Találatok a következő kifejezésre: Szőke hosszú hajam és (21 db)

Az ilyan (link) szőke hosszú hajat nehéz "fenntartani"? Az enyém picit hosszabb, először lett befestve ilyesmi (v világosabb) szőkére és érdekelne mennyi gyakran kell festetni v mit csináljak, hogy a lenövés ne látszódjon stb.

http://images.teamsugar.com/files/upl0/2/20652/03_2008/LLLon.. Köszi a válaszokat el?re is!

Legjobb válasz: ez egy felcsatolt,vagy varrt hajnak tûnik inkább. amúgy ha nem vasalod agyon és csak a tövét fested illetve spéci sampont balzsamot pakolást használsz vágatsza végébõl akkor nem lehetetlen,amúgy hidd el hogy a prof, termékek sokkal jobbak a hajnak, attól függ mennyire nõ a hajad,én ezért nem vállalom be a szõkét mert szinte másfél hetente lehetne festeni ami nagyon nem tesz jót ,még a fejbõrnek sem.

ez egy felcsatolt, vagy varrt hajnak tûnik inkább. amúgy ha nem vasalod agyon és csak a tövét fested illetve spéci sampont balzsamot pakolást használsz vágatsza végébõl akkor nem lehetetlen, amúgy hidd el hogy a prof, termékek sokkal jobbak a hajnak, attól függ mennyire nõ a hajad, én ezért nem vállalom be a szõkét mert szinte másfél hetente lehetne festeni ami nagyon nem tesz jót , még a fejbõrnek sem.
A kérdező hozzászólása: Nekem is feltûnt, hogy ez nem igazi, az enyémben elõl sincsenek azok a rövidebb szálak. :) Fodrász festette, Loreal Platiniummal szõkítette, utána pedig Alfaparffal lett befestve. Ez 3 hete történt, már van jókora lenövésem... :SSS :) Heti 2szer vasalom 150 fokon Remingtonnal, használok mindenféle pakolást stb.
Szerintem jól állna:) Azt sajnos nem tudom mennyibe kerülhet:/
az már nem is ombre, hanem dip dye haj.
Nekem ez az egész ombre hajfestés nem tetszik. De ha annyira oda vagy érte, szerintem valami természetes színt válassz, ne kéket. De te tudod, a te hajad!
A kérdező hozzászólása: és vmi vörös v lila?
melírt csak akkor ha nem nagyon elütõ az alapszíntõl, vagy pl. a te hajadba eltudnék képzelni 1, 2 lila vagy rózsasziin türkizkék stb..:) színût de csak pár csikot, ne az egészet
tuti jól néz ki :] igazából az mindenbe passzol.nefélj ^^
Szerintem már tök kiment a melír..:S
fúú szerintem gáz
szerintem tök jó nekem is festett barna hajam van és én is gondolkoztam rajta h tegyek bele szõke melírt biztos jó lesz:)
Szerintem gáz, nekem nem tetszik. Amúgy se divat már a diszharmónikus melír, az ami nagyon elüt az alapszíntõl, mert közönségesnek hat. Ezúton kérek elnézést azoktól, akiknek ilyen van, végülis mindenki úgy néz ki, ahogy akar, ez csak én véleményem:)
A kérdező hozzászólása: hehe hát köszi:D:D..
barnába jó a szõke melír :) és a szõke melír nem mindenbe jó..pl padlizsánba se jó mert abba vörös mutat jól inkább 15/L
Én inkább valami világosabb barnával kezdeném a világosítást.A szõke nagyon el fog ütni, nekem az nem tetszik.
szia, én is szeretnék..ha csináltál valamilyet..ird ám meg.szerintem középbarnát kellene elöször..aztán ha már mgszoktad, megszokták, akkor világositani, az arcszinedtõl és a szemed szinétõl is függ hogy milyen áll jól.de fodrászhoz menj


Segítség! Hosszú hajat szeretnék, de nem nő valami gyorsan és törik is. Szőke és kicsit, ha vízhez ér akkor göndör! Valaki tud segíteni?

Ha kicsit hosszabb vagyis a fülem alá n? azonnal törni kezd! Mit csináljak? Nagyon szeretném ha hosszú hajam lenne!! Valami jó módszer a hajfelvarráson kívül? Mindenkinek szép hosszú haja van nekem is kell!!!

Legjobb válasz: külön erre kifejlesztett shamponokat is lehet venni, ami erõsíti a hajt, és gátolja a töredezettséget. én amikor azt akartam hogy gyorsabban nõjön a hajam, akkor öblítõvel mostam ki a hajamat, igen öblítõvel amit a ruhákhoz használnak.dúsítja,növeszti,illatosá, és könnyen kisímíthatóvá teszi a hajat. elõbb samponnal moss, utána öblítõvel és végül olyan balzsamot tegyél rá bõven, ami töredezett hajra szükséges.

külön erre kifejlesztett shamponokat is lehet venni, ami erõsíti a hajt, és gátolja a töredezettséget. én amikor azt akartam hogy gyorsabban nõjön a hajam, akkor öblítõvel mostam ki a hajamat, igen öblítõvel amit a ruhákhoz használnak.dúsítja, növeszti, illatosá, és könnyen kisímíthatóvá teszi a hajat. elõbb samponnal moss, utána öblítõvel és végül olyan balzsamot tegyél rá bõven, ami töredezett hajra szükséges.
jah még az elõzõ vagyok, próbáld meg nem hajszárítóval szárítani a hajad, mert a hajszárító is töredezi elég rendesen. vagy ha könnyen megfázol, akkor csak "langyos" levegõvel szárísd
hajpótlás O.o
milyen a tökéletlen illatú haj????
én dugnálak nõvérruhában
Most körül írtàl egy qurvàt :D
12-es a szívembõl szólt, szóval kérdezõ gyere át hozzám kétkezi munkára
Egy forintot nem ér az egész, ha a csajnak nincs egy foga sem.
ennyi :D hozzám is jöhet a babaarcú de csak egy estére a legtöbb férfi így van ezzel :D mutatóba kocsit veszek nem riba*ncot :D
Érdekes az élet. A kérdezõ egy kinézetre tökéletes nõ orvosi diplomával, de a kutya se kíváncsi rá a másik nembõl. Hol a hiba? :)
A kérdező hozzászólása: Egy szóval sem mondtam, hogy tökéletes külsõm van. Az sem biztos, hogy mind rám vonatkozik, amiket leírtam. Pl. nincs szolis bõröm, se pedig olyan nagy ruhatáram.
A kérdező hozzászólása: Ráadásul van egy-két testrészem, amivel nem vagyok túl jóban.
egy éjszakára hatalmas fegyver arzenállal rendelkezel :D talán munkát is hamarabb kapsz de azért tenned is kell még hozzá kétkezi munkával
Te szent ég! :D nekem pl. ez már túl sok is! Legyen megfogó személyisége, kisugárzása, a szép mosoly pl. sokkal többet jelent. OK, legyen csinos, formás, de nem kell mûcici! "szolis bõr, a hosszú szõke tökéletes illatú haj, a hosszú combok és a bájos babaarc" ezek egyáltalán nem fontosak. ezek csak külsõségek, ez csak a felszín. Kit érdekel, h szõke, vagy barna... stb.
Jah könnyeben :) De szivesen dugnàk is egy ilyet fölleg ha még okos is :) )
Sztereotípia! Miért lenne k_rva valaki magyarázza el?
A kérdező hozzászólása: Az illatos haj ritka. Van olyan lány viszont, ha egy hétig sem mossa ki, akkor is kellemes illata van. Ha fürdene (ne tegye) 5 napig, akkor is finom illata van. Van ilyen, ismerek ilyet.
A kérdező hozzászólása: Jó, akkor tegyünk még hozzá egy orvosi diplomát. Ilyenje azért a legtöbb qv.nak talán nincsen.
Persze, hogy hatalmas fegyver.Ritka az ilyen nõ, tele a világ szürke egerekkel sajnos.
Ez nem mindenkinek jön be:)
Ezt jól látod.
"Az sem biztos, hogy mind rám vonatkozik, amiket leírtam." nyugalom :) senki nem vette komolyan hogy van diplomád :D
Inkább a fekete
hosszú fekete! imádom a bnõmnek is olyan volt sajna már visszafestette:( 18/F
...de sudár ez a csaj...
fekete. Barátnõmnek is hosszú fekete^^ Szõke barátnõm nem volt még.
szõke, barna, szõkés barna
szõkés barna! vagy barna, vagy szõke.
hát hosszú szõke:D de nem a p.csás:D
Nekem inkább a szõke :D
fekete! hmmm hozzá egy mézbarna szempár, vastag (természetes) ajkak egy kis szoli (mértékkel) és kééész vagyok 25F
attol függ milyen a böre:"D ha kicsit barnásabb akkor fekete ha világosabb akkor szõke. amugy mindkettö tetszik, de a csaj megjelenésében a hajszín csak egy kis részt tölt be:P
Mindkettõ jó, csak hosszú legyen.Én nem nézem a színt. 22F
Egyértelmûen szõke. Az erõltetett fekete haj - kék szem kombó borzalmas.
Fekete egyértelmûen. Ha a szeme is kék hozzá, akkor jííháá. :)
18:26os xD
barna, szõkés barna, fekete! :) 22/F
Mindkettõt jó nézni, fõleg madártávlatból, miközben térdel. Amúgy nálam nem számít annyit a hajszín, legyen szép arca, k..va jó teste, jól szopjon és kész, de ha vörös ha szõke ha stb az nem sorsdöntõ.
a szín nem számít, legyen szép és ápolt
szõke:D eddig szinte mindig szõke barátnõm volt:)
fekete:P
Hosszú fekete haj!

Mennyire roncsolja a hajam ha leszivatom és szőkére be van festve? (barna hosszú hajam van)? Nagyon tönkreteszi?

Legjobb válasz: Nagyon.Hogy úgy modnjam onnantól "nincs visszaút". Leszivatod szõkére, szõke lesz,de nyilvánvalóan le fog nõni, ami ocsmány,fõleg a szõke és barna, ezért vagy megint befested szõkére, vagy eredeti barnára, vagy pár évig sapkát hordassz...Szoval ne csak egy festéssel számolj.A kérdésre visszatérve töredezett lesz,és úgy fog kinézni, meg a tapintása is olyan lesz mint a barbie-haj..:S Szerintem ronda...:D

Nagyon.Hogy úgy modnjam onnantól "nincs visszaút". Leszivatod szõkére, szõke lesz, de nyilvánvalóan le fog nõni, ami ocsmány, fõleg a szõke és barna, ezért vagy megint befested szõkére, vagy eredeti barnára, vagy pár évig sapkát hordassz...Szoval ne csak egy festéssel számolj.A kérdésre visszatérve töredezett lesz, és úgy fog kinézni, meg a tapintása is olyan lesz mint a barbie-haj..:S Szerintem ronda...:D

Sötétbarna, hosszu, vállig érö a hajam és szöke tincseket tennék bele. Jól állna?

Legjobb válasz: ne rakass bele, sztem egyáltalán nem esztétikus sötét hajba szõke... enyhe árnyalatkülönbség meg belefér...de hogy szõke?! határozottan nem.

ne rakass bele, sztem egyáltalán nem esztétikus sötét hajba szõke... enyhe árnyalatkülönbség meg belefér...de hogy szõke?! határozottan nem.
Én nem tetetnék a helyedben. Szerintem próbálj ki pár árnyalattal világosabbat, mint a hajad! Sokkal szebb és természetesebb lenne a hajad, mint a szõkével! :)
miért ne állna jól? nekem is van, és rohadt jól néz ki:) (nem vagyok beképzelt:D)
Az enyem is sotetbarna szoke tincsekkel..A fodraszom ajanlotta, mert kiemeli a szemem szinet.Nekem tetszik:-?? Szerintem neked is jol allna.
A kérdező hozzászólása: koszi a tanacsokat:)
Az biztos, h fiatal korban öregít, öregben fiatalít. Függ az árnyalattól, és a Te adottságaidtól is(szemszín, bõrszín). A szõke tincsek amúgy nagyon meg fogják sínyleni a blansot. És a nagy kontraszt most nem divat. Fõ a természetesség. Én ezt ajánlom: sötétszõke tincsek, középbarna hajba- napszítta hatás.

Fiúk, lányok! Melyik a szebb? A sötét hosszú haj, kék szem és kreolos bőr, vagy a szőke haj, kék szem fehér bőr?

Csak arra vagyok kíváncsi, hogy kinek mi tetszik:-)))

Legjobb válasz: elsõ verzió

elsõ verzió
""kék szem, fehér bõr, és sötétbarna hosszú haj;-)))"" ez vagyok én.!
sõtét haj - kék szem párosítás számomra a leggyönyörûbb :) 18l
00:10 mintha "kissé" elfogult lennél...magaddal szemben.....
zöld szem, barna haj, világos bõr. L/15
jó én meg kreolos bõrû zöld szemû feketehajú lány:) jah és a szemem néha inkább kékes:) nem olyan ritka
szõke és kék szem. én is az vagyok
szõke haj, kék szem fehér bõr.ez a legszebb
Szerintem az elsõ. Nem bírom a szõkéket. Én fehér bõrû, kék szemû, hosszú barna hajú lányka vagyok (:
A kérdező hozzászólása: És ez hogy tetszik? kék szem, fehér bõr, és sötétbarna hosszú haj;-)))
2. :) :)
Fehér bõr sokkal jobban tetszik, úgyhogy a 2. variáció!
Nem bírom a kreolt.
Ezen tulajdonságok alapján nem lehet dönteni.
Kék szem-kreol bõr ritka kombináció. Egyébként mindegy, ha szép egy nõ akkor szép, bármilyen színû is a haja és árnyalatú a bõre. 22/F
Ez sokminden mástól is függ de ha csak ez alapján kell választani akkor nekem inkább a második tetszik :) 16/F
mindegy, ha szép a lány akkor szép:) bármelyik típusba is tartozzon. De ha muszáj választani akkor az elsõ:-) 23F
látom a barna nem egy népszerû szemszín... de egyébként ha választani kéne, akkor az elsõ

Szőke hosszú a hajam és kék a szemem. Melyik smink illik hozzám leginkább?

Legjobb válasz: Lila, erõsebb rózsaszín, meg hát igazság szerint a kék szemû lányokhoz szinte minden szín illik. Nekem is kék a szemem, és hát már elég sok szín megfordult rajtam. Ami nem annyira jött be az a barna. De a fekete az nagyon hatásos, ha meg a mai divatot nézzük az ezüst, a rózsaszín, a lila... Ezek mind mennek. Az én kedvencem az ezüstös, halványszürkés szemhéjpúder és ezüstös csillámmal húzom ki a szemem. Nagyon odabasz. Amit még imádok az a fehér szemceruza, csak lent húzom ki vele a szemem, az tényleg jó.

Lila, erõsebb rózsaszín, meg hát igazság szerint a kék szemû lányokhoz szinte minden szín illik. Nekem is kék a szemem, és hát már elég sok szín megfordult rajtam. Ami nem annyira jött be az a barna. De a fekete az nagyon hatásos, ha meg a mai divatot nézzük az ezüst, a rózsaszín, a lila... Ezek mind mennek. Az én kedvencem az ezüstös, halványszürkés szemhéjpúder és ezüstös csillámmal húzom ki a szemem. Nagyon odabasz. Amit még imádok az a fehér szemceruza, csak lent húzom ki vele a szemem, az tényleg jó.
Ha a szemed színét szeretnéd kiemlni, használj bézs színt, és a mélyítõvonalra, egy kevés ezüstöt...
Kék, zöld, rózsaszín, halványabb ezüst, fekete, stb. Sok szín jól áll kék szemhez, szõke hajhoz, de tudni kell mértéket tartani (mert van egy ismerõsöm aki 2cm vastag fekete csíkot húz :S). Próbálj ki színeket és kérdezd az ismerõseidet, hogy szerintük melyik szép.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!