Találatok a következő kifejezésre: Szűz barátnőmnek az egyik ujjam (3 db)

Szűz barátnőmnek bedugtam az egyik ujjam és ujjaztam. Éreztem, hogy picit szűk, és mondta utána, hogy fájt egy kicsit. Vajon kiszakadt a szűzhártyája vagy fájni fog még az aktus során is?

Legjobb válasz: Nekem is fájdalams volt az elsõ ujjazás,pedig kívántam. Szeritnem azért volt,mert izgultam,hiszen elõtte nem történt velem ilyen.:) Megnyugtatlak,ha szépen kitágítod és eléggé figyelsz rá,az elsõ behatolás (is )szép élmény lesz neki.

Nekem is fájdalams volt az elsõ ujjazás, pedig kívántam. Szeritnem azért volt, mert izgultam, hiszen elõtte nem történt velem ilyen.:) Megnyugtatlak, ha szépen kitágítod és eléggé figyelsz rá, az elsõ behatolás (is )szép élmény lesz neki.
Nem is olyan kevesek vesztik el ilyen módon a szûzhártyájukat-köztük én is. Bár ez általában enyhe vérzéssel jár, de az sem mindig jelentkezik. Arra figyelj, hogy nedves legyen a lány hüvelye, akkor nem fáj. Szeritnem inkább a fájdalom a "furcsa" érzés volt, hisz ilyet még nem csinált, mégis valami mozgott a hüvelyében, ami nem megszokott érzés. Nekem még hosszas szex kihagyás után a is furcsa:-) Ha többször "ujjazod "meg, sõt idõvel kettõ vagy három ujjal, akkor a szex sem fog fájni, én szinte különbséget sem éreztem a három ujj után. Ne féljetek, ha fáj is, nagyon hamar elmúlik. Lassan mozogj benne.
Igen, el fog múlni. Elõször még furcsa, meg lehet, hogy fáj is, hiszen hát csak nem ehhez van hozzászokva, de ha sokat csináljátok, idõvel biztosan elmúlik. TÜRELEM.
Az ilyen módon történi érintkezés nekem is fájdalmas volt, de az elsõ szeretkezésnél meg nem éreztem semmilyen rossz dolgot... Szerintem ez midnekinél más amúgy...
Hát , azért remélem nincs túl vastag ujjad. Különben nem ártana, ha nem szárazon dugdosnád be neki. Úgy persze hogy fáj. Ha jó nedves, akkor azért nem szabad fájnia. :-)
Az ujjazásnál nem szokott megtörténni a szûzhártya szakadása, de ha igen az nagyon ritka dolog.Az aktus után meg, hát hidd el utánna pár óráig érezni fogja a barátnõd, de nem tartós:)

Barátnőmmel múlthéten pettingeltünk (ő szűz, én pedig nem vagyok eléggé tapasztalt) és nem nagyon érezte ha pl nyaltam, meg azt se nagyon ha az egyik ujjamat bedugtam, miért van ez?

A két ujjamat már érezte, miért van ez? Lefogunk hamarosan feküdni, és pl azt nemhinném hogy ott se érezne semmit... Lehet jó az els? szex neki például, attól hogy az el?játék rosszul sült el?

Legjobb válasz: Szerintem nem lazult el eléggé.:)

Szerintem nem lazult el eléggé.:)
Lehet hogy érezte, csak feszült volt meg izgult meg ilyesmik, és nem mutatta ki...
A kérdező hozzászólása: Õ mondta nekem hogy nem érezte annyira ...
Hát az elsõ után mindegy a szex milyen részérõl van szó, a olyan csaj sztem. nem nagyon van aki bevallja hogy jó volt, tapasztalat...:)
Nekem jó volt az elsõ! :)
Fapina !

Ha a barátnőmmel pettingeltünk és figyelmetlenségből előváladékos ujjal ujjaztam meg attól lehet terhes? (mivel még szűz épp csak egy picit volt benn az ujjam

Legjobb válasz: Elõttemszóló!! Azért van ez az oldal,hogfy feltehess bármilyen kérdést.és aki tapasztalt az elmondja amit tanácsol!!

Elõttemszóló!! Azért van ez az oldal, hogfy feltehess bármilyen kérdést.és aki tapasztalt az elmondja amit tanácsol!!
Elvileg lehetséges, de kicsi a valószínûsége, mivel az elõváladék tartalmazhat spermát.
Lehet, az elõváladék tartalmaz egy kevés spermát! Egy tablettát kapjon be a barátnõd a biztonság kedvéért!
Annyi ilyen kérdés van már miért nem olvasgatod azokat?? sztem már elég unalmas kb a 100. kérdés az elõváladékos ujjazásról. Amugy meg a google csodákra képes
Elvileg lehetséges, de kicsi a valószínûsége, mivel az elõváladék tartalmazhat spermát.
A kérdező hozzászólása: megéri emiatt tablettát bevenni? amugy télleg csak egy kicsit volt ott az ujjam 1-1, 5 cm-et..mert fájt neki és ki is vettem onnan..meg az se biztos hogy volt rajta...csak hát az idegesség
Tényleg kicsi az esély, én nem vennék be tablettát, de ti beszéljétek meg, vagy akár ott a nõgyógyász.
Én biztosan nem venném be.
Hát én se venném be ilyen apróság miatt. Nagyon elenyészõ az esély rá, oly annyira hogy nincs is.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!