Találatok a következő kifejezésre: Szőrösen vagy legyen az (9 db)

Csajok mekkora az ideális farok méret nektek? És az szőrös vagy csupasz legyen?

Legjobb válasz: apropo...szoros vagy csupasz...hat szemely szerint nekem tok mindegy...a lenyeg a farok vegen van (marmint a pasira gondolok) :)

15 cm. Még ez is fáj, ha mélyre megy.
mindegy mekkora csak ne legyen csupasz...mer az olyan mint egy kisgyereket szopni:D:D 20/L
apropo...szoros vagy csupasz...hat szemely szerint nekem tok mindegy...a lenyeg a farok vegen van (marmint a pasira gondolok) :)
Méret mind1, és ha lehet csupasz. De nem ezért fogok vkit szeretni. 20/L
ha az ujjammal ki tudom elégiteni magam akkor meg tökmindegy. meg tudom hogy a miuknak milyen dillemma hogy mekkora szoval csa azért is mindegy. de nagyon visszataszító ha szõrös, ha büdös, és ápolatlan. minden csak büdös ne legyen!!
Keresõõõõ!
43, 6 cm. Teljesen csupasz.
18-21cm, és nelegyen csupasz, de azért szörös se, legyen ápolt.20l
gondolom az elso valasz pasitol jott :D de azert az eleg durva lenne lanykent mondom. :) igazabol nem tudom mi az idealis meret soha nem meregettem. :) de sztem 15-20 cm bar lehet hogy a 20al sokat mondtam? nem tudom. :)
21, csupasz. Pont, mint a barátomnak :) 20/L

Borotvált vagy szőrös hónalj legyen? A szőrös az gáz?

15/f

Legjobb válasz: egyénenként változó.kinek hogy tetszik. Ha zavar vágd rövidre,ha úgy se jó borotváld le.

egyénenként változó.kinek hogy tetszik. Ha zavar vágd rövidre, ha úgy se jó borotváld le.
Szerintem vagy borotváld, vagy nyírd rövidre.
Szerintem borotváld. Rengeteg fiú/férfi borotválja, nem nézik ettõl melegnek. Ez baromság. Ha gondolod néha meghagyhatod picit, pár napra olyan "borostásra". Akkor mégsem annyira csupasz, de nem is lóg ki a szõr. De szerintem borotválhatod, 2 perc alatt megvan zuhanyozáskor, és könnyebb befújni magad pl. dezodorral is. Sokan azt mondják, nem férfias... de szerintem nem ettõl lesz valaki férfias, vagy nõies vagy bármi. Ráadásul 15 évesen nem nézhetsz ki 30as érett férfinek ;) nyugodtan borotválhatod, nem lesz se ciki, se gáz. Ha nem borotválod, és már kilóg a szõr, az elég csúnya tud lenni, és a lányoknak sem jön be. Én is borotválom, és semmi gond nincs, percek alatt megvan és sokkal jobb. Fontos, hogy jó borotvát használj. Eleinte krémezheted is utána, ha szükségét érzed.
Valaki gáznak találja, valaki nem. Ha a társaságodben a többieknek le van borotválva, akkor nagyobb a valószínûsége, hogy gáznak találják majd, hogy neked van. Ha a társaság többi tagja is meghagyja, akkor te sem tûnsz majd ki szõrös hónaljjal. A lányok közül is sokan vannak, akiket nem zavar a szõr, keress olyat, aki elfogad így. Ha pedig téged zavar, akkor szedd le. Meglátod, hogy bejön-e neked csupaszon. Ha nem, akkor egyszerûen hagyod visszanõni. Az én barátomnak csupasz a hónalja, ezért én arra szavazok! :)
Nem feltétlenül b/zis de nem fognak rád ferde szemmel nézni ha nem borotválod le, örülj neki hogy férfi vagy, a férfiaknál MÉG nem elvárás hogy az egész testük csupaszításával kelljen megszenvedniük...
Szerintem gáz ha nyáron felemeled a kezed pl és kilóg a nagy hónaljkutya, az osztályomból szinte mindenki borotválja. Én is 16/f
lehet, h maradi vagyok, de nekem a szõrös az sokkal férfiasabb :$ 17/L
sztem is jobb a szõrös 16/L
szerintem borotváld le, a szõrös nekem és a lány ismerõseim 90%ának egyáltalán nem jön be 18/l
Majd meglátod, hogy nyáron nem is izzadsz annyira, ha nincs szõr.
szerintem b*zis egy borotvált pasi! bocs, de ez a véleményem.
A kérdező hozzászólása: de ha meghagyom az nem gáz?
Én is a csupasz hónaljra szavazok.

Fiúk! Szoktatok járni a Rudasba? Kötény van ott, tehát sokat lát az ember. Fősuliból hívtak fiúk. Szőrős vagy szőrtelen legyen nekem a fütyim?

Legjobb válasz: ez melegparti lesz? mert akkor szerintem legyen csupasz, hogy mindent meg tudj mutatni

ez melegparti lesz? mert akkor szerintem legyen csupasz, hogy mindent meg tudj mutatni
nem szoktam, már terveztem, csak nem jött össze. olyan legyen, amilyen neked tetszik!
mer a pamutban szellõzik a bré
mert légáteresztõbb, meg kényelmesebb is :P
Vágj két nagyobb lukat egy nejlonzacskón, és húzd fel 10 percre. Akkor rájössz majd.
A bõr, fõleg ilyen helyeken, könnyen megbetegszik, ha nem szárad/szellõzik rendesen. A mûszálas cuccok nem szívják fel/párologtatják el a nedvességet úgy, mint a pamut cuccok. Ezért fontos, hogy pamut alsónemût hordj, még ha drágább is. Az ilyen "95% pamut" cuccok a legnagyobb kamuk. Valszeg a szálarányt nem ellenõrzik a vonatkozó hatóságok, ezért a gyártó/importõr az ilyen keverék szövetekre akkora százalékot ír rá, amekkorát nem szégyell (láttam már 98%-osat is). Próbálkoztam ilyen zoknikkal, full mûanyag fílingjük volt és úgy izzadt, büdösödött bennük a lábam, hogy azzal csótányt lehetett volna irtani... 95% a nagy f*szt. Igazi pamutzokniban még ha meg is izzad a lábam, akkor sem bûzlik messzirõl. Szóval becsüld meg a bõröd, csakis 100%-os pamut alsónemût vegyél!

Egy lány, akivel szoros barátságban vagyok, hogyan legyen az enyém?

Van egy lány akivel nagyon jó barátok vagyunk. Ez a barátság onnan jött, hogy egyszer elutasítottam amit már ezerszer megbántam. Most a lánynak van pasija (akit már nem nagyon szeret) és nem tudom hogy adagoljam be neki, hogy szeretem. Ha találkozunk mindíg dumálni akar velem és mondta, hogy szeret....valami ötlet?

Legjobb válasz: Fõ az õszinteség és a megfelelõ pillanat, a szerelemi vallomáshoz. Szerintem mond meg neki hogy mitis érzel iránta, de csak a megfelelõ pillanatban. Amikor már nagyon jól érzitek magatokat, és eléggé "összemelgedtetek".

Fõ az õszinteség és a megfelelõ pillanat, a szerelemi vallomáshoz. Szerintem mond meg neki hogy mitis érzel iránta, de csak a megfelelõ pillanatban. Amikor már nagyon jól érzitek magatokat, és eléggé "összemelgedtetek".
A kérdező hozzászólása: Az az érdekes, hogy állandóan jól érezzük magunkat. Most lesz a szalagavatóm és õ a párom..maga a kánaán:D
Akkor megvan a megfelelõ pillanat:) Mond el neki h szereted még szalagtûzõ elõtt, és amig zajlik az esemény addig lesz ideje gondolkodni, plusz lát is téged, ami segithet neki a döntésben. Remélem hogy szalagtûzõ után már eggyütt buliztok:) remélem tudtam segiteni./elsõ válaszadó/
A kérdező hozzászólása: Gondoltam, hogy az vagy:) És segítettél..köszi!
Szia! Hasonló helyzetben vagyok én is, csak a másik oldalon. Úgy értem nálunk õ, a lány utasított el engem lassan már egy éve, de barátok maradtunk, sõt nagyon mély barátság alakult ki közöttünk, de én még mindig szerelmes vagyok belé. Viszont úgy gondolom, hogy mivel õ utasított el, neki kéne jeleznie, hogy mégis akarna vmit. És ezt a jelet várom nagyon, én magam nem merem már megint felhozni a témát, mert félek, hogy tönkretenné ezt a jó barátságot. Szóval ha ez a lány, a barátod is így gondolkodik (márpedig ez valószínû), akkor csak rád gondol, és arra vár nap mint nap, hogy meggondold magad és mégis akarjál vele járni. És ez a remény nem hal meg... Ne szalaszd el ezt a lehetõséget, és örülj nagyon annak, hogy Te azon az oldalon vagy, nem pedig a másikon. Sok szerencsét!

Szőrösen vagy borotválva legyen az első alkalom?

A barátommal már régóta tervezgetjük, hogy lefekszünk egymással. Már párszor bele is kezdtünk, csak leálltam, mert féltem, hogy mivel sz?rös vagyok (ott lennt) ezért nem akarna. Ezért érdekelne mindenki véleménye, hogy szerintetek borotválva legyek vagy ne.

Legjobb válasz: Hát mindenkinek más az izlése, de nekem jobban tetszik a borotvált...plussz még higiénikusabb is. Csak meg ne vágd magad, mert az fájni fog...

Hát mindenkinek más az izlése, de nekem jobban tetszik a borotvált...plussz még higiénikusabb is. Csak meg ne vágd magad, mert az fájni fog...
szia! mi itt hiába írunk neked ezer válaszlehetõséget talán jobban jársz, ha megkérdezed a barátodat, hogy õ mit szeretne. attól nem kell félned, h ciki megkérdezni, és így legalább biztos olyan lesz amilyet szeretne, de ha rám hallgatsz, szedd rendbe, de ne csupaszra.
Csík középen? Nem túl szõrös, nem túl csupasz :DD
Én továbbra is a csupaszra szavazok:)
Szerintem a legjobb valahogy a kettõ között: nem túl nagy, nem túl kevés. Az "eredeti" elsõ ránézésre akár ijesztõ is lehet, viszont egy ízlésesen, nem túl kicsire borotvált és vágott "fazon" jól mutat.
Kérdezd meg a barátodat hogy hogyan szereti.Én is megkérdeztem a barátomat a borotvás akcióm elõtt.Mint kiderül a pasim utálja a csupaszt és az is zavarja ha csak a bikinivonalnál akarom leszedni :) Ez van érte megteszem hogy nem nyulok borotvához
a legfontosabb elsõnek az, hogy te mit szeretnél, ha szeret, akkor dzsungellel is elfogad, vagy csupaszon is, szóval ahogy TE IS jól éreznéd magad.
Szerintem egy nõnél alap, hogy leborotválja!
Az én pasim a csupaszt szereti:)
A kérdező hozzászólása: Megint csak gratulálni tudok ehez az okos hozzászóláshoz is. Tudod, ha továbbolvasnál, akkor észrevennéd, hogy voltak olyanok akiknek gratuláltatok ti, felnpõttek ahoz, hogy ilyen érett mikor 12 évesen vesztette el a szüzességét. Amúgy ha érdekel bárkit is, már nem fontos válaszolni, mert igen, borotválva, éás igen, lefeküdtem vele. És még mindig együtt vagyunk.
13 évesen mit szedsz le????:D:D:D:D anyám hihetelen lassan kiugranak a gyerekek az anyuci hasából és egybõl farokba teszik õket vagy punciba.... hány évesen kezdenek már sexelni jéééééézus
A kérdező hozzászólása: Na gratulálok az utolsó válaszhoz... mit tudok rá mondani? Ez már a 21. század, és amúgy már 10 éves korom óta van ott is szõröm.
13 évesen még nincs is szõröd
Szerintem is kicsit vágd ki az aljnövénzetet. Nem feltétlen kell teljesen, de ha még 'természetes', akkor nyirbáld meg kicsit.
Én is ezért nemmertem egy darabig. aztán vettem egy levegõt és leszedtem. És sokkal jobb. kényelmesebb, tisztább, és szerintem ha majd orálozni fogtok akkor inkább beleegyezik. Csak szerintem hetente egyszer elég leszedni. sokakat szokott viszketni mikor nõ. de engem nem. Csak nehogy megvágd magad, mert az piszkosul tud fájni, tapasztalat :S
utolso hozzászólóval értek teljesen egyet: ahogy te érzed jol magad. Tapasztalatom az hogy a barátnõim erre a kérdésre sokkal jobban ráparáztak mint én. Szerencsére eddig mind teljesen borotválta amit szeretek, csak marhaidegesítõ amikor ember akcio közepén van elindul le és 1 mikrométeres szõrmiatt gyorsan ki kell rohanni pedig engem rohadtul nem érdekel akkor már :)
Ha eddig feszengtél amiatt, hogy szõrös, akkor inkább borotváld le, hogy ez ne okozzon lelki problémát mert zavarni fog végig.
Nos a barátom csupaszon szereti, a dzsungel nem túl szép látvány egy pasinak. Meg gondolom nyalakodni is szeretne odalent, mert nem úgy megy az hogy durrbele és kész :D de ha szõrt kell szedegetni a szájából, ettõl is elmenne a kedve.
Hát én a borotváltat szeretem inkább, de ha tényleg szeretem a csajomat akkor el tudom fogadni szõrösen is. De például volt egy barátnõm aki mindig borotválta és már fura pattanások jöttek ki rajta. Az már tényleg kiábrándító volt.
A kérdező hozzászólása: Elég idõs vagyok ahhoz, hogy tudjam, hogy a kor néha nem döntõ szempont. Amúgy meg 13. (De tényleg nem kérek felnõtt tanácsokat, hogy még nem vagyok érett a szexhez.
A kérdező hozzászólása: Vagyok annyira idõs, hogy tudjam, hogy a kor nem mindig számít. (Am. 13 ... de nem kérek olyanokat, hogy nem vagyok érett hozzá.)
Hány éves vagy amúgy??:)
gratulálok:) én 14 évesen feküdtem le vele....és borotválva..tetszett neki:D am rem. használtatok gumit:D
öngyújtó + dezodor
Szerintem ne tûntesd el, a pihe azért van (hogy amikor õseink meztelnül jártak) és esik az esõ pl. akkor a csapadékot szépen levezesse a bõrödrõl, a szemöldöknél is felfogja a vízet és oldalt folyik le a víz elkerülve hogy a szemedbe menjen :) Az alkaron is a szõr oldalra vezeti el a vizet, szerintem szuper :D
Nekem is olyan pihe jellegû, de kb.2 centi hosszúak.Tegnap borotválta le a barátnõm, mert ott magamnak nem tudtam.Remélem nem erõsödik meg nagyon.14/L
borotvát felejtsd el, minden nap borotválhatod majd, mert szúrni fog.hidrogén+szõkítõpor.szõkítsd ki, és nem lesz feltünõ.
15 éves vagy!:D Hidd el , hogy azok a pihék is ki fognak majd kopni. (Tapasztalat... Engem is zavart de mostanra már kikoptak nagyjából.)

Pajzsos gyerekülést vettünk. A pajzs az öv csat oldalon jobban ráhúzza mint a másik oldalon . Vagy nem is kell hogy szoros legyen?

Legjobb válasz: Hát mi egyszer belepróbáltuk a gyereket a boltban, ott eléggé rá"szorult" a lábát mozdítani sem tudta, emiatt útálta, és végül nem vettük meg, de itt sokan írták másik kérdéseknél, hogy tud benne mozogni a gyerek. De akkor nem értem, hogy védi a gyereket, egy borulásnál? Nem tud kicsúszni belõle? Mert azért az 5 pontos öv stabilabban fogja.

Hát mi egyszer belepróbáltuk a gyereket a boltban, ott eléggé rá"szorult" a lábát mozdítani sem tudta, emiatt útálta, és végül nem vettük meg, de itt sokan írták másik kérdéseknél, hogy tud benne mozogni a gyerek. De akkor nem értem, hogy védi a gyereket, egy borulásnál? Nem tud kicsúszni belõle? Mert azért az 5 pontos öv stabilabban fogja.
azt gondolom, hogy akkor jól kell bekötve lennie annak az ülésnek :)
A kérdező hozzászólása: Igen így :)
http://www.youtube.com/watch?v=dOMaJeoJxPs szerintem a hordozóhoz képest ez talán picit jobban mozog, de ez nem gond. így kötöd be? mármint elõször az alsó szár, feszesre húzás, majd a felsõ?
A kérdező hozzászólása: rendben hogy szoros de a csat felõli rést szorosabbra húzza illetve kicsit mozog maga az ülés a hordozó nem mozgott ...
szorosnak kell lennie. van a youtubeon jópár bekötési videó, az segíthet.
A kérdező hozzászólása: Kiddy infinity pro
persze, 5 pontosból sem vennék gagyit. Lehet akkor mi próbáltuk bele rosszul, vagy típusfüggõ, és lehet a többi jobb. Ti milyet vettetek?
A kérdező hozzászólása: Az enyém szereti , az asztalka kényelmes.Elég stabil is , szerintem jobb mint az 5 pontos , azt akár maga is kikapcsolja, meg 5 pontosból sok a gagyi. Ez ADAC tesztelt jó eredményû.Pajzsosból nem láttam még fapadost. A gondom csak az hogy jól kötöm e be a gyereket? Egyébként hordozót cseréltük le , most 18 hónaposan, és nekem ott volt az az érzésem hogy fejnehéz a baba és kirepülhet ...
Az övet neked kell feszesre húzni kézzel. Ami nekem van, annál így egyformán szoros lesz mindkét oldal.

Melyiket szedjem? Volina vagy Cypromix? A bőrgyógyászom a Cypromixet írta fel, a nőgyógyász a Volinát. Szerintetek melyiket szedjem? Melyik a jobb, ha azt akarom, hogy ne legyek olyan pattanásos és szőrös?

Legjobb válasz: Antiandrogén hatása csak a cypromixnek van, a volinának nincsen. De a cypromixet csak indokolt esetben írhatják fel, olvasd el a tájékoztatóját neten.

Antiandrogén hatása csak a cypromixnek van, a volinának nincsen. De a cypromixet csak indokolt esetben írhatják fel, olvasd el a tájékoztatóját neten.
én cypromixet szedek. nincsenek pattanásaim, szörös sem vagyok.
Utolsó vagyok, ne haragudj, hülyeséget mondtam. Elvileg a Volinának is van antiandrogén hatása, mert én most kaptam receptet Yasminellere az endokrinológustól a magas tesztoszteronszintemre. A volinának pedig ugyanaz a hatóanyaga, mint a Yasminellenek. A doki azt mondta, a Yasminelle újabb, õ inkább azt ajánlotta.
Cypromixet szedek, fogamzásgátlás céljából, és csak akkor hat, ha a bõr pattanásos vagy fokozottan szõrös. Azóta egy pattanásom sincs, és sokkal enyhébben szõrösödök. (nem ajánlom a borotvát) kérdés: A nõgyógyászod egyébként megvizsgált rendesen? Vérvétel volt? Nem gyanakodott PCOS-ra? Érdemes lenne rendesen kivizsgáltatnod magad (ultrahang stb), mert én is fokozottan szõrös voltam, pattanásos, kimaradt a mensim folyamat... Ez csak egy tanács, de remélem nincs gond. Én nem tudom milyen a Volina, nekem ez bejött, egy éve szedem, és semmi mellékhatása nem jelentkezett. Remélem segítettem :) 19/l
Utolsó: Annyit javítok, hogy akár szõrös vki, akár nem, attól még hat a cypromix. Csak elvileg olyannak nem szabadna felírni, aki csak fogamzásgátlás céljából szeretne tablettát szedni. Amúgy 2. és 3. vagyok, nekem is PCOS-em van. Szóval nekem az endokrinológus inkább a Yasminellet javasolta:) De igazad van abban, hogy a kérdezõnek is ki kellene vizsgáltatnia magát. Lehet neki is hasonló gondjai vannak.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!