Találatok a következő kifejezésre: Szűlés előtt lett, (10 db)

Anyukák, apukák, szülés utáni első együttlét: mennyi idővel szülés után, milyen volt (úgy értem, hogy nagyon más, mint szülés előtt, érezhető különbség lett? ), ki kezdeményezte? És hogy védekeztetek?

Legjobb válasz: Mi a szülés utáni 7. hétben szexeltünk elõször, nekem eleinte fájt, kellett síkosító is, amúgy óvszerrel védekeztünk. Következõ alkalommal már egyáltalán nem is fájt (szintén a 7.hét). Férjem kezdeményezett.

Mi a szülés utáni 7. hétben szexeltünk elõször, nekem eleinte fájt, kellett síkosító is, amúgy óvszerrel védekeztünk. Következõ alkalommal már egyáltalán nem is fájt (szintén a 7.hét). Férjem kezdeményezett.
5 hétig vártunk (természetes szülés után), legalábbis a behatolással. De már a 2. héttõl nem véreztem, így volt ez meg az. :) Már a 4. héten is próbáltunk szeretkezni, de akkor még volt egy varratom, és az feszült. De az 5. héten minden simán ment. Az elsõ 1-2 percben érzékeny volt a gátmetszés helye, de aztán elmúlt, és ugyanolyan jó volt, mint azelõtt. Sõt, még jobb is, mert érzékenyebb lettem, sokkal könnyebben el tudtam élvezni. Óvszerrel védekeztünk, mert akkor már nem szoptattam, de a gyógyszerrel meg kellett várni az elsõ menstruációt, ami 2, 5 hónappal szülés után jött elõször.
7 héttel szülés után. Nem volt kellemes. Óvszerrel. 21/N fél éves kislány anyukája.
Császárral született a kisfiam, és a 4. hét eltelte után kezdtünk próbálkozni(akkor már nem véreztem egyáltalán ). Nekem nem fájt, inkább olyan érzés volt, mintha full száraz és szûk lennék. A szárazság megmaradt még egy ideig, de igazán fájdalomról nem tudok beszélni. Szerencsém volt!
A kérdező hozzászólása: Köszi az eddigi válaszokat!
Mi szülés után 6 héttel szeretkeztünk, de nem mondhatom, hogy nagyon jo volt... viszont rá 1 honapra, mikor elõször megjött...volt külömbség...nagyon érdekes volt hogy csak az elsõ menszesz után élveztem igazán a dolgot. A férjem nagyon odafigyelt de én voltam a kezdeményezõ. Õ bármeddig tudott volna várni, azt mondta szoljak, ha ugy érzem belevághatunk :)
Gyógyszerrel védekeztünk, aztán 3 hónap után rátértünk a pharmatex krémre.
Én természetes úton szültem. 8. héten voltunk együtt, sikosítval is éreztem a behatolást, sõt ki is voltam még tágulva, úgyhogy nem élveztem. Sõt kétségbe estem hogy ez ha így marad akkor 30 évesen pápá sexuális élet. De azóta a kitágultság ha nem is szûnt meg, de klasszisokkal jobb a helyzet!!! És így élvezem is, igaz nem minden pózban. Szóval bármit is fogsz érezni ne ess kétségbe mert idõvel jobb lesz. 6 hós baba anyukája.

Azoknak az anyukáknak, akiknek mellnagyobbító műtétjük volt a szülés előtt, milyen lett a mellük a szoptatás után?

5 évvel a gyerekvállalás el?tt viszonylag fiatalon vállaltam mellnagyobbító m?tétet, amit nem bántam meg és a szoptatásban sem akadályoz az a tény, hogy a mirigyállomány alatt elhelyeztek egy-egy implantátumot. Azonban a szoptatással a méret még tovább n?tt, ami tudom, hogy nem marad így. Nagyon kíváncsi vagyok, mi lesz, ha vége a szoptatásnak? Kérem, hogy olyanok válaszoljanak, akik már láttak ilyet pl saját eset vagy barátn?nél vagy ténylegesen értenek hozzá. Nagyon köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: 4évvel ezelõtt én is átestem mellnagyobbító mûtéten.A mûtétre 1évre rá megszültem a kislányomat.1 évig szoptattam a formáját nem veszítette el,holott a terhesség és szoptatás alatt nagymértékben megnõtt,majd szoptatás után visszanyerte eredeti formáját.Nem lett laposabb,lötyögõsebb.Csak csíkos lett a hirtelen változástól.Most szintén szoptatok,már 5 hónapja.Egy számmal nagyobbak lettek.Remélem a szoptatás végeztével sem fogja elveszteni formáját.

4évvel ezelõtt én is átestem mellnagyobbító mûtéten.A mûtétre 1évre rá megszültem a kislányomat.1 évig szoptattam a formáját nem veszítette el, holott a terhesség és szoptatás alatt nagymértékben megnõtt, majd szoptatás után visszanyerte eredeti formáját.Nem lett laposabb, lötyögõsebb.Csak csíkos lett a hirtelen változástól.Most szintén szoptatok, már 5 hónapja.Egy számmal nagyobbak lettek.Remélem a szoptatás végeztével sem fogja elveszteni formáját.
A kérdező hozzászólása: Húú, ez jó hír! Akkor olyan "lett", mint mûtét után volt... Attól tartottam, hogy a bõr kinyúlása miatt nagyobbra kell cserélni az implantátumot és az azért már egy kicsit sok lett volna:) Nagyon köszönöm a választ és gratulálok a babákhoz!
ÉN is ettõl félek, mert így is 400-as szilikon van benne, és így a 36. héten már akkorák a cicijeim, hogy az csak na! Mi lesz, ha tej lesz benne??? Csíkok nekem is lettek rajta, amitõl totál kivagyok, mert erre még nem létezik semmilyen szépítõ eljárás. Hiába kenem állandóan. De ez megnyugtató, hogy a formája vissza jön! :)

Szűlés előtt herpeszem lett, mivel mulaszthatom el? 2 hete nem akar eltűnni.

Mindkét oldalt sebes a szám, csak herpesz nem? A hormonok??? Vagy mi ez? Egy hete naponta többször is használom a zoviraxot, és semmi, pedig elvileg az a legjobb. Valaki tud nekem segíteni, voltatok ilyen szituban??? Mostmár nagyon zavar, és kellemetlen is. Most vagyunk ma két hetesek... segítsetek!!! :(

Legjobb válasz: Ha kezelted és nem múlt el akkor az már bõrgyógyászt kíván, de ha megkérdeznéd elõtte a nõdokidat, mert ez valóban lehet ilyenfajta szülés utáni reakció, mert most megint túl van terhelve a szervezet,hiszen amihez hozzászokott 9 hónapig az most pár óra alatt megváltozott....sokkal hirtelenebb dolog, mint maga a terhesség..egyébként nekm is több hétig tart egy herpesz, hiába kenegetem.....nem lehet, hogy már neked nem is ég csak a seb gyógyul nehezebben?

Ha kezelted és nem múlt el akkor az már bõrgyógyászt kíván, de ha megkérdeznéd elõtte a nõdokidat, mert ez valóban lehet ilyenfajta szülés utáni reakció, mert most megint túl van terhelve a szervezet, hiszen amihez hozzászokott 9 hónapig az most pár óra alatt megváltozott....sokkal hirtelenebb dolog, mint maga a terhesség..egyébként nekm is több hétig tart egy herpesz, hiába kenegetem.....nem lehet, hogy már neked nem is ég csak a seb gyógyul nehezebben?
A kérdező hozzászólása: az a helyzet, hogy nem is emlékszem arra, hogy égett volna, csak ott van két seb két oldalt.. de attól csak herpesz nem??? Az is lehet hogy égett, csak már nem emlékszem rá... olyan rég volt. :S
Az Orifleme-nek van egy Univerzális balzsam nevezetü kis krémje, én mindig azt használom, 2 nap alatt rendbe tesz.

Hüvelytenyésztésem eredménye negatív lett a Streptococcusra, de E. coli bacit találtak a hüvelyváladékban. A szülés előtt kapunk antibiotikumot vagy a szülés közben intravénásan?

Köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: Szia, téged már nem érint a dolog, mert 38 hetes vagy, de nekem nem csinált az akkori dokim tenyésztést egyáltalán és 32 hetesen spontán beindult koraszülésem volt. Mikor megszületett a fiam, és csináltak tenyésztést nála, kiderült, hogy E. coli volt a gyomrában, így kapott antibiotikumot. A gyerekorvos azt mondta, hogy ettõl a fertõzéstõl indulhatott be hamarabb. Örültem nagyon, mert úgy jött ki az egész, mintha én lettem volna a hibás. Azért írtam, hogy téged már nem érint, mert semmiképp nem lesz korababád. Viszont a dokid megmondhatná, hogy mit kellene tenni, mert nem árt minél hamarabb elkezdeni az antibiotikumos kezelést. És még, ami fontos, hogy ha antibiotikumot szedsz, akkor feltétlenül írjon fel a doki mondjuk Canesten hüvelykúpot v. tablettát, mert ha nincs is gombád, az antibiotikum kiírtja a természetes hüvelyflórát is és akár egy nap után is be lehet gombásodni. A mostani dokim odafigyelt erre is. Egy 16 hónapos fiú anyukája, 24 hetes kismama

Szia, téged már nem érint a dolog, mert 38 hetes vagy, de nekem nem csinált az akkori dokim tenyésztést egyáltalán és 32 hetesen spontán beindult koraszülésem volt. Mikor megszületett a fiam, és csináltak tenyésztést nála, kiderült, hogy E. coli volt a gyomrában, így kapott antibiotikumot. A gyerekorvos azt mondta, hogy ettõl a fertõzéstõl indulhatott be hamarabb. Örültem nagyon, mert úgy jött ki az egész, mintha én lettem volna a hibás. Azért írtam, hogy téged már nem érint, mert semmiképp nem lesz korababád. Viszont a dokid megmondhatná, hogy mit kellene tenni, mert nem árt minél hamarabb elkezdeni az antibiotikumos kezelést. És még, ami fontos, hogy ha antibiotikumot szedsz, akkor feltétlenül írjon fel a doki mondjuk Canesten hüvelykúpot v. tablettát, mert ha nincs is gombád, az antibiotikum kiírtja a természetes hüvelyflórát is és akár egy nap után is be lehet gombásodni. A mostani dokim odafigyelt erre is. Egy 16 hónapos fiú anyukája, 24 hetes kismama
Hány hetes vagy?
A kérdező hozzászólása: 38 hetes, ahogy írtam
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ!Kedden mennék CTG-re meg UH-ra, de már péntekre most bejelentkeztem, hogy elõrébb legyek, ha kell antibiotikumot szednem, 3 nap is 3 nap! Hüvelykúpot mindig kaptam eddig is tõle, erre õ is nagyon odafigyelt.
Jól teszed, hogy nem ársz hétvégéig. Én sem tenném. s tényleg mindenképp kérdezz rá, hogy mi legyen. Ami még fontos leht, hogy maíg antibiotikumot szedsz nem szopiztathatsz. ( De kérdezz rá erre is!) Viszont, hogy késõbb tudjál fejjél mindig amikor evés idõ van. Jó babavárást és könnyû szülést!
A kérdező hozzászólása: A bacim olyan antibiotikumra érzékeny hála (sephalosporin), amit lehet adni terhességben, mellgyulladásra is azt szokták adni szoptatás alatt, mivel nem ártalmas a magzatra, ill. persze addig lehet, hogy nem szabad szoptatni, de remélem addig beszedem, amíg nem szülök meg és arra már ki is ürül a szervezetembõl. Egyébként megkérdeztem egy újszülött intenzíves orvos ismerõsömet, szerinte nem kell szedni semmit, mert nem bántja ababát, ez a baci ott van a végbelünkbe és csak koraszülött babáknál van esetleges veszélye, hogy tüdõgyulladást csinál nekik, de majd a dokim megmondja, végül is muszály benne bíznom és azt tennem, amit mond mivel én nem tudom sajna megítélni a dolgot, nem tudom, hogy ilyenkor mi a szakma szabálya!

Hogy veszik észre szülés elött, ha a baba nyakára van tekeredve a köldökzsinór? Éjjel szült egy ismerősöm és ezért lett neki császár.

Én a 2. babámat várom, de az els?nél nem csináltak uh-ot közvetlen a szülésnél, hogy lássák mi a helyzet... csak ctg-re tettek... Most 36 hetes vagyok és aggódom. Mi van, ha nem veszik észre?

Legjobb válasz: A lányomnak is rajta volt, ráadásul duplán rátekeredett, de csak akkor derült ki, amikor kibújt. Ha valami gondot okoz a rátekeredett köldökzsinór, akkor a baba szívhangján azonnal észreveszik. Nálunk nem lett császár, mert a szívhang végig erõs maradt, nem jelzett problémát.

A lányomnak is rajta volt, ráadásul duplán rátekeredett, de csak akkor derült ki, amikor kibújt. Ha valami gondot okoz a rátekeredett köldökzsinór, akkor a baba szívhangján azonnal észreveszik. Nálunk nem lett császár, mert a szívhang végig erõs maradt, nem jelzett problémát.
Az én babám nyakára is rá volt 1x tekeredve de semmi gond nem volt. Természetes úton született.
Én az elsõ terhességemnél kérdeztem a dokimat és azt mondta, a babák 80%-ának rá van tekeredve a zsinór a nyakára, látják is az uh-n, de nem mondják, mert feleslegesen nem akarják paráztatni a kismamát. Az én Lányomnak is rajta volt a zsinór a nyakán, de simán megszületett természetes úton!
A kisfiam nyakán kétszer volt rátekeredve a köldökzsínór. Semmi probléma nem volt belõle. Természetes úton született. 3hónapos kisfiú anyukája
A legtöbb babának a nyakára van tekeredve a köldökzsinór, és nem okoz semmi gondot. Nálunk is volt az egyik gyereknél, szépen leigazgatta róla a szülésznõ, mikor már kinn volt a buksija. Ritka, ha gondolt okoz, de akkor azt mutatja a ctg. Lassul a baba szívverése olyankor.

Aki sokat hizott szules elott hogy alltok a fogyassal? Es a hasatok ujra a regi lett? Hogy erzitek magatokat a borotokben? Ujra a regik vagytok?

En mar 2 eve szultem de meg mindig nem vagyok a regi.Igaz a kg-k nagy reszet sikerult leadnom de a csipom meg mindig szeles es jo kis uszogumi van rajta es a hasam alja is jo nagy a borrol mar nem is beszelve.Nehez gyerek mellett tornazni.Nekem legalabb is.A parom szinte sosincs itthon.Most minden nap tornazok a lanyommal de kivancsi leszek mikor leszek ujra a regi!Nagyon rajta vagyok!Ti hogy vagytok ezzel?Hogy eritek magatokat?

Legjobb válasz: 24 kg-ot híztam, most 8 hónapos a babám, és kb 4-5 kg van még rajtam. Kb 1 hónapja tornázok esténként. De nem sokat. Valamint 4 után már nem eszek. A csípõm szélesebb lett, a hasamon még van egy kevés, de nem vészes.

24 kg-ot híztam, most 8 hónapos a babám, és kb 4-5 kg van még rajtam. Kb 1 hónapja tornázok esténként. De nem sokat. Valamint 4 után már nem eszek. A csípõm szélesebb lett, a hasamon még van egy kevés, de nem vészes.
Reggelente futok. Elõször rossz volt hajnalok hajnalán kelni, de a tükör és a mérleg mindenért kárpótolt, és ennyi nekem is jár! 15 kg-tól szabadultam meg pár hónap alatt.
én 28 kg-ot híztam, 4 és fél kg volt a kisfiam, ezért császároztak. 5 hónap alatt lement, a hasamon maradt a bõr, ezzel nem tudok mit kezdeni. már 4 éves lesz a kisfiam, a hasam pedig már nem érdekel, nem fogom némi bõrfelesleg miatt rosszul érezni magam. majdnem 4 évbe telt de elfogadtam magam!
Szintén két éves már a gyermekem és csak cipelgetem még a kilókat. Pontosan 13 kg-mal vagyok több, mint a terhesség kezdetekor. 172 cm és 77 kg vagyok. Nem vagyok nagyon kövér, de a molett kategóriába simán beletartozok. A hasam nem csúnya, nem lett csíkos, de van rajta egy kis felesleg. Kimondottan a fenekem és a combjaim a kritikus részek, mindent oda hízok.
2éves múlt a kislányom.2éves koráig szopizott, addig a falra is mászhattam egy kilót nem fogytam.5hete kezdtem bele a diétázásba és a mozgásba.A kislányom bölcsis és én még szabin vagyok.Nem eszek semmi szénhidrátot, fehér kenyeret, nem iszom csak vízet és zöld teát.Heti 5napon biciklizem 20kilómétert.Ez idõ alatt 6kilót fogytam.Még szeretnék szintén 6-ot.A hasam zavar az nagy egy kicsit.

Mennyivel szülés előtt torzult el az arcotok (már akinek)? 38 hetes vagyok és valahogy kisebbek a szemeim, és kerekebb lett az arcom.

Ma egész nap rendszertelenül fáj a hasam, hol keményedik, a derekam tegnap óta hol jobban hol kevésbé fáj. Eddig nem nagyon volt jóslóm, néha 1-1 nap egyszer-egyszer, de ma reggel óta! Fura a közérzetem, nem találom a helyem, izgatott vagyok. Bár egyfolytában ehetnékem van, és egy kis ideje émelygek is.

Legjobb válasz: Nekem a 37. héten folyt el a magzatvizem, szintén faros babával, császároztak. Egy pár nappal elõtte nézegettem a tükörben, hogy "mekkora fejem lett". :o) Senki más nem vette észre, vagy legalábbis nem mondták. De én láttam, hogy olyan más vagyok. :o)

Sziasztok! Nekem egész nyáron pufi volt az arcom, megnõtt az orrom, azon lepõdök meg, ha 1-1 reggel viszonylag normális fej néz rám vissza a tükörbõl. Félidõ óta úgy nézek ki mintha szülni készülnék. 41. héten vagyok, nyákdugó nincs, mintha ma érezgettem volna a pocakomat, de semmi konkrét, pedig már tûkön ülök:)
Nekem a 37. héten folyt el a magzatvizem, szintén faros babával, császároztak. Egy pár nappal elõtte nézegettem a tükörben, hogy "mekkora fejem lett". :o) Senki más nem vette észre, vagy legalábbis nem mondták. De én láttam, hogy olyan más vagyok. :o)
Nem "hozta ki" a front.:) Holnap bábakoktélt ad a szülésznõm, ha az sem, hétfõn kórház. 41hetes km
Nekem már a 36. héten változott az arcom és mégis a 40. héten szültem, sõt 2 nappal túl is hordtam.
Elsõ babánál nekem is eltorzult az arcom szülés elõtt 1-2 nappal. Most is figyelem a jeleket, minden reggel az az elsõ, hogy megnézem magam a tükörbe, de idáig semmi:) 38 hetes
szia nekem is eltorzult az arcom a szám a legjobban olyan mintha feltöltettem volna de az egyik felét jobban mint a másikat.Az ujjaim is dagadnak de nem vizesedem hála istennek.már lassan 1 hete nem találom a helyem, hol ehetnékem van hol hányingerem hol feküdnék hol mehetnékem van kedvtelen aztán sirok majd ujra minden rendben van.szal elég nyügös vagyok 37hetes vagyok remélem hamarosan a kezemben tarthatom a babám.könnyü szülést kívánok
A kérdező hozzászólása: Nem akarom elkerülni a császárt, csak jó lenne ha magától indulna be a szülés és úgy lenne császár mint hogy be kelljen feküdni és másnap legyen meg a mûtét. Jobban örülnék ha a babám már úgy gondolná hogy jönne, mint sem ki kelljen "rángatni". Köszönöm a választ! :)
Szia! Nekem 36 hetesen torzult el az arcom. Védõnõ is észrevette, és azt mondta, hogy nincs már sok hátra. 42 hetesen császárral született a kisfiam. Miért akarod faros babával elkerülni a császárt?
A kérdező hozzászólása: Nem, itt vagyok még csak teszek veszek... :) Lassan elmegyek aludni...aztán hátha... 41 hetes kismami, hátha a front kihozza! :)
Nekem elõtte való nap lett az arcom olyan "dagadt". Lehet, hogy már meg is szültél azóta?
A kérdező hozzászólása: Nyákdugóval nem találkoztam még. Nem tudom számít-e de a lepény III. fokban érett.
A kérdező hozzászólása: Köszi a további válaszokat. Akkor tényleg kíváncsi leszek. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszodat. Én is olyan furának látom magam. Talán beindul a hétvégén...
Elsõ válaszoló vagyok. Meg van már a picurka? :o)

5 hete szültem és úgy érzem, hogy a hüvely bejárat nagyobb mint szülés előtt volt. Nem lett jó a gátvarrás, kontrollon még javít rajta a doki?

Legjobb válasz: A doki csak addig varrja, amekkorát vágott. Nem kívánságmûsor, hogy mekkorára varrja össze! Én is kértem, hogy jobbról-balról varrjon el még egy-egy centit, de nem csinálta meg. Így jártunk! :D

A doki csak addig varrja, amekkorát vágott. Nem kívánságmûsor, hogy mekkorára varrja össze! Én is kértem, hogy jobbról-balról varrjon el még egy-egy centit, de nem csinálta meg. Így jártunk! :D
Ez még alakulni fog, nagyon ki vannak tágulva az izmok, azért érzed úgy, intimtornázz és helyre fog jönni.
Szia! Ne aggódj, mert még nem állt helyre semmi. Nekem kb 4hónapra lett ugyan olyan a hüvelyem kívûl-belûl mint elõtte. Szép lassan majd vissza húzódik. Egyébként a második gyerekemnél, a férjemtõl megkérdezte poénosan a doki, hogy milyenre szorosra varrjon össze. :D:D
Ne haragudj, de honnan tudod, hogy tágabb?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Onnan tudom, vagy sejtem, hogy tágabb lettem, hogy megvizsgálgattam kézzel illetve tükörbõl is látszik, hogy nincs ott az a bizonyos hártya rész.
Hát, hártya már nem is lesz.De még nagyon sokat fog szûkülni, most minden ki van nyúlva, nekem már bõven elmúlt fél éves a kislányom, mire a mostani, úgy tûnik végleges méret kialakult. A hártyás rész eltûnésének meg még örülök is, mert nekem elõtte igen szûk volt ott, és bizonyos pózokban ez nekem fájdalmat is okozott. Azóta akár jó is lehetne a szexuális életem (ha legalább lenne...)

Szültetek úgy, hogy programozott császár lett volna, de az adott nap elött magától beindult a szülés? Ha igen sima szülés vagy császár lett a vége?

Legjobb válasz: ismerososmnek 1 nappal elotte elfolyt a magazatvize, azonnal bement es megcsaszaroztak rogton. nala is azert volt programozott, mert az elso is csaszarral szuletett.

ismerososmnek 1 nappal elotte elfolyt a magazatvize, azonnal bement es megcsaszaroztak rogton. nala is azert volt programozott, mert az elso is csaszarral szuletett.
Terhességi toxémia miatt hétfõn akartak császározni. vasárnap elfolyt a magzatvíz és hüvelyi úton megszültem. Hála az égnek! :-)
Ha eredetileg progis csaszi lenne akor megcsászároznának szerintem.A pr.császárnak oka van!Nem lehet sima szülés szerintem.
Barátnõmnek faros volt a babája, meg volt beszélve a prog.császár idõpontja, de elõbb beindultak a fájásai. Attól még császár lett. Másik ismerõsömnek szintén faros volt a babája, meg is volt az idõpontja, de közben megfordult a baba, ezért elmaradt az idõpont. Egy héttel késõbb természetesen szült volna, de valami lett a köldökzsinórral, így mégis császár lett.
Nekem van 2 ismerõsöm is, akinek a progi császár elõtt beindult a szülése és sima szülés lett. Mindkettõnél "csak" a korábbi császár volt az indoka a programozásnak, de beindult a szülés, gyorsan tágultak és hüvelyi úton szültek. Az egyik nagyon örült, hogy így alakult, a másik pedig teljesen kiakadt rajta. Egyébként ez ritka szerintem.
Szia! Tesóm hétfõre volt kiírva programozott császárra farfekvés miatt.Elõzõ hét csütörtökön elfolyt a magzatvíz.Bementek és megcsászározták.Ha programozott császár, akkor akkor is császár lesz, ha hamarabb beindul a szülés magától. /Z/

Van, aki szülés után könnyebb lett, mint a terhesség előtt? Vagy mindenképp maradt plusz 1-2 kiló.

Legjobb válasz: Szia! 104kg-mal szültem, 84-el jöttem ki, 92kgmal estem teherbe. :-)

Szia! 104kg-mal szültem, 84-el jöttem ki, 92kgmal estem teherbe. :-)
Szia!Én 82 kilóval estem teherbe.107 kiló voltam szülõszobán, és 3 hónapos volt a babám, mikor 76 kiló voltam.Toxémiás voltam, így fõleg víz volta rajtam, az hamar kiment szülés után, az éjszakázás meg megtette a hatását a fogyásban:D!
Épp az elõbb válaszoltam hasonló kérdésre azt hiszem eggyel lejjebb :) 1. baba után én nagyon lefogytam, az alapsúlyom mindig is 60 kiló volt, de szülés után pár hónappal már csak 50-52 kiló voltam, engem nagyon lehúzott a szoptatás. Most a 2. baba után vagyok (3 hónapos), 57 kiló vagyok, és megint fogyok el :( Az életben nem leszek újra 60 kiló szerintem, pedig jó lenne, mert kilátszanak a csontjaim (174 cm). Mire fél éves lesz a babám (kizárólag szoptatom), tuti megint lemegyek 50 kilóra.
Szia! Sajnos én eléggé negatív példa vagyok:(! Borzasztóan vizesedtem, a végén már diétáztam is, így is 23kg híztam:( A szülés során 10kg-val lettem könnyebb. Azóta 9 hét telt el és ezalatt visszahíztam a 10kg-ot:S Szoptatok és nem tudok diétázni, már attól is hízok ha ránézek a csokira:D De van aki csak 3-4 kg felesleggel hagyja el a korházat, azt is leadja pár hét alatt. Sajnos én nem ilyen vagyok...
51el kezdtem, 66al szültem, és most 48vagyok, szoptatok is.
Szia! Azelsõ 3 terhességem 64 kg-mal kezdtem, 71-gyel fejeztem be. A szülést követõ napon mindhárom esetben 61, 5 kg voltam, tehát a terhesség 2.5 kg mínuszt jelentett. Az évek során 68 kg lettem. Ennyivel indult az ikerterhességem is, a végére sajnos csak 75-re tudtam feltornázni magunkat.A szülést követõ napon a súlyom 63 kg volt, tehát gyakorlatilag az ikrek "leettek"rólam 5 kg-ot. Szerintem ez alkati dolog. Nálam a terhesség mindig a saját súlyom csökkenésével járt, pedig természetesen nem õrültem meg, hogy terhesen fogyózzak, utána viszont az a pár kg szépen lassan vissza is kúszott.
15 kilót híztam terhesség alatt, egy hónapos a baba és már csak 5 kiló van rajtam. Szüléskor 7-8 ment le.
A kérdező hozzászólása: Köszi Mindenkinek, ezt nagyon izgi olvasni! :) Én most 34 hetes vagyok, nagyon vizesedek, 79 kg-val kezdtem, most 85-85 kg körül vagyok, szeretném ha nem menne 90 kg fölé... szóval a szoptatás ennyire leszívja az embert. Nagyon kíváncsi vagyok, mi lesz velem, mert most 23 éves vagyok, 174 magas, és 10 éves korom óta 80 kg vagyok, +/- 1 kg, számomra hihetetlen csoda lenne, ha picit több lemenne, és esetleg 75 kg lennék nyárra... de hát fogyózni nem lehet ugye se terhesség se szoptatás alatt, bár a védõnõm folyton azt mondja hogy diéta, diéta, diéta, semmi, de SEMMI szénhidrát, este 6 után csak, de CSAKIS alma, meg folyadék... hát meglátjuk!
59 kilóval lettem terhes, 66 kilóval mentem szülni, most 56 kiló vagyok. Babám 3 hónapos. Szülés után 7 kiló egybõl lement, és utána a szoptatás alatt folyamatosan fogytam. Most pár hete megállt a súlyom.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!