Találatok a következő kifejezésre: Szülés után vissza lehet szokni (1 db)

Szülés után könnyen vissza lehet szokni a cigire?

cigiztem mielött babás lettem amikor megtudtam letettem!és attol félek hogy ha megszülök,visszaszokom!(párom cigizik)most nemtudnék rágyújtani utálom a szagát,mit tegyek hogy ne szokjak vissza rá?!

Legjobb válasz: Ugyanolyan könnyû akkor visszaszokni rá, mint elõtte. Kérd meg a párodat, hogy amikor együtt vagytok ne cigizzen, meg persze a lakásban sem ( márcsak a baba miatt sem). Sztem ha eddig meg bírtad állni, hogy nem gyújtottál rá, kár lenne elrontani... mondjuk sz.rabbá teszi a helyzetet, hogy a párod bagós. Én leszoktam kb másfél éve, ilyenkor már sokkal könnyebb nem- et mondani rá, mint az elején. Tarts ki, mert a babának egy EGÉSZSÉGES mamira lesz szüksége, aki jó sokáig vele marad :)

Ugyanolyan könnyû akkor visszaszokni rá, mint elõtte. Kérd meg a párodat, hogy amikor együtt vagytok ne cigizzen, meg persze a lakásban sem ( márcsak a baba miatt sem). Sztem ha eddig meg bírtad állni, hogy nem gyújtottál rá, kár lenne elrontani... mondjuk sz.rabbá teszi a helyzetet, hogy a párod bagós. Én leszoktam kb másfél éve, ilyenkor már sokkal könnyebb nem- et mondani rá, mint az elején. Tarts ki, mert a babának egy EGÉSZSÉGES mamira lesz szüksége, aki jó sokáig vele marad :)
A szoptatás alatt sem jó ötlet visszaszokni... ez is egy ok, hogy meg tudd tartóztatni magad.
Ha most mgbírod állni, akkor szülés után is.Én is cigiztem, egyböl leraktam ahogy megláttam a pozitív tesztet.A f´erjem cigizik, csak a konyhában.A lányom 16 hetes de eszembe sem jut, hogy rágyujtsak a ´feje felett.De mégaz udvaron sem.Nincsen attól taszítóbb látvány, mint amikor egy terhes nö, vagy kisgyerekes anyuka cigizik.Legalábbis nekem.Ez adjon majd eröt, és a babá.Ha a 9 hónapot kibírod, akkor a többit miért ne???
én is ugyan ilyen cipõbe járok. sõt, van egy 4 éves kislányom, és a terhesség idején leszoktam és most megint bagózok, és szeretnénk kistestvért, és szeretném letenni végleg. azzal nyugtatgatom magam, hogy teljesen felesleges visszaszokni. majd kiderül mi lesz. szorítok neked is.
lelki erõ... az a csak egy szál vagy csak egy slukk könnyen lehet, hogy elég hogy visszaszokj.. mikor elõször abbahagytam a cigit, azt mondtam sose szokok vissza, de visszaszoktam, abbahagytam visszaszoktam.. marha könnyû visszaszokni bármikor
Szia.Én is cigiztem terhesség elõtt, aztán 2 évig ciciztettem eszembe sem jutott rágyújtani.Most pedig már annyira megszoktm a cigi nélküli életet hogy nem gyújtanék rá mégegyszer.
szia, énis leszoktam a terhesség alatt, aztán szülés után pár héttel rágyujtottam(nem szoptatok), egy szál cigire.soha többé!egyrészt mert irtózatosan büdösnek találtam, másrészt mert rosszul lettem tõle.én párom is cigizik, de megbeszéltük hogy a közelünkben nem gyújt rá.Igy nekem többé nem kell cigi.remélem te is meg tudod állni.
Az én anyám le se szokott.Napi 2 dobozzal szívott.Semmi bajom!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

1 éve cigizek.16 éves vagyok. Ez milyen hatást gyakorol a testemre?

6

Roppantós vagy izesített cigikből melyik a legjobb?

5

Ha a nők többsége a terhessége 9 hónapja alatt kibírja cigi nélkül, akkor szülés után miért gyújt rá, szokik vissza?

7

Akik csak buliban cigiznek, azok ha megkérdik tőlük, hogy "cigizel" arra mit mondanak?

7

Pattintós camel vagy multi?

Egyszer próbáltam a multit, bejött az íze, viszont nem tudom a nevét. Eddig ha néha vettem az dunhill volt, állítólag a camel gyengébb és egész jó, nem tudok dönteni, melyiket vegyem... Gondolom árban nagyjából egy kategória, annak meg örülök ha gyenge a cigi ugyanis csak bulikkor szívok és nem szeretem az erőset.

1

Hogy lehet egy ciginek "rossz íze"?

Sokan válogatósa, hogy jajj, azt nem szeretem...
Hogy lehet egy füstnek rossz íze?

6

Miért lettem most rosszul tőle? Fontos!

Már pipáztam egy párszor, beszédültem tőle mindig, de ma barátommal ketten pipáztunk, és hánytam tőle :/ Ez eddig sose fordult elő, nem ittam előtte és nem volt benne semmi pl. fű

2

Ezek szerint rászoktam?

Kb. 1 és fél éve próbáltam először ki a cigit, az után nem is cigiztem egyáltalán, de 1 éve elkezdtem hétvégente, meg nagyon ritkán hétköznap (max. 1 szál), és aztán megint jött egy 2-3 hónapos szünet, és azóta már folyamatosan szívok hétvégente 5-6 szálat, hétköznap meg az utóbbi időben már majdnem minden nap (de hétköznap csak 1 szál). És azt vettem észre az elmúlt pár napban, hogy elég ideges vagyok, aztán elszívok 1 cigit és jobb lesz egyből.

5

Lehetseges hogy aki dohányzik az hizik tole?

pl: szervezetol fugg.

2

Elektromos cigi ügyben tudnátok segíteni?

A liquidek összetevőit honnan tudnám beszerezni (nikotin, propilén-glikol, aroma...), akár külföldi oldal is érdekel, mert szeretném magamnak keverni. Olvastam, hogy sokan maguknak keverik a lötyiket. A liquideket jelenleg is külföldről rendelem, de nagyon szeretném magamnak megoldani.
Nagyon hálás lennék, ha tudnátok segíteni.

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!