Találatok a következő kifejezésre: Szűz vagyok a barátommal le (42 db)

Jézusmária! 13 évesen? Nehogy lefeküdj vele! Várj még, kérlek!
21:04 vagyok. Ha tényleg az van odaírva, úgy láttam, hogy 15 éves, barátja meg +2. bocsi. AMúgy szerintem 13 évesen ne feküdj le vele.
13 évesen nehogy lefeküdj vele. Ehhez még nagyon fiatal és éretlen vagy. Meg nehogy már azért add oda magad neki, mert õ annyira akarja. Ha nem érti meg h te még nem állsz készen, akkor nem érdemel meg.
21:04 meg az is oda van irva, hogy 15 a baratja, aki 2 evvel idosebb nala => o 13 eves.
Az baj, hogy nem vagy 14, és így barátod törvényt sért.
13 évesen még ne ezen törd a fejed!
13 évesen egy kapcsolatban nincs helye a szexnek! Abból csak különféle bajok, sérülések lehetnek! Testi és lelki sérülések! Testi, mert 13 évesen a tested még nem áll készen a szexre!!! Mellesleg, a szexbõl gyermek születhet, foganhat, akit vagy megölsz vagy megszülsz. 13 évesen pedig fogamzásgátlót szedni nem szabad! Lelki, mert a szüzességet csak 1x lehet odaadni valakinek. És ha ez nem jól sül el, késõbb csak bánhatod a dolgot. A szüzesség érték, kincs. Azt jelenti, hogy még nem volt senki az életedben, akinek odaadtad volna a tested. Nagyon meg kell gondolni, kinek adod ezt a kincset, ki érdemes! Az érdemes rá, akiben 1000%-ban megbízol, akire rábíznád az életed. Szeretkezz majd akkor, amikor nem kell aggódni a védekezés meg a szülõk miatt, mert felnõtt ember vagy, és azzal teszed, akivel nembaj ha gyermek is foganna. Ez persze jópár év múlva lesz. De érdemes várni! Nem jó úgy szexelni, hogy sok minden miatt kell aggódni, és nem tudod teljesen elengedni magad, és csak a másikra bízni. Addig is persze legyen barátod, menj vele mindenfele és beszélgessetek mindenról... De a szexet tegyétek félre. Tudom, hogy nem könnyû, de meg kell tanulni várni! Ha szeret, és van esze, akkor ezt megérti. Ha nem, akkor ott kell hagyni!!!
Ja, úg olvastam hogy te 15, õ 2 évvel idõsebb nálad tehát 17. Ne feküdj le vele!!! Ráérsz még!!!
Ha nem érzed magad késznek erre (szerintem nem) akkor ne feküdj le vele! Mióta vagytok együtt?
15 van odaírva! nem 13
basssszál egyet ...majd megbánod
Jesszusom!Nem lesz valami komoly 14évesen elveszíteni a szüzességedet..
Teljesen hülye vagy!
Szerintem meg õ is szûz. 15 éves srácok általában csak dumálnak errõl.. Nehogy lefeküdj vele.. Meg fogod bánni. 20/f
Ne félj ettöl hogy elbénázod, mivel tudja hogy szûz vagy meg fogja érteni.Én is megértettem amikor valamit elrontott a bnõm az elsõnél :) . 15/F
21.26 azért egy kicsit te is túlzol csak akkor és azzal szexelni amikor nincs felnõtt veszély és gyereket akarsz tõle? te is tudod, hogy ebben a formában már butaság. igenis kell a tapasztalat, az élvezet, kell, hogy éljünk és igenis szép lesz visszaemlékezni majd azokra a lebukás veszélyes dolgokra, azokra a fiatalkori együttlétekre. azzal én sem értek egyet, hogy 13 évesen szexeljen, NEM! smemiképp sem, de túlozni sem kell...
Kicsit orrolok barátnõmre, mert 15 évesen odaadta egy tirpáknak. Okés, tiszta, hogy gány volt az önbecsülése éppen akkor, de jobban örültem volna, ha rám hárul ez a felelõsség jó két évvel késõbb. És akármennyire tudom, hogy már semmi, de semmi jelentõsége, egy darabka idióta akkor is duzzog bennem emiatt. Mindenesetre ne kapkodd el, barátnõmnek se lehet éppen fényes élmény, amikor eszébe jut... Több, mint két évig voltam kb a leszbi párja, és kb a hatodik évben kezdett láthatóan felszabadulni és ahogy kell, önzõzni. Nem mindegy, ugye?
Egyetértek az elõttem szólókkal. Ne siettesd ezt a dolgot. 13 éves vagy! Még gyerek!!! Ne haragudj meg ránk ezért, nem okoskodunk, nem bántani akarunk, hanem segíteni. 13 évesen az ember még nem érett az ilyesmire, ahogy elõttem nagyon jól leírták - se testileg se lelkileg. És ezt a barátodnak meg kellene értenie. Ne azon aggódj, hogy el fogsz-e szúrni valamit, sokkal inkább azon, hogy hogyan szabadulj meg ettõl a pasitól. 15 évesen még õ is nagyon fiatal, és ne haragudj, de elég valószínû, hogy nem melletted képzeli el az életét, szüzességet pedig csak olyan embernek adunk, aki teljes szívébõl minket akar. Nyilván nem egy emberrel fogsz életed során lefeküdni, nem csak a leendõ férjeddel, de szerintem fontos, hogy azzal, akivel együtt vagy, együtt képzeljétek a jövõt, ha egy évig, egy évig, ha két évig, két évig, ha akár csak pár hónapig is, de EGYÜTT. Ne feküdj le vele! 19L (én 17 évesen vesztettem el)
Szerintem sokkal jobban tennéd ha nem feküdnél le vele 13 évesen ez nem lehet olyan komoly kapcsolat hogy szex legyen köztetek. Én 15 évesen veszítettem el de nagyon megbántam mert olyannal feküdtem le akit nem is szerettem igazán késõbb meg sokkal jobb lett volna egy olyan fiúval akibe szerelmes vagyok.
Hová siet mindenki? Én 8 éve voltam 13 éves, de ilyen meg se fordult a fejemben. Ennyit változott volna a fiatalság majdnem egy évtized alatt? Én azt javasolnám, hogy gondolkodj még ezen egy picit, nem kell kapkodni, ennek egy olyan élménynek kell lenni, amit sosem bánsz meg és felejtesz el. Én 21 évesen, vagyis nem régen vesztettem el a szüzességemet. Nem voltunk párommal együtt túl régen, de valószínûleg érettebb voltam, mint te. Én egyáltalán nem féltem, de ez is valszeg a koromnak tudható be. Sokan piszkáltak a szüzességemmel évekig és piszkálnak a mai napig, mert nem mondtam el senkinek még, hogy lefeküdtem a barátommal. Egyéni, mérlegelt döntés volt és nem bánom, nem is fogom, mert nagyon szeretem. Gondolkodj el ezen te is. Persze a jövõbe nem láthatsz, de nem árt ha az alternatívákat sorba veszed.
szerintem nem kellene f/17
Ha megteszed azt késõbb nagyon fogod bánni. Ennyi idõsen egyáltalán nem fogod élvezni. A barátodról meg had ne nyilatkozzam, hogy egyáltalán ilyen eszébe jutott. Ha kicsit is törõdne veled nem akarna ilyen fiatalon és mellesleg törvényt sértve lefektetni.
Szia! Én 15 vagyok és a barátom 21.. Én is ugyanettõl féltem egy kicsit, de mivel tudtam nagyon szeretjük egymást, tudtam, hogy még ha elbénáznám se lenne semmi, akkor max sokat gyakorolnánk, míg mindenkinek jó lenne.. :D Szerencsére tetszett neki a dolog, szóval nem is volt ilyen probléma..:) Azóta is nagyon jól megvagyunk... Lánynak amúgyis nehéz lenne elrontani, szerintem az sokkal rosszabb ha a pasi béna.. :D Bízd rá az irányítást és nem lesz baj... De ne 13 évesen... :D Én várnék a helyedben.. Jó én se vagyok sokkal idõsebb..De akkoris.. :D Pettingeljetek, vagy találjátok fel magatokat, de szerintem ezzel még várhatnál.. Persze a te döntésed..

A baratommal le akarunk fekudni milyen ovszert ajanlotok? Szuz vagyok

Legjobb válasz: Várjál csak... szûz vagy?? Akkor én gumióvszert ajánlok:D

Várjál csak... szûz vagy?? Akkor én gumióvszert ajánlok:D
A kérdező hozzászólása: :)
mi 3x megjártuk 2 különbözõ eléggé drága óvszerrel szóval nemtom a masculan elvileg erõs...
A kérdező hozzászólása: durex?
fehér lifestyles-t ajánlom, mert van benne spermaölõ anyag:)
Durex az pont jó.
A kérdező hozzászólása: es abbol melyik fajta?
Meneteset, ami dörzsárként tud mûködni és eltávolítja az útból a szûzhártya jó részét is! Úgy kérd a gyógyszertárban hogy balmenetes epoxi bevonatú deflorator szûzeknek. A gyógyszerész tudni fogja!
Sosem jó az ilyeneket tervezni.
Védekezni, védekezni, védekezni.... Ezt nem gyõzõm hangsúlyozni. Nem megszakításosan, hanem óvszerrel, vagy fogamzásgátlóval!!!
Járj utána a dolgoknak, hogy minél kevesebb baki legyen.
ha eleve bizonytalan vagy és itt kérdezgetsz utána, akkor már eleve nem jó az egész. a barátodban nem tudsz eléggé megbízni?
soha ne tervezzétek meg elõre mikor szeretnétek egymással lefeküdni
A védekezési módot nem ártana elõtte átgondolni. :)
Olvass utána, hogy óvszeres védekezésnél (gondolom azt fogtok használni) milyen gyakori bakik és ijedelmek szoktak lenni, hogy legalább az ne rontsa a hangulatot. De egyet értek az elõttem szólókkal, nem hiszem, hogy jó az ilyet elõre tervezni.
Óvszeren kívül szerezz valami szolidabb italt is. Esetleg síkosítót.

Ti mit csinálnátok ha a barátod le akarna fekedüni veled de te még szűz vagy és félsz? Többi lent::c

A barátommal már egy ideje együtt vagyunk ? már nem sz?z de én igen mit csináljak ha félek h elrontok valamit nem fog fájni ? meg bizok benne meg minden de félek::/

Legjobb válasz: Amíg ennyire félsz, addig szerintem éretlen vagy rá. Várjatok még vele, de kezdjétek el felfedezni egymás testét, nem kell rögtön vadul elkezdeni szexelni. Tanuljátok meg, mi okoz örömet magatoknak és egymásnak, aztán majd meglesz a kellõ ráhangolódás. Viszont mindig legyen nálatok óvszer, hogyha tovább szeretnétek lépni, akkor ne legyen gond vele!

Amíg ennyire félsz, addig szerintem éretlen vagy rá. Várjatok még vele, de kezdjétek el felfedezni egymás testét, nem kell rögtön vadul elkezdeni szexelni. Tanuljátok meg, mi okoz örömet magatoknak és egymásnak, aztán majd meglesz a kellõ ráhangolódás. Viszont mindig legyen nálatok óvszer, hogyha tovább szeretnétek lépni, akkor ne legyen gond vele!
Teljesen egyetértek a 4, 5, 6 os válaszolókkal. Nem tudok mit hozzátenni. 21/F
Amíg a félelem legkisebb szikrája is van Benned, addig hanyagoljátok a szexet! Ha a pasi nem tud várni, akkor dobd ki mint a macskát fosni!
ha igazán szeret várni fog rád!!!nem kell siettetni mert az elsõ szexuális együttlét meghatározó lehet a további nemi életedben!!!
Szerintem nem kell erõltetni egy 16 éves lány úgy 99%ban éretlen a szexre, csak manapság nagyon felkapott dolog dugni amint nõ az ember melle.Mond el a párodnak, hogy te még nem vagy felkészülve, ha 1-2 év múlva leszel rá érett sincsen baj.
mitõl félsz? kor?
Kor nem?
A kérdező hozzászólása: 16
Szerintem is igaz, az elõttem felszólalok javaslatai, meg én azt gondolom, az ilyen dolgok magától "jönnek".Korai még az ilyet annyira siettetni!

Szuz vagyok es a baratommal le akkarok fekudni de nem tudom hogy csinaljam mozogjak a farkan vagy ugraljak? Honent tudnam meg tanulni vagy esetleg meg nezni mi a dolga egy lanynak?

Legjobb válasz: redtube.com csak a kétszereplõs filmeked nézd, a többi azoknak való akik letették a többes-vizsgát.

redtube.com csak a kétszereplõs filmeked nézd, a többi azoknak való akik letették a többes-vizsgát.
Igen, az utolso egyebkent jol mondja, ahhoz, hogy tobbmotoros gepen tanulhass repulni, mar kell egy vizsga egymotoros gepre es tobb, mint 100 ora gyakorlat :D
Elõtte mindenféleképpen menny el a vidámparkba és gyakorolj a mûbikán. az hasznos.
ha a barátod nem szûz akkor õ fogja tudni mit hogy kell!Ne parázz!õ majd irányit!
Aranyosan tetted fel a kérdést, de a normális válaszhoz kellene tudni, hogy milyen koruak vagytok, eddig mit és hogyan csináltatok, mindkettõtöknek most lesz-e az elsõ alkalom stb.(Priviben is kérdezhetsz, de nem sokáig leszek gép mellett.)
Ne nézz idióta videókat!Általában mi pasik értünk a dologhoz, olyan mint a tánc, fiú vezet.Ja és ne készüljetek rá!Spontán kell jönnie különben nem jön össze a dolog.
hát szerintem inkább ugy csináljátok elõször hogy a barátod van felül. Ugy egyszerübb. Neked is meg neki is. F/17
xDD jön az majd magától! :D amúgy ha a pasas már nem szûz, akkor õ fog majd irányítani.
A kérdező hozzászólása: esetleg valami video ahol meg nezhetem hogy mit csinaljak felek hogy ha felul leszek nem fogok tudni eleg jol mozogni vagy hogy hogy is csinaljam valami otlet
Hány éves vagy? Elõször csak pettingeljetek, aztán majd jöhet a szex!! Akkor majd, hidd el fogod tudni, hogy mi a dolgod.
Szerintem ugralj rajta acelbetkosban aztan vegezd el a kezdorugast... 19/F
az ugrálás is mozgás... Amúgy elsõ lesz, nem rodeóra készülsz, pici nyelvtankönyv elõtte, aztán mehet a menet. Ha õ már tapasztaltabb, irányítani (is) fog...
Rengeteg pornó videó van neten. Google jó barátod. Amúgy szerintem, hogy ilyet kérdezel, nem igazán vagy felkészülve az egészre.

16 éves vagyok a barátom pedig 23. le akarunk feküdni. én még szűz vagyok. Elakarok előtte menni nőgyógyászhoz. Fontos a tabletta? és az orvos elmond majd mindent? Vagy mi fog ott történni? Egy picit félek.

Legjobb válasz: nem kell félni, a nõgyógyász ezzel foglalkozik, egyáltalán nem fog elitélni, sem pedig izgalomba jönni a puncid láttán. nem a tabletta a fontos, hanem a védekezés. ami történhet gumival is akár, de a tabletta kényelmesebb. és igen, az orvos mindent el fog mondani, az a dolga.

nem kell félni, a nõgyógyász ezzel foglalkozik, egyáltalán nem fog elitélni, sem pedig izgalomba jönni a puncid láttán. nem a tabletta a fontos, hanem a védekezés. ami történhet gumival is akár, de a tabletta kényelmesebb. és igen, az orvos mindent el fog mondani, az a dolga.
Ha tablettát szedsz óvszer nem kell, az orvos el fogja mondani, hogy viszont kell egy bizonyos átfutási idõ, mert egy szem tabletta még nem fog megvédeni.
gyógyszerfüggõ, hogy melyiknek mennyi az átfutási ideje. egyik módszer sem 100%os hatékonyságú, de ha normálisan szeded a tablettákat, akkor nem lesz vele baj. ha nagyon nem akartok várni a szexxel, akkor inkább használjatok gumit is, de szerintem jobb, ha megvárjátok, mig hatni kezd a tabletta.
xtem az elejen jobb az ovszer. ha nincs allando kapcsolatod, a betegsegekkel is szamolni kell es azok ellen csak az ovszer ved. sose lehet tudni.... es ha csak ritkabban szeretkeztek, nem eri meg h havi 1-2 alkalomert h tomd magad hormonokkal. ne ertsd felre, nem akarok veszmadar vagy rosszindulatu lenni de ha netalan szakittok, a tablettat nem lehet osszevissza, 1 honapba szedni, utana nem, utana megint. azt akkor erdemes ha hosszabb tavra tervezel es amennyire lehet biztosan. 1 szo mint 100...az elejen xtem jobb az ovszer. utana meg meglatod :)
a tablettat a ciklus 5. napjan kell kezdeni es altalaban az elso levelbol kb 10et kell szedni (szal 10 napig) amiutan biztonsagos. ez mar startbol minimum egy fel honap.... xtem az elejen nem erdemes tablettat szedni. vard meg h majd kb milyen gyakran szeretkeztek, h o mit gondol es h te mit szeretnel. ebben a korban a tabletta osszekavarhatja a hormonhaztartasod es abbol bajok lehetnek. de vegulis, ez a te dontesed.
erre az oldalra meg hasznos válaszokat kell irni, senki nem szokta kérni, hogy lecsesszék a párját.
szerintem, meg befoghatod a pofád mert senki nem kért hogy kommenteld a más hozzászólását, kis szaros!
Az utolsó válaszoló a szánalmas inkább szerintem. Tablettát csak akkor szedj, ha rendszeres nemi életetek lesz, heti több alkalom. Addig kár felbolygatni a hormonháztartásodat. Szerintem amig nem csiszolódtok össze szexuálisan addig csak óvszer, hüvelykúp, tablettát ráérsz kb fél év múlva felirattatni. De jó, ha tudod, hogy az a legbiztonságosabb és kényelmesebb módszer...
Egy 23 éves balfasznak már illene tudni hogy kell hozzáállni egy tapasztalatlanabb csajhoz pláne ha még szûz. Mondjuk alap hogy kotont húz. De asszem mindent elárul hogy a fasz már ennyi évesen is csak az óvodából tud válogatni. Szánalmas, más ennyi évesen már házas!
A kérdező hozzászólása: igen értem amit mondasz.csak mi már 10 hónapja együtt vagyunk és naon jó a kapcsolatunk.ezért gondoltam gyógyszerre:)
A kérdező hozzászólása: szóval azt mondod h az elején inkább csak óvszer?hát nem tom...mindenki mást mond.
A kérdező hozzászólása: kösziike
A kérdező hozzászólása: szóval kell egy bizonyos idõ amíg a gyógyszert szedem és utána már biztonságos?akkor tuti nem leszek terhs?vagy inkább használjunk úvszert is?bocsi a sok kérdés miatt
A kérdező hozzászólása: és ha tablettát szedek akkor óvszer nem kell?vagy inkább mindkettõ?
Attól függetlenül még úgy van ahogy mondtam, egy tehetetlen pipogya szarházi aki a vén fasz fejével az óvodából válogat, és egy generációval fiatalabb fruskákkal kezd, röhelyes és szánalmas...

Szűz vagyok és a barátommal le szeretem volna feküdni, de nem ment, nem szedek fogamzásgátlot és nem is használt gumit. A péniszét a hüvelyhez tette, de nem hatolt be, csak egy nagyon nagyon picit. Lehetek terhes?

Legjobb válasz: Ha elment akkor igen. de sok mindennek kell öszejönnie ahhoz, hogy teherbe ess. ha nem hatolt beléd teljesen, akkor elég kicsi az esélye. de ha nagyon félsz, keresd fel a lakóhelyedhez legközelebbi tiniambulanciát, és kérd meg az ügyeletes nõgyógyászt, hogy írjon fel neked esemény utáni tablettát, amennyiben még nem haladta meg a dolog a 72 órát. Akkor tutira nem lesz semmi baj!!! Bátorság a dokihoz!

Ha elment akkor igen. de sok mindennek kell öszejönnie ahhoz, hogy teherbe ess. ha nem hatolt beléd teljesen, akkor elég kicsi az esélye. de ha nagyon félsz, keresd fel a lakóhelyedhez legközelebbi tiniambulanciát, és kérd meg az ügyeletes nõgyógyászt, hogy írjon fel neked esemény utáni tablettát, amennyiben még nem haladta meg a dolog a 72 órát. Akkor tutira nem lesz semmi baj!!! Bátorság a dokihoz!
Nem nagy, de van rá esélyed! A"csak oda tette"dologbó születtek már gyerekek! Nem kell"elmennie"ahoz hogy sperma kerüljön a hüvelyedbe. Nem tudhatod mennyire életképesek az ivarsejtjei, igy simán eljuthatnak a petéhez ha már bent vannak a hüvelyben.Márpedig ha picit betette akkor elég az elõváladék is! Mért játszotok a tûzzel ha nem akartok gyereket?
Ha egy kicsit már betette, és volt elõfolyása, akkor van rá esély. A szûzhártyán vagy egy kis nyílás, szóval simán be tudnak oda evickélni a kis gazfickók! Amúgy a szex a felelõségvállalásról szól! Mindig kell védekezni, hogy ne aggódj miatta. Nem csak a terhesség miatt, hanem a nemibetegségek miatt is! Ha ezt nem tudod felvállani, akkor fiatal vagy még a szexhez! Szóval: gumi mindig legyen nálatok! Javaslom, csinálj tesztet, és ha nem jön meg irány a doki! Vagy ha nem telt el azóta a 72 óra, akkor meg menj most, kapsz gyógyszert. És legközelebb figyeljetek oda. Az elõfolyástól is tehebe lehet esni.
ugyanilyen helyzetbe kerültem nemrég, de nekem kicsit több volt mint hogy "kicsit betette"...de nem ment el bennem, megszakítottuk...nem irtad h a ciklusod hanyadik napján történt, attol is függhet h mennyi esélyed legyen a teherbe esésre! én megilyedtem és elmentem orvoshoz, felirattam az esemény utánit, 2 nap mulva bevettem, és most már menstruálok, nincs gond. Javaslom, ha félsz, s nem szeretnél babát, irány az orvos!!!
Mind igaz amit elöttem leirtak. valszeg tapasztalatlan vagy , NAGYOn, ughogy az orvos tudná megmondani, hogy mi is a hejzet. Senkit nem akarok leszidni, de azt kéne a fital lányokkal/fiukkal megértetni, hogy a sex nem csak az élvezetekbõl áll. Hanem igen nagy felelõsség vállalásról. Az, hogy a péniszét ODA tette, lehet hogy tönkretettétek az életeteket. kemény vagyok? lehet, csak körül kell nézni a világban, és meglátjátok, hogy az élet is kemény. nem csak arra a pillantra kell gondolni, hanem az egész elöttetek álló jövõre. Sajnálom, hogy most ijen hejzetbe kerültél, de sajna csak magatoknak köszönheted. Remélem nincsen semmi gond és tanulsz a dologbõl, és remélem más lányokkal is megérteted, hogy NEM játék a sex, közel sem az...ott az AIDS, meg millió fertõzés nemi betegség, Ja, és egy gyerek is becsúszhat ha felelõsség nélkül cselekszel.
Újat én sem tudok mondani, de azt megkérdezném, hogy mi a fenének nem lehet védekezni? VAgy kezdjem onnan, hogy magyarországon miért nem lehet megfelelõ felvilágosítást adni a gyereknek? Akár a suliban , akár a szülõktõl... Borzalmas, hogy némelyik-mert azért hál isten van kivétel-mennyire felelõtlenek és nem törõdöm módon kezelik a dolgokat. A fene egye meg, tessék már védekezni!!!!!! Megfelelõen!!
Mély egytértésem!

Már 2 hete késik a menzeszem. Nem feküdtem le a barátommal, tudom h szűz vagyok, viszont én azt hallottam, hogy hiába szűz az ember attól még terhes lehet ha a fiú megujjazza! Igaz ez? :O (nem tudom h kerülhetett-e ODA sperma. )

emélem h csk az izgulás és a stressz miatt késik a menzim...

Legjobb válasz: Nyugi nem vagy terhes ez biztos viszont jó lenne ha elmennél dokihoz a késének más nõ gyógyászati okai is lehetnek.

Nyugi nem vagy terhes ez biztos viszont jó lenne ha elmennél dokihoz a késének más nõ gyógyászati okai is lehetnek.
nyugi, tuti nem vagy terhes. menj el dokihoz, lehet h valami hormonális dolog, de lehet pl a vizsgák miatt is h késik. ennyi késés után a doki már meg tudja mondani, h mi lehet. és a szüzességed nem veszi el a vizsgálat, mert uh, vagy laborvizsgálatot csinálnak ilyenkor. szóval ne félj a dokitól és ne kombinálj:) menj dokihoz. ha még fiatalka vagy, van már mindenhol tini ambulancia, nézz annak utána
Szia! Áhh, szinte kizárt, hogy terhes vagy, csak a stressz :) , de megnyugtatásképp vegyél egy tesztet, akár már holnapután is megcsinálhatod, reggeli elsõ vizeletbõl. Amik szerintem megbízható tesztek: Qupido, Gravi-HCG, Clearblue, a lényeg az, hogy 10-es érzékenységû legyen. Ha rám hallhatsz lilyt semmi féleképpen ne vegyél. Remélem tudtam segíteni :)
Ha erre az oldalra eljutottál akkor keress tovább a neten, hogyan is mûködik a szex és hasonlók. Tuti nem vagy terhes.

15 éves vagyok és szűz. Le akarok feküdni a barátommal de félek hogy nagyon fogok vérezni. Meg nagyon fáj az első? :/

Legjobb válasz: Ha ennyire félsz tõle...akkor valószínûleg még várnod kéne...! Nem vagy te még erre felkészülve, hidd el... Ha fel lennél...nem kérdeznél itt... várj még 1-2 évet;)

Ha ennyire félsz tõle...akkor valószínûleg még várnod kéne...! Nem vagy te még erre felkészülve, hidd el... Ha fel lennél...nem kérdeznél itt... várj még 1-2 évet;)
szerintem is várj 1 vagy két évet, addigra már nem fogsz ilyenektõl félni..
Nemkell félned, csak lazulj el, és úgy kevésbé fáj.És ha a pasid vigyáz rád , azsem biztos hogy vérezni fogsz.Amúgy megkérdezhetem, hogy hány éves a barátod, és h mióta jártok?.
És Te nem tudsz mosni? Egyébként igaza van a másodiknak; félsz Te ettõl, és most a kifogásokat keresed. Ezért okosabb volna várni. Amúgy nem fog liternyi vér jönni belõled.
Miért, ha azt moidnjuk, fájni fog, akkor soha az életben nem fogsz szexelni?
Vigyetek kötszereket meg elsõsegélynyújtó felszerelést, nem lesz gond. Egy jól irányzott Flector injekció pedig jelentõsen csökkenti majd a fájdalmakat.
Hát akkor ne ágyban csináljátok, hanem talicskában vagy a szomszédban -.-"
én is 15 éves lány vagyok nemsokára 16 leszek.. van 1 barátom akivel már másfél éve járok és még nem feküdtünk le. várjatok 1 kicsit.. amúgymeg ha annyira akarjátok..és nincs más lehetõség(MINDIG VAN) akkor tegyetek alá 1 törölközõt... és másnap reggelmeg mosd ki.. ha nem jön ki belõle akkormeg dobd ki 1000 forintért veszel 1 újat... nagy kunc.. meg 1 törölközõ ide vagy oda... vagyis nálunk aznem számít.:D
Baaazmeg, hány ilyen kérdést tesztek még fel????? Nem biztos h nagyon fogsz vérezni, ez egyén függõ. A biztonság kedvéért esetleg használjatok törölközõt. Ennyi. Ha a szûzhártyád nagyon erõs és nagyon szûk vagy, akkor fájni fog, ha meg nem, akkor nem.
nekem mondjuk eléggé vérzett, még másnap is, kb. mint amikor megjön, pedig egyáltalán nem volt durva a barátom, és fájt is, de az kibírható. viszont én nem véreztem ennek ellenére össze semmit, akkor jött ki a vér, amikor elmentem wcre, de akkor elég sok. viszont még félsz, szerintem jobb várni, mert a félelemtõl görcsös leszel, és úgy még jobban fog fájni.
Szija!! ^^ Én is 15 éwesen weszítettem el. Én pl. nem wéreztem és nem is fájt, de ez wáltozó. Mindenkinél máshogy wan. Am nem gáz ha wérzel. Sok sikert. :)
Csak egy kis vér fog jönni, ha egyáltalán:) Ugyanis nem mindenki vérzik:) Pl. én sem véreztem, mert már korábban a sporttól elszakadt a szûzhártyám. Ja, és a fájdalomtól ne félj, mert az is teljesen egyénfüggõ, nekem nem fájt. Jól felizgat a barátod aztán nem lesz rossz:) Max egy kis feszítést fogsz érezni, de hamar elmúlik. Ha meg félsz, hogy összevérezed az ágyat, akkor terítsetek magatok alá valami kis törülközõt vagy akármit :) És akkor nem a lepedõ lesz olyan. Ja, és persze védekezzetek!:) Hajrá
ha véres lesz a lepedõ akk azt mondod max h megjött és ennyi átáztál... anyud biztosan beveszi xD amúgymeg mit akarsz 15 évesen? a barátod mennyi?
A kérdező hozzászólása: Nem magától a sextõl félek...Hanem attól h ha vérzek akkor az gáz?Mármint ha nem jön ki a lepedõböl vagy valami...És a szülõk nem tudnak róla...
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen...Ha csak bunkózni tudtok akk ink ne ide írkáljatok...^^ Amm gondoltam h nem liternyi vér fog jönni...-.-"
Nekem csak kicsit vérzett, és akkor, mikor kimentem mosdóba, de ha vérzel, akkor se gáz. Valakinek alig fáj, valakinek nagyon. Nekem is fájt kicsit, de ez is pasifüggõ. Ha a barátod tapasztalt, akkor tuti figyelmes lesz. Lehet, h ez hülyeség, de sok olyan lány van, aki elkezdi, de fáj neki egy kicsit, és mondják, hogy hagyjuk abba, de akkor csak még jobban rá fogtok görcsölni, és még jobban fog fájni. Nyugi, a fájdalom pár lökés után enyhül majd... Ki kell bírni XD. Érdemes misszionáriusba csinálni sztem, úgy kevésbé fáj. És használjatok sok síkosítót. Remélem tudtam segíteni.
Tök mindegy, hogy mikor fekszel le vele, csak a védekezéshez legyen eszetek!!!
Akkor feküdj le vele, amikor a szíved és a lelked azt mondja, hogy "na, most szeretném". Addig ne, mert csak rossz élmény lenne. Amúgy meg mindegy. Pettingeltetek már? Mert ha nem, akkor talán azzal kéne kezdeni, a szex nem megy egybõl.
Ha használtok óvszert, akkor teljesen mindegy hogy mikor fekszetek le, az mindig ugyanolyan jól véd.
hát nem írtad hány éws vagy de ha még ezt nem tudod akkor innkáb várj egy pár évet...de ha felkészultela akkor használjatok gumit de kérd meg a barátodat hogy ellenorizze le hogy jo méretu e a gumi mert ha kicsi akkor kiszkadhat de ha nem kicsi akkor ne félj nincs esélye a terhességnek és ha teheted akkor a menstruációd után fekudj le a fiúval:) )sok sikert:) )))))
De az lehetsz, ha kiszakad/lecsúszik/kifolyik a cucc/ a kezérõl rákerül a külsejére a sperma vagy elõváladék. Mindegy mikor, a naptár módszer úgyis humbuk, bármikor teherbe eshetsz.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!