a fájdalmat és ennyi eszed van hajrá.
Igen.
Rá fog jönni. Elég hangosan fogsz sikítani, ha nem szólsz elõtte.
igen csak õ lány, szóval van szûzhártyája, így ha szeretkezni akartok rájön persze
nagy valószínûséggel igen (szûk a bemeneted , pl)de ez csak egy a sok közûl
Szavakból, hétköznapi mozdulatokból nem. De ha pettingre, szeretkezésre kerül a sor úgy is észre veszi (persze csak, ha tapasztalt), hogy ügyetlen vagy. Jobb, ha tudatod vele, mert egy életre szóló rossz élményben lehet részed; és miért hazudnál a barátodnak? Egy kapcsolatban amúgy sem dukál a parasztvakítás.
Nagyon valószínû, hogy rájön, és ha ez megtörténik, csak magadat járatod le, hogy hazudtál neki.
Szerintem õ arra gondolt, hogy még a szex elõtt rájöhet-e valamibõl. Legalábbis remélem...
Rájöhet. Amikor én elvesztettem, borzalmasan fájt, vérzett is, szóval le kellett állni, mert nem bírtam volna ki, hogy végig bennem van. A mozdulataidon is látszani fog, mert ha kellemetlen, nem fogod tudni tetetni, hogy jól esik. Légy õszinte, megéri!
Én csak azt nem értem, hogy miért nem vagy vele õszinte?
ha átszakad a szüzhártyás és esetleg véres lesz töle a paplan..:)
A kérdező hozzászólása: mibõl jöhet még rá?
ha kicsit piázol elõtte nem. Tapasztalat. Én is szûz voltam (én 18, csajom 21), ittunk mindketten nemkeveset, megtörtént, és másnap még õ mondta hogy jó voltam az este. Szal ennyit errõl.
Már 12 évesnek gyereke van, elszégyelhetnéd magad hogy neked még nincs!!!!!
Szerintem 16-17 évesnek kéne lennie minimum, és jobb ha szûsz.
*szûz

Szűz vagy? Ha nem, akkor mikor veszítetted el?

Nemet és kor is kérek!

Legjobb válasz: 18 évesen. 19, l

Nem 2007 nov 27 kedd! :P (18/F)
18 évesen. 19, l
15 évesen. 19/L
Szuz vagyok 14/L es meg jo par evig nm is akarom;)
Nem. Azt hiszem 2004 június 14-én. (+/- 1 hónap) Nem, Õskor
Majd ha a menyezet elkezd repedezni, majd akkor.
hétfõn 11 órakor
16 voltam 17/L megbántam.
2009. december 9. 21 éves voltam, vagyok perpillanat is.
Szûz vagyok, és az is leszek biztosan ha nem fogok találkozni olyan lánnyal aki nagyon fog tetszeni, mert én nem egy k*rva vagyok. És egy jó tanács: nem azon van a hangsúly hogy mikor, hanem azon hogy kivel veszíted el.
20 éves fiú voltam.
18. 23/L.
A kérdező hozzászólása: 11:49 "...lánnyal aki nagyon fog tetszeni, mert én nem egy k*rva vagyok. " Nem is lehet [email protected], ha fiú vagy!
2008. 11. 15-én 16évesen...megfelel??
Még tartogatom magam az igazinak^^ 17/L
22:44: Itt vagyok, megtaláltad :)
22.44-es vagyok..igen megtaláltam:P Csak nem te vagy az amúgy jövõhétre terveztük barátommal a nagy akciót^^
16 évesen! 21/L
szûz:) 17/L
unom már ezt a kérdést
21:48 vagyok: kicsit elszámoltam magam, nem +/- 1 hónap 2005.06.11 volt, pontosan 1700 napja szombatról vasárnapra virradó éjjel :) (és barátnõmnél történt 1év5hónap23nap együttjárás után)
Igen, egyelõre másegyéb jobban érdekel.
19/ F hopsz lemaradt
14/L ...és még 1-2 évig az akarok maradni:)
2005, 11, 02.án 15 voltam... és most 20 vagyok! de nem váltogatom a partnereimet, akkor aki elvette a szüzességemet azzal a sráccal 4 évig voltam együtt
16 eves voltam. 25L
Unom már h minden héten van valaki aki feltesz egy hasonló kérdést.. mit érdekel téged? Úgy se ismersz minket, meg lese szarod sztem.. te is csak azért írsz ki kérdést h neked is legyen már... (N)(N)(N)
13 éves voltam, a kedvenc együttesem üvöltött közben és nagyon élveztem!Azóta is imádom a szexet, de mondjuk én ilyen téren elég elborult vagyok. Szánalmasok itt a kislányok meg a kisfiúk szex elõtt, amikor mi csináltuk még nem is neteztünk, nem tettünk fel ilyen kérdéseket!!A barátom 16 volt.Nem görcsöltem rajta, eszembe se jutott, h nekem szexelnem kéne, természetesen jött, ez határozza meg most is.19/L
Igen, szûz vagyok még:) 15/L
18 éves vagyok, de még egyetlen pasit sem találtam méltónak erre a feladatra.

Fiúk! A szüzeket vagy a nem szüzeket szeretitek jobban? Hátrány ha valaki szűz?

a korotokat is írjátok oda légyszi :)

Legjobb válasz: nézzétek, egy 12 éves kisfiú. milyen tapasztalt a témában :D

nézzétek, egy 12 éves kisfiú. milyen tapasztalt a témában :D
szûz 12/f
"!F elõzõ vagyok elírtam!
fiúk, milyen nagy az egyetértés, mindenki a szûzre voksol, de a való életben meg mindegyik csak annyit mondana hogy a szüzekre sokat kell várni... 20/L
A valo eletben neha sokat kell varni a szuzekre de neha 1-2 nap is eleg. A szuz puncit jobban szeretjuk, de amugy a szenteskedo szuzeket utaljuk, egeszen addig amig szet nem nyitja a labat elottunk.(en es en elottem):D Te milyen tipus vagy? sokat akarsz varni, en tudnak varni 1-2 napot talan tobbet is ha birlak. 25/FIU
Szia! Figyelj mindegyikben van hátrány. Ha szûzzel vagy akkor ha dugásra kerül a sor, akkor óvatosan kell mert különben fáj a lánynak, és a másik befolyásoló tényezõ az még az hogy a szûz lányok nem adják be könnyen a derekukat:) Viszont a nem szüzekkel is van gond, az, hogyha mondjuk teszem azt a srác szûz azt lehet észreveszi a csaj(mert valljuk be egy férfi se csinálja jobban elsõre mint századszorra úgy ahogy a nõk is, gyakorlat teszi a mester!:D)így lehet hogy béna az ágyban a srác ami eléggé befolyásolhatja a kapcsolatot, és ha belegondolok, hogy ha lenne barátnõm és õ volt már férfival, hogy mennyi ge ci ment már a pinájába, ami elég aggasztó. Amúgy a szûz lányok mellett szól az az érv is hogy nem mind1 hogy egy csajnak egy vagy a sok közül vagy hogy az elsõ vagy és rád mindig emlékezni fog akármi is legyen.
Ja én vagyok az utolsó. 16/F
#16, 17 Nem fog elfelejteni ne aggodj. Akinek ilyen szovege van, mint neked nem felejtik el soha, lehetsz akarhanyadik. "hogy mennyi ge ci ment mar a pinajaba, ami eleg aggaszto". Ahogy elnezem eleg aggaszto vagy te is.:D
20L ha sokat kell várni az nem baj, de mutassa ki hogy szeret, meg akar valamit, és ne csak szenvedjen. mondjuk mi számít soknak nálad? nálam 1 év még kevés.
Szûz 35f
nem baj ha valaki szûz, nem hátrány, de nem is elõny. csak jó :) 245F
amelyik hamarabb szétteszi! 26F
29F Én már elvettem pár lány szüzességét, mind azt mondta, hogy nagyon jó élmény volt, hogy nem egy idiótával feküdtek le elõször, hanem aki tudja, hogy mit csinál. Persze, fontos, hogy jó legyek és igyekezzek mindent gyengéden és aranyosan csinálni.
Szûz punettiket. 81/f
Nekem mindegy! Volt már ilyen is meg olyan is! Mindegyikkel jó volt!
SZÛZ - sokkal-sokkal jobb, értékesebb!! 28f Én nagyon sajnálom, hogy nem vettem el egy lány szüzességét sem, pedig irtó jó vagyok benne(lennék). Sajnos a korom miatt egyre kevesebb az esélyem. Meg tilos is! Csak ha politikus lennék, akkor szabadhatna. Ha úgy döntenék. Hoznék egy ilyen törvényt.
tök mindegy, a szûzekkel néha "meg kell küzdeni", több törõdést igényelnek. De nem ez alapján választok valakit, ez csak adottság... (tudod, férfi és nõ szex közben: f: - ha tudtam volna, hogy szûz vagy, több idõt fordítottam volna rád n: - ha tudtam volna, hogy több idõd van, levettem volna a harisnyámat... )
és 27 (utolsó voltam)
Jelen pillanatban mindegy, csak punci legyen... :)
Inkább szûz. Jó érzés lehet elsõnek lenni. 18
szûz 25F
Már hogy ne lenne hátrány ha valaki béna szûz??!!

Fiúk! Ti mit szerettek egy nőben jobban ha elkezdtek vele járni a szüzeket vagy a nem szüzeket?

Jó ha szerelmes vagy nem ez a lényeg, na de melyiket bírjátok jobban ha elkezdtek egy csajjal járni? fontos nektek, vagyis számít, hogy r*banc, vagy tapasztal vagy, hogy ti vagytok az első?

Legjobb válasz: Szüzeket :D

Szüzeket :D
Szûz/nem szûz, nem érdekel. Lelkes legyen!
én a vizilovakkal vagyok
Én a Kosokat szeretem
Az hogy tapasztalt, nem egyenértékû azzal hogy ribi!!! Ne legyél már hülye!! Amúgy meg mindegy! Nekem még szûzzel nem sokkal volt dolgom, így nekem pl kéne a szûz csaj is! 25F
ma 22:12 Örült neki hogy alig vagy használt! Kabátnak néz téged, hogy az számít neki h ki húzott már magára? A használtságod adná az értékedet?! Ennyit érne egy nõ? Szerinted ez így oké? 27F
Az a srác akivel elvesztettem nem örült neki h szûz vagyok, viszont a mostani páromnak kifejezetten tetszett h nem voltam elõtte 100 pasival hanem csak 1el
Nem ez számít, hanem a hozzáállás és a természete.
Fiatalabb koromban a szüzeket favorizáltam, most már inkább a tapasztaltság híve vagyok...
6 Neked se veri még alulról sem az értelmi szinted a lécet. Nem nem az határozza meg az "értékem" h hány pasival voltam, de tetszett neki h még nem voltam 100-zal. Gondolom azért mert úgy gondolta h engem még lehet tanítgatni, kipróbálni velem dolgokat.
A kérdező hozzászólása: 23:25 ha nem vetted volna észre a kettõt külön írtam vagy neked a vesszõ semmit se jelent? ><
Ha szûz vagy az nem gáz.Kifejezetten olyan férfiaknál akik érettebbek. Viszont ügyelj az elsõ alkalomra, hogy ne legyél feszült stb. Igyatok meg egy üveg bort elõtte és lazítsatok. Tudasd az illetõvel, hogy szûz vagy majd mikor eljön az idõ lepd meg. (pl nézz pornót, hogyan csinálják, cumizd le elõtte stb.)
Ha olyan csaj akivel boldog lehetnék, akkor lehet szûz, vagy akár pornósztár is! Nem érdekelne!

Szóval, ha elmegyek 1 nődokihoz és elmondom h. nem vagyok szűz, milyen módon vizsgál meg? és ha azt mondom, h. szűz vagyok, akkor nem nyúl hozzám ugye?

Legjobb válasz: A nõgyógyász látja, hogy szûz vagy-e, kár kamuznod...amúgy tuti már 13 éves korod óta nem vagy az, szóval jó vizsgálatot XD

A nõgyógyász látja, hogy szûz vagy-e, kár kamuznod...amúgy tuti már 13 éves korod óta nem vagy az, szóval jó vizsgálatot XD
Bakker: ha nincs meg a szûzhártyája, az azt jelenti, hogy nem szûz, szóval UGYANAZ :D Az nem érdekli a dokit, hogy pezsgõsüvegtõl, vagy lótól történt, de azt élbõl látni fogja, hogy megvan-e, szóval ne titkolózz.
Akkor is alulról fog megvizsgálni. Kár volt kúrnod
A kérdező hozzászólása: figyu, ugy tudtam, h.a nõgyógyász csak akkor vizsgál meg alulról, ha nem vagy szûz?és ez a kérdésem, h.hogyan vizsgál meg akkor, milyen eszközöket használ? és nem vagyok 13, 17 vagyok, és most voltam eggyütt a barátommal és nõgyógyászhoz kell mennem, szóval nem tudom h.mit csinálna velem, és félek!
Nekem elég vicces volt az elsõ nõgyógyászati vizsgálatom 17 évesen, mert mondtam a dokinak, hogy még szûz vagyok, õ pedig gyõzködött, hogy nyugodtan elmondhatom, ha nem.Én továbbra is mondtam neki, hogy az vagyok, õ folytatta azzal, hogy nem mondja el a szüleimnek, bevallhatom neki...ennél a pontnál ott tartottam már, hogy majd úgyis meglátja.Aztán belátta, hogy nekem van igazam, de azért elég vicces volt, hogy gyõzködnöm kellett a dokit...szóval bevallhatod akár az vagy, akár nem, a nõgyógyásztól nem kell félni, nem ítél el, ez a munkája, ha pedig valami baj van veled, akkor mindenképp menj el, fõleg ha már élsz szexuális életet, évente illik elmenni.Az én dokimnak az volt furcsa, hogy 17 évesen még szûz vagyok, szóval ne aggódj...
Már meg ne haragudj, de mi köze van egy nõgyógyásznak ahhoz, hogy te szûz vagy, esetleg nem?? Ha elmész rutin vizsgálatra, azért vizsgál meg, hogy lássa, minden rendben van-e. Fel fog tenni pár kérdést: mikor jött meg az elsõ, mennyire rendszeres a ciklusod, talán azt is megkérdi, hogy élsz-e már nemi életet. Szerintem, jobb ha õszinte vagy. Egy biztos, nincs az a nõgyógyász, aki meg tudná állapítani , hogy járt benned pénisz vagy nem.
Az tényleg igaz, hogy nem indok, hogy csak azért akarsz dokihoz menni, hogy megmondja, hogy megvan-e még a szûzhártyád, vagy sem, de én azt tanácsolom, hogy ha fájt, akkor mindenképp menj el és ne félj megmondani, hogy nem vagy már szûz. Egyébként meg ha az vagy, ha nem, mindenképp meg fog vizsgálni, ha már ott vagy. Az sem kizárt, sõt biztos, hogy fog csinálni egy rák szûrõvizsgálatot, de ettõl sem kell félned, nem fog fájni, max egy kicsit kellemetlen lesz, mivel hát, gondolom nem kell magyarázni, hogy miért. :)
hát én spec úgy néztem meg anno, az ágyon széttett lábakkal ülve és egy kis tükröt ( jó nem nanoméretût, de egy kozmetikai tükröt vegyél elõ ) fogtam az egyik kezemben, a másikkal meg szétnyitottam a puncim , hogy mindent lássak :D nekem kb 8-10 lyuk volt rajta :)
A kérdező hozzászólása: hogyan tudnám azt megnézni, h.van szûzhártyám vagy nincs? áljak a tükör elé?
Ha már járt pénisz benned nem vagy szûz, független attól, hogy átszakadt e a szûzhártyád vagy nem ! Azt írod majdnem teljesen benned volt a párod pénisze és akkor érezted a fájdalmat, sztem a méhszájad elérte a pénisze és az tud fájni, próbáljátok úgy csinálni, hogy nem tövig nyomja, vagy te lény felül és tudsz irányítani . Azért meg felesleges menned, hogy a doki mondja meg neked, hogy van e szûzhártyád vagy nincs, azt te is meg tudod nézni !
Ha tetszik ha nem hanyatt kell, hogy vágd magad õ meg szépen megvizsgál. És igen, alkalom adtán be is nyúl, fel is nyom valamit (pl a kenet vételnél egy fültisztító pálcikára hasonlító dolgot, vagy ultrahangnál belsõ ultrahangos készüléket). Nem kell ezektõl félni. És miért fosol ennyire attól, hogy hozzád nyúl?? Bemondásra õ sem tud sokkal többet mondani, csak találgat.
A nõgyógyász NEM tudja megállapítani, hogy szûz-e vagy sem. Csupán azt látja, hogy meg van-e a szûzhártyád. Az pedig nem csak szexnél szakadhat át.
A kérdező hozzászólása: de nem értitek, olyan mintha falba ütközne, és nem megy tovább a pénisze és ennél a pontnál nagyon fáj!
*Nem törvényszerû, hogy vérezzen
Nem törvényszerû, hogy átszakadjon. Lehet rugalmasabb a szûzhártyád, vagy már korábban átszakadt. Sok nõnek nem vérzik, emiatt nem kell megijedned.
A kérdező hozzászólása: szóval, az a gondom, h.lefeküdtem a barátommal, és nem vagyok teljesen biztos abban, h.átszakadt e a szûzhártyám, ugy volt az egész , h.majdnem teljesen berakta, fájt is nagyon de nem vérzett, és olyan érzésem volt, mintha valami falba ütközött volna!szóval nem tudom, h. átszakadt e vagy sem.nem értem ezt! ezért szeretnék menni az orvoshoz, 1kivizsgálásra!
Nem éppen azt jelenti. Sporttól és tampontól is át szakadhat, mégsem veszti el a szüzességét... Pontosan mi miatt akarsz menni? Gyógyszert akarsz íratni vagy esetleg valami fertõzésed van?
Ha azt mondod szüz vagy végbélen keresztül vizsgál meg!
Nem ciki.:) Lehethogy még imponál is neki, hogy Õ lesz neked az elsõ.;)
Szerintem nem ciki. Hidd el fogja élvezni és ha valami nem jó neki fog szólni, hogy ez ne úgy csináld hanem másképp. Mindenképp adj idõt az elõjátéknak. Az feloldja a feszültséget és sokkal jobb lesz.
Elõjáték már volt köztetek?Szerintem is ilyenkor fontos az elõjáték.Ha tudod mi, hogy mûködik és ráérzel mi esik jol neki akkor nem lesz baj.
Ez nem ciki cuki!:) Ha a lány tudja, hogy mi a helyzet ne aggódj nem lesz semmi gond! :)

Hogy vizsgál meg a nőgyógyász, ha szűz vagyok, és nem is akarom elveszíteni? (csak rutinvizsgálat lenne egyébként minden oké)

Legjobb válasz: Szüzen is megvizsgálhat hüvelyen keresztül csak sokkal óvatosabban csinálja, mint egy nem szûznek. Amúgy a szüzességedet nem fogod elveszíteni, attól, ha felnyúl a hüvelyedbe a doki (azt csak hüvelyi közösülés során veszted el). Ezt 22 évesen már tudhatnád. Rákszûrést is érdemes lenne csináltatnod. És amúgy teljesen mindegy, hogy nõ v férfi a doki. A lényeg, hogy te megbízz benne és a szakmai tudásával megelégedj. Régen jóformán csak férfi nõgyógyászok voltak és ha egy tini odakerült, nem okozott neki komoly lelki traumát a vizsgálat. Megrázóbb, ha nem készítik fel az embert, mi várhat rá.

Szüzen is megvizsgálhat hüvelyen keresztül csak sokkal óvatosabban csinálja, mint egy nem szûznek. Amúgy a szüzességedet nem fogod elveszíteni, attól, ha felnyúl a hüvelyedbe a doki (azt csak hüvelyi közösülés során veszted el). Ezt 22 évesen már tudhatnád. Rákszûrést is érdemes lenne csináltatnod. És amúgy teljesen mindegy, hogy nõ v férfi a doki. A lényeg, hogy te megbízz benne és a szakmai tudásával megelégedj. Régen jóformán csak férfi nõgyógyászok voltak és ha egy tini odakerült, nem okozott neki komoly lelki traumát a vizsgálat. Megrázóbb, ha nem készítik fel az embert, mi várhat rá.
Szerintem keress egy megbízható nõi orvost, fõként ha elsõ alkalommal mész. Sokkal elviselhetõbb a vetkõzés és a terpesztés is elõtte, mint egy idegen férfi elött, feltehetõleg könnyebb megbeszélni a "cikis" dolgokat is vele, hiszen nõbõl van, aki már átélte ezeket valószínûleg.
Puncin keresztül csak akkor ha nagyon muszáj, de a hüvelybemenetedrõl úgy is tud venni kenetet. Ahhoz nem kel felnyúlnia a hüvelyedbe.
Bízd az orvosra. Szûz lányoknál van ún. "szûztükör", ami nagyon vékony, abszolút fájdalommentes. Sajnos nem lesz elég az ultrahang, meg fog vizsgálni rendesen és lehet, hogy rákszûrést is levesz. 22 évesen már amúgy sem árt túl lenni az elsõ vizsgálaton. Nyugi, ezt is meg lehet szokni, ha muszáj, akkor muszáj.
Nem fog megesni. Amúgy maga a szûzhártya ezer dologtól átszakadhat. Semmi jelentõsége, hidd el! Az számít, hogy voltál-e pasival. Miután a szûzhártya valakinél tágul, nem vérzik az elsõ együttlétnél, ezért erre sem lehet apellálni.
A kérdező hozzászólása: utolsó, én is tudom mitõl veszíti el az ember a szüzességét. én inkább arra céloztam, hogy nem szeretném ha a nyúlkálásával elszakítaná a szûzhártyámat. (megeshet véletlenül, nem?) egyébként köszi a válaszokat
A kérdező hozzászólása: igazából csak egy papír kéne egy (nem nõgyógyászati) kezeléshez arról hogy minden tekintetben egészséges vagyok. muszáj ahoz terpeszteni? nem elég ultrahang, és aláírja az igazolást hogy rendben vagyok?
A kérdező hozzászólása: 22
Hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: és ha valakinek aranyere van? lehet kérni hogy inkább ultrahanggal nézze meg?
A szûz lányokat végbélen keresztül vizsgálják meg.
Mindenképpen meg fog vizsgálni manuálisan is, és szerintem (saját tapasztalatok), a nõi doki elsõ alkalommal mindenképpen jobb. Van ott is elég izgalom, gátlásosság, stb, nem mindegy ki elõtt tudsz kicsit lazábban kitárulkozni!

21 évesen még szűz vagyok, Ha jön valaki, akivel lefeküdnék, nem fog "kiakadni", hogy még szűz vagyok?

csak mert egyik ismer?söm megkérdezte h van-e vmi baj az agyammal, hogy még nem szexeltem...

Legjobb válasz: Mindenképp értékelni fogja, hogy õ lesz az elsõ :-) és nem negatív irányba. Szerintem egyáltalán nem fog meghátrálni, annál jobban oda fog figyelni rád, hogy minden tökéletes legyen. Büszke lesz, hogy õ az, akivel elõször lefeküdtél. Ne hallgass arra az ismerõsödre, majd eljön az a pasi, akit szeretsz annyira, hogy oda is add neki magad.

Mindenképp értékelni fogja, hogy õ lesz az elsõ :-) és nem negatív irányba. Szerintem egyáltalán nem fog meghátrálni, annál jobban oda fog figyelni rád, hogy minden tökéletes legyen. Büszke lesz, hogy õ az, akivel elõször lefeküdtél. Ne hallgass arra az ismerõsödre, majd eljön az a pasi, akit szeretsz annyira, hogy oda is add neki magad.
Legyel ra buszke!Egyaltalan nem gaz!Gratulalok!
Szerintem a legnagyobb hülyeség az, ha valaki elveszi magának a szüzességét! Ez egy olyan dolog, ami csak egyszer történhet meg az életben, és örökre emlékezni fogsz rá! Ha valamiért kinevethet egy pasi, akkor az pont ezért lehet, hogy "höö, te elvetted magadnak? nem vagy normális!" :D De amúgy az is igaz, hogy amíg nem volt benned pénisz, addig szûz vagy, úgyhogy hiába próbálkozol egyéb tárgyakkal! Szerintem egyáltalán nem gáz ennyi idõsen szûznek lenni, én lassan 23 vagyok, és még én is az vagyok! SÕT, ez még a barátnõim szemében is érdem, hogy jéé, eddig tartogatom magam?! Normális vagyok, és tényleg nem érzem úgy, hogy itt lenne az ideje!!! Most van egy párom, és egyelõre úgy érzem, neki szeretném adni magam, de még késõbb, ha mélyül a kapcsolat, bizonyára hónapok múlva. Nem hajt a tatár, nem tudom, minek sietnek úgy manapság az emberek???? Pláne az a lány, aki azt mondja: "csak legyek már túl rajta!" Mi ez, valami lóverseny? Ha pedig olyan barátaid vannak, akik ezért lenéznek, vagy cikiznek, akkor elhúzhatnak a jóbüdös sunyiba, ha nem tudnak ilyenért tisztelni!!! Úgyhogy tartogasd magad, ameddig TE akarod!!! ;))
Eggyáltalán nem kell szégyelned, hogy még szûz vagy!Ez a legértékesebb dolog az életedben, amit te szabsz meg, hogy mikor és hogyan.Ne aggódj, ha megtalálod az igazit, akit tényleg szeret, ne fog elfutni és röhögni sõt...némelyik fiúnál ez még amugy "divat", hogy egy szûz csajnak õ vette el a szûzességét!:) Szerintem semmi okod nincs aggódni, hiszen még fiatal és csinos is vagy, akkor meg mit parázól?:)
Utolsó válaszoló! Te még mindig szûz vagy! Nem tudom miért hiszed, hogy ha tárgyakat dugdosol fel magadnak, akkor már nem vagy szûz! Amíg nem volt benned egy pénisz, addig szûz vagy! Sportolás, ujjazás révén is átszakadhat a szûzhártya, de a szüzesség elvesztését arra értjük, amikor egy fiú belédhatol a péniszével! Szóval nem értem miért játszod meg a nyagyot!
A kérdező hozzászólása: Elvetted magadnak??? Azt hogy? Feldugtál vmit? Vérzett?
Szerintem az egész szüzesség nem olyan nagy dolog, mint ahogy sokan hiszik. Barátnõm most 22 évesen vesztette el egy egy éjszakás kaland során. Ugy állt hozzá, hogy legyek már túl rajta. Én úgy gondoltam mindenki dolgát megkönnyitem és elvettem magamnak. De az igaz, hogy egyáltalán nem kell cikinek érezned. Vannak akik talán furcsálják. De én pl több fiútól hallottam, h nekik mindegy, hogy szûz-e egy lány vagy nem.
Szia! Az utolsó válaszadó vagyok. Szerintem is lehet abban valami amit írtál. Hiszen ha valakinek csak "arra" kellesz, akkor nem fog nekiállni tanítgatni, mondván õ jól akarja érezni magát és elvárja, hogy tudd, mit csinálsz. De szerintem egy ilyen "pasi" nem érdemli meg, hogy õ legyen neked az elsõ!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Megnyugtattatok valamennyire! Esetleg fiúk hogyan vélekednek errõl a dologról? Azt hallottam, ha csak egyéjszakás kalandról van szó, vagy csak dugni akarnak, akkor nyûg, ha egy lány tapasztalatlan, de ha hosszú távra terveznek, nem gond! Igaz ez?
Szia! Én 24 vagyok és még én sem tettem meg. Nem a kor számít, hanem hogy Te mikor érzed rá késznek magad! Az én párom is nagyra értékeli, hogy én leszek neki az elsõ (mondjuk ebben közrejátszhat, hogy Õ nem magyar). Azt mondta, nagyon szerencsésnek érzi magát, hogy rámtalált :-)
Én 21 voltam, amikor elveszítettem, ennek már 4 éve és azóta is együtt vagyunk a párommal. Én nem mondtam el, hogy még szûz vagyok, persze azt tudta, hogy nincs sok tapasztalatom. Szerintem igenis értékelni fogja a párod, hogy nem kufircoltál össze-vissza mindenkivel, mint a mai fiatalok álltalában!
Nem tudom biztat-e de en elmultam 25 mikor elvesztettem a szuzessegem. Nem tartottam soha egetoen fontosnak, hogy megszabaduljak tole. Mikor azt ereztem itt az ido, megtettem es pont es abbol sem csinaltam nagy gondot. A te tested es te tudod mi neki a jo. Nem vagy kesz, igy van jol. Nagyon egyet ertek az elottem szolo utolso mondataval. A barataimmal soha nem beszeltunk errol sokan nem is tudtak hiszen nem hireszteltem. En viszont mindenkit meghallgattam, gyujtottem az infot, ugyhogy mikor oda kerult a sor, akkor semmi nem ert varatlanul. Inkabb csak az, hogy a fiu 5 perces volt... Szoval semmi gond, eld az eleted. Remelem mikor ott lesz az ideje megtalalod a megfelelot.
Szerintem nem fog kiakadni!!!!!!a barátommal mikor összejöttem s kezdtünk ilyen dolgokról beszélni, megbeszéltük, hogy még szûz vagyok, és azt mondta, hogy ez nagyon fontos neki...és szerinte(m) ez erény és nem hátrány! több mint fél éve együtt vayunk, és még nem feküdtem le vele, nem érzem még azt h kész lennék rá...viszont Õ nagyon nagyon türelmes, meg nem néz hülyének, amiért igy gondolkodom. És hidd el nekem akárki akármit mond, inkább legyél (legyek) szûz 21 évesen, mint k...va 13-14 évesen... szerintem...
Ez nincs korhoz szabva, hogy mikor kell elveszteni. ha jól akarod csinálni, akkor addig várj amíg olyan embert nem találsz , akire majd szivesen gondolsz vissza. :) és biztosan értékelni fogja majd, hogy õ az akivel ezt át szeretnéd élni:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!