Találatok a következő kifejezésre: Szülészorvost, vagy szülésznőt (2 db)

Szülészorvost, vagy inkább szülésznőt érdemes fogadnom, ha szülök?

Legjobb válasz: Én tapasztalatból tudom, hogy szülésznõ fontosabb! A szülés alatt õ vizsgál az orvos akkor jön mikor a bébi is!:)

Én tapasztalatból tudom, hogy szülésznõ fontosabb! A szülés alatt õ vizsgál az orvos akkor jön mikor a bébi is!:)
CSATLAKOZOM ÉN IS.RÁADÁSUL AZ ÉN FOGADOTT ORVOSOM LENNT VOLT VIDÉKEN MIKOR MEGINDULT A VAJÚDÁS ÉS KÖZÖLTE A SZÜLÉSZNÕMMEL, HOGY CSALÁDI OKOK MIATT NEM TUD FELJÖNNI PESTRE.ÍGY AZ ÜGYELETES ORVOSNÁL SZÜLTEM MEG.NEM BÁNTAM MEG MERT NAGYON RENDES VOLT.

Szülészorvosnak, szülésznőnek mikor szokás a pénzt odaadni? Még a kórházban? Vagy valamikor későbbi vizsgálaton?

ocs a hülye kérdésért...

Legjobb válasz: Attól függ..... általában varratszedésnél szokták a dokinak. Mi a szülésznõnek a szülés után adtuk oda, mielõtt felvittek a csecsemõs osztályra. Doki ügyeletes volt, nem fogadott, így neki a varratszedéskor adtam oda. De ha a fogadottnál szültem volna, lehetett volna megegyezés szerint. Attól függ hogy álltok anyagilag és milyen viszonyban vagytok. Hallottam, hogy van aki csak a 6 hetes kontrollon adja oda.

Attól függ..... általában varratszedésnél szokták a dokinak. Mi a szülésznõnek a szülés után adtuk oda, mielõtt felvittek a csecsemõs osztályra. Doki ügyeletes volt, nem fogadott, így neki a varratszedéskor adtam oda. De ha a fogadottnál szültem volna, lehetett volna megegyezés szerint. Attól függ hogy álltok anyagilag és milyen viszonyban vagytok. Hallottam, hogy van aki csak a 6 hetes kontrollon adja oda.
Mi, vagyis a férjem, akkor adta oda, miután megszültem, és a doki kiment a szobából. Tehát kb 15 perccel szülés után.
Elsõ gyerekemnél amikor hazafelé mentünk a kórházból, akkor kapta meg a doki, második gyerekemnél szülés utáni napon elhúzott továbbképzésre, így 6 hetes kontrollon adtam neki oda. A szülésznõt megkerestem, míg bennt voltunk még a kórházban, és õ ügyeletes volt.
Nekünk varratszedéskor kellett oda adni!
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat! a varratszedés kb.mikor van? itt 3-4 napot kell a kórházban tölteni, még ott helyben, vagy késõbb kell visszamenni?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!