Találatok a következő kifejezésre: Szülésnél mikor kell akkor (2 db)

Szülésnél mikor nyomni kell akkor hasbizomból vagy hogyan?

Legjobb válasz: Úgy kell nyomnod mintha egy baromi nagy székrekedésed lenne.Amúgy az egész szülés ösztönös,és a tolófájásoknál pont azt fogod érezni,hogy kakilni kell hiába kaptál beöntést.Az inger ugyanaz,csak a végeredmény más:)

Úgy kell nyomnod mintha egy baromi nagy székrekedésed lenne.Amúgy az egész szülés ösztönös, és a tolófájásoknál pont azt fogod érezni, hogy kakilni kell hiába kaptál beöntést.Az inger ugyanaz, csak a végeredmény más:)
A kérdező hozzászólása: HASIZOMBÓL? ( bocsi a hibáért)
szia! igaza van az elõttem szólónak!nagyon nagy energiádnak kell lenni ahoz hogy végig csináld a szülést! pihenyj sokat!nekem még vissza kellet tartani a toló fájásokat mert még nem jött le teljesen a méhszáj de nagyon nehéz volt vissza tartani mert nagyon nagy nyomást érzel ami arra kényszerít hogy kitold a picit! nekem könyû szülésem volt ennek elenére! a párom is bent volt számomra nagyon jó érzés volt hogy tudtam ott van mellettem!szép és könnyû szülést kívánok!
Szia! Nekem az orvos úgy mondta, hogy nyomjak, mintha kakilnék, csak elõre. Fog adni instrukciókat az orvosod közben, ha nem jól csinálod. SOk sikert!

Ilyenkor mi van? Most akkor ő a fogadott orvosom automatikusan? Nem is kell mondanom vagy kérnem és bent lesz a szülésnél?

Légyszi ne nevessetek ki és ne hurrogjatok le.El?z? terhességem,sajnos nem sikerült,akkor nem volt fogadott dokim.Most terhes vagyok,még 3 hetem van,elejét?l kezdve egy dokihoz járok.Kétszer voltam nála vizsgálattal egybekötött magánrendelésen,azóta csak uh-osra jártam hozzá.Még nem beszéltünk a szülésr?l,és azt sem mondta,hogy mennyit kér,kér-e egyáltalán.Igaz én sem kérdeztem.A héten megyek másodjára NST-re,és remélem találkozunk,mert a múlt héten nem volt bent.Amúgy borzasztó lelkiismeretes velem szemben.

Legjobb válasz: A szülésre kérd fel,mert bár neked egyértelmû,a dokinak csak ha felkéred!Ez a protokoll,és te is nyugodt leszel ha tudod hogy számíthatsz rá.

A szülésre kérd fel, mert bár neked egyértelmû, a dokinak csak ha felkéred!Ez a protokoll, és te is nyugodt leszel ha tudod hogy számíthatsz rá.
Bizony, fel kell kérni ha azt akarod, hogy ott legyen. Gondolj bele, nem beszéltek errõl-Õ meg úgy van, hogy lehet a szülést ügyeletesnél szeretnéd letudni-az mégis csak olcsóbb... Bármire gondolhat. Aztán bekerülsz, és mondod, hogy Te nála szeretnél szülni. Felhívják és azt mondják neki "Kis Gizike" itt van és szülni fog, várja a dr. urat, Õ meg azt sem tudja mi van.
Szia! Ha szeretnéd, hogy õ vezesse le a szülést, lehetõleg minden körülmények között akkor- nem csak a fizetõsdi miatt- szólj! Tudnia kell, számÍtania rá, hogy"programja" lesz:) .
A kérdező hozzászólása: Köszi, igen ez is igaz.Pont ezt beszélgettük a párommal, hogy az oroszlán részét lényegében a szülésznõ végzi.
A kérdező hozzászólása: Ok, szólok, vagyis beszélek vele.Csak nem lesz ez így ciki és késõ.Én tényleg automatice rá gondoltam, hogy õ lesz bent, mivel hozzá járok és számára is olyan automatikusnak tûnt. Köszönöm!!!
Nekem az elejétõl fogadott dokim volt, de õ csak az utolsó pillanatban érkezett a hasfelmetszésre.:/ A szülésznõ a lényeg, nem a doki.A dokik nem avatkoznak bele, csak a legvégén, vagy, ha komplikáció van.Egyébként meg ott lesz egy ügyeletes szülészorvos, aki szintén érti a dolgát.Én a most várom a második babát és az elsõ tapasztalataiból okulva eszemben sincs dokit fizetni, csak szülésznõt. Az ügyeletes orvos ugyanolyan jó és ugyanúgy vigyáz rátok...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!