Találatok a következő kifejezésre: Szült már a János (3 db)

Szült már valaki a János korházban? Milyen volt a hozzá állásuk? Ember és Baba barát a korház?

Legjobb válasz: Én az elsõ gyerekemet ott szültem. Ugyan császár volt, mert nem volt más megoldás, de én nagyon meg voltam elégedve. Ez volt 3 éve. Azóta új szülõszoba van, külön szobákkal, otthonos környezettel, fürdõkáddal, labdával és bordásfallal. Én a második gyerekemet is ott fogom szülni, mostmár csak napok kérdése. Szerintem abszolút bababarár, mert a babát egybõl odaadják, és egy kis tisztogatás után meg is tudod szoptatni. A baba pedig éjjel-nappal veled lehet, max. fürdeni kell bevinni. Az igaz, hogy többen bejöhetnek már az elsõ idõkben is, de ez szerintem inkább az anyukáktól függ. Mert ha te azt mondod, hogy ne jöjjenek olyan sokan és gyakran, akkor nyílván nem lesz akkora forgalom. Én a Szt. Imrébe tartozom, és hiába felújjított, alternatív szülõszobával is rendelkezõ kórház, viszont hely nagyon nincsen, nagyon sok ismerõsöm volt, aki mondta, hogy szülés után kb.5x kellett szobát váltania, mert a helye mindíg kellett valakinek, vagy pedig már 2 nap után hazaküldik az embert, mert nincs hely és nem tudják hova rakni az anyukákat.

Én az elsõ gyerekemet ott szültem. Ugyan császár volt, mert nem volt más megoldás, de én nagyon meg voltam elégedve. Ez volt 3 éve. Azóta új szülõszoba van, külön szobákkal, otthonos környezettel, fürdõkáddal, labdával és bordásfallal. Én a második gyerekemet is ott fogom szülni, mostmár csak napok kérdése. Szerintem abszolút bababarár, mert a babát egybõl odaadják, és egy kis tisztogatás után meg is tudod szoptatni. A baba pedig éjjel-nappal veled lehet, max. fürdeni kell bevinni. Az igaz, hogy többen bejöhetnek már az elsõ idõkben is, de ez szerintem inkább az anyukáktól függ. Mert ha te azt mondod, hogy ne jöjjenek olyan sokan és gyakran, akkor nyílván nem lesz akkora forgalom. Én a Szt. Imrébe tartozom, és hiába felújjított, alternatív szülõszobával is rendelkezõ kórház, viszont hely nagyon nincsen, nagyon sok ismerõsöm volt, aki mondta, hogy szülés után kb.5x kellett szobát váltania, mert a helye mindíg kellett valakinek, vagy pedig már 2 nap után hazaküldik az embert, mert nincs hely és nem tudják hova rakni az anyukákat.
http://www.golyahaz.hu/nyitolap Nézd meg! Amúgy igen az.Remek kh!
nem tartozik a hivatalos bababarát kórházakhoz. de ahoz képest ogy nem az, viszonylag normális. bár én nem szülnék ott (oda tartozom, de a zt. imrébe megyek, ég és föld a kettõ)
Én mind a három gyerekemet ott szültem (a harmadikat 2 hete!) és jók a tapasztalataim. A szülésznõk és az orvosom is az elvárható legtöbbet nyújtották.
Én 1 hónapja szültem ott. Az osztályos nõvérekrõl (nõgyógy.)és a csecsemõs nõvérekrõl sem tudok jót mondani 1-1 (szó szerint!) kivétellel! Az orvosommal nagyon meg voltam elégedve! A szülésznõk is nagyon kedvesek. Viszont az nem tetszett, hogy egész nap lehetett látogatót fogadni. Nem lehet rendesen szoptatni (sem) ekkora forgalom mellett.

Szult mar valaki a Janos kh ugyeleten fogadott orvos es / vagy szuleszno nelkul? Megbanta esetleg?

Marmint hogy nem fogadott fel senkit.Kevesbe figyeltek ra?Mire szamitsak?

Legjobb válasz: Szia! Én a János kh-ban szültem, nekem csak az orvosom volt fogadott. Amíg a dokimra vártam,addig az ügyeletes szülésznõ volt velem,végtelenül türelmes és rendes volt. Nem bántam meg, hogy nem fogadtam fel szülésznõt, mert akik ott voltak, azok maximálisan,lelkiismeretesen ellátták a feladatukat,mint szülésznõként, mint emberileg!:-) Könnyû szülést kívánok neked!

Szia! Én a János kh-ban szültem, nekem csak az orvosom volt fogadott. Amíg a dokimra vártam, addig az ügyeletes szülésznõ volt velem, végtelenül türelmes és rendes volt. Nem bántam meg, hogy nem fogadtam fel szülésznõt, mert akik ott voltak, azok maximálisan, lelkiismeretesen ellátták a feladatukat, mint szülésznõként, mint emberileg!:-) Könnyû szülést kívánok neked!
Szia.Én is a Jánosban fogok szülni, augusztus 15re vok kiírva.Te mikorra vagy kiírva?Dokit fogadtam, szülésznõt nem.Elsõ babát várod te is?Hány hetes vagy?
Szia! Én ott szültem 7 hete, nem volt se fogadott dokim se fogadott szülésznõm, nem bántam meg hogy ott szültem, mindenki aki foglalkozott velem az rendes és türelmes volt, csak azért rossz, mert minden váltásnál más és más fog veled foglalkozni, igy ha valakit megkedvelsz nem bbiztos hogy ott lesz veled, bár nekem a szülésznõ anyira kiváncsi volt a babára hogy bent maradt megnézni. Nem fogod megbánni, ha ott szûlsz és nincs fogadott brigádod.

Dr. Kovács Tamás a János Kórházban, ki szült már nála? Magánrendelést tart? Ha igen, mennyiért és mennyit kér a szülésért?

30 hetes terhes vagyok, de gondolkodom, hogy orvost váltok. Ô szimpatikusnak tûnt, de jó lenne véleményeket olvasni, akik ismerik.

Legjobb válasz: Én nála szültem, az a doki nekem nagyon szimpatikus volt, a szülésem egy örök élmény. Terhesgondozásra Zsolnai drhoz jártam, de a szülésemkor Kovács doki volt ügyeletes. Következõ terhességemnél biztosan felkeresem magánrendelõjében. Azóta már biztosan megszültél, végül kinél? :)Üdv, egy lassan másfél éves kiscsaj anyukája

Én nála szültem, az a doki nekem nagyon szimpatikus volt, a szülésem egy örök élmény. Terhesgondozásra Zsolnai drhoz jártam, de a szülésemkor Kovács doki volt ügyeletes. Következõ terhességemnél biztosan felkeresem magánrendelõjében. Azóta már biztosan megszültél, végül kinél? :) Üdv, egy lassan másfél éves kiscsaj anyukája
A kérdező hozzászólása: 2hónapja, nála. nem bántam meg :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!