Találatok a következő kifejezésre: Szüz vok lehetek (3 db)

Lehetek-e terhes e feltételek mellett: tegnap volt az utolsó nap mensiben, btom kielégített kézzel. Ezelőtt saját magával tette uazt, félek, ha maradt vagy került sperma az ujjára akkor teherbe eshetek-e? (ő azt mondta, h száraz v az ujja) szűz vok.

Legjobb válasz: :-S már jobb kicsit...de igazad van,mert már azon gondolkodom,h miért bizsereg ott lenn meg hogy miért van melegem?! :-( szóval lehet, h ebbe belebolondulok :-S

Ne beszélj be magadnak hülyeségeket, mert a terhesség tüneteit még két hét múlva sem érezhetnéd.
A kérdező hozzászólása: sajnos nagyon ki vok készülve.alapvetõen egy szolid, parázós nyuszi lány vok. s ma este kb 1.5 órája szúr a baj oldalon vmi...talán a petefészkem felé és nagyon ideges vok :((( nem bírom ki a köv menzeszig...ááá az naon sok :((( (azt nem tom, h lehet-e ez amiatt, h ma múlt el amenzesz? v nem tom...hülye vok :(
bemeséled magadnak, szomorú hogy 18 vagy és ennyire lila gõzöd nincsen, mi kell ahhoz hogy egy gyerek megfoganjon.pontozzál le attol sem leszel okosabb
A kérdező hozzászólása: ááá de nem 18 évesen :( és nem úgy, h ma szakított velem a fiú...szóval sztnék babát kb 10 év múlva.. HA VESZEK TESZTET MIKOR CSINÁLJAM MEG?A NAP MEIK SZAKÁBAN?tegnap történt, de ha hnap megcsinálom akkor már tuti eremdényí lesz a kezemben?
A kérdező hozzászólása: :-S már jobb kicsit...de igazad van, mert már azon gondolkodom, h miért bizsereg ott lenn meg hogy miért van melegem?! :-( szóval lehet, h ebbe belebolondulok :-S
A kérdező hozzászólása: Rendben, köszönöm szépen :-)
Szerintem, ha meg se ujjazott, akkor feleslegesen aggódsz, úgy nem lehetsz terhes.
nem. amúgy mi köze a szüzességnek ahhoz, hogy terhes lehetsz-e, vagy sem? De ma már volt ez a kérdés.
Elõre szólok, hogy a köv mensid vagy egy hetet fog késni, ha így aggódsz. De lehet kettõt...
nem kritikaképp mondtam, de ha ennyire félsz (már már betegesen) , látatlanban sneki nem tud mit tanácsolni, menj el orvoshoz pár hét múlva, vagy várd meg amig megjön, ennél többet nem tudunk érted tenni
A kérdező hozzászólása: :-( sajnos nem tudom, hogy hogy lehet lepontozni... arra a százalékos mutatóra gondolsz?nem ütöttem be semmit. hiába ítélsz el, nem tudod, hogy bennem mi játszódik le. a szomorúság bármit kihozhat az emberbõl.külsõ emberek tanácsáért jöttem ide, nem kritizálásért. :-) DE HA MA ESTE ELKEZDETT SZÚRNI A BAL hasi oldalam :-(
A kérdező hozzászólása: Igen, elég kultúrálatlan a stílusom ha sietek. mert ebben a helyzetben sietek. már egyetemista vagyok, szóval érettségi kilõve :P köszönöm szépen, hogy írtok nekem :-) már csak azt szeretném megtudni, hogy miért szúr a hasam?lehet, hogy bemesélem magamnak az egészet? (tudom, hogy mi hogy zajlik, de tapasztalni még nem tapasztaltam/nem éreztem...)
Szia! Pontozz le, ha akarsz, de ha tényleg 18 éves vagy, akkor egy kicsit már többet kellene tudnod arról, hogyan zajlik a megtermékenyítés! Mint ahogy a magyar helyesírás szabályairól is, nem hiszem, hogy az érettségin díjazták ezt a "vok, sztem, btom, naon, stb." stílust. Lényeg a lényeg, egy szimpla ujjazástól még nem leszel terhes, bármennyire is magát részesítette elõször elõnyben/élvezetben az expartnered...
Szia! Én a 18.33 válaszoló vagyok. Félreértetted amit írtam. Úgy értettem, hogy nagyon sokan próbálkoznak hónapokig és még sincs semmi. Vagyis nem olyan könnyû teherbe esni pláne nem így. Tesztelni a várt menszi kimaradása után kell.
A kérdező hozzászólása: igen, sõt!mire tegnap hazaértem már email várt, h szakít :( sztem õ is megijedt. 1 hónapot várjak h megtudjam h teherbe ejtett úgy, h nem ujjazott meg csak az ujjával körözött arrafelé? nem bírom ki :(
Tegnap kielégített, ma meg dobott?!?!?!? Hogy van ez? A tesztet csak akkor érdemes megcsinálnod, ha a következõ mensid késik. Elõtte nem mutatja ki e terhességet.
Ha kimarad, utána érdemes tesztelni. Addig nem valószínû, hogy kimutatja, de holnap 1000%, hogy nem. Bocs, de ha 18 éves vagy már, kicsit utánanézhetnél a dolgoknak!
Tényleg ne idegeskedj. Nagyon kicsi rá az esély bár nem lehetetlen. Gondolj bele mennyien szeretnének babát és nem sikerül, annak ellenére, hogy nap mint nap együtt vannak és nem védekeznek. Nyugi!
Nyugodj meg, mielõtt az agyad terhességi tüneteket kezd el kreálni! Nem lehetsz terhes!
A kérdező hozzászólása: naon félek...tapasztalatlan vok.nem hatolt be mélyen, épp hogy érintette a szûzhártyám falát az ujjával.ha a menzesz utolsó napján vok akkor van esélye a terhességnek vagy van vmilyen esélye?
A kérdező hozzászólása: Épp, hogy érintette a szûzhártyámat s a két izgatás között volt pár perc. már kezdek lehiggadni, de ma akkor is picit megijedtem, mert szúrt a hasam alja meg a ott valahol lent :-) (tegnap elmúlt menzesz miatt is lehet ilyen tudomásom szerint??!!)

Szüz vok de lehetek úgy terhes ha kielégítettem a páromat kézzel és ő utánna engem?

16 éves vok de még nem voltam fiuval együtt és egyik nap kielégítettetem a barátomat kézzel de nem törölköztünk meg és ? utánna hozzám ért...

Legjobb válasz: Ha a kezén vagy bármi másán ondó volt, és belédnyúlt, vagy csak hozzád, nem 100% hogy nem lehetsz terhes, de kicsi a valószínûsége. Azért figyeljetek oda jobban.

Ha a kezén vagy bármi másán ondó volt, és belédnyúlt, vagy csak hozzád, nem 100% hogy nem lehetsz terhes, de kicsi a valószínûsége. Azért figyeljetek oda jobban.
biztos hogy nem!!!
nem hiszem
Nem akarlak bántani, de 16 évesen már illene errõl picit többet tudni.. :-) Biztos, hogy nem lehetsz terhes. de érdemes lenne utánaolvasni, nehogy majd véletlenül becsússzon a baba, ha még nem szeretnétek..

19 éves lány vok és még szűz a barátom megpróbálta berakni de nem ment így inkább hagytuk de gumi nélkül próbáltuk az előváladékától lehetek terhes? Légy szíves ne bunkózatok mert félek h baj lessz?

Legjobb válasz: És mi lett volna, ha akkor is eszedbe jutott volna, hogy az elõváladéktól is teherbe lehet esni, amikor beengedted gumi nélkül?

És mi lett volna, ha akkor is eszedbe jutott volna, hogy az elõváladéktól is teherbe lehet esni, amikor beengedted gumi nélkül?
Nagyon kis esély van rá, hogy az elõváladék "élvezetcsepp" is tartalmazhat spermát, amitõl teherbe esel, nem tartom valószínûnek, hogy az is vagy. Mindenesetre a lelked megér 2-3 ezer forintot ( esemény utáni ) feltéve, ha nem múlt héten történt az eset.
Bizony, lehetsz terhes!Meg az attól is függ, hogy a ciklusod hányadik napján voltál.Szorítok, hogy ne legyen baj L/21
Persze h lehetsz terhes! Nem akarlak szidni, de szerintem 19 évesen lehetne erre legalább neked eszed!Bocsi, azért remélem nem lessz gond ...
Lehetsz terhes! Miért kell mindig ajtóstul rontani a házba?
Vagy ha már annyira nem akarjátok gumival, akkor legalább használjatok Pharmatexet+megszakítás, vagy a legjobb a tabi. L/21
Nagyon kicsi rá az esély. Nem hiszem hogy az lettél. ahoz azért több kell. Szóval csak nyugi. Itt amúgy nagyon szeretik ijesztgetni a fiatal lányokat. Nem vagy terhes ez tuti!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!