Találatok a következő kifejezésre: Szülés utáni mikor várható (1 db)

Szülés utáni mensi mikor várható?

2 hónapja szültem természetes úton, 10 perc alatt, minden rendbe volt, 3 öltésem volt. Rendesen véreztem úgy 5 hétig, minden fájdalom nélkül.Voltam a 6 hetes orvosi ellenörzésen minden rendbe. Azóta 1-szer véreztem 1 napot.Ez lett volna a mensi? Nem volt ez egy kicsit rövid? El?re is köszi a válasuokat

Legjobb válasz: szerintem az még nem a mensi volt.Ha rendesen tudsz szoptatni,akkor nem hiszem.De azért védekezzetek,ha nem szeretnétek kistesót.

szerintem az még nem a mensi volt.Ha rendesen tudsz szoptatni, akkor nem hiszem.De azért védekezzetek, ha nem szeretnétek kistesót.
A kérdező hozzászólása: Sajnos nem szoptatok.
Ez mindenkinél más. Én 3 hónapja szültem és már volt két ciklusom de több nem Az orvosom az mondta, hogy ilyenkor minden elõfordulhat. És nem függ attól, hogy szoptatsz-e , mert nekem csak szopik a babám. Szerintem ez nem mensi volt.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ha olyan kórházban szülnétek, ahol a szülés alatt bármikor kérhető az EDA (epidurális érzéstelenítés), élnétek a lehetőséggel?

17

Dr. Schandl Károlyról a fogadott orvosom. Egy vizsgálatért 7e forintot szokott kérni de mindig 10e-t kap. Szülésnél mennyit adtatok neki, aki nála szült mostanában? Nekünk a 70 ezer kicsit sok.

2

Akinél az első szülés gyors volt, hogy alakult a második, harmadik? Melyik mennyi ideig tartott?

13

Reumatoid arthritis betegségemmel és beültetett pacemakerral vállalhatok saját babát, van olyan közületek akinek sikerült így?

Az orvosok és én szerintem nincs semmi akadálya, de sajnos három éve sikertelen a próbálkozásunk.

2

Ajánlana valaki Pécsett megbízható szülész nőgyógyászt?

Olyant akiben nem csalódott és olyant akihez ne menjek.

2

Mi a véleményetek a Szombathelyi szülészetről?

5

Szült valaki mostanában a Sote II-n? Milyen az ideiglenes hely? Mikor költöznek vissza?

Valaki írta, hogy a szülőszobán még labda sem volt :( Máshol azt olvastam, hogy csak 2014 augusztusában költöznek vissza. Mit tudtok?

1

Szülés utánra melyik márkájú haskötőt ajánljátok?

Egyiket sem láttam még élőben, neten rendelném.
Az olcsóbb kategóriások közül ajánljatok légyszi, 3000 ft környékén, Zsaba, Vaganza, Stella, stb..

2

Ki szeretne szülni a napokban?

38 hetes vagyok,de már jöhetne.....

20

Van olyan magánklinika ahol földszinten, 1. Emeleten van a szülészet?

Borzalmas tériszinyom van úgy is ha nem látok ki. Elég hogy tudom hogy magasan vagyok. 3 klinikát néztem eddig. A maternity kiesset mert az 5. En van. A róbert károly vagy a telki klinikán hànyadikon van a szülészet? Véleményeket is megköszönöm. Illetve ha tudtok jobbat azt is szívesen fogadom.

12

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!