Találatok a következő kifejezésre: Szülés utánn idövel (49 db)

Anyukák, apukák, szülés utáni első együttlét: mennyi idővel szülés után, milyen volt (úgy értem, hogy nagyon más, mint szülés előtt, érezhető különbség lett? ), ki kezdeményezte? És hogy védekeztetek?

Legjobb válasz: Mi a szülés utáni 7. hétben szexeltünk elõször, nekem eleinte fájt, kellett síkosító is, amúgy óvszerrel védekeztünk. Következõ alkalommal már egyáltalán nem is fájt (szintén a 7.hét). Férjem kezdeményezett.

Mi a szülés utáni 7. hétben szexeltünk elõször, nekem eleinte fájt, kellett síkosító is, amúgy óvszerrel védekeztünk. Következõ alkalommal már egyáltalán nem is fájt (szintén a 7.hét). Férjem kezdeményezett.
5 hétig vártunk (természetes szülés után), legalábbis a behatolással. De már a 2. héttõl nem véreztem, így volt ez meg az. :) Már a 4. héten is próbáltunk szeretkezni, de akkor még volt egy varratom, és az feszült. De az 5. héten minden simán ment. Az elsõ 1-2 percben érzékeny volt a gátmetszés helye, de aztán elmúlt, és ugyanolyan jó volt, mint azelõtt. Sõt, még jobb is, mert érzékenyebb lettem, sokkal könnyebben el tudtam élvezni. Óvszerrel védekeztünk, mert akkor már nem szoptattam, de a gyógyszerrel meg kellett várni az elsõ menstruációt, ami 2, 5 hónappal szülés után jött elõször.
7 héttel szülés után. Nem volt kellemes. Óvszerrel. 21/N fél éves kislány anyukája.
Császárral született a kisfiam, és a 4. hét eltelte után kezdtünk próbálkozni(akkor már nem véreztem egyáltalán ). Nekem nem fájt, inkább olyan érzés volt, mintha full száraz és szûk lennék. A szárazság megmaradt még egy ideig, de igazán fájdalomról nem tudok beszélni. Szerencsém volt!
A kérdező hozzászólása: Köszi az eddigi válaszokat!
Mi szülés után 6 héttel szeretkeztünk, de nem mondhatom, hogy nagyon jo volt... viszont rá 1 honapra, mikor elõször megjött...volt külömbség...nagyon érdekes volt hogy csak az elsõ menszesz után élveztem igazán a dolgot. A férjem nagyon odafigyelt de én voltam a kezdeményezõ. Õ bármeddig tudott volna várni, azt mondta szoljak, ha ugy érzem belevághatunk :)
Gyógyszerrel védekeztünk, aztán 3 hónap után rátértünk a pharmatex krémre.
Én természetes úton szültem. 8. héten voltunk együtt, sikosítval is éreztem a behatolást, sõt ki is voltam még tágulva, úgyhogy nem élveztem. Sõt kétségbe estem hogy ez ha így marad akkor 30 évesen pápá sexuális élet. De azóta a kitágultság ha nem is szûnt meg, de klasszisokkal jobb a helyzet!!! És így élvezem is, igaz nem minden pózban. Szóval bármit is fogsz érezni ne ess kétségbe mert idõvel jobb lesz. 6 hós baba anyukája.

Szülés utáni 1. menstruáció tarthat hosszabb ideig?

2 hónapja szültem, a tejem már hetekkel ezel?tt elapadt sajnos. 22- én jött meg, azóta is tart, 6. napja, pedig 4-5 napos volt. Nem olyan sok a mennyisége egyébként.

Legjobb válasz: Szia! Nekem a szülés utáni 3 menstruáció 7-8 napig tartott,nem volt erõs de azért volt, holott nekem is elõtte 4-5 napig szokott meglenni. Ez ilyenkor természetes, idõ kell mire a helyére állnak a dolgok. Nekem a 4. hónaptól van rendesen.

Szia! Nekem a szülés utáni 3 menstruáció 7-8 napig tartott, nem volt erõs de azért volt, holott nekem is elõtte 4-5 napig szokott meglenni. Ez ilyenkor természetes, idõ kell mire a helyére állnak a dolgok. Nekem a 4. hónaptól van rendesen.
nekem a 7. héten jött meg, normál esetben 5-6 nap volt, most majdnem 2 hét.

Most pontosan hogy néz ki a nyák? És mennyi idő után várható a szülés utána?

Mindenhol azt olvasom, hogy véres meg ilyesmi..

Legjobb válasz: Nem kell feltétlen véresnek lennie. Nekem 4 napon át folyamatosan távozott (barnás volt az enyém), aztán jöttek a fájások, és mentünk szülni! Van akinek egybõl megindul utána a szülés, valaki még kihúzza 2 hétig is. Könnyû szülést kívánok! 3 hónapos édesanya.

Nem kell feltétlen véresnek lennie. Nekem 4 napon át folyamatosan távozott (barnás volt az enyém), aztán jöttek a fájások, és mentünk szülni! Van akinek egybõl megindul utána a szülés, valaki még kihúzza 2 hétig is. Könnyû szülést kívánok! 3 hónapos édesanya.
Szia!Az a nyákdugó volt.Mindenkinél más.Van akinél szintelen csak nagyon egybefüggõ nagyobb és kocsonyás.Van akinek darabokban jön ki, van akinek véres, van akinek csak barnás vagy rózsaszines...stb.Bármikor beindulhat a szülés, ami azt jelenti akár ma, de akár 1-2 hét mulva is.Mindenesetre ez már a szülés megindulását jelzi.Könnyû szülést!
A kérdező hozzászólása: köszi szepen! lehet azert nem volt veres, mert kadban furodtem.. es lement a barnasag.. jo lenne mar szulni, varom, mint kisgyerek a karacsonyt, mar reg lejart a benntlakasos "szerzõdése" :) köszönöm a jókivansagokat is, könnyu szülest, es boldog babazast mindenkinek :) (es neha nagy alvasokat!)
Nekem 2 héttel a szülés elõtt ment el a nyákdugó ugy 2-3 cmes volt barna színû , utána nem volt egyéb tünet a szülésig.

Ki-hogyan lett úrrá a szülés utáni depresszióján? Hogy tetted túl magad, segítséggel, vagy anélkül, mennyi idő alatt, milyen mélységű volt, . Pozitív esetekre lennék kíváncsi!

Legjobb válasz: bocs, helyesen: *Nem ereztem magam depressziosnak, es utolag is ugy latom (4 ev tavlatabol). Szerintem nem csoda, ha ilyen es hasonlo valos problemak miatt rossz a hangulata az anyukanak, szerintem ez nem depresszio. Nem tudom, hogy mas hogyan elte meg, de nem tartom kizartnak, hogy effele dolgok miatt olyan "nepszerü" es elterjedt ez a szüles utani depresszio. (Ami szerintem par generacioval ezelött meg nem volt ennyire elterjedt.)

bocs, helyesen: *Nem ereztem magam depressziosnak, es utolag is ugy latom (4 ev tavlatabol). Szerintem nem csoda, ha ilyen es hasonlo valos problemak miatt rossz a hangulata az anyukanak, szerintem ez nem depresszio. Nem tudom, hogy mas hogyan elte meg, de nem tartom kizartnak, hogy effele dolgok miatt olyan "nepszerü" es elterjedt ez a szüles utani depresszio. (Ami szerintem par generacioval ezelött meg nem volt ennyire elterjedt.)
Erdekes, hogy nekem ez rendben volt, ezt eleg hamar tisztaztam magamban. (3. valaszolo altal irtakat.) Problemat okozott viszont a tehetetlenseg, ha valamit nem tudtam megoldani, pl. hogy nem tudtam meg magamnak sem naponta meleg etelt elöallitani ill. rendszeresen etkezni (gyakran muszaj volt kekszet, edesseget ennem, mivel ez "kesz" van - keszeteleket sajnos allergias reakciom miatt nem vehettem mast). A sok megoldatlan huzodo dolog (pl. 16 honapig nem volt egyetlen ataludt ejszakam). Problemat okozott minderröl a ferjemet meggyözni, hogy ez az "allas", ami itthon varja, igenis normalis. (Mert mindenhonnan az jön, hogy mennyi segitseget kapunk...stb tehat az ellentete.) Problemat okozott pl. hogy ragyogjon a lakas, össze legyen takaritva, amikor anyosom vagy eppen a ferjem nepes rokonsaga jön latogatoba. (Akik nem tölem, anyosomtol kerdeztek meg, jokor jönnek-e, aki meg nekünk kesz tenynek jelentette be, hogy jönnek. Ugyanis ez a rokonsag azt hiszi -anyosomek ugy allitjak be-, mintha ök mindenben segitenenek nekünk.) Erröl jut eszembe: allitolag a kialvatlansag önmagaban is depressziot (?) vagy depressziohoz hasonlo allapotot (?) idez elö. 1.
Ezt én is megéltem, rengeteget sírtam, a férjem már mindenféle bogyókat akart velem szedetni. Nekem csak az idõ segített.Ahogy telt az idõ, egyre jobban megismertem a babámat, egyre rutinosabb lettem, és egyszer csak azt vettem észre, hogy már nem parázok be mindentõl.:) Szóval sírj ha sírnod kell, beszéld ki magadból, és próbáld túlélni ezt az idõszakod, minden héttel egyre könnyebb lesz!!!!!! Ui: nekem kb 6-7 hétig tartott, de minden nappal egyre kevesebbet bõgtem.
Szia! Én is nagyon sokat sírtam az elsõ napokban, nem tudtam mi a baja a kislányomnak, hogy tudnék neki segíteni. Fõleg az esték voltak borzasztó nehezek, azt hittem hogy nem bírom ki. Aztán elkezdtem elmondani a férjemnek az érzéseimet, és jobb lett. És néha hagyd, hogy valaki vigyázzon a picidre, míg megmosod a hajad, vagy kimész a konyhába meginni egy kávét. 15 perc naponta csak magadra és minden jobb lesz. Nekem ez segített! Kb. 2 hétig tartott. Ne add fel, minden rendben lesz.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Nekem 3 hónapos múlt a napokban a kisfiam és úgy éreztem (néha sajnos még most is), hogy egyre méllyebbre süllyedek. Eleinte nem beszéltem róla, aztán a szülõket és Páromat is leültettem, hogy beszéljük meg, mert lassan begolyózok... Ha kell, 15x mondják el (akár) ugyanazt, csak segítsenek... Most próbálok túllenni a dolgon, próbálok a pozitív dolgokra koncentrálni, NAGYON SZERETNÉM, hogy sikerüljön, mert a kisfiam egy tünemény.
A kérdező hozzászólása: Sírni szoktam én is. Talán mostmár kevesebbet, mint eddig, de ha a kicsi 5 percet sír, én már azt is vagy 1 órának élem meg. Nagyon kész voltam/vagyok attól, hogy nem értettem a sírását, ha elvileg minden rendben, akkor miért sír, mit "játszak" vele, hisz annyira kicsi még, ha nem alszik, akkor órákon át hogy "szórakoztassam", hogy tudnám elaltatni, hasfájós-e vagy sem.....
* eddig valaszt nem kaptam! - helyesebben eddig"nem" valaszt kaptam ezekre
En nem nagyon ertem ezt a fordulot, de legyen ugy ahogy a legjobb! :) Nem lehet, hogy inkabb benned, a gondolkodasodban megy vegbe valami valtozas? Addigra raerzel, hogy semmi baja nem törtenhet, csak segithetsz neki es akar sikerül kitalalnod, miert sir, akar nem, egyszerüen csak segithetsz neki, es nem arthatsz sehogy... Nagyon erzekenyek a kisbabak a hozza legközelebbi szemelyre (alt.anyara), es akkor jo nekik, ha Neked is jo: azaz ez a legfontosabb, azzal teszel neki jot, ha magadert (is) teszel!! Az jutott eszembe meg, hogy meg nalunk is elöfordult eddig, pedig most kezdte az ovit, hogy sirt valamiert, es nem ertettem meg, miert. Kerdeztem, de nem ertettem, amit mondott, ferjem sem, es nem birtunk rajönni (2nyelvü csalad vagyunk). Olyan is volt, hogy amikor a ferjem hivott telefonon, egy 3. nyelven szolalt meg a legnagyobb megdöbbenesemre: "Ted van a telefonnal"... hogy honnan vette a Ted-et?? Volt, hogy egy-egy valaszt ugy probaltam kiszedni belöle, hogy "es ez mit jelent magyarul?" - erre mondja a magyar verziot, mit jelent az apa nyelven - erre ezt a verziot, miközben az eredeti valasz valami szlav nyelvre hasonlitott... Erdekes az egesz, de csak azert irom, mert nalunk legalabbis ezidaig is volt olyan, hogy nem ertettem, amit mond. :( Miközben a könyvekben azt irjak, amint megtanul beszelni, ez eltünik kb ovodaskorra. de mint az elsö kommentemben irtam, en mar semmin sem lepödök meg, hogy ez is mas. Az egyik legigazabb mondas szerintem, hogy minden gyerekhez külön "gyereknevelesi" könyv kellene. :) 1.

Szülés utáni depresszió, szülés után 2 hónappal? Lehet hogy az a bajom, vagy csak kimerültség? Bár az idő is rátesz jó nagy lapáttal bizti.

Van 1 2 éves és 1 2 hós babám,mostanába rámtör a sírás,néha nincs kedves a kicsivel foglalkozni se(gagyogni vele,csörgöt mutogatni neki).Más is van,volt igy?Dokihoz mentetek vagy elmult?

Legjobb válasz: Nekem a fáradságtól volt ilyen...kb 3-3.5 hós koráig. Utána elmúlt. Orvoshoz nem mentem pedig sokszor éreztem azt hogy nem ártana. Gondolkoztam homeos szereken is de végül is minden segítség nélkül elmúlt. Talán hozzá járult a dologhoz az is h tudok pihenni mellette, de ugye neked nehezebb egy 2 éves mellett. Nekem rengeteg össze tevõje volt a depressziónak (rosszul éreztem magam a bõrömben, féltettem a picit, nagy volt a felelõsség, szoptatás miatti stressz)....Te tudsz felsorolni ilyen dolgokat? ha igen szerintem nem kell orvos és bogyó, csak meg kell szüntetni az összetevõket.( Pl én azóta tornázom, többet pihenek...stb)

Nekem a fáradságtól volt ilyen...kb 3-3.5 hós koráig. Utána elmúlt. Orvoshoz nem mentem pedig sokszor éreztem azt hogy nem ártana. Gondolkoztam homeos szereken is de végül is minden segítség nélkül elmúlt. Talán hozzá járult a dologhoz az is h tudok pihenni mellette, de ugye neked nehezebb egy 2 éves mellett. Nekem rengeteg össze tevõje volt a depressziónak (rosszul éreztem magam a bõrömben, féltettem a picit, nagy volt a felelõsség, szoptatás miatti stressz)....Te tudsz felsorolni ilyen dolgokat? ha igen szerintem nem kell orvos és bogyó, csak meg kell szüntetni az összetevõket.( Pl én azóta tornázom, többet pihenek...stb)
Nekem nem konkrétan ilyen tüneteim voltak, de nekem is volt olyan idõszak, amikor egyszerûen nem láttam a végét a dolgoknak, és úgy éreztem, hogy soha nem jutunk túl ezen az etetés, büfiztetés, altatás, tisztábatevés stb. monoton napi teendõkön. Ráadásul nekem van egy már majdnem 5 éves nagyfiam, aki már olyan önálló, hogy még rosszabb volt visszarázódnom a kicsi körüli teendõkbe. Én megpróbáltam egy homeós bogyót, amit kimondottan depresszióra, kimerültségre, virrasztás miatti kialvatlanságra való és 2 hétig szedtem, esküszöm jót tett. A neve: Kálium phosphoricum, érdemes kipróbálni szerintem. Kitartást!
Én is depresszióba estem szülés után, már a kórházban kész voltam.Nem tudtam enni, aludni, mosolyogni meg teljesen elfelejtettem.Állandón, szorongva aggódtam a babáért.A másik oldalról meg persze lelkiismeret-furdalásom volt, hogy itt ez a gyönyörû kislány, aki teljesen egészséges, én meg "ilyen szr" vagyok.Én felkerestem egy pszichológust, mert rájöttem nem csak magamat teszem tönkre, de a családomat is.Szoptatni nem szoptattam, kb 2 hétig gyógyszert szedtem, de magamtól leálltam, mert nem akartam függõ lenni.Nehezebb volt így, pirulák nélkül, de helyrejöttem.Azóta lányom 9.hós, nem mondom, hogy egyszerû eset, mert roppant anyás, fél percre nincs el magában, de abból merítek erõt, hogy nap-mint nap lát az ember beteg, sérült, agykárosodott gyermekeket a TV-ben, és ekkor mindig eszembe jut, hogy nekem milyen csodás kis törpém van, aki ha rosszcsont is de egészséges.

Szülés utáni haskötő! Mikortól lehet használni és mennyi ideig?

Konkrétan arra vagyok kíváncsi, hogy szülés után egyb?l fel lehet-e venni, mert mikor a kislányom született, nagyon kellemetlen és rossz érzés volt, hogy lógott a hasam és a szervek is.

Legjobb válasz: Én szülés után pár nappal már használtam. Gyógyászati boltban vettem, igaz jól szorított, de az a jó. Egy idõ után megszokod. Nekem bevált, csak jókat tudok mondani.

Én szülés után pár nappal már használtam. Gyógyászati boltban vettem, igaz jól szorított, de az a jó. Egy idõ után megszokod. Nekem bevált, csak jókat tudok mondani.
A kórházban a nõvérek már ajánlgatták.Nekem is ajánlották, de mivel császáros vagyok, még féltem felrakni a seb miatt. Nekem is lehetne? Ülésnél, alvásnál nem annyira jó. Amúgy hasonló bugyit is lehet kapni, amit hasleszorító, szerintem az jobb. :)
Én úgy tudom, hogy rögtön lehet használni.Nálunk a kórházban már minden kismama használta.Császárosoknak is ajánlották (én is az vagyok és kimondottan javasolták fõleg nekünk), de nekem nem volt csak pocakszorító bugyim.Arra azt mondta a doktornõ, hogy még jobb is mint a fûzõ és nagyon kényelmes.Kínaiban is láttam, 600-800 forint körül volt.Én nem fehérnemûként hordtam, hanem ráhúztam a bugyimra és így nem kellett állandóan mosnom. 2 db elég is volt.Ezt javaslom neked is :) Majdnem 3 hónapos kiscsaj anyuja
Elsõ vagyok, császáros voltam és simán használtam a haskötõt. Még jó is volt, mert amúgy a kezem mindig ott volt, fogtam, de késõbb fogta helyettem a haskötõ.
Nekem olyan hasszorítós övem van, ami sportoláshoz jó, mert izzad alatta a hasam. Arra gondoltam, hogy szülés után azt tenném fel, mert elég jól össze lehet szorítani! (tépõzáras) Alá pedig vennék fel egy derékvédõt, hogy az izzadtságot felszívja, már ha megizzadnék alatta. Rögtön szülés után fel lehet tenni?

Szülés utáni brutál aranyérrel mit kezdtek és mennyi idö alatt múlt el?

nekem 4. napos de egyre roszabb.

Legjobb válasz: Együttérzek veled. Eszembe jutott, hogy nagyon megszenvedtem vele én is. kb 5 hét volt az, mire rendbejött úgy, hogy nem fájt. Szülés után 3. hét volt a legrosszabb, alig bírtam megmozdulni, csak párnára tudtam leülni, azt is valahogy féloldalasan, nagyon féltem, hogy mûtét lesz a vége. Gátmetszést már rég elfelejtettem, de az aranyér!!! Folyamatosan használtam pedig aranyérkenõcsöt. Most 9 hónappal szülés után még mindig nem húzodott vissza, viszont abszolút nem fáj azóta, hogy az 5. héten megszünt a fájdalom. Remélem nálad gyorsabb lesz a gyógyulás.

Együttérzek veled. Eszembe jutott, hogy nagyon megszenvedtem vele én is. kb 5 hét volt az, mire rendbejött úgy, hogy nem fájt. Szülés után 3. hét volt a legrosszabb, alig bírtam megmozdulni, csak párnára tudtam leülni, azt is valahogy féloldalasan, nagyon féltem, hogy mûtét lesz a vége. Gátmetszést már rég elfelejtettem, de az aranyér!!! Folyamatosan használtam pedig aranyérkenõcsöt. Most 9 hónappal szülés után még mindig nem húzodott vissza, viszont abszolút nem fáj azóta, hogy az 5. héten megszünt a fájdalom. Remélem nálad gyorsabb lesz a gyógyulás.
Nekem nem aranyerem volt szerintem, hanem mikro repedés, de szerintem vagy 2 hónap alatt jött rendbe, semmi krém nem használt. A szülés fájdalmai tényleg eltörpültek mellette. A férjem már orvoshoz akart elrángatni, mikor rendbejött. Néha azért érzem picit.
Nekem csak a kúp használt, a Naturlandos. Majdnem 2 hónapig szenvedtem, mindent kipróbáltam, néha már sírtam a fájdalomtól. :( Remélem, hamar rendbe jössz.
nekem szülés után olyan sznten fájt h se állni se ülni se feküdni nem bírtam rendesen.már sírtam a fájdalomtól.aztán kezdett múlni a fájdalom miután elhasználtam a kúpot meg a krémet amit kaptam rá.pár hét múlva már egyáltalán nem fájt.néha még be szkott gyulladni fõleg ha székrekedésem van, de pár nap alatt rendbejön.ami baj h sosem húzódott vissza pedig már másfél éve szültem, és azóta is ugyanúgy kint van.pedig a szülésznõ azt mondta h elsõre ha kijön még vissza szokott húzódni.hát nekem sajnos nem.és most megint babát várok, 17 hetes vagyok, és már elõre rettegek h a szülésnél még jobban ki fog jönni, és megint brutál módon fog fájni.:(
Jegeltem. Pici jégkockákat csonáltam, arra gézlapot tettem és így jegeltem + varázsdió krémet használtam. Jobbulást! :(

Szülés utána mennyi idővel lehet felrakatni fogamzásgátló spirált? Egyáltalán szoptatás alatt lehet-e? Azért kérdezem mert így szeretnénk védekezni majd szülés után.

Legjobb válasz: Nekem azt mondta a doki,hogy akár a szülés után rögtön felrakhatja. Úgy alakult,hogy a hat hetes kontrolon helyezte fel,így azért fájt. Aztán pár hónap múlva eltávolította,mert nem bírtam,petefészek gyulladásom lett.

Nekem azt mondta a doki, hogy akár a szülés után rögtön felrakhatja. Úgy alakult, hogy a hat hetes kontrolon helyezte fel, így azért fájt. Aztán pár hónap múlva eltávolította, mert nem bírtam, petefészek gyulladásom lett.
Tegnap mondta az ismerõsöm, hogy neki a 8. héten rakták fel, mert addig lehet vagy utána már csak akkor, ha megjön az elsõ menzesz. Nem értem, de neki van és így mondta.
A 6. hétig bármikor felrakja, utána csak menstruációkor tudja, azt meg nem tudhatod, hogy szoptatás alatt mikor fog megjönni, nekem 11 hónapig nem jött meg pl. De a 6 hetes kontrollon pl. fel tudja rakni simán.

Szülés utáni első menstruációtok mennyi ideig tartott és erősebb volt, mint szokott?

Legjobb válasz: Szia! 3 hónappal a szülésem után jött meg elõször.Ugyanaddig tartott mint ameddig elötte is,kb 1 hétig.Sokkal erõsebb volt mint elötte és voltak nagyobb darabok benne.A második már teljesen normális volt.

Szia! 3 hónappal a szülésem után jött meg elõször.Ugyanaddig tartott mint ameddig elötte is, kb 1 hétig.Sokkal erõsebb volt mint elötte és voltak nagyobb darabok benne.A második már teljesen normális volt.
nekem is 3hónappal a szülés után jött meg 1x, az szinte normális állagú mennyiségû volt, na de a 2.?!az nagyon fájt és tovább is tartott és darabosabb is volt
Nekem az elsõ szülés után 6 hónappal jött meg, és az elsõ pár napban "ömlött" a vér belõlem, és legalább 10 napig tartott.
Nekem teljesen normál mennyiség és idõ (4-5 nap) volt.
Szia! Nekem sokkal erõsebb volt és tovább is tartott. De csak az elsõ. A többi már olyan volt mint elõtte.
Nekem is 3 hónap után jött meg. Azt hittem 1 napig hogy megint szülni fogok olyan fájdalmam volt ami azért is fura volt mert nekem soha de soha nem fájt a mensi. Egyébként elõ kellett vennem a megmaradt Tenákat is de idõben nem volt több mint máskor. 4-5 napig tartott.

Van ilyen? Tényleg létezik? Ma olvastam.és hallottam, hogy állítólag van szülés utáni fogamzásgátlási injekció? Létezik ilyen? Ha igen, mennyibe kerül? És mennyi ideig hat?

Legjobb válasz: Ez nem csak szülés után kapható, hanem akármikor. 3 hónapig tart a hatása. Az árát az orvosodtól kérdezd, biztos nem olcsó.

Ez nem csak szülés után kapható, hanem akármikor. 3 hónapig tart a hatása. Az árát az orvosodtól kérdezd, biztos nem olcsó.
Van, de nekem azt mondták nem jó mert nagyon sok hormont tartalmaz.
1500Ft/3havi adag és nincsen tele hormonokkal.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!