Találatok a következő kifejezésre: Szüzesség elvesztése normális (47 db)

5 napja veszitettem el, 3 napra ra sotetbarna folyasom lett, azthittem hogy csak a normalis szuzesseg elvesztese utan kifolyo "folyadek", ez aztan atalakult mensivé... mi tortenhetett? =?

a szuzesseg elvesztese utan nem kesik a mensi? raadasul meg eleg sok ido lenne addig amikor megkene jonnie =?

Legjobb válasz: miért késne a szüzesség elvesztése után a menszi? Nem tudom hány éves vagy, de gondolom fiatal és ebbõl kiindulva kétlem, hogy rendesen beállt volna már a menszid. A szex egyébként is febolygatja kicsit a tested, hormonok meg ilyesmi, szóval ezáltal hatással lehet a menszidre, és ez mindenkinél más, hol elõbb, hol késõbb jön meg és van akinek nincs hatással rá. Szóval szerintem ez normális, de ha valami rendellenes folyásod van vagy viszket és egyéb problémák, akkor irány a doki mert lehet hogy elkaptál valamit, de bízom benne hogy használtatok óvszert!

miért késne a szüzesség elvesztése után a menszi? Nem tudom hány éves vagy, de gondolom fiatal és ebbõl kiindulva kétlem, hogy rendesen beállt volna már a menszid. A szex egyébként is febolygatja kicsit a tested, hormonok meg ilyesmi, szóval ezáltal hatással lehet a menszidre, és ez mindenkinél más, hol elõbb, hol késõbb jön meg és van akinek nincs hatással rá. Szóval szerintem ez normális, de ha valami rendellenes folyásod van vagy viszket és egyéb problémák, akkor irány a doki mert lehet hogy elkaptál valamit, de bízom benne hogy használtatok óvszert!
Tök mind1, mikor veszted el, nem befolyásolja. Amit írtál, abból az derül ki, hogy beszartál. De nagyon.
Vegyél pelenkát! Nekem a Libero vált be.

Miért lett divatos korhoz kötni a szüzesség elvesztését? Miért olyan nagy gond, ha valaki huszonévesen ér meg egy normális kapcsolatra?

Elég sok embert csak késõbb kezdi érdekelni a másik nem vagy tini korukra nem voltak érettek esetleg volt valami defektjük vagy nagyon nehezen ment nekik az ismerkedés. Emiatt nem értem, hogy a 20 év felettieket miért skatulyázzák be a nem egészséges kategóriában, amikor sokuk teljesen egészségesek, csak késõbb értek meg. Emiatt nem értem minek kell korhoz kötni, mikor nem mindenki 14-15 éves korára vagy 17-18 éves korára ér meg csak valamivel késõbb és úgy látom több emberre igaz.

Legjobb válasz: Ha lány vagy, akkor megértelek. De egy fiúnál nincsen komoly kapcsolathoz kötve a szüzesség elvesztése. A legtöbb férfi egyszerûen olyan, hogy könnyen szexel elõször alkalmi vagy egy éjszakás kapcsolatban is. Én is egy másfél hónapig tartó viszony során veszítettem el 18 évesen, amit egyáltalán nem neveznék komoly kapcsolatnak. Egy nõnél érthetõ, ha nem talál komoly kapcsolatot és az a baj, de egy férfinél ez nem kifogás. Egyébként akinek 15, vagy 18 évesen nem megy a csajozás, az késõbb sem fog hirtelen a semmibõl megtanulni érteni a nõkhöz, erõfeszítés nélkül. 28/F

Ha lány vagy, akkor megértelek. De egy fiúnál nincsen komoly kapcsolathoz kötve a szüzesség elvesztése. A legtöbb férfi egyszerûen olyan, hogy könnyen szexel elõször alkalmi vagy egy éjszakás kapcsolatban is. Én is egy másfél hónapig tartó viszony során veszítettem el 18 évesen, amit egyáltalán nem neveznék komoly kapcsolatnak. Egy nõnél érthetõ, ha nem talál komoly kapcsolatot és az a baj, de egy férfinél ez nem kifogás. Egyébként akinek 15, vagy 18 évesen nem megy a csajozás, az késõbb sem fog hirtelen a semmibõl megtanulni érteni a nõkhöz, erõfeszítés nélkül. 28/F
Szerintem tindédzser korban gyakori hogy nem érik meg valaki egy kapcsolatra és szexre, de azt furcsának tartom ha még 20-30 évesen sem elég felnõtt valaki hozzá.
Én értelemhez kötném legszívesebben, de nehéz ezzel olyanokkal tárgyalni, akik huszonévesen képtelenek értelmezni egy gyógyszer betegtájékoztatóját.
Szerintem akkor kell elveszteni amikor az illetõ elég érett, és akarja is, siettetni semmikép sem kellene.. szerintem.
4es a fiuk atlagosan 12 eves korukban mar megdunanak mindent ami mozog es onmagarol mindenki ugy velekedik, hogy erett... ez igy egeszseges... szoval ez igy nem mukodik
20-as éveik elején járó emberek 90%-a nem érett még a komoly kapcsolatra. De azért szexelnek, mert úgy gondolják, miért ne, hiszen mindent lehet. Akik meg nem csinálják, azok meg kellemetlenül érzik magukat.
Azért szexelnek, mert a szex önmagában is a világon az egyik legélvezetesebb dolog.
A kérdező hozzászólása: De ezt nem korhoz kéne kötni! Érzelemmel sokkal jobb, mint ész nélkül lefektetni mindenkit.
Ezt nem korhoz kötik, egyszerûen sok az olyan, akiknek egy hetes kapcsolatuk vannak már 13 évesen, tüdõig felhúzott nadrág, top amibõl kint van az mellük, ami alapból akkora mint a kezemen a szúnyogcsípés, de kirakják push up-pal. a fiúk meg ezekre izgulnak mert az ilyen 13-14-15 és 16 éves lányok könnyen adják magukat, és nekik gáz ha 15évesen még szüzek. egy normális ember szerintem vár az igazira akiben megbízik legyen 17-18 vagy akár huszonéves.

Szüzesség elvesztése után normális h késik?

Ha igen mennyit?

Legjobb válasz: Igen, ne aggódj, nekem nem csak a szüzesség elvesztése után, hanem még jó pár alkalommal utána is késett, pedig mindig pontos volt. Pár nap simán belefér. Asszem nekem 3-4 napot késett.

Igen, ne aggódj, nekem nem csak a szüzesség elvesztése után, hanem még jó pár alkalommal utána is késett, pedig mindig pontos volt. Pár nap simán belefér. Asszem nekem 3-4 napot késett.
Nekem 2 hetet késett utánna. 23/L
Igen. Ha már elvette a szüzességedet a pasi, akkor elõfordul, hogy nem olyan lelkes és pár órás késéssel érkezik. De olyan pasit is ismerek, aki miután elvette egy lány szüzességét többet nem is jött.
A kérdező hozzászólása: -17:41- Olyant énis ismerek.. :(

Szüzesség elvesztése milyen korban normális? Egészségügyileg lehet káros a korai/késői elvesztés?

Sziasztok! Szerintetek milyen korban normális elveszteni a szüzességét egy fiúnak/lánynak? Mi az ami már gáz, hogy túl korán későn? (Ilyeneket írjatok, hogy pl: xy-tól yx korig normális egy lánynál/fiúnál) Egészségügyileg káros lehet a korai/késői elvesztés vagy nincs hatással az egészségre? Ez csak ártatlanul érdekel, hogy mi a többség véleménye. Köszi előre a válaszokat.

Legjobb válasz: Embereknél kb. 15 -tõl 20-ig normális. Romáknál 8-tól 9-ig.

Embereknél kb. 15 -tõl 20-ig normális. Romáknál 8-tól 9-ig.
egészségügyileg káros késõi elvesztés???ilyet még nem hallottam .vagy van olyan orvos aki recept helyett egy bordélyház címét adja meg?
szerintem 15-20-ig normális túlesni rajta.
normális, amikor úgy érzed, hogy lelkileg is fel vagy készülve rá, és szereted azt, akivel vagy.ha életkort kellene mondani, akkor 17 legkorábban, legkésõbb mondjuk 25.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a normális válaszokat!
Mi az hogy 30 évesen ideális???? 20 évesen a szüzek már rágörcsölnek és bedepiznek emiatt! 20 évesen azért már illik elveszíteni! És minél késõbb kezdeni. Mondjuk 16-17 évesen elkezdeni járni, és 18 évesen elveszíteni!
Ez nem egy betegség amitõl meg kell szabadulni. aki erre rádepizik az másra is ráfog.
lehet fizikai, és lelki sérülés is ha túl korán kezdi az ember. 17 éves kortól érdemes elõször szeretkezni elõtte nagyon korai, mert agyilag, érzelmileg, lelkileg 99, 9%ban éretlenek hozzá a gyerekek sõt lehet fizikailag is. Sosem gáz ha késõbb veszíted el.
Fiúknál: 14-25 Lányoknál: 16-19 Szerintem nincs egészségügyi hatása a túl késõinek vagy a túl korainak, csak mentális hatása, ha túl korai nem tudja feldogozni mi történt, ha túl késõn, (és még nem vesztette el) akkor meg depressziós lesz, egyebek.
szerintem is 18-30 között ideális ha túl korán veszti el valaki, akkor fõleg mentális problémái lehetnek ezzel kapcsolatban, de ez fizikailag is megnyilvánulhat (pl vaginizmus, de persze a vaginizmust nagyon sok minden okozhatja) a késõi elvesztés az szerintem max elõtte lehet káros, ha depressziós az illetõ, hogy neki miért nem sikerült... de nem hinném, hogy utólag ez nagy lelki problémákat okozhatna (fizikailag meg semmit)
Szerintem 17-24 között. 17 év alatt még korai, félelem rossz tapasztalat tönkreteheti a késõbbi szexuális életet. 24 felett már depis, szorongó lesz az ember, mert azért zavarja az "öregkori" szüzesség.
milyen 13? ember, jól vagy te? 13 az rohadtul korán van, szinte még a 16is.
utolsó elõtti*
jah, persze, ez nem kortól függ kedves utolsó, szóval 13 évesen is nyugodtan feküdjön le akárkivel, és majd biztos nem lesz tõle semmi egészségügyi baja. szerintem 17-tõl 25-ig normális.
Egészségügyileg is káros lehet, ha a serdülés elõtt történik meg. Komoly sérülést okozhat mind fizikai, mind lelki szinten.
ez nem kortol függ.....
Legkorábban 18, legkésõbb 30 körül mondanám (egyéni vélemény). Az, hogy van-e egészségügyi kockázata a túl korainak, vagy a túl késeinek, passzolom. Valószínûleg túl korán (12-13 sem ritka) nem elég érettek rá, ha pedig túl sokáig húzódik, az frusztráló, ami depresszióhoz, folyamatos szorongáshoz vezet, ami szintén nem egészséges. Õszintén? Passz. :Ð
Korainak 13 mat tartom. Késõnek a 25...
16-25 egézségre nem káros de a korai az agyi szintet mutatja legfeljebb ott lesz baj
mi az hogy 13-14-15? hol a [email protected] élünk?

Kb. egy hónapja vesztettem el a szüzességemet. Védekeztünk, és az óvszer nem szakadt el, nem csúszott le, és semmi egyéb malőr sem történt, de nem jött meg a menstruációm. Ez normális a szüzesség elvesztése után?

Legjobb válasz: Vegyél egy tesztet a biztonság kedvéért, de az, hogy nem jön meg még rendszeresen, inkább a koroddal lehet összefüggésben, nem azzal, hogy szûz voltál.

Vegyél egy tesztet a biztonság kedvéért, de az, hogy nem jön meg még rendszeresen, inkább a koroddal lehet összefüggésben, nem azzal, hogy szûz voltál.
Szerintem vegyél egy tesztet, h megnyugodj. De egyébként mennyi idõs vagy, és mennyire volt rendszeres a ciklusod? Mert én pl 15 éves korom óta menstruálok, de még mindig vannak pár napos csúszásaim. Egy idõben 23 napos volt a ciklusom, aztán hirtelen 30, most meg hol 28, hol 26, hol 30 nap... Szóval ezeket fontos lenne tudni, h többet tudjunk mondani. De tényleg, ha gyanakszol, menj el tesztet venni, vagy nõgyógyászhoz. De ha teherbe estél volna, sztem már lennének tüneteid. (Mellfeszülés, rossz közérzet, rosszullétek, ilyesmik. A kimaradó vérzés csak az egyik tünet.) 24L
Terhes vagy :(
Anya vagy :S
Terhes vagy.
Terhes vagy.
volt olyan amikor én csináltam a barátommal hogy utánna nekem 1 hónapotkésett. de biztonság kedvéért vegyél tesztet!!
Miert kell egybol halalra remiteni szegeny lanyt? Nem tudom, hogy hany eves, de az az o dolga, ha mar elvesztette a szuzesseget. En husz eves vagyok, es nekem van ugy, hogy neha tobb mint 1 hetet kesik. Es Nem vagyok terhes. Ha idegeskedel, attol is keshet par napot. De szerintem is vegyel egy tesztes, es akkor megnyugodsz. U.i. szerintem nem kell mitol tartanod..:)
Hány napja késik?
Lehetek majd a kereszt apja?
Az is számít, hogy eddig rendszeres volt e a mensesed. Amikor elvesztetted a szüzességed akkor utána nem véreztél?
a gumi sem 100% rá is van írva unokatesóm használt gumit és terhes lett de ott se volt semmi malõr és ne mondjátok h mással is volt közben mert nem és abban a 3 hónapban csak egyszer szexelt szerintem te terhes vagy

Meddig normális a vérzés, egyáltalán normális a vérzés a szüzesség elvesztése után egy nappal?

még menstruációs görcseim is vannak. :S A vérzés nem vészes, épp hogy csak meglátszik a tisztasági betéten, de én azért aggódom. :/

Legjobb válasz: Teljesen normális, ne aggódj.

Teljesen normális, ne aggódj.
Normális. Bnõmnek 1 hátig volt pecsételõ vérzése utána. De ha nagyon aggódsz látogasd meg a nõgyógyászodat. Õ elmond mindent:) Mi nem tudhatunk semmit biztosra.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen! :)
normalis :) szep lassan elmulik hogy faj
Nem egészen normális. Ha megfelelõen fel vagy izgatva és kellõen nedves nem kellene fájnia. Ha elsietitek, akkor fáj.
Csatlakoznék az elõttem szólóhoz hogy nem árt ha kellõ nedves vagy .Szólj a barátodnak hogy foglalkózon veled is mig nem leszel elég nedves .

A szüzesség elvesztése utáni vérzés normális?

Legjobb válasz: Igen, normális :)

Igen, normális :)
nem, sürgõsen ORVOS, lehet, hogy vaginitis vulgaris-t kaptál, sürgõs ellátást igényel.
normális dolog
Normális, nyugi.
igeen

Szüzesség elvesztése után normálisok ezek a fájások/tünetek?

Az utolsó menstruációm elmúlása után 1 nappal lefeküdtünk a párommal, persze védekeztünk és a gumi nem szakadt ki, nem csúszott le és nem bennem ment el de a petefészkem nagyon fáj, néha belenyilal és szúr. Második reggelente ha felkelek éhség érzetem van 1-2 percre aztán elmúlik, egyszer picit fájt a derekam is mintha megakart volna jönni, de aztán az is elmúlt, csak a alhasi fájdalmak nem! Valaki tapasztalt hasonlót esetleg? Terhességről lehet itt szó? És egyébként mikor érdemes tesztelni? A menstruációm majd csak a hónap végére várom, 21-23 napos ciklusaim vannak, az lenne itt még a kérdésem, hogy ha az aktus után 2 héttel tesztelnék, de a menstruációmnak még addigra nem kell megjönnie akkor a teszt biztos eredményt fog mutatni? Nem bírok várni a következő ciklusomig, és félek, hogy esetleg teherbe eshettem! Kérem valaki írjon! 17/L

Legjobb válasz: Nem eshettél teherbe, ha normálisan védekeztetek. Vegyél egy vizeletsugaras tesztet ha attól megnyugszol. 72 óra után kimutatja a terhességet. Ne várj a hónap végéig, ha megmaradnak ezek a fájdalmaid. Menj el nõgyógyászhoz. 23/F

Nem eshettél teherbe, ha normálisan védekeztetek. Vegyél egy vizeletsugaras tesztet ha attól megnyugszol. 72 óra után kimutatja a terhességet. Ne várj a hónap végéig, ha megmaradnak ezek a fájdalmaid. Menj el nõgyógyászhoz. 23/F
Nem hiszem, de egy tesztet azért csinálj.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.Megfogadom õket!

Normális, ha a szüzesség elvesztése után kicsit megváltozik a menstruáció?

Ez az 1. alkalom azóta, hogy megjön, de olyan mintha más lenne. Nem fáj annyira a hasam...a színe is más.. L

Legjobb válasz: Normális, idõben is lehet nagy eltérés(akár hetek).

Normális, idõben is lehet nagy eltérés(akár hetek).

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!