Találatok a következő kifejezésre: Szüléskor meztelennek lenni (1 db)

Szüléskor meztelennek kell lenni?

Külföldi filmeken mindig azt látom, hogy a n?k meztelenek és csak betakarják ?ket amikor megkapják a babát. Nekem is így kell lennem? Én nagyon nem szeretném, nem szeretek pucérkodni. Oké, hogy alul semmi, fölül szeretném, ha lehetne rajtam valami.

Legjobb válasz: Én a saját hálóingemben voltam, de az derékig fel volt húzva, amikor feküdtem, még a vajúdás alatt is. De abban a helyzetben az sem érdekelt volna, ha teljesen meztelen vagyok.

Én a saját hálóingemben voltam, de az derékig fel volt húzva, amikor feküdtem, még a vajúdás alatt is. De abban a helyzetben az sem érdekelt volna, ha teljesen meztelen vagyok.
Hidd el a doki naponta több olyat is lát.Illetve nem egy hátrány, ha nem kell a vért kimosni, elég nehéz.Ott és akkor kisebb bajod is nagyobb lesz, ne izgulj.
Nem meztelenül szülünk és ha fázni fogsz (ami a kimerültségtõl is elõfordulhat)kérj bátran egy lepedõt takarózni!!!Gyõri korházban adnak hálóinget nem lehetsz a sajátodban, alul semmi mivel éppen szülsz, különben tényleg nem ezzel fogsz foglalkozni.A korházba én pizsit vittem, simán felhuztam és szopizhatott a pici és a fenekem se lógott ki a takaró alól... Szép szülést!
Szia. A barosban 3 hete szültem. Kapsz korházi hálóinget a szülésre ( nekem állandóan kikötõdött és szétnyílt de jól esett mert nagyon mellegem volt.Egyébbként a páromon és a szülésznõn kívül senki nem látott)A korterembe bármit felvehetsz (kényelmesebb a pizsi de ezt te döntöd el)Könnyû szülést.
Õszinte leszek!Mikor vajúdtam volt rajtam hálóing, elõl kapcsos, de mikor szültem nem emlékszem levették e rólam .Már sokat gondolkodtam és egyszerûen nem emlékszem hogy esetleg mikor gombolták ki .Arra emlékszem hogy varrás után fáztam és letakartak, és mikor már kivittek a szülõszobáról már volt rajtam.de nem volt bepatentolva, de levoltam takarva.Ezt azézt írtam le hogy hidd el te sem ezzel fogsz törõdni.
Szia! Én 2 hete szültem. Én vittem magammall hosszú pólót abba szültem! Ja! Zokni is volt rajtam mert fázós vagyok. Bár nem kellett volna, mert szakadt rólam a viz szülés közben. Utánna viszont betakarnak, hogy ne fázzáll!
Tõlem emgkérdezte a szülésznõ, hogy kórháziban vagy sajátbans szeretnék-e szülni. Végig volt rajtam fenn valami. Hogy melyiket választottam, már nem tudom, elég gyorsan történtek a dolgok...


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Milyen szakképzés kell ahhoz, hogy dúla lehessek?

még nincs szakmám, és ezen gondolkozom.... van egy babám, most vele vagyok itthon, gondoltam ez alatt az idő alatt meg lehetne csinálni, már ha olyan a képzés.

6

Tatabányán szülnétek-e? Milyen a tatabányai kórház, szülésznők, szobák, orvosok? Ha nem akkor hol?

8

Nagy baj ha rettenetesen félek a szüléstől? De már rémálmom is volt hogy vajúdtam sírtam és kétségbe voltam esve az ágyon vergődve. és ha eljön ez a nap nem tudom hogy viselem vagy mit kell tennem? !

8

5 hetes gáthegetek érzékeny volt még?

A hüvelybementemnél van egy kis kör alakú érzékeny csomó, ez lehet, hogy az elvarrt belső varrat csomója? Mikorra szívódik fel? Ez az egy pontja érzékeny még, igaz csak pár napja lett az, a többi rendben van.

12

Dr. Magyar Attila mennyit szokott kérni a szülésért?

2

Hányan várjuk a hidegfrontot? és kinek jön be?

én még csak 38+2 napos vagyok , uh szerint előrébb járunk egy héttel. hátha segít rajtam... ti hogy vagytok vele? csináljunk statisztikát hányunkon segít majd a holnapi front?

22

Szülés előtt álló kismamik, hogy bírjátok?

A hőség, az éjszakai nem alvás, medencefájdalom, jóslók, lábdagadás, kézzsibbadás? Ki küzd még ezekkel mostanság? Hogy élitek meg az utolsó napokat?

16

Szülés után feltétlenül löttyedt, ráncos marad a has?

Létezik olyan, hogy valakinek a szülés előtti formára áll vissza a hasa? Főleg a bőrre gondolok.

14

Mikor érdemes telefonálni az apukának, hogy helyzet van? Mikor kell indulni?

Fél órája arra keltem, hogy a derekamból elindul a fájdalom a hasamhoz, egészen lentre.
Még nem mondanám, hogy fáj, inkább csak kellemetlen. 12 percenként érzem ezt a fájdalom szerű valamit. Magzatvíz még nem folyt el. Az igazság az, hogy a héten már volt pár téves riasztás, nem szeretnék még egyet elkövetni.
Honnan tudhatom, hogy ez már "az"?
38 hkm.

6

Második szülésnél ha fájásokkal kezdődik akkor hány perceseknél érdemes elindulni a kórházba?

Van egy lányom vele fájásokkal kezdődött a szülés és 5-6 percesekkel mentem be. Kitágultam viszont császár lett a vége. Most vagyok utolsó idős terhes. Én 5 perces fájásokra gondoltam, hogy akkor indulok el 10 percre van tőlünk a kórház. Elég lesz így?

9

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!