Találatok a következő kifejezésre: Szűz vagyok a barátommal le szeretem (7 db)

Szűz vagyok és a barátommal le szeretem volna feküdni, de nem ment, nem szedek fogamzásgátlot és nem is használt gumit. A péniszét a hüvelyhez tette, de nem hatolt be, csak egy nagyon nagyon picit. Lehetek terhes?

Legjobb válasz: Ha elment akkor igen. de sok mindennek kell öszejönnie ahhoz, hogy teherbe ess. ha nem hatolt beléd teljesen, akkor elég kicsi az esélye. de ha nagyon félsz, keresd fel a lakóhelyedhez legközelebbi tiniambulanciát, és kérd meg az ügyeletes nõgyógyászt, hogy írjon fel neked esemény utáni tablettát, amennyiben még nem haladta meg a dolog a 72 órát. Akkor tutira nem lesz semmi baj!!! Bátorság a dokihoz!

Ha elment akkor igen. de sok mindennek kell öszejönnie ahhoz, hogy teherbe ess. ha nem hatolt beléd teljesen, akkor elég kicsi az esélye. de ha nagyon félsz, keresd fel a lakóhelyedhez legközelebbi tiniambulanciát, és kérd meg az ügyeletes nõgyógyászt, hogy írjon fel neked esemény utáni tablettát, amennyiben még nem haladta meg a dolog a 72 órát. Akkor tutira nem lesz semmi baj!!! Bátorság a dokihoz!
Nem nagy, de van rá esélyed! A"csak oda tette"dologbó születtek már gyerekek! Nem kell"elmennie"ahoz hogy sperma kerüljön a hüvelyedbe. Nem tudhatod mennyire életképesek az ivarsejtjei, igy simán eljuthatnak a petéhez ha már bent vannak a hüvelyben.Márpedig ha picit betette akkor elég az elõváladék is! Mért játszotok a tûzzel ha nem akartok gyereket?
Ha egy kicsit már betette, és volt elõfolyása, akkor van rá esély. A szûzhártyán vagy egy kis nyílás, szóval simán be tudnak oda evickélni a kis gazfickók! Amúgy a szex a felelõségvállalásról szól! Mindig kell védekezni, hogy ne aggódj miatta. Nem csak a terhesség miatt, hanem a nemibetegségek miatt is! Ha ezt nem tudod felvállani, akkor fiatal vagy még a szexhez! Szóval: gumi mindig legyen nálatok! Javaslom, csinálj tesztet, és ha nem jön meg irány a doki! Vagy ha nem telt el azóta a 72 óra, akkor meg menj most, kapsz gyógyszert. És legközelebb figyeljetek oda. Az elõfolyástól is tehebe lehet esni.
ugyanilyen helyzetbe kerültem nemrég, de nekem kicsit több volt mint hogy "kicsit betette"...de nem ment el bennem, megszakítottuk...nem irtad h a ciklusod hanyadik napján történt, attol is függhet h mennyi esélyed legyen a teherbe esésre! én megilyedtem és elmentem orvoshoz, felirattam az esemény utánit, 2 nap mulva bevettem, és most már menstruálok, nincs gond. Javaslom, ha félsz, s nem szeretnél babát, irány az orvos!!!
Mind igaz amit elöttem leirtak. valszeg tapasztalatlan vagy , NAGYOn, ughogy az orvos tudná megmondani, hogy mi is a hejzet. Senkit nem akarok leszidni, de azt kéne a fital lányokkal/fiukkal megértetni, hogy a sex nem csak az élvezetekbõl áll. Hanem igen nagy felelõsség vállalásról. Az, hogy a péniszét ODA tette, lehet hogy tönkretettétek az életeteket. kemény vagyok? lehet, csak körül kell nézni a világban, és meglátjátok, hogy az élet is kemény. nem csak arra a pillantra kell gondolni, hanem az egész elöttetek álló jövõre. Sajnálom, hogy most ijen hejzetbe kerültél, de sajna csak magatoknak köszönheted. Remélem nincsen semmi gond és tanulsz a dologbõl, és remélem más lányokkal is megérteted, hogy NEM játék a sex, közel sem az...ott az AIDS, meg millió fertõzés nemi betegség, Ja, és egy gyerek is becsúszhat ha felelõsség nélkül cselekszel.
Újat én sem tudok mondani, de azt megkérdezném, hogy mi a fenének nem lehet védekezni? VAgy kezdjem onnan, hogy magyarországon miért nem lehet megfelelõ felvilágosítást adni a gyereknek? Akár a suliban , akár a szülõktõl... Borzalmas, hogy némelyik-mert azért hál isten van kivétel-mennyire felelõtlenek és nem törõdöm módon kezelik a dolgokat. A fene egye meg, tessék már védekezni!!!!!! Megfelelõen!!
Mély egytértésem!
akkor, amikor szeretnéd. ne kényszerbõl tedd
Majd megérzed.de ne kapkod el 2 hónap nem nagy idõ.
Szerintem, akkor ha megvan benned a vágy hozzá, és nem félsz tõle, érzelmileg biztonságban érzed magad mellette.A többi nem számít, nincs rá szabály mennyi idõt kell vele várni. 20/L
A kérdező hozzászólása: csak nem szeretném, hogy azt érezze, hogy könnyen megkap..:)
akkor lesz nagyon jó és élvezhetõ a dolog, ha már nem bírsz várni és hirtelen ráveted magad. szóval az elsõ alkalom ne úgy történjen, hogy hú de unatkozom õ meg nézi a focimeccset najó akkor talán most nekilátok..
A kérdező hozzászólása: rendben, köszönöm a válaszokat!:)
2 hónap gyakorlatilag semmi.. mármint.. nem akarom lefitymálni a kapcsolatod, semmi ilyesmi, de 2 hónap kapcsolat után szinte minden pár azt mondja, hogy nagyon szeretik egymást 17 vagy, elméletileg már felelõsségteljes gondolkodású:D én azt mondom, várj kb a 7-8. hónapig.. fél év tájban a kapcsolatok zöménél lesz egy nagyobb völgy, amit a 15-25 közti kapcsolatok több mint fele nem él túl.. na, ha ezután még együtt vagytok, akkor már nyugodtabb szívvel gondolhatsz a dologra, mert akkor már valamit letettetek az asztalra, õ sem érezhette úgy, hogy könnyen megkap, Te sem érezheted majd, hogy túl könnyen adtad magad:D persze ha akkor még mindig nem vagy biztos a dolgodban, akkor továbbra is várj! egy csepp kétely is lelki káoszba torkollhat!

Le szeretnék feküdni a barátommal, de még szűz vagyok. Mire figyeljek oda?

Jóideje együtt vagyook a barátommal és le szeretnék vele feküdni. Még sz?z vagyok szóval nem tudom mi is a teend? mikor oda kerül a sor.

Legjobb válasz: Ha még nem tudattad a pároddal, akkor mondd el neki, hogy szûz vagy. Akkor jobban oda fog figyelni az elõjátékra. Lazítsd el magad, figyelj a párod apró csókjaira, érintésére, add át magad az érzékeidnek. Ha eléggé benedvesedtél, akkor a párod elõször csak lassan mozogjon benned. Ha nagyon fáj (de ez nem törvényszerû), akkor egy kicsit fordítsatok több idõt még az ölelésekre, puszikra, csókokra. De egyáltalán nem biztos, hogy fájni fog, fõleg, ha ellazulsz kellõképpen. Szex közben nincs olyan, hogy ciki, fõleg ha szeretitek egymást. Nyugodtan és bátran mondd ki, mit szeretnél és hogyan. Nem ciki egyáltalán, ne aggódj :) A legfontosabb: védekezzetek! :)

Ha még nem tudattad a pároddal, akkor mondd el neki, hogy szûz vagy. Akkor jobban oda fog figyelni az elõjátékra. Lazítsd el magad, figyelj a párod apró csókjaira, érintésére, add át magad az érzékeidnek. Ha eléggé benedvesedtél, akkor a párod elõször csak lassan mozogjon benned. Ha nagyon fáj (de ez nem törvényszerû), akkor egy kicsit fordítsatok több idõt még az ölelésekre, puszikra, csókokra. De egyáltalán nem biztos, hogy fájni fog, fõleg, ha ellazulsz kellõképpen. Szex közben nincs olyan, hogy ciki, fõleg ha szeretitek egymást. Nyugodtan és bátran mondd ki, mit szeretnél és hogyan. Nem ciki egyáltalán, ne aggódj :) A legfontosabb: védekezzetek! :)
Figyelj szerintem ne aggódj ezen ennyit..nyugalom:) ha jóideje eggyütt vagytok akkor beszéljétek meg ..szerintem ha fájni fog neked ne akard eltitkolni..Nekem az elsõ nagyon fájt ( bár mindenkinek más ) és mi a barátommal elöször nem is mélyedtünk bele..mert annyira fájt hogy abba hagyta..aztán következõleg már jobb volt és ma már nagyon jó:P:DHa teljesen készen állsz rá , és ugyérzed hogy a barátod megfeleõ partner erre akkor nyugalom , majd jön magától:)
A védekezésre figyeljetek. Egyáltalán nem biztos, hogy valamennyire is fájni fog. Nem biztos, hogy olyan eget verõen jó érzés lesz, ha nem is fog fájni, lehet, hogy érezni se nagyon fogod...:P Vagy olyan kellemes lesz. Nem fogsz beégni. És ha tényleg fájni fog, akkor látni fogja az eltorzult arcodat. Hja, és hosszú elõjáték.
mindenképpen legyen elõtte petting! ugyanis petting közben nõ az intimítás, ellazul a hüvelyizmod és nedvesedsz. ha nem vagy benne biztos h a barát tudja h mit kell csinálnia akkor legyél te felül. így a te kezedben van az irányítás. elõször furcsa lesz. ha a barátod van felül, akkor kérd meg h lassan csinálja. a behatolás ne hirtelen történken hanem szép lassan menjen beléd. amikor teljessen bent van, akkor várjatok egy picit hogy hozzá tágulj. akár percekig is. majd amikor úgy érzitek akkor lassan kezdjen el benned mozogni. ha nagyon fáj, akkor nem kell elkeseredni. majd szép lassan hozzátágulsz. és no para! :) sok sikert!
mindent mondj el a legapróbb részletekig. nem fogsz beégni, max õ, ha nem fiygel oda rád eléggé! sok sikert!
Mond el neki, hogy szûz vagy és ha nagyon szeret vigyázni fog rád és óvatos lesz !! Én nagyon figyeltem az elsõnél a barátnõmnél, odafigyeltem rá próbáltam fájdalom mentesen és hogy mindkettõnknek jó legyen !! Igazából nekünk kell figyelni, hogy ne okozunk fájdalmat, de az õszinteség a legfontosabb !!Ha már ott jártok és fáj ne titkold el mond neki nyugotan, mert annál rosszabb lesz !! Légy õszinte kb ennyi amit mondthatok !!:)
A védekezésre!!!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat! nagyon rendesek vagytok!! :)
Hidd el, ha oda kerül a sor, tudni fogod, hogy mit kell tenned. Csak lazulj el és engedj a kísértésnek :) Ha õ finom lesz hozzád és eléggé beindulsz, akkor nem fog fájni! Elsõre lehet, hogy fura lesz, de hidd el, utánna tetszeni fog! :) Annyit mondja, ha fáj, hogy picit lassabban vagy valami :) Elõtte beszéljétek meg :) Sok szerencsét!

Már 1 éve járunk a barátommal, én még szűz vagyok (17 éves) és le szeretnék feküdni vele, de nem szeretném ha neki "rossz"lenne! Mit tegyek?

tudom hogy én vagyok a lényeg,de mégis...mit tegyek???

Legjobb válasz: elõjáték:):D:D és mivel szûz vagy én javaslom h te légy fölül mert akkor nem fog(nekem úgy nem fájt)fájni mert te döntöd el mikor menjen be. Hát elsõnek szépen lassan mozogj és rakja a derekadra a kezét ezzel õ is tud irányítani, és te is látod milyen tempó jó neki vagy neked :)

elõjáték:) :D:D és mivel szûz vagy én javaslom h te légy fölül mert akkor nem fog(nekem úgy nem fájt)fájni mert te döntöd el mikor menjen be. Hát elsõnek szépen lassan mozogj és rakja a derekadra a kezét ezzel õ is tud irányítani, és te is látod milyen tempó jó neki vagy neked :)
Nyugi, nem lesz neki rossz, és azon kell lennetek, hogy Neked se legyen az! Ne siessetek el semmit, se magát az elsõ alkalmat - elõtte legyen sokszor petting, egymás kielégítése másképp, hogy szokjátok egymást- és ha odakerül a sor, akkor se siessetek, legyen hosszú, akár több órás elõjáték, és nem katasztrófa, ha akkor nem jön össze, hanem majd legközelebb! Nem lóverseny! És jó, amit elõttem írtak, próbálj felül lenni és irányítani, ahogy érzed! Ez a barátodnak is jó lesz.
Hu hát nem tudom..nekem pont hogy alul volt jómert nagyon féltem..és nem tudtam volna felül mit tegyek:D ha már a barátod tapasztaltabb szerintem ezt hagyd rá...és ne félj tuti élvezni fogja:)
ha te vagy a lány akkor max neked lehet rossz 18/F már volt pár alkalom és mondta 1-2 csak h neki nem esett jól de nekem azok is jók voltak

Szűz vagyok. Nagyon szeretem, ha a barátom kinyal, de ha megpróbál ujjazni, kis idő után fáj. Mostmár le szeretnénk feküdni. Nagyon fog fájni? Hogyan készülhetnék fel rá? 19/L

Legjobb válasz: van akinek fáj, van akinek alig, ilyet is sok helyen olvastam már. nekem spec qrvára fájt, úgy éreztem szétszakadok, de a legtöbb lánynak nem vészes szerintem, ahogyan az olvasottakból leszûrtem. szóval embere válogatja 19/L

van akinek fáj, van akinek alig, ilyet is sok helyen olvastam már. nekem spec qrvára fájt, úgy éreztem szétszakadok, de a legtöbb lánynak nem vészes szerintem, ahogyan az olvasottakból leszûrtem. szóval embere válogatja 19/L
Három lényeges dolog van ezzel kapcsolatban: Legyél lelkileg kész rá, Ismerjétek egymás reakcióit, És talán a legfontosabb: bízz meg a barátodban.
Tényleg nehéz erre bármit is mondani, mert nekem pl az ujjazás még mindig fáj, elsõnek is és most is. Furcsán hangzik, de maga az elsõ szex fájdalommentesebb volt mint mikor ujjaznak. Lehet, hogy a barátom nem csinálja jól, lehet hogy valamiért tényleg nem bírom. Nem valószínû, hogy nálatok is ez a baj? Szûk vagy nagyon?
Gumi-gumi-gumi. ;) Én is baszok elég sokszor a csajommal nap mint nap, de mi már régóta toszogatjuk. :) 14F
Ha félsz tõle ne tedd. Majd akkor amikor már bûntudat és félelem nélkül tudsz szexelni. Addig csak a kapcsolatokat hantoljátok el élve.
ok, még az 1-2 év ilyen korban. Még a három is, de 7 és fél?? ; szerintem még ráérsz nemkell elsietni. Amúgy meg ne félj minden az adott helyzetben menni fog magától.
várj még 1-2 évet, érdeke hogy egy gyerekkel jár
Amíg a félelem legkisebb szikrája is van Benned, eszedbe ne jusson semmilyen szexuális kapcsolat!!!
Lefeküdtetek?
atyavilág 14 f milyen lehetsz :OO úristen ..aki így beszél..
Olyan, mint az @[email protected]Ð kedves elõzõ! :P

Le szeretnék feküdni a barátommal, beszéltünk is már róla. Én szűz vagyok, ő már nem. Mit tegyek, hogy ne legyek "1 darab fa"? Nem akarom, hogy bénának tartson. :S

Legjobb válasz: Mondjuk simogasd a péniszét, csókolgasd a testét, csókolgasd a péniszét, nem kell vadnak lenni de légy aktív.

Mondjuk simogasd a péniszét, csókolgasd a testét, csókolgasd a péniszét, nem kell vadnak lenni de légy aktív.
Nem fog annak tartabi.tudja hogy szûz vagy.És hogy ovatosnak kell leniie.Nyugi.
csak mutasd ki hogy te is akarod az egészet és akkor minden megy magától
14.19es vagyok: kimaradt az h nem fog bénának nézni, tapasztalatlan vagy ez igaz, ezt õ is tudja, ami azt jelenti h magához fog téged formálni, azaz ÖRÜL h az övé leszel, eszébe sem fog olyan jutni h ajj de béna ez a csaaaj xDD de ha külsõ szemmel nézve az lennél, õ akkor sem venné észre =DDD SZÓVAL EZT TELJESEN KIZÁRHATOD!!! =))
xD hogy lennél már fadarab???? nagy valószínûséggel nem tér egybõl a tárgyra, szóval elõtte jól felizgat, simogat, csókolgat, kimutatja mennyire fontos neki h Te neki adod magad teljesen. Ha normális srácról beszélünk, õ maga is segíteni fog neked h az esetleges kényelmetlenséget feloldja benned!!! a végén te fogod kívánni és kérni h tegye be =DD psziho tipp: az elõjáték közben, pl mikor a szádba van és nyalogatod a péniszét, azzal is tisztában vagy vele h milyen érzés mikor az ujjait beléd dugja, az errõl elfantáziálgathatsz, h az amit éppen nyalogatsz azt fogja beléd dugni, és élvezni fogod.... sok sikert! =D
Elsõre valószínûleg nem vár tõled semmit. Én úgy értelmeztem, hogy arra vagy kíváncsi, hogy hogyan mozogjál szex közben. Mozgasd a csípõdet, úgy hogy ritmusban legyen a srác mozgásával. Majd akkor érezni fogod, nehéz ezt leírni, meg szex közben öleld meg, csókolgasd a nyakát, a száját, ilyesmi, ami jól esik mindkettõtöknek. :) 20/L
Húúú, miket tudtok, lányok, jó olvasni :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, sokat segítettetek:) Most már 1 picit könnyebb lesz, úgy látom

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!