Találatok a következő kifejezésre: Szűz vagyok, 4 (23 db)

Fiúk! Ti a szűz vagy a nem szűz lányokat szeretitek jobban? Vagyis akinek befér 1-2 ujjatok vagy akinek 3-4 is? Az az aki tágabb vagy szűkebb?

Mert azt hallottam hogy egy pasinak nagyobb élvezet ha szűkebbe teszi be mert akkor nagyobb az élvezet...ez igaz?

Legjobb válasz: mint Gombóc Artur: kerek-szõgletes-ovolis-kerek-szük-tág-kopasz-szõrös-kicsi-na gy mindegy csak ápolt nedves punci legyen:))))))

Most így elképzelem, hogy az x-edik randin rákérdeztek, hogy "És, figyelj, csak, mennyire tág a puncid? :DDDD
mint Gombóc Artur: kerek-szõgletes-ovolis-kerek-szük-tág-kopasz-szõrös-kicsi-nagy mindegy csak ápolt nedves punci legyen:) )))))
Szeretkezz vele és megtudod sztem...
Kövezzetek meg, de valahogy nekem ez baromira nem szempont a társkeresésnél.
hogyan köszönnek a németek a tág lánynak? Guten Tág!
Igaz, szuk luk a nyero
A kérdező hozzászólása: Hát azt csinálom xd de nem jön :/
Sok-sok gyengéd, finom puszi a hasad alá! F.
én nem vagyok szüz, de 3 ujj még sose fért be amíg az voltam, addig is, meg most is max 2 fér be az meg tényleg rég rossz, ha valaki csak emiatt akar veled összejönni :)
Akkor most megnyugtatlak az elso mindig faj :D amugy ha ilyen erkolcsos vagy ami becsulendo varj 1 sracot akiben 100%ig megbizol es nem lesz semmi baj
A kérdező hozzászólása: A szextõl...:S
A kérdező hozzászólása: Meg az a baj hogy szinte mindenkinek szexre kellek : / pedig aztán tényleg semmi olyat nem csinálok h arra kelljek
Most mitol felsz pontosan a szeretkezestol vagy a sractol?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :) de még most is félek ettõl az egésztõl :/
Sztem is jol tetted gratula jovobeli csavod buszke lesz rad :)
A kérdező hozzászólása: Tudom h érdemes volt otthagyni mert féltem ettõl az egésztõl és õ ezt szarta le erõltette bele se merek gondolni micsinált volna velem az ágyba :/
A kérdező hozzászólása: És mi van akkor ha meg szeretsz egy lányt és õ tag? :D
ha tág:szorítson vagy tegye össze a lábait a pasi meg tegye kívülre az õ lába mellé a lábait
Kedves kerdezo mivel nincs annyire vekony farkam nem zavarna viszont ha mar nagyon tag lenne nyilvan dobnam ugyanis akkor tobb faszra ult mint szekre
A kérdező hozzászólása: Lány vagyok :"D és csak azért kérdeztem mert volt egy fiú akit szerettem de neki csak szexre kellettem volna mert h szûz vagyok és az jobb :/ és ezt csak utána mondta meg...de nem feküdtem le vele eszem ágába se volt...
A kérdező hozzászólása: És köszönöm a válaszokat :DD neked is Humor Herold "Gutten Tág" :D és utolsó kommentelõ ha szereted a lányt? Akkor is ott hagynád?
A kérdező hozzászólása: És igen furcsa lenne az biztos :D meg mondjuk én lehet adnék 1 jó nagy maflást a pasinak :D
A puncid rugalmas! Gondolj csak a szülésre. A szerelem mikéntje nem ettõl függ. Ha mégis, akkor megette a fene, ne sajnáld! F.
Ha atment rajta a fel orszag szo nelkul ott hagyom igen
Teljesen mindegy. Ha tetszik nekem akkor nem számít hogy hány ujj fér fel neki vagy hogy szûz e vagy sem. -.-

Szűz vagyok, és 4 ujjal megujjaztam magam, elég tág vagyok már. De lehet, hogy a hugycsövemben tettem ezt?

A barátom is megujjazott, de közösülni még nem sikerült. A hüvely nyílása szabad szemmel látható-e? És a hüvelyt?l milyen távolságra vana húgycs??

Legjobb válasz: Egy anatómiakönyv nem ártana , drágák... Igen éretlennek tûntök még a szexhez. A hugycsõ a hüvelyfal oldalán található, egy igen picike nyílás, oda tuti nem dugtál be semmit, fõleg nem 4 ujjad. A hüvelybemenet látszik szemmel, a párod, ha megnzi, széthuzza a nagyajkaid, akkor látszik, te tükörbõl meg tudod nézni. De egy könyvet azért nézzetek át együtt!

Egy anatómiakönyv nem ártana , drágák... Igen éretlennek tûntök még a szexhez. A hugycsõ a hüvelyfal oldalán található, egy igen picike nyílás, oda tuti nem dugtál be semmit, fõleg nem 4 ujjad. A hüvelybemenet látszik szemmel, a párod, ha megnzi, széthuzza a nagyajkaid, akkor látszik, te tükörbõl meg tudod nézni. De egy könyvet azért nézzetek át együtt!
hát a hugycsövedbe elég nehezen tudod feldugni 4 ujjad. sajnos csatlakoznom kell az elöttem szolohoz h jo lenne átlapozgatni egy ilyen témáju könyvet és várjatok még a sexel még tisztába nem lesztek a dolgokkal
Persze hogy látható, és biztos hogy oda dugtad a 4 ujjad hacsak nem a fenekedbe, talán azt tudod hogy hol van! A hugycsõ is látható szabadszemmel(onnan jön a pisi), de oda nem fér be talán csak egy fogpiszkáló olyan kicsi a luk!!!Nem lehet összetéveszteni.
szerintem babázz még egy két évet... nem ártana...minek akar szexelni az aki mégazt sem tudja mi hol van...aztán ha kijön a baba megkérdezed ki látta itt a gólyát?
Jézusom! :S Szerintem ez csak egy vicc. Már egy 5éves kislány is tudja, hogy honnan jön a pisi! Oda elég nehéz lenne feldugni 4 ujjat! :S Hány éves vagy egyáltalán? Ha ilyen tájékozatlan vagy, akkor szerintem nem olyannal kéne még foglalkoznod, hogy mit hova dugj! Te úr Istenem!!!
szia. már bocsesz de hány éves is vagy???ugye ezt nem gondoltad komolyan?elõbb szerintem a saját testeddel kellene tisztába lenned amugy látható a hüvely nyilása ha használsz tampont tudhatnád hogy oda tugod fel a tampont nem a hugycsövedbe!!!
Te normális vagy?Szntem nem!!Elõbb gondolkozz aztán kérdez..de tuti nem lehetsz több 12évesnél..már általános iskolában felvilágosítanak mindenkit..vagy te éppen akkor volál a wcben egy kis hugycsõ masztin:D:D:D:Dhehehehehe
Ezt gondolom csak viccbõl írtad.
te hülye vagy
TUDATLAN!
XD vegyél egy anatómia könyvet
uh, ez ugye nem komoly? elég cinkes ilyet kérdezni.....
tunderbogyoro hany eves vagy? miert nem nezed a baratoddal inkabb a matinet? szerintem nem nagyon kene nektek ilyesmit csinalni:)
egyébként, ha 4 ujjad befér, akkor már azért eléggé kétséges, hogy te még szûz vagy... vagy csak szerencséd van, és nagyon vékony a szûzhártyád... de azért ez a húgycsõ dolog tényleg vicces volt! :) amúgy, ha annyit nyúlkálsz magadhoz, akkor azért már kitapinthattad volna, hogy jééé, ott van egy másik lyuk is...
Na eeez durva volt... :D:D:D:D:D:D:D
anatómiai ismereteid elnézve... szerintem a füllyukadban.
Na, én inkább nem írok semmit.... :) ))) De jót nevettem!!!!!!
te nem vagy normalis hogy a fenebe dughatnad az ujad a hugycsovedbe az lehetetlen .szerintem gyorsan nez utana egy anatomia konyvnek mert eleg sekelyesek az ismereteid . magad sem ismered de neked mar a sexen jar a fejed .
Ha 4 ujjad befért, a barátod péinszének bõven be kéne. Vagy õ valami egész extra mérettel rendelkezik. Anatómia kis szíveim, anatómia!
hehe...ez vicces volt!!:)
Szerintem az nem normális, hogy ilyen keményen, 4!!! ujjal tágítasz és ha csak azért, hogy könnyebb legyen majd az elsõ aktus, akkor hagyd abba inkább. A hüvely nyílása látható, a húgycsövet remélem csak viccnek szántad!!!
én az elsõ hozzászólóhoz csatlakozom. Hülye vagy! szerintem te valami kamu nick lehetsz. a kettes hozzászólónál azt nem értem hogy ha a hugycsõ a hüvely falán van akkor ha menstruálnak a nõk akkor a tamponra pisilnének rá....szerintem vagy rosszul fogalmaztál vagy én sem értek valamit. :-) de mentségemre legyen hogy én srác vagyok!
Ha 4 ujjal megujjaztad a húgycsöved, akkor úgy pisilhetsz, mint egy tûzoltó tömlõ :D

Ez egy felmérés! Csak az írjon, aki tényleg komolyan gondolja. 1) Szűz vagy? 2) Ha nem, mikor vesztetted el? 3) Megbántad? 4) Szerinted mikor lehet megérve egy fiú szellemileg? 5) Szerinted mikor lehet megérve egy lány szellemileg? 6) Korod, nemed?

Legjobb válasz: 1 - nem, vízöntõ 2 - 2012 december 21-én mindent elvesztünk 3 - igen 4 - ha egy goauld kiválasztja 5 - ha már jó piros, zölden még biztos éretlen 6 - 156 éves mongol hermafrodita goauld szerzetes

1 - nem, vízöntõ 2 - 2012 december 21-én mindent elvesztünk 3 - igen 4 - ha egy goauld kiválasztja 5 - ha már jó piros, zölden még biztos éretlen 6 - 156 éves mongol hermafrodita goauld szerzetes
1/Igen 2/----(majd olyan 18 évesen) 3/Biztos nem fogom 4/16-18... 5/17 6/13/L
1.Nem 2.13, 5 évesen 3.Nem 4.17-18 5.16-18 15/L
1., nem 2., 15 évesen (mikuláskor) xD 3., is-is 4., amikor megtudja hogy vannak olyan dolgok az életben amik nem csak a buliról, csajokról szólnak... 5., úgyszintén. 6., 16/L
1, nem 2, 2hónapja 3, nem 4, 17 5, 17 6, 17/L
1 igen 2 - 3 - 4 -komoly kapcsolatban 17-18 körül 5 -szintén 6-17/L
1.(ennyi nem után fura hogy Igent írnak) igen 2.még nem vesztettem el, de addig nem is szeretném ameddig nem leszek fülig szerelmes és nem fogom 1 olyanért aki rám erõszakolja hogy feküdjek le vele. 3.- 4.19körül(de személytõl függ) 5.18(de ez is személytõl függ van aki már eléggé megért 16 évesen) 6.18L
A kérdező hozzászólása: 1) 62, 5% nem szûz 37, 5% szûz 2) a válaszolok átlagban 17 éves korban vesztették el 3) 18% megbánta 82% nem 4) a fiúk 17, 5 évesen érnek meg szellemileg 5) a lányok 17 évesen érnek meg szellemileg 6) a válaszolók átlag életkora 17, 5 év ebbõl 88% lány és 12% fiú Ezek az eddigi felmérések:)
1. nem 2. 20 voltam 3. egy kicsit várhattam volna kb fél-1 évet... 4., 5. : egyénenként változó, a csajok szeretik azt gondolni, hogy elõbb érnek, de ez nincs így. Kb 20 körül, van aki elõbb, van aki 30 évesen sem... 6 22 f
1 - Szûz vagyok. 4 - attól függ, hogy nevelik x) olyan 17-18... 5 - 17-19 L/13 Én nem szeretném olyan korán elveszíteni, mert úgysem késék le semmirõl... nem is értem, hogy mostanság, a 15 év körüliek, miért akarják olyan hamar elveszíteni. Én, nem sok értelmét látom a dolognak... ((:
(elõzõ voltam) Ja, és, ha valaki hamar veszíti el, úgy hogy még nem is érett rá, próblémák is lehetnek... elméletileg, és azt hiszem, fizikailag is... ((:
1.Nem 2.15 évesen 3.Nem bántam meg. 4.emberfüggõ 5.ezis 6.16/L
1, nem 2.16-17 éves 3.NEM! 4.25-26 évesen 5.18-21 évesen 6.22/F
1. nem 2. 15 3. nem :) 4. egyén függõ 5. ez is dettó 6. 15/L
1. Nem, már nem. 2. Tegnap hajnalban. 3. Egyáltalán nem, jó volt. 4. Attól függ, meg szerintem igenis számít a kor. 5. A lányok korán érnek, (én is) de ez is egyénfüggõ. 6. 15 és lány.
1.Nem 2.13 évesen 4.igen 4.15-16 5.17 6.14/F
1 igen 4 15-16évesen 5 14évesen 6 14L
elõzõ vok: ...jól félre írtad :D
20:31 -es: Nem vagy szûz, de kihúztad hogy mikor vesztetted el? grat.
1.febr.17én születtem, számold ki 2.nem tudom, te ienkor az órát nézed? 3.hogy nem néztem az órám? eléggé.. (lekéstem a buszt utána) 4.áprilistól julius közepéig 5.juliustól-szeptember végéig 6.Korom? már megin kormos vagyok? fene, de ed.!
1: nem vagyok 2: 15 éves koromban, majdnem 16 3: igen, és nem kicsit. nem voltam rá felkészülve. és lelkileg azóta is bennem van. csak unszolásra .. 3 hónap járás után hagytam magam.. 4: fogalmam sincs 5: ki-mikor.. eltérõ, és most értem be szellemileg (18) 6: 18/L
ha ennyire primitívek vagytok, minek írtok?? szánalmas..
A kérdező hozzászólása: 3. köszi és a többieknek üzenem, hogy ha nem tudják értelmezni azt, hogy csak az írjon, aki tényleg komolyan gondolja, akkor jobb lenne meghúzodni és nemírni. Köszi:)
az én válaszom (második) mennyiben nem a kérdésekre adott választ?
1. nem. 2. 17 és fél évesen kb. 3. egyátalán nem. 4. hát nemtudom... legyen mondjuk 17-18 évesen. 5. szintén (ezeket a szexre értem.) 6. 18/L
1. nem 2. 18 évesen 3. nem:) megvártam az igazit:) 4. 20 felett 5. sztem a lányok is 6. 18 lány
1 - nem 2 - 1 hónapja és 1 hete 3 - egyáltalán nem 4 - sztem ez mindenkinél más korban van, úgyh nemtudom 5 - szintén 6 - L/25
1 Igen 2 - 3 - 4 nem életkortól függ, nem tudom 5 ______"______ 6 17/L
1.Nem 2.-- 3.--- 4.17-18 évesen 5.15-16 évesen 6.15/L
20-31-es vagyok és félreírtam, mert szûz vagyok még.
1. nem 2. 2005. augusztus - 16 éves múltam 3. nem [1 évig tartott a kapcsolat] 4. középiskola 10-11.-ben kb. ideális 5. szintén 6. 21/nõ
1, Nem 2, 15évesen és 3hónaposan 3, Nem 4, Egyénfüggõ nekem a barátaim és én is nagyon érettek vagyunk, de ismerek nagyon érettleneket is akik idõsebbek nálam. De ha már mondani kell valamit akkor átlagba 16évesen. 5, 15-16 évesen 6, 16/f
Szia! 1. Nem vagyok szûz. 2. Februárban (18 éves voltam) 3. Nagyon nem bántam meg, hiszen az vette el a szüzességem, akit teljes szívembõl szeretek és teljes mértékben megbízom benne. 4. szellemileg.. a fiúk késõbb érnek mint a lányok.. Szerintem 17-18 lenne az ideális kor, hiszen 13-14 éves korukban még nagyon fiatalok és ez egy olyan dolog, ami hatással lehet a további szexuális kapcsolataikra. 5. A lány is inkább 16-17-18 kor körül.. 6. 19/L
1. nem 2. 17 3. nem 4. 17-18 5. 16 6. 19/L*
1. igen 2. - 3. - 4. változó, van akinél sosem következik be. 5. ugyanaz.. 6. majdnem 17 / F
1) Igen 2) - 3) - 4) 18-20 éves kortól 5) 16-19 éves kortól 6) 21F

Már vagy 4 napja barnás folyásom van és 1 hete kellett volna megjönnie és nem vagyok terhes, mert szűz vagyok. Nőgyógyászhoz elmenni jelenleg nincs lehetőségem. Mi ez? A candida az ilyen?

Legjobb válasz: Nem ilyen. Bakteriális fertõzésed ettõl még lehet, de a barna alapján és az alapján, hogy elmaradt (ha nincs szaga, és nem fáj semmid) valószínûnek tartom, hogy csak ilyen hormonrendszeri billenés. Ez ha fiatal vagy még, és nem régóta van meg, akkor nem olyan nagy baj. Ha szaga van, vagy fáj valamid, akkor menj orvoshoz. (Nincs olyan, hogy nincs lehetõség! Az orvos ingyen van. Ha tüdõgyuszid lesz, akkor se mész orvoshoz?)

Nem ilyen. Bakteriális fertõzésed ettõl még lehet, de a barna alapján és az alapján, hogy elmaradt (ha nincs szaga, és nem fáj semmid) valószínûnek tartom, hogy csak ilyen hormonrendszeri billenés. Ez ha fiatal vagy még, és nem régóta van meg, akkor nem olyan nagy baj. Ha szaga van, vagy fáj valamid, akkor menj orvoshoz. (Nincs olyan, hogy nincs lehetõség! Az orvos ingyen van. Ha tüdõgyuszid lesz, akkor se mész orvoshoz?)
A barnás folyásod valószínûleg a menzeszed. Nem mindig bõ a vérzés és ha kevesebb akkor felhígul váladékkal, lassabban ürül, amitõl ne élénk pirosas a vér, hanem barna.
hát nem tudom, de én enélkül is felnõttem
3.: egyetértek... mintha én írtam volna, pedig én sem tartom magam szûknek. Párom 3 ujja idõnként már sok is, 2 épp elég. 22/L
Kicsit nyersek a hölgyek ma, de én is azzal találkoztam, hogy többségében 2-nél több nem kellemes a nõknek :) 22/F
szûzhártya nem tud kitágulni. És hiába vagy szûz, a férfi, akivel elõször lefekszel majd nehezen fogja elhinni, és nem fogja tudni értékelni, én 5 éve nem vagyok szûz, de ennél még én is szûkebb vagyok. Benned harangozni lehet. 21/L
Ha teljesen fent van az ujjad, már rég nem vagy szûz. A hártyád pedig nem tud tágulni, csak a vaginád.
a szûzhártya nem tágul, de gratulálok a biosz tudáshoz
ha ennyire tág vagy a pasi nem hiszi el hogy szûz vagy, és szerencsétlen nem érezhet majd túl sokat a szex közben már nem vagyok szûz de ennél én is jóval szûkebb vagyok
Azt az egy ujjat már ne hagyd szabadon

Van egy srác.4 hónapja járunk még nem volt szex én szűz vagyok 17 éves ő 19. Tervezzük a lefekvést adjatok pár tanácsot hogy várjak még? Meg tegyem? Olyan sokat jelent ez most nekem!

Legjobb válasz: Ha úgy érzed hogy szeretnéd és készen állsz rá akkor igen. Ha felteszed magadnak a kérdést és elgondolkodsz rajta vagy nem tudsz határozott választ adni akkor nem.Neked kell tudnod ...

Ha úgy érzed hogy szeretnéd és készen állsz rá akkor igen. Ha felteszed magadnak a kérdést és elgondolkodsz rajta vagy nem tudsz határozott választ adni akkor nem.Neked kell tudnod ...
szerintem tedd meg!egy olyan élmény lessz amit soha nem fogol el felejteni
Senki más nem dönthet helyetted, magadnak kell tudnod, hogy mikor állsz rá készen. Ha biztosan akarod, akkor rajta de azért óvszer mindig legyen nálatok és ne hagyd hogy bármit ráderõltessen
ha félsz és nem tudod mit csinálj akkor ne feküdj le vele majd amikor elkap a "hév", ess neki :) ))
Szia! Akkor elmesélem rövid is történetemet... Én 2 évet várattam a barátomat ezzel a szex dologgal. Én is nagyon féltem, nem tudtam h jól csinálom-e majd, nem tudtam h milyen lesz a szituáció, de közben iszonyatosa kívántam, imádtam, akartam. Miután megtörtént a dolog én voltam a legboldogabb ember, és "vertem a fejem a falba" h miért nem elõbb tettem meg. Nem tudom h ti milyen viszonyban vagytok, de ha még bizonyítást vársz a párodtól akkor mondd el neki h kell még egy kis idõ h biztos legyél benne h nem csak azért kellesz neki h egy újabb strigulát behúzzon. Vagy ha még félsz az újtól akkor is várj egy kicsit. Mindennek eljön az ideje és hidd el akkor sokkal jobb lesz ha nem kényszerbõl teszed meg, hanem magad miatt. Sok sikert! 20/L
Ha szereted akkor vágj bele...sokat nem vesztetsz a mai korban már nem nagy dolog szûzen férjhez menni. Jó dolog a szex de a védekezésre is gondoljatok!!!!!!Mindent bele nagylány!!!!
4 hónap az már bõven elég h megbizz benne.
szavazás? jó akkor ne feküdj le vele 11 és fél hónapig.
bízd magad a pasira...
dugni jó, dugasd meg magad
Tanulj meg ékezetet rakni elõbb...
mitõl félsz?hogy fáj-e?megfelelsz-e majd neki?rosszúl csinálsz vmit?otthagy-e utána?ha ott hagy akkor le kell szarni a fejét...az hogy jó leszel-e neki attól ne félj majd a fiú irányít téged az elsõ úgysem lesz vmi jó...
Én is féltem, és úgy mérlegeltem, hogy amíg nem tudom eldönteni, amíg megkérdezem magamtól, hogy na most mi is legyen, feküdjek le vele, ne feküdjek le vele?! akkor még hagyom a dolgot... És amikor már ott voltam, hogy mennyire kívánom és akarom, és nem merült fel a kérdés, hogy na mi lesz ha ez meg az lesz, akkor volt ott az idõ. Egyébként én 4 hónapot vártam.
Ha kívánod akkor just do it!!! Ha még nem, akkor várjatok, míg te is lángra gyúlsz.
én fogadok egy ezresbe hogy már holnap lefekszik vele :D
Mitõl félsz????
hát én ugy vagyok ezzel a szex témával, hogy egy fiúnak adod magad oda "tisztán". a többi már nem olyan fontos.! A szüzesség nagy dícsõség ennyi ídõsen. gratula hozzá;) szvl sztm ha szeretitek egymást és nem is az a hú de fiatal korosztály vagytok akkor ha ugyérzed probáld ki mert ha szeret akk ugyis ugy csinálja a doglokat, hogy nkd legyen a legjobb. de ha nem állsz még kész akk várj bõven. egyszer veszited el akkor várd ki a hozzá illõ embert és ha meg van akk probáld ki!! de ezt csk te tudhatod... és mitõl félsz? sok boldogságot:)
Hány éves vagy? Ennek tudatában adhatok csak tanácsot.
A kérdező hozzászólása: 16
A boltokban lévõ óvszereket tudja használni? 5.2 centi alapból a méretük, vagy akkorára tudnak kinyúlni? Mert ha neki 4 centi vastag, akkor 1 kicsit bõ lesz rá nem?
9 cm a minimális méret. Akinek akkora van (izgalmi állapotban) az már kezdhet vele valamit. Akinek kisebb, az is teherbe ejtheti a nõt - csak õ nem sokat fog érezni belõle.
Szerintem semmi gond sincs a hosszával, enegem ki tudnál elégíteni. :) 22/L
Hidd nem a méret a lényeg :) vastagsága is jó ..nekem kisebb volt 14 évesen jóval 10cm alatt most 18-19 és nem a méret számít hanem h menynire használod ki a tested teljesen használd az ujjaid közben izgasd fel rendesen :) 16/ F
Szerintem igen, a vastagsága tökéletes ezért válasszatok olyan pózt ahol teljesen be tudsz hatolni, pl kutya vagy lovaglás.
A kérdező hozzászólása: köszönöm:)
Nem baj. De attól már nem vagy szûz.
Igen ez azt jelenti. Te még szûz vagy és ha eddig ez volt az eredmény akkor már az is maradsz. Ráadásul a pokolra jutsz.
utolso válaszolo:::ne irkálj neki hulyeségeket!!!!! most akkor mit higgyen??? kérdezo::: most már nem vagy szuz..mindenkinek más a szuzesség elvesztése.! nekem sem fájt és nemis vérzett..

Ha 4 ujjam bemegy akkor szűz vagyok még?

Nem feküdtem le senkivel, lehetséges hogy elszakadt a szûzhártyám sport közben vagy valami?

Legjobb válasz: akkor még igen

akkor még igen
Attól még szûz maradsz, de ha 4 is befér az azt jelenti elég tág vagy.
igen sõt buta is
Nekem már a három is sok..pedig én már szültem is. Nem örülnék, ha ilyen tág lennék szûzként.
Csak ha pali farka van benned akkor nem vagy szûz
A következõ, hogy egy szekér is megfordul benned. Ne mond, hogy hü lye válaszokat nem kérsz, mert hü lye kérdésre az dukál.
Tyûha kisanyám, rendesen tág vagy. Mint egy barlang, amibe ha beledobnak egy virslit egyszerûen eltûnik...Szerintem végezz sürgõsen hüvelyizom-gyakorlatokat mert egyik pasinak sem lesz élvezetes veled a szex.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!