Találatok a következő kifejezésre: Szüléskor hány megy le A (4 db)

Honnan tudják pontosan hány kg megy le a szüléssel?

Szülés előtt-után megmérnek?

Legjobb válasz: Megmértem ithon, és szülés után a korházban kértem egy mérleget.

Megmértem ithon, és szülés után a korházban kértem egy mérleget.
minden héten megmérem magam, szülés után itthon megint megmérem magam. Így csináltam az elsõnél is.
Hogy hogy számolták ki az a 11 kg-t nem tudom, de nálam bejött. Pont annyit híztam és amikor hazajöttem pont annyi is ment le :)
Engem megmértek a kórházban szülés elõtt. Utána meg megmértem magam az osztályon. Nálunk van mérleg.
Szülés napján ráálltam a mérlegre a kórházban, aztán másnap. Pont 10 kg volt a különbség. A másodiknál már nem tudtam ilyen pontosan, mert nem volt mérleg a kórházban, csak otthon mértem.

Szüléskor hány kilo megy le? A babó meg minden kb hány kilót tesz ki?

Legjobb válasz: az attól függmennyivan rajtad, de a baba, meg magzatvíz, meg a lepény kb: 5 kilo. aztán szoptatásnál is mehetnek le a kilok, meg ha kimegy belõled a víz.

az attól függmennyivan rajtad, de a baba, meg magzatvíz, meg a lepény kb: 5 kilo. aztán szoptatásnál is mehetnek le a kilok, meg ha kimegy belõled a víz.
Elsõ terhességemnél -13 kg-al jöttem haza, a másodiknál -11 kg-al. (Csak az a gond, hogy akkor 58-ról indult a terhesség, most 60-ról és most vagyok szülés után 2 hónappal 67 kg. Fogyni kellene, de szoptatok és nem tudok megálljt parancsolni a nasinak :( )
Szia! Én a terhesség alatt 7 kilót híztam, és szülés után 1héttel 10 kilóval voltam kevesebb:) Szóval, kevesebbel jöttem haza, mint amennyivel kezdtem a terhességet. De ez egyénfüggõ... Úgysem a súlyoddal leszel elfoglalva, ha meglesz a babó:)
Szia! Szülés után 1 héttel 13 kg ment le rólam, csak a szoptatásnál sajna nem sikerült megtartani. A legjobbakat!
Szia! Rólam szülés után 10 kg lement. Mikor hazajöttünk a kórházból, nem gyõztem csodálkozni.:)
12kg minusszal jöttem haza a kórházból, aztán két hét alatt lement még 8kg. Én elég vizes voltam, de még így is van pár kg plusszom.
Nekem 7 ment le a kórházban, pedig jó vizes voltam. Aztán a következõ hétben még 5. Most 3 hónapos a kislányom és -21. Már csak 9 van hátra:)
én szülés után 1 héttel -10 kg voltam, pont annyit szedtem is fel a 9 hónap alatt.
Azt mondják, a baba súlya megduplázva, a dokim szerint 8-9 kg.
Én 9 kg-t fogytam, amíg kórházban voltam (4 napig), de ez persze mindenkinél más. Az én babám extrém nagy volt (4 kg) és a magzatvíz is volt bõven. Viszont egyáltalán nem vizesedtem be.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat:) persze hogy nem a kilókkal leszek elfoglalva szülés után, csak érdekel hogy mennyi megy le álltalában.
6-7kg biztosan lemegy
Azt mondják , hogy ha 3, 5 kg a baba akkor annyi a víz is meg az egyéb ( placenta , vér stb ... ) tehát marad rajtad 2 kg ami ha fel is vagy vizesedve azzal távozik , de mivel tejed is lesz és folyamatosan termeli a szervezeted ami rengeteg energiát elvesz , ezért a 9 kiló még talán kevés is .
A kérdező hozzászólása: Jaj de jó lenne...! Túlsúlyos vagyok és nagoyn örülnék ha legalább az lemenne ami feljött! Köszi a gyors válaszokat! Üdv nektek 39 hetes pocis
Szerintem mind lemegy, legalábbis én mindkét szülés után 10 kilóval lettem könnyebb, pár héten belül.
+15 kg-val mentem szülni. Szülés után 1, 5 nappal 6 kg ment le 6 nappal 12, 5 kg-nál tartottam A maradék fent maradt, sõt még jött hozzá, amikor befejeztem a szoptatást, úgyhogy jövõ héten megyek endokrinológiára... A 9 kg szerintem lemegy a szülés után 1-2 héten belül.
Én is 9-10 kilót szedtem fel, és egy az egyben le is ment. Most így 10 hónap után 1 kilóval vagyok könnyebb, mint amivel kezdtem a terhességet, már 9, 5 hónapja tart ez az 1 kiló mínusz :o) Sem le, se fel nem megy... pedig duplán bepótolom a terhességi cukor miatt kihagyott nasikat.... Szerintem neked is le fog menni simán.
Én 59 kg-al kezdtem, 73-al mentem szülni, közel 5 kg-os babám lett. Szülés után 4 héttel 63 kg. vagyok, szoptatom a kicsit és egyáltalán nem zavar az a pár kiló felesleg. Amúgy a magzatvíz és a placenta súlya szülésenként eltérõ, nekem a placentára azt mondták, hogy akkora volt, mint két nõnek együttvéve:) ))
Hát én nem voltam ilyen szerencsés, mint az elõttem levõk.Sajnos 2O kg jött fel terhesség alatt, és szûlés után csak 5 kg-mal lettem könnyebb (nem tudom hogy?) A baba 3, 35 kg volt. 5 hónapja szûltem és még szoptattam is eddig de egy kg se menet le azóta. Úgy látszik én meg kell szenvedjek, hogy visszaálljon a régi alakom...
Ha tényleg csak 9 kg-t híztál, szerintem az biztosan lemegy rögtön. (vagyis kb egy héten belül) Rajtam mindkét terhességemnél 12 kg plusz volt, 10 lement rögtön. A babák 3300és 3200 g voltak. Persze változó kinél hogy megy, az sem mindegy, mennyire vizesedsz.
Én 3 hete szültem.59 kg-mal kezdtem és 70kg-mal mentem szülni.Szülés után 61 kg voltam. 2 kg maradt rajtam.
Ez sok mindentõl függ! Én 12 kg plusszal mentem szülni és agyerek csak 2800g volt, mégis 3 héttel szülés után csak 1, 5 kg van rajtam, de én nagyon vizesedtem is. Szóval van remény, arra, hogy minden lemegy!
12 kg-ot híztam, szülés után közvetlen 6 kg- ment le és a babám 3.4 kg volt . Szülés után 3 héttel lement még 4kg és a maradék kettõ azóta is rajtam van :-( 10 hónapja... szoptattam 7 hónapig, napi 3 liter vízet ittam, és semmit sem változott a sulyom, még hogy a szoptatás energiát vesz el? Én kétóránként szoptattam :-) és semmit se fogytam.


Szülés után közvetlenül -ill. a kórházi napok alatt- körülbelül hány kiló megy le az anyukáról?

Legjobb válasz: a Baba súlya, meg kb. 2-3 kg. de ha szoptat v.ki, gyorsan lemennek a kilók, én 4 éve szültem, most van rajtam, 3 kg felesleg, de ez az én cikim, de szerintem nem olyan gáz

a Baba súlya, meg kb. 2-3 kg. de ha szoptat v.ki, gyorsan lemennek a kilók, én 4 éve szültem, most van rajtam, 3 kg felesleg, de ez az én cikim, de szerintem nem olyan gáz
Szia! Sajnos nem annyi, mint az ember várja... Én szinte alig vettem észre, hiszen hazamenni is jóformán a terhesgatyában kellett. Persze egy-két hónap múlve jobban észrevehetõ. De sajnos nem jött a "megkönnyebbülés" a szüléssel. Mondjuk 9 hónap alatt teljesen visszaálltam eredeti súlyomhoz, és tudtam a ruháimat hordani. Mindenféle diéta nélkül.
Szia. Én 30kg plusszal mentem szülni, 12hete.Mostanáig 18 kg ment le rólam.mindent eszek ráada´sul jó étvággyal, szoptatok.majd csak lemegy a többi is.ami´g az ember szoptat, u´gy sem lehet diétázni, mert elapsd a tejcsi, ami nagy kincs a babának.
Szia! Én 1hete szültem +17 kg volt rajtam eddig 10 ment le
Szia én 55 kg-ról indultam 68 kg voltam mikor szültem 9 kg ment le a kórházi napok alatt, bár alig ettem. Mióta hazajöttem eszek rendesen azóta 1 kg ment még le, 4 hete szûltem.
Arra számíts, hogy a méhnek 6 hét kell, mire visszahúzódik, addig a pocak meglehetõsen nagyocska marad még, nem lesz jó a régi nadrág! Bár én 3 héttel szülés után már fel tudtam venni, igaz, összvissz 8 kilót szedtem fel...
Szia! Én a szülés után két héttel álltam mérlegre, annyi voltam, mint régen, pedig még akkor is volt egy kis pocakmaradványom :)
Szia! Én 1 kg-val könnyebben jöttem haza a kórházból, mint amennyi terhesség elõtt voltam. Nem fogyóztam soha! Szerintem ez alkat kérdése is. Ez 6 éve volt, most várom a második babót. Augusztusban kiderül, hogy most mennyit dobok le, de igazából annyira nem foglalkoztat a dolog. Lesz ami lesz! :-) Boldog babavárást! 23 hetes kismami
szi!nekem a szülészõ azt modta, 1 hét alatt kb 10 kg megy le. teljesen igaza lett. most, 2 hetesen pedig 1 kg al kevesebb vagyok mint elõtte, minden régi ruhám rámjön, poci is a régi. egyedül a kitágult medencecsont még ami nem ment vissza, szélesebb a csípõm :) hajrá!!!!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!