Találatok a következő kifejezésre: Szüzesség elvesztésekor szoktak a (2 db)

Szüzesség elvesztésekor mennyire szoktak a lányok vérezni?

Legjobb válasz: Van aki nem is verzik. De ez valtozo, persze nem vertocsara kell szamitani.

Van aki nem is verzik. De ez valtozo, persze nem vertocsara kell szamitani.
Jól mondják az elõttem szólók.Alig fogsz vérezni, és csak nagyon kis mértékben.Ne félj.Szerintem ez csodálatos dolog. :$ :D
szerintem is egyéntõl függ... én egyáltalán nem véreztem. egy pici fájdalommal járt az elsõ, de vérzéssel nem.. szóval no para.. ha mégis vérezne, az meg beletartozik a normális kategoriába.. :)
Nekem pár csepp élénkprios vér volt, pár percig tartott csak. Ne félj tõle. :)
ez nagyon változó, én nem véreztem, de barátnõm az elsõ pár együttlétkor mindig vérzett egy picit
En sem vereztem egyeltalan.Az elejen ugyan kicsit nehezkesen ment a dolog :) de aztan minden OK volt.
Nekem a szex alatt eléggé vérzett. Egy bekészített törölközõ fogta fel... :) De utána lévõ percekben egyáltalán nem.
Nekem semmi vérzéssel nem járt a szüzességem elveztése.
ez változó, egyéntõl függõ. Mi például több, mint fél órát voltunk együtt, annyira élveztük egymást...:) szóval míg együtt voltunk nem lett véres semmi. Utána kimentem letusolni, egy kevéske vért észleltem. Utána még összebújtunk barátommal, majd aludtunk egy órácskát. Utána kimentem wc-re és szrevettem egy minimális vérfoltot a bugyimon. Raktam be tampont, estére az azért megtelt. Még mánap is volt minimális pecsételõ. Majd miután megint együtt voltunk még akkor is jelentkezett egy kis vér, de minimális menniségben. De hogy ellenpéldát hozzak, barátnõm nem is vérzett egyeltalán!
Én mikor elvesztettem, igaz nem járt fájadolammal, de viszont én négy napig véreztem.De nem nagyon, csak egy kicsit.
Én egyáltalán nem véreztem.
Ezen is túl kell esni egyszer, DE... Csak akkor nem fog fájni, ha tényleg szereted a partnered, és nagyon kívánod vele ezt az egészet. Sajnos nálam nem így volt, így következtetek arra, hogy azért nem ment vele a sex sehogysem, csak a késõbbi párommal. Ne parázz! Gondolj bele, mindenki így van ezzel! Csak lazán!
Van lány, aki az elsõ aktus alatt nem is vérzik, csak késöbb egy picit! :) Vagy ha a kiszakadásnál vérzik is, mindössze egy két csep vérre gondolj, nem vészes! :)

Mikor már elvesztettétek a szüzességetek a szüzesség elvesztése után után szoktak felhúzni óvszert vagy ezt hogy csináltátok? és hát hányszor toltátok be mig elveszitettétek a szüzeségetek?

szal most arra gondoltam hogy csaknem ugy van hogy egyszer bedugod azt kész hanem utána még egy kicsit toljátok utána az ovszer? és ha vérzett akkor is felhúztátok az óvszert? nemértem légyszives segitsetek!!!

Legjobb válasz: mindenképpen óvszer!!!! sikosítóval könnyebb a dolog.

mindenképpen óvszer!!!! sikosítóval könnyebb a dolog.
te kajak azt hitted amit utoljára irtam? ufff hát aranyos:D de sztem hanyagold még a szexet... ugyis minél tovább vagy szüz annál több az elismerés:D de mostmár érted ugye?:D
A kérdező hozzászólása: XD most jol besültem :S
jesszusom, a lányoknál van ez hogy ha átszakad a szüzhártya onnantól nem szüzek. söt van akinek soha nem szakad át mert annyira rugalmas vagy mert akkora nyilás van rajta ami nem akadály.igyhát nem vérzik. te nem lány vagy, neked nincs semmijen átszakitandó" dolgod, ugyhogy ha óvszerben lesz az elsö, akkor is az lesz az elsö, és onnastól nem vagy szüz. de neked erröl nem beszélt senki? 16 évesen az embernek vannak haverjai-fiúk- akik beszélgetnek ienekröl. na meg 16 évesen már felvilágositó óra is volt... szerintem nem vagy még 16. bár ezzel nics baj. :D
tök mindegy, van-e rajtad gumi vagy nincs, ha egyszer benne vagy, akkor már nem vagy szûz.
A kérdező hozzászólása: de nem értem óvszerben hogy lehet elvesziteni a szüzességet??? szal hogy elejétõl a végéig csak rajtad van???
elöször az óvszer aztán a szex. nem dugdosod sehova addig mig nincs óvszer, ha vérzik de nem menstruáció akkor nem lesz semmi bajod. gondolom tudod hogy kell használni az óvszert, állo fütyire felhúzod és csak aztán dugod be. és csak ezek után vérezhet, de lehet nem is fog. de óvszer kel!!! ennél egyszerübben már nemtudom...
te, mármint mi lenne teli vérrel? az óvszer? annak pont az a lényege h se ki se be ne enedje a spermákat meg egyéb testnedveket... ha szüz lánnyal fekszel le, akkor sem biztos h vérezni fog(ez a vérzés nem egyenlõ a menstruációval) ez csak pár csepp. ha nem akarsz ojan lenni akkor az óvszer véd téged is és a lányt is (a nemkivánt terhességtöl is.) figyelj ha ott vagytok akkor szépen felhúzod a gumit és csk ugy fogjatok hozzá.
A kérdező hozzászólása: 16 és igen ha vérzik akkor is felhuzzák az óvszert? nem lesz teli vérrel már ahogy? köszönöm az eddigi válaszokat!
szerintem az óvszer használata nem füg össze a szüzesség elvesztésével. ha legelöször fekszel le egy lánnyal, akkor is ö veszi el a szüzességed ha használsz óvszert ha nem. és h mi számit a szüzesség elvételének: az elsö szeretkezés...(elejétöl a végéig) nem az h bedugod neki meg h hányszor... és az óvszer fontos... ugyse attol függ. az óvszer az elsö aztán meg szexszelhettek. am hány éves vagy? kort nem látok kiirva! 16/L
Mindig, mindig óvszer!!! Persze csak ha nem akarsz babát!
mindig kell védekezni, ha nem akarsz babát. dolog, ha elsõnél vérzik kicsit a lány, az nem feltétlenül jelenti, hogy menzesz alatt van, csakhogy átszakadt a hártyája, szóval semmi meggondolatlanság, mert utána görcs van egy hónapig. ÉS elõszörre is nyugodtan mehet végig az egész, nem csak egy, és kész.
A kérdező hozzászólása: most már igen.....xd

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!