Találatok a következő kifejezésre: Szőkére szeretném a (89 db)

Szőkére szeretném festeni a hajam, de a pasim nem szeretné. Amit nem is értek, mert az előző barátnői mind szőkék voltak. Miért lehet ez?

Bár már régóta együtt vagyunk, szóval nem azért akarom befesteni, hogy hasonlítsak valamelyik régi n?jéhez. Csak már egy ideje játszom a gondolattal. De azt mondta, hogyha befestem a hajam akkor többet be ne tegyem a lábam a lakásba, nyilván csak viccelt de akkor is.. Az én hajam, nem értem.

Legjobb válasz: igazad van! azt csinálsz a hajaddal mait szeretnél.. énsem értem egy fiú:/

igazad van! azt csinálsz a hajaddal mait szeretnél.. énsem értem egy fiú:/
Szerintem nem akarja, hogy a külsõd tükrözze a belsõdet! ;D
A kérdező hozzászólása: ok igazából mondtam már neki ezt, és nem azt akarom hogy majd váratlanul egyszer csak szõkén megyek haza, de már félig meddig lemondtam róla, majd ha szakítunk
Ha egy nõt barnán szeretnék meg , akkor elvárnám hogy pont olyan is maradjon örökre, mint akkor amikor belezúgtam. Errõl van szó szerintem ennél is. egyébként meg szólnék, ha volna valami elképzelésem, hogy mivel újítson be. De önkényesen nem nyerõ, ha nagyot változtat egy nõ, azért mégis az is fontos, hogy a párjának is tetszen HA! már párkapcsolatban él. Hiába van sok szép szõke nõ, ha vannak olyanok akiknek meg borzalmasan áll a szõke. Hiába szépek, nem megy az arcukhoz, a stílusokhoz, túl hidegek lesznek tõle kinézetben. Nem kell erõltetni annyira a beszõkülést.
Szerintem úgy szeret téged, ahogy vagy és szeretné, hogy természetes maradj. Ettõl még igaz, hogy a te hajad és a te döntésed. De szerintem valami ilyesmi az oka.
A kérdező hozzászólása: nekem most barna, neki a természetes haj tetszik. Ami nem is lenne baj, ha nem láttam volna a nõirõl képet anno és mindnek festett szõke haja volt! Szóval szerintem ez arról szól, hogy neki legyen igaza, Csak az a baj ha megcsináltatom és lehet hogy jól áll majd akkor sem fogja azt mondani hogy jó...ismerem már ennyire
Lehet, hogy te így tetszel neki, a mostani hajszíneddel. Vagy a festett szõke haj nem jön be neki.
szerintem meg..nagyon szép a festet szõke!*.*
Szerintem a festett szõke csúnya.
amit*
lehet hogy nem akarja hogy a regi baratnoid tukrozd.. amugy meg nagyon szep az is ha sok vekony vagy kozepvastagsagu szoke melirokat rakadsz bele..egy ido utan ha mindig igy festeted be a barnabol nem sok fog maradni..:)

Göndör barna vállig érő hajam van és szökére szeretném festetni nem az a teljesen világos szőke hanem olyan normális. Jo vagy rossz ötlet? Vagy maradjon barna? Netán a fekete jobb?

Legjobb válasz: Feketet ne! Oregit, hulla haj tole nagyon, nehez megszabadulni tole......tapasztalatbol mondom. Szerintem hagyd ugy, ha nem akkor inkabb szoke, de feketet ne

Feketet ne! Oregit, hulla haj tole nagyon, nehez megszabadulni tole......tapasztalatbol mondom. Szerintem hagyd ugy, ha nem akkor inkabb szoke, de feketet ne
A szõkét megprobálhatod ha nem jõn be azt még visszatudod festeni barnára. A feketét én sem ajánlom.
Szõke is és a fekete is megondolandó nagyon meg alapból a hajfestés! A szõke nagyon tönkre teszi a hajat és sokáig ledobja a következõ színt pl.barnát! Gondold meg nagyon!
NEHOGY MEGTEDD!! Dettó ugyan ez nekem is! ha adhatok 1 jó tanácsot ne fesd be! 13 éves csajszi vok és én is befestettem szõkére a barna göndör hajam és szörnyen nézett ki de még ráadásként visszakellett festeni a sulira és amikor vissza festettem akk a barnát ledobta 2szer pedig a legjobb festékeket vettük és most félig barna félig szõke :S:S:S azóta 1000szer megbántam hogy befestettem !!! semmi szükség rá szerintem... :)
1 biztos feketét ne..én sötétbarna hajfestéket vettem palettet és elõtte trüffel barna volt, gondoltam a sima sötét barna tuti jól befogja..hát fekete lettem..nem volt egyszerû trüffelre visszaváltani..és utáltam magam feketén.. Szõkén meg énis agyalok..:D
Szerintem szõke legyél! :D
nekem is göndör barna hajam volt, énis szõkére akartamfesteni csak az a helyzet, hogy a göndör haj, alapbólis nagyon száraz + én még rendszeresen vasalom is, ha elkezdeném leszivatni bucsut mondhatnék neki.. ezért lett fekete, mivel kék a szemem elég jóláll, az a baj tényleg öregít ahogy az elöttem szólok írták. a hófehér vagy fekete hajhoz nemtulszép, ha csoki barna az sem, valahogy el kell találni a középutat, de szerintem ne fesd be, énis megbántam :)
Szerintem ne fesd át a hajad! De ha nagyon akarod, akkor inkább elõször gondolj bele abba, hogy mi is állna jól neked, és mennyire káros a hajfestés a hajnak.

Van olyan szalon, ahol a vörös hajamból 1. re szőkét csinálnak? (nem azt a fehér szőkét szeretném, csak aránylag világos szőkét)

és melyik szalonban?

Legjobb válasz: márpedig vörösbõl 1.re szinte lehetetlen szép szõkét varázsolni. max leesik a hajad.

márpedig vörösbõl 1.re szinte lehetetlen szép szõkét varázsolni. max leesik a hajad.
20:45..pff....ilyen 1 baromságot...ha most nincs befestve a hajad akkor miért kellne szivatni? pl: ha természetesen fekete vagy..abbol simán lehet 1 csapásra szõke is , mert csak a festett hajat nehéz más szinüre varázsolni! Ezek szerint csak festve vagy..mert különben nem irtad volna hogy szivatni kell a tiedet..de akkor miért irtad hogy hajfestés ellnes vagy? vagy csak ennyire nem értesz hozzá? de akkor meg minek irsz? pffffff.... :)
Bármelyik fodrász leszívja és újra festi.
tájékozottabb*
Kötekedni..nektek nincs fogalmatok a dolgokról, akkor meg pofa sulyba!!!! És elég nyomi fodrásznõ lehetett ha a sima természetes hajat szivatni akarta..nem tehetek rõla ha kicsit tájékozattabb vagyoik mint a fodrásznõd..bocsi :)
00:53 te sudri bunkó!! neked nincs fogalmad a hajfestésrõl, csak idejársz kötekedni! Takarodj!
Héjj 00:53 as hátrébb az agarakkal! A fodrász mondta nekem, nem én találtam ki. Mondta, hogy leszivatás nélkül nem csinálja meg nekem, mert nem lenne jó.
Pedig egyszer anyukám úgy jött haza a fodrásztól, hogy vörösbõl szõkés lett egybõl. :) Szóval nem lehetetlen. Elsõnek kicsit narancsos-szõke volt a hatás, de utána, 2.-3. alkalomra már szõke. Tényleg ügyes fodrászt kell kifogni. Ja..és van haja, nem hullik, nem törik jobban mint bárki másnak, megfelelõen ápolja, (hajpakolás), 3 havonta fodrász, stb..
Hajfestés ellenes vagyok, ezért nem teszem:D Meg nekem amugy is az az igazi eredeti vörös tetszik, amit az én hajamból csak szívással lehetne, én meg nem vetemedek ilyenre:D
20:12 Vörös könnyen lehetsz :) ) Csak ha egyszer befestetted, gyakorlatilag lehetetlen megszabadulni tõle. Én vörös vagyok, és rám is rámjött egy idõben, hogy változtatnék, de több hónap, és több 10 ezer ft után feladtam...
Ájjj pedig a vörös haj az olyan szép... Általában azok az emberek akik a "tipikus vörös" ketagóriába tartoznak (világos bõr, zöld, mézbarna egyéb színû szem) azoknak a szõke sosem szokott olyan jól állni, mint az eredeti szép vörös. jaj én milyen szívesen lennék vörös...:)
Lehetetlen!!! Még egy egyszerû barna miatt is sokszor kellene menned festetni. Ha le is szívja a hajad, akkor is vöröses árnyalatú lesz, akármivel festi be. Szerintem több év (!!) is lehet, mire szõke leszel. De ha mégis találsz olyan fodrászt, aki elsõre szõkét csinál belõled, légyszi, oszd meg velünk a címét :) )
A kérdező hozzászólása: nekem megbízható szakember kell. nem akarok kacsasárga hajat, mint 1pár ismerõsömé volt szivatás után:S
A kérdező hozzászólása: én még ilen fodrásszal nem találkoztam:(
XDDDDDD


Be szeretnem festetni a hajam vilagosbarna most es mez szokere szeretnem Szuleim nem engedik szerintetek? 14 lany

Legjobb válasz: Szerintem... ha a lányom befestetné a haját a határozott tiltásom ellenére, akkor számíthatna rá, hogy 1) csak pár órára lenne "XY" hajú, mert úgyis azonnal visszafestetem neki az eredeti színére; 2) lemondhat az összes zsebpénzérõl; 3) elbúcsúzhat jó idõre a szórakozástól minden fajtájától. Gyõzd meg õket, ha tudod, de a hátuk mögött SEMMIKÉPPEN ne cselekedj!

Szerintem... ha a lányom befestetné a haját a határozott tiltásom ellenére, akkor számíthatna rá, hogy 1) csak pár órára lenne "XY" hajú, mert úgyis azonnal visszafestetem neki az eredeti színére; 2) lemondhat az összes zsebpénzérõl; 3) elbúcsúzhat jó idõre a szórakozástól minden fajtájától. Gyõzd meg õket, ha tudod, de a hátuk mögött SEMMIKÉPPEN ne cselekedj!
Speciel én megértem az elõttem szólót, mert én is így nõttem fel. Viszont magam részérõl kicsi koruk óta rábízom a gyerekekre, hogy mit csinálnak a hajukkal. Míg a lányom csak 10 körül volt, nem engedtem neki csak a melírt, megértette, hogy miért. Vagy lemosható festéket kenhetett a hajára. Most már 18 elmúlt, festi rendesen a haját, vagy 1-2 éve. A környezetében mindenki csinálja... Úgyhogy, az a véleményem, hogy a szüleidet te ismered, meg az osztályodat is. El tudom képzelni, hogy otthon oké, de az iskolában egy-két tanár odamondogat, vagy még rosszabbat csinál. Nem érné meg.

Szeretném a barna hajam fufru részét szőkére festeni, színezővel ez hogy működne? Szőkítőpor jobb?

Itthon meg lehet csinálni vagy menjek el fodrászhoz?

Legjobb válasz: Színezõvel semennyire. Menj fodrászhoz! :)

Színezõvel semennyire. Menj fodrászhoz! :)
Ez komoly?? Agyilag már szõke vagy.
Szerinted mi más nõhetne le ha nem az eredeti hajszíned??
A kérdező hozzászólása: kapjátok be.
dehogy egybõl átalakulsz sõõt magas leszel és mások lesznek a szüleid -_-

Garnier Color&Shine hajfesték milyen? Festett szőke hajra szeretném a 9-est vagy 8-ast.

http://www.garnier.pl/_pl/_pl/color-shine/index.aspx#/shades/

Legjobb válasz: szép természetes színe van

szép természetes színe van

Nyáron szeretném "felturbózni" a hajam. Én arra gondoltam, hogy alulra rakok szőkét (sötétbarna a hajam). Jó ötlet ez?

A sz?kén nagyon gondolkodom, de nem merném befesteni az egészet. :SS

Legjobb válasz: Ombre hajfestére gondoltál?

Ombre hajfestére gondoltál?
szerintem tök jó lenne de fodrásszal csinálasd:) de és ha mondjuk cilágosbarnára festeted be, és az alját meg szõkésre?
jaj ezek a kétszínû hajak elég rémesek. ez a felül ilyen alul olyan. szerintem nagyon ócska hatása van. 21/L
szörnyû. nekem az ilyen hajjal rohangáló emberekrõl az jut eszembe, h nem tudták eldönteni, h barnák akarnak lenni v szõkék. olyan semmilyen hatást kelt.
A kérdező hozzászólása: lehet nem szöke, de világosabb barna lesz.. :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!