Találatok a következő kifejezésre: Szülésnél minden megkatétereznek (1 db)

Szülésnél minden kismamát megkatétereznek?

Legjobb válasz: NEM!!! Császáros szülésnél a mûtét alatt már kapsz katátert és ha az epi hatása már elmúlik és érzed, hogy mikor kell pisilni, akkor ki is veszik. Sima szülésnél azért kell pisit produkálni, hogy lássák, nem sérült-e az a rész. Akkor sincs gond, ha nem sikerül, egy katéter nem a világ! A legjobbakat!

NEM!!! Császáros szülésnél a mûtét alatt már kapsz katátert és ha az epi hatása már elmúlik és érzed, hogy mikor kell pisilni, akkor ki is veszik. Sima szülésnél azért kell pisit produkálni, hogy lássák, nem sérült-e az a rész. Akkor sincs gond, ha nem sikerül, egy katéter nem a világ! A legjobbakat!
Csak azt, aki nem tud pisilni magától. De a többség nem tud, pláne elsõ szülésnél. Vagyis, ezt a szülés után van, de elõtte is katétereztek, azt nem tudom, hogy akkor volt-e más alternatíva, nekem nem sikerült, azt tudom, én már csak a kórteremben tudtam eltotyogni pisilni.
szia!!nekem nem kellett katéter!!az elején se kaptam meg akkor sem amikor meg szültem!!nem mindjárt kérték azt hogy pisiljek hanem bevittek a szobába és ott mondta a nõvér ha kell pisilni mennyek el vele mert sok vért veszítettem és nehogy elessek!!szóba se jött nekem a katéter!elsõ szülésem volt! de tudtam pisilni rendesen!! remélem tudtam segíteni grat a babához!!
jah meg a másik (elõzõ hozzá szóló vagyok!!) legtöbbször én ugy tudom csak császárosok kapnak katétert!! õk nem tudnak ugy közlekedni az elsõ pár napban mint egy simán szülõ nõ!! ezért õk kapnak az már biztossabb!! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a segitséget lányok
Nálunk a szülés utáni megfigyelési idõ (2 óra) végén kellett pisit produkálni, nekem ment (rengeteget ittam a vajúdás alatt), így szóba sem került a katéter.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mit gondoltok erről a videóról?

Egy nőgyógyász véleménye az apás szülésről, semmi véres-brutális nincs benne. Kíváncsi lennék a véleményetekre, mit gondoltok?


3

Szülés után megkérhetem az orvosokat, arra, hogy odaadják nekem a méhlepényemet, hogy hazavigyem?

Olvastam az interneten, hogy a méhlepény tele van tápláló anyagokkal és nagyon egészséges, a világsztárok is ezt csinálják. Szerintetek megteszik nekem?

31

Szegedi orvosok? Néhány hetes kismama vagyok és orvost keresek! Kit ajánlatok terhesgondozásra, aki szülés levezetést is vállal?

Minden pozitív és negatív tapasztalatot/véleményt várok! Kit ajánlanátok és kit nem?

2

A málnalevél teát lehet a 34. héttől inni?

Sok helyen azt olvastam,hogy szülésznő javaslatára már a 34.héttől itták és legkésőbb kell a 36.héten elkezdeni.

6

12 évvel ezelőtti hasi műtétből eredő heg is elvékonyodhat terhességkor és lehet belőle császár?

4

Szülés után, furcsa szagot érzek az orromba, meg keserü ízt ahogy csorog le a torkomon. Mitől van ez?

4

Szülés előtt hetekkel mindig elmegy a nyákdugó? Észre lehet venni?

36+1 hetes vagyok, de még sehol a nyákdugó, nem folyt el. Ez kötelezően elfolyik korábban, vagy van olyan is, hogy csak a szülés előtt közvetlen?
Köszi előre is!

12

Hidegfront indított be valakinél szülést?

Péntekre mondják, akkor töltöm be a 37. hetet. Korai lenne még szülni akkor? Meg van az esély arra, hogy beindítja a szülést a hidegfront? Tapasztalatok?
Köszi előre is!

6

Péterfyben szül/t valaki mostanság vagy esetleg velem november elején?

nincs dokim, bızok a szerencsémben. hogy lehetne bejutni egy szülôszobalàtogatàsra illetve szobalàtogatàsra? aki velem egyidôs és ott szül annak lenne kedve ismerkedni? 26hkm

3

Van köztetek olyan, akinek csak éjszaka jöttek fájások?

Második baba, tudom, milyen a fájás, és egyértelműen az, nem veszett erős, de erős, hosszú és gyakori. Reggelre pedig elmúlik, és egész nap semmi. 39 hetes vagyok, simán jöhetne a baba.

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!