Találatok a következő kifejezésre: Szőke hajam de (182 db)

Szőke hajam van, de kezdem megunni a szökét, átszereném szinezni valami más szinüre mondjuk egy kis vöröses árnyalata legyen! De ha nem lenne jo átlehetne ujra festeni szőkére vagy mit tegyek?

Legjobb válasz: A voros arnyalatot a legnehezebb eltuntetni,persze a fekete utan.Nekem sotetbarna volt a hajam,ketszer festettem ra enyhen voroses arnyalatut,ha hiszed ha nem legalabb 2 evig szenvedtem,mire nem volt voroses a fenye a barna hajamnak. Ha ugy erzed hogy neked jol allna a voroses probald ki,de az biztos hogy nagyon nehezen jon ki foleg a szoke hajbol! Probalkozhatsz esetlek egy kis barnaval,vagy a barna arnyalataival,rengeteg van-most nagy divat a szep fenyes barna haj!

A voros arnyalatot a legnehezebb eltuntetni, persze a fekete utan.Nekem sotetbarna volt a hajam, ketszer festettem ra enyhen voroses arnyalatut, ha hiszed ha nem legalabb 2 evig szenvedtem, mire nem volt voroses a fenye a barna hajamnak. Ha ugy erzed hogy neked jol allna a voroses probald ki, de az biztos hogy nagyon nehezen jon ki foleg a szoke hajbol! Probalkozhatsz esetlek egy kis barnaval, vagy a barna arnyalataival, rengeteg van-most nagy divat a szep fenyes barna haj!
Szerintem is nehét a vörösre ráfesteni, foltos lesz és ha szõkét festes rá inkább naracssárgás színe lesz (nem is tudom más színhez hasonlítani, mindenesetre elég fura szín)... nem mindenhol, csak helyenként. Csak akkor fesd át, ha biztos vagy a dolgodban és abban, hogy jól fog állni. Mert ha pl leszívatod, az meg nagyon roncsolja a hajad. De ez is lehet egy megoldás, ha vissza akarod festeni szõkére.
Nekem eredetileg szoke a hajam...es voros tincsek vannak de megvagyok elegedve ...es most azon gondolkozom hogy belul be festem feketere...de szerintem probald ki a voroset eloszor ilyen samponal(hajszinezo)es ha teccik befesthetted rendes hajfestekel..

Alapból szőke a hajam, de már nem olyan szőke mint volt, ha kiszívatom a hajamat az olyan mintha a "nap" szívta volna ki? És az mennyi ideig marad nagyon szőke?

Legjobb válasz: A szívatás nem elég, rá kell festeni festékkel mindenképp. De ha szõke vagy, akkor sztem le se kéne szívni, mert könnyebben megfogná a festék, mint mondjuk egy barna hajat. Én is szõke vagyok alapból, voltam nagyon szõke is, de leszívva is csak egyszer volt és azt is csak azért, mert rosszul lett itthon befestve és maradtak foltok. A leszívás az rossz a hajnak nagyon, ezért kerülni kéne (bár a festés se jó...)

A szívatás nem elég, rá kell festeni festékkel mindenképp. De ha szõke vagy, akkor sztem le se kéne szívni, mert könnyebben megfogná a festék, mint mondjuk egy barna hajat. Én is szõke vagyok alapból, voltam nagyon szõke is, de leszívva is csak egyszer volt és azt is csak azért, mert rosszul lett itthon befestve és maradtak foltok. A leszívás az rossz a hajnak nagyon, ezért kerülni kéne (bár a festés se jó...)


Zöld szemem és Hamvas szőke hajam van, De szeretnék fekete hajat. Melyik illene jobban a szememhez? Ha befesteném feketére a hajam nehéz lenne utána újból hamvas szőkének lenni?

Legjobb válasz: Tény,hogy a züld szemedhez nagyon baba lenne a fekete haj.De szerintem ne festesd be,mert ha megint szõke hajra vágysz igen nagy tortura vár rád,még a feketét kiszivják a hajadból,és tönkre is megy.Én inkább ajánlom a szinezõket,amik szépen maguktól is kikopnak,de ne festesd be, megbánod szerintem. Én is igy jártam,pedig én csak a feketébõl barnát akarok...

Tény, hogy a züld szemedhez nagyon baba lenne a fekete haj.De szerintem ne festesd be, mert ha megint szõke hajra vágysz igen nagy tortura vár rád, még a feketét kiszivják a hajadból, és tönkre is megy.Én inkább ajánlom a szinezõket, amik szépen maguktól is kikopnak, de ne festesd be, megbánod szerintem. Én is igy jártam, pedig én csak a feketébõl barnát akarok...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen :D Gondolkodtam a színezõkön is... AZ nem foltokban kopik le ? Nekem hosszabítva van a hajam szóval nem lenne baj az h roncsolja a hajamat.. :D
Nem mondom biztosra, hogy nem foltokban kopik de szerintem nem.szépen fokozatosan kikopik, ha csak nem szinezed újra. Hiába van felvarrva a hajad, gondolom, azért a teteje a tied, és ha egy bogár fekete hajnak nekiesik akárki szõkitõvel, nem leszel egybõl az. Kb. 5-6 hónap még hasonló szint elérnek (ha elérnek ) mint ami volt.Mondjuk ha rövid a hajad akkor csak megvárod mig lenõ vagy ilyesmi. De abba bizos lehetsz, hogy szivatás után olyan hajad lesz mint a szivacs. Kérlek inkább szinezd, ugyan az...csak értelmesebb megoldás, és talán sürübben kell, de ennyi szerintem belefér.
szerintem nyugodtan csináltasd meg. nekem is zöld szemem van és nemrég váltottam feketére.iszanyoat jó ;)
A kérdező hozzászólása: Beszéltem a fodrászommal, azt mondta nem festi be persze jó indulatból, mert h világos hajat festünk feketére, csak az elsõ pár napban szép a szine mert kikopik és már nem lesz olyan szép a szine... ugyhogy megállapodtunk abban hogy pár fekete tincset tesz bele.. :) az se lehet olyan rossz.. köszi a választ
A kérdező hozzászólása: hmmm jó neked... :S:S:D

Vilagosabb szinu a borom, es zoldes kek a szemem. Most egesz vilagos szoke a hajam, de ha megfestenem egy soteteebb szokere vagy egy vilagosabb barnara jol allna?

kb...

Legjobb válasz: Jol! Nekem is ilyen a böröm a szemem zöld! A platina szökével szörnyen festettem! :D A fekete ha barnultam kicsit jol àllt! Pàr évig violett szinü volt a hajam, tetszett is csak meguntam, most középbarna vagyok! Ez is tetszik, bàr én még egy àrnyalatott akarok vilàgositani! De meg vàrom mig lenö az eredeti hajszinem, ami vilàgossabb, de màr ezer éve nem làttam, meglàtjuk milyen lesz! :)

Jol! Nekem is ilyen a böröm a szemem zöld! A platina szökével szörnyen festettem! :D A fekete ha barnultam kicsit jol àllt! Pàr évig violett szinü volt a hajam, tetszett is csak meguntam, most középbarna vagyok! Ez is tetszik, bàr én még egy àrnyalatott akarok vilàgositani! De meg vàrom mig lenö az eredeti hajszinem, ami vilàgossabb, de màr ezer éve nem làttam, meglàtjuk milyen lesz! :)
Igen, jól áll majd.Én merem ajánlani a vöröst is.Én is világos bõrû vagyok és zöld szemû.Egyszer kipróbáltam a vöröst(Rubin vöröst)és valahogy megmaradtam ennél a színnél.Eredeti hajszínem szõkés barna, csak nagyon sápította az arcom.Úgy nézek ki az eredeti hajszínemmel, mint, aki folyton beteg, vagy vérszegény.
A kérdező hozzászólása: Ahh a vorost azt biztos nem mernem bevallalni, meg valahogy nem is igazan tetszik az a szin. De azert koszi szepen!!

Voltam fodrásznál és melíros szőke volt a hajam de volt egy kicsi lenövésem és gondoltam, h most teljesen szőke leszek. De a fodrász sima hajfestékkel kente be az egészet és a melíros rész szép szőke de a többi halvány vöröses beütésű:S? !

a fejem teteje ahol a lenövés volt meg ugye melítos volt és voltak benne barna tincsek is az igazi hajszínemb?l...vöröses lett és elég csúnyácska, volt valaki hasonló szituban? mit csináljak?

Legjobb válasz: elég hülye fodrászt találtál, én biztos leordítottam volna a fejét. sztem keress megbízhatót, mert ha otthon kísérletezel, csak rosszabb lehet. kérdezz meg pár csajt, kit ajánlanak, szõke hajat festeni nem nehéz, de azért bízd szakemberre jó szépülést!

elég hülye fodrászt találtál, én biztos leordítottam volna a fejét. sztem keress megbízhatót, mert ha otthon kísérletezel, csak rosszabb lehet. kérdezz meg pár csajt, kit ajánlanak, szõke hajat festeni nem nehéz, de azért bízd szakemberre jó szépülést!
A kérdező hozzászólása: de most járkáljak minimum 1 hónapig ilyen fejjel
A kérdező hozzászólása: de most járkáljak minimum 1 hónapig ilyen fejjel?
1. vagyok nekem sötét hajat szívatott le a fodrász, ami megviselte nagyon a hajam, és 2 hétig volt sárga színû (annyit lehetett 1szerre leszívatni) és utána visszamentem és tökéletes lett. szóval drasztikus beavatkozás volt, de csak 2 hetet kellett várni. sztem te most is elmehetsz megcsináltatni, csak jó fodrászt válassz és mond el neki pontiosan, milyen színût akarsz! ha tudsz, mutass képet is.mutána pedig tegyél fel párszor pakolást és semmi baj nem lesz!
nekem is hasonló a hajam.. mert elöször fodrász bemelirozta. utána elkezdett lenõni és be lett festve.. a töve szépszõke lett viszont az alsórésze picitvöröses-barnás beütésû..én megvárom amig lenõ picit aztán egy megbizható fodrásszal ujrafestetem.. te is tedd ezt. várj picit majd festesd ujra.

Világos szőke a hajam de szeretném feketére festeni. Szerintetek ha veszek fekete hajfestéket befogja vagy mit kéne csináljak mert már meguntam a hajszínem (de nem eredeti szőke vagyok)?

Legjobb válasz: ha most szöke a hajad akk befogja.. valószinüleg azér szivják le minden festés elött a sötéthajúaknak különben nemfogná meg-.-

ha most szöke a hajad akk befogja.. valószinüleg azér szivják le minden festés elött a sötéthajúaknak különben nemfogná meg-.-
én azt ajálnlom h ha elsõnek festeted be feketére azt inkább fodrász csinálja ne magadnak vagy bnõd, mert nehogy a végén rosszul fogja be vagy vmi és a fodrásztól tanácsot is kérhestz, és utána már csinálhtaod magadnak otthon szóval h elsõnek szerintem mindenképp fodrász csinálja
Persze, a szõkét minden befogja. De jól gondold meg, mert a feketét viszont aztán nem tudod más színre befesteni, csak ha kiszõkíted, az pedig tönkrevágja a hajad.
az mesterséges intelligencia....
nekem is ugyanígy volt, elsõre mikor a szõkére ráfestették a barnát úgy nézett ki mintha melírozott lenne a hajam, és a végei pár hajmosás után vissza is világosodott már. Körülbelül a 3. vagy 4. befestésre sötétült be kellõen és tartósan.
80% olyan butaságot írt. Nos, ha festett szõkére festest feketét. Befogja, csak 2 tubus kell, ha hosszú a hajad. De egy baj van, minden hónapban bekell az egészet festeni (4 alkalommal) mert kopni fog, a szõke folyamatosan dobja le ezt a sötét színt. Lehet hogy ha nagyon szõke vagy, elõször szõkítõporral és 6%.os oxival színteleníteni a hajadat és erre rá a feketét. Ez azért jó, mert a fekete befogja ahajadat és nem fogja aszõke ledobni magáról. Bár inkább próbáld ki csak simán a feketét (ehhez nem kell fodrász csak egy barátnõ, aki látja hogy befogja mindenhol)és ha nem tetszik, akkor kikopik 2 hónap alatt.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen :) a b.un..k.ó.a.k meg k.o.c.colja.n a k lefelé -_- mesterséges inteli.g e n c i a mikor alapból fekete a hajam csöves kis pi csa ;)
én régebben a platina szöke hajamat befestettem a legolcsobb festékkel és még az is befogta...mellesleg nincs olyan hajszin amit a fekete nem fogna be, rádásul nem kell ez miatt fodraszhoz menned ezért hülyeség plusz pénzt kiadni még a tizenkét éves kislanyok is betudjak festeni a hajukat annyira egyszerü.csakvalaki segitsen h hátul is mindenhol bekend...pussz
Én a helyedben nem tenném.Meg fogd bánni és onnan már nem nagyon van visszaút.Tudom, mert voltam fekete és majdnem a hajamba került mire újból kibarnultam.Szerintem elõbb egy barna színt próbálj ki, hogy hogy állna neked a sötétebb.És szerintem kérd ki egy fodrász véleményét, mert ha nagyon szõke vagy most, akkor az le fogja dobni a sötétebb színt és szürke lesz, azt meg gondolom nem szeretnéd.

Ha világos de nem szőke hajat akarok akkor előtte le kell szivatni a hajam szőkére?

Szoval sötétbarna hajamat szeretném világosbarnára festeni. A világosbarna festékben is van hidrogén hogy megfogja a hajam, vagy el?tte le kell szivatnom?

Legjobb válasz: Én soha nem szõkítettem a hajam, pedig sötétbarnából szép világos szõke a hajam. A festékhez 12% os oxigentát raknak. Az elég jól leszívja az eredeti sötétbarna hajszínem. DE! Anyukámnak ugyanolyan a hajszíne mint nekem és neki kell szõkíteni. Ergó- ki kell próbálni neked melyik a jó. Hátul egy vékony tincsen. Mindenképpen elõször fodrász kezébe add a feladatot. Sok sikert!

Én soha nem szõkítettem a hajam, pedig sötétbarnából szép világos szõke a hajam. A festékhez 12% os oxigentát raknak. Az elég jól leszívja az eredeti sötétbarna hajszínem. DE! Anyukámnak ugyanolyan a hajszíne mint nekem és neki kell szõkíteni. Ergó- ki kell próbálni neked melyik a jó. Hátul egy vékony tincsen. Mindenképpen elõször fodrász kezébe add a feladatot. Sok sikert!

Rendeltem a neten póthajat magamnak keratinozott haj. De nem olyan szőke, mint az enyém én hamvasító samponnalszoktam mosni a hajam és inkább hamvas szőke az enyém. Ha kimosnám vele a rendelt hajat akkor olyanszine lenne mint az enyémnek?

Legjobb válasz: egy baj van hogy természetes szõke hajam van és nem nagyon tud ilyet keverni a fodrász! ezért hamvasitom. de a mû nem fog változni a hamvasitósampontol?

A kérdező hozzászólása: egy baj van hogy természetes szõke hajam van és nem nagyon tud ilyet keverni a fodrász! ezért hamvasitom. de a mû nem fog változni a hamvasitósampontol?
Amúgy európai haj? Mert csak olyat szabad ám a hajad közé tetetni, van róla papír?
Én is így jártam, így befestettem fodrásszal!Azóta tökéletes!Fontos, hogy a fodrászod a festékhez keverjen oliva olajat, hogy ne szárítsa ki a póthajat a festék!
A kérdező hozzászólása: igen az van róla!
én nem mernék netröl rendleni hajat.régen nekem is volt lézeres hosszu szöke barna, én vettem, személyesen.ott välaszthattam ki a hajat(tincsakben voltak a szinek)hogy milyen kell.ott megfoghattam hogy milyen a tapintäsa stb..mielött megrendeltem volna.
Honnan rendelted a hajat?

Ha teljes szőke hajat szeretnék, előtte le kell szivatni a hajamat? Most melírozott hajam van, de már több a szőke mint a barna.

Legjobb válasz: le kell.nekem is sok szõke melír volt benne és mégis leszívatták.de én tejfelszõkét akartam.lehet ha aranyszõkét vagy méz szõkét akarsz akkor cs felkenik a festéket és kész ezt nem tudom.de ha világosat akkor mindenképpen leszívják neked:)

le kell.nekem is sok szõke melír volt benne és mégis leszívatták.de én tejfelszõkét akartam.lehet ha aranyszõkét vagy méz szõkét akarsz akkor cs felkenik a festéket és kész ezt nem tudom.de ha világosat akkor mindenképpen leszívják neked:)
Nekem eléggé sötét barna a ahajam eredetileg! Én nem szívattam le a hajam mert féltem tõle, ezért szépen festegettem szõkére, igaz elsõnek eléggé fura szinek jöttek ki, de a második festés már szõke hajat szült!!
Ez attól is függ, hogy milyen sötét az alap hajszined.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!