Találatok a következő kifejezésre: Szűz barátnőmnek az (134 db)

Létezik olyan hogy nem bírtam megujjazni a szűz barátnőmet, szóval akkor neki fájni fog az első alkalom?

Gondolom attól is függ,hogy én mennyire figyelek rá..

Legjobb válasz: a szûzhártya átszakadása mindenkinek fáj, igy persze hogy fájni fog. Igen fogyelj rá ha azt mondja nem jó ahgyd abbba akkor tedd azt. Az a fontos hogy nagyon fel legyen izgulva mikor próbálod betenni vagy ujjjazni. A legjobb ha orgazmus közeli állapotban van. 29/N

a szûzhártya átszakadása mindenkinek fáj, igy persze hogy fájni fog. Igen fogyelj rá ha azt mondja nem jó ahgyd abbba akkor tedd azt. Az a fontos hogy nagyon fel legyen izgulva mikor próbálod betenni vagy ujjjazni. A legjobb ha orgazmus közeli állapotban van. 29/N
Elsõ, egyáltalán nem igaz, hogy a szûzhártya átszakadása mindenkinek fáj (vagy akkor én - sok más nõtársammal együtt - senki vagyok, mert semmi fájdalommal, vérzéssel nem járt az elsõ, vagy bármely aktusom). Kérdezõ, ezek szerint a barátnõdnek elég erõs szûzhártyája van. Szerintem ez még nem buktatja itt meg az egész dolgot, pláne egy alkalommal. Az is elképzelhetõ, hogy a lány nagyon ideges volt, nem lazított, nem volt eléggé felizgatva, tehát nem is a szûzhártyája miatt okozott neki a próbálkozás fájdalmat. Megérné még párszor megpróbálkoznotok vele, hátha tényleg ez a gond, aztán ha belejöttök, mikorra az aktusra kerül sor, minden más lesz. Viszont az is lehet, hogy az ujjazást nem bírja, de mikor beteszed neki, az nem fáj annyira. Ha semmire nem juttok a dologgal, lehet menni nõgyógyászhoz, aki tud segíteni ezen a problémán, de elõször is kitartás! Lazán, óvatosan és megfelelõen felizgult állapotban próbáljátok. Egyébként õ nem szokta magát ujjazni, esetleg nem használ tampont? Mert ez igazolhatná, hogy nem a szûzhártyája okoz gondot.
második és az nem lehet hogy már nem volt ép az a szûzhártya? Sok lánynak már nincs is mega mire oda kerül hogy nemi életet éljen. Vérezni nekem sem vérzett ahogy a többégnek nem, de a fájdalom azért általában mindenkinek van akkor amikor átszakad, mint tudjuk ez lehet maszturbállástól, tampon használattól, sporttól.
Azért nem tudtad megújjazni, mert be volt "sza..va", hogy fájni fog és ettõl automatikusan összehúzódik a punci! Nála az lenne a legjobb, ha olyankor és úgy dugnád be neki elsõ alkalommal, amikor egyáltalán nem számít rá, de fel van izgulva!Én is így voltam! A barátom többször eljuttatott az orgazmusig úgy, hogy csak a kisajkak közé tette a farkát és kézzel húzogatta ott le-fel a csikló és a vagina között!(de meg sem próbálta bedugni!) Aztán a kb negyedik ilyen alkalommal egyszer csak (mikor már majdnem a csúcson voltam)bedugta tövig. Teljesen símán, minden fájdalom nélkül bement, pedig elõtte pár héttel, amikor készültünk rá olyan szûk volt, hogy az újja sem fért be! Tehát egyértelmû, hogy a lelkiállapot 90%-ban meghatározza, hogy egy lánynak fájni fog vagy sem!
A kérdező hozzászólása: Értem! köszi a sok választ! Egyébként az számít valamit ha megfeszíti a hasizmát? Mert azt mondta hogy utána izomláz volt a hasába
Második vagyok, megvolt a szûzhártyám! (: Kérdezõ, az igen is számít, mert annak a jele, hogy totálisan feszült volt a barátnõd, egyébként lehet, hogy õ észre sem vette. Nekem is úgy volt anno, hogy a párom ujjazott, és mondta, hogy lazuljak el. Akkor eszméltem rá, hogy mennyire görcsösen feszítem be magam (a hasizmomat is). Az érdekes, amit a negyedik válaszoló írt, bár nem tudom, mindenkinek sikerülhet-e ilyen simán, talán megpróbálhatod te is. Arra figyelj, hogy közben ha simogatod a lányt, érezheted, ha feszült. Akkor próbálkozz, ha laza.
A kérdező hozzászólása: Hogyan érzem azt hogy feszült?Például befeszíti a hasát?
Igen, többek közt. De figyeld az arcát is, az is sok mindent elárul. Sok sikert egyébként! (:
A kérdező hozzászólása: Köszönjük!:)

A barátnőm azt mondja hogy szűz de mikor szeretkeztünk akkor nem vérzett mondta már hogy ő az ujjával átszakította magának de akkor-sem vérzett. Most nem meri bevallani? Vagy tényleg van ilyen hogy szűzhártya nélkül született? őszinte típus!

Legjobb válasz: Ha a barátnõd tampont szokott használni, az is elõsegíthette, hogy nem vérzett. Ezt az õszinteség dolgot az én barátom is elõvette, mert én sem véreztem az elsõ együttlétnél. Attól még én sem hazudtam. meg kellene benne bíznod...

Ha a barátnõd tampont szokott használni, az is elõsegíthette, hogy nem vérzett. Ezt az õszinteség dolgot az én barátom is elõvette, mert én sem véreztem az elsõ együttlétnél. Attól még én sem hazudtam. meg kellene benne bíznod...
Te nagy okos!Nem mindenki vérzik az elsõ együttlétnél! Hol van az kõbe vésve, hogy vérezni kell?Én se véreztem mikor elvesztettem!
Nem véreztem, nem is volt szûzhártyám. Megnéztem magamat kistükörrel, és nem volt. Van ilyen, sport közben is átszakadhat, tamponnal is, vagy egy erõsebb mozdulat következtében. Ritka esetben meg szülés után sem. Szép dolog, hogy nem bízol a barátnõdben... :/
De utálom az ilyen gyerekeket, akik a szexhez nem értenek, de azárt már dugdossák ide-oda a farkukat... Egy biosz könyvet kéne elolvasni mielõtt barátnõt keresel magadnak, szerencsétlen. Nem minden lány vérzik elsõ együttlétkor és elárulom, hogy téged meg nem a gólya hozott.
Van ilyen pesze. De Te is erezheted, hogy szuz volt e a csaj vagy nem. Lathatod is rajta, nem hiszem, hogy szimulalna. Nalunk is ilyen a helyzet, hogy a szuz hartyajat mar atszakitottak ujjal, de meg nem szexelt senkivel.. Aztan amikor oda jutottunk, akkor nem verzet, csak minimalisan nagyon. Ha nem szol, hogy az ver, akkor eszre sem vettem volna. Szoval nem is verzes volt, inkabb csak veres volt egy picit a cucc.
3 lány szüzességét vettem el, egyik sem vérzett.
Én sem véreztem az elsõnél. Egyébként tampon használat, bizonyos sportok, ujjazás stb. mind-mind szerepet játszhat ebben.
Én se véreztem, sõt nem is fájt picit se, pedig szûz voltam:)
Nem mindenki vérzik elsõnél...de ha õszinte típusnak tartod, miért kérdezel minket?
Ilyen nincs..valaki már elvette neki
nem született szûzhártya nélkül, és nem igényel sok tudást hogy nem minden lány vérzik amikor elveszíti a szüzességét, nem egy olyan nagy dolog
Igen, sok lány nem vérzik elsõre és sok lány füllenti, hogy õ nem vérzik elsõre, így "valójában" te vagy az elsõ. Aztán rengeteg olyan "becsületes" lány is van, aki évekig szajkózza minden fiújának, hogy: "csak egy volt elõtted és az se komoly, de persze te..." Mondjuk be kell ismernem, olyat is ismerek, aki -bár a fél baráti körömet leszopta-, technikai értelemben még tényleg "szûz". Ezért, ha rutinos versenyzõ vagy én azt tanácsolnám, hogy sose a lány beszámolói, hanem az elsõ(?) éjszakás viselkedése, rezdülései, tekintete alapján döntsd el az volt-e. Ennek kielemzõ-megfigyelõ technikának még nagy hasznát fogod venni a késõbbiekben is! :-))
Nyugi, simán lehet, hogy igazat mondott, én is véletlenül szakítottam át, de ettõl függetlenül szûz vagyok.
Lányok, lányok... :-)) Kb. 20 év ez irányú élettapasztalatát írtam le õszintén. Látom, sokan magukra is ismertek... Így rögtön egy újabb kérdésre is megkaptad a választ kedves kérdezõ, mégpedig: Mennyire tûrik a nõk az õszinte és megalapozott kritikát? Nem a tükröt kell összetörni, ha nem tetszik amit mutat!

A barátnőm azt állítja, h három ujját fel tudja magának dugni, s még szűz. Nem ellentmondásos ez?

Legjobb válasz: nem. én is fel tudtam magamnak, ultravékony ujjaim vannak. ja és nem egymás mellett hanem összehúzva az ujjak lazán beférnek

nem. én is fel tudtam magamnak, ultravékony ujjaim vannak. ja és nem egymás mellett hanem összehúzva az ujjak lazán beférnek
Nem.
Nem. Semmi összefüggés nincs a két dolog között.
Addig szûz, amíg egy férfi nem járt ott. Az hogy magának dugdos 3 ujjat, az meg sok észre vall.
Ha te matyiztál már, akkor nem vagy szüz?
Attól még lehet szûz. Összehúzva beférhet 3, emberfüggõ. Mondjuk hozzá kell tenni, hogy nézd meg a legtöbb csajnak milyen kicsi keze van, milyen vékony ujjai...
1 lánynak elég kicsi a keze.. szóval az kb a te ujjadhoz viszonyítva 1-1, 5 ujj:)
Nem. Tanultál te valaha is biológiát? Elég ostoba vagy ...
Mekkora gyökér vagy te! Örülj inkább neki!
A kettõ nem függ össze. A szûzhártya rugalmas, hártyás anyag, amin legalább egy lyuk van, itt távozik a menstruáció, ill. itt tudja felhelyezni a tampont. Már ha abból indulsz ki, hogy pl. ha normál tampont használ, akkor nem meglepõ, hogy nem fájt neki és nem vérzett. Ráadásul, ha fel volt izgulva eléggé és nedves volt, sokkal kisebb az esélye, hogy fájjon vagy vérezzen. Bízz meg jobban a barátnõdben.
Az, hogy a szex elõtt nem árt elõvenni a biológia könyvet: szûzhártya alakja (sok variáció lehetséges), helye, vastagsága stb. témában.
Nekem se fájt, és nemis véreztem, mégis szûz voltam..
Mikor elõször ujjaztak én is szûz voltam.De simán ment, egy picikét fájt csak az elsõ másodpercekben, de utána élveztem..Nem véreztem..Jó volt..És szûz voltam.
uhh... nyugii nem hazudott...
a szûzhártya az nem teljesen zárt, hanem van a közepén egy lyuk, amin a tampon is átfér. látom nem vagy képben.
A szüzesség nem abban nyilvánul meg, hogy fáj-e neki, vagy hogy érzed-e a szûzhártyát.... Nem mindenkinek fáj ha elszakad. A szüzességet pedig ne úgy értelmezd, hogy van-e "még" szûzhártya......ha esetleg végzett már önkielégítést valami tárgyal korábban amit nem mer vagy nem akar elmondani neked akkor saját maga is elszakíthatta, vagy elég gyakori a sportolók körében, hogy bizony egy nagyobb megerõltetésnél is elszakadhat, amit még lehet õ sem érzett igazán. Szóval ha azt mondja, hogy szûz, még lehet igaz, mert elõtted még nem feküdt le senkivel. :)
Nekem az elsõ alkalom sem fájt, nemhogy az ujjazás. Najó egy minimálisan, mikor belém hatolt, de ez kb egyenértékû volt egy szuri fájdalmával, és fél pillanatig, szóval fel sem szisszentem. Vérezni egyáltalán nem véreztem, pedig szûz voltam. Mondjuk ez nálunk is érdekelte a barátomat, hogy hogyhogy ilyen simán ment minden.
Nekem úgy volt az elsõ ujjazás, hogy kicsit fájt, de a barátomnak azt mondtam, hogy nem fáj, azért, hogy ne hagyja abba csak azért :)
Ezt nézd át, csak hogy tudd mit keresel: http://en.wikipedia.org/wiki/Hymen Különös tekintettel erre az ábrára: http://en.wikipedia.org/wiki/File:Hymen_en.svg Ha megengedi, hogy megcsodáld a szûzhártyáját, és nem találsz semmit, még akkor is lehet szûz, hiszen van akinek teljesen mástól szakad át még fiatalabb korában. Egyébként mit ér egy kapcsolat bizalom nélkül? Csak kíváncsiságból, hány évesen jelentkezik manapság ez a probléma?
Hogy te mekkora egy ... vagy, miért nem kérdezted meg. Hogy lehet bizalom nélkül "kapcsolat"? Szegény csaj
Attól még szûz.Engem is amikor megujjaztak szûz voltam(ill.vagyok) és mégsem fájt sem vérzett.. Meg kell bíznod a barátnõdben és semmi probléma nem lesz.
Ez szerintem egyénfüggõ. Én szûz vagyok, viszont eddig a barátom kétszer vagy háromszor próbált megujjazni, de mindig, hiába hogy csak épp az ujjhegyét nyomta be, fájt. Kicsit aggódok is emiatt, hogy ennyire szûk vagyok... Na de látod van akinek meg egyáltalán nem fáj, sõt élvezi már elsõ alkalomkor.
...... grat..
A kérdező hozzászólása: lehetséges, hogy tényleg szûz volt, vagy egyszerûen a képembe hazudott?
És ezzel mi a probléma?
én se véreztem, és nem is fájt. pedig szûz voltam. viszont volt (10 évvel késõbb), hogy fájt is (mert nem voltam eléggé felizgulva), sõt, egyszer olyan is, hogy vérzett. pedig akkor már rég nem voltam szûz...azért végzett, mert kicsit durván csinálta a srác. nem kõbe vésett az, hogy fáj az elsõ, és hogy vérzik.

Most fogok a barátnőmmel lefeküdni elsőnek, mind a ketten szüzek vagyunk. Az lenne a kérdés hogy mire figyeljünk oda, mire vigyázzunk stb? 17f 15l

Legjobb válasz: legyen sok elõjáték ! puszilgassátok egymást, ölelgesd, hiszen te sem szeretnéd ha túl száraz lenne, és fájna neked is... valamint nem kell elsietni, jönni fog az magától :)

legyen sok elõjáték ! puszilgassátok egymást, ölelgesd, hiszen te sem szeretnéd ha túl száraz lenne, és fájna neked is... valamint nem kell elsietni, jönni fog az magától :)
Mindenképpen legyél figyelmes, és kellõképpen legyen benedvesedve a barátnõd.Ha igazán szeretitek egymást nem lesz gond. És ami a legfontosabb, a védekezés! Készüljetek fel alaposan, nehogy valami gond legyen(gumi szakadása, stb...)
azért vegyél fell 2-t
sok elõjáték, és figyeld, lehet, hogy nem mondja ki, hogy fáj, de a szemén akkor is látszik! sok sikert, tökjófej vagy, hogy ezt megkérdezed, és szerencsés a lány:) hajrá;)
A védekezés és a gyengédség a legfontosabb! Mellékes a hangulat és a zenei aláfestés. Egy pár gyertya vagy egy lávalámpa a szobában, ami ad egy kis fényt. Szóljon valami halk és lágy zene. Inkább legyen meleg, mint hideg. Ez utóbbit azért mondom, mert én nem tudok felizgulni ha fázok...
Arra hogy NE ÉRJ HOZZÁ!!! Ha még arra sem veszed a fáradságot, hogy átlapozd a net erre vonatkozó részeit, akkor mentsd meg azt a szegény lányt egy csúnya élménytõl!!!!
A legutóbbi hozzászóló egy picit bunkó volt, de rá se ránts! Az a lényeg hogy legyél vele nagyon gyengéd:)

22 éves fiú vagyok. A barátnőmnek azt mondtam nem vagyok már szűz. Jövő héten kerülne sor köztünk az első együttlétre, szerintetek elmondjam neki előtte? Ha odajutunk gondolom úgy is észreveszi.

Legjobb válasz: Mondd el neki. Nagy rá az esély, hogy feltûnne neki. Nincs ebben semmi szégyellnivaló. Nem jött még össze, és kész! Inkább legyél õszinte, mint csalódjon benned egy hatalmasat.

Mondd el neki. Nagy rá az esély, hogy feltûnne neki. Nincs ebben semmi szégyellnivaló. Nem jött még össze, és kész! Inkább legyél õszinte, mint csalódjon benned egy hatalmasat.
Gondolom láttál már pornót, nem fogja levágni h szûz vagy.
hát jah. egyáltalán miért hazudtál?
A kérdező hozzászólása: És akkor, mi a helyzet ha annyira egymásra vagyunk hangolódva hogy, én csak a mellét simogatom meg a fülébe suttogok és attól is elélvez? Akkor is szánalmas vagyok? Ma elmondom. Kb fél napig hazudtam neki. Köszönöm azokat a hozzászólásokat miszerint béna vagyok. Ezeket olvasva jöttem rá, hogy nincs miért aggódnom. Remélem egyszer ti is lesztek olyan helyzetben mikor nem szégyelltek semmit a másik elõtt.
A kérdező hozzászólása: "Baromság. Ha elmondod neki, meg fog döbbenni és azon fog agyalni, hogy mi lehet a baj veled. Ezután már egyáltalán nem fog férfiként tekinteni rád, hanem olyan szerencsétlennek fog tartani, akit neki kellett tanítania és ezt mindig a fejedhez fogja vágni, majd rövidesen talán egy "jó" indokot a szakításra." Tudod ebben a korban már nem csak a szex számít, vannak fontosabb dolgok is.Vagy ha nem is fontosabb de minimum egyenértékûek.Már nem is értem miért bizonytalanodtam el.
az attól függ... mennyire tapasztalt a barátnõd? hány éves és memmyi partnere volt?
A kérdező hozzászólása: 24 és kb 3.
19:34 vagyok 20:07 ez nem feltétlenül igaz, de van rá nagy esély. az emberek nagy részét úgysem érdeki ez, csak legyen valaki mellette, meg szex minden héten. 01:09 nekünk ne bizonyíts, engem teljesen hidegen hagy, kit hogy vertél át, hova dugtad neki a saját lelkiismereteddel TE nézz szembe 01:15 ebben a korban - tehát neked idáig csak az számított? vagy neki? közhely azért bizonytalanodtál el, mert mindig is bizonytalan voltál. ezért maradtál szûz is. ezért hazudtál neki. és ezért tetted fel a kérdést. ez nem baj, de ha hárítani akarsz, megint csak magadnak teszel rosszat. legyél végre tökös legény és vállald be amit csináltál. mondd el neki szerintem is. ha tényleg szeret úgyis megbocsát
Kérdezõ: minden tekintetben igazad van szerintem. Szorítok neked, érdekel a fogadtatás. Szerintem kár hazudni. Ha õszinte vagy, akkor neked is sokkal jobban megy majd az elsõ alkalom. Nem azon fogsz görcsölni, hogy észreveszi-e vagy sem, hanem hogy mindkettõtöknek jó legyen. Aki meg azt írja, hogy pornóból kell megtanulni szeretkezni, az szánalmas, hülye. Azt lehet ott tanulni, hogy hol a lyuk, de hogy mi okoz valódi örömet, odafigyelést, összhangot, hangulatot, stb. NEM. Ha a pároddal azt akarod eljátszani, amit egy pornószínész csinál, mindkettõtöknek megalázó, és pocsék dologban lesz része. Bár ezt lehet, hogy a kommentelõnek fel sem tûnik, mert igénytelen (ha egyáltalán van) szexuális élete. :(
DUREX PERFORMANCE DUREX PERFORMANCE DUREX PERFORMANCE DUREX PERFORMANCE DUREX PERFORMANCE DUREX PERFORMANCE DUREX PERFORMANCE DUREX PERFORMANCE DUREX PERFORMANCE DUREX PERFORMANCE DUREX PERFORMANCE elzsibassza a farkad es ojan 25 percig birod vele:p a baratnod epp ne lassa a dobozat es azt hiszi h sima durex:P
Mint nõ én nagyon szomorú lennék ha a pasi nem mondaná el az igazat. Amúgy szerintem észrevenném, csak el fogsz menni hamar, meg picit bénázni fogsz. Sosem értem, miért kell hazudni?...Fõleg ilyen dologban!
"Azt hiszem elmondom neki. A reakcióiból legalább kiderül majd egy pár dolog. Még akár erõsítheti is a kapcsolatunkat." Baromság. Ha elmondod neki, meg fog döbbenni és azon fog agyalni, hogy mi lehet a baj veled. Ezután már egyáltalán nem fog férfiként tekinteni rád, hanem olyan szerencsétlennek fog tartani, akit neki kellett tanítania és ezt mindig a fejedhez fogja vágni, majd rövidesen talán egy "jó" indokot a szakításra. Úgy is az fogják mondani, hogy nagyra értékelik, de ez nem igazi. Ne mondd el! Nincs a homlokodra írva, lehet valaki elsõre is jó és hatodikra is szar.
elõzõ vagyok. ámítás: a nõket nem érdekli. nem igaz. a nõket a tapasztalt férfi érdekli. fõleg ha a nõ szûz. ha már szét van reszelve, perverzségbõl kell a szûz.
Én legfeljebb utólag vallanám be.Vagy közben.De különben nem mindegy?? Én nagyon örültem volna, ha a barátomnál én vagyok az elsõ.És nem tuti, hogy észreveszi.
erõltesd az anált, akkor meg sem fordul a fejében, hogy te még szûz vagy...
hány éves a lány és mennyire tapasztalt? (mióta szexel, hány partnere volt?)
mond el neki
Ha elmondod neki akkor szerencsétlenek fog gondolni, ha meg nem de béna leszel akkor meg kíábrándúl, sehogy se vagy nyerõ helyzetben.
A kérdező hozzászólása: Azt hiszem elmondom neki. A reakcióiból legalább kiderül majd egy pár dolog. Még akár erõsítheti is a kapcsolatunkat.
gumival tervezitek?
csalódni fog mindenképp, mert hazudtál. ha jobban átakarod verni, akkor ne mondd el. lehet hogy ugrik a dugás is. nem baj, mert egy hazug kapcsolat nem sokáig tart. vagy elmondhatod neki az igazságot, és kezed lábad töröd hogy megbocsásson.
na, megvolt? hogy ment? lebuktál..? ;)

Az idő előrehaladtával exponenciálisan csökken az esélyem, hogy hozzám korban közel álló, szűz barátnőre tegyek szert?

Tekintsünk el attól a faktortól, hogy nagy általánosságban hogy változik az esélyem egy romantikus párkapcsolat kialakítására, és csak a fenti változót vegyük figyelembe!

Legjobb válasz: Ha 18-20 körüli vagy, akkor igen...sajnos arra már nem soke sély van, hogy szûz barátnõt találsz ha ennyi idõs vagy. viszont, ha normálisat találsz, aki komoly és tudja mit akar, nem úgy van, hogy még magát sem ismeri, már nyert ügyed van.

Ha 18-20 körüli vagy, akkor igen...sajnos arra már nem soke sély van, hogy szûz barátnõt találsz ha ennyi idõs vagy. viszont, ha normálisat találsz, aki komoly és tudja mit akar, nem úgy van, hogy még magát sem ismeri, már nyert ügyed van.
Ezt az "exponenciális" dumát felejtsd el és máris találsz... (Mûszaki iskola átka)
én 17 vagyok és nem úgy néz ki, hogy a közeljövõben bármikor lefeküdnék valakivel..mostanában már az én korosztályomban is ritka, ha valaki szûz. 17/L
A kérdező hozzászólása: 21 éves vagyok.
hány éves vagy?
Viszont nem olyan rossz a helyzet. Mert egy nõ meg gondolhatja azt, hogy a sok kanos pasi már 16 évesen régen elveszítette vagy elõbb... Ennek ellenére vannak itt 20-30 éves szûz pasik is. Nõ is van.
A kérdező hozzászólása: Ez sajnálatos!
Igen.
Ha ceteris paribus nõ a korod, akkor az esélyeid csökkenõ tendenciát mutatnak:S
A kérdező hozzászólása: Jogász hallgató voltam, bölcsész leszek. Egy kicsit eltúloztam a kérdés stílusát - szándékosan. Mindazonáltal tényleg foglalkoztat a téma. A 17 éves lánynak üzenem, hogy csak így tovább! Én például az "igazinak" tartogatom magam. Nekem bõven elég lesz egy kapcsolat is...

Nekem 17 cm-es péniszem van 3, 7cm átmérőjű akkor az mennyire fog fájni a szűz barátnőmnek?

Legjobb válasz: Csak rajtatok múlik ha kellõen türelmes vagy és benedvesíted a barátnõdet akkor nagy gond nem lehet.sok sikert .Hohó azt nem írtad,hogy a barátnõd nagykorú-e mert ha nem akkor még bajod is származhat.

Csak rajtatok múlik ha kellõen türelmes vagy és benedvesíted a barátnõdet akkor nagy gond nem lehet.sok sikert .Hohó azt nem írtad, hogy a barátnõd nagykorú-e mert ha nem akkor még bajod is származhat.
Legyen nagyon felizgulva és ellazulva, ha ideges, akkor amiatt is lehet kellemetlen. És legyél nagyon óvatos!:) Amúgy igen ilyen méretekkel simán fájhat neki, de lényeg, h legyen nyugodt és nagyon nedves.
Lehet hogy várnotok kéne még, de ki vagyok én, hogy beleszóljak az életetekbe...
Az a lényeg, hogy jól felizgasd. Mást nem tudsz tenni, hisz a szüzesség elvesztése általában minden lánynak fáj, mivel átszakad a szûzhártya. Sajnos ezt ki kell bírni. Ha a barátnõdnek nagyon fáj akkor hagyjátok abba, és próbálkozzatok késõbb. Mást nem lehet tenni.
Az tõled függ.
Egy kicsit még lehetne várni, de ha nem birtok, akkor óvatosan be lehet nyomni nem muszály teljesen mikor fáj neki meg lehet állni. Mit mondjon az akinek 24*5 van? Hiddel ki fogja birni.
"Ne 14éves lánnyal próbálkozz kisfiam, hanem egy26-36éves hölggyel õ maj megtanít téged s akkor ha ott levizsgáztál akkor menj vissza a barátnõdhöz.Különben vak vezet világtalant." ---> Már bocs, de ha szeretik egymást, akkor ezt pont, hogy örömmel fogják fel. Lehet, hogy nehéz, és göröngyös az út, amíg két szúz megtanulja, hogy milyen a jó szex, de örömmel tölti el õket. Kérdezõnek meg annyit hozzáfûznék, hogy azt javaslom én is, amit az elõzõk írtak, a legtöbb nõnél az tuti recept. Ha mégis volt gond (csak ritkán/kevés nõvel fordul elõ), akkor van egy oldal, ahol van pár jó ötlet arról, hogy hogy lehet kezelni - http://www.vaginizmus.hu Nagyon rendes tõled, hogy így aggódsz a barátnõd miatt.
A kérdező hozzászólása: ezen az oldalon olvastam de nem vok benne biztos azt írták hogy ha veszel síkosítót akkor nem annyira fog fájni a behatolok a bnõmnek ez igaz?
A kérdező hozzászólása: lécci válaszoljatok mert fontos
az is kamu hogy 17cm a farkad 16 évesen, ne nevetess..muhahaha
szerintem b nöd elöször próbálja ki a lófaszt!
16évesen mit is keresel ezen az oldalon ha szabad érdeklõdnöm ?Ne 14éves lánnyal próbálkozz kisfiam, hanem egy26-36éves hölggyel õ maj megtanít téged s akkor ha ott levizsgáztál akkor menj vissza a barátnõdhöz.Különben vak vezet világtalant.
Kifogja bírni és igen, ha használtok síkosítót akkor jobban csúszik és nem fog annyira fájni. A 19:32-esnek meg nem tudom mi olyan különleges azon, h egy 16 évesnek 17 centis. Minden embernek változó a mérete. Barátom 15 éves és 18-19 centi között van neki.
*nem szúz, hanem szûz
matekleckéd kész van öcsi?
Egy ekkora lankaszter a szûz menyecskének még fájni fog! De ha használtok síkosító krémet és eléggé felizgatod, akkor elviselhetõbb.Mindent bele a világon ez az egyik legjobb dolog!!!!!
A kérdező hozzászólása: semmi baj kösy lécci lássatok még el ötletekkel
3, 7 cm átmérõjû? az nem vastag...és inkább a vastagság szokott fájni mint a hosszúság.. nem írtad te el azt a 3, 7-et?:)
A kérdező hozzászólása: mit tehetek még érte hogy ne fájjon neki?
A kérdező hozzászólása: 14 éves.
A kérdező hozzászólása: én meg 16.
A kérdező hozzászólása: A barátnõm 14. Én meg 16 vagyok.
A kérdező hozzászólása: ok!! köszi! A válaszotokat nagyon sokat segítetek. köszi még egyszer.
A nõi hüvely mérete sem egyforma de egy 14 éves szûz kislány még nem egy elhagyatott lövészárok ugyhogy fentiekhez csatlakozva:légy gyengéd és türelmes a nõknek sokat jelentenek a lelki vonalon lezajló dolgok néha még többet mint a fizikaiak.De tényleg!14 évesen nem túl korai még?Tényleg úgy gondolod, hogylelkileg elég érett rá a leányzó?Persze tényleg a te dolgod...
A kérdező hozzászólása: de õ javasolta én meg belementem
Semennyire, de élvezni sem fogja. Oda 25 cm felettire van szükség.
A kérdező hozzászólása: hallod aki ilyen köcsögül tud válaszolni azt inkább jó agyon kéne verni és ha még 1-szer így beszélsz a barátnõmrõl megbánod!
Szia! Ha kellõen hosszú lesz az elõjáték, nagyon-nagyon nedves lesz és óvatosan beteszed, folyamatosan figyelve a reakcióit akkor annyira nem fájhat(szerintem).A lényeg, hogy tényleg figyelj Rá, s ha úgy látod/mondja, hogy fáj akkor mindenképpen hagyjátok abba! (pont én beszélek, mikor én is szûz vagyok, na mindegy...)
A kérdező hozzászólása: bocsi de 1 szóval se mondtam hogy szûz vagyok csak a bnõm az

Csütörtökön lefeküdtem a szűz barátnőmmel, viszont kilyukadt a gumi, nem tudom, hogy azonnal észrevettük -e, de nem mentem el benne.Mit tanácsolnátok? Nem szeretnénk kisbabát.

Mit tanácsolnátok ? Tnap kellett volna megjönnie a vérzésének, de ugye ma telik le az eseményutáni tabi ideje... :S Mi tanácsolnátok ? Nem szeretnénk kisbabát.

Legjobb válasz: Gyorsan menjetek orvoshoz, aki felírja az esemény utáni tablettát. ( Ha még nem futottatok ki az idõbõl)

Gyorsan menjetek orvoshoz, aki felírja az esemény utáni tablettát. ( Ha még nem futottatok ki az idõbõl)

Szűz barátnőmnek bedugtam az egyik ujjam és ujjaztam. Éreztem, hogy picit szűk, és mondta utána, hogy fájt egy kicsit. Vajon kiszakadt a szűzhártyája vagy fájni fog még az aktus során is?

Legjobb válasz: Nekem is fájdalams volt az elsõ ujjazás,pedig kívántam. Szeritnem azért volt,mert izgultam,hiszen elõtte nem történt velem ilyen.:) Megnyugtatlak,ha szépen kitágítod és eléggé figyelsz rá,az elsõ behatolás (is )szép élmény lesz neki.

Nekem is fájdalams volt az elsõ ujjazás, pedig kívántam. Szeritnem azért volt, mert izgultam, hiszen elõtte nem történt velem ilyen.:) Megnyugtatlak, ha szépen kitágítod és eléggé figyelsz rá, az elsõ behatolás (is )szép élmény lesz neki.
Nem is olyan kevesek vesztik el ilyen módon a szûzhártyájukat-köztük én is. Bár ez általában enyhe vérzéssel jár, de az sem mindig jelentkezik. Arra figyelj, hogy nedves legyen a lány hüvelye, akkor nem fáj. Szeritnem inkább a fájdalom a "furcsa" érzés volt, hisz ilyet még nem csinált, mégis valami mozgott a hüvelyében, ami nem megszokott érzés. Nekem még hosszas szex kihagyás után a is furcsa:-) Ha többször "ujjazod "meg, sõt idõvel kettõ vagy három ujjal, akkor a szex sem fog fájni, én szinte különbséget sem éreztem a három ujj után. Ne féljetek, ha fáj is, nagyon hamar elmúlik. Lassan mozogj benne.
Igen, el fog múlni. Elõször még furcsa, meg lehet, hogy fáj is, hiszen hát csak nem ehhez van hozzászokva, de ha sokat csináljátok, idõvel biztosan elmúlik. TÜRELEM.
Az ilyen módon történi érintkezés nekem is fájdalmas volt, de az elsõ szeretkezésnél meg nem éreztem semmilyen rossz dolgot... Szerintem ez midnekinél más amúgy...
Hát , azért remélem nincs túl vastag ujjad. Különben nem ártana, ha nem szárazon dugdosnád be neki. Úgy persze hogy fáj. Ha jó nedves, akkor azért nem szabad fájnia. :-)
Az ujjazásnál nem szokott megtörténni a szûzhártya szakadása, de ha igen az nagyon ritka dolog.Az aktus után meg, hát hidd el utánna pár óráig érezni fogja a barátnõd, de nem tartós:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!