Találatok a következő kifejezésre: Szüléskor baj fent (1 db)

Szüléskor baj ha fent marad a műkörmöm?

Azt hallottam hogy nem szabad mert az els? elváltozások a körmön jelentkeznek ha komplikáció lép fel (állítólag belilul)

Legjobb válasz: Én mûkörömmel szültem és nekem nem szóltak miatta. Persze lehet hogy van ahol és aki szól. Gondolom ezt orvosa, szülésznõje és kórháza válogatja.

Én mûkörömmel szültem és nekem nem szóltak miatta. Persze lehet hogy van ahol és aki szól. Gondolom ezt orvosa, szülésznõje és kórháza válogatja.
Ha nem színes az egész felület nem lesz semmi baj. Az a lényeg hogy a köröm alja színtelen legyen így látják az elváltozást a vége lehet fehér francia vagy amilyen színt csak akarsz. Könnyû szülést Neked!
A labkormodon nincs mukorom, es ott ugyanugy latszik, ha altatni kell, h kekul v mas szine lesz, abbol tudjak, mi a gond.
Nekem fent volt a mûkörmöm, és rá se néztek, senki nem akarta a körmeimet nézegetni.
szia mikor szültem senki nem nézte a körmeimet, van-e rajtam nyaklánc vagy bármi más...csak a tetkomat látta mindenki, mivel köldök alatt van:-)))
Amikor szültem, összeomlott a keringésem. A mûtõbe már félholt állapotban toltak be. Akkor azt mondta a szülésznõ, hogy a körmeim belilultak, zöldültek és onnan tudta, hogy baj van. Nem javaslom a mûkörmöt. Elõtte, utána nekem is volt (van). Az ékszert sem javaslom, mert mûtétnél minden ékszert levágnak rólad és egy gyûrût nem lehet csak úgy összestoppolni.
Szia! Ha neked ennyire fontos, hogy mûkörömmel szülj, akkor minek kérdezed? Én már rég leszedettem volna.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

6 hónapja szültem császárral. Ha most teherbe esnék a másodiknál lenne esélyem természetes szülésre?

Azért volt császár, mert betöltött 41.héten voltam, kevés volt a víz és minimálisan nyílt ki a méhszájam (nem vagyok biztos benne, hogy feltétlen szükséges volt-e de már nincs mit tenni)

6

Mennyi idő lehet még hátra? Tudom unjátok már, de nagyon fontos! 36+5 hkm

Magas vérnyomás miatt 2 hete "befektettek" a kórházba, de mivel gyógyszer nélkül jól alakult a vérnyomásom kiengedtek eltávra... ami annyit jelent, hogy bent fekszek hivatalosan, ezért mentőt nem hívhatok, ha szülök!
Ezért is érdekel, hogy mikor ugrasszam a páromat, mert nem akarom őt rángatni jóslók miatt, ha nem muszáj... bár elég sokat fájdogál mostanában a derekam meg a hasam.. viszont zuhanyra mindig elmúlik..

Tegnap viszont csak magas volt a vérnyomásom ezért kaptam gyógyszert is, és kb. 4 napja ha jól láttam elment a nyákdugóm is, a lepényem már 30. hét óta 3. érettségű, a baba Bpd-je 96 mm-es, ami már újszülött méretű..

Szerintetek se húzom ki a 40. hétig??

Köszönöm :)

4

Császár után meddig van vérzés/tisztulás?

4

2 év 5 hónap lesz a két baba között, elsőt császárral szültem. Van esély természetes szülésre?

Milyen császár után természetesen szülni? Nehezebb? Mi történik olyankor?

9

Akik nagyon nem bírták a betétet, hogyan viseltétek el szülés után hetekig?

Nekem minden bajom van, viszketek tőle, iszonyat kellemetlen!

19

Szülés után (közvetlenül) a frissen varrt sebnek nem ártalmas a vizelet?

Nem csípi a friss sebet? Vagy nem kerül be semmilyen baci a pisilés által?

2

Átlagosan mennyit kell fizetni egy császárért/program császárért?

Ha nem indokolt egészségügyileg, de én azt szeretnék, az mennyibe kerül? Ki mennyit fizetett?

Kérem szépen azokat, akik a "nemjóababának" "miértakarodmegbánod" stb. típusú válaszokat írnák, kíméljék meg meg magukat a pötyögéstől, s ne válaszoljanak.

Kérem szépen, csak azok válaszoljanak, akiknek TAPASZTALATUK VAN A TÉMÁBAN!

Köszönöm

(baranyai vagyok, de érdekel minden adat, pest, debreceni, bármilyen! )

16

Bajcsyban szült valaki császárral mostanában? Ha igen, leírnátok mindent ami eszetekbe jut? Elejétől a végéig ha lehet!

Esetleg ha volt fogadott orvosod, leírnád a nevét?:)

2

Azt mondta a védőnőm, hogy nem normális, hogy szülés óta még nem jött meg, hiába szoptatok aktívan. Szerintetek?

márciusban szültem

19

Előfordult már ilyen bárkivel szülés után, hogy az alsó bordáinál a középen lévő találkozásnál egy dudor van fekvő helyzetben?

Én már 7 hónapja túl vagyok a szülésen. CSászárral szültem. Nagy pocim volt végig, 3590 grammos babát hoztam a világra. Szülés után jóval tudatosodott bennem ez a dudor. Nem fáj, semmi problémát nem okoz, csak kicsit idegesít, hogy mi ez, ami terhesség előtt nem volt ott. Kinyomott valami csontot a baba amíg bent volt? Volt valakinek hasonló?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!