Találatok a következő kifejezésre: Szülésznőt vagy érdemes (17 db)

Mi a szuleszno feladata? Erdemes szulesznot is fogadni a doki melle? Vagy egyaltalan melyiket erdemesebb fogadni szulesznot vagy dokit?

Legjobb válasz: a szülésznõ van ott veled végig, az orvos pedig néha rád néz. Orvost azért jó fogadni mert akkor kicsit többet nézd rád mint amúgy tennék, valamint ha császárra kerül sor nem szerencsés ha egy hentes vág fel. Szülésznõ ott ven veled végig, segít a vajúdásban, segít mindenben amire szükséged van, ha akarod szerez neked zenét vagy nagy labdát. Én általában jókat hallok a szülésznõkrõl, még akkor is ha nem voltak felfogadva, de ha megteheted akkor fogadj azt is. Van egyébként doki aki egy bizonyos szülésznõvel dolgozik együtt mindig, tehát ha felkéred a dokit akkor õ hozza a "saját" szülésznõjét.

a szülésznõ van ott veled végig, az orvos pedig néha rád néz. Orvost azért jó fogadni mert akkor kicsit többet nézd rád mint amúgy tennék, valamint ha császárra kerül sor nem szerencsés ha egy hentes vág fel. Szülésznõ ott ven veled végig, segít a vajúdásban, segít mindenben amire szükséged van, ha akarod szerez neked zenét vagy nagy labdát. Én általában jókat hallok a szülésznõkrõl, még akkor is ha nem voltak felfogadva, de ha megteheted akkor fogadj azt is. Van egyébként doki aki egy bizonyos szülésznõvel dolgozik együtt mindig, tehát ha felkéred a dokit akkor õ hozza a "saját" szülésznõjét.
Én fogadnék szülésznõt mindenképp, mert nagyon jó, hogy ott van végig. Amikor én szültem, egy ismerõs szülésznõt fogadtunk fel, aki a lélekjelenlétével is rengeteget segített nekünk. Tágított, hámozta a kisfiam fejérõl a a méhszájat, simogatta, masszírozta a derekamat fájások közben. Rengeteget beszélgettünk teljesen más dolgokról, elterelte a figyelmet.Szóval én maximálisan meg voltam elégedve. Arról nem beszélvve, hogy ebédelni ment csak ki 10 percre, közben végig velünk volt. A doki kb 3szor jött be, fogadott volt, de nem nagyon pénzeltem elõtte(max 3-szor adtam neki 5ezret). Viszont ennek ellenére rendesen viselkedett velünk. Aránylag gyors szülésem volt. Burokrepesztés után 3 óra alatt megvolt a kicsim. Következõ alkalommal sem tennék másként. Szerintem érdemes fogadnod!
A kórházi protokolltól függ, hogy mit csinál a szülésznõ. Fogadtam szülésznõt és orvost is. A szülésznõ volt velem végig (amikor igényeltem), az orvos csak idõnként jött a szülõszobába rámnézni. A végén pedig a szülésznõ "vezényelt" hogy mit csináljak és a párom és a doki hogyan segítsenek. Miután meglett a baba az orvos varrogatott és a szülésznõ mosott le.
# 4/4 vagyok - még kiegészítem: szülésznõt mindenképpen érdemes fogadni; ahol szültem, ott viszont csak úgy lehet, ha dokit is fogadsz...

Érdemes szülésznőt fogadni a II. Női Klinikán? Ajánlanátok szülésznőt? Vagy van olyan, akivel nagyon melléfogtatok?

Nem tudom, megéri-e fogadni és fizetni...

Legjobb válasz: Én sem fogok fogadni, mert azért vannak ott, nekik ez a munkájuk akárhogy is nézem.Ennyi erõvel a védõnõ is megérdemelné a hálapénzt....., sõt akkor a takarítónõk is a kórházban.De nyilván ez csak az én véleményem, te döntöd el,hogy fogadsz-e vagy sem.Én biztos nem fogok,mert nem is ismerek senkit, másrészt lehet ha valakit ajánlanak az annak az illetõnek épp szimpatikus volt, de másnak nem biztos.

Én sem fogok fogadni, mert azért vannak ott, nekik ez a munkájuk akárhogy is nézem.Ennyi erõvel a védõnõ is megérdemelné a hálapénzt....., sõt akkor a takarítónõk is a kórházban.De nyilván ez csak az én véleményem, te döntöd el, hogy fogadsz-e vagy sem.Én biztos nem fogok, mert nem is ismerek senkit, másrészt lehet ha valakit ajánlanak az annak az illetõnek épp szimpatikus volt, de másnak nem biztos.
Én nem fogadtam, rábíztam magam az ügyeletesre. (Dokim volt) Akkor Bodó Beáta volt bent, és egy tünemény. Nagyon kedves, aranyos volt.
Én fogadtam és életem legjobb döntése volt !! Nagyon sokat köszönhetek a szülésznõmnek! ! Egy percre sem hagyott magamra a 11 órás vajúdás alat. EÉs fantasztikus szülésem volt amit javarészt neki köszönhetõ! !! Nem beszélve arról h.a kórházi napokban sem hagyott magamra . Mindennap bejott hozzám. Nézte és ápolta a gát sebem segített a baba körül is . És mikor nem volt ott akkor mindig szólt az osztályon h.figyeljenek rám. Míg élek hálás leszek neki !!!! Amúgy megérdemli h.kiirjam a nevét : Ébeling Katalin ....tiszta szívbõl ajánlom õt !!!!!!
Én is fogadtam és nekem is a legjobb döntésem volt.Mikor elfolyt a vizem és hívtam õt éppen a mûszakjából tartott hazafelé este fél 8 kor, miután beértünk kb negyed órán belül õ is ott volt és egész éjszaka velem volt, mindenben segített biztatott.Hozzáteszem ezt végig hatalmas mosollyal az arcán , pedig 12 órát vajúdtam.Laskó Katalin volt a szülésznõm.

Egy átlag ember mennyit szokott adni az orvosnak szüléskor és mennyit a szülésznőnek? Előtte érdemes adni vagy utána?

Legjobb válasz: szia én a proli réte3gbõl vagyok, igy 30-at adtam, több nem tellett a dokinak. tény hogy sosem értem el magánrendelésen kivül, ha kellett valami vizsgálat sosem volt a kórházban, nem voltam megelégedve vele. volt szülésznõm aki a császáron volt bent, korazsülésem volt, tehát nem intézett nst-t meg ilyeneket, de nagyon meg voltunk vele elégedve, õ készitett fel a mûtétre és bejött az örzõbe is aztán, neki adtunk 15-öt. de hallottam hogy 50-100között adnak a dokiknak. nekünk ennyi tellett.

A Hajdú Barbi.MAXIMÁLISAN elégedett voltam, és a 3.babámat is Nála szeretném szülni(viszont lehet, hogy dokit nem fogok fogadni).Végig CSAK a Barbi vizsgált, Õ repesztett burkot, adta a homeós bogyókat, a gátvédelmet is Õ végezte, diktálta, hogyan nyomjak, és a végén a babát is Õ(és persze a férjem) vitte fürdetni és öltöztetni.2in1(számomra doki+szülésznõ egy személyben).Profi.
Ez katasztrófa... Egy magán ügyvéd 1 órára kér 15.000, -Ft-ot amirõl számlát is ad... A jövedelmem után fizetek járulékot és adót, akkor mire is adjak akár csak 100 ezret is? Az orvosnak az a dolga... Álljunk már meg!
szia én a proli réte3gbõl vagyok, igy 30-at adtam, több nem tellett a dokinak. tény hogy sosem értem el magánrendelésen kivül, ha kellett valami vizsgálat sosem volt a kórházban, nem voltam megelégedve vele. volt szülésznõm aki a császáron volt bent, korazsülésem volt, tehát nem intézett nst-t meg ilyeneket, de nagyon meg voltunk vele elégedve, õ készitett fel a mûtétre és bejött az örzõbe is aztán, neki adtunk 15-öt. de hallottam hogy 50-100között adnak a dokiknak. nekünk ennyi tellett.
A kérdező hozzászólása: Kemény....köszönöm szépen!
Jahh bocsi offolok:) !
Elsõnél 30ezret akartam adni a dokinak + 1 üveg jóféle bort, de a borítékot visszaadta. A szülésznõ egy hatalmas bonbont kapott. Most a másodiknál más a dokim (más a kórház is), úgy tervezem, hogy 100 eurot kap a doki + valami ajándékot (bor vagy ilyesmi), a szülésznõt még nem tudom. Mindenképpen utána kell adni, ha adsz.
Én olyan dokinál kezdtem, akinek volt magánrendelõje. Bunkó is volt, meg állandóan az anyagi helyzetemet firtatta. Utána átmentem félidõben egy sokak által ajánlott Sztk-s orvoshoz. Neki nem adtam pénzt a vizsgálatoknál, de a végén kapott 80e-ret, mert végtelenül meg voltam vele elégedve. A szülésznõ is kitett magáért, neki köszönhetem, hogy kaptam Edá-t. Így õ 25e-rel ment haza. Nem fogadott volt.
Egyet mondok! Adj neki, de ne túl sokat. Õ is szakember, a szülésznõ is...a háziorvosnak is ugyanúgy adnál pénzt? Vagy ha tegyük fel felhorzsolódik a baba arca, esetleg össze kell varrni, akkor a sebésznek is adsz? Mert szerintem nem. DE, tudom jól, hogy a szülésért kell fizetni, ha azt akarod, hogy jó legyen.Ezért én azt javaslom, hogy kalkulálj és ne adj túl sokat és elõtte is utána is adj neki egy keveset. Mérlegelj mert nem kell agyon tmni a zsebüket! Pl tegyük fel, hogy adott egy 5 szülészorvosos kórház, ahol van mondjuk ugyanannyi szülésznõ. 1 orvosra egy 30ezres városban, jut körübelül évente 100-150 szülés, de lehet sokat mondok. Na most gondolj bele hogy évente akár ha csak mindenki 50ezret ad neki, akkor az már 5millió évente és pluszban még ugye az egyéb dolgai. Na most õszintén szólva szerintem nagyon max egy 30as elég neki. Ebbõl adj neki 10et elõtte, akkor bemegy, mert ebbõl látja, hogy adni fogsz még neki...kicsit ösztönzöd és ha meg vagy vele elégedve akkor adhatsz még neki 20at, de ha nem akkor adj neki még 5öt és húzzon el.) Szülésznõkrõl is érdemes érdeklõdni elõtte, én nem fogadnék sem orvost sem szülésznõt, viszont elõtte fix, hogy aki bejön hozzám szülésznõ annak is perkálnék elõtte 5öt és utána ha nem császár akkor neki adnám a többet. A szülésznõ többet ér természetes szülésnél!!!
Magándoki 200 euró.
Én sztk alapon járok most dokihoz tehát nem magán paciens vagyok és rákérdeztem tõle hogy mennyiért császározna meg (nem vásárolni akarom a császárt de egészségileg nem tudnám megszûlni a babát rendesen mint hogy az elsõ is az volt) nekem konkrétan megmondta 120-150E között de a minimum az 100E! hát innentõl kezdve azt beszéltük meg hogy ez a gyerkõc sem fog fizetõs dokinál születni minthogy az elsõ sem!
Mindenképp utána. Nekem fogadott dokim volt, neki 70-et adtam. a szülésznõnek 30-at.
Kedves utolsó! Ki volt a szülésznõd a Szent Istvánba?
Ez sok mindentõl függ.Hol laksz, mennyit engedhetsz meg magadnak, a dokinak van-e fix tarifája, stb.Azt mondják, általában a magánrendelés alkalmankénti összegének a 10x-ét.Mondjuk ez az én dokimnál 140 ezer lett volna, ezért én konkrétan rákérdeztem, hogy mennyiért vállalja.Neki 70 ezer a tarifája.A kórházban, ahol szültem(Szt.István Bp.)a fogadott szülésznõ tarifája 30 ezer.Utólag én is azt mondom, hogy a szülésznõ bõven megérdemelte, a doki nem(a kitolásra ért oda, és a gátvédelemnek köszönhetõen még varrnia sem kellett, így kb.30 percért kapott 70 ezret).
a doki 80at kért, a szülésznõ 30at kapott. Így utólag a szülésznõét abszolút helyén valónak éreztem, a doki igazából nem sokat tett.
Igen, nagyjából most ennyi... Én 10 éve szültem, akkor még nem kellett szülésznõt fogadni, de mostanság már az is.. Mennyi pénz is kell egy gyerekvállaláshoz? Százezrek!!!! Nem semmi...
Elvileg a doki nem kérhet pénzt szüléskor. Erre esküdött fel, ez a dolga.


Diplomás szülésznő vagyok, és még szeretnék tanulni. Melyiket lenne érdemes szerintetek?

Csecsem? és kisgyermekgondozó

Legjobb válasz: 2éves a kislányom, fél éve mentem vissza dolgozni, mert már nagyon nem bírtam az itthonlétet. Persze, nehéz összehozni a munkát, a háztartást és a családot, de nem lehetetlen 12órázva és éjszakázva sem. A mentõtiszt régi álmom lenne, viszont a másik kettõ talán jó kiegészítés a diplomám mellé :)

A kérdező hozzászólása: 2éves a kislányom, fél éve mentem vissza dolgozni, mert már nagyon nem bírtam az itthonlétet. Persze, nehéz összehozni a munkát, a háztartást és a családot, de nem lehetetlen 12órázva és éjszakázva sem. A mentõtiszt régi álmom lenne, viszont a másik kettõ talán jó kiegészítés a diplomám mellé :)
Én most fejezem be a mentõtisztit... szeretem (megszállottan) a hivatásom, de nem javaslom. Ha a késõbbiekben családot is szeretnél, valami nyugodtabbat keress. A csecsemõ és kisgyermek gondozás gondolom nem sok újat adna a mostani tudásodhoz, védõnõként viszont újat is tanulnál, mégsem kapnál heti 4-5 nap 12 órás beosztást, akár éjszaka is, tisztként. Szülésznõként tudod, milyen, amikor kb. sosem vagy otthon, második szakmának én olyat választottam, amivel kisgyerekek mellett családbarátabb a munkaidõm. NEked is ezt javaslom.

Szülésznőt vagy orvost érdemes megkérni szüléshez?

Nagyon sokaktól hallottam hogy nem orvost fogad, hanem szülészn?t.

Legjobb válasz: szia inkább szülésznõ, bár nekünk a dokink is volt de a szülésznõ csinált mindent a doki csak vágott meg vart a szülésznõvel személyesebb viszonyba kerükl az ember, õ teljesen más most már a harmadik babánkat várjuk de most mi is csak szülésznõt fogadunk így 50000 ft-tal kevesebbe kerül a szülés ami nem egy utolsó szempont

szia inkább szülésznõ, bár nekünk a dokink is volt de a szülésznõ csinált mindent a doki csak vágott meg vart a szülésznõvel személyesebb viszonyba kerükl az ember, õ teljesen más most már a harmadik babánkat várjuk de most mi is csak szülésznõt fogadunk így 50000 ft-tal kevesebbe kerül a szülés ami nem egy utolsó szempont
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszönöm a válaszod! Még egy kérdésem lenne: a szülésznõnekl mennyit"illik"adni? Te mennyit adtál, ha megkérdezhetem?
szia mi elõször 10000ft-ot másodszor pedig 15000 mert itt már õ úgy jött be hogy nem dolgozott mert babát várt és ez nekünk nagyon jól esett
Én azt mondom sajnos mindkettõt érdemes. A szülésznõ az, aki a mérvadó tulajdonképpen, õ van veled szinte végig. A doki viszont azért fontos, mert õ hozza mega döntéseket. Én természees szülést szerettem volna, és ezt nem tehettem volna meg bárkinél. Gátvédelem szintén, ezért volt fontos a doki, mert tudtam, hogy õ olyan, hogy támogatja, és segíti, nem metsz azonnal. Szuper lett végül a csapat!

Érdemes szülésznőt fogadni a SOTE 2-ön? Vagy ott a szülésznők alapjáraton is segítőkészek?

Legjobb válasz: Én tavaly szültem ott ,és nem fogadtam szülésznõt!A dokim azt mondta,hogy mindegyik szülésznõ szuper és érti a dolgát?Gondolom ha nem így lenne nem mondta volna ezt,de az is lehet,hogy elfogult volt .Nem tudom,mindenesetre nekem egy szuper szülésznõ jutott!Teljesen lenyûgözött,türelmes,segítõkész kérés nélkül gátvédelemmel vezette le a szülést!Tehát ha lehetne ugyanabban a kórházba szülni(nem körzetes)fogadott doki nélkül akkor csak ezt a szülésznõt választanám!Ha megint terhes leszek akkor el fogok gondolkodni,hogy felfogadjam a szülésznõt vagy sem! 3 napig voltam bent,és ez idõ alatt senki nem panaszkodott a szülésznõkre!

Én tavaly szültem ott , és nem fogadtam szülésznõt!A dokim azt mondta, hogy mindegyik szülésznõ szuper és érti a dolgát?Gondolom ha nem így lenne nem mondta volna ezt, de az is lehet, hogy elfogult volt .Nem tudom, mindenesetre nekem egy szuper szülésznõ jutott!Teljesen lenyûgözött, türelmes, segítõkész kérés nélkül gátvédelemmel vezette le a szülést!Tehát ha lehetne ugyanabban a kórházba szülni(nem körzetes)fogadott doki nélkül akkor csak ezt a szülésznõt választanám!Ha megint terhes leszek akkor el fogok gondolkodni, hogy felfogadjam a szülésznõt vagy sem! 3 napig voltam bent, és ez idõ alatt senki nem panaszkodott a szülésznõkre!
Szia! Zsoldosné Etelka!Tényleg szuper, és úgy hallottam , hogy olyan 20-25000 a tarifája!
A kérdező hozzászólása: Köszi! Megírnád, ki volt a szülésznõd?
A kérdező hozzászólása: Köszi! a gátvédelem miatt kérdeztem!

Nyíregyházi szülészetről vannak tapasztalatok? Érdemes szülésznőt fogadni vagy elég az orvos?

Legjobb válasz: Az én kisfiam most lesz hat hetes. Szerintem érdemes szülésznõt fogadni, nekem császár volt és így nem sokat tudot tenni, de rendes szülésnél nagyon sokat jelent. A csecsemõs nõvérek nagyon aranyosak, kedvesek, mindent elmagyaráznak, nyugodtan kérdezz tõlük. Neken nagyon kellemes tapasztalataim vannak a nyiregyi szülészettel kapcsolatban. Könnyû szülést és sok egészséget!

Az én kisfiam most lesz hat hetes. Szerintem érdemes szülésznõt fogadni, nekem császár volt és így nem sokat tudot tenni, de rendes szülésnél nagyon sokat jelent. A csecsemõs nõvérek nagyon aranyosak, kedvesek, mindent elmagyaráznak, nyugodtan kérdezz tõlük. Neken nagyon kellemes tapasztalataim vannak a nyiregyi szülészettel kapcsolatban. Könnyû szülést és sok egészséget!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszod!

Mennyit kell "számolni" egy szülésre? Érdemes/kell szülésznőt is fogadni? Muszáj hogy legyen 'orvosom', vagy ha bemegyek mikor kell, akkor az ügyeletessel szülök?

még csak gondolkodunk a babán, de nem tudom, hogy mégis körülbelül mennyibe kerülne egy szülés...van különbség a császár és a rendes közt? A vizsgálatoknak meg van szabva az ára, vagy csak úgy adtok? Azt is lehet, hogy vizsgálatokon meg semmikor nem adok, csak szülés után egy nagyobb összeget (ha ugyan az lesz az orvos végig) A szülésznőnek mi a feladata? Mire jó? Érdemes fogadni? MIt csinál tulajdonképpen? Neki mennyi pénzt kell adni?? H pl. eljárok vizsgálatra egy dokihoz, de szülni csak bemegyek egy kórházba, akkor mondhatom, hogy nincs orvosom, és akkor jön az ügyeletes? Érdemes orvost fogadni?

Legjobb válasz: Nekem nincs fogadott orvosom se szülésznõm. Én úgy gondolom ez a dolguk és mivel fizetem a tb-t nem fizetek külön ilyenekre. Azt a majd 200 ezer Ft-ot inkább a babára költöm mint orvosra. Eddig semmi gondom nem volt, hogy nincs fogadott orvosom rendesen vizsgálnak, ha kérdezek válaszolnak. A szülésznõ feladata végig kisérni a szülés folyamatát levezetni azt, bár az orvos is jelen van, ha bármi gond adodna. Amikor eljön az idõ mindenképp megvizsgál majd vagy a fogadott orvosod ha bemegy vagy hívják az ügyeletest. 28hkm

Nekem nincs fogadott orvosom se szülésznõm. Én úgy gondolom ez a dolguk és mivel fizetem a tb-t nem fizetek külön ilyenekre. Azt a majd 200 ezer Ft-ot inkább a babára költöm mint orvosra. Eddig semmi gondom nem volt, hogy nincs fogadott orvosom rendesen vizsgálnak, ha kérdezek válaszolnak. A szülésznõ feladata végig kisérni a szülés folyamatát levezetni azt, bár az orvos is jelen van, ha bármi gond adodna. Amikor eljön az idõ mindenképp megvizsgál majd vagy a fogadott orvosod ha bemegy vagy hívják az ügyeletest. 28hkm
Az én dokim 7 ezret kért alkalmanként, szülésért 80-at kapott!
Ez nagyban szül attól, hogy hol szülsz. Pesten sokkal drágább minden. Én fõorvosnál szülök, aki alkalmanként 6000-et kér (ha kenetet, rákszûrést vesz, akkor 7000-et), nem mondja meg mennyit kér a szülésért, annyit adsz amennyit bírsz. Fogadtam szülésznõt, ami nagyon hasznos, hiszen a 36. héttõl minden intéz. Sehol nem kell várakoznom, NST, vérvétel , UH-k gyorsan mennek. Neki 20000-et adunk, mert annyit szokás. Az biztos, hogy szülésznõ segít a legtöbbet a szülésnél. 38hkm
Ja, azt nem írtam, hogy vidéki kórházban szülök.
Szia! Az teljesen egyénfüggõ dolog. Én csak a magam "helyzetét+ írom le. Én direkt nem akartam magándokit, sztk-bamnetem. Úgy voltam vele, a vizsgálatokat neki is kötelezõ elvégeznie. jó, volt hogy 1, 5 órát is ott vártam, meg elküldött máshova uh-ra, de kibírható. Ez a doki (mint egyébként sokan) máshol is "rendel" (kórház), hát oda mentem szülni. Ügyeletesnél mindkétszer. Hozzáteszem -szerintem- nagyon nagy szerencsém volt, mert az elsõ babával jó dokit fogtam ki, a 2-nál meg szuper szülésznõt. Sokan nagyon "megbíznak" az orvosukban, és magánrendelésre járnak, ezzel sincsen semmi gond, de én szerintem szülésznõt még mindig érdemesebb fogadni (ha lehet), mert a "munka" nagy része a kismamán kívül az övé.Akinek meg elég pénze van, fogadhat dokit is meg szülésznõt is. Árakról nem tudok írni, mert nem értek egyet azzal, hogy a dokik -bár jobb körülmények vannak egy magánrendelésen, az tény- de havonta 6-10.000 forintot kérnek el a kismamáktól. (De hangsúlyozom mégegyszer, semmi bajom azokkal, akik magánrendelésre járnak!!)
Az orvosom alkalmanként a vizsgálatoknál 5000Ft-ot kért, a szülésért azt mondta, amennyit gondolunk. Végül csak akkorra ért be, amikor már a gyerkõc kibújt. A kedvességéért a 6 hetes kontrollon kapott 15 ezret. A szülésznõ nagyon kedves volt, a doki ajánlotta, hogy õt válasszuk, 32 hetesen "fogadtuk" fel. Õ is azt mondta, annyit adjunk, amennyit gondolunk. Nem tudom, mi lett volna velem a segítsége nélkül. A kórházban, ahol szültünk, hallottuk, hogy 20-30 ezret szoktak adni a szülésznõknek, õ 40-et kapott.
Én vidéken szültem, a dokinál egy magánrendelés 10.000.- Ft a szülésre 80.000.-et adtunk neki. Volt szülésznõm is, akit már régóta ismerek, neki 20e ft-ot adtunk. Nekem elég komplikált volt a terhességem és a szülésnél is voltak komoly komplikációk, de hála a dokinak végül minden ok lett. Így nekem megérte bõven azt a 80e-et. Nem vagyok benne biztos, hogy ha ügyeletes orvosnál kell sürgõsen császározni, akkor megmaradt volna a méhem.

A miskolci Semmelweisben érdemes szülésznőt fogadni, vagy fölösleges?

Úgy hallottam, hogy a szülészn?k mind aranyosak. Ezért tettem fel a kérdést. Tényleg így van?

Legjobb válasz: Nem tudom lehet-e, de mikor én szültem ott, 2 nagyon paraszt szülésznõt fogtam ki, tehát nem mind aranyos!!! Szerencsére épp váltás volt, így a kitoláskor már egy rendes nõ volt ott.

Nem tudom lehet-e, de mikor én szültem ott, 2 nagyon paraszt szülésznõt fogtam ki, tehát nem mind aranyos!!! Szerencsére épp váltás volt, így a kitoláskor már egy rendes nõ volt ott.
Szia, sokan fogadnak. En elgondolkodtam rajta, de megsem fogadtam. Sztem eleg az orvos, anyagilag is... De ha erdekel, akkor leirom, hogy en kb. 6 szulesznovel talalkoztam a nagy napon. Egy idos holgy nagyon kedves volt, Adel kicsit nyers volt. Aniko, o a fejes. :) Csillakkal voltam a legjobban megelegedve. Kerdezd meg az orvosod, hogy kit ajanl, ha tenyleg szeretnel. (amugy hallottam olyat, h mivel 2 van szolgalatban, az egyik normalis volt, a masik nem. Es a normalisat megkerdeztek ott az agyon, hogy megoldhato-e, hogy -csak- o jojjon be hozza gyakrabban. Tetszik?
A kérdező hozzászólása: Köszi. Ez az Adél borzasztó lehet. Eddig még jót nem hallottam róla. :)
Kettes vagyok. Hehe, hat akkor szolj a gyerkocodnek, hogy ugy idozitsen, amikor o nincs ott. ;) ki az orvosod?

Érdemes a SOTE II-n szülésznőt fogadni? Vagy aranyosak amúgy is? Törődnek valamennyire az emberrel? Dokim van.

Legjobb válasz: Köszönöm. Anyagilag nem igazán készültünk rá, csak a dokira. Ezért is érdekelt hogy mik a tapasztalatok ebben a kórházban. Szültem már itt, azaz császárom volt, de akkor tudtam hogy császár lesz, és nem fogadtam szülésznõt mert felesleges lett volna. De most lehet természetes szülés (ha minden ok lesz) és ezért elkezdtem rajta gondolkodni.

A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Anyagilag nem igazán készültünk rá, csak a dokira. Ezért is érdekelt hogy mik a tapasztalatok ebben a kórházban. Szültem már itt, azaz császárom volt, de akkor tudtam hogy császár lesz, és nem fogadtam szülésznõt mert felesleges lett volna. De most lehet természetes szülés (ha minden ok lesz) és ezért elkezdtem rajta gondolkodni.
Én ott szültem 2x is, tényleg kedvesek voltak!
Nekem volt, de általánosságban igaz, hogy a szülésznõk 90%-a végtelenül normális ebben a kórházban. Talán azért jó, ha van, mert õ van végig veled szülésnél (doki ki-be mászkál -nálunk legalábbis-, csak a kitolástól volt benn állandóra), és ha ismeritek egymást, egyszerûbb + még szülés elõtt is lehet zargatni kérdéssel, kéréssel.
Szia Én itt fogok majd kb egy hónap múlva szülni, nem fogadtam szülésznõt, mert a dokim azt mondja mindegyik végtelenül kedves.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm! 2 héten belül szülök ott.
3.vagyok: Akkor nagy már az izgalom, szívesen lennék a helyedben újra :) Kinél szülsz? Könnyû szülést és jó egészséget Nektek :)
A kérdező hozzászólása: Igen, már izgulok kissé, hogy lesz. :) dr. Sobel Gábor az orvosom megint.
:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!