Találatok a következő kifejezésre: Szőrtelenítő gyantát lehet (3 db)

Szőrtelenítő gyantát mivel lehet oldani?

Ráfolyt egy edényre és nem jön le. Els?sorban háztartásban is megtalálható dolgokra gondolok. Köszönöm a válaszokat.

Legjobb válasz: Étolajjal próbáld meg.

Étolajjal próbáld meg.
Sebbenzinnel próbáld meg, az nekem bevált! Gyógyszertárba lehet kapni, de tuti mûködik. Vattára teszel egy kicsit, és ledörzsölöd vele a gyantát.
Én babaolajjal szedtem le...
Én hagyományos görgõs gyantát használok, nekem jó. Egyébként szoktál hidratálni?
A kérdező hozzászólása: hát mikor szoliba járok akkor utánna mindég be kenyem magam de ha nem megyek akkor mindég el felejtem és elég száraz a böröm.
Hát akkor használj testápolót, nem fog úgy fájni az epilálás sem, ha normális lesz a bõröd.
A kérdező hozzászólása: oké köszi a választ :)

Ha a kezemet szőrtelenítem (epilátorral ill. gyantával) attól lehet még erősebb a karomon a szőr?

És ha mondjuk 1x megunom és abba akarom hagyni akkor csúnyább lesz mint eredetileg?

Legjobb válasz: Szia. eszedbe ne jusson ott szõrteleníteni. láb,intim területek, hónalj.. ezeket.. kart nem kell. és erõsebb ugyan nem lesz mert elgyengülnek és alig lesz azon a területen de én a helyedben nem tenném. ha esetleg azért szeretnéd mert sötét akkor vegyél hidrogént és szõkítõport, és kend rá. sztem jobb mint az epilálás.

Szia. eszedbe ne jusson ott szõrteleníteni. láb, intim területek, hónalj.. ezeket.. kart nem kell. és erõsebb ugyan nem lesz mert elgyengülnek és alig lesz azon a területen de én a helyedben nem tenném. ha esetleg azért szeretnéd mert sötét akkor vegyél hidrogént és szõkítõport, és kend rá. sztem jobb mint az epilálás.
A kérdező hozzászólása: köszy a választ igazából nem sötét hanem szõkés de szokott zavarni hát igazad van ne keresek már még több gondot magamnak_:)
Az elsõ válaszolóval nem értek egyet.A gyanta tökéletes megoldás karra, de akár az epilátor is.A szõkítés semmit nem ér a szõrszál ugyanúgy ott marad és fényben látszik is.Ha selymes bõrt szeretnél akkor le kell szedni a szõrszálakat.Nem lesz csúnyább, ha abbahagyod.A szõrnövést csak a végleges szõrtelenítési módok tudják befolyásolni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!