Találatok a következő kifejezésre: Szülés utáni mennyi idővel múlik (3 db)

Szülés után mennyi idő után múlik el a (csípő) forgó fájdalom? Utána is megmarad még?

Én már nem tudom hányadik hétt?l ett?l szenvedem. Ma meg még ráadásul elkezdett fájni a derekam és a szeméremcsont környéke is. 35 hetes kismama

Legjobb válasz: Szia! Ne aggódj általában szülés után elmulik. Jelenleg közeledik a szülés, ezért szépen készülõdik az "út", ahol feltehetõen a babád megszületik. Fogd fel így és könnyebb elviselni. Torna még mindig segíthet.Az egyenletes relaxációs légzés, lazítás is sokat segít. Nyugtat, segíti a megfelelõ véreelátást. Ha idegeskedsz, szorongsz nehezíted a "készülõdést" LAZÍTS!!! Közel 1 hónap és vége.Sok sikert!!!

Szia! Ne aggódj általában szülés után elmulik. Jelenleg közeledik a szülés, ezért szépen készülõdik az "út", ahol feltehetõen a babád megszületik. Fogd fel így és könnyebb elviselni. Torna még mindig segíthet.Az egyenletes relaxációs légzés, lazítás is sokat segít. Nyugtat, segíti a megfelelõ véreelátást. Ha idegeskedsz, szorongsz nehezíted a "készülõdést" LAZÍTS!!! Közel 1 hónap és vége.Sok sikert!!!
Egyet értek az elõttem szólóval, annyival kiegészíteném, hogy nekem még most is fáj a csípõm, és a szemérem csontom is fájt öt hétig, de nekem nehéz és nem szokványos hüvelyi szülésem volt! Tehát elvileg utána elmúlik, ha nem is rögtön, de pár hét múlva biztosan. Én most 7. hete hogy szültem és már csak akkor fájnak a csontjaim, ha front van. Szép és koplikáció mentes szülést kívánok.

Szülés utáni aranyér mennyi idővel múlik el?

Legjobb válasz: Ha kezeled visszavonul,de bármikor kijön újra innentõl kezdve.Minden wc-zés után mosakodni kell,én a reparon kúpot és kenõcsöt ajánlom.Van akinek ha hidegre ül,van akinek ha melegre,erõlködés vagy hasmenés után...szokott kijönni.Nem bíztatlak arra,hogy elmúlik végleg.

Ha kezeled visszavonul, de bármikor kijön újra innentõl kezdve.Minden wc-zés után mosakodni kell, én a reparon kúpot és kenõcsöt ajánlom.Van akinek ha hidegre ül, van akinek ha melegre, erõlködés vagy hasmenés után...szokott kijönni.Nem bíztatlak arra, hogy elmúlik végleg.
Szia! Hát sajnos el nem múlik az már..csak visszahúzódik. Én is csak szenvedek vele, mert már 18 hónapja szültem és mindig elõjön!:( Én is a reparon kenõcsöt tudom ajánlani!!

Szülés utáni brutál aranyérrel mit kezdtek és mennyi idö alatt múlt el?

nekem 4. napos de egyre roszabb.

Legjobb válasz: Együttérzek veled. Eszembe jutott, hogy nagyon megszenvedtem vele én is. kb 5 hét volt az, mire rendbejött úgy, hogy nem fájt. Szülés után 3. hét volt a legrosszabb, alig bírtam megmozdulni, csak párnára tudtam leülni, azt is valahogy féloldalasan, nagyon féltem, hogy mûtét lesz a vége. Gátmetszést már rég elfelejtettem, de az aranyér!!! Folyamatosan használtam pedig aranyérkenõcsöt. Most 9 hónappal szülés után még mindig nem húzodott vissza, viszont abszolút nem fáj azóta, hogy az 5. héten megszünt a fájdalom. Remélem nálad gyorsabb lesz a gyógyulás.

Együttérzek veled. Eszembe jutott, hogy nagyon megszenvedtem vele én is. kb 5 hét volt az, mire rendbejött úgy, hogy nem fájt. Szülés után 3. hét volt a legrosszabb, alig bírtam megmozdulni, csak párnára tudtam leülni, azt is valahogy féloldalasan, nagyon féltem, hogy mûtét lesz a vége. Gátmetszést már rég elfelejtettem, de az aranyér!!! Folyamatosan használtam pedig aranyérkenõcsöt. Most 9 hónappal szülés után még mindig nem húzodott vissza, viszont abszolút nem fáj azóta, hogy az 5. héten megszünt a fájdalom. Remélem nálad gyorsabb lesz a gyógyulás.
Nekem nem aranyerem volt szerintem, hanem mikro repedés, de szerintem vagy 2 hónap alatt jött rendbe, semmi krém nem használt. A szülés fájdalmai tényleg eltörpültek mellette. A férjem már orvoshoz akart elrángatni, mikor rendbejött. Néha azért érzem picit.
Nekem csak a kúp használt, a Naturlandos. Majdnem 2 hónapig szenvedtem, mindent kipróbáltam, néha már sírtam a fájdalomtól. :( Remélem, hamar rendbe jössz.
nekem szülés után olyan sznten fájt h se állni se ülni se feküdni nem bírtam rendesen.már sírtam a fájdalomtól.aztán kezdett múlni a fájdalom miután elhasználtam a kúpot meg a krémet amit kaptam rá.pár hét múlva már egyáltalán nem fájt.néha még be szkott gyulladni fõleg ha székrekedésem van, de pár nap alatt rendbejön.ami baj h sosem húzódott vissza pedig már másfél éve szültem, és azóta is ugyanúgy kint van.pedig a szülésznõ azt mondta h elsõre ha kijön még vissza szokott húzódni.hát nekem sajnos nem.és most megint babát várok, 17 hetes vagyok, és már elõre rettegek h a szülésnél még jobban ki fog jönni, és megint brutál módon fog fájni.:(
Jegeltem. Pici jégkockákat csonáltam, arra gézlapot tettem és így jegeltem + varázsdió krémet használtam. Jobbulást! :(


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!