Találatok a következő kifejezésre: Szülést követő menstruációkor (2 db)

Szülést követően, az első menstruáció után mennyi időre jött meg a második?

Szóval mikor volt a következ? vérzés? Beállt rendesen a ciklus, vagy eltelhet több hónap is a következ? menstruációig?

Legjobb válasz: Múlt hónap 2-án jött meg elõször, pedig másfél éves a babám! :-) Ebben a hónapban még mindig nem jött meg, érzem, hogy fáj a hasam már egy hete, de semmi. Szeretnénk már újra babát, de a hét elején csináltam egy tesztet és negatív lett.

A kérdező hozzászólása: Múlt hónap 2-án jött meg elõször, pedig másfél éves a babám! :-) Ebben a hónapban még mindig nem jött meg, érzem, hogy fáj a hasam már egy hete, de semmi. Szeretnénk már újra babát, de a hét elején csináltam egy tesztet és negatív lett.
Nekem a szülést követõen 6 hónappal, pont a kontroll vizsgálatot követõen, és azóta 25-30 napra jön meg. Pedig elõtte pontosan 28 napos volt...
Nekem szülés után 4 hónappal megjött, és azóta óramû pontossággal minden hónapban.(pedig 20 hónapig szoptattam)Szerintem ez is mindenkinél más, van hogy nehezebben rendezõdik a ciklus.
nekem szülés után 4hónappal jött meg 1x.azután 40-35-majd a végén beállt 34napra.persze lehet változott volna még, de 10hónappal a szülés után újra terhes lettem. most 6hete hogy szültem, és már 2hete nincs vérzésem
Elsõ vérzés 8 héttel szülés után, és onnantól rendszeresen (csak szoptattam 6 hónapig és még most is szopizik a 13 hónapos lányom). A vérzés mennyisége változott, kicsit normalizálódott, eleinte sok volt. De maga a ciklus azonnal beállt.
A kérdező hozzászólása: Nekem még most sem jött meg, holnap csinálok még egy tesztet. Köszi a válaszokat!

Szülést követő első menstruációkor (sajnos már a 8. héten) szabad tampont használni?

Legjobb válasz: Szia! Én is nyolc hete szültem, és nekem is megjött már a mensim, mert sajnos elapadt a tejem. Az én dokim azt mondta, hogy két hónapig még tilos tampont használni! Jobbulást neked. T.

Szia! Én is nyolc hete szültem, és nekem is megjött már a mensim, mert sajnos elapadt a tejem. Az én dokim azt mondta, hogy két hónapig még tilos tampont használni! Jobbulást neked. T.
Nekem az 5.héten jött meg és én betétet használtam akkor. Viszont amikor másodjára megjött 9.hétnél akkor már tampont használtam. De 2óránként cseréltem a felülfertõzés miatt.
nincs összefüggés a tej elapadás, és a menses megjövetele között. viszont a helyedben én nem használnék még tampont, amíg teljesen helyre nem jössz, nehogy valami gond legyen. én is tampont használok, és utálom is a betétet, de akkor nekem nem lett volna kedvem tampont használni.
A kérdező hozzászólása: De a mensi megjövetele és a tej elapadása között nincs összefüggés, ugye? (nekem még van tejem)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!