Találatok a következő kifejezésre: Szüzesség elvesztése normális a (33 db)

15évesen ciki a szüzesség elvesztése? Mi a normális időszak?

Legjobb válasz: Felelõtlenség,és hülyeség,15 éves gyerekfejjel szexelni várj még legalább 2-3 évet,akkor már magadtól is tudni fogod mikor van itt az ideje

Felelõtlenség, és hülyeség, 15 éves gyerekfejjel szexelni várj még legalább 2-3 évet, akkor már magadtól is tudni fogod mikor van itt az ideje
Jah, hogy 13 éves p*csákat kérdezel a k*rvaságról?... Egyszerûen fiatal vagy hozzá és ha elveszíted csak, hogy nagy lánynak érezd magad, akkor egy p*csa leszel.
Igen, [email protected] CIKI!! ASD el magad!! :S ... Am nem érdekel senkit, a te dolgod... Ha szerelembõl történt, akkor OK! :)
Kb. 17-18. század még várj egy kicsit :)
A kérdező hozzászólása: A gyanú árnyékában néztem, hogy a 15éves csajnak ciki volt és a nevelõapjával akart ..... xD
figyu, ne az ilyeneket nézd, én büszke voltam a szüzességemre és a párom is örült hogy õ volt az elsõ, inkább az ciki hogy van aki az ilyeneken parázik, fõleg hogy még a mûsorokban is ezeket adják
Hát nekem nemvolt semmi extra :D nem nagyképûségbõl mondom..lehet hogy az volt az elsõ, de már nem is emlékszem.. pedig csak 3éve volt. 14 voltam fiú
az köszi bár nem lepõdöm meg ha fiúként ennyire leszarod a dolgot -.- úgy megverném a 10 éves öcsémet ha egy év múlva már dugna hogy egy életre elmenne a kedve a dologtól !bocsi az OFF-ért a válasz pedig : hát figyelj ez attól függ hogy mióta jártok és mennyire erõs a szerelmetek . te döntsd el hogy megérné e de ne azért feküdjetek le mert már itt az idõ meg stb... hanem azért hogy a másiknak örömet szerezzetek ha erre megértetek akkor nyugodtan de elõtte inkább ismerjétek meg egymást testét esetleg pettingeljetek elõször csal lightosan lazán . fokozatosan haladjatok :) remélem tudtam :) )
bocsi rosszul olvastam úgy értettem h 14 vagy , neharagudj úgy azért más a dolog de akkor is kicsit fiatal :) 18/L
a normális idõszak az amikor szerelmes vagy, ilyen értelmi szinttel viszont inkább várjál még vele hogy a halálba lenne ez ciki?????
Nem.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a megértõ, segítõkész válaszokat :)
Hallottam olyat 23 éves csajtól, hogy bárcsak szûz lenne (20 alatt vesztette el)... Olyat is, hogy valaki kivárt (19 éves koráig), mert a családja ezt tanácsolta, és aztán azt mondta egy csalódás után, hogy még bizony várhatott volna... Ezt nem közvetlenül nekem mondta. Az is egy jellemzõ dolog, amikor egy 26-28 éves csaj számot vet, és mondjuk 4-7 kapcsolatából (ha nem ***va és 10+ a szám) melyeknek volt jelentõsége (igazi nagybetûs SZERELEM), és mi volt csak helykitöltõ - 2-3. Nem szeretnélek megbántani, de nem hiszem, hogy 15 évesen el tudod dönteni, hogy a feltehetõleg 17-18 éves nagyonlaza, nagyonmenõ, nagyontrendy Béla halálosan szeret-e, vagy megérdemel-e téged, vagy csak meg akar ***ni. És még valami: Béla nem az utolsó lesz az életedben (ez biztos), és az évek során sokat fogsz még okosodni, és LEHET meg fogod BÁNNI. Márpedig ez egy egyszer az életben szitu: visszavonhatatlan. Tudod mi a nagy dolog: amikor valakit régóta ismersz, szimpatikus, aztán lassan közelebb kerülsz hozzá, udvarolni kezd neked, jártok. Eltelik 1-1, 5 év (együtt járás), és még mindig szeret, álmosan, idegesen, kócosan, minden körülmények között támogat. Vitatkoztok, megoldjátok. Nem kavar Rozival a hátad mögött, ismered Õt, a családját, minden barátját. Ha ekkor megtörténik - bármi is lesz aztán, nem fogod megbánni soha. Mert SOKAT küzdött érted, és várt rád. De tudod a fiúk másképp mûködnek: vizuális ingerekre gerjednek, a hormonok hajtják õket, van egy folyamatos "termelõdés", egy feszkó - amit le kell vezetni. Lehet ám, hogy te csak egy trendy-bendy eszköz volnál erre... A lányok - fõleg a szûz lányok - sokkal konstansabbak, sokkal érzelem-vezéreltebbek. Általában a divat, az elvárás, a fenyegetõzés, a "ciki szûznek lenni", a "nem is olyan nagy dolog" és a kíváncsiság szokott lenni a motiváció ilyen fiatalon. Márpedig ez baromság. És igenis nagy dolog. A normális idõszak szerintem 17+
A kérdező hozzászólása: Ha elveszteném se a nagylányság miatt lenne. am szted mi a megfelelõ kor?
A kérdező hozzászólása: Nem k**vaság szerintem ha már elég hosszú ideje járok a barátommal és megpróbáljuk..ahhoz képest, hogy akikkel beszélek már13 évesen nem azok..
Nem ciki. Csak *urvaság. De ha ilyen kérdést teszel föl, akkor megfelelõ szaoma lesz neked. Ez esetben viszomt gyakorolj csak. Elég sok sík hülye ribi van. Nem lesz könnyû a legjobbnak lenni.
23év 8hónap 3hét 2nap 10óra 3perc 5másodperc 0.628 ezred másodperc hülye kérdés...nincs ebenn semmi ciki ha 15évesen..max megbánod
Szerintem az a ciki, ha azért teszed meg, merthogy a barátnõid már nem azok és nem akarsz kilógni. Vagy mert a barátod azt mondja hogy nem szereted eléggé ha nem teszed meg, illetve azzal fenyeget hogy elhagy. Szerelembõl kell, hogy megtörténjen, és nem 1 hónap után.... Én annak idején 19 évesen vesztettem el, 4 hónap után, nagyon szerelmes voltam... Az már más kérdés, hogy a srácnak csak trófea voltam, és utána szakított is velem. Rákérdeztem miért akart megkapni olyan csajt aki nem egy hét után fekszik le vele, és csak nyûg. Erre azt mondta, hogy õ a kihívásokat szereti, és 1 évet is várt volna...:P Most 26 éves vagyok, 2 és fél éves kapcsolatban 1 éve házasként, õ a 7. olyan férfi az életemben akivel lefeküdtem, és az is marad:) voltak kalandjaim is, amibõl valamit megbántam, valamit nem.... az embernek tapasztalatokat kell szerezni, de azért nem szabad minden jöttmenttel ágybabújni aki szépen néz rád. és igen, soknak érzem ezt a számot, de ez van. az ember sokszor hoz rossz döntéseket, amit késõbb megbán, de ha nem járom be az utat, talán most nem lennék ilyen boldog.

Nem csak az első alkalommal (szüzesség elvesztése) fájt a szex, hanem a második és harmadiknál is. Ez normális? Mikortól nem fog fájni?

Legjobb válasz: járni se egybõl tanultál meg, kérj nyugodtan segítséget és gyakorolj serényen

járni se egybõl tanultál meg, kérj nyugodtan segítséget és gyakorolj serényen
Nekem az elsõ 5 aktus fájt. Most távkapcsolatban élek, ha egy hónapig nem találkozunk, megint is fáj, bár nem annyira, mint legelõször.
Minek csináljátok hogy ha fáj?! Ez egyértelmû jele annak, hogy még nem vagytok érettek a szexuális életre!
07-22 01:51-es 20 évesen vesztettem el, az elsõ három fájt Az, hogy te valószínûleg olyan kövér vagy, hogy szûz létedre úgy visszhangoztál, mint egy barlang, még nem azt jelenti, hogy velünk volt a baj.
véleményem szerint azert is fájhat mert egy kicsit rágörcsölsz az egeszre. ez azert is lehet mert nem szereted a baratod ( ezt nem tudhatom ) , vagy azert , mivel az elsö fájt és most már félsz attól h fájni fog a többi alkalomkor is és rágörcsölsz , és nem tudod teljesen ellazítani magad :S pettingeljetek elötte sokat !

A szüzesség elvesztése után a menstruáció mekkora késése tekinthető normálisnak?

Óvszerrel védekeztünk, de nem volt semmi gáz (nem szakadt ki, nem csúszott le). Mégis 6 napja késik. A n?gyógyász minimum hány napos terhességet tud kimutatni?

Legjobb válasz: Menny el és vegyél terhességi tesztet, ha terhes vagy akkor az már kimutatja. No para! Nem biztos, hogy terhes vagy.

Menny el és vegyél terhességi tesztet, ha terhes vagy akkor az már kimutatja. No para! Nem biztos, hogy terhes vagy.
Ha peches vagy 9 hónap késés:P:D de Te nem vagy peches, védekeztetek, ne stresszelj!
az elsõ után nekem is késett van benned 1 kis stressz neaggódj védekeztetek nemlehetsz terhes....
Szerintem nins mit paraznod:p nagyon keves a valoszinuseg arra hogy terhes legy! Nekem is szokott kesni.. ez termeszetes plane hogy elvesztetted a szuzeseged, es ez kihat a hormonjaidra is ezert kesik`... szoval nyugii`:) de ha megis bizonytalan vagy .. a tunetek 4 het utan jonek elo.. 1 honap utan vegyel terhessegi tesztet :p..es ha netalan tenyleg terhes vagy meny orvoshoz es szegyel fogamzasgatlot:) ... egyebkent hany eves vagy`? [15L]
A gumi sem 100%. Tapasztalat. 19/L , 6hónapos terhes Amúgy egy terhességi teszt a beágyazódástól számított 3 napon bellül kimutatja. Kb szex után 1 hét. Ha eddig pontos volt, akkor nagy a valószínûsége.
Elsõ szeretkezés után a hormonok "huncutkodása" miatt pl. egy hetes késés nem gond. Nekem is úgy volt anno, és még pár ismerõsömnek is. Úgyhogy szerintem nyugi, de ha aggódsz, akkor vegyél a gyógyszertárban egy terhességi tesztet. 24/N
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! 20/l

5 napja veszitettem el, 3 napra ra sotetbarna folyasom lett, azthittem hogy csak a normalis szuzesseg elvesztese utan kifolyo "folyadek", ez aztan atalakult mensivé... mi tortenhetett? =?

a szuzesseg elvesztese utan nem kesik a mensi? raadasul meg eleg sok ido lenne addig amikor megkene jonnie =?

Legjobb válasz: miért késne a szüzesség elvesztése után a menszi? Nem tudom hány éves vagy, de gondolom fiatal és ebbõl kiindulva kétlem, hogy rendesen beállt volna már a menszid. A szex egyébként is febolygatja kicsit a tested, hormonok meg ilyesmi, szóval ezáltal hatással lehet a menszidre, és ez mindenkinél más, hol elõbb, hol késõbb jön meg és van akinek nincs hatással rá. Szóval szerintem ez normális, de ha valami rendellenes folyásod van vagy viszket és egyéb problémák, akkor irány a doki mert lehet hogy elkaptál valamit, de bízom benne hogy használtatok óvszert!

miért késne a szüzesség elvesztése után a menszi? Nem tudom hány éves vagy, de gondolom fiatal és ebbõl kiindulva kétlem, hogy rendesen beállt volna már a menszid. A szex egyébként is febolygatja kicsit a tested, hormonok meg ilyesmi, szóval ezáltal hatással lehet a menszidre, és ez mindenkinél más, hol elõbb, hol késõbb jön meg és van akinek nincs hatással rá. Szóval szerintem ez normális, de ha valami rendellenes folyásod van vagy viszket és egyéb problémák, akkor irány a doki mert lehet hogy elkaptál valamit, de bízom benne hogy használtatok óvszert!
Tök mind1, mikor veszted el, nem befolyásolja. Amit írtál, abból az derül ki, hogy beszartál. De nagyon.
Vegyél pelenkát! Nekem a Libero vált be.

Miért lett divatos korhoz kötni a szüzesség elvesztését? Miért olyan nagy gond, ha valaki huszonévesen ér meg egy normális kapcsolatra?

Elég sok embert csak késõbb kezdi érdekelni a másik nem vagy tini korukra nem voltak érettek esetleg volt valami defektjük vagy nagyon nehezen ment nekik az ismerkedés. Emiatt nem értem, hogy a 20 év felettieket miért skatulyázzák be a nem egészséges kategóriában, amikor sokuk teljesen egészségesek, csak késõbb értek meg. Emiatt nem értem minek kell korhoz kötni, mikor nem mindenki 14-15 éves korára vagy 17-18 éves korára ér meg csak valamivel késõbb és úgy látom több emberre igaz.

Legjobb válasz: Ha lány vagy, akkor megértelek. De egy fiúnál nincsen komoly kapcsolathoz kötve a szüzesség elvesztése. A legtöbb férfi egyszerûen olyan, hogy könnyen szexel elõször alkalmi vagy egy éjszakás kapcsolatban is. Én is egy másfél hónapig tartó viszony során veszítettem el 18 évesen, amit egyáltalán nem neveznék komoly kapcsolatnak. Egy nõnél érthetõ, ha nem talál komoly kapcsolatot és az a baj, de egy férfinél ez nem kifogás. Egyébként akinek 15, vagy 18 évesen nem megy a csajozás, az késõbb sem fog hirtelen a semmibõl megtanulni érteni a nõkhöz, erõfeszítés nélkül. 28/F

Ha lány vagy, akkor megértelek. De egy fiúnál nincsen komoly kapcsolathoz kötve a szüzesség elvesztése. A legtöbb férfi egyszerûen olyan, hogy könnyen szexel elõször alkalmi vagy egy éjszakás kapcsolatban is. Én is egy másfél hónapig tartó viszony során veszítettem el 18 évesen, amit egyáltalán nem neveznék komoly kapcsolatnak. Egy nõnél érthetõ, ha nem talál komoly kapcsolatot és az a baj, de egy férfinél ez nem kifogás. Egyébként akinek 15, vagy 18 évesen nem megy a csajozás, az késõbb sem fog hirtelen a semmibõl megtanulni érteni a nõkhöz, erõfeszítés nélkül. 28/F
Szerintem tindédzser korban gyakori hogy nem érik meg valaki egy kapcsolatra és szexre, de azt furcsának tartom ha még 20-30 évesen sem elég felnõtt valaki hozzá.
Én értelemhez kötném legszívesebben, de nehéz ezzel olyanokkal tárgyalni, akik huszonévesen képtelenek értelmezni egy gyógyszer betegtájékoztatóját.
Szerintem akkor kell elveszteni amikor az illetõ elég érett, és akarja is, siettetni semmikép sem kellene.. szerintem.
4es a fiuk atlagosan 12 eves korukban mar megdunanak mindent ami mozog es onmagarol mindenki ugy velekedik, hogy erett... ez igy egeszseges... szoval ez igy nem mukodik
20-as éveik elején járó emberek 90%-a nem érett még a komoly kapcsolatra. De azért szexelnek, mert úgy gondolják, miért ne, hiszen mindent lehet. Akik meg nem csinálják, azok meg kellemetlenül érzik magukat.
Azért szexelnek, mert a szex önmagában is a világon az egyik legélvezetesebb dolog.
A kérdező hozzászólása: De ezt nem korhoz kéne kötni! Érzelemmel sokkal jobb, mint ész nélkül lefektetni mindenkit.
Ezt nem korhoz kötik, egyszerûen sok az olyan, akiknek egy hetes kapcsolatuk vannak már 13 évesen, tüdõig felhúzott nadrág, top amibõl kint van az mellük, ami alapból akkora mint a kezemen a szúnyogcsípés, de kirakják push up-pal. a fiúk meg ezekre izgulnak mert az ilyen 13-14-15 és 16 éves lányok könnyen adják magukat, és nekik gáz ha 15évesen még szüzek. egy normális ember szerintem vár az igazira akiben megbízik legyen 17-18 vagy akár huszonéves.

Szüzesség elvesztése milyen korban normális? Egészségügyileg lehet káros a korai/késői elvesztés?

Sziasztok! Szerintetek milyen korban normális elveszteni a szüzességét egy fiúnak/lánynak? Mi az ami már gáz, hogy túl korán későn? (Ilyeneket írjatok, hogy pl: xy-tól yx korig normális egy lánynál/fiúnál) Egészségügyileg káros lehet a korai/késői elvesztés vagy nincs hatással az egészségre? Ez csak ártatlanul érdekel, hogy mi a többség véleménye. Köszi előre a válaszokat.

Legjobb válasz: Embereknél kb. 15 -tõl 20-ig normális. Romáknál 8-tól 9-ig.

Embereknél kb. 15 -tõl 20-ig normális. Romáknál 8-tól 9-ig.
egészségügyileg káros késõi elvesztés???ilyet még nem hallottam .vagy van olyan orvos aki recept helyett egy bordélyház címét adja meg?
szerintem 15-20-ig normális túlesni rajta.
normális, amikor úgy érzed, hogy lelkileg is fel vagy készülve rá, és szereted azt, akivel vagy.ha életkort kellene mondani, akkor 17 legkorábban, legkésõbb mondjuk 25.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a normális válaszokat!
Mi az hogy 30 évesen ideális???? 20 évesen a szüzek már rágörcsölnek és bedepiznek emiatt! 20 évesen azért már illik elveszíteni! És minél késõbb kezdeni. Mondjuk 16-17 évesen elkezdeni járni, és 18 évesen elveszíteni!
Ez nem egy betegség amitõl meg kell szabadulni. aki erre rádepizik az másra is ráfog.
lehet fizikai, és lelki sérülés is ha túl korán kezdi az ember. 17 éves kortól érdemes elõször szeretkezni elõtte nagyon korai, mert agyilag, érzelmileg, lelkileg 99, 9%ban éretlenek hozzá a gyerekek sõt lehet fizikailag is. Sosem gáz ha késõbb veszíted el.
Fiúknál: 14-25 Lányoknál: 16-19 Szerintem nincs egészségügyi hatása a túl késõinek vagy a túl korainak, csak mentális hatása, ha túl korai nem tudja feldogozni mi történt, ha túl késõn, (és még nem vesztette el) akkor meg depressziós lesz, egyebek.
szerintem is 18-30 között ideális ha túl korán veszti el valaki, akkor fõleg mentális problémái lehetnek ezzel kapcsolatban, de ez fizikailag is megnyilvánulhat (pl vaginizmus, de persze a vaginizmust nagyon sok minden okozhatja) a késõi elvesztés az szerintem max elõtte lehet káros, ha depressziós az illetõ, hogy neki miért nem sikerült... de nem hinném, hogy utólag ez nagy lelki problémákat okozhatna (fizikailag meg semmit)
Szerintem 17-24 között. 17 év alatt még korai, félelem rossz tapasztalat tönkreteheti a késõbbi szexuális életet. 24 felett már depis, szorongó lesz az ember, mert azért zavarja az "öregkori" szüzesség.
milyen 13? ember, jól vagy te? 13 az rohadtul korán van, szinte még a 16is.
utolsó elõtti*
jah, persze, ez nem kortól függ kedves utolsó, szóval 13 évesen is nyugodtan feküdjön le akárkivel, és majd biztos nem lesz tõle semmi egészségügyi baja. szerintem 17-tõl 25-ig normális.
Egészségügyileg is káros lehet, ha a serdülés elõtt történik meg. Komoly sérülést okozhat mind fizikai, mind lelki szinten.
ez nem kortol függ.....
Legkorábban 18, legkésõbb 30 körül mondanám (egyéni vélemény). Az, hogy van-e egészségügyi kockázata a túl korainak, vagy a túl késeinek, passzolom. Valószínûleg túl korán (12-13 sem ritka) nem elég érettek rá, ha pedig túl sokáig húzódik, az frusztráló, ami depresszióhoz, folyamatos szorongáshoz vezet, ami szintén nem egészséges. Õszintén? Passz. :Ð
Korainak 13 mat tartom. Késõnek a 25...
16-25 egézségre nem káros de a korai az agyi szintet mutatja legfeljebb ott lesz baj
mi az hogy 13-14-15? hol a [email protected] élünk?

A szüzesség elvesztése utáni vérzés normális?

Legjobb válasz: Igen, normális :)

Igen, normális :)
nem, sürgõsen ORVOS, lehet, hogy vaginitis vulgaris-t kaptál, sürgõs ellátást igényel.
normális dolog
Normális, nyugi.
igeen

Szüzesség elvesztése után hány napig normális, ha késik a menstruációm?

Legjobb válasz: Akkor jó eséllyel totál összezavarodik az egész ciklusod, ami - gondolom - még amúgy se állt be, úgyhogy bármi is normális lehet.

Akkor jó eséllyel totál összezavarodik az egész ciklusod, ami - gondolom - még amúgy se állt be, úgyhogy bármi is normális lehet.
Szerintem ilyenkor az egy hét késés belefér, nagyon-nagyon max a két hét.De ha ennyi idõ után sem jön meg, akkor nem ártana venni egy terhességi tesztet, mert az a gumi ki is szakadhatott..ha pedig nega a teszt de a mensi még sehol, akkor orvos. 23/N
nekem akkor 2 nappal elöbb jött de szerintem mindenkinek máshogy...
akkor csak a hormonális változások miatt van :-)
A kérdező hozzászólása: Gumival csináltuk természetesen.
ha nem védekeztetek sehogy, akkor érdemes lenne csinálni egy tesztet......
Par nap.
Hát ilyenkor eléggé össze tud zavarodni a ciklus. Senki sem tudja megmondani, hogy mennyi ideig késhet. Van, akinél egy napot se, van akinél napokat vagy többet.
A kérdező hozzászólása: *De
A kérdező hozzászólása: Se igen, már beállt. Eddig legalábbis pontosan jött meg mindig.
Szerintem ez mindenkinél más.. de a késés az max 10-14 nap lehet
Engem nem érdekel, mi a normális, én úgy döntöttem, hogy házasságig megtartom a szüzességemet. Egyénként szerintem is a 16 évet szokták alsó korhatárként emlegetni. Személyes véleményem azonban az, hogy a kor önmagában nem határoz, és mit sem számít, ha az ember értelmileg nem érett a dologhoz. 16/L
Szerintem 17-22 között normális.
Úgy mondanám inkább, hogy minimum 16. Annál korábban ne nagyon. Felsõ határ viszont nincs, szerintem az se ciki, ha valaki huszonévesen még szûz, fõleg lányoknál.
Ne a mai világ után menj. Hanem a jövõd után! Sz.tem 20 elõtt ne add oda. Agyilag talán addigra jár majd ott ahol kell. 35/F.fi
16-17 lenne a normális.
mindegy mikor, ha szerelembõl teszed :) de sztem 15 felett ;)
Hát nem 13, ha jol látom annyi vagy.
elõzõ vagyok 1-2 éve
az érettségtõl függ ha kicsi a melled és még csak 12éve jön a mensid akk még ne ez korai klimaxot és egyebeket okozhat inkább várj vagy 3 évet
ez nincs korhoz kötve hogy mikor feküdhet le bárkivel õ neki kell tudnia, ha már érzi hogy felkészült rá akkor megteheti
18-99
én 13-ra már két nõvel csináltam 16/F
a mai világba melyik életkorba számít???ba meg 10 éves kortól már lehet üzni a szexet sportként.sokuknak ki se nyilt a csipájuk és már vágják.hajráááááá!!!!!
Nálunk 18-19 az alap, de ahol a barátom lakik, ott 12-15 :S
Egyáltalán nem a világ határozza meg, hogy ki mikor veszti el, az mindég az egyéntõl és az egyénéktõl függ. Amikor készen áll a nõ, azt érzi, és agyban is dönt. A fiúknál, más a helyzet, a felkészülés ott is meg van, csak náluk nem a fejben dõl el, " mert az adott pillanatban, kisebb az esélye, hogy agyilag döntésképesek." Mielõtt megteszed, képzeld el magad, azzal, egy zuhanykabinban, ruha nélkül, akivel, meg akarod tenni. Majd gondold végig, hogy amikor becsukódik a zuhany kabin ajtaja, hová tennéd elõször a kezed. A lányoknál sokkal maradandóbb élmény, az elsõ alkalom, elkíséri élete végéig. A legszebb kor, a lányok elsõ virágzása, / 17 / akkor a legcsodálatosabb és legérzékibb a nõ. Azért semmit nem kell elkapkodni, az elsõ az mindég elsõ marad. Mint írtam a lánynak fel kell rá készülni, vannak akik késõbb érõ típusok, azokkal sincs semmi probléma. " mindent a maga idejében, az úgy is jön ösztönösen, csak figyelni kell a másikat, neki mi a legjobb. De találhat konkrétabb leírást, a noshogy.blog.hu oldalamon. Ha érdekel. üdv: TENGERPICI
jaw: addigra jársz.... Fogamzásgátlás, családtervezés, nem várt terhesség stb végett......
16 már elfogadható, de a lányok-fiúk nagyrésze még akkor nem elég érett, inkább 17tõl felsõ korhatár nincs, és ne az legyen a lényeg, hogy a mai világban mi a "normális", mert manapság már nem lényegesek az igazi értékek, lassan eltûnik a tartás, a az önbecsülés, a normális értékrend, nem akármiért szexelnek 12-15 évesek...
Egyébként is ilyen korban amiben most vagy...13. Általában csakis a kiváncsiság végett tennéd. Az kevés!! Késõbb meg sokszor csak a szerelembe vagytok szerelmesek. Nem a srácba. Ja és akik azt mondják ilyen korban neked ("barátnõid"), h õk már elvesztették - sokszor hazudnak. 35/F
Eljegyzés után tartanám helyesnek :) Képzeldcsak, milyen lenne, ha megtalálnád az igazit, és már nem maradna meg neki a nõi büszkeséged: a szüzességed...? Kiakadna rendesen. Ne tedd ezt a jövõddel. Várjmég. Ne hallgass azokra, akik még az általánost sem végezték el, és már 600-an átmentek rajtuk... Ha pedig barátod lesz, és egy idõ után már erõlteti, akkor ha igazán szeret, megérti, hogy várnia kell még. Ha nem vár, akkor nem érdemli meg! Jegyezd meg csajszi:) Egy jóakaród.

Meddig normális a vérzés, egyáltalán normális a vérzés a szüzesség elvesztése után egy nappal?

még menstruációs görcseim is vannak. :S A vérzés nem vészes, épp hogy csak meglátszik a tisztasági betéten, de én azért aggódom. :/

Legjobb válasz: Teljesen normális, ne aggódj.

Teljesen normális, ne aggódj.
Normális. Bnõmnek 1 hátig volt pecsételõ vérzése utána. De ha nagyon aggódsz látogasd meg a nõgyógyászodat. Õ elmond mindent:) Mi nem tudhatunk semmit biztosra.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!