Találatok a következő kifejezésre: Szüléskor hány megy le A babó (2 db)

Szüléskor hány kilo megy le? A babó meg minden kb hány kilót tesz ki?

Legjobb válasz: az attól függmennyivan rajtad, de a baba, meg magzatvíz, meg a lepény kb: 5 kilo. aztán szoptatásnál is mehetnek le a kilok, meg ha kimegy belõled a víz.

az attól függmennyivan rajtad, de a baba, meg magzatvíz, meg a lepény kb: 5 kilo. aztán szoptatásnál is mehetnek le a kilok, meg ha kimegy belõled a víz.
Elsõ terhességemnél -13 kg-al jöttem haza, a másodiknál -11 kg-al. (Csak az a gond, hogy akkor 58-ról indult a terhesség, most 60-ról és most vagyok szülés után 2 hónappal 67 kg. Fogyni kellene, de szoptatok és nem tudok megálljt parancsolni a nasinak :( )
Szia! Én a terhesség alatt 7 kilót híztam, és szülés után 1héttel 10 kilóval voltam kevesebb:) Szóval, kevesebbel jöttem haza, mint amennyivel kezdtem a terhességet. De ez egyénfüggõ... Úgysem a súlyoddal leszel elfoglalva, ha meglesz a babó:)
Szia! Szülés után 1 héttel 13 kg ment le rólam, csak a szoptatásnál sajna nem sikerült megtartani. A legjobbakat!
Szia! Rólam szülés után 10 kg lement. Mikor hazajöttünk a kórházból, nem gyõztem csodálkozni.:)
12kg minusszal jöttem haza a kórházból, aztán két hét alatt lement még 8kg. Én elég vizes voltam, de még így is van pár kg plusszom.
Nekem 7 ment le a kórházban, pedig jó vizes voltam. Aztán a következõ hétben még 5. Most 3 hónapos a kislányom és -21. Már csak 9 van hátra:)
én szülés után 1 héttel -10 kg voltam, pont annyit szedtem is fel a 9 hónap alatt.
Azt mondják, a baba súlya megduplázva, a dokim szerint 8-9 kg.
Én 9 kg-t fogytam, amíg kórházban voltam (4 napig), de ez persze mindenkinél más. Az én babám extrém nagy volt (4 kg) és a magzatvíz is volt bõven. Viszont egyáltalán nem vizesedtem be.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat:) persze hogy nem a kilókkal leszek elfoglalva szülés után, csak érdekel hogy mennyi megy le álltalában.
6-7kg biztosan lemegy
Azt mondják , hogy ha 3, 5 kg a baba akkor annyi a víz is meg az egyéb ( placenta , vér stb ... ) tehát marad rajtad 2 kg ami ha fel is vagy vizesedve azzal távozik , de mivel tejed is lesz és folyamatosan termeli a szervezeted ami rengeteg energiát elvesz , ezért a 9 kiló még talán kevés is .
A kérdező hozzászólása: Jaj de jó lenne...! Túlsúlyos vagyok és nagoyn örülnék ha legalább az lemenne ami feljött! Köszi a gyors válaszokat! Üdv nektek 39 hetes pocis
Szerintem mind lemegy, legalábbis én mindkét szülés után 10 kilóval lettem könnyebb, pár héten belül.
+15 kg-val mentem szülni. Szülés után 1, 5 nappal 6 kg ment le 6 nappal 12, 5 kg-nál tartottam A maradék fent maradt, sõt még jött hozzá, amikor befejeztem a szoptatást, úgyhogy jövõ héten megyek endokrinológiára... A 9 kg szerintem lemegy a szülés után 1-2 héten belül.
Én is 9-10 kilót szedtem fel, és egy az egyben le is ment. Most így 10 hónap után 1 kilóval vagyok könnyebb, mint amivel kezdtem a terhességet, már 9, 5 hónapja tart ez az 1 kiló mínusz :o) Sem le, se fel nem megy... pedig duplán bepótolom a terhességi cukor miatt kihagyott nasikat.... Szerintem neked is le fog menni simán.
Én 59 kg-al kezdtem, 73-al mentem szülni, közel 5 kg-os babám lett. Szülés után 4 héttel 63 kg. vagyok, szoptatom a kicsit és egyáltalán nem zavar az a pár kiló felesleg. Amúgy a magzatvíz és a placenta súlya szülésenként eltérõ, nekem a placentára azt mondták, hogy akkora volt, mint két nõnek együttvéve:) ))
Hát én nem voltam ilyen szerencsés, mint az elõttem levõk.Sajnos 2O kg jött fel terhesség alatt, és szûlés után csak 5 kg-mal lettem könnyebb (nem tudom hogy?) A baba 3, 35 kg volt. 5 hónapja szûltem és még szoptattam is eddig de egy kg se menet le azóta. Úgy látszik én meg kell szenvedjek, hogy visszaálljon a régi alakom...
Ha tényleg csak 9 kg-t híztál, szerintem az biztosan lemegy rögtön. (vagyis kb egy héten belül) Rajtam mindkét terhességemnél 12 kg plusz volt, 10 lement rögtön. A babák 3300és 3200 g voltak. Persze változó kinél hogy megy, az sem mindegy, mennyire vizesedsz.
Én 3 hete szültem.59 kg-mal kezdtem és 70kg-mal mentem szülni.Szülés után 61 kg voltam. 2 kg maradt rajtam.
Ez sok mindentõl függ! Én 12 kg plusszal mentem szülni és agyerek csak 2800g volt, mégis 3 héttel szülés után csak 1, 5 kg van rajtam, de én nagyon vizesedtem is. Szóval van remény, arra, hogy minden lemegy!
12 kg-ot híztam, szülés után közvetlen 6 kg- ment le és a babám 3.4 kg volt . Szülés után 3 héttel lement még 4kg és a maradék kettõ azóta is rajtam van :-( 10 hónapja... szoptattam 7 hónapig, napi 3 liter vízet ittam, és semmit sem változott a sulyom, még hogy a szoptatás energiát vesz el? Én kétóránként szoptattam :-) és semmit se fogytam.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!