Találatok a következő kifejezésre: Szülés után volt semmi gondom az (2 db)

MASTU kenõcs, vagy kúp. Illetve REPARON kenõcs, vagy kúp. :) )
A REPARONT én is nagyon tudom tanácsolni. Jobbulást!
Szia! Nekem a Reparon nem vált be, túl gyenge szerintem. Aurobin (vényes), vagy Hemorid (nem vényes, mentás-gyógynövényes, totál hûsít is).
MAGÁTÓL NEM FOG ELMÚLNI, ÉS SZERINTEM CSAK VISSZAHÚZÓDIK A KÚPOKKAL IS, DE ELMÚLNI NEM FOG, MINDIG OTT LESZ, HOL JOBBAN, HOL KEVÉSBÉ FOG FÁJNI.

Harmadik babám két hetes. Vizelet visszatartási problémám van. Az első két szülés után nem volt semmi baj. Akinek volt hasonló gondja, mikorra jött rendbe, és hogyan lehet segíteni ezen?

Legjobb válasz: Kétféle tornáról tudok, ami a gátizmokat és környékét erõsíti az egyik a Kegel a másik a Kriston módszer. Ezeknek nézz utánna szerintem. Én Kriston videó kazettát kaptam kölcsön és azt használtam, bár ilyen problémám nem volt.

Kétféle tornáról tudok, ami a gátizmokat és környékét erõsíti az egyik a Kegel a másik a Kriston módszer. Ezeknek nézz utánna szerintem. Én Kriston videó kazettát kaptam kölcsön és azt használtam, bár ilyen problémám nem volt.
Szia! Nekem 3-4 hétig volt ezzel gondom. Rendbejött magától.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!