Találatok a következő kifejezésre: Születésem óta van, (74 db)

A péniszemen születésem óta van egy barna folt ugyan úgy érzek ott is stb csak nem tudom mire véljem egyszerü színelváltozás? Csak pár négyzetmili az egész.

Elöre köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: A pénisz bõrén épp úgy lehet elszínezõdés, mint a testeden bárhol máshol. Ez nem baj.

A pénisz bõrén épp úgy lehet elszínezõdés, mint a testeden bárhol máshol. Ez nem baj.
Koordinátákat is kérünk! Anélkül hülyén halunk meg! Most komolyan, mit gondolsz, ki kíváncsi a te farkadra milliméteres beosztásban? Örülj, hogy van, oszt' aludjál!
A kérdező hozzászólása: Azt elfelejtettem említeni ez a makkomon van a húgycsötöl balra ahol "2 válik a pénisz".(az egyik oldalon)
És ha most azt mondom, hogy a húgycsõtõl balra nem lehet a péniszeden színes folt, akkor mit csinálsz? Aludj már, ne parázz ilyen hülyeségeken...
Pigment.
Barna foltosodás nálam is van, körülmetélés utáni problémák egyike. Neked megvan a fitymád? Az elõbõr által takart részen, bõr alatt van a makkon ilyen jelenség? Dörzsölõdéstõl elõjön ilyesmi többeken, de elõbõr alatt nem nagyon, max fertõzés miatt lehet, de ez se biztos, csak én úgy sejtem
Vannak más betegségek is, amik nyirokcsomó-megnagyobbodást okoznak. Pl. szarkoidozis (nem rosszindulatú betegség).
A kérdező hozzászólása: Köszönöm segítséged:)

Születésem óta van a fejemen fönt baloldalon 1 rózsaszin forditott háromszog, amin fölül nagyon kicsi félkör bevágás van. Tudja vki mit jelenthet?

Legjobb válasz: Azt, hogy a fejeden fönt baloldalon 1 rózsaszín fordított háromszög, amin fölül nagyon kicsi félkör bevágás van. Gondoltad volna? Esetleg nem találkoztál a repülõ csészealjban Pataki Attilával?

Azt, hogy a fejeden fönt baloldalon 1 rózsaszín fordított háromszög, amin fölül nagyon kicsi félkör bevágás van. Gondoltad volna? Esetleg nem találkoztál a repülõ csészealjban Pataki Attilával?
Azt jelenti hogy meg fogod szülni az antikrisztust. Egyébként bármi odanyomódhatott születésedkor vagy még a kórházban, a kisbabák koponyája és fõleg a bõre nagyon érzékeny. Még himlõhelyre vagy esetleg picikori tanyálásra a betonon utalna de ha születésed óta megvan akkor fenti. _Raven_
Na végre! Mióta kereslek! Tudod, együtt érkeztünk 4000 éve a Vénuszról!
A kérdező hozzászólása: normális kérdést tettem föl hülyeségek nemérdekelnek...nehiggyétek hogy van és nem nem a szülés miatt
Ha ennyire nem hagy nyugodni, nézz utána valamilyen szimbólumokkal foglalkozó oldalon vagy keress egy embert aki foglalkozik ilyenekkel (nem tudom a pontos megnevezésüket de szimbólumok és jelképek elemzésével és ezek történelmi hátterével foglalkoznak, na ilyet.) _Raven_
A kérdező hozzászólása: köszi raven.már neten nézegettem itt ott de semmmi:S olyan embert aki szimbolumokkal foglakozik nemtom hol keressem...van sok ismerösöm söt családom nagyszázaléka is evvel foglalkozik még mutterom is :) de õk nemértenek a szimbolumokhoz
Egyetemek honlapjain is kereshetsz, történész és ókor tanszékeken, kell lennie olyan tanárnak aki ért hozzá. Az egyetemek honlapján nézd meg a tanszékeket, keress rá az oktatókra, kint szokott lenni az elérhetõségük. _Raven_
Raven Mégis milyen történelmi háttere van egy születéskori bõrhibának ??
Írtam az elsõ válaszomban, hogy szerintem bõrhiba, de ha ennyire fúrja az oldalát, nézzen utána, nem hasonlít-e valamilyen szimbólumra. Sok töri tanszékes tanár ért a szimbólumokhoz, õsi jelképekhez, azért ajánlottam hogy ott nézzen utána. Bár szerintem akkor is valami születéskor történt kis sérülés nyoma lehet. _Raven_

Babámnak születése óta van a bimbóudvar szélén bőrkinövése szerintetek mi lehet és mitől? Volt valaki babájának?

Legjobb válasz: Vidd el a bõrgyógyászatra. Nem lehet hogy 2 mellbimbója van, csak a másik kisebb?

Vidd el a bõrgyógyászatra. Nem lehet hogy 2 mellbimbója van, csak a másik kisebb?

Már szinte születésem óta van a kezemen ilyen piros pötty, ez meg mi?

Piros pötty van ami szerintem vérrel van tele, mert ha elhúzom a b?rt nem látszik. Az egyik kezemen van 2 a másikon 1 db, hát egy kicsit idegesít hogy nincs egy normális kezem. És néha egy kicsit elmúlik aztán újra visszajön. Ez már egyszer kb. 2évig volt a szemem mellett is, de az szerencsére elmúlt. De ezek nem. =(

Legjobb válasz: Nekem is van ilyen az egyik kezemen,de én sem tudom,hogy mi ez.Amúgy engem nem zavar,mert az enyém nagyon pici,aig észrevehetõ!

Nekem is van ilyen az egyik kezemen, de én sem tudom, hogy mi ez.Amúgy engem nem zavar, mert az enyém nagyon pici, aig észrevehetõ!
Nekem is van, de nem tudom mi az.
Érgomolyag.Lézerrel eltávolítható.

Három hetes babámnak születése óta van, hogy remeg az alsó szája amikor fölemeljük. Ez nem baj? Más babónak is van ilyen?

Legjobb válasz: Azt nem tudom,hotgy baj-e de az én kislányom is csinálja.Remélem nincs baj.

Azt nem tudom, hotgy baj-e de az én kislányom is csinálja.Remélem nincs baj.
Én is megkérdeztem annó a dokit, FÁZIK, illetve kirázza a hideg. A felnõtteknél ugye libabõr jelentekezik, de a babáknál a száj remegtetése. Én fel is írtam, hogy mikor volt elõször libabõrös, olyan édes volt, tisztába raktam és a combija pöttyös volt. :) :) :) Azóta nem remegett a szája.
fiam még fél évesen is csinálta, semmi baj nem lesz ebbõl. Legalább is nekünk ezt mondta a doki, és nem is lett. Most már 3 éves.
szia! nekem a lányom akkor csinálta mikor fázott, vagy pisis volt a pelusa vagy sírt.szerintem sincs semmi baja, de sztem azért nézd meg a pelusát...
Mikor nalunk vizitelt a gyerekorvos, a babam sirt es kozben remegett a szaja. Az orvos akor mondya, hogy ez kalciumhianyt jelent.

Születésem ota van a hátamon egy anyajegy. Kb 5éve besötétült, és valami szemölcs féleség áll ki belőle. Gond lehet vele?

Legjobb válasz: Mindenképpen menj el vele bõrgyógyászhoz az anyajegyeket, ha ilyen módon változtak és egyébként évente ajánlott elmenni.Szerintem menj inkább el egy bõrgyógyászhoz.Írj vissza majd mi történt.

Mindenképpen menj el vele bõrgyógyászhoz az anyajegyeket, ha ilyen módon változtak és egyébként évente ajánlott elmenni.Szerintem menj inkább el egy bõrgyógyászhoz.Írj vissza majd mi történt.
Akkor most már valóban itt az ideje, hogy elmenj dokihoz! Leszedni nem véletlenül szokták, hanem mert kockázatot jelent (lehet belõle rosszindulatú) A bõrrák ráadásul a leggyorsabban terjedõ (áttétesedõ) rákfajta, úgyhogy vedd is majd komolyan a dokit!
A kérdező hozzászólása: 5éve voltam már akkor küldtek leszedetni csak nem mentem:S
a tûzfoltot nem lehet semmivel kezelni, magától elmúlik
az én babámnak az orrán van. barátkozz meg vele, ne csinálj vele semmit, és tényleg elmúlik magától, állítólag a baba 2 éves koráig. bár az enyém még csak 7 hetes, de úgy látom, hogy már halványodott is a születése óta. tûzfoltnak, lazacfoltnak, gólyacsípésnek is nevezik, a latin neve meg naevus flammeus. az enyémnek a tarkóján is van, az biztos nem fog olyan könnyen elmúlni, sõt sztem az sötétedett is. szerencsére lány, majd odanõ a haja :) nekem így is tökéletes :)
A kérdező hozzászólása: Nekünk is halványodott sokat de nem múlt el sem egy, sem két éves koráig.Szájsebésznél is voltunk vele mikor még nem tudtuk mi lehet az, és ott még az orvos is azt mondta, ilyet még õ soha nem látott!Nekünk így gyönyörû ahogy van, igazából csak kíváncsiak voltunk, hogy itt esetleg mást mondd e rá valaki.Mindenkinek köszönöm, aki eddig válaszolt!!
még annyit ehhez hozzáfûznék, hogy azért elég sok gyerek születik ezzel a tûzfolttal, a felnõttek közt mégis alig látni. ha nem múlt el két éves koráig, majd elmúlik 3 vagy 4 évesen :) egyébként meg mire odajutna, hogy zavarná, addigra biztos kitalálnak már valami ultrabrutál technikát, amivel fél pillanat alatt eltüntetik. tudod, õk már a jövõ gyermekei :) elõzõ voltam.
Az én kicsi lánykámnak a jobb szemhéján van. Most 6 hónapos és úgy vettem észre, hogy születése óta halványodott. De mióta ilyen erõsen süt a nap, szinte nyár van, mintha sötétebb lenne megint. Engem nem zavar az, ha nem múlik el, természetesen nekem õ a legszebb a világon. Csak abban az esetben remélem, õt NEM FOGJA ZAVARNI. De én is úgy tudom, hogy 1-2 éves korára elmúlik magától.
Nem írtad mennyi idõs a kibabád. Van hogy 1 éves koráig elkíséri a babát ez a folt. Nekünk volt 4! a kis arcán (1 homlokán, 2 mindkét szemhéján és 1 az állán) jó 10 Ft nagyságúak. Be voltam tojva h megmarad. Jó sokáig meg is volt de idõvel halványult. Kb 6 hóig jól látzsott. Most 11 hós és csak akkor látszik ha erõlködik. Akkor elõjön picit.
Nekünk nincs, de két ismerõsöm babájának is van. Azt mondta a doki, ha zavarja majd, akkor lézerrel szépen el lehet tüntetni. Arra sajnos nem emlékszem milyen idõs kortól.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!A lányom, Nina most volt 2 éves április 25.-én.A száján a folt még megvan, de halványabb.Õt láthatóan ez nem zavarja, nem gátolja az evésben sem, engem is csak addig zavart vagyis inkább nyugtalanított, míg nem tudtunk róla semmit, mert megijedtünk, mikor se a doki, se a szájsebész, senki nem tudta megmondani hogy mi lehet.Rögtön a lehetõ legrosszabbra gondoltunk, hogy esetleg valami komolyabb dolog lehet.Mostanra, hogy már tudjuk micsoda, megbékéltünk hogy van, és ha megmaradna is, azt se bánnánk.Egészségesek mind a ketten(mert van egy öccse is, aki 1 éves volt most)és ez a lényeg!!Hálásan köszönöm minden kedves válaszadónak, aki segített nekünk és idõt szánt ránk.Köszönjük!!a Sas család.

Mitől lehet lila a kisbabám feneke? Születése óta van rajta egy elég nagy lila folt.

Legjobb válasz: Nem lehet, hogy mongolfolt? Az elõfordul babáknál, magától elmúlik egy idõ után. http://www.pirula.net/temak/borbetegsegek/mongolfolt/mongolf..

Nem lehet, hogy mongolfolt? Az elõfordul babáknál, magától elmúlik egy idõ után. http://www.pirula.net/temak/borbetegsegek/mongolfolt/mongolf..
Esetleg vékonyabb a bõre, és átlászik az ere? Lányomnak az arcán nagyon lila, az ér átlátszik.Mindig azt hisszük, megütötte:-)
vagy gyorsan született, az unokatesómnak is ez volt.

A vállamon van egy barna folt már évek óta (lehet, hogy születésem óta). Hogy tudnám eltüntetni?

Legjobb válasz: Nekem is van a vállamon egy barna pigmentfolt. Én is úgy gondolom, hogy születésem óta ott van. Tinédzser koromban iszonyatosan zavart a dolog. Én már több kezelést kipróbáltam. A lézeres kezelés semmit sem ért, viszont fájt, de nem halványodott a folt. A hámlasztás semmit nem ér. Próbáltam elfedni Vicy Dermablend korrektorokkal, az sem jó. Nem találtam semmi olyan megoldást én sem ami enyhíthetné a foltot. Viszont nyáron mindig bekenem

Nekem is van a vállamon egy barna pigmentfolt. Én is úgy gondolom, hogy születésem óta ott van. Tinédzser koromban iszonyatosan zavart a dolog. Én már több kezelést kipróbáltam. A lézeres kezelés semmit sem ért, viszont fájt, de nem halványodott a folt. A hámlasztás semmit nem ér. Próbáltam elfedni Vicy Dermablend korrektorokkal, az sem jó. Nem találtam semmi olyan megoldást én sem ami enyhíthetné a foltot. Viszont nyáron mindig bekenem
(véletlenül ENTERT nyomtam:) ) 50-es védõfaktoros fényvédõvel, és nem barnul akkor a foltom. Valamelyest ilyenkor összebarnul a bõröm színével. Így 22 éves fejjel megpróbálom elfogadni. hogy nekem ilyenem van. Igazából lehetnem nagyobb bajom is, én mindig ezzel nyugtatom magam.-hogy más örülne ha "csak" ekkora baja lenne. Persze nem azt mondom, ha lehetne rá valami kezelést kapni, ami eltünteti szó nélkül én is elmennék rá, de én már úgymond "elfogadtam". Már nem vagyok miatta gátlásos...:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!