Találatok a következő kifejezésre: Szőrösen vagy legyen (30 db)

Csajok mekkora az ideális farok méret nektek? És az szőrös vagy csupasz legyen?

Legjobb válasz: apropo...szoros vagy csupasz...hat szemely szerint nekem tok mindegy...a lenyeg a farok vegen van (marmint a pasira gondolok) :)

15 cm. Még ez is fáj, ha mélyre megy.
mindegy mekkora csak ne legyen csupasz...mer az olyan mint egy kisgyereket szopni:D:D 20/L
apropo...szoros vagy csupasz...hat szemely szerint nekem tok mindegy...a lenyeg a farok vegen van (marmint a pasira gondolok) :)
Méret mind1, és ha lehet csupasz. De nem ezért fogok vkit szeretni. 20/L
ha az ujjammal ki tudom elégiteni magam akkor meg tökmindegy. meg tudom hogy a miuknak milyen dillemma hogy mekkora szoval csa azért is mindegy. de nagyon visszataszító ha szõrös, ha büdös, és ápolatlan. minden csak büdös ne legyen!!
Keresõõõõ!
43, 6 cm. Teljesen csupasz.
18-21cm, és nelegyen csupasz, de azért szörös se, legyen ápolt.20l
gondolom az elso valasz pasitol jott :D de azert az eleg durva lenne lanykent mondom. :) igazabol nem tudom mi az idealis meret soha nem meregettem. :) de sztem 15-20 cm bar lehet hogy a 20al sokat mondtam? nem tudom. :)
21, csupasz. Pont, mint a barátomnak :) 20/L

Borotvált vagy szőrös hónalj legyen? A szőrös az gáz?

15/f

Legjobb válasz: egyénenként változó.kinek hogy tetszik. Ha zavar vágd rövidre,ha úgy se jó borotváld le.

egyénenként változó.kinek hogy tetszik. Ha zavar vágd rövidre, ha úgy se jó borotváld le.
Szerintem vagy borotváld, vagy nyírd rövidre.
Szerintem borotváld. Rengeteg fiú/férfi borotválja, nem nézik ettõl melegnek. Ez baromság. Ha gondolod néha meghagyhatod picit, pár napra olyan "borostásra". Akkor mégsem annyira csupasz, de nem is lóg ki a szõr. De szerintem borotválhatod, 2 perc alatt megvan zuhanyozáskor, és könnyebb befújni magad pl. dezodorral is. Sokan azt mondják, nem férfias... de szerintem nem ettõl lesz valaki férfias, vagy nõies vagy bármi. Ráadásul 15 évesen nem nézhetsz ki 30as érett férfinek ;) nyugodtan borotválhatod, nem lesz se ciki, se gáz. Ha nem borotválod, és már kilóg a szõr, az elég csúnya tud lenni, és a lányoknak sem jön be. Én is borotválom, és semmi gond nincs, percek alatt megvan és sokkal jobb. Fontos, hogy jó borotvát használj. Eleinte krémezheted is utána, ha szükségét érzed.
Valaki gáznak találja, valaki nem. Ha a társaságodben a többieknek le van borotválva, akkor nagyobb a valószínûsége, hogy gáznak találják majd, hogy neked van. Ha a társaság többi tagja is meghagyja, akkor te sem tûnsz majd ki szõrös hónaljjal. A lányok közül is sokan vannak, akiket nem zavar a szõr, keress olyat, aki elfogad így. Ha pedig téged zavar, akkor szedd le. Meglátod, hogy bejön-e neked csupaszon. Ha nem, akkor egyszerûen hagyod visszanõni. Az én barátomnak csupasz a hónalja, ezért én arra szavazok! :)
Nem feltétlenül b/zis de nem fognak rád ferde szemmel nézni ha nem borotválod le, örülj neki hogy férfi vagy, a férfiaknál MÉG nem elvárás hogy az egész testük csupaszításával kelljen megszenvedniük...
Szerintem gáz ha nyáron felemeled a kezed pl és kilóg a nagy hónaljkutya, az osztályomból szinte mindenki borotválja. Én is 16/f
lehet, h maradi vagyok, de nekem a szõrös az sokkal férfiasabb :$ 17/L
sztem is jobb a szõrös 16/L
szerintem borotváld le, a szõrös nekem és a lány ismerõseim 90%ának egyáltalán nem jön be 18/l
Majd meglátod, hogy nyáron nem is izzadsz annyira, ha nincs szõr.
szerintem b*zis egy borotvált pasi! bocs, de ez a véleményem.
A kérdező hozzászólása: de ha meghagyom az nem gáz?
Én is a csupasz hónaljra szavazok.

Egy férfi lába legyen szőrös, vagy ne? Melyik változat tetszik a nőknek inkább?

Legjobb válasz: Inkább legyen szõrös, az a férfias. Még nem láttam olyan pasit, aki önszántából gyantáztatná vagy borotválná a lábát. A férfiaknak is úgy jó, ha férfinak tekintik õket.

Inkább legyen szõrös, az a férfias. Még nem láttam olyan pasit, aki önszántából gyantáztatná vagy borotválná a lábát. A férfiaknak is úgy jó, ha férfinak tekintik õket.
A szõrösre szavazok.Az férfiasabb, én még nem igazán láttam gyantázott lábú pasit, nem is szeretnék, ami engem illet...
Szerintem is szoros legyen!
szõr-szõr-szõr:)
szõrre voksolok énis!:)
Én pl oda meg vissza vagyok a pasim lábától:D olyan jó szõrös nekem kifejezetten tetszik, szóval mindenképp szõr:D
Szõrös lábú férfiak a jók! Aki borotválja az már b_zis...
Szerintem az a férfias :) De mondjuk a férfiassághoz ilyen erõvel (legalábbis számomra) az is hozzátartozik, hogy akkor már a pasi alakja is legyen egy kicsit izmos, vagy legalábbis nem túl vékony és nem is elhízott. Ha túlsúlyos a pasi, akkor nem tetszene hogy szõrös.. habár ki tudja, lehet szõr nélkül még rosszabb.. de még mindig jobb mintha nem lenne az!
hát ennyire nem lehetsz szõrös, az tuti XDXDXD http://www.fisz.hu/galeria/Talalkozok/Egom/L%E1bak%20(Csill%.. <-----ez egy normális láb:) de egyébként teljesen mindegy, hidd el..a lényeg h a hátad nem szõrös:D
elõzõ sulimban az öxxes nagymenõ lexedte a xõrt a lábáról...xD Mi meg barátommal dõltünk a röhögéstõl mikor tesi cuccba kinn volt a csupax lábuk xDxD
Én láttam olyan pasit, aki teljesen szõrteleníti magát...mindenhol..és az a pasi, anno rám is hajtott....Hát...nekem hányingerem van attól, ha valakin nincs szõr. A Szõr az férfias!Ettõl is férfi egy férfi!!!
SZerintem a Vivás Kristóf borotválja a lábát :D A kis b_zi :D Amúgy ször lotty
még jó, hogy legyen szõrös a lába. fúj, meglátnék egy csupasz lábút, arra gondolnék, hogy vagy az oviból jött, vagy pedig a homokozóban keresi a boldogságot. egy hapsi szerintem visszataszító csupasz lábbal.úgyhogy szõr!!!
legyen szõõõõõõrös:D az olyna aranyos:)
Nekem se tettszik, ha egy pasi borotválja a lábát. Egy férfi attól férfi, hogy szõrös a lába, és ez szerintem nagyon izgató! De azért a hátán ne legyen szõr, az már gáz.
Szõr 4ever!!Xd:) ))))
Jujj nehogy közelíts a borotvával !. Bleeee
nekem az, ha a farmernadrág alatt szõrös:) ) (annyira nem tetszik a szõrös láb, de bizony, a borotválás nem túl férfias)
A legtöbbnek a szõrös tetszik, de vannak kivételek, pl a barátnõm:D
Egyértelmû, hogy a szõrös jobb.. Nem tartom túl férfiasnak, ha egy pasi borotválja a lábát! Úgyhogy nyugi, jó az úgy, ahogy van :)
A kérdező hozzászólása: akkor megnyugodtam (= és mennyire szõrös? az mindegy? nem chewbacca méretûre gondolok, de nem baj ha elég sok a szõr? chewbacca-ról egy kép összehasonlítási alapnak: http://www.fcmonline.co.uk/images/peter_mayhew.jpg
David Hasselhof szexszimbolum....

A lány intim tájon legyen szőrős, ne legyen, vagy tök mindegy?

légyszi kort is, köszi:)

Legjobb válasz: Undorító, ha szõrös!

Undorító, ha szõrös!
Ha jól számoltam 11-en írták, hogy csupaszra szavaznak. Elsöprõ többség! Úgyhogy csupasz.
Ne legyen szõrös!
Nekem a csupasz punci tetszik legjobban. ;) 28/F
Én a teljesen szõrösre szavazok!
Hitler bajusz! 24/F
Az én puncim teljesen szõrös. A férjemnek így tetszik. 21 N
Nekem mindegy. :) 18 F
A csupaszra szavazom! F >25
Csupasz / fazonírozott. És ez szerintem jó ha kölcsönös. 21/L
Ne legyen szõrös.
Csupasz, vagy ízlésesen ápolt, de dzsungel azért ne legyen. 26/F
Lehetõleg ne legyen, max egy kis fazonigazított alakzat elmegy. 32F
Szerintem né legyen csupasz de erdõ se legyen. A kettõ között valahol. 17/F
Szerintem a legtöbb ember jobban szereti, ha nincs szõr, szóval azzal nem tudsz mellélõni. :)
Én a kopasz puncit szeretem, de van egy limit amit még azért elviselek, viszont az esõerdõ védett állatokkal meg minden, na az már nem bejövõs. 24F
Szerintem ne legyen. 19/F
egyrészt puncija válogatja. egy szép, húsos puncit, kilógó kisajkakat nem szabad szõr alá rejteni, mert önmagukban is jól mutatnak, azonban egy jellegtelen babapunci kopaszon tök snassz, mint ha az ember egy kirakati babát nézne. oda azért kellene egy kis szõr. másrészt kopaszra nyírni tök egyszerû. néha lecsapatja, borotvával, gyantával és ennyi. nem kell vele foglalkozni. egy szép fazonnal azonban törõdni kell, ápolni. amikor kopasz puncijú lányt látok, mindig azt jut az eszembe, hogy akkor a haját mért nem nyírja kopaszra? akkor azzal sem kellene baszakodni. az õsbozont meg olyan dolog, hogy ez is puncifüggõ. van akinek jól áll, sõt szinte vétek lenyírni pl. egy igazi vörös vagy szõke szõrzet szerintem önmagában is különleges és szép. meg az sem semmi móka, ha egy nagy fekete bozontot én nyírhatok le ;)

Fiúk! Szoktatok járni a Rudasba? Kötény van ott, tehát sokat lát az ember. Fősuliból hívtak fiúk. Szőrős vagy szőrtelen legyen nekem a fütyim?

Legjobb válasz: ez melegparti lesz? mert akkor szerintem legyen csupasz, hogy mindent meg tudj mutatni

ez melegparti lesz? mert akkor szerintem legyen csupasz, hogy mindent meg tudj mutatni
nem szoktam, már terveztem, csak nem jött össze. olyan legyen, amilyen neked tetszik!

Szőrös vagy szőrtelen legyen egy 14 éves fiú pénisze és hónalja?

Legjobb válasz: legyen szõrtelen és akkor olyan leszel mint espé...

legyen szõrtelen és akkor olyan leszel mint espé...
kérd meg h anyuci vágja le... honnan tudjuk? amilyen a csajodnak vagy neked tetszik...
Inkább készülj a középsulis felvételidre
én 14 évesen már a hónaljamat tuti borotváltam - mivel szõrös volt és szerintem aki egy kicsit is igényes, az nem hagyja meg -, a fanszõrzetem meg már 13 évesen megvolt, de talán csak 14 éves koromtól kezdtem el borotválni. egy jó tanács: ha nem feltétlenül zavar, akkor ne borotváld túl gyakran, mert késõbb akkor kb már hetente kell majd (sajnos tapasztalat, de én is jobb szerettem/szeretem, ha csak egy nagyon kis szõr van)
sztem is a hónalj azért mikor nyáron fürödtök jobb ha levan borotválva a fan szõröd meg mindegy csak akkor nyúlj hozzá ha zavar vagy a barátnõd megkér rá.

Borotválnám a szerszám környékét, de máshol is (láb, mellkas) nagyon szőrös vagyok. Most akkor mi legyen?

Ha máshol sz?rös vagyok csak ott nem, hülyén néz úgy ki csajok?

Legjobb válasz: Elsõ vagyok. Három lehetõséged marad. 1. Nem csinálsz semmit és nagyon szõrös maradsz. Ez a legolcsóbb megoldás. 2. Ahogy írtam rövidre trimmeled (1 centisre vágod vissza kb), majd megszokod, hogy olyan - Ez a megoldás tûnik a legigényesebbnek az esetedben. 3. Annak ellenére amit te is írtál leborotválod, így sima lesz a tököd körül, de vicces lesz és hülyén fog kinézni. Összefoglalva még mindig a második megoldás a legjobb... 22l

Elsõ vagyok. Három lehetõséged marad. 1. Nem csinálsz semmit és nagyon szõrös maradsz. Ez a legolcsóbb megoldás. 2. Ahogy írtam rövidre trimmeled (1 centisre vágod vissza kb), majd megszokod, hogy olyan - Ez a megoldás tûnik a legigényesebbnek az esetedben. 3. Annak ellenére amit te is írtál leborotválod, így sima lesz a tököd körül, de vicces lesz és hülyén fog kinézni. Összefoglalva még mindig a második megoldás a legjobb... 22l
Igen, úgy nagyon vicces. Ne borotváld, hanem vágd vissza 1-másfél centisre. Úgy nem gáz...
Szerintem a férfi ne borotválja a lábát. Mellkas még talán, bár szerintem azt sem fontos
A kérdező hozzászólása: talán félreérthetõ volt, a lábamat nem nagyon akarom borotválni, csak az intim részen. bár ha tényleg nagyon vicces úgy, még az is opció h a lábamat/mellkasomat is szõrtelenítem, csak arról azt hallottam h a csajoknak nem jön be. viszont intim környéken eléggé zavar a kicsire vágott szõr is, nemtom mi legyen-...
Szerintem nyugodtan borotváld az intim régiót a lábadat meg hagyd szõrösen. Ebben semmi vicceset nem találok. A párod úgyis elfogad olyannak amilyen vagy. Te pedig érezd jól magad.
Dehogyis nem jön be. nézd már meg a férfi modelleket, szinészeket, egyik sem egy szõrõs surmó. Hagyd ezt. a faszod körül haggy egy kicsit rövidre, a többit meg vágd le kéthetente sima hajnyíróval. Egyrészt úgy még kicsiben sem szúr, másrészt meg két hét alatt annyit nõl, hogy nem ápolatlan, van is szõr meg nincs is. De ott vannak a sárgák, ott vannak a négerek, azoknak sincs szinte semennyi szõr a testükön, mégsem nézik õket buzeráknak. Ez csak egy rossz általánosítás. Ha izmos a tested, akkor jól néz ki szõrtelenül. Ha nem vagy kigyúrt, akkor viszont nem ajánlom, hogy lenyírd, úgy tényleg gáz a csupasz test.
Komolyan nem értem miért kellene bármit is leborotválni. A férfi legyen szõrös!!!! Mi jó egy csupasz vagy borostás férfi testben? Amúgy pedig úgy csináld, hogy te jól érezd magad a bõrödben.(N)

Szőrős vagy csupasz legyen inkább?

Legjobb válasz: Egyértelmûen? Meg sem fordul a fejedben, hogy esetleg minden ember más, és ezért valakinek esetleg a kicsit bolyhosabb jön be, vagy valami? A kérdezõ pedig írja meg, hogy milyen nemû.

Egyértelmûen? Meg sem fordul a fejedben, hogy esetleg minden ember más, és ezért valakinek esetleg a kicsit bolyhosabb jön be, vagy valami? A kérdezõ pedig írja meg, hogy milyen nemû.
Nekem a szõrös pasik jönnek be mindenhol:P De viszont én csupaszon szeretem magam, bár így sokszor kapok fertõzéseket és így kellemetlen:S
Magamat csak csupaszon szeretem:D Pasimat meg ha ollóval kicsit levágja. De ha szõrös az se nagy baj:P L/17
Lány vagyok, csupaszon szeretem magamat is és a pasikat is.
a lany legyen csupasz. viszont a pasinak nem baj ha csak ollóval rövidre vágja!
szerinted? egyértelmüen csupasz a pasik jobban szeretik xd
SZõrös párt...
A pasimat szivesen latnam en is csupaszon. Magamon ugyszinten azt szeretem
13:42-es vagyok, én mindig gombás fertõzéseket kaptam és fura folyásom is volt már ez elsõ "csupasz napon". Hetekig szenvedtem amíg visszanõtt a szõr és elmúlt. Ugyanis a szõrnek védelmi funkciója is van, megvédi a nemiszervet, inkább nõk esetében a különbözõ baktériumoktól Ha levágod a szõrt, akkor egy védelmi funkció el is tûnik és nylít terep lesz a baktériumok számára!
A kérdező hozzászólása: Mifféle fertõzéseket lehet emaitt kapni??????
A kérdező hozzászólása: megmondom õszintén én jobban komálom az extrémebb fanonírozott formákat, a pasim elõtt viszont még nem vetkõztem le nem tudom mit fog hozzá szólni...
Fiu vagy-e vagy lány vagy-e? :P
én magamnak mindig borotválom, sokkal jobb és a pasik is imádják :)

Lányok, milyen legyen egy fiú lába és segge? Szőrös vagy szőrtelen?

Olvastam itt a válaszokat, és ezt a segget lesz?rösözték. na az enyém ennél sokkal sz?rösebb:

Legjobb válasz: azért vágták rá, hogy szõrös, mert a kérdezõ azt kérdezte, hogy nõies-e.. amúgy láb mindenképp maradjon "natúr", undorító ha egy pasi szõrteleníti a lábát.. a segg meg mindegy.

azért vágták rá, hogy szõrös, mert a kérdezõ azt kérdezte, hogy nõies-e.. amúgy láb mindenképp maradjon "natúr", undorító ha egy pasi szõrteleníti a lábát.. a segg meg mindegy.
Egy férfi szõrös.:D Tehát így van rendjén. A babáknak szõrtelen a seggük.
Nézd, az amit fent linkeltél jó szõrösségi szinten, de ha te szõrösebb vagy hátistenem..:) max trimmelgetheted egy kicsit, de nehogy borotváld..nem chippandale fiúnak készülsz gondolom, szóval maradjon természetes formájában! 21/L
a fiu az legyen szoros.. na jo.. nem epp mint egy medve:P de az mar b...is ha borotvalja magat
szortelen mindenkepp...baratomnak is konyogni kell szortelenitsen, mert o irto szoros
majd ha lesz egy baratnod aki szeret, akkor o majd elfogad olyannak amilyen vagy. ne aggodj
hahahahah tényleg vki felrakta a seggét??? :DDD XDD nem hiszem el :DD Amúgy a kérdésedre a válasz, igen, szõrös. nehogy már ott kitekeredve borotválgassa a seggét :D
Sztem inkább szedje le valaki ha nagyon szõrõs.Ha nem annyira akkor nem muszáj.

Szőrös vagy szőrtelen legyen egy fiú 25 év alatt? Hol szőrtelenítsen?

Legjobb válasz: Vegyél egy disznópörzsölõt. Oldd meg otthon. Gyorsan.

Vegyél egy disznópörzsölõt. Oldd meg otthon. Gyorsan.
nekem tetszik ha egy férfi felsõteste szõrös egy kicsit. a nagy hónaljkutyust nem szeretem, odalenn pedig az jön be ha karbantartott a dzsungel, tehát ha rövidebbre van vágva a szõr!egy csupasz pasi szerintem be sem tudna beindítani!:) 24n
Kozmetikusnál.
Én jobban csípem a szõrtelen felsõtestet, és az is jó, ha nincs hónaljkutya. Na meg szakállra sincs szükség. ;) máshol szerintem nem kell szõrteleníteni. 17/L

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!