Találatok a következő kifejezésre: Szüléskor meztelennek lenni (1 db)

Szüléskor meztelennek kell lenni?

Külföldi filmeken mindig azt látom, hogy a n?k meztelenek és csak betakarják ?ket amikor megkapják a babát. Nekem is így kell lennem? Én nagyon nem szeretném, nem szeretek pucérkodni. Oké, hogy alul semmi, fölül szeretném, ha lehetne rajtam valami.

Legjobb válasz: Én a saját hálóingemben voltam, de az derékig fel volt húzva, amikor feküdtem, még a vajúdás alatt is. De abban a helyzetben az sem érdekelt volna, ha teljesen meztelen vagyok.

Én a saját hálóingemben voltam, de az derékig fel volt húzva, amikor feküdtem, még a vajúdás alatt is. De abban a helyzetben az sem érdekelt volna, ha teljesen meztelen vagyok.
Hidd el a doki naponta több olyat is lát.Illetve nem egy hátrány, ha nem kell a vért kimosni, elég nehéz.Ott és akkor kisebb bajod is nagyobb lesz, ne izgulj.
Nem meztelenül szülünk és ha fázni fogsz (ami a kimerültségtõl is elõfordulhat)kérj bátran egy lepedõt takarózni!!!Gyõri korházban adnak hálóinget nem lehetsz a sajátodban, alul semmi mivel éppen szülsz, különben tényleg nem ezzel fogsz foglalkozni.A korházba én pizsit vittem, simán felhuztam és szopizhatott a pici és a fenekem se lógott ki a takaró alól... Szép szülést!
Szia. A barosban 3 hete szültem. Kapsz korházi hálóinget a szülésre ( nekem állandóan kikötõdött és szétnyílt de jól esett mert nagyon mellegem volt.Egyébbként a páromon és a szülésznõn kívül senki nem látott)A korterembe bármit felvehetsz (kényelmesebb a pizsi de ezt te döntöd el)Könnyû szülést.
Õszinte leszek!Mikor vajúdtam volt rajtam hálóing, elõl kapcsos, de mikor szültem nem emlékszem levették e rólam .Már sokat gondolkodtam és egyszerûen nem emlékszem hogy esetleg mikor gombolták ki .Arra emlékszem hogy varrás után fáztam és letakartak, és mikor már kivittek a szülõszobáról már volt rajtam.de nem volt bepatentolva, de levoltam takarva.Ezt azézt írtam le hogy hidd el te sem ezzel fogsz törõdni.
Szia! Én 2 hete szültem. Én vittem magammall hosszú pólót abba szültem! Ja! Zokni is volt rajtam mert fázós vagyok. Bár nem kellett volna, mert szakadt rólam a viz szülés közben. Utánna viszont betakarnak, hogy ne fázzáll!
Tõlem emgkérdezte a szülésznõ, hogy kórháziban vagy sajátbans szeretnék-e szülni. Végig volt rajtam fenn valami. Hogy melyiket választottam, már nem tudom, elég gyorsan történtek a dolgok...

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

6 hónapja szültem császárral. Ha most teherbe esnék a másodiknál lenne esélyem természetes szülésre?

Azért volt császár, mert betöltött 41.héten voltam, kevés volt a víz és minimálisan nyílt ki a méhszájam (nem vagyok biztos benne, hogy feltétlen szükséges volt-e de már nincs mit tenni)

6

Mennyi idő lehet még hátra? Tudom unjátok már, de nagyon fontos! 36+5 hkm

Magas vérnyomás miatt 2 hete "befektettek" a kórházba, de mivel gyógyszer nélkül jól alakult a vérnyomásom kiengedtek eltávra... ami annyit jelent, hogy bent fekszek hivatalosan, ezért mentőt nem hívhatok, ha szülök!
Ezért is érdekel, hogy mikor ugrasszam a páromat, mert nem akarom őt rángatni jóslók miatt, ha nem muszáj... bár elég sokat fájdogál mostanában a derekam meg a hasam.. viszont zuhanyra mindig elmúlik..

Tegnap viszont csak magas volt a vérnyomásom ezért kaptam gyógyszert is, és kb. 4 napja ha jól láttam elment a nyákdugóm is, a lepényem már 30. hét óta 3. érettségű, a baba Bpd-je 96 mm-es, ami már újszülött méretű..

Szerintetek se húzom ki a 40. hétig??

Köszönöm :)

4

Császár után meddig van vérzés/tisztulás?

4

2 év 5 hónap lesz a két baba között, elsőt császárral szültem. Van esély természetes szülésre?

Milyen császár után természetesen szülni? Nehezebb? Mi történik olyankor?

9

Akik nagyon nem bírták a betétet, hogyan viseltétek el szülés után hetekig?

Nekem minden bajom van, viszketek tőle, iszonyat kellemetlen!

19

Szülés után (közvetlenül) a frissen varrt sebnek nem ártalmas a vizelet?

Nem csípi a friss sebet? Vagy nem kerül be semmilyen baci a pisilés által?

2

Átlagosan mennyit kell fizetni egy császárért/program császárért?

Ha nem indokolt egészségügyileg, de én azt szeretnék, az mennyibe kerül? Ki mennyit fizetett?

Kérem szépen azokat, akik a "nemjóababának" "miértakarodmegbánod" stb. típusú válaszokat írnák, kíméljék meg meg magukat a pötyögéstől, s ne válaszoljanak.

Kérem szépen, csak azok válaszoljanak, akiknek TAPASZTALATUK VAN A TÉMÁBAN!

Köszönöm

(baranyai vagyok, de érdekel minden adat, pest, debreceni, bármilyen! )

16

Bajcsyban szült valaki császárral mostanában? Ha igen, leírnátok mindent ami eszetekbe jut? Elejétől a végéig ha lehet!

Esetleg ha volt fogadott orvosod, leírnád a nevét?:)

2

Azt mondta a védőnőm, hogy nem normális, hogy szülés óta még nem jött meg, hiába szoptatok aktívan. Szerintetek?

márciusban szültem

19

Előfordult már ilyen bárkivel szülés után, hogy az alsó bordáinál a középen lévő találkozásnál egy dudor van fekvő helyzetben?

Én már 7 hónapja túl vagyok a szülésen. CSászárral szültem. Nagy pocim volt végig, 3590 grammos babát hoztam a világra. Szülés után jóval tudatosodott bennem ez a dudor. Nem fáj, semmi problémát nem okoz, csak kicsit idegesít, hogy mi ez, ami terhesség előtt nem volt ott. Kinyomott valami csontot a baba amíg bent volt? Volt valakinek hasonló?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!